Blev ju en kanon dag ialla fall :)

Solen kom till baka och Sofia och hennes vän Pellan kom hit :)  Vi satte oss på "baksidan" i solen och drack lite öl och vin, sen drog dom för Pellan skulle vidare till Sthlm, så jag fixade mat och satte mig på balkongen tills det skulle bli klart, då hör jag att nån roppar på mig, så står lilla Rosie där som fått punka på cykeln hahah :D Så hon kom in en stund. Nu har jag bara degat här själv men snart kommer Sofia tillbaka och Malin kommer ockå hit, så blir det chill med mer öl :) Snälla snälla låt det bli lika fint om inte bättre väder imorgon :)
imorse



steeeek
.Emma


110727

Godmorgon, var skit fint väder imorse men nu har molnen tagit över =( Hoppas solen kikar fram lagom tills den kommer till min balkong, hade vart underbart! Lite sommarkänslor kan man väll få ha ?! Annars blir det ännu en lugn dag, tackar nej till alla förslag, tråkiga jag. Men ingen lust att va ute bland folk, bad day!

.Emma


110726

Helluu, igår blev en myskväll framför tv:n och Johan Falk, nice nice. Och nu är man inne på sin andra semesterdag, sov rätt länge idag med men var ute och gick 1 timma och har nyss käkat frukost nu :) Tråkväder idag med, kan det inte komma sol nån dag ?!  Rätt kul att Azra åkte förbi mig när jag va ute och gick, haha hon va påväg till jobbet :P

.Emma


Orange

Köpte detta för ett tag sen men testade det först idag =)  Gillar färgen :) lite kladdigt målat men det får gå haha

.Emma


110725

Helluu, igår kändes som en evighetsdag, trodde den aldrig skulle ta slut men det gjorde den och nu äntligen har jag semester :) Trodde det skulle bli fint väder idag men det är det ju inte, sov till 12 och nu har jag precis kommit hem för jag tog mig en promenad till sportlife och solade :) Blir nog en fixar dag idag.

2 veckor kvar till Rhodos :)
förra året på kreta =)
.Emma


110723

Godmorgon. Är riktigt seg idag för jag kunde inte slita mig från tvn igår när Gladiator va på 3:an, älsksar den filmen :p Den slutade inte förräns 1. Så det va tur att morsan ringde annars hade jag nog försovit mig hehe. Idag blir det jobb 11-19.19, idag och imorgon kvar sen semester. Hoppas verkligen helgen går fort nu!
bild från igår
.Emma


MRL

Det blev träning idag med R, MRL. Det var nån ny tjej men det gick ju bra ändå :D  Svettigt som satan, men älskade magövningarna i slutet :D  Hann hem precis innan det började regna igen.  Färgade ju håret idag med, blev ju inte som jag ville ha det men  men får fixa det nån annan gång, nu orkar jag inte färga mer.
innan träningen
.Emma


110722

Godmorgon, ledig fredag och regnet bara öser ner. Skön svensk sommar ?! Fasen vad jag längtar till Rhodos nu med 30 grader, bad och gött :)  Fattar inet varför det ska vara så jävlasvårt att somna nu med, tar ju mint 2 timmar då man bara ligger i vrider sig år alla håll, skit.  Nu är ialla fall mamm påväg hit, är verkligen tvungen att fixa mitt hår nu för det ser katastrof ut och ingen kan/orkar, så bästa mamma ställer upp även om dom ska ha gäster senare idag :$  Ska ju ge mig på att få ljusare hårfärg även om jag trivs i det mörka. Hoppas hoppas det inte går å helvete!  Nu blir der frulle ;)

.Emma


110721

Tjoo. Kunde inte somna igår vilket gjorde att jag vaknade sent idag igen. Så nu är det snart jobbet. Ska bli skönt med ledig fredag imorgon och MRL med rosie förhoppningsvis :)  Jobbar samma tid idag som igår, hoppas tiden går lite forttare!
bild från förra helgen
.Emma


hemma =)

Hellu, riktig seg dag på jobbet så fick gå lite tidigare vilket var skönt :) Kul att jobba med Milla med. Nu är planerna för nästa helg igång, jag har semester och några på jobbet är lediga så det blir förfest hos mig sen stan :) Kommer bli grymt kul. Nu är det ialla fall spikat jag Bella Milla och Robin, kanske Annika och Thereze med :)  Men men har ju denna helgen kvar att jobba.  Köpte hårfärg idag med, ska försöka mig på att bli lite ljusare, får se hur det går men det får fan morsan elelr nån hjälpa mig med, hoppas det inte blir katastrof :/.

Nu blir det mys med Hugo :)

.Emma


110720

Godmorgon, vaknade rätt nyss, helt död idag. Så snart får jag ta och hoppa in i duschen å så.  Glömde skriva det roligaste igår när jag och R va påväg till träningen så såg det ut som en vit kula kom flygande på mig. Så ja ba : vem sköt på mig ???! 
Kollade runt men såg ingen grejj som flög iväg eller nåt, sen kollar jag ner på benet så var det fågel skit hahaha.  Aja det ska ju betyda tur så man kan ju hoppas ;)  Mindre taggad för jobb idag, jobbar samma tid idag och imorgon. Semestern närmar sig :)

Å naaj nu spydde Hugo, blir lika rädd varje gång :$

.Emma


Spinning

Ouufff nu är man svettig och go, mötte Rosie så drog vi och körde ett spinning pass. Helvete vad man är otränad nu, orkade inte  göra allt som man skulle men man cyklade hela tiden iall fall :P  Gött att det blev av och hoppas jag fortsätter röra på fläsket nu :P  Snart Rhodos ju ;)

.Emma


<3

Haha nån vill inte kliva ur sängen :) <3

.Emma


110719

Godmorgon, va nyss iväg och hämtade ut ett paket som jag egentligen skulle hämtat i fredags men då hittade dom det inte, som tur va fanns det nu :D  Min vanliga hudkräm som går åt allt för fort nu mera :P  Ledig idag igen sen blir det jobba sent 2 dagar sen ledig fredag :)  Idag ser det ut att bli lite träning ialla fall, spinning med R :) Gött gött gött.  Kom hem skit sent igår för jag fick ta 21.45 bussen som tog vägen förbi redbergsplatsen som den numera gör ibland, sen fick jag vänta på andra bussen och när den väl kom så var den överfull av massa gothia folk, så tog nästa som var typ lika full fast jag fick precis plats ialla fall :)  Ska ta och försöka fixa lite här hemma idag nu när man är ledig  och har orken :P
igår, slappis
.Emma


110718

Godmorgon, vaknade nyss så nu hinner man inte göra mycket innan man måste hoppa in i duschen. Jobbar sent idag, somma alla andra dagar denna veckan, tror jag slutar tidigast 7 en dag :( kul kul.  Nu är det sista veckan innan jag går på semester, känns inte som sommar äns men ska bli så gött att få vara ifrån jobbet ett tag.  Och Rhodos närmar sig :D  Fyfan vad underbart det ska bli, har längtat efer att få komma iväg ända sen vi kom hem från London som inte var så längesen egentligen men det känns som en evighet.
bild från i lördags
.Emma


No One's Gonna Love You


.Emma


Rhodos med syrran :D

Bokade ju resa imorse med Malin, så den 7/8 åker vi 1 vecka till Rhodos :D  Kommer bli underbart att komma ifrån Sverige, regn och allt annat. Hotellet ligger precis vid havet och nära centrum, perfekt :D

Några bilder från hotellet vi ska bo på =)


Nedräkningen kan börja ;)
.Emma


110717

Helluuu, ja lever och är gladare än på länge :D För nu ÄNTLIGEN har jag och syrran bokat resa. Mer om det sen ;)  Igår blev en heldag i Lerum, gött med lite sol också :)  Och imorse tog jag tag i mig själv och gick ut och gick 1 timma, riktigt gött även om det regna, nu får det fan vara slut med mitt oflyt när det gäller allt.  Ge mig lite tur! Här kommer lite bilder från igår :)











.Emma


110713

Godmorgon, har sånt jävla oflyt just nu, i förrgår försov jag mig och igår kom jag sen bör busshelvetet stängde dörrarna och åkte precis framför mig.  Idioter!  Har sjukt svårt att ta mig ur sängen nu på morgonen, tröttperiod igen, ork!  Nu är det idag och imorgon kvar sen tar jag helg, och sen återstår 1 vecka kvar till semestern, fortfarande inte hittat nån resa, stress!  Jobbar sen idag igen.


mupp
.Emma


110711

Kan börja med att säga, vilken jääävla helvetesmorgon. Vaknade en stund efter jag skulle ha börjat jobba vilket gjorde att jag blev typ 2 timmar sen, fuck. Sen så skulle jag klämma in 45min rast på de eftersom dom inte "kunde" ändra det.  Så ja, några timmar blev det ialla fall på jobbet, kom dit till stress också.  Skit dag, men gött att få sluta vid 3 för den tiden kommer jag inte se på länge nu :(  Har suttit och kollat resor mestadels annars idag, tanken är ju att jag och ena syrran ska åka iväg v.31, lutar åt Rhodos men fan att vi inte hittar någon bra resa som inte är för dyr. Ber att vi hittar nån, måste komma iväg!    Nu blir det snart att softa framför Johan Falk :)

Jag och syrran, bilder från Frankrike förra sommaren :)




.Emma


110710

Godmorgon, tiden gick jäkligt segt igår kan jag lova, men underbart att sluta så man slipper stängning, och det gör jag även idag. Så när jag har slutat skulle farsan kanske komma och hämta mig för han har hittat en ny dator :D gööööttt, har ju hans nu eftersom min är katastrof. Kollade ialla fall på nån film igår på 5:an, längtar tills jag får igång min dvd för jag har några filmer hemma jag vill se =)  Får ta och fixa mig nu, ciao.

blir gammal bild idag igen :P från mysdag i lerum

.Emma


110709

Godmorgon ,ska fixa mig nu sen iväg till jobbet. Har roliga lördag-torsdag veckan nu, yeyye. Men semestern närmar sig, jobba denna helgen, ledig nästa, jobba helgen efter det sen är det min tur att ha semester :D Hoppas tider går fort. Är ine taggad för idag kan jag lova ialla fall.
nån bild
.Emma


Ny gaddad :D

Helllu, nu är en glad Emma hemkommen =) Var så sjukt nervös innan men så ringde min lilla ängel sofia och sa att hon hade fått sluta 1 timma tidigare så hon mötte mig i stan och hängde med mig :D Underbart. Va ju lätt att hitta med, som jag också nojjade mig över.
nervös jag
De värsta va när dom hade klistrat på texten så skulle jag ut och rådfråga Sofia om vad hon tyckte, så frågade vi en annan tjej som låg och blev gaddad på ryggen också, så skrämmde hon upp mig som fan. Hon sa att det va skitsnyggt men att det skulle göra så jääävla ont och att hon klarar det för hon mediterar haha, ja ba shit jag e körd.  Men all nojja va i onödan för jag tycker fan bara det är skönt att bli tatutuerad och det va inget undantag denna gången heller, tänker redan på vad nästa ska bli :D

En tjuvkik :P

.Emma


110708

Hellu, tog lite sovmorgon idag och gick sen ner och sola :) Nu närmar det sig, kl.16 ska jag gadda mig och ser fram emot det skit mycket samtidigt som jag håller på att dö för jag är så nervös. Ska nog träffa Sofia efter, allt för längesen nu.  Får ta och fixa mig nu sen bär det av ;)
gammal bild
.Emma


110707

Hellu, idag har man jobbat tidigt. Seg dag men skönt att slippa jobba sent, efter det åkte jag mamma och syrran till Gothia Ink för att boka tatueringstid för mig, och tro det eller ej men jag ska gadda mig redan imorgon :| Sjukt nervös nu, och att jag fick tid så fort, aja kommer va skönt när detär gjort :P Blir ju 4:e nu men denna kommer lätt vara värst att göra. Aj aj aj.

haha bebis ligger gott bland all smuttstvätt

.Emma


Boom boom boooom

Blev inga bilder från utekvällen i lördags förutom mina egopics ;)  Så här kommer dom. Invigde min nya vita kavaj som jag köpte på dagen innan, äntligen, vart ute efter länge nu, och 150 kr fattigare och den va min :D värt! Och ett linne jag hittade på H&M i London, älskar ryggen!




.Emma


110706

Godmorgon, min dator slutade fungera som allt annat jag äger känns det som haha, fan. Har fått låna pappas igen, klarar miginte utan :P Gårdagen på jobbet var mindre bra, och får ju nästan panikkänslor när dom bestämt att dom ska skära ner som fasen, kanske inte sparka folk men extrajobbarna (som är väldigt många) kommer tydligen få betydligt mindre timmar och folk som e borta ska dom inte ersätta helt och bla bla, orka mer stress. Vill ha nytt jobb nu!!!!  Är ialla fall ledig idag så har vart iväg och handlat och tvättat och fixat lite, skickade även tillbaka ett par skor jag beställt från nelly som jag blev helt kär i men dom vart allt för hög klack på :( daamn!
bild från ig¨r
Är molnigt idag men hoppas på att det ska spricka upp, för ibland kommer solen fram =) Gjorde iallafall en gotte frukost efter jag hade vart och handlat =)


.Emma


110703

Hellu, fasen va den här dagen försvann fort, igår blev det utgång med Cilla och Rosie, hamnade på Berså, sjukt mycket folk :P Och jäävlar vad varmt det va ute igår, gött gött. Sitter fortfarande med gårdagens smink på och är sleten som fasen.  Ska ta och dö lite till isoffan =)  Fan att helgen redan snart är över!
bild från förra veckan
.Emma


110702

Godmorgon, ingen sol idag heller. Igår var en riktigt seg fredag, låg på soffan och fick inte gjort något. Men nu har jg precis vart iväg och solat och väntar på att mami ska komm hit =) Planen var ju att jag skulle ha hem lite folk från jobbet idag men ingen kunde typ så det slutade med att det skulle bara bli jag + 2 till, men nu har en av dom bangat så får se om det bara blir jag och Annika eller om det blir lugn lördag med? Då avlider jag, måste göra nåt.

.Emma


Party pix ;)

Här kommerr lite bilder från mina 2 senaste utgångar :) haha inet haft ork att lägga upp.

Från Park Lane med rosie och cillz :D spårad kväll haha

allt som behövs ;)
muppar mig
partypinglor







Förra lediga helgen var jag ju inte med Zandra och kompani, blev inga bilder från utekvällen men har ialla fall några jag tog innan :P Vi drog ialla fall till Park Lane, fööör tidigt så drog vidare till linneterassen, tog några öl till där sen vidare till Exet =) Ännu en spårad kväll ;)



.Emma


Nytt hos mig

Va och hämtade ut 2 paket igår =)

Testade att beställa smink från en sida jag inte hört om innan, använder ju i.d  som kostar rätt mycket här i sverige, så beställde från en engelsk sida där det bara gick på 450 med frakt, värt och fick hem det fort också :)

Fick även hem en klänning från Nelly, köpt på rean. Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte men ska ändå behålla den för den är annorlunda mot alla andra klänningar jag har, så kan va nice :)  Ett par skor också men dom åker tillbaka för dom var alldeles för jobbiga at gå i, synd för dom va sjuuuukt snygga! =(
 
.Emma


110701

Helllu, ett tag sen igen som jag skrev, jobbat för fullt. 2 veckor med endast 1 tidig dag vilket jag hatar. Vill ju jobba mera dagtider. Och nu när jag äntligen är ledig försvann det underbara vädret :( Min vanliga tur. I förrgår var en jobbig dag på jobbet, stod massa om B i gt och hela första sidan, vilket fick huvudet att gå på högvarvsamtidigt som det stod still, så var underbart att få gå hem tidigare.  Syrran som är på peace&love ringde igår också, äckligt avensjuk att hon fick se Kings of leon i onsdags, vill också :( 

Men bland allt skit så har jag förförsta gången fått en gnutta hopp om min semester, utlandsresa med andra syrran :) Ska inte hoppas för mycket för saker kan ändras men det hade ju vart grymt :)

Bild från igår påväg till jobbet i värmen :P
¨
Idag blir det lugnt, ska kanske träna MRL med rosie, har ju inte tränat på flera månader :$ Så hoppas jag pallar ta mig ner dit, imorgon blir det utgång med 2 tjejer från jobbet. Ska förfesta hos mig sen till stan, så möter vi kanske upp cilla och rosie =) Kan bli en bra kväll! Får ta och börja fixa lite här hemma nu för det är katastorf här haha.
.Emma


RSS 2.0