It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside



.Emma


trött.com

Hellu, rätt seg dag på jobbet men otroligt skönt att sluta tidigt =) Avbokade ju träningen idag vilket jag känner va skönt, för då hann jag springa in på Åhlens och köpa hårfärg så det är fixat och hem och laga mat, och nu blev jag sjukt trött.  Hämtade ut Maggio biljetterna idag också, gött nu är det snart lördag :) Kommer bli grymt! Zandra skulle tydligen dit också så då får man träffa henne med, jäkligt längesen.


.Emma


111031

Godmorgon, idag är en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen hela dagen. Och denna jävla hostan som väcker mig flera gånger per natt är inte så kul heller.  Tror jag avbokar min reservplats på träningen idag för jag känner att jag inte hinner, blir så jävla stressigt och när man inte vet om man kommer in heller.  Ingen bra dag!

.Emma


tröött

Usha vad trött man är nu efter denna helgen, vart full rulle på jobbet idag igen. Skönt iför sig för tiden har gått rätt fort.  Imorgon är det måndag igen och då jobbar jag tidigt.  Kollar på Beck nu men det var paus för nyheterna så passade på att kolla in här lite =)
bäää
.Emma


111030

Godmorgon, har vaknat mint 5 gånger inatt av hosta :(  Är nöjd ändå med att jag kom ihåg att ställa klockan får se vilka på jobbet som glömt det ;)  Ska ta och fixa mig nu sen iväg =)

Hade hellre vart hemma och myst med buddah :D
gammal bild
.Emma


A touch of orange

Mitt nya skärp jag köpte sist =) 50 spänn på H&M, invigde även nya väskan från Gina!

.Emma


lönehelg

Usha  vilken dag, inte vart en lugn stund på jobbet idag tror jag och jag satt ner hela dagen för jag har haft så jäkla ont i kroppen, ont i benen och vid svanken typ och snorar och hostar. Vet inte om det är träningsvärk från igår eller om det är nu för jag är förkyld, men känns ju inte som jag borde få sån här träningsvärk?!

Det bästa idag var ju när pappa kom in med min nya telefon, så ska ladda den nu och testa den senare eller imorgon, får hoppas en är bra nu :) Vi spelade på keno och lotto med, delade så hoppas på vinst där, hade ju vart så jävla bra om det blev nån vinst nu!

.Emma


111029

Godmorgon då var det dags att jobba helg och 6 dagar i rad igen, hoppas veckan går fort för sen kommer min efterlängtade utgång =)  Har ju ändå vart lön och allt nyss så får hoppas det är att göra på jobbet så tiden går.  Och idag kanske jag får ny mobil, pappa skulle kanske in till stan och då skulle han åka förbi mediamarkt och köpa telefonen till mig om den finns kvar, så hoppas hoppas :)  Ska fixa mig snart och sen iväg, otaggad som tusan!

.Emma


skor skor skooor

Ååå nu har jag hittat massa skor jag vill ha nu! Vanliga sköna skor att ha till jobbet och så, ge mig =)





.Emma


Love it

Fasen vad gött det var att träna, älskar MRL på fredagar fast det var sjukt varmt där inne. Skojjar inte när jag säger att det rann svett haha fräsh man känner sig ;)  Blev en promenad hem men jag och S sprang in på hemköp för att köpa lite onyttigt gott, måste ju ha nått till Idol som börjar nu så får springa till tvn :)

.Emma


tjoo

Ååå såg förut idag att telefonen jag skrev om finns på mediamarkt billigare, får se omm an hinner haffa nån.  Har lagat mat nyss ialla fall och hunnit käka, väntar på att kaffet ska bli klart nu, om 1 timma drar jag och S oss ner för att träna =)

.Emma


111028

Godmorgon,  har inte sovit gott inatt då jag vaknat flera gånger av hosta :( Så det blev att jag låg kvar länge i sängen imorse, snorar och hostar, mysigt värre.  Har suttit och kollat runt på mobiler nu ett tag, är ju desperat efter en ny. Funderar starkt på att köpa Xperia Ray men kan ine bestämma mig, den är ju inte så dyr heller.

Någon som kan säga nåt om den ? =) om den är bra eller så

.Emma


Natti

Inte gjort mycket ikväll, degat framför tvn och kollat runt på massa saker som vanligt vid datorn, är sjukt trött så nu snart blir det sängen, ledig fredag imorgon som vanligt, riktigt gött =) Så då blir det min lilla fredagstradition, MRL sen fredagsmys framför idol med Hugo =)  Natti

.Emma


Stressig dag och Maggio bokat =)

Halloo, så här stresad som jag kände mig på jobbet idag har jag inte känt mig på länge, men blir så när det är så jävla mycket folk och man ska göra tidingarna och 3 grejjer till typ samtidigt, blir bara kaos i huvudet, men sen lugnade det sig väldigt och jag fick till och med gå hem tidigare :)  Mamma va inne en sväng idag med och köpte min handkräm till mig, du är bäst tack! :D

Efter jobbet kollade jag runt lite i stan, skulle köpa kattmat och mascara, blev ett skärp med  men ändå stolt att jag inte köpte något mer :P

Bokade nys Veronica Maggio biljetter till mig och Emma på jobbet, och Vicky ska boka för henne Milla Lyda och nån mer ikväll och Thereze ska också boka nu, kommer bli en grym kväll =) Sen ska vi nog möta upp Annika, Robin och Bella i stan efter konsterten + kanske några mer, så vi är allt ett litet gäng =) Men detta är ju inte förräns 5:e så 1 vecka kvar, men jag längtar :)


.Emma


111027

Gött att man är uppe i tid, om 1 timma ska jag dra mig iväg till jobbet, lutar tidigt idag sen måste jag handla lite, måpste köpa min handkräm och mascara och lite. Måste fixa mig nu så jag hinner, ciao =)
.Emma


Set Fire to the Rain



.Emma


QUONTUM

Ååååå så snygg! Älskar urringningen!  Frågan är om den är för kort/ att den åker upp, för då är man ju körd haha men den här skapade lite ha begär!


.Emma


111026

Morron morron =)  Gött att jag blev väckt av sofia imorse så vi drog iväg till gymmet tidigt =)  Började med att gå fort i 10 min sen sprang jag 15 min och nedvarvnng 5 min, efter det testade jag lite maskiner och sen var det upp på bandet igen 20 min, när klockan blev halv 11 gick jag ner och solade så sofia fortsatte träna :p  Bästa starten på dagen :D  Blev en promenad hem med eftrsom det inte gick någon buss, så nu har jag käkat lite, ska fixa disken nu .

.Emma


Lönetisdag

Var sjukt lugnt på jobbet idag, till en början sen blev det lite kaos å några timmar men men det funkade ju. Kunde gå när jag skulle hladlade lite efter jobbet sen åkte jag hem, missade början på DH men  men hann ju se lite ialla fall =) Nu försöker jag få tag på Sofia för å se hur vi ska göra imorgon men det var ju inte lätt å få tag på henne nu, så får se hur det blir.  Är ju ledig imorgon :) Gött som fan!

.Emma


111025

Johopp sov tills sofia ringde vid 11.30 så då var det bara att hoppa in i duschen, ska snart fixa mig sen iväg till jobbet, hatar den här tröttheten.  Skönt att slippa stängning idag med, slutar vid 8:a. Lön idag ialla fall, gött som fan :)

bild från nåndag, känner mig ungefär lika pigg nu. 

.Emma 


natti

Blev soffan idag igen, finns ingen ork i mig ju =(  Men nu har jag ialla fall vart duktig och betalat räkningarna, synd bara att lönen inte blev så bra denna månaden, segt segt och jag som vill köpa ny mobil nu innan jag blir knäpp, aja får se vad som blir kvar efter att allt dras imorgon och på torsdag.  Har ju sånt enormt shoppingsug hela tiden nu med.  Ska sova nu om en tun så natti =)

.Emma


Versace for H&M

Nu är det snart =) Här är lite wanties från kollektionen

.Emma


orange clutch

Jepp väskan jag la upp igår eller för några dagar sen blev min idag =)

99 spänn på Gina Tricot

.Emma


Förkyld

Usha kände mig sämre på jobbet, snorig och ush så hade turen att få gå tidigare :)  Skönt å komma hem tidigt så kan jag bara ta de lugnt så jag kan bli helt frisk.  Har fått in pengarna för västen jag fick sålt nu också, gööttt!! Sprang ialla fall förbi Gina på hemvägen och gjorde slut på min sista 100 lapp, lön imorgon som tur är :)  Så lägger upp det sen.

.Emma


111024

Godmorgon då var det måndag igen. Lön imorgon vilket ska bli jävligt gött.  Slutar tidigt idag, riktigt gött det med.  Filmen igår var ju inte alls som jag trodde den skulle vara, den var helt knas så såg aldrig klart den, men men.  Mår bra nu ialla fall, bara lite snorig och hostig annars frisk så på tisdag blir det nog gymmet för mig och Sofia, ska bli riktigt nice!  Ska ta och fixa mig nu sen iväg, ciao.
bild från förra veckan
.Emma


Nu blir det film

Börjar en film nu på 4:an som jag tänkte se, the reader. Så ska fixa nåt gott å köka lite snabbt sen  blir det mys i soffan, imorgon är det dags för jobb igen . . .

Bild från nåndag på jobbet.

.Emma


Haft mamma och syrran på besök :)

Fick lite fin besök av mamma och Malin idag :)  Fikade och käkade middag och tjöta :)  Mått mycket bättre nu idag med så det var nice.

Innan dom kom fick jag fixat här hemma lite med, hunnit tvätta och så, gött så nu slipper jag tänka på det.
.Emma


Inspo orange

Ska inskaffas, från Gina !


.Emma


111023

Godmorgon, blev ju inte så mycket skriva igår med tanke på att jag låg på soffan hela dagen, idag känns det lite bättre men fortfarande inte bra, snorig och allmänt seg i hela kroppen och huvudet känns tungt.  Fasen vilken seg helg. Så har ställt in träningen idag med =(  Har i alla fall börjat morgonen med frukost vilket jag inte fick i mig igår. blir nog soffan för det mesta idag med, tråk.

Hittade en bild från sist jag va ute, 23september så idag är det 1 månad utan alkohol, hehe gött, har ju en utgång bokad med några från jobbet men den är inte förräns den 5 november så  ja det blir nån vit helg till :P Känns gött faktist.

.Emma


111022

Tja, hade ju inte ställt någon klocka idag men vaknade rätt tidigt ändå men låg ändå kvar till 10.30 i sängen. Sen har jag bara liggat på soffan, helt död i kroppen och benen värker, blir att avboka träningen imorgon med :( Fasen, lång seg tråkig helg men bara jag mår bättre på måndag så jag orkar jobba.

Igår var det fredagsmys med den bäste ialla fall :)  Och haft mys med han hela morgonen med :)<3

.Emma


nej nej o nej

Idol var ju riktigt nice idag, tycker alla var duktiga men jag känner mig  inte lika bra. Påväg att bli sjuk ? Nej det hoppas jag inte men känns som det är nåt på G, gillar det inte. Vill inte bli sjuk nu.  Så ska avboka Yogan imorgon och ta en riktig sovmorgon för jag kan inte komma på när jag hade en morgon sist som jag inte har ställt väckarklockan, så får se när jag vaknar imorgon =)  Hoppas jag känner mig bättre med.

.Emma


Tränat, nu fredagsmys

Fasen vad bra pass det var idag, känns riktigt gött nu efter =)  Har diskat och duschat så nu är det fredagsmys framför idol som vanligt på mina fredagar :)

.Emma


göööötttt

Åååå vad gött fick sålt den här västen på tradera nyss för 499 spänn, dom pengarna är mer än välkomna :D  Nu gäller det bara att personen hör av sig så det inte är så irriterande med folk som budar och sen skiter i det, men så hoppas jag verkligen itne det är nu.


Var och solade förut också, riktigt gött och nu ska jag ner dit snart igen för att träna MRL. Får träna själv idag för Rosie ville inte och Sofia hinner inte, tråk =( Men men jag ska allt dit ialla fall.  Har nyss käkat så ska nog snart byta om och så, åå hatar att vara så här otaggad innan träning.
.Emma


I'm in loooove

Hämtade ju ut mina skor imorse och helvete vad nöjd jag blev :D Helt underbara och det kändes ju bra att jag hade ett pressentkort så när jag betställde fick jag bara betala 64 spänn för dessa snyggingar :D

I'm in loooove

.Emma


111021

Morron morrgon, vaknade för en liten stund sen men har redan vart iväg och hämtat ut ett paket, mina skor jag beställde har kommit :D  Bra start på min lediga fredag =) Det är sol ute ockå vilket gör det ännu bättre :D  Funderar på om jag ska orka ta mig en pormenix ner å sola, tror det men inte just nu för nu sitter jag och dricker kaffe och ska fixa frukost snart :)


trött tjej 22

.Emma


Nu tar jag helg :)

20:e idag så det var barnbidraget och det märktes kan jag lova, sjukt mycket att göra men tiden gick :)  Fick sluta när jag skulle ialla fall så passade på att handla efter jobbet, hade skrivit en liten lista som jag hade med mig :P Nu tar jag helg i alla fall, 3 lediga dagar, gött som fan även om jag inte ska göra nåt kul, har ju fortfarande vit månad :P

haha min lille skit ser ju ut som ett tefat

.Emma


jag gillart ;)

Ouff va gött det var att träna på morgonen =) började med att gå  sen springa lite, sen testade vi på crosstrainern som vi bara pallade 5 min, sjukt jobbigt. Kanske bra att man bara klarade 5 min så har man bara att sträva efter att orka mer och mer =) sen blev det även lite cykel och testade på att ro, skönt väder med, sol fast kallt =)  Detta vill jag göra om :)

Sleten bild på mig och älskling i måndags när jag va i Lerum :)

.Emma


111020

Godmorgon börjar sent idag men uppe tidigt ändå, jag och sofia ska ner till gymmet snart och testa på lite tänkte vi, vi kör ju bara gruppträningar annars, så idag blir det att träna lite på en crosstrainer. Tur att hon ringde mig annars hade jag nog inte vaknat, sjukt trött.

.Emma


ingen ork idag

Segt på jobbet idag och halva personalen kände sig typ på g att bli sjuk och stackars Mathilda fick gå hem  och jag har gått och frusit hela dagen. Blev lite stress hem sen iväg för att träna. Gillar inte riktigt MRL på onsdagar ju förutom styrke övningarna, dom är grymma men på resten var jag sämst idag hängde inte med alls, ingen ork.  Kollade på halv åtta hos mig nyss och nu ska jag slänga in en tvätt sen blir det greys <3.

Fick denna toppen när jag var hemma i Lerum, syrrorna hade fått lite kläder av en av deras vänner så jag kunde ta lite också =)

.Emma


111019

Godmorgon, hemskt väder idag igen, blåser, regnar, kallt och mörkt :( Inget bra alls.  Ska snart fixa mig sen iväg till jobbet, slutar ju tidigt idag igen =) Sen blir det att stressa hem för att byta om och sen iväg och träna, hoppas jag kan gå lite tidigare så jag kan hinna med en tidgare buss.  Idag blir det MRL, gillar inte det så mycket på onsdagar men det är bättre än ingeting så lika bra att köra.

.Emma


mongo katt

Gött att träna Yoga idag sen körde vi cxworx efter =)  Sen blev de promenad hem stressa in i duschen för att hinna se DH :P  Nu ska jag fixa disken snart och sen blir det sängen, upp tidigt imorgon igen och faan om jag försover mig!

Min lille Hugo har ju nyss lärt sig hoppa upp på diskbänken men när jag kom ut i köket förut hittade jag han här, på fläkten hahaa mongokatt.

.Emma


111018

Hellu, senbloggar idag för jag försov mig typ imorse så tur att pappa sov här igår så han kunde köra mig :$ Dagen gick fort idag ialla fall förutom 2 sista timmarna på jobbet då det dog helt.  Köpte lite mat till Hugo på hemväg och nu sitter jag är trött som satan. Vart kaosväder hel dagen, regnat å skit.  Ska ta och byta om nu för att dra ner och träna, ingen ork alls men men jag ska!
trötter jag
.Emma


AGGIE

Huuuuuuuuuuuur grymma ?? !!!

.Emma


111017

Godmorgon, segt med uppdatering men jobbade ju hela dagen igår sen var jag tvungen att fixa  lite här och sen försöka sova, nu har jag som vanligt lite bråttom idag igen, jobbar 11-19.15 sen ska jag hem till Lerum för att få hjälp att färga håret, för det är katastrof nu :/  Men ska bli riktigt gött att få det färgat :)
bild från nån vecka sen
.Emma


111016

Godmorgon, försöker göra mig för en lååång söndag på jobbet :/ Mindre kul.  Håller på å fixa lite käk jag kan ha med mig nu men fan att jag kom upp så sent, blir väll at stressa idag igen.

.Emma


Men bara när du inte hör, vågar jag säga så



Kul att jag torskat på denna låten, jag som aldrig gillat/lyssnat på Kent. Aja underbart fin låt ialla fall :$
.Emma


tjoo

Hellu, ush å fy vilken seg dag, kändes som en evighet. Segt också att jag får banga att hänga med Bella och Milla ut men men vit månad e det jag har ju ;)  Glömde skriva att jag bestämde mig för att beställa skorna igår med, hela 64 spänn fick jag betala efter pressentkortet, hehe går ju inte att hålla sig då :P  Så längtar tills jag får hem dom.

.Emma


111015

Godmorgon, vaknade lite sent idag men orkar inte stressa just nu. Fattar inte varför jag fått så jävla svårt att somna nu, och vakna! Då var det dags för jobbhelg igen 6 dagars jobb vönta, woho. Är nöjd med att jag fått 2 tidiga dagar denna veckan ialla fall då dom bytt ut min tisdag, perfekt då blir det träna tisdag, onsdag och fredag lördag söndag förhoppningsvis :)  Go vecka.  Men nu får jag ta och fixa frukost och fixa mig så jag hinner, bye bye =)

.Emma


idol

Gött å träna idag men det var inte lika jobbigt som vanligt, eller övningarna var lite konstigare, men magövningarna va goa iaf haha =)  Nu blir nästa träning på tisdag då jag tänkte köra yoga och passet efter.  Känns lite långt å vänta men vad ska man göra när man jobbat skit tider så hela dagrna försvinner, men men det blir pengar av det. 

Har kolla på idol nu som btw sög idag, alla glömde ju typ texten, ´men men favoriterna va ju bäst som tur var =)  Sitter nu och är äckligt nära på att beställa ett par skor, har ju ett pressentkort kvar sådom blir typ gratis  hehe.  Ska tänka lite till men är så suuuugen !

.Emma


Min lille skit har blivit stor

Neeej min lille plutt har blivit stor, märkte nyss att han har lärt sig hoppa upp på diskbänken, haha tusan.

Tänk när han va såhär liten, saknar det :P




Sitterå degar nu ba men straxt efter 5 blir jag upphämtad av Sofia för at åka och träna =) Som vanligt otaggad nu men det kommer :P
.Emma


Kors

Hade lite pengar kvar på ena pressentkortet så fick bli lite gratis shopping som jag fick hem igår :)  Fick även hem mina hudprodukter idag :) Gott!

Ring från Nelly


.Emma


111014

Godmorgon, kom nyss hem efter att ha tagit mig ner för att sola :) Riktigt gött kan jag lova.  Hyfsat skönt väder idag ute med :)  Sitter och lyssnar på Oasis som jag torskade på lite nu igen :) Har inte så mycket mer att säga nu, ciao
igår
.Emma


torsdag torsdag torsdag

Gött att denna dagen gick fortare, var mycket mer att göra idag.  Men nu äntligen är denna torsdagen slut och imorgon är det ledig fredag :)  Mamma och syrrorna var inne och handlade för Nikki skulle klippas i partille, min lilla sessa! 

Har ju vit månad nu men den 5 då blir det fest :D  Vi ska antagligen käka några stycken, kanske hos Vicky sen blir det att se Maggio igen, repris från sommaren :) Och sen vår vi väll se vart kvällen tar oss, men jag längtar tills den helgen ialla fall =) Kommer bli grymt!

.Emma


111013

Godmorgon, så klart kunde jag inte somna igår heller, sjukt jobbigt men vaknade ialla fall lite tidigare idag.  Soligt ute men kallt som fan. Får hoppas dagen går fort idag för igår gick det så sjukt segt.
igår
.Emma


2 spänn rikare eller 18 fattigare

Hehe japp, årets segaste dag på jobbet, fyfan säger jag bara. Köpte en keno, 20 spänn, vann tillbaka 2 spänn ;) haha aja har aldrig tur å sånt ändå.  Glad att jag hann se Greys anatomy idag, så bra =)  Jobbar samma tid imorgon igen sen ledig fredag så då blir det MRL :)

.Emma


111012

Godmorgon, råkade ta sovmorgon tills nu :/ oops men kunde faktist inte somna igår.  Så nu ska jag snar hoppa in i duschen och börja fixa mig.  Slutar 20.15 idag och Greys anatomy börjar 21, vill verkligen se det men kommer missa början, så hoppas jag inte behöver jobba över.

Solen lyser in lite idag :)

.Emma


Yoga

Lagade lax idag igen, riktigt gott =)  Måste börja göra riktig mat oftare, eller aa riktig och riktig, inte äta kyckling varje dag haha .  Kom hem för en stund sen efter att ha tränat Yoga med Rosie =)  Jävlar vad jag är ovig haha, säger det jämt men jag hoppas fortfarande det ska bli bättre :P  Nu jobbar jag ju sent imorgon och torsdag så får bli träning på fredag, längtar tills det faktist, MRL =)
mummmmaa

Nu skajag bänka mig framför desperate housewives med kladdkaka och glass mouaha ;D
.Emma


Joshua Radin

Fick nys ett sms av Sofia där hon sa att Joshua Radin kommer till GBG nu på fredag, till Brew house. Har redan sätt han en gång på ferstival i Irland men älskar hans musik så hade ju inte skadat att se han igen ;)  Tror inte det blir så men det hade ju vart riktigt nice!

Här såg vi han i Irland :)


.Emma


Weekday

Vill ha en av varje färg =)  Love

.Emma


111011

Godmorgon, låg kvar i sängen till halv 11 men känner mig fortfarande helt slut. Kan bero på att jag försökte sova med Hugo i rummet i natt och som vanligt väcker han mig flera gånger.  Ledig idag vilket är jävligt nice, men inga planer mer än att träna ikväll, Yoga.  Ska försöka fixa till lite här hemma med.

Hade fått ett grymt erbjudande på mailen med där man kunde klippa, färga/slinga håret + lite styling ochj så och färgning av fransar och bryn för 700  spänn, lite segt att man inte kunde läsa nånstans om salongen + att jag inte har dom pengarna nu, för det är precis vad jag skulle behöva göra!  Får hoppas det kommer nåt mer sån erbjudande fast lite billigare ;) heeh


Drömde att jag var blond igen, ibland tänker man på att gå tillbaka till det för det är så mycket med att färga och fixa, men jag trivs ju i brunt hår och tycker det är så mycket finare, så det får va värt det =)

.Emma


seg dag

Tjaa, jobbade stängning idag så va ine hemma förräns 22.30, så segt för nu ska jag redan snart hoppa i säng. Är ledig imorgon men vill ändå inte sova bort dagen.  Måndag och typ världens segaste dag på jobbet, inget kul.

.Emma


111010

Hellu, gårkvällen blev riktigt seg, lagade matlådor och tvättade sen fanns det inget på tvn så ruttnade framför datorn.  Tog lite sovmorgon idag och beställde nyss hudprodukter, fan att det ska vara så dyrt men men måste ha det!  Nu är det månadg igen och jag har inte en enda  tidig dag denna veckan, så så klart stängning idag, kul kul.

Får bli en gammal bild 
saknar att kunna gå omkring med brillor
.Emma


Mamma har vart i farten här hemma . . .

Med lite nya blommor, tack tack =)(K)



.Emma


Haft mami på besök :)

Hellu, kändes gött att träna idag, MRL:en var grym, älskar hon som tränar oss ibland på söndagar.  Sen efter var det Cxworx där jag inte orkade med lika mycket men men bättre än inget ialla fall, och Sofia kom ner och tränade då med =)

Sen när jag kom hem var mamma här =) Hpn hade med sig mat och lite fixa så vi satt och käka och tjöta ett bra tag och busa med lille Hugo =)  Fick lite fina blommor av henne med :)
söndagsmys
Nu måste jag egentligen tvätta mina jobbkläder och fixa lite matlådor och sånt men all ork rann ur mig :/  Men ska försöka ta tag i det snart ialla fall :P
.Emma


111009

Godmorgon, kom ur sängen lite senare än jag hade planerat men har käkat frukost och så nu och snart ska jag iväg för att träna. Bokat in mig på 2 pass så får se hur det går, för nu känner jag träningsvärk från yogan, får alltid ont på så konstiga ställen haha, typ vid svaneken och ryggen, men det ger la sig.
bild från igår
.Emma


Lördagsmys =)

Eftersom jag har vit helg och bara ligger hemma fixade jag det lite mysigare här =) Kollar på nån film  nu och myser med min lille Hugo i soffan =)

Lördagsmys

.Emma


Degdag

Som vanligt så var det riktigt gött efter träningen, skönt att köra lite Yoga och kunna känan sig lite avslappnad efteråt.  Annars har jag inte gjort mycket, lagade lite mat, eller lagade och lagade, fixade iordning en skit god tonfisksallad =)  Tog även tag i att tvätta mina sminkborstar, måste bli bättre med det, gjorde ansiktsmask och mys i soffan med Hugo =)  Satte nyss igång en tvätt så nu sitter jag här igen och degar, med kaffe :)


.Emma


Justine Skirt

Har inte gillat Gina Tricot så mycket för jag tycker det är så tråkigt att man ser verkligen om man har köpt ett plagg där och ibland ser det sjukt billigt och tråkgit ut, ofta kopior av märken m.m, men nu på senaste har jag börjat fastna för Gina lite, eller hittar ialla fall grejjer där nu som ajg vill ha =) Älskar ju byxorna jag köpte där sist!

Här är en kjol jag kan tänka mig från Gina Tricot =) billig också =) 149 :-

.Emma


111008

Godmorgon, uppe tidigt denna lördag eftersom jag snart ska dra iväg och träna Yoga. Hade tänk skita i det men lyckades ta mig upp och nu gäller det bara att ta sig iväg :P  Som vanligt otaggad innan men kommer vara så gött efteråt, ska ju ändå bara va hemma annars.  Längesen jag körde Yoga nu, kommer känna mig som en klump som vanligt haha.

.Emma


gött

Åååå va gött det var att träna, inte för mina ben pallade med så mycket idag men ändå skönt att röra på fläsket =)  Åkte med S också så det va nice.  Har duschat och smörjt in mig  så sitter och väntar på att idol ska börja nu .

.Emma


Skön dag =)

Har bara slappt idag, läste chic, lagade god mat och fixat all disk. Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart så jag kan sätta mig ute och dricka det för tro det eller ej, det är sol :) Undrbart, om typ 1 timma ska jag börja röra mig iväg för att träna med :)  Skön dag!

bullgur med stekta grönsaker + sallad =)
<3
.Emma


Friday wanties

Klänningen (här som tröjja)

Såå snygg

Mönster

Skjortan

Mer mönster


.Emma


111007

Godmorgon, nu har min lediga helg börjat och jag ska snart dra ner och sola. Segt att jag får göra det så ofta för solariumerna där är verkligen inte bra.  Senare idag blir det träna, MRL, göött nu har jag inte träna på en vecka så nu kör vi igen!  Underbart med ledighet även om det ska bli lugn helg.!

.Emma


111006

Helluu, blev jävligt stressigt imorse då jag bestämde mig för att snooza 10 min vilket blev 1 timma , oops. Men jag hann, och precis som igår fick jag spring till andra bussen för min här hemma var sen, men haft turen på min sida ändå.  Har vart rätt mycket att göra nu på jobbet, ialla fall på kvällen men glad att jag kunde gå ändå, handlade liet gött med mig hem också :$ Nu ska jag se på halv åtta hos mig :P haha skit kul ju. 

.Emma 


tjockisvecka

Tjoho, hemma igen å redan dags för sängen snart för imorgon ska man jobba 10-18 men sen jävlar e jag ledig :) Kunde åka med Azra hem idag sådet var gött.  Lite ångest nu att jag inte tränat på en vecka och ätit massa skit varje dag haha fyfan vad jag är sämst, men men röda veckan då bara jag måste ha massa gott :D

.Emma


111005

Hellu, idag tog jag mig äntligen ner och solade, sååå gött.  Blir lite stressigt nu för jag måste laga mat och sen hoppa in i duschen men det får det vara värt! Jobbar stängning idag, om jag har tur kan jag åka med Azra hem, har för mig hon jobbar sent.  Nu är det bara idag och imorgon kvar sen ledig helg!!!!


Går inte att ladda upp nån bild nu så får skita i det :P

.Emma 


Kul att komma hem :D

Okej kan börja med att denna dagen har vart kaos, Kortköp fungerade inte så blev jävligt struligt på jobbet, men  det gick ju sen tillslut och tiden gick jävligt fort så det var gött.  Slapp stängning för jag slutade 20.15, hade glömt at mamma och syrran hade vart i Ullared idag så hon hade köpt lite grejjer till mig, då är det alltid kul att komma hem :D  Men det mest typiska var ju att hon hade köpt en tomte till mig hahha, så äkta morsan ;)
invigde mina nya skor idag
.Emma


sååå sååå sugen på att gadda mig nu!






.Emma


Neu Lash

Detta är något jag verkligen vill testa på nu, Neu lash men om jag köper det nu blir det att jag får snåla som fan denna månaden med, vet inte om jag pallar det. Kostar ändå 900 spänn, men tror det är sjukt värt det. Ska fundera lite till om det blir att beställa i veckan eller inte :) 

.Emma 


111004

Godmorgon, planen för idag var att ta migg upp i tid och iväg och sola för det har jag inte gjort på länge nu men var skit trött när klockan ringde och mensvörk så skiter i det, får se om jag orkar ta mig iväg imorgoni stället.  Igår färgade jag ögonbrynen, älskar den nya färgen men dom blev lite för mörka, gjorde också anisktsmask sen blev det deg i soffan framför lite program =)  Idag och imorgon jobbar jag sent igen.

hahaha ser ut som halloween
.Emma


new black shoes

Dom blev mina för 180.-, billigt å bra ;) Va ute efter skor i den här modellen, dessa är väll inte riktigt som jag hade tänkt mig men dom får bli bra sålänge :)

.Emma


Rabiosa

Bara för jag myss insåg att det nog blir vit månad för mig :/  Får längta tills nästa utgång riktigt nu och hoppas den blir riktigt kul, för den här månaden kommer suga!


.Emma


skippar träningen :/

Idag har det känns som typ 50 % av kunderna hade mens, haha massa grinkärringar :P Nej men det var la som vanligt men man bara reagerade mer på det idag kanske för man själv inte var på humör :P  Virrig dag så sjukt glad att komma hem tidigt men det blir tyvär ingen träning åndå för Sofia hade ont i ryggen  så känner inte för att dra dit själv och testa på det där som jag inte riktigt vet vad det är för nåt.  Istället har jag gottat mig med godis idag igen, lite ångest nu fan haha .  Fick sms att jag hade ett paket att hämta ut så det fixade jag efter jobbet ialla fall :)  Det verkar fan som när man väl börjat shoppa lite då blir shoppingsugen 100 gånger värre än om man inte kan shoppa, är shoppingsugen hela tiden nu. 

Yeeeah lägger upp senare va det va i ;)

.Emma


111003

Godmorgon, morgontrött som fan idag. Har bokat in mig på ett pas som heter s-challange men är bara reserv så får se om man får plats idag, blir jäkligt tajt för det börjar så tidigt, men men :) Dags för dag 3 av 6, nedräkning till helgen som ska bli lugn men ska bli så gött att bara vara ledig och hinna träna lite! 

.Emma 


111002

Helluu, imorse hade jag lite stressigt så hann inget skriva, men men inte mycket att skriva här nu ändå, Seg dag på jobbet men tack och lov kändes den inte lika lång som gårdagen. Imorgon börjar jag tidigt så ska nog ta och lägga mig i soffan och glo på sex and the city filmen som börjar ju vid 9 eller Wanted, det blir nog Wanted för den hinner jag ialla fall se klart innan jag ska försöka få lite sömn ;)

.Emma


Lördags kväll

Då va dag 1 av 6 avklarad, men den kändes som en evighet.  Försökte få min tisdag bytt men det gick inte denna gånge heller, fan :(  Hatar mina sen tider dom fuckar upp allt.  Idag stod jag första timmarna och tänkte på jobb jag kunde söka, är så trött på det nu känner jag å då blir jag bara irriterad hela tiden, måste vara få tummen ur och fixa ett CV.  Köpte  massa godis med mig hem så nu blir det lördagsmys i soffan framför världelösa program.


.Emma


111001

1 Oktober, sjukt fort tiden går nu, känns som det var en evighet sen semestern.  Har ju 1 vecka att ta ut men inga pengar för att göra nåt kul ändå, så det suger annars hade jag fan åkt iväg.  Nu börjar 6-dagars jobb veckan med start idag med, kul kul, insätt att jag tränade igår och kan inte träna förräns nästa fredag pga min cp tider, ska se om jag kan byta nån dag men tvivlar på att det kommer gå. Så irriterande när man försöker hålla igång men så går det inte pga jobb =(  Jaja nu ska jag fixa frukost och lite så, ciao.
bild från i veckan
.Emma


RSS 2.0