Skulls & Gold

Gårdagsens shopping :)

2 Ringar från Glitter (dom stora)

Sjal från Bling

Halsband från Indiska

.Emma


100430

Godmorgon, hade bestämt mig för att gå upp innan morsan stack till jobbet idag vid 7 men nu sitter man här nyvaken vid 11 istället, lyckat.Detta kommer bli sämsta dagen. Det är valborg och jag ska jobba stängning och efter det inventera. Alla man har snackat med ska ut eller göra något kul. Och nu är cilla snart påväg till turkiet :( usha vad man kommer sakna den bajjen! Måste hoppa in i duschen nu och sen fixa mig.

Skit dag :(
.Emma


En dag på stan

Jobbet idag gick hyfsat bra trots allt strul som vanligt. Skönt som fan att sluta tidigt. Mötte upp Sara efter jobbet så gick vi till arbetsförmdlingen en snabbis för hon skulle skriva in sig igen sen tog vi bussen till stan. Och jag har nu testat att käka sushi för första gången, smakade inte så mycket så kan inte säga att jag gillade det och inte heller att jag tyckte det var äckligt.  

Sen kollade vi runt i alla möjliga affäret, åkte till järntorget för där har dom diesels provkollektion för sommaren 10 som dom säljer ut, hittade ingenting, och idag skulle det även vara speciell kväll på topshop så vi gick dit innan för att se om vi hittade något vi ville ha sen när dom hade extra öppet, men hittade inget där heller, besviken! Det vi åkte in för ju.  Men hittade några småsaker i andra affärer som jag kom hem med, lägger upp imorgon om jag hinner.  As gött väder i GBG idag ialla fall, sol :) Så idag har jag knappt vart hemma, skönt faktist men nu är man riktigt trött.  Längtar inte tills imorgon kan jag lova!

.Emma


100429

Godmorgon, uppe med tuppen. Fan va det suger när man ställer alarmet och det står 5 timmar och 40 min till alarm, och sen kan man verkligen inte somna på det. Så idag är man inte lite trött, kommer bli en lång dag,först jobbet sen möta upp Sara så ska vi in till stan sen och käka sushi ?! haha och efter det shopping. Får se om jag kan äta sushi, aldrig gjot det innan även om jag har jobbat på sushibar, pinsamt emma.! 

Igår kom cillz över en stund på dagen, sen mötte jag upp henne fören kvälls promenad senare på kvällen. Känns sjukt tråkigt att hon åker på fredag :( Hoppas verkligen att man kan åka och hälsa på henne i sommar, hade vart bomb! Gonna miss u :(

.Emma


some new shit ;)

Lite grejjer jag har beställt och shoppat som jag inte hunnit lägga upp kommer här =)

Linne från the garden collection - H&M

Transarent tröja från Nelly, skjorta och jacka från H&M och kjol från Zara

Klänning från BikBok

.Emma


STRIPE CUT OUT DRESS

Jag köpte den och nu är den min :) grym grym grym
hemsk bild men men klänningen man ska kolla på ;)

.Emma


partyoutfit

Estefany om All the crazy things i did tonight they will be the best memories:
sjukt snygg top och shorts, vart kommer de ifrån?:)
100417
Hej, tack så mycket :D  Toppen kommer från Stockh Lm och shortsen från Ichi :)
.Emma

100428

Fan vad denna ledigheten behövs idag. Kunde inte somna igår heller hur trött jag än var, segt som fan.

Idag blir det att träffa denna kalaspinglan :D
cillz och jag, på nyår
.Emma


We run away all the time to avoid coming face to face with ourselves

Fyfan vilken sjukt jobbig dag det har vart idag. Stress som fan på jobbet inte bara jag som mådde dåligt av det.  Kommit in i dålig period när det tar så jävla tid att somna nu, för mycket tankar också.  Fick ett riktgt råkigt besked av att en kompis mormor ligger döende i cancer nu, då kommer alla tankar tillbaka eftersom jag har fått igenom samma sak x 2.  Så när man hade slutat jobba mådde man mindre bra, skulle gå över till Allum och möta Sara så hör jag någon roppa på mig. Då var det fan Peder, har inte träffat han på sjukt länge.. 5 år eller så ?  Så blev riktigt glad där :)  Sen gick jag och Sara hem till henne, drack kaffe och satt och tjöta och rökte på balkongen :) mys fast kallt :P

Från Saras balkong =)

Sen mötte cilla mig vid tåget så gick vi hem hit och satt och tjöta ett tag, får passa på att träffa henne mycket nu för sen vet man inte hur länge hon blir borta :(  Känns som man är inne i riktigt seg period nu när man är förjävla överkänslig. Orka med mig själv!
.Emma


100427

Godmorgon, lön idag gött som fan även om den inte är bra lön jag får.  Vaknade senare än jag hade tänkt så snart måste man fixa sig, sen blir det jobbet Ska nog träffa Sara efter och hämta mina kläder jag glömde där sist haha . Sen kanske Cillz möter mig vid tåget :) Kan inte fatta att det är så snart hon åker :(  Usha!
jag & cillz
Jobbar med Jess ett tag idag i alla fall, hon har en kontakt som sa att han har en lägenhet i majorna, så får se om hon har hört något mer om det och om den verkar bra :)
Annars känns detta som en äckeldag då jag bara vill begrava mig hemma i min säng och int gå ut, synd för mig att det inte går.
.Emma


hmm nya ideer :D

Jobbet, sjukt segt men jobbade me dom bästa så det va bra iaf.  Jag och Jess har sackat om att flytta ihop, båda vill ha lägenhet och man kan hitta nån riktigt nice hyresrätt när man är 2 :) Så vi ska kolla runt jag hittar ju aldrig någon egen.  Ska ringa Sara snart å tjöta lite.

.Emma


100426

Denna morgonen har nog börjat allt annat än bra. Vaknar av mensvärk och ett så jävla dåligt humör. Får reda på att varmvattnet inte fungerar så kommer få duscha kallt nu snart. Ska betala räkningar vilket är mindre kul också, lön imorgon och den kommer vara skit dålig eftersom jag har vart sjukskriven s mycket i mars pga operationen.  Life is a bitch right now!
100123
.Emma


R a s t l ö s

Har sån äcklig känsla i hela kroppen, rastlöshet. Känns som jag måste fyllas med något så alltingen käkar jag eller röker hela tiden men jag fylls inte.  Kliar i armarna, måste slå på något för att få ut det typ. Meingslös skit helg, för mycket tankar i skallen med som inte gör något lättare. Vill ha lägenhet mer än något annat nu men hittar ingen och dom jag vill ha har jag inte råd med.

Vill vara här nu, påväg till Ios. kändes så jävla bra!

Ska sova nu, för tråkigt att vara vaken, jobb imorgon . . hoppas på en bättre vecka.
.Emma


100425

Godmorgon, ville upp tidigt för jag trodde det skulle vara fint väder idag. . . men helt molnigt :(  Har snackat med R ett tag nu i telefonen och det känns så skönt att det inte är jag som har fylleångest denna helgen =D haha  men kul att höra på andras.  Har vart en riktigt lugn och tråkig helg.

cp bild från förra helgen hahha
jag och R
.Emma


Drunk by Myself

Jao är man inte ute å dricker kan man alltid ta sig något gott hemma :)  Förhoppningsvis blir det utgång nästa helg för jag ångrar mig att jag inte drog ut idag. För lite kul som händer i mitt liv känner jag nu :P

Vill vara full & galen ;) haha
090912
Blir la sängen nu snart för jag är grovt uttråkad . . . seg lördag
.Emma


Besviken

Besviken på freeport, besviken på denna dagen. Stress på jobbet men allt gick bra ändå. Morsan plockade upp mig efter jobbet så åkte vi till freeport. Hade planerat att komma hem med nya jeans men jag hittade inga jeans och inget annat heller där, besviken. Åkte snabbt tillkungsmässan för jag ville in på Zara och där hittade jag 1 grejj ialla fall :)  Sen åkte vi hem .
 
vad kan det vara ? ;)

Tänkte ju att det kunde vara nice att dra ut och ta några öl men har ingen ork, ingen lust alls.. känner mig äcklig. Och just nu vill jag spotta min äckliga syrra i ansiktet, fyfan vad man kan hata nån ibland. Jävla fitta! Så måste få ut lite agg mot henne haha .
.Emma


100424

Godmorgon, då var denna lördagen igång. Råkade sova lite för länge så snart är det dags att börja stressa men ju nu orkar jag inte.  Ska bli nice att åka till freeport med morsan idag,dom har så grejj att man kan lämna in sina gamla jeans och då får man 200 att köpa nya för (för minst 250:-) Och jag köpte mina favoritjeans där så lätt att jag ska dit :D
morsan och jag Italien 08  haha va snygg man kan va!
.Emma


Då var ledigheten över

För imorgon börjar man 06.55 som vanligt på lördagar när jag jobbar,känns lika tråkigt varje gång men fortfarande så skönt att man slutar tidigt. Blir freeport med morsan efter jobbet sen är jag sugen på att dra ut och ta några öl i alla fall tror jag,får se hur man känner imorgon  :)

jag och bebis nån solig dag. . .

Har  hunnit städa idag, nu är allt jag haft mitt på golvet borta, skönt för jag kunde knappt gå, har slängt alla onödiga papper och grejjer också. Nu blir det sängen, natti.
.Emma


I <3 Sale

Dessa 2 var också i nellypaketet, fick skicka tillbaka och ändra storlekar bara men nu sitter dom bättre :) Svårt när man har 37,5 .. vet inte vilken storlek man ska välja när den inte finns.


.Emma


All the crazy things i did tonight they will be the best memories

Eftersom det antagligen inte blir någon utgång denna helgen för mig kommer mer bilder från förra helgen nu, har fått cillas, mindre vackra ;) haha
jag & rosie
anneli, cilla jaghaahah vinglit ;)cilla,sara och jagthe dancefloor
Jag & cillz =)

roooosiehaha sara i ett nötskal
hahaha kul hade vi i alla fall :D stod oh sjöng med till dansband, fylleångest på det ! :P
rosie jag och sarahahha asså guuud
Så de var dom :P grym utekväll med girlsen :D
.Emma


Jeans

Ännu en grejj från nellypaketet :)  Bestämde mig för att köpa dessa jeans som är lite roligare än vanliga :D Beställde 1 storlek större eftersom en hade skrivit att dom var små i storlekarna, men det blev att jag fick skicka tillbaka och byta till min vanliga storlek, och den passade :) Så dom är itne stora i storleken :) Grymt snabb leveras på dessa, fick hem dom idag.
199 :- på rean


.Emma


100423

Tja, fan första gången idag som jag kom upp så fort klockan ringde, men det var inte smärtfritt. Kramp i vaden så jag flög upp haha .. aja det funkade ialla fall. Cilla sa en tråkig sak igår, hon ska dra till Turkland och vet inte hur länge hon stannar :(  Skit glad för din skull för du kommer la leva livet men grymt tråkigt  för mig :(

Skönt att vara ledig idag, funderar på omj ag ska försöka plocka ordning på mit rumsom nu mera är en sopptipp.. Fick hem ett paket från H&M igår och jag har tydligen blivit bäst på att beställa fel storlekar, tråkigt nog finns inte den ena grejjen kvar i storleken jag vill ha så ska behålla den ändå tror jag.
.Emma


Piss dag

Sjuk dålig dag det har vart.  Jobbigt med alla tankar idag sen på jobbet var det skit mycket att göra, började bråka med en kund. Hatar när man sitter fast i kassan, är så arg så man skakar typ å sen måste man vara trevlig mot nästa kund, och nästa och nästa när man bara vill iväg och slänga nåt i väggen typ för att få ut sin ilska :P

Ska vara så jävla ledig imorgon!
.Emma


Slapptask


Jag är så slapp nu, lever i mina mjukiskläder, orkar inte fixa mig riktigt. Men får vara så ibland.  Jobbar stängning sen äntligen fredag imorgon.  Var ju snack om utgång på lördag men tror jag ska skita i det denna helgen.  Ska ändå ut nästa helg tror jag.  Ingen bra dag idag, för mycket tankar, ork.  Dags att käka sen fixa sig, sen blir det jobbet, ciao.
.Emma


Have2Have

Skitsnygga sandaler från Have2Have :D Ge mig tack!

.Emma


100422

Godmogon, tänkte började dagen med en lista eftersom Cilla utmanade mig :P

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? sängen
2. Var är din andra hälft? ?
3. Ditt hår? Äckligt
4. Din mamma? BÄST
5. Din pappa? BÄST
6. Det bästa du vet? Vännerna
7. Din dröm inatt? Ingen
8. Din dröm/ditt mål? ?
9. Rummet du är i? Mitt
10. Din hobby? Resa
11. Din skräck? Kärlek (hahaha)
12. Var vill du vara om 6 år? Lycklig
13. Vart var du igår kväll? Jobbet
14. Vad är du inte? Stark
15. En sak du önskar dig? Värme
16. Var du växte upp? Göteborg
17. Det sista du gjorde? Msn
18. Dina kläder? Stora
19. Din TV? Ful
20. Ditt/dina husdjur? Nikki :D
21. Din dator? ful
22. Ditt humör? Seg
23. Saknar någon? Alltid
24. Din bil? Ingen
25. Något du inte har på dig? BH
26. Favoritaffär? Nelly
27. Din sommar? Paradiset
28. Älskar någon? Många
29. Favoritfärg? ?
30. När skrattade du senast? Igår ?
31. När grät du senast? privat

Så tråkig lista men nu är det gjort :P
aspen
Ska ut med Nikki om en stund och senare blir det jobbet.
.Emma


Trött på det här

Yes det är jag, alltid är det något varje dag. Som idag var personen som skulle stänga på golvet sjuk och då glömmer dom hitta nån som ska göra det så istället tar dom en från kassan till att göra det. Tur att det var rätt så lugnt annars hade vi fått ett helvete där.  obbade med Angi, och gör det imorgon med vilket gör det lite roligare :)

C & R kom inte iväg till kanerie öarna idag, tråkigt för dom :( Hade nog hängt mig haha.
.Emma


100 spänn

En till grejj jag fick hem i nellypaketet som jag hämtade ut förra veckan :)
100 spänn


.Emma


Trädgårn 17 April

Det blev Trädgårn vi hamnade på i lördags, längesen jag va där så det va nice :)  Kom dit straxt innan 12 och det var skit lång kö så vi ställde oss där dom släpper in dom som står på gästlistan även om vi inte var uppskrivna. Hade jävligt tur där att dom som stod framför oss hade skrivit upp 7 stycken så dom tog med oss in :D Perfekt.
Sara och jag =)
Tog oss fram till baren, hälsade på Amadeus som jobbade sen började festen :D Dansade drack och cpade oss, jäkligt ball kväll :)
jag och cilla rosie :Dhahacillzhahahah va bara tvungen, snygg e du sara hahaha
Rosie,sara jag och cilla :)

Rosie drog för hon skulle käka och man fick inte komma in igen om man gick ut, lite dåligt, men Cilla kom tillbaka med hennes vän som hon träffade på :) Jag och Sara var la dom sista som lämnade stället hahah illa. Vi fyllekäkade sen hem till Sara, sov  1 timma den natten sen var det bara att stressa som en idiot till jobbet för jag vaknade när jag skulle börjat jobba :/ hhaha. Och jag som skulle ta det lugnt denna kvällen, alltid då det blir som värst :D Aldrig mer att jag gör så när jag ska jobba ialla fall,var så jävla seg dagen efter. Men kul hade vi :D

Kvällens puddingar ;) 
hahaahah vad jag ser utrosie :D hahah göteborgs snyggaste :D:D
Mer bilder när jag får cillas :)
.Emma


if you like it put a ring on it

2 ringar köpta på Allum i fredags =)
H&M 49.50 /st
hahah handen ser missbildad ut
.Emma


100421

Godmorgon, kom upp i rätt tid idag, skönt :)  Idag åker kanske mina smulor Cilla och Rosie till Kanerie öarna :(  Segt att man inte vet hur det blir än med tanke på att alla plan har vart inställda för all aska och skit.  Tråk om man ska vara 2 veckor utan er :/  Vill också till värmen!
080223
Ska jobba stängning idag igen. Vill ha fredag nu, ledig då.
.Emma


Vrak

Ja det är det jag känner mig som, ett jävla vrak.  Har inte vart så mycket att göra idag trots att det var barnbidrag men ändå känt mig stressad som fan, hatar när jag är i sånna perioder.  Jobbade med Jess som jag inte träffat på länge nu,eller okej förra veckan men ändå :P

Nån solig dag . . .

Glömde jag säga att det snöade idag ?!  Eller okej det kom inte myket och trodde inte på det men Sara skickade ett mms och bevisade det haha fyfan om det kommer mer! Helt slut nu, absolut ingen bra dag!
.Emma


STRIPE CUT OUT DRESS

Köpa eller inte?! Är grymt sugen :D

.Emma


Picture

Bild från i lördags, var ju tvungen att testa telefonen ;) Synd att man ser skev ut bara haha

.Emma


100420

Godmorgon, igår kväll gjorde jag fan ingenting, dog framför datorn.  Var sjukt seg. Hinner inte göra något sepcellt nu heller för snart ska man fixa sig och sen dra och jobba stängning.  Och tack Sofia för låten, den har snurrat här hemma för mycket nu haha :D
Vi på sticky 7/4-10
Fan vad trött man är!
.Emma


Förfest hos S =)

Om lördagen då =)  Rosie och cilla ville haka på mig och Sara , mycket trevligt :) Så vi åkte hem till Sara och förfestade vid halv 9 tiden :) Hade redan druckit upp mina cider hemma men lilla Sara hade ialla fall ett glas var av hennes omtalade glassdrink hemma ;) hehe så blev det och nån öl. Satt i köket rökte drack och tjöta, nice nice  :D
jag
sara blandar till R & C =) Cjag & rocko ;d<3haha jag och rosie :Dciiilllaaaaaaa
cilla och rosie =)
skål
Bara mina bilder så kommer säkert några mer bilder sen när jag fått alla =) Mer om kvällen senare  eller så =)
.Emma


segt

Så då var denna jobbdagen slut, skönt. Nu har man 3 stängningar framför sig sen är jag ledig fredag.  Hatar när tiden går så långsamt på jobbet. Har inte mycket att skriva nu så detta får räcka.

.Emma


100419

Godmorgon, 5 timmars sömn på 2 nätter känns inte okej just nu. Trött som fan så glad att jag slutar tidigt idag.  Ska se om Cilla orkar skicka bilderna från helgen idag,hoppas hennes blev mer lyckade än mina haha :D  Sen åker några upp här =)
jag & Cillz
Dags att fixa sig nu, ooooooooorkar inte!
.Emma


yesterdays outfit

Det här blev det jag dansade omkring i igår =)


.Emma


spetsklänningen

 Amanda:
Hej! tror du jag kan använda den vita spetsklänningen från nelly i strorlek xs/s barbent är 1,63 lång och har ganska stor rumpa?



Tja, hehe nej klänningen är väldigt kort,den går över rumpan men åker upp så man får gå och dra ner den hela tiden, så jag hade inte gått barbent med den klänningen =)

Så här kan det bli om man böjer sig ;) så rätt gött att ha leggings då hehe

.Emma


100418

Shuu shuuu då var man äntligen hemma. Gårdagen var galen, mer om det sen och lite bilder :) Sov ialla fall hos Sara inatt och jag lyckades försova mig, 20minuter sent kom jag... har sovit hmm 1 timma kanske ?  Men är inte mer än seg nu bara, trodde jag skulle vara tröttare.  Jobbet idag var lugnt ialla fall, men hade ju mycket hellre liggat hemma och fått vara bakis ifred även om bakfyllan inte var så farlig heller trots all drcka man hällde i sig igår =)
100414
Känner mig sjukt äcklig,  har fortfarande gårdagens smink på mig, uuuuush.  Stackars alla jävlar som har sätt mig idag, skrämde nog iväg kunderna haha :D
.Emma


Brown sugar

Dessa älsklingar hämtade jag ut på Ica igår bla, skyhöga klackar, me like :D Köpte 3 par skor till men 2 av dom måste jag skicka tillbaka och byta storlek på :)  Kolla in paketet då jag hämtade ut haha :
haha + 2 små påsar som jag shoppade på allum :P
Ska invigas ikväll :D Klackarna i taket :D

.Emma


Ny kategori

Fixade en ny kategori förut som jag invigde i blogginlägget under =)  Får inte ofta frågor men det händer så  om ni frågar nåt svarar jag där :)

.Emma


LACESTRETCH BODYCON DRESS

Anonym
vilken storlek har du på din vita spestklänning från nelly?


Svar till Anonym:
Hej hej, köpte klänningen från Rare fashion i storlek XS/S :)

.Emma


100417

Godmorgon, cilla hade rätt med att det inte skulle vara bra väder idag :( men imorgon skulle det tydligen det, å jag som ska jobba extra :( Blåser ju fan storm idag typ.  Har hunnit snacka med Sara nu på morgonen och utgång med henne blir det ikväll ialla fall, sen vet jag inte om nån/några mer är på.. ska ialla fall försöka att inte spåra ur ikväll, börjar ju 10.30 imorgon :/  haha lycka till till mig ;)
100414
100414 - aspen =)
Vette fasen vad man ska ha på sig kväll . Hatar klädpaniken som kommer varje gång hehe .
.Emma


natti

Ja vad ska man säga, trött som en gris nu. Jobbet gick bättre idag tack och lov och ja fick sluta i tid. Robbie kom in precis när jag slutade så jag drog med han på en cigg, kul längesen jag träffa han nu.. sen var Sara inne med :)  Stack över en snabbis till Allum efter jobbet, köpte mascara och så lite till :P  Får lägga upp när jag orkar.
100413
Sen till Ica för att hämta lite jag beställt, ingen fel leverans som jag nästan var beredd på men däremot passade inte allt :( Vill ha allt så ska byta storlekar bara  hehe  ..  Sen drog jag iväg och solade, råkade nog bränna mig lite.  Så har ändå hunnit med e del idag men ändå känns det som en otroligt seg och tråkig fredag. Imorgon blir det utgång om inget skiter sig och jag ångrar att jag tackat ja till att jobba extra på söndag, ush kommer må som en jude.  Nu blir det snart sängen, natti =)
.Emma


Jag och Cillz

10-04-14 =)



haha oj
.Emma


100416

Godmorgon. Idag lyser solen lika starkt igen.. fan vad man vill vara ledig.  Igår fick jag fan damp för inget hade gått rätt igår och på allt så slutade min nya mobil fungera ett tag... som tur är fungerar den nu annar slänger jag helvetet nånstans haha .
100415
Får bli Allum en snabbis efter jobbet för att köpa mascara och sen ska jag iväg och sola om jag hinner =)
.Emma


Misslyckade hopp :D haha

Sköna bilder från igår, blev ju en del =)



.Emma


Skitdag

Denna dagen har ju vart allt annat än bra, stressat sönder på jobbet med 100 saker samtidigt. Fick lära mig rapportera tidningar, nu ska man bara komma ihåg hur man gjorde också :P  Blev kaos när jag skulle sluta så fick jobba över lite men kunde inte länge för jag skulle möta upp Cilla på Allum.

Mötte upp Cilla och Emil så drog vi till Max för att käka men då gick det jävla brandalarmet så  hela allum var tvungen att utrymma, vi fick ialla fall våran mat ;) Men jag hann ju inte köpa mascara som jag verkligen behöver. Får ta det imorgon då, fan.  Vi åkte till någon parkering och käkade upp sen körde Emil oss till tåget, men då säger dom att tåget är 20 min sent till både Allingsås och Göteborg, så gött att han körde hem oss :)
otaggad som få imorse
Så äntligen hemma, ovärd jävla dag och det komemr bli en ovärd dag imorgon med. Ska jobba extra på söndag så får se om man pallar utgång på lördag som planerat. Men känner att jag behöver göra nåt kul nu när det är så segt med allt annat.
.Emma


100415

Godmorgon, sov för länge idag så kommer stressa sen med att fixa mig, orkar inte nu. Känns helt ovärt att man ska sitta inne och jobba 10-18.15 två dagar nu. Solen är redan uppe idag igen. Och Jess är ledig till på måndag, what vad hände där? :(
mongooo
Måste köpa ny mascara så får ta och göra det efter jobbet, sen hem och dö.
.Emma


A Good day

Bilder bilder bilder :)
Chaha craaazy
haha vi 2 i ett nötskal ;)

Cillajag - karatekid haha
Catching the sun

.Emma


Sommarkänslor :D

Ouuf vilken bra dag det blev ändå :D  Jobbade hela dagen med Jess vilket var soft och jag fick sluta 1 timma tidigare vilket var helt underbart när det har vart sånt jävla skönt väder :D Satte mig  ute ett tag när jag kom hem, sommarkänslor för fullt :D
deeeg
Lite senare mötte jag Cilla så tog vi en promenad till Aspen som vanligt :) Tog massa fula bilder haha :D  Sen stressade jag lite smått hem för att sätta mig framför datorn och shoppa på nellyrean:D 1000 spänn fattigare och några skor och grejjer rikare så är jag nöjd :D  Bara det inte blir att dom skickar fel storlekar/varor som dom råkat göra när det är sånhär rea ibland. Får hoppas att det inte händer och att allt passar :)

Aspen idag :) fullt med sol :D

Nu blir det la glass och tv, låter bra !
.Emma


camera phone

Köpte ju en ny mobil i förrgår, Sony ericsson satio =) 3500 helt ny från blocket :) gött att ha egen telefon igen :D Har knappt några nr eftersom min mobil blev snodd, men dom viktigaste finns iallafall :)

.Emma


100414

Godmorgon, inte hunnit sova så mycket för det gick inte att somna igår.  Sitter och dricker kaffe och fryser just nu.  Inget att skriva nu, för trött.

.Emma


desperate housewives

Gött det var längesen jag satt och kollade på något program jag annars brukar följa och idag var det ju desperate housewives så jag bänkade mig framför tvn :)  Internet håller på och krånglar hela tiden så ska la snart sova, har inge annat att göra och ska upp tidigt tidigt imorgon.

Skönt att man slutar rätt tidigt imorgon så man kan sitta ute nån timma om det är sol :) hoppas hoppas för sen är man instängd på jobbet torsdag och fredag :(  Natti natti
.Emma


Yes :D

Segt att jobba idag när man tänker på alla som kan gotta sig i solen. Har fått klart att jag får min semester när jag ville ha den, YES:D  Så Frankrike och Dublin är inbokat, får se om det blir något mer :)  Några på jobbet + några som slutat snackar ju om Alanya, men inget säkert än .. men hade vart grymt kul :D
 
Helt molnig imorse när jag gick, sen när jag började jobba kom solen fram :(
idag

Nu längtar jag bara mer och mer efter semestern, kan inte tiden gå lite fortare dåååå.
.Emma


100413

Godmorgon, ser ut att bli sol idag igen men för mig får det gärna regna. Sitta inne från 10.18.15 är ju deprimerande.  Försökte förstå mig på min nya mobil igår, gick la mindre bra. Kommer nog ta ett tag haha .

haha cilla älskar din pose på bilden :D
igår :)
Får se om man kanske ska ta en kvällspromenad idag då =)
.Emma


100412

Hallå, sen bloggar idag för jag blev väckt av att Cilla ringer klockan 12 .. och jag som ville upp tidigt. Ofta hon väcker mig ;) haah . Tog på mig och lite så sen mötte jag henne så drog vi till Ica och köpte frukost :D  Pressade apelsiner, köpte vindruvor, frallor och vattenmelon :D Gött som fan. Så jävla underbart väder idag!

Satt på våran baksida ett tag sen blev det en liten promenad med Nikki, mötte Emil vid Ica och stod där och tjöta ett tag :)  Sen blev det  att sitta på baksidan igen, lyssna på musik dricka kall öl i solen, kan det bli bättre? :D

Vi steker fläsket och gottar oss i solen :D

Nu hr man nu mobil också :D  Får hoppas den är bra, inte testat den än för den ligger på laddning ;)  Underbar dag! Vecka blir inte lika rolig när man ska jobba 10-18.15 imorgon :(  seeeeeeegt!
.Emma


Chaos

Ja äntligen fördig jobbat denna helgen. Idag har ju bara vart kaos hela dagen känns det som, inget har gått som det skulle, eller ja trotts allt klarade vi av det bra men man har ju inte mått bra på jobbet. Kännt sig stressad hela tiden för inget ville fungera typ.  Jobbade över 45 min sen mötte cilla mig vid tåget :)

En bra sak är att han jag skulle köpa mobilen av har hört av sig så imorgon får jag den :D  Och imorgon ska min lilla bebis klippa sig, haha hon kommer bli så ful men man vänjer sig :D
bebis
Snälla låt det vara lika fint väder imorgon om inte bättre så jag och cilla kan gotta oss i solen hela dagen :D
.Emma 


100411

Gomorgon, helt blå himmel idag med, hoppas fan det är lika fint imogron då jag är ledig. Skulle ju köpt en ny mobil igår men puckot jag skulle köpa av hörde aldrig av sig, jävla skit. Aja denna gången har jag ju kvar pengarna ialla fall.
100408
Måste börja fixa mig nu men orkar inte, snart jobbet. 9.30-18-30 yeeey va kul
.Emma


seg lördag

Fyfan vilken seg lördag, lite smått snurrigt på jobbet som vanligt och tiden stod stilla även om man hade att göra hela tiden. En till som ska sluta nu, fan hela personalen byts ut känns det som och jag är kvar, efter sommaren måste jag fan ta tag i det här, vill göra något nytt nunununu men vill ha min semester först ;)

Så nu har man käkat, ska tvätta bort sminket och bara dega, jobba bort hela dagen imorgon med ju.
.Emma


100410

Helllu, vaknar upp av att det är helt ljust i rummet. Ofta att det är fullt med sol klockan 8 på morgonen.  Börjar ångra kraftigt att jag bytte tid idag, skulle slutat 14.45 som vanligt men nu jobbar jag till 20.15, fuck, hela dagen missar man ju imorgon med, ovärt.
bild frn i lördags  Aspen
Igår var den jobbigaste natten på länge. Kommer inte ihåg sist man kände sig så rastlös i hela kroppen, det kliade typ, va tvungen att slå i väggen för att få ur mig det haha.. vred mig åt alla olika håll men kunde inte somna ändå. Riktig jävla obehaglig känsla. 

Nu blev det dags att börja fixa sig :/
.Emma


All good things come to an end

Tråk då var denna sköna fredagen slut :( Har suttit uppe med alla och kollat på talang och solsidan, solsidan är ju så jävla bra haha.  Längtar tills denna helgen är över för nu är det 2 långa dagar av jobb framför mig.

Jag och min tjockis :D <3

Förhoppningsvis får jag ny mobil imorgon :D  Natti
.Emma


And we never took the glasses of :D

Aspen =) <3



påväg att möta cilla =) hahaah bästa :Dhahah


.Emma


Syrran på Sticky

En video från när syrran och bandet uppträdde på Sticky i lördags, dom gick ju vidare så det kommer bli Sticky en gång till:D  Har 2 till videos ska se om jag kan få upp dom med.


.Emma


Mys dag med Cillz :D

Har massa bilder från våran sköna promenad i solen :D Underbart väder så här kommer några bilder :D
:D :D

kramkalas
cooolingar haha

Mer kommer ;)
.Emma


Ut igen :D

Så nu har man vart ute med lillen, har bytt om och nu blir det ut och rasta cilla ;) hahaha  våra sköna promenader :D

.Emma


100409

Godmorgon, riktigt svårt att ta sig ur sängen idag. Ska snart ut med Nikki, skit gött väder ute :D Me like.  Har också snart kanske en ny telefon, :D äntligen! Min blev ju stulen på nyår och har haft pappas gamla sen dess, men nu snart en egen om inget skiter sig :D
hahaha mobbade jag igår..

Har också hittat en lägenhet jag vill åka och kolla på =)  Så nu börjar det hända lite saker igen, det behövs så jävla trött på all vanlig jälva skit =)
.Emma


.

Då var man hemma efter att ha jobbat stängning, så segt att tiden går långsamt även om man jobbar med roliga personer. Är ledig imorgon sen ska man jobba helgen.
Bild från igår..
vid aspen
Ska sova om ett tag så man komemr upp imorgon
.Emma


Egopics

Lite strul med att ladda upp videor nu så det får bli några egopics från igår ;)

spegelbilden ahha

.Emma


100408

Gooodmorgon, märker att man var jävligt klen igår med tanke på hur bakis man är idag. Inte okej ;) Iförsig blir jag alltid bakis även om jag bara dricker någon öl eller så.  Skönt att man börjar sent idag.
jag frida och halva nikki :P 100407
Vaknade så sent men ska se om jag hinner slänga upp något mer från igår  =)
.Emma


Hemma igen

Då var man hemma igen några öl & shottar senare. Riktigt kul att syrran och dom gick vidare ;D;D;D  Snart blir det la sängen även om man börjar sent imorgon.  Har lite bilder och videro att lägga upp imorgon och så =)
'
Natti
.Emma


Emergenza på Sticky ikväll =)

Ikväll är det ju fortsättning på tävlingen syrran är med i och hennes band, Emergenza. Det är ju även hennes födelsedag så först ska vi till Sticky se när om uppträder, sen blir det att gå ut och käka sen tillbaka för och kolla på lite annat folk som uppträder och vänta på resultatet, hade vart grymt om dom gick vidare =)  Så good luck sis ;)  Här är lite bilder från andra gånger vi har vart på tävlingen=)
Sticky 1/4-09
1/4-09 sticky
musikens hus 17/1-10
Musikens hus 17/1-10
Tråkigt att Sara värka dratt sig ur i sista sekund typ, aja får se hur det blir. Får ju träffa Sofia som jag inte träffat på 100 år =)
.Emma


Promenad dag

Då var min och Cillas promenad avklarad :D Gött hoppas man kan få till några mer sånna här dagar, behövs ;)  Blev aspen som vanligt =)  Synd att solen försvann så fort vi var klara att ge oss ut :(
Aspen
bajsväderlite is var allt kvar :Phaahah turist
Längst ut på bryggan =)

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen, mer om det  sen om jag hinner =)
.Emma


100407

7 April och syrran fyller år. så GRATTIS :D  Det är sol ute nu ocskå, perfekt dag. Nu är min hals typ helt bra, förutom att det har gått över till hosta istället =(  Ska se om det blir nogon promenad med cilla idag också :)
Några bilder på mig och födelsedagsbarnet, snyggaste i stan ;) haha not
Italien 08
Italien 08
Italien 08
Italien 08

Måste ta och ringa kliniken där jag opererades nu också för att boka tid för slutkontrollen, har helt glömt det. Ush typ nervös för att ringa men det ska nog gå bra.
.Emma


Seg dag

Tja tja,idag har vart en riktigt jävla seg dag på jobbet även om jag jobbade med Jess. Sara var där och hälsade på innan också =)  Blir så trött när inget funkar, nåt skit varje dag.  Så gött att vara ledig imorgon :)

Ska sova om en stund, tiden går så jävla fort när man kommit hem efter att ha jobbat stängning.
.Emma


OMG

Usher ft. Will.I.Am

.Emma


100406

Godmogon, sovit fööör länge idag och vaknar upp på så jävla kasst humör. Inte okej! Pappa och ringer om någon lägenhet som jag inte kan hitta på internet, men han har inte ringt på den han skulle ringa på.. mobilen jag ville ha är borta, ont i magen som fan, trött och grinig.. kanon dag det kommer bli va ;)
kill me
Måste fixa mig snart sen blir de att jobba stängning idag. Imorgon är man ledig men då ska man ut och flänga ändå men blir nog nice =)
.Emma


Röd dag

Hellu då var man hemma igen. Jobbet var snurrigt som fasen idag inget gick la som det skulle tack vare att inga kortköp fungerade.  Men konstigt nog gick dagen fort. 

Efter jobbet mötte jag upp Sara så drog vi hem till henne, tjöta drack massa kaffe och rökte under fläkten, gött som fan .. nu orkar jag inte skriva mer för datorn är helt jävla efterbliven. Ska sova straxt, imorgon blir det jobb igen,natti
.Emma


100405

Godmorgon, igår var skit väder, samma idag. Gjorde inte mycket igår. . . var iväg och solade med morsan. Sen hade jag lagt mig skit bekvämt i soffan, sätter på tvn för att se gossip girl men då funkar inte tvn och jag var så jävla trött så jag inte orkade resa mig, så jag somnade ett tag.  Så det gick ju mindre bra när jag skulle sova inatt. Fan har nog inte vridit mig åt alla håll så många gånger.. gick inte att somna.

Bild från 6/2-10
tänk vilken plattfisk ja var då haha uush
Idag blir det jobb, seg tid men det är röd dag så pengar blir det ;)  Ska kanske hem till Sara  en stund efter jobbet, får se hur det blir...  och jute duschade nyss ..  och varmvattnet fungerade inte, bra start på dagen ? haha  bitter fittan här. Ciao
.Emma


Lillen får sitt påskägg :D

Klart våran bebis fick sig ett påskägg igår också :D

.Emma


100404

Godmorgon, låg kvar extra länge i sängen idag med, vaknar men har inte någon ork att resa mig. Har tydligen vart sol men nu är det helt molnigt när jag är uppe :(  Hoppas verkligen den kommer fram snart igen och att det blir lika fint som igår!  Behöver det nu!

Nu blir det frulle ;)
.Emma


Party Pics

Från dagen efter jag fyllt 21, jag och Sara på Diamond Dogs & Park Lane :D  6/2-09

hahah ser ut som jag äter upp henne
ooooooppppaaaaa

Haha ooojdå

ser gravid ut hahah för många carlsberg :D

Grym kväll var det =)
.Emma


Happy Easter

Vilken kanondag det har vart:D Kan tro att det är sommar så varmt som det är ute nu :D Klockan är straxt 6 och solen är fortfarande framme, kan inte be om mer :)  Helt jävla underbart! Och farsan brummade iväg i sin bil för första gånger iår =) Då är sommaren på G ;) hehe
blå blå himmelpåskmat =)
brum brummmm. . .
 
Cider till maten är inte helt fel ;) även om det tog sin tid att få ner den pga min hals men det var det värt :D

Påskägg blev det också =)

min lilla hårbollhahahsyrran cpar sig hahah skabbig som få
Min bebis fick också påskägg :D

Glad Påsk =)
.Emma


Alltid röjjj ;)

Här kommer en bild från julbordet som var i december, kul att hela vår personal stod mot denna väggen sen och sjöng dansade och cpade oss, alla andra i rummet satt ner och klappade händerna typ, haha det är alltid röjj på våra fester ;)  Och Hanna är ju så söt på bilden, som en liten skolflicka hahaah :D
Från Vänster: Halva Angelica, Sanna,Camila, Jag, Hanna sen ser jag inte vem som är i hörnet :P

Helt sjuk kväll ialla fall :P
.Emma


100403

Godmorgon, allt känns lite bättre idag efter mitt samtal med sara på typ 4 timmar igår haha, hon fick mig på bättre humör i alla fall :)  Fick 2 bilder från julbordet och dom vi tog på Diamond Dogs och Park Lane som vi tog dan efter jag hade fyllt 21, heeelt galen kväll. Får slänga upp dom här sen =)  Kanske allt känns bättre för det är sol idag ocskå :) Vette fan om det är varmt ute för har ju sovit bort halva dagen så inte hunnit kolla än, men ska se om man kan sätta sig ute med morgon kaffet och morgonen ciggen :)  Halsen är fortfarande svullen, skit jobbigt. Behöver sommar nu!


.Emma


100402

Sovit bort hela dagen.. lika bra. Så fort man råkar se sig i speglen går den sönder, fattar inte hur det kunde bli såhär illa så fort. Känner exakt samma skit som när man var mindre. Så nu går jag i ide! Ska bara ut nu om ett tag för jag måste sola så kanske det hjälper lite, annars blir det nog att ligga i mitt rum i källaren med nerdragna persienner och glo film, skit period man har kommit in i nu. Kill me!

.Emma


Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Bara rubriken får mig att smälta lite. Såg nyss på The Notebook, sån jävla kärleksfilm men fan vad ja älskar den, riktigt vacker film.  Man blir ju kär i Ryan Gosling som spelar Noah,han är rätt ful men så jävla charmig på sitt sätt.

Så har spenderat min kväll framför en kärleksfilm, kunde ju haft roligare men har så jävla ont i halsen nu och vill bli helt frisk.
.Emma


värsta dagen på året

Då var man äntligen hemma. Det har vart så sjukt mycket på jobbet idag, tur att vi var så många som jobbade. Skärtorsdagen= värsta dagen på året. Vi hade tydligen fått påskschema men det hade alla fått när jag var sjukskriven så jag hade inte fått nåt.. så enligt mitt schema skulle jag sluta 15, och deras 16 så det var ingen större skillnad som tur var =)

En jävligt trötter jag imorse...

S är hemma i GBG ett tag nu så nåndag ska man ta och träffa henne, blir antagligen när syrran spelar på Sticky om inte tidigare =)  Är helt slut nu så ska snyta mig för 511 gången sen dö i soffan kanske ? :P låter bra.. sjukt att klockan redan är 7 .. när fan blev klockan 7 :S 
.Emma


100401

Godmorgon, 1 April idag så får se om man blir utsatt för nåt :| Hoppas inte.  Så irriterande att jag inte kan somna på kvällarna nu, så har blivit för lite sömn inatt eftersom jag får gå upp så tidigt. Känner mig bättre i kroppen nuialla fall men halsen gör ont :( Kan inte svälja typ.

Ge mig sol, NU tack!

Ser helt skadad ut nu, orka gå ut.. vill låsa inne mig. Skit att allt ska kännas så fel när man har en hel ledig helg för första gången typ.. fre,lör,sön. FAN. Aja måste fixa mig, snälla låt dagen gå fort.
.Emma


RSS 2.0