brr

Tjoo, denna dagen gick ju inte fort även om det var en del att göra, glad när klockan var 3 och jag kunde glida hem, riktigt gött.  Postade skorna idag med så hoppas tjejen får dom innan fredag som hon ville men det borde ju inte vara några porblem.  Fixade lite snabbt käk när jag kom hem men det blev gött ändå, tänkte testa mig på att baka nu tror jag haha, får se om jag klarar av det eller om det blir att slänga allt :p

Kallt som fan imorse med, trodde serriöst jag skulle frysa ihjäl, kul om det blir värre som alla säger =( Ush ta mig från Sverige nu!

.Emma


120131

Fy faaan säger jag för å gå upp såhär tidigt, inget kul idag. Kallt och är skit trött, får trösta mig med att jag slutar vid 3 vilket e nice. Hoppas dagen går fort men det borde den göra för jag ha tidningarna å så idag.
bild från i helgen
.Emma


måååndag

Tiden gick rätt fort på jobbet, ska snart lägga mig för imorgon blir det upp tidigt imorgon och jobba. Inte mycket mer att skriva nu, inte hänt nåt kul

Såhär roligt hade jag på rasten, en halvtimma är segt när man inte har nåt å göra :p

.Emma


120130

Goodmorning, igår  var jag jäkligt seg så blev mys med Hugo framför Wallander. Ställde klockan tidigt idag eftersom jag inte kunde bestämma mig om jag skulle ner till gymmet eller inte men det blev en  lite sväng dit ialla fall =)  Körde samma igen, 45 min på bandet, sprang 30 som sist. Va äckligt jobbigt idag eftersom jag var så otaggad men klarade det ialla fall, sen blev det några maskiner sen gick jag 10 min till bara för att slippa vänta så länge på bussen hem haha :P lat som man är.

Kallt som fan idag men det är sol ute ialla fall, fasen vad man längtar till sommaren nu, eller våren ialla fall. Blir att jobba sent idag sen tidigt imorgon, inget kul men skönt att slippa stängning ialla fall annars hade jag aldrig orkat upp imorgon! Juste fick sålt  skorna jag la upp på tradera med :)  Skönt behöver lite extrapengar denna månaden om jag ska överleva känner jag, ska försöka få upp lite mer grejjer på tradera, så skönt å få mer plats också :)
.Emma


Söndagsfix

Denna helgen har jag fan vart duktig med att laga mat, så därför de blir mest bilder på mat nu känner jag haha. Idag blev det moussaka, har även över tills imorgon så jag slipper laga mat då, gött + att det blev kvar köttfärs så en halv matlåda där med.  Disken är också fixad och nu blir det att slänga in en tvätt sen kaffe och en efterlängtad cigg, nr 4 idag tror jag så idag hamnar jag nog på 6 cigg om jag är duktig men vi får se.

.Emma


Lace cut out dress

Å denna är ju perfekt i ryggen, och jag är så svag för kläder med något speciellt i ryggen, då bara jag måste ha. Hade tänkt beställa denna men loggade in på mitt konto och såg att jag inte har råd att lägga 500 spänn på en klänning nu hur mycket jag än vill, fasen, men förhoppningsvis finns den kvar när man väl kan beställa den :)

Från Rare Fashion/ Nelly

.Emma


120129

Godmorgon =)  Håret igår blev ju inte direkt som jag tänkt mig, men får va såhär nu så får jag hoppas det går att lösa nångång haha, men tack för all hjälp rosie iaf =)  Lagade mat till oss med vilket blev rätt nice =)

blev lax med citronsås och bullgur =)

Annars var det bara lugn hemmakväll, och planen idag var att jag och Rosie skulle ner till gymmet, jag lyckades komma ur sängen men inte hon hehe så jag drog ner en sväng ialal fall. Blev 45 min på bandet (sprang 30) och sen gjorde jag 2 maskiner bara, fortfarande ont så vågar inte mer + att det började komma massa folk så kände bara att jag ville därifrån. Men men som igår, bättre än inget.

Nu ska de fan bli ändring på riktigt.!

.Emma


flower power

Mami var ju hos mig nån dag förra veckan och fixade lite, hehe alltid gött å få lite nytt =)



.Emma


120128

Godmorgon, kom upp när jag skulle (nästan ialla fall) så drog ner till gymmet för att testa på att träna nu när jag haft uppehåll en vecka. Har fortfarande ont så blev bara att köra bandet, men bättre det än inget vill fan inte slappa till nu asså. Sprang 30 min och sen gick jag nästan 30 min.  Har ialla fall blivit en liten bättring där, började ju med att springa 10 min första gångerna för man har så kass kondition haha, sen 15, 20,25 och nu ökat med 5 min till så 30 min. Springer ju långsamt anatgligen därför jag orkar det annars hade jag vart körd :P 

Nu blir det väll att fixa lite innan R kommer hit för att hjälpa mig med håret, på bilden ser man förresten att det är mörkare nu igen.  
.Emma


min dag

Så nu blev det en massa fix idag, inget städande å så men lagade god mat och har färgat ögonbrynen/fransarna + att jag nyss färgade utväxten i håret,sen ska rosie hjälpa mig imorgon med operation få mitt hår ljusare ,för nu råkade jag ju bli mörk igen hehe.


Stolt nu över att jag klarar mig på 5-6 cigg per dag, men det är ju fan inte lätt när man e ledig är van vid att gå ut hela tiden och röka då, me men än så länge har jag lyckats hålla mig.

börjar bli bättre men fortfaramde katastrof . .
här va inte håret färgat
.Emma


text


.Emma


120127

Godmorgon, tanken var att jag skulle ner och testa gå/springa på bandet imorse för å se hur det känns nu när jag har ont i svaneken/ryggen men kände att jag kom upp för sent så sket i det. Käkade frukost sen gick jag och hämtade ut ett paket istället, och igår kom det hem ett från nelly :) me like.

En nyfiken Hugo =)

Sen tog jag en längre promenad ner till brunnsbo för att sola på paus. Skitlängesen jag solade där så tänkte testa på det nu igen eftersom dom på sportlife är mindre bra.  Riktigt gött att sola, sen svängde jag in på netto påväg hem för å köpa lite kyckling och så, så nu har jag äntligen lite mat hemma igen hehe.

Hehe klart jag tog 3:an ;)

Ledig idag ju, får strunta i min fredagstradition (MRL) så ska avboka den nu, det suger ju men vad ska man göra :(  Får ta nya tag snart igen med träning, nu är det 1 vecka utan, kill me!
.Emma


Nu tar jag helg :)

Gött, även om dagarna har gått otroligt segt känns det ändå som veckan gick fort, redan torsdag och nu har jag 3 lediga dagar :) Blir lugnt, vit helg igen sist jag var ute var nyår men har faktist ingen lust att dra ut när jag ser ut såhär.  Blir antagligen att färga håret igen på lördag om rosie orkar :) Nu har det faktist blivit mycket ljusare än jag brukar ha innan såg de ju svart ut, så ska försöka få någorlunda bra ljusbrun färg nu :)
idag

Mami hade vart här idag med så kade lite käk när jag kom hem å så :) gött tack mamma :D <3
.Emma


red beauty

Juste har laggt ut ett par röda pumps på min tradera, vill inte sälja dom men hur jag än gör så är dom tyvär förstora :/ aja får leta efetr ett par nya =)  Här är dom om nån är intresserad =) Dom går ut imon.



.Emma


120126

Godmorgon, bestämde mig för att sova ut idag så låg kvar i sängen till 10 tror jag, vaknade vid 8 men somnade om som tur var.  Inte ofta jag sover tills jag inte kan sova mer, ska alltid göra nåt, skulle egentligen tränat idag men känner att ryggen får vila en till dag. Så nu har jag käkat frukost lugnt också vilket jag heller aldrig gör. Jobbar sent idag igen och idag är ännu en dag jag bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet, hatar sånna här perioder.

Släppte in hugo imorse med vilket kansk inte var så smart för han skulle ju vara överallt :P

.Emma


120125

Godmorgon, onsdag och lön. Betalade in räkningarna igår kväll och nu har jag vart tvungen att beställa en massa grejjer, eller aa tvungen å tvungen jag har bestämt mig för att köpa det och behöver det med så =) Så lönen kom och lönen gick'? Ska ju ändå ha lugn helg nu så, kaske lugn månad, ingen lust att gå ut äns när man ser ut såhär. 

Klickade ialla fall hem
* Neulash (nu äntligen ska jag testa på det)
*smink (i.d get started kit) 
* och ögonfransfärg

Har fortfarande ont i ryggen men det är mycket bättre än igår, så tog mig ner och solade förut, riktigt gött synd att jag inte kunde träna bara :/ Nu snart 1 vecka utan, inte bra.  Fortfarande halt ute så man går ju som en kärring haha men jag trillade inte alla fall.

Jobbar sent idag så ska fixa mig nu snart sen iväg, ork!
synd att dom inte är bättre bara
.Emma


längtan

Så inte blivit så mycket gjort idag, mest bara degat på soffan men nu fick jag tummen ur att fixa disken och matlåda så jag slipper laga imorgon innan jobbet. Så då blir et lax med citronsås och bullgur, kan bli gött :P  Nu ska jag snart hoppa i säng, börjar sent imorgon men är trött och fortfarande ont i ryggen.

Finns inget mer jag längtar efter nu än sol semester och att komam bort härifrån! :)
bild från kreta
.Emma


Bad day


Tjoo den här dagen gick ju åt helvete. Stress till bussen imorse och nu har jag lärt mig att adrig springa när det är is ute. Ramlade och slog i röven/svanken utav helvete så kunde inte äns resa mig först. Hann otroligt nog med bussen ändå men suttit på jobbet med värk hela jävla dagen och det gör fortfarande ont, så ingen träning för mig idag heller :( Gör till och med ont när jag går, eller bara sitter still men nu har det blivit bättre tack och lov, för på jobbet var det inte kul.  Haft jävla illamånde känsa också vilket inte gjorde det bättre.  Kom hem öppnar lönespecen och blir besviken, ser ut som 22 svåra år,  jävla skit dag.  Så idag är jag bitterfitta, ska lägga mig på soffan nu tänkte jag, disken får vänta.

.Emma


120124

Godmorgon, vaknade 04.30 klarvaken men somnade om en liten stund innan klockan ringde  sen kom jag såklart inte upp då bara för det.  Så nu sitter jag här, ser ut som kaoset själv men orkar inte börja fixa mig, åååh. Nu har ju R och C kommit hem så får se om et blir träning med R ikväll, hoppas det för nu har jag inte kunnat tränat sen i fredags.  Får inte slappa till nu.

bild från nån jobbig morgon hehe

.Emma


seg måndag

Såja, hann ju till bussen imorse men fyfan vad seg denna dagen har vart.  Sprang in på tele2s butik efter jobbet så nu har jag bytt abonemang, så får surf imorgon, gött nu kan jag också börja nörda mig :P  Testade skorna också men blev besviken, 37 glappar jag i och storlek 36 är för litet, fan :( annars var dom ju grymma! Får leta vidare efter ett par snygga svarta pumps =) Är ju ett måste att ha och jag har det inte, löjligt irriterande :P

Lite sol bjöds det på imorse ialla fall =)


.Emma


120123

Godmorgon, lite stressigt nu så får skriva fort. jobb 11.18.30 idag så efter jobbet ska jag passa på och se om jag kan fixa surf till mobilen + kolla in skorna på bianco ;)  Haft många dåliga dagar nu, hoppas det vänder snart, fattar inte att min hud kan bli så fuckad. Vill bara stanna inne men inget jag kan göra, skit!  Får ta och börja fixa mig nu så jag slipper göra som igår och borsta tänderna på jobbet haha.
true true
.Emma


seg söndag

Ååå gött att denna söndagen är slut, jobbar iförsig lika seg tid imorgon igen men då är det måndag och kanske lite mer att göra.  Går ju igenom 5:an varje dag på väg till bussen och nu har jag fått syn på ett par perfekta svarta pumps som jag är ute efter, dom står längst fram i butiken så dom går ju inte att missa så imorgon tänkte jag testa dom ialla fall,  sitter dom lika bra som dom ser ut  köper jag dom nog när jag fått lön =) Ge mig onsdag nu!
bild från förra veckan
.Emma


120122

Godmorgon, dags å jobba dag 2 av 6, vill bara stanna hemma idag med.  Så skönt att jag slipper stängning på söndagar numera ialla fall, jobbar till 18.15 =)  Och imorgon kommer Rosie och cilla hem från deras lilla semester =) gött mos.  Och onsdag få vi lön, är så pank nu så det svider, fyfan hehe.  Sånhär månad när det är massa saker jag behöver köpa också, eller aa nytt smink och grejjer.
igår på jobbet
.Emma


& så kom snön . . .

Yes idag kom det en jäkla massa snö, har ju sluppit det hela vintern och så kommer det nu.   Seg dag på jobbet men kul att både jag milla bella vicky och annika jobbade :) me like!  Kom hem rätt sent för jag fick ta kvart i 8 bussen sen åkte den sent och så fick jag vänta på bussen i stan, men nu är jag hemma och ska slänga mig i soffan och glo på blood diamond hade jag tänkt.

såhär såg det ut från balkongen på jobbet, allt kom idag

och en trötter jag . .

.Emma


120121

Godmorgon, filmen jag såg igår var ju inte så bra så gick och la mig rätt tidigt. Vaknade däremot vid 2 och mådde skit illa och så men det gick över när jag tog en tablett. Ska snart fixa mig och sen iväg till jobbet. Inget jag känner för idag, sån dag när man bara vill låsa in sig och va själv.  Nu jobbar jag 3 dagar i rad med sånhär tid så hela dagen försvinner med vilket är mindre kul, ingen träning på 3 dagar blir det ju då heller. Skit!

hehe får bli en gammal bild

.Emma


fredags tradition

Har fått mig en liten tradition att ha varje fredag, då blir det att träna MRL, och så även idag fast jag fick gå själv eftersom R är utomlands och sofia skulle göra nåt annat.  Dom hade ändrat koreografin denna gången och nästa pass ändras även styrke övningarna, kan va rätt kul å byta =)  Hängde med hyfsat ialla fall hehe.  Ska fixa iordning lite, slänga in en tvätt och hoppa in i duschen sen blir det nog att se en film jag fick från jobbet.  Ska ju jobba helg denna veckan så blir lugnt för mig.

En bild från Vickys fest för ett tag sen =)

.Emma


Flower

Som vanligt när mamma e här får jag nån blomma eller så, så denna fick sin plats i köket =) thx mami :)

.Emma


120120

Hellu, kom på imorse att jag inte har sovit ut 1 ända gång denna veckan, inte konstigt att jag är seg. Var ju tvungen att gå upp tidigt imorse med för jag skulle vara hos tandläkaren vid 08.30. Tråkigt nog för mig fick jag en ny tid för att laga hål, hon sa att det var ett litet men lika bra att fixa det. Så ja, i mars har jag tid igen :/

Påväg hem solade jag, riktigt gött även om det känns som det inte tog. Nu är jag ialla fall hemma igen, tänkte kolla igenom min garerob och fixa lite idag så det ska jag ta tag i snart.
bild från nåt tag sen
.Emma


120119

Sådär ja, kikade in på min blogg förut och bestämde mig för att fortsätta lägga upp lite ibland, kul och kolla tillbaka på bilder ochsånt :) Så ja nu är det 2012 and I'm back ;)  Va lite hurtig och va nere på gymmet både igår och imorse, men ja vad hjälper det när jag sätter mig och vräker i mig Geisha när jag kommer hem haha, så sämst är jag.

Men har ialla fall blivit bättre med att träna, allt fler gånger nu i veckan :) love it!  Detta känns som värsta veckan på länge, eller månaden, så pank så tur att lönen kommer nästa vecka, får hålla ut.

Är äckligt avensjuk på Sofia som nyss kommit hem efter att ha vart i USA 1 månad och  rosie och cilla som nu är i canarie öarna, när fan blir det min tur att komma iväg?  Det spökar galet i mina resenerver nu, vill iväg!  Ska försöka spara ihop lite så det kan bli en weekend ialla fall, London igen, Rom ?  Det är ialla fall vad jag och R snackat om, så hoppas hoppas :D

bild från London förra året, saaaakna! Här va de lunch eller frukost vid Hyde park :) mys!


Juste har gett mig på att minska rökningen också, räker 6-7 per dag nu vilket jag tycker är bra hehe om man tänker att det brukar vara 1 paket, får se hur det går med det nu :)

Nu har jag 2 lediga dagar, ny schemat är mer än ok :)  Har igång en tvätt och ska laga lite mat nu snart så det är klart, sen kommer papi och hämtar mig för jag ska sova i Lerum, ska till tandläkaren där imorgon tidigt, så får sätta fart.
.Emma


RSS 2.0