100831

Godmorgon, uppe med tuppen och jag är sjukt trött.  Är svinkallt ute nu med men ser ut att bli riktigt gött ute sen, helt blå himmel nu, men för mig blir det en jävla skit dag ändå :( jobb + inventering :( Försöker få nån lust att gå til jobbet men det är svårt att hitta kan jag lova. Vill bara krypa ner i sängen igen!
bild - förra torsdan
.Emma


Jess är tillbaka :D

Då var denna dagen klar, ett stoooort + är att Jess var tillbaka på jobbet :D Ush  hatar att hon bara ska jobba 2 veckor till sen sluta :(  Men jag och hon styr nog upp en utgång på fredag :)  Imorgon blir ingen rolig dag, jobbar 11.30-20.15 sen ska jag inventera, kul kul men har sagt att jag stämplar ut 22 som det står på schemat, orka ! Men börjar faktist jobba 10 dagen efter och sist var jag bland som sitsta kvar på inventeringen och då var det valborg och allt.

Mitt hår var en stoor jävla tova idag :( haha

Är trött men känns som man aldrig komemr kunna somna så ska vara vaken en stund till.
.Emma


100830

Goodmorgon, tog emot att gå ur sängen idag, behöver sova mer men har lite att fixa nu innan jag ska jobba extra idag. Fan inte de minsta lilla ork finns för det nu heller.
godmorgon
Får se idag om hon lyckas fixa så jag blir ledig torsdan eller fredag, annars är jag inte ledig förräns på söndag :/ Och det känns väldigt långt kvar tills det!
.Emma


100829

Guuud höll på å dö imorse, så äcklit seg och va så nära att inte hinna till jobbet.  Och det började ju med dåliga nyheter, en var sjuk men med lite pusslande fick vi ihop det ganska bra. Tänkte att äntligen är denna helgen över och jag är ledig imorgon men hann bara gå av bussen istan sen ringde dom från jobbet och märkte att det fattades en imorgon med, så jag sa att dom skulle kolla med våra extra jobbare först för jag har massa att fixa hemma nu men ingen kunde så  det blir att jobba imorgon med :(  Kanske får ledigt på torsdag eller fredag om hon kunde fixa det, hoppas verkligen det för annars blir det för mycket jobb fan.  Så det första jag fick göra nu när jag kom hem var att slänga in en tvätt och sen fixade jag pasta sallad eftersom pucko jag glömde ta med mat idag och hann inte äns käka frukost hemma imorse. Ska ta och dö i soffan nu om en stund  ialla fall innan det är dags att sova.  Kill me !
i fredags
.Emma


100828

Igår på jobbet var det sjukt mycket att göra hela tiden, ändra fram till stängning.  Åkte till Lerum efter det och sov där, käkade räkmacka fick cider och massa gott :D  Myste massa med min lilla bebis :D  Sen var det bar att sova några timmar för att sen va på jobbet igen, fick iaf åka med farsan :)  Och idag har man vart riktgit seg, åkte tillbaka till lerum efter jobbet så jag kunde passa på att sola, och nu är man hemma i Backa igen. Så sjuuuukt seg helg. Hatar att jag alltid jobbar lönehelger :(
ser ut som jag mosar henne haha
Får hoppas nästa vecka blir lite roligare men det tvivlar jag på, jobb + inventering på tisdag sen jobbar jag extra på lördag den veckan med, blää.
.Emma


100827

Helluu, igår var en sjukt seg dag. Låg på soffan hela dagen och gjorde ingeting, känner mig lika trött och seg i huvudet idag men tyvär måste man till jobbet. Har ju fredag,lördag och söndag framför mig där nu :(

Blev iaf att laga lite middag igår när jag väl var ledig.
råkade nog koka sönder dom haah
Blir ju nog att jag sover i Lerum sen så slipper jag gå upp så jävla tidigt imon eftersom jag och morsan börjar samma tid.  Åååå orkar inte idag!
.Emma


100826

Ja idag blev det en go sovmorgon, har inte fått gjort någonting ,riktigt gött.  Har fått lönen  och haft den 1 dag och redan är hälften borta påalla räkningar å skit, tråkigt värrre.  Igår blev det en lite utflykt med R ialal fall haha . Vi 2 puckon fick för oss att storhandla på mitt jobb och gå till rusta samtidigt, vist det var la ballt så men helvete vad det var jobbigt när man skulle få hem allt på bussen å så.  Träffade Maria på jobbet också, henne har man ju itne sätt på evigheter =) Så nu är riktigt väl fyllt här hemma :P  Vi tog ialla fall bussen till stan sen gav vi upp, fick bli taxi hem :$ vääärt kan jag säga hehe.

jag och R =)  gammal bild
Är ju ledig idag igen bara för jag och en på jobbet bytte tid, så imorgon jobbar jag stängnign istället för idag. Blir att sova i Lerum efter det  för jag ska upp och jobba tidigt som satan på lördag med :(
.Emma


Lace




Vill ha
.Emma


100825

Godmorgon, onsdag, jag är ledig och det är LÖN :D Äntligen fan vad jag väntat på dom här pengarna. Ska ta och betala massa räkningar nu snart så det är klart.  Har redan hunnit vara iväg och hanlda lite och vart ute med sopporna, så snart väntar disken och lite fix här hemma.  Ska storhandla med R idag tror jag men dom hade skit bra priser på kyckling å så här vid hemköp så det köpte jag här istället för att ta det senare idag :)


Morsan kanske kommer förbi en sväng här också sen och visar upp sin tattuering som hon ska göra idag :) Ska se om jag också kan gadda mig snart, får se vad som blir över när räkningarna är betalda ;)

Såhär ser det ut varje dag här nu, regn regn regn :( 

.Emma 


Lördag - Exet

Fick ju lite panik av att vara hemma i lördags  så jag och Vicky bestämde oss för att dra ut. Hon kom hit så förfesta vi ett tag sen mötte vi upp Zandra i stan.  Planen var att dra till Park Lane men det blev Exet istället, kul eftersom jag aldrig vart där.  Va visst 25 där och vet att många framför oss inte kom in men vi hade turen på våran sida så det var inga problem :D  Hade faktist riktigt kul, dansade tills svetten rann typ haha :D  Sjukt varmt där men kul hade vi :)  Värd kväll!
innan utgång
Z och jag
Z jag och Vicky på exet

Måste skaffa kamaera snart så det blir mer bilder :)
.Emma


100824

Goodmorgon, tog lite sovmorgon idag. Kaos väder ute, har typ aldrig sätt så mycket regn som det var igår och idag är det halvt storm, fan vad man längtar bort nu. Men just nu ser det just ut med att komma bort en vecka, har några som vill åka med mig så vi håller på att kolla resor :) Grekland eller Cypern blir det nog :)  Åååå vad jag hoppas och ber att det blir av :D  Behöver verkligen komma bort lite!
bild - igår

Har ett berg av disk som jag inte orkat ta tag i men måste det nu innan jobbet, seeegt.  Loggade in på nordea för det står där dagen innan vad man får i lön inan den kommer, och ja riktig nöjd med lönen som kommer imorgn kan jag säga :D  Dom pengarna behövs speciellt nu om man ska åka iväg :)  Ush dags att börja fixa.
.Emma


seg dag

Seg dag på jobbet, kom nyss hem. Ska ta och tvätta bort sminket, fixa nudlar och kolla på Danska Hollywoodfruar straxt =) gött ere .
bild från i söndags
.Emma


100823

Goodmogon, vaknar upp av min hemska klocka men det är helt blå gimmel och strålande sol, hoppar in i duschen och sen när jag är klar och kollar ut så regnar det, klart det ska göra det. Iförsig är det skit samma för jag jobbar en bög tid idag, 11-19 , kul kul hela dagen borta.

Här kommer ialla fall lite bilder från igår i Lerum =)
maaaat :D
Min snygging ;)
<3
Va och solade :)

 kärlek
sleeeten
Dags att börja fixa nu,
.Emma


100822

Guuud vilken dag, vaknade upp i soffan imorse, råkade däcka där igår efter en utekväll :D  Vaknade upp och blev fan rädd när jag såg mig i spegeln haha smink runt hela ögat haha hade väll sovit konstigt.
tvungen å ta bild på de haha
Har vart helt efterbliven hela dagen, bakis fortfarande men jag lyckades slita mig till Lerum eftersom Frida fyller år idag :D  Tog bussen till stan sen in och köpte pressent och sen tåget hem.

Stöökigt värre här i morse


Min räddning, cooola <3

Redo att åka

Är sjukt seg, ska dö lite framför tvn
.Emma


Hej knekt OCH jag vann ;)

Sköna bilder från sköna kvällar/dagar på hotellet i Frankrike =)
taget frånm balkonen ;)
Spela kort och dricka gott,  haha hade skit kul :D
asgarv
haha morsan är på G
The winner . . ME ;)

spöregnfraaaiz
chillarfrukost
middag på balkongenså jääävla gott va de, nuggets med potatismos och salsa med massa sallad :D
mammarätt så god faktist :Pgooodmorgon

.Emma


100821

Åååå vad skönt,  gick och la mig vid halv 3 igår, satte inte nån klocka på alarm så nu har jag fan fått sova ut :D Tråkigare är att kvällen planer inte blir av, skulle käka md Rosie och Cilla men nu vet jag inte när Cilla slutar jobba och Rosie ska hem till Lerum. Är också sugen på Park Lane eftersom jag hade gratis inträde igår men jobbade stängning och har även gratis inträde idag, HATAR att vara paaank.  :(

Har precis käkat frukost, funderar på att köra igång en tvätt, kul kul måste diska med, ooork!
.Emma


Regn regn regn

Jao vad ska man skriva, förvånad över att det var kaos på jobbet idag igen ?!  Hela veckan har verkligen vart skit där så nu sittr 2 lediga dagar perfekt.  Mötte Cilla vid brunnsparken så tog vi bussen tillsammans för hon skulle hem till R, jag åke hem slängde in lite jag handlade när jag slutade, käkade och sen ut i regnet igen för att ta bussen till Rosie. Det regnar ju fan varje dag, och inte lite heller kan jag lova. Så där har jag suttit ikväll nu och bara degat med dom 2 =)  Så sjukt trött så blir väll sängen snart.

Freeeedags mys efter jobbet :D haha
ser ut som en dränkt katt

.Emma


100820

Godmorgon,  snoozade ett bra tag innan jag slet mig upp, ska fixa frukost nu snart å så, jobbar stängning idag. Hoppas dagen går fort på jobbet för sen väntar 2 lediga dagar <3  Och lönen närmar sig, fan vad jag längtar tills den kommer, sjukt pank nu.
hade tråkigt
.Emma


Natti

Tjo, här har man inte fått mycket gjort idag. Ska ta och sova nu snart, jobbar stängning imorgon sen ledig helgen :)  Gött som fan tråkigt att man är pank så man inte kan gå ut bara :(

.Emma


besök av mamma och cilla

Ännu en smått kaosdag på jobbet, va händer ?!  Blev skit glad när Jess var inne och hälsade på, mindre glad när det var för att säga upp sig :(  Riktigt tråkigt..   Morsan hämtade mig ialla fall på jobbet så åkte vi hem till mig, så hade hon med sig matlåda, fan vad gött haha <3 Satt och tjötade lite sen kom Cilla eftersom hon va hos Rosie :) Trevligt trevligt.  Sa till om det med lönen också så kommer få dom pengarna jag har fått för lite på lönen i september :D Kan bli riktigt nice hoppas jag!
haha här ser man hur mörka ögonbrynen är

.Emma


100819

Godmorgon, lyckades slita mig upp idag fast fan vad jag är seg. Såg igår att jag nog har fått förlite lön i ett år ska försöka kolla upp det idag , det suger.  Det suger också att jag tackade ja till att byta en tid nästa vecka som gör att jag jobbar stängning på fredag och öppnar på lördag, seeegt.

.Emma


Besök av cilla =)

Idag har verkligen vart en fixar dag, har damsugit tvättat,diskat, torkat av lite gejjer och golven,  har även hunnit med att färga ögonfransarna och ögonbrynen, vilken kanske inte blev helt bra haha.  Gjorde ansiktsmask och duscha med :)
hha
Sen kom Cilla hit ett tag :D  Tog nån öl var och satt och tjöta, nyfiken på hur det går för henne ikväll :D haha
Nu får jag ta och hoppa i säng, upp tidigt å jobba imon, ska bli gött som fan att sluta tidigt!
.Emma


100818

Goodmorgon, vaknade upp imorse kollar på klockan och ser att den är 06.20, fullt med sol då också :D men jagsomnade om men lyckas ändå vakna och komma upp innan klockan ringde :S Halv 9 Kunde jag inte sova mer, wierd. Helt blå himmel och sol idag :S  Underbart hoppas det håller sig tills solen kommer på balkongen annars blir jag fan sur haha .

Ska käka lite frukost nu snart sen börjar operation städning som jag inte har någon ork för egentligen.
.Emma


Sushi

Då var man hemma, vart borta hela dagen. Hade sällskap av Mathilda på bussen eftersom vi började samtidigt,  sen började denna cpdagen. Och jag som tyckte det var mycket igår på jobbet, idag var galet haha.  Fixade med tidiningarna, fick springa mellan dom och kassan,  och folk handlar som galningar, hur har dom råd nu ? haha .  Så jävla gött att jag lyckades komma ivåg i tid ändå, hoppade av vid Rosie så drack vi kaffe och sen gick vi och köpte sushi =)  Sen hem till henne och käka och kollade på tv =)

Har haft en soft kväll iaf, dagen på jobbet var åt helvete men är ledig imon så det ska bli gött :)
.Emma


100817

Godmorgon, vaknade rätt bra idag men det tog fan tid att somna igår med. Har hunnit springa ut med sopporna och ska hänga in tvätten sen fixa mig.  Undrar hur det kommer bli på jobbet idag eftersom dom sa igår att vi kommer vara en kort idag och dom inte har ersatt den tiden, jag har planer med R så ska se till att jag slipper jobba över =) Tidningarna kommer idag med så komemr ha lite att pilla med.
igår
.Emma


kaos

Okej inte kaos men nära på, har vart så mycket folk idag och vi är såklart inte många som jobbar. Så trött på stället nu men glad att Anna är tillbaka från semestern :)  Ett annat pucko nu påvägen hem som kom skit nära när jag skulle gå av bussen och sa nånting jag inte fatta sen gick och satte sig :S haha idioter.
idag

Längtar tills imorgon efter jobbet då jag ska träffa Rosie och käka sushi =)  Natti
.Emma


A dress to fall in love with

NovaQueen


.Emma


100816

Tja tja, och jag som trodde det skulle vara gött att gå och lägga sig igår men det var bara jobbigt för det var typ omöjligt att somna.  Blev så rastlös också. Trött på att det ska regna varje dag, vill utomlands nu ! Och denna veckan börjar med att jobba . . . stängning.

.Emma


Då var helgen över

Yes helgen är över :(  Haft riktig slappisdag idag men ändå lagat mat och tvättat och bäddat rent :)  Ska bli gött att lägga sig snart . .
hoho börjar ju nästan bli grym nu
Kollade på film idag igen, haha gött, Girl next door tror jag den hette, grym men helt sjuk film haha .  Nu blir det sängen, natti
.Emma


Blue is the colour

Sköna dagar vid poolen i Frankrike =) sakna!
syrrornafrida
bada bada :Daaaaand actionhaha barnunge
syrran pressarpappa gillar ina röv bubblorhotellet med balkong mot poolen =)
simma påpappa
mamiååå va gött :D
frida & mamma
HAHAAH

ååå morsans heta fötte kom med på bild haha eeeuuutummen upp
ahhaah din nörd

jag och fridapappasooofta lite
yeah
svettigt
.Emma


Love is evol, spell it backwards I'll show ya

pics från igår, I'm bored


.Emma


100815

Tjooo, sovit bort halva dagen, fattar inte hur jag kunde sova så länge när jag ändå somnade i soffan igår med.  Glömde skriva att det måste vart puckornas dag igår, först på bussen på morgonen stod det en helt beng snubbe längst fram och jag satt i mitten, så gick han bak sen och stod och prata/mummla mot mig haah fattade ingeting, som tur va hoppade han av stationen efter.  Sen på jobbet kom det in några killar som skulle fixa svensexa och ville att vi skulle gömma en pilbåge och pilar för dom för deras kompis skulle komma in vid 8 tiden och handla så skulle han fråga oss efter det och så skulle vi plocka fram det. Sjävla grejjen var ju svintråkig men när han väl kom in där med massa fjädrar på huvudet och bara shorts kunde man inte hålla sig för garv.  Så tidigt på morgonen med.  Sen var det massa andra småsaker också.
trött igår morse

Det blev ialla fall att kolla på film igår kväll, Sleepers gick på tv. Har sätt den innan men den är ju så jävla bra !! Så film chips och lite öl gjorde min lördags kväll medans massa andra var ute och hade kul+
hemsk men så jävla bra film!
.Emma


sömn <3

Good vad skönt, jag maxade musiken sen la jag mig på soffan för jag har mått halvt illa hela dagen  så somnade jag och vaknade nyss och illamåendet är borta, lite sömn behövs ibland :D Somnade så jävla gött.
nyvaken haha
Ska ta och tvätta bort sminket och sen  se om det är nåt bra på tv :)
.Emma


Sool

Ush  vad trött jag var imorse, men dagen gick väll rätt fort ändå. Erbjöd mig tillochmed att jobba imorgon för jag behöver pengar men det sket sig, fan söndagar är ju bäst att jobba.  Aja jobbade över 1 timma idag ialla fall.
imorse

Fick frågan om jag ville med ut ikväll med men nej jag är pank :( fasen då. Blir att chilla hemma framför tvn med cider eller nåt annat gott =)  As gött väder nu med, hoppas det är lika fint imon nu när jag ändå är ledig :)
.Emma


100814

Ja då var man uppe igen, var ju 4-5 timmar sen man gick och la sig så är skit pigg nu ;)  Skönt att sluta tidigt idag och vara ledig på söndag i alla fall även om jag hatar dessa lördagar :)
bild - några dagar sen
Nu är kaffet klart, får hoppas man piggnar till lite.
.Emma


silver with a touch of pink

Armband köpt i Dublin =) resten gammalt ;)


.Emma


fredag

Va hemma ett tag, gick och solade i mitt favorit solarium vilket gjordet lite bättre, sen kollade jag in syrrornas rum nu när dom gjort om lite och satt och tjötade med dom och massa gos med Nikki <3  Sen körde morsan hem mig och har  hållt på och gå igenom massa påsar som är fulla med saker i sovrummet, hittade en del roliga grejjer.

Alkohol gör städnignen så mycker lättare <3
.Emma


- - -

Skit humör, ska hem till Lerum en liten stund nu, kan den hära dåliga perioden gå över nu tack ?!


.Emma


Första dagen i Frejus =)

Mer Frankrike bilder, här är från första kvällen =)
malinmamma
mamma och malinhaah pappa vid bankomaten
påväg till bilenM vid stranden
malin =) morsanhemma på balkongen igen =)
sötisarUtsikten från balkongen :)pooose

Vi stack och käkade på en kinarestaurang,  och detta är dom fulaste största fiskarna jag ahr sätt haha
blää
Lite cp bidler från pappas mobil haha
HAHAAHHA
.Emma


100813

God morgon, ska ta och citera mig själv : Så snart blir det väll att sova, hoppas jag kan sova en helnatt utan att vakna!

Ja det gick ju åt helvete kan jag säga haha, la mig vid 00.30  och somnade rätt så fort, men sen straxt innan 03 vaknade jag av att det åskade och blixtrade som fan och jag är ju skiträdd för det så låg vaken ett bra tag. Sprang upp och drog ut kontakten till tvn och datan haha.  Skulle upp tidigt idag med ju men det gick också åt helvete, jag är övertrött fast jag ändå fått sova massa timmar nu. Har ialla fll satt igång en tvätt det första jag gjorde och klart jag tog 60 grader istället för 40, orkade inte tänka, men men får la hoppas inget krymper :/  Ännu en bajsdag! Tacksam över att vara ledig!
<3
.Emma


Finbesök idag

Hade ju finbesök idag. . viste att morsan och farsan skulle hit men även Malin Lucas och NIKKI :D Min lilla bebis inte träffat henne på så länge ju :D
<3
Nu sitter ialla fall hyllan på plats, har ju inte råd att köpa resten så det får jag fixa sen, efter lönen kanske, men gött att det är på platts nu.  Så fikade vi med massa gott som dom hade med sig också :P me like .
Lucas malin och mammamama och nikki =)
malinmamma och nikkihahaha fula vi ärlucas degar jag och älskling
sessan
Sen var det dags för jobbet, äntligen är dessa stängningar över och jag är ledig imorgon, synd att man börjar tidigt på lördag bara =(  Så snart blir det väll att sova, hoppas jag kan sova en helnatt utan att vakna! Hade vart gött!
.Emma


nalle

En liten överraskning jag fick av morsan förra veckan :P

.Emma


100812

Godmorgon, satt ju och väntade på Cilla igår men så orkade jag inte  så gick och la mig och hon skulle höra av sig när hon var påväg hit.  Men hon ringde aldrig och jag somnade så vaknade kl.6 imorse av ett ryck och kom på att hon inte hade ringt än så fick lite panik men  somnade om efter ett tag.  Sen fick jag lite finbesök  nu idag :D  Så nu ska jag fixa mig sen till jobbet.
Igår på jobbet

Får hoppas detta blir en bättre dag än igår !!!!
.Emma


Dålig dag

Känns som hela veckan har vart dåligt, men mest idag. Äckel dag och så jävla segt att jobba med. Skulle möta Cilla vid storan efter jobbet och kolla på Kapten Röd och sen ta några öl vilket kunde bli jävligt nice men när jag kom dit var det sjukt mycket folk och Cilla va långt in så jag kunde inte komma fram till henne och hon kunde inte komma ut.  Så jag stod där själv ett tag, såg inte äns scenen så jag bestämde mig för att åka hem. Så nu sitter jag är, dricker lite för jag kände att det behövs idag, orka med mer pissdagar! Väntar på Cilla som ska sova här iaf =)
idag
.Emma


Badrumsskåp

När jag skulle välja skåp till badrummet var det fan inte lätt, stod och valde mellan massa på Ikea men tillslut blev det det här som jag hade kollat på innan på nätet =)

Ikea - 1395:-


mönstret
.Emma


100811

Godmorgon, tog sovmorgon idag istället, kom upp rätt nyss hehe. Konstig natt har vaknat 100 gånger och vart helt klarvaken typ varje gång men sen när väl klockan ringer på morgonen då har den stått å skrikit i 2 timmar utan att jag reagerar :/   Aja hinner väll inte med mycket här idag eftersom jag sovit bort hela morgonen.

Ska nog och hälsa på min bebis på fredag :D Inte träffat henne på för länge nu :P
gammal bil
.Emma


stängning 1 av 3 avklarad

Yes då var denna stängningen över och fyfan vad segt det var. All tid på jobbet går sååå långsamt nu!  Har vart en riktig bajs dag, hatar när man känner sig såhära äcklig och fel hela dagen.

men men pappa var ialla fall här förut idag så skulle vi sätta upp min tv bänk men det kom vi inte så långt med för min vägg var helt störd, eller aa borren var helt kass så det får vi fortsätta med på torsdag =)
ser ut som en ända röra här nu

och ja pappa, hamnar du på min kamera hamnar du i bloggen :)

Hann med att laga lite käk också :p ris,sallad kyckling i nån thaisak :D gött måste ju visa vad jag kan här nu va ;) haha, chockad över att jag kan äta det jag lagar men änsålänge har det gått hyfsat bra =)


Nu blir de sängen snart, natti natti
.Emma


Cannes <3

Här komemr lite mer bilder från Frankrike :)  Vi åkte till Cannes en dag när vi var där, sjukt mysigt ställe och så fint men tråkigt att allting var stängt typ när vi kom, riktigt synd.  Bilder blev det ialla fall :D
jag och malinMiu Miupåväg till Cannes
haha sötacarltonhaha vilken snygg farsa man har
<3
malintjoho :D
mamma, malin och frida =) hamnengrym målning
sisters
Shopping ? ;)
gucciDior
Dit hade jag faktist viljat åka tillbaka :)  Var där en heldag och vara rik  haha :D
.Emma


100810

Godmorgon, vaknade rätt bra idag fast jag låg och snoozade ett tag :P  Har redan hunnit dammsuga av här hemma och ska fixa lite till, får se när farsan kommr hit så vi kan fixa fyllan och sen blir det jobbet.
bild - igår
Idag är ingendag jag vill synas ute, vill bara vara hemma!
.Emma


seg måndag

Tjoho, här har man inte gjort mycket ikväll, kollade på danska hollywoodfruar förut och nu har jag fixat disken, kul kul, ska försöka komma i säng om en stund så man kommer upp bra imorgon, tråkigt värre.
deg efter jobbet
.Emma


100809

Helllu, jobbat 10-17.15 idag, go tid men fyfan ångest imorse att ta sig till jobbet. Aja kul att skvaller som inte stämmer sprider sig på jobbet ;) haha allt som vanligt efter jobbfester :P  Nu väntar 3 dagar att jobba stänging, gbg kalset är ju nu också, eller det börjar imorgon tror jag, usha kommer inte se fram emot att gå igenom stan på kvällen då haha, massa folk ute säkert.  Min tvbänk står här hemam nu också :D Pappa kommer hit imorgon och ska hjälpa mig sätta upp den eftersom jag ändå börjar sent :)

Imorse . .

Har vart så lat att jag käkade nudlar när jag kom hem hehe :$ aja ibland får det allt va så!  Jag och R har ialla fall kommit fram till att vi ska kanske skaffa oss varsin vovve :D  Om det blir av blir jag överlycklig, behöver ju en ny bebis nu när jag  inte bor hemma hos Nikki. Sitter och funderar på vilken ras man vil ha, vill ha en liten gosig hund :)  Hade vart sååå kul så jag hoppas verkligen jag skaffar mig en, inte just nu men om några månader :)

.Emma


Bakishäng med Rosie

Satt och snackade med R förut så fick vi för oss att vi ville ha sushi, så jag gick och mötte henne på selma men så ser vi att skiten har stängt på söndagar, segt segt men vi testade pizzerian som ligger skit nära mig, köpte med oss 2 pizzor och cola haha :D  Bakishäng till 100 för min de :P Lite kul att jag undrade om dom hade kebbad där och rosie säger att alla pizzerior har det, men såklart alla förutom denna haha :D

Har levt på cola idag med <3

Nu blir det sängen, måndag och jobb imorgon :( seeeeeeeeegt
.Emma


Hemmafest

Yes var ju på hemmahest hos Anita igår, i bergsjön, haha sjukt längesen man var där vill jag lova.  Jag mötte upp Annika, Vicky och Jonathan (Joakim ?!) i stan så tog vi spårvagnen dit, mötte upp Zandra och sen hem till Anita. Kul att det var så många där :D  Glasen skulle vara fyllda hela tiden så det kom påfyllning ofta och jag stod med både drink och cider samtidgt haha . . skulle tagit det lite lugnare :P  Men det var en ball kväll :D

Ända bilden från igår innan jag fick springa till bussen :p
gårdagens outfit
Vicky försvann en stund igår, ingen viste vad hon tog vägen men hon kom tillbaka, och Matilda har problem med sin mage så hon började krampa så vi ringde ambulansen för säkerhets skull, tur att allt löste sig.

Va ju hemma vid 5 imorse så är riktigt seg nu, får se när det blir party med jobbet igen, alltid lika galet :p
.Emma


100808

Godmooorgon, har lyckats slita mig ur sängen efter inte alltför många timmars sömn, kom hem runt 5 imorse. Skulle upp och hämta cola förut och hela rummet snurrar, bakis uta helvete haha .  Gårdagen va ball iaf, hände jävligt mkt faktist, kul med hemmafest, var sjukt längesen jag var på det.  Inte en ända jävla bild från igår, har ju ingen kamera nu som jag kan ta med :(  tråkigt tråkigt.
gammal bild
Ska fortsätta att dö lite
.Emma


mamma fixar

Kom hem till en lägenhet med lite överraskingar igår  för morsan hade vart här på dagen =)

Lite fredags mys <3

och lite nyttig tyvkte hon jag skulle vara med :$ haha

och en blomma till köket =)


ja gillart ;)
.Emma


Vaaaaaaaaaaaaaaarm

Nu har jag vart och solat för första gången i Backa, lilla rosie var för bakis för att sola men cilla hade sovit hos henne så jag gick och mötte henne sen gick vi till solhuset. Jag skojjar inte jag har rövsvett,amrsvett, svett överallt hahaha, sjukt varmt kunde inte äns ligga ner rakt i solariumet haha .  Får leta upp ett bättre ställe att sola på  fan för det har var det värsta jag gjort typ haha .  Sitter och dricket ett stooort glas iskall cola nu <3

bild från en av alla våra promenader till Aspen =)
100414  jag & cillz
Ska snart ta och fixa lite käk tror jag och kolla vad man ska ha på sig ikväll :p Ska bara orka röra mig.
.Emma


100807

Häääärliga lördag. Hade faktist tänk gå upp bid 6 men sen snoozade jag hela tiden så sov ut istället :P  Göttans, försöker få liv i rosie för vi skulle sola men det är inte det lättaste när hon inte svarar :(  fasen jävla sömntuta!
deg igår
Vettefasen vad man ska ha på sig ikväll, kanske klänningen jag köpte ?!
.Emma


Jobbdagen slut och jag är ledig helgen <3

Fan vad skönt, fredag och jag har jobbat klart och har 2 lediga dagar framför mig ! Kom hem till lite överraskningar morsan har fixat här hemma haha :D  rolig är hon.  Imorgon blir det utgång, hemmafest hos Anita från jobbet, komemr bli kul om alla kommer som har sagt att dom ska komma, Z ska nog med också och förhoppningsvis Rosie och Cilla med men det känsn tveksamt :P  Ska ialla fall möta upp Vicky Annika och kanske några mer i stan innan vi drar till Anita :)  Kommer bli en bra helg .

Nu blir det att sätta igång en tvätt och fixa kaffe ;p
.Emma


100806

tjoo, råkade lilla kvar lite extra i sängen så nu har man lite bråttom :$ fan vad jag längtar tills denna jobbdagen är slut, då har man ledig helg <3  Måste springa, ciao =)
bild - igår
.Emma


Motel dress

Jag har syndat men jag kunde faktist inte hålla mig när det var gratis frakt och denna klänningen från Motel bara kostade 169 spänn, fick hem den i förrgår :)


.Emma


årets segaste dag

Det började ju okej idag, fick pilla med tidningarna och sånt vilket jag gillar att göra numera för att jag blir inte avbruten hela tiden. men sen har faan tiden stått still. Trodde jag skulle dö sista timman. Snabbahandlade lite innan jag åkte hem och nu sitter jag här, ska börja fixa all disk och skit snart ska bara orka resa mig. Har gått omkring som en pundad padda hela dagen, övertrött.

Imorse var man allt lite piggare =)

.Emma


Till läghenheten

Får ta och starta upp denna kategorin nu när jag har lägenhet, my new home :D  Kommer komma före och efterbilder sen när det är klart med det mesta =)

Lägger ialla fall upp 2 rätt nya saker  :)

Lampa till hallen som jag köpte på Gekås

& en levande växt ;) haha  köptes på Ikea förra veckan :P får se hur länge den lever :$



.Emma


100805

Godmorgon, vaknade tidigt idag av klockan, gött nu slipper man stressa.  Jävligt irriterande att min dator dör hela tiden , måste fixas!  Kommer nog bli en lång dag, 11-19.15 är en riktig seg tid.

Måste handla lite idag med, får inte glömma det :P
.Emma


Promenad med Rosie =)

Fick sällskap på bussen till jobbet idag, trevligt, har haft rätt bra tur med det faktist att folk börjar samtidigt som mig som bor i stan =)  Jobbet var sjukt segt idag men fick sluta en halvtimma tidigare, gött som fan men inte bra ändå, måste ju tänka på pengarna nu :p

Kom hem en snabbis efter jobbet och bytte om sen tog jag bussen till rosie gick vi ut på en promenad, var la inte så längt men det kändes ialla fall :P hehe sen hade den lilla smulan gjort iordning tonfisksallad som stod och väntade på oss :D  gött som fan med käk!
redo för promenad
Missade precis bussen när jag skulle hem så jag tog en promenix hem med, tar ju inte långtid att gå =)  Ska fixa lite här nu, jobbar segtid imorgon med :/ Gött som fan att man har rört lite på fläsket idag ialla fall ;)
.Emma


100804

Blööö gick inte lika bra att vakna idag, vaknade efter att klockan stått å ringt en halvtimma . . men men jag kommer ju hinna men ändå irriterande! Mamma kommer hit snart för dom ska till Ullared, så skulle hon lämna en matlåda och jag tackar ju inte nej haha :D lyx för mig.  Jobba 10-18.15 idag, hoppas jag slipper jobba över.
drar la på mig samma kläder idag igen
.Emma


bra dag

Jobbat skit seg tid men det har ändå känts bra idag, hann med tidningarna skit fort och allt har flytit på förutom att min kassa gick sönder som dom gör typ nångång varje dag nu haha .  Avensjuk på morsan som har klippt sig som jag verkligen behöver göra och som ska tattuera sig som jag med måste göra nu snart, skulle fan gjort det för 1 år sen! + att dom ska till Ullared imorgon, behöver åka dit igen haha :D  Ge mig pengar nuuuuuuuuuuu, för långt kvar till lön :(
imorse
yeah
Har precis fixat all disk å tråk, ska ta och lilla lilla rosie nu :D
.Emma


100803

Godmorgon, jag lyckades att vakna idag :D  Gött att slippa stressa nu.  Matlådan gjorde jag ju klart igår ;) hehe..  Känner att jag behöver sola, måste kolla upp de solhuset som ligger nära här snart.
bild - nån dag
Måste fan börja ta tag i att kolla på nya jobb nu snart också, blir ju aldrig av!
.Emma


lediga dagen är över

. . . men har ju ledigt lördag & söndag än så länge. Synd bara att jag jobbar tråktider hela veckan annars.  Köket är snart klart, lite till som ska fixas men inte mycket nu, skönt som fan. Sen så får jag min tv bänk i mitten av aug och det är också snart =)  På onsdag blir det nog att gå ut och gå med rosie, vi ska försöka att komma igång med det  men svårt vissa veckor när man jobbar stängningar bara å skit.
bild - igår
Snart blir det sängen, hoppas fan på att jag vaknar imorgon, det måste jag! Tillbaka til jobbet då igen.
.Emma


Bilresan till Frankrike i bilder =)

Lite sköna bilder från när vi var i Frankrike  i Juni :) eller detta blir ditresan bilder, har så många bilder eftersom vi bilade :D

Danmark
papitoapaus med frida haha malin, sleeeten som få :P
mmm twister :Dmorsan :Di bilen igen

Tyskland
haha sola lite
Familjen snygg ;)

Tyskland, bordershopjordgubbar & choklad <3soligit i Tyskland =)mamma och pappa på donken, lika söta som alltid haha
hahha våldta cidernhöhömorgan ;)ÖÖÖH vart är ölen? :Dleker söt haha
puttgardenme and my camera
haha malinmmm himmelriket :D hahamamma 0)
På hotellet i Tyskland
1 natt härtröttasletenööööl
äntligen frammegoooodmorgonlite frukost
haahhaah hihi
sisters
tittut
så kom kvällen
Schweiz
rökpaus =) jump biiiiatch
malin och morsan
Italien =)
Fraaaaizrökapus in italy :Pin tha car frida

donkenahahha kommer inte ihåg varför jag satte den där i håret :S
helluduuude
malin raggade lastbilsschaffisar haha
malin och jag

Framme i Frankrike =D

.Emma


100802

Goodmorgon, vaknade 11.30 av att pappa plingade på dörren, faan att jag aldrig kan gå upp är jag ska.  Skulle steka ägg och ha på mackan men råkade säga omelett till pappa så det blev lite fel för han skulle säga hur jag ska kulle göra haha :D men det funkade ändå :P

Fruuuuuukost :D

Har städat hela badrummet nu men är sämst på at städa så det blev väll inte allt för bra och farsan är i köket och sliter :D Nu är det inte så mycket kvar tills det är klart.

Gött med en ledig måndag + + +
.Emma


Äntligen är veckan slut

Söndagar går såååå långsamt, men nu äntligen är den över.  Har vart dött på jobbet idag typ, rätt gött faktist.  Fixade lite här hemma efter jobbet, har tvättat å skit haha . Åkte med Rosie och tankade också eftersom hon inte vågade själv, men det gick ju bra :p

Todaaaay

Ska ta och sova om ett tag, ledig imorgon gött som faaaen ;)
.Emma


100801

Goodmorgon, var så jävla trött igår så det var sjukt men cillao ch rosie kom förbi en snabbis ialla fall :D Gött att cillson äör hemma igen :D  Imorse var det inte lätt att vakna vill jag lova,  vaknade på morsans 10:e samtal till mig och kockan stod och skrek, haha fattar inte  varför jag inte vaknar. Men jag hinenr ju i tid ialla fall!

Hade lite lördags mys själv igår haha :D

Måste springa och fixa mig nu, ooorka denna jävla dagen :(
.Emma


RSS 2.0