111126

Helluu, igår orkade jag inget skriva men morsan var här på dagen så julpysslade vi lite och åkte till blomsterlandet sen när klockan va halv 6 var det dags å tråna, MRL =)  Lika bra pass som vanligt men kände att jag inte var riktigt med så det va synd.  Och i torsdags var jag hemma hos Rosie så bakade vi, riktigt gott :D

Sen denna kaos dagen då, började med att jag försov mig sen var det mycket typ heeeela dagen på jobbet men fick ändå gå i tid, handlade lite sen åkte jag hem. S kom förbi en stund och chillade och nu ska jag väll bara fixa lite sen försöka komma i säng hyfsat tidigt så jag kan vakna imorgon :$  Är sjukt otaggad för jobb imon igen kan jag lova!

hehe morsan igår när hon fixa lite =)

.Emma


111124

Godmorgon, då var det dags att jobba tidigt idag. Somnade fort igår men vad hjälper det när man vaknar 1 gång i timmen? Sjukt irriterande så nu är jag jävligt seg.  Ska hem till rosie idag efter hon slutat jobba så ska vi baka nåt smaskigt :D haha.  Sen imorgon kommer nog morsan hit en sväng för å tvinga på mig att julpynta lite, woho.

.Emma


=)

Så då var denna extradagen på jobbet klar, gick rätt fort.  Nu blir upp tidigt imorgon för att jobba med sen är de snart äntligen fredag och mina lediga dag denna veckan.  Blev glad när jag sprang på Hanna och hennes kille när jag gick av bussen, inte sätt henne på länge :)  Sitter och käkar dumle med pepparkakssmak nu, haha rätt gott men föredrar nog dom vanliga ändå :P

.Emma


Everybody Lies



.Emma


111123

Godmorgon,  har vart duktigt idag och tog mig upp för att dra till gymmet med Sofia, men jävlar vad det tog emot imorse. Aja skönt att man tog sig igenom det ialla fall :p Har fixat lite här nu så snart får jag ta och hoppa in i duschen för att fixa mig sen blir det ju jobb idag igen.  Skönt att det snart är lön, är så äckligt pank nu :(

.Emma


seg

Jobbet  idag, jorå dagen gick, ska ju jobba extra imon, samma tid som idag.  Ska ta tag i massa disk nu, orkar inte men det måste fan göras nu haha.  Sen blir det gymmet tidigt imorgon med sofia :) nice!

.Emma


111122

Godmorgon, min plan var att komma upp rätt tidigt och ta mig ner och sola, men ja vaknade 11.30, fail.  Så nu är det redan snart dags att bege sig till jobbet =( Slipper stängning idag ialla fall vilket är gött.  Jävla trött koma haha .

haha mamma nikka och pappa, bild från förra torsdan =)

.Emma


Blouse

Den är precis vad jag vill ha nu =)

.Emma


tränat =)

Skönt att dagen på jobbet gick fort idag, fick smita lite tidigare med så jag hann med bussen sen var det att stressa iväg för att träna. Vi skulle kört ett pass som vi inte testat innan men vi bangade,  känns inte som jag vågar mig på med vikter och sånt för axeln + att det verkade va lite boxning med, det var ju när jag körde det som axeln hoppade ut led,så vi bestämde oss för att köra lite på bandet på gymmet, blev 1 timma där ialla fall, alltid nåt =) 

Tackade jag till att jobba extra på onsdag med, så nu har jag bara fredag ledigt denna veckan sen är jag ju inte ledig förräns nästa fredag igen, kommer bli seg men så får det va ibland.

.Emma


111121

Morron =) Uppe tidigt och är sjukt trött, slutar tidigt idag vilket är jävligt gött sen får jag se om det blir träning idag igen :)  Igår kollade jag bar på Beck sen blev det att sova, nu ärdet dags att stressa lite, ciao :)

hehe jag och älskling när jag va i lerum i torsdags =)

.Emma


Fikat med Rosie =)

Åkte till stan med R så fixade hon nån försäkring för hennes telefon, sen drog vi och fikade =) Mys men jävlar vad kallt det blev sen när vi skulle hem.  Mår lite illa nu så ska ta och lägga mig på soffan, får hoppas det går nåt bra :)
bild från imorse
.Emma


skön söndag =)

Fasen va gött det var att träna, lika bra mrl som i fredags fast med yttligare nya rörelser, haha svetten rann kan jag säga.  Har duschat och käkar lite nu sen blir det en sväng till stan med Rosie =) Underbart väder idag med, snart December och det är sol, helt sjukt  och jag älskar det :D
en trötter jag efter träningen
.Emma


111120

Godmorgon, hade tänkt sitta hemma hela kvällen igår men så  blev det film med S istället. Vaknade för en stund sen så nu har jag käkat frukost och om ett tag ska jag och Rosie bege oss ner för ett MRL pass, gött! Ändå blivit en bra helg med träning både fredag, lördag och idag =)  Tummen upp för mig!

Bild från igår morse på sportlife

.Emma


jerseybeautycompany

Bästa sidan, beställer ju alltid mina hudprodukter därifrån så som vanligt hade jag beställt min hudkräm Active Moist, men nu var det nåt erbjudande så man fick 2 grejjer till gratis, små flaskor men ändå =)  En Multi active toner och en skin hydrating booster, fan va nice =) + att man får alltid några tester på dermalogicas produkter med varje order men denna gången fick man välja själv vilka man ville ha tester på, 6 stycken, riktigt nice! Så gissa om jag va glad igår när jag fick hem det här :D

.Emma 


boring

Just nu känner jag att det suger med lugn helg men är fan helt pank.  Å nästa helg jobbar jag så då blir det lugnt då med, men helgen efter det, BOOM eller? ;) hehe känns så nu ialla fall =)

Saknar denna helgen =)  Bild på mig och Lydia

.Emma


111119

Morron morron, skulle egentligen tränat med sofia imorse men så hade hon fortfarande ont i foten sen igår och jag vaknade senare än jag hade tänkt, MEN jag tog mig ner ändå :)  Körde 1 och en halv timma på gymmet, mest på bandet såklart, känns gött nu. Så nu har jag käkat lite, ska väll försöka fixa iordning lite här hemma nu med när jag har lugn helg.
jag å hjärtat igår
.Emma


gött pass

Herrguuud va död jag va på MRL passet idag, sjukt jobbigt men så värt nu efter =)  Dom hade ändrat så det kändes mycket jobbigare nu, bara att kämpa på :P  Har kollat på idol nu och väntar på att det ska börja igen, sen blir det väll snart sängen för mig, orkar inte sitta uppe och ruttna och ska försöka ta mig ner och träna imorgon bitti med =) Får ju passa på nu när man har ledig och vit helg.

.Emma


111118

Helluu, gårdagen blev ju inte som jag hade planerat, vaknade vid 12 så var bara att hoppa in i duschen sen iväg till jobbet. Jobbet var lite smått kaosdag så sjukt trött men mamma och syrran var och handlade så jag kunde åka med dom hem, sov i lerum vilket var mys :)  Nu kom jag precis hem efter en sväng i Kungsbacka med mamma och syrran, hittade lite smått som jag ska få i julklapp :) me like!
hemma hos min bebis igen
.Emma


Rihanna

Älskar låten, älskar videon, älskar Rihanna :D

.Emma


111116

Helllu, fick lite bråttom imorse så hann inte skriva. Dagen gick ganska fort idag ialla fall vilket var gött :)  Sjukt trött idag med så när jag kom hem och lagade mat, sen har jag typ halvsovit på soffan, så ska dricka klart mitt kaffe nu sen se om jag kan få lite ork att slänga in en tvätt. Äntligen torsdag imorgon, ska sova i Lerum denna torsdagen med :)  Men men jobbar ju innan men sen jävlar har jag ledig helg =) Blir lugn helg men är ialla fall ledig!

.Emma


i mina paket =)

Kom på att jag glömt att lägga upp vad som fanns i paketen jag hämtade ut i fredags =)

Shampoo

& en klänning från TFNC

.Emma


seg.com

Tröttkoma idag igen, Sprungit omkring som en idiot på jobbet när man ha sco, tidiningar och måste springa med korgar hela tiden och skit. Skulle egetligen sola men skiter i det, så kan jag va hemma lite till innan det är dags för Yoga och efter det CX. Ush ingen ork för träning men det kommer vara gött som vanligt efter =)

En trötter jag imorse

.Emma


111115

Godmorgon, idag är man uppe tidigt. Ska bli skönt att få gå vid 3 men jävlar vad seg jag är nu.  Int så mycket mer att säga nu eftersom man bara jobbat och inte gjor nåt mer, men jävlar vad chokad jag blev igår när denna tösen hörde av sig =) Inte snackat med henne på jag vet inte hur länge :)

Gammal bild på oss.

.Emma


111114

Dåså, helgen och måndagen är över, GÖTT. känts som otroligt långa dagar. Igår kunde jag inte somna på flera timmar och när jag väl lyckdes så vaknade jag till flera gånger på natten, så idag har jag vart så sjukt trött.  Upp tidigt och jobba imorgon igen.  Längtar sååå till fredag och ledighet! Ända bra med imorgon är att jag ska träna =)

Får bli en till gammal bild . . för sån här känner jag mig nu


.Emma


111113

Godmorgon, då var det söndag och dags och jobba låång dag :( Ingen ork och vill inte ta mig ut i kylan. Igår kändes som den längst dagen på länge, tiden gick fan inte. Ska inte dricka och sen jobba efter, ovärt.  Kollade på nån film på tv när jag kom hem men orkade inte äns se klart den hehe.

Faaan vad jag saknar sommar nu asså!

.Emma


Maskerad

Gårdagen, ja jag skulle  försöka va 50-talare, lite mindre lyckat för jag vet inte vad jag såg ut som haha =) Mötte ialla fall rosie så gick vi hem till Sofia, synd att så många inte kom.

Drack och tjöta ett tag, slutet spårade la lite men men sånt händer :)

Födelsedagsbarnet =)

Och hon igen och hennes vänner



.Emma


111112

Godmorgon, idag känner jag mig fan levande död. Fyfan, man ska inte dricka när man ska jobba helg.  Har nån bild från igår så det får komma upp ikväll för nu måste jag fixa mig sen iväg till jobbet , åå skjut mig!

Bild från förra helgen
bild från förra helgen
.Emma


Grattiiiiiis sofia :D

Då fyller S kärring :D woho, Makerad hos henne ikväll . Grattis på din dag :D<3

.Emma


111111

Hellu, gårdagen var hemsk kan jag säga. Jag var inte stresstålig nånstans och det var så mycket på jobbet, ingen bra dag.  Tur att mamma handlade och körde hem mig sen :)  Sen lite senare gick jag över till S  så kollade vi på slumdog millionaire och satt och tjöta. Sen var det bara hem och lägga sig, kom upp hyfsat bra tid idag ialla fall. Sen idag har jag vart och hämtat ut 2 paket sen tränade jag 30 min på bandet bara sen sola =) Riktigt gött väder ute med så skönt att gå hem :)


.Emma


111110

Gårdagens jobb, hmm ja skönt att sluta 8:a iaf. Mindre kul att jag förlorade ett vad med Bella så nu måste jag fråga en kund om nummret haha, fyfaaan säger jag bara skjut mig.  Efter jobbet åkte jag till en gammal vän eller vad man ska säga här i Backa,  så kom hem rätt sent men det var chill. Nu blir det att jobba samma tid idag igen sen skulle mamma svänga förbi jobbet sen ska jag nog över till han en sväng ikväll med.  Imorgon är jag ledig, lääängtar öven om det blir fullt upp då med!

.Emma


111109

Helluu, gårdagen  blev jävligt seg, hade ingen ork för nåt så kollade runt lite på datorn och låg på soffan hela dagen, träningne blev ju inställd med =(  Mådde inteså bra i morse heller då jag vaknat flera gånger inatt och huvudet dunkade, men det har släppt nu så nu är jag bara seg.  Men sov ändå till 11.30 idag, kanske det som hjälper, att sova.  Så nu ska jag snart fixa mig sen iväg och jobba, kul kul.

Beställde en klänning från asos för ett tag sen med som jag inte fått så har mailat lite med dom och dom ska skicka en ny till mig nu :) Så hoppas jag får den snart, vill ju inte att det ska krånga att beställa därifrån då jag gillar deras sida :)
sleten jag i måndags
.Emma


111108

Godmorgon får jag säga nu för jag sov till kl 1.  Otroligt seg dag på jobbet + att jag fick fber, ork bli sjuk igen :(  Funkade ändå så jag jobbade klart men jävlar vad dåligt jag mådde när jag kom hem, kanske därför jag sov så länge idag.  Gårdagens bästa var ändå att vi hittade mitt pass, trodde jag hade supit bort det i lördags men så sitter Milla bakom mig i kassan för honskulle vänta på sin buss, så hittade hon 2 pass i hennes väska  å ett var mitt :D göött.  Kul att ingen av oss har nåt minne av att jag gett det till henne eller så haha.

Blir nog att ställa in dagens träning vilket suger, så har inte bokat av än men lär ju bli så :( faan fan fan! Är ju ledig idag vilket är bra så jag kan vila upp mig för imorgon blir det jobb igen.

.Emma


111107

Hellu, tro det eller ej men kom nyss hem efter en sväng på gymmet med Sofia =)  Trodde jag skulle gå under imorse när klockan ringde och fanns ingen ork egentligen, men nu känns det som det bästa jag kunde gjort, mer levande nu haha :D  Annars hade jag bara vart såhär bakis seg idag också, (2 dagars bakfylla är inte okej) Har hur mycket disk att fixa nu som helst eftersom det fanns det ingen ork till igår, så ska fixa det sen blir det att hoppa in i duschen och fixa sig för att jobba stängning, inte redo för måndag!
haha mindre pigg jag imorse
.Emma


Vilken kväll

Hellu, nu är jag något levand igen så passar på att lägga in en bildbomb och lite text om gårdagen =)  Vid 16.30 anlände brudarna hit, så blev det mys med tacos och dricka och massa tjöt =) Jäkligt nice, sen gick vi loss med kameran hahaha  så aa, behöver inte säga så mycket, vi var taggade :D
Vicky, Lydia & jag =)
fina lydia =)skåååååålhan ville inte pussas med mig :( hahaVicky :D

jag vicky milla
thereze vicky å emma
haah vi går looossss


Efter mys hemma hos mig tog vi bussen till stan och tog oss vidare till Trädgårn, mycket folk där och Maggio var ju klockren :D <3


Träffade på Zandra & Fredrik där, mycket nice =) Hälsade även på Amadeus som jobbade, sen tog vi ialla fall oss vidare till linne där hela jobbet typ var, satt där och fortsatte förfesta och tjöta =)  Sen blev det lite virrigt och hälften försvann ju såklart eller åkte hem men vi hamnade till slut på Bryggeriet där vi dansade loss :D  Sedan  Skulle folk hem och så å jag hamnade själv för jag skulle gå till bussen (som inte gick mitt i natten vist haha) Så började gå uppåt igen för att se om min taxi gubbe var där men då sprang jag på Lydia igen som jag trodde hade åkt hem haha, så vi hamnade på Berså en liten stund  sen på något sjukt sätt började vi snacka med nån bög kille och hans vän och några andra så det slutade med att vi hamnade på strippklubb hahaha.  Så nu har jag vart på strippklubb för första gången haha :D  Sjukt gaken och ball kväll, tack alla man träffade på och dom man var med hela kvällen:D Ramlade in halv 8 imorse så idag har jag vart mindre levande :p 

.Emma


111106

Gooodmorgon,  jag lever men bakis idag, sån jävla huvudvärk.  kvällen igår blev ju riktigt bra  men aa lite speciell haha mer om det sen. Har massa cp bilder som också får komma upp här sen =)  Såå skönt att få vara ledig idag, hade aldrig pallat annars.
.Emma


111105

Goodmorgon, då var det äntligen lördag. Kom nyss hem från gymmet, gött å träna idag sen blev det att sola =) Gött väder ute också, till och med sol :D  Nu verkar det som alla ska komma typ vid halv 5 till mig, så ska ta och käka nånting nu  och sen fixa ordning, fixa alla tacos tillbehör och så så det är klart =)  Sen får jag väll börja fixa mig.
haha
.Emma


nytt

Kollade ju i några affärer idag när jag var påväg hem, så det följde med mig en klänning och örhängen hem =)  Funderar på att inviga klänningen imorgon, funderar på den elelr en annan svart, kan verkligen inte bestämma mig.  Jobbigt läge ;)

Från H&M Divided

Och dessa är också från H&M =)

.Emma


Halloween MRL

Träningen idag var lite speciell, Halloween MRL så några var utklädda, haah grymt.  Trodde benen skulle gå av ett tag för jävlar var jobbigt det var, men gött efter =) Sen var det bara att ta en promenad hem, fixa disken, sätta igång en till tvätt och duscha, sen var man klar lagom till idol, grymt idag och Moas egen låt är ju så fin!   Ska i säng rätt tidigt idag för imorgon blir det upp till gymmet tidigt med Sofia :) göööttt.

.Emma


Maxi skirt

Blev ju jäkligt sugen !


.Emma


Hemma igen

Gött var det at sola :) Sen tog jag tåget 20 över  till stan, kollade runt lite sen åkte jag hem och lämnade av grejjerna och sen iväg och handlade allt för imorgon, så nu är det fixat. Måste snart laga mat och fixa iordning lite för sen ska jag och S iväg och träna =)  Full rulle hela dan haha .
<3


.Emma


111104

Godmorgon, vaknade för ett tag sen så har myst lite med Nikki och käkat frukost. Ska ta mig iväg och sola om en stund sen åker jag hem. Färgade håret och ögonbrynen igår, gött :)  Såååå skönt med ledig fredag.

Bild från förra julen med nikki <3

.Emma


111103

Goodmorgon, ska ta och packa ihop lite som jagska ha med mig till lerum sen blir det att fixa sig och iväg. Kom på nu att efter idag har jag ledig helg, faaan vad gött =)  Snart lördag, kommer bli grymt.  Lite bråttom nu så får börja med allt, ciao.

.Emma


Man slutar aldrig förvånas

Hellu, fasen vad sent man kom hem, hatar att jag nästan nyss  kom hem och nu måste lägga mig för jag ska upp vid 7 imorgon =(  Vart många psykfall inne idag känner jag, ork på de man slutar aldrig förvånas.  Imorgon blir det jobb 10-18.15 sen drar jag hem till lerum för att sova där :)  Hade behövt lite mer tid hemma ikväll men aa får fixa imorgon på morgonen.  Nu blir det sängen. natti =)

.Emma


Mys jackor

Hur mysiga ser inte dessa ut att vara då? ge mig ;D


.Emma 


111102

Fasen också, allt jag hade tänkt hinna med i lugn å ro sket sig eftersom jag inte kom ur sängen imorse. Fattar inte varför jag ska vakna massa gånger på natten nu igen, då blir det att jag inte orkar komma upp på morgonen.  Ska slänga in en tvätt nu ialla fall och försöka få gjort nåt,.
.Emma


...

Rätt så seg dag på jobbet idag, kunde gå i tid så passade på att handla lite.  Hade tänkt dra ner och träna imorgon med men känner att jag har lite att fixa här hemma så skiter i att träna, så kan jag få sova lite också :) Ska ju i alla fall träna på fredag. 
bild från nån dag förra veckan
.Emma 


111101

Godmorgon, kom faktist nyss hem =)  Lyckades pusha mig själv att ta mig ner imorse och träna. Började med att gå 10 min sen blev det springa 15 och varma ner 5, körde inte mycket maskiner för jag är för feg för sånt när jag är själv, men en för magen och en för ryggen blev det ialla fall :P  Sen var det upp på bandet igen, körde samma program som sist, weight loss hete det, 20 min då man går fort, och i uppförsbacka och springer och så håller den på att växlar så, sen blev det att gå och springa lite till sen kände jag mig välförtjänt av en solning, riktigt gött :)

Var jäkligt segt att gå hem däremot, fanns inte mycket ork kvar i mig hehe,  nu ska jag bara dega ett tag innan det blir att fixa sig för att dra ivög och jobba.

.Emma


RSS 2.0