101130 Vila i fred!

Kunde inte vakna av klockan imorse men tillslut vaknade jag upp av ett ryck, hade fått sms av Vicky där det stod: ring mig när du vaknar, innan du gör något annat! Vågade inte ringa direkt för jag hade dålig känsla och  jag hade rätt. Besa hade avlidit, tacksam att jag fick reda på det tidigt. Lite senare ringde chefen och skulle säga samma, kunde inte få fram så mycket men han ville att man skulle komma till jobbet så fort man kunde ialla fall så man slapp sitta hemma ensam. Skulle egentligen börjat jobba klockan 3 men åkte med alla som skulle till hennes hem och tända ljus och lägga blommor.  Har vart ännu en riktigt tung dag. Man fryser hela tiden, har gått omkring med vanliga skjortan, fliströjja över det + en till fliströja och ändå frusit, helt sjuk hur kroppen reagerar,  alla säger samma, det käns som man går omrking med feber hela tiden.  Hoppas morgondagen blir lite lättare, men tvivlar, du är saknad!


Vila i frid Besa :( Tänker på dig och dina barn! :(
Rest in peace <3 :(
.Emma


Inget nytt

Inga nyheter idag, kom dit vid 8 , samma sak som igår, man bryter ihop hela tiden påjobbet, sjukt jobbigt.  Krismötet var. . . tyst, några ord sades sen var det mest tystnad. Vi vet inget mer nu än vad vi gjorde igår, så hoppas fortfarande,  Fick gå 1 timma tidigare för det var lugnt och hade ingen ork att vara kvar, åkte hem hämtade ut skor på hemköp som hade kommit förra veckan sen hem till lillen.  Åkte tillbaka till stan vid 18.30 och mötte Vicky så tog vi en fika.  Skönt att bara vara, sen  frö att tänka på annat åkte vi till topshop för det var 25% på allt där idag och Sofia Farman var där.   Sjukt idag att efter krismötet när alla väl kommit igång igen så var den en gubbe som ramlade och slog i huvudet så ambulansen fick komma och samtidgt kommer det en uteliggare till mig i kassan ochska handla och har panik för hon har så ont i magen att hon gråter och skit, allt på samma gång,.  Konstig dag.
bild frö några helger sen på mig och Vicky, tack för allt idag!
.Emma


101129

Då var man vaken igen, fått sova lite grann ialla fall. Försöker förbereda mig psykiskt för krisgrejjen, gillar inte sånt även om jag vet att det kan vara bra. Hoppas vi får bra nyheter idag, om att du är på bättringsväg, men har en känsla av att det inte är så.
bild från i sommras
.Emma


Alla mina tankar går till dig :(

Den här dagen fick en jävla oväntad  start. Kom till jobbet, stressad som fan eftersom jag var lite sen, snöstorm ute typ, kommer dit och ser att folk ser lite konstiga ut och Lena följer med mig för att berätta en grejj.  Får då reda på att våran jobbarkompis har blivit skjuten. Hamnar i chock först sen brast det. Vi vet inte om hon kommer överleva, vet bara att hon ligger i respirator nu :(  Dagen har vart kaos, folk har bytit ihop i omgångar och man har stått och jobbat och gråtit samtidigt.  Otroligt jobbig dag, har kännts som man har vart sjuk för ma har frusit hela tiden och skakat. Får tänka på hur man andas hela tiden för hålla inne tårarna en extra stund, Gamla jobbarkompisar som också fått reda på det har kommit in för att visa sitt stöd. Helt tom i huvudet, så jobbigt när vi inte får veta mer.  Ska dit tidigare imorgon för dom ska ha en krisgrupp där, komemr bli jobbig dag imorgon med. Hoppas på bättre nyheter då!  Mina tankar finns hos dig och din familj (F)


.Emma


101128

Söndag och jag behöver sova me mer mer, vaknade typ 1 gång i timman halva natten och sen kunde jag absolut inte höra klockan när den ringde vid 7.  Kommer bli en seg dag på jobbet, vill bara ha fredag nu, ända som snurrar i huvudet.

lika trött som han nu :p

.Emma


Julmys

Mamma var ju här ovh kollade till Hugo idag, så hon fxade upp min ljusstake och lite så sen fixade jag  lite när jag kom hem från jobbet så nu är det lite julmys här hemma =)
köket
sovrummet
hehe
vardagsrummet

.Emma


trött

Riktigt seg dag, mest känt mig irriterad på allt och alla .  Bästa va att Vicky jobbade och hon jobbar imorgon med, dock inte lika länge som mig =(. Jobbar samma tid imorgon med fast börjar 30 min tidigare, bläää.  Har fixat lite här hemma nu med, blir la sängen om 1 timma typ för att orka med morgondagen.

Lite bilder från veckan på lillen :)
han ska vara med överallt
trötter
här sitter han allt för ofta
.Emma


101127

Godmorgon,  lördag och jagska dra mig ut i kylan om en timma till jobbet :(  otaggad som fan.  Mamma och syrran ska åka hit idag när jag är på jobbet, kolla till lillen lite och lämna tillbaka min kavaj som Malin lånade =)  Gött gött .  hoppas verkligen denna helgen går fort, 2 långa tråkiga dagar. Är kallt så man dör ute nu med, å massa snö, ge mig värme tack!
Förra vintern med nikki <3 =)


.Emma


Lönefredag

Lönefredag och  om det har vart mycket att göra på jobbet, segt är helt slut i hela kroppen, slapp att jobba över ialla fall.  Sprang in snappt på åhlens påvägen hem, ska lägga upp imorgonom jag hinner är ju jobb imorgon med såklart. Stålt att det inte är kläder ialla fall ;) hehe.  Lillen håller på så jag blir tokig här hemma, ska försöka komma i säng nu snart.  Natti

snälla ta mig utomlands!
behöver åka utomlands nuuuuu
.Emma


101126

Godmorgon gårdagen blev jäävligt lång, först jobb 8-15.15, va typ irriterad hela dagen men riktigt kul att Angi kikade in, inte sätt henne sen hon slutade :/  Efter jobbet så skulle jag få kurserna avklarade, när klockan var 18 hade jag fortfarande inte klarat testet så jag struntade i det, inte äns dom som försökte hjälpa mig kunde ju, skit. Sen åkte jag och rosie toll Jysk och Rusta sen tillbaka till jobbet för att handla,  ooom det ble storhandling haha har inen plts kvar nu i frysen elelr skafferiet :P  kulkul, idag blir ännu en  seg dag, jobbar till halv 7 och dom vill att jag ska stana om det blir mycket, jag skulle ju egentligen vart ledig iag, fan!
Och sova har man knappt fått göra inatt då lillskiten har försökt bita mig å busa hela tiden haha, fan helt slut.
ganmmal bild
.Emma


101125

Godmorgon, är svintrött ovh har lite småbråttom. Kommer bli en lång dag även om jag jobbar skön tid men sen ska jag se så jag får stanna över 2 timmar och göra klart kurserna sen kommer rosie och plockar upp mig så ska vi till Jysk och Rusta sen tillbaka till jobbet för att storhandla :P  Gött med lön idag men kommer la vara full rulle på jobbet.
bild från i sommras på mig och R =)
.Emma


101124

Helvete vad jag hatar min dator. Min ända lediga dag och datorn har inte fungerat förräns NU klockan 9 på kvällen, kul kul. Har tvättat och fixat lite här hemma idag sen var farsan förbi en stund och rosie kom också hit på en kaffe :) Mys.  Hoppas datorn fungerar som den ska nu och inte börjar cp, för jag blir gaaaaalen på det.
gammal bild
Ska kolla på Greys nu och sen betala räkningar om datorn lever så länge.
.Emma


,,,

Så då var denna segdagen över, har 3 kurser att göra på jobbet, fick första avklarad idag men dom vill att jag ska komma in tidigare eller jobba över nu i veckan för att få gjort dom andra med, något jag inte är sugen på kan jag lova eftersom jag började tidigare idag och ska jobba extra på fredag. Imorgon är min lediga dag sen är jag inte ledig mer förräns fredag nästa vecka :/ Kul emma har inget liv veckan är i full fart.  Nu blir det snart sängen, OM jag orkar sk jag sola imorgon, men det beror på när jag vaknar.  Natti
.Emma


101123

Godmorgon, kvällen igår spenderandes i soffan och näör det var dags att sova blev lillen helvild, han anföll mig typ hela tiden även om jag låg helt still, riktigt jobbigt och nu är han lika knäpp.  Springer omkring och piper :/  Måste snart hoppa in i duschen och så, börkar ju 12 istället för 2 idag, yeeey.

.Emma


I need cash

Hellu, har ju vart ledig 3 dagar så vad är det första man får höra när man kommer till jobbet, jo om alla problem. Ännu en till som bröt ihop, smått kaos.  Och lilla jag sa ja till att börja 2 timmar tidigare imorgon + att jag ska jobba extra på fredag, det betyder att då blir det 7 dagar på raken där, hmm ingen rolig vecka framför mig nu eller nästa alltså. Men eftersom jag är så jävla bra på att bränna pengar  så är det bara bra för mig att få lite extra, om man ska någonsin få ihop till någon resa igen, och det är ett måste annars går jag under.  Så får hålla ut även om jag vet att det är ooootroligt segt.

Hugo imorse, sprang och pep hela tiden tills jag satte ha ni handfatet när jag stod och sminkade mig, då blev lillen tyst :P Nära ska han allt va hela tiden haha

törstig? :P
Mamma va ju här och kollade till han idag så hade hon gjort en skit god pasta sallad, tack mami <3 Gött att slippa laga mat :P  Annars har jag inte hunnit göra något mer än att busa med H sen jag kom hem ,krävande lilla skit :P  Just nu ligger han precis framför mig på datorbordet och sover :)  Som sagt, nära ska han va hela tiden.

bus med lillen efter jobbet=)

mongo  ville inte va med på kort :P

.Emma


101122

Godmorgon, är helt slut. Först igår när vi skulle lägga oss sprang lillen omkring som en idiot i sängen, sen tillslut så la han sig på min rygg och somnade haha :S  Sen var han ju pigg vid 4 imorse med och nu är det fullfart igen. Söööömn tack.  Är nojig över att lämna han ensam idag i flera timmar för första gången så känns bra att morsan kommer hit och kollar till han sen :)


Bilder från i lördags morse

Ska fixa mig sen till jobbet, skönt att man slutar tidigt idag!
.Emma


choklad i ansiktet

Hahaha ja det är vad jag sysslade med förut, köpte ju ansiktsmask på kicks och den luktade svin gott, choklad :D
ser ut som nån bajsat mig i ansiktet haha
Har laggt ut lite grejjer på blocket nu, hoppas verkligen jag blir av med det, pehöver både platsen och pengarna :)  Lägger upp länken här när jag blivit godkänd :) Ska nog ta och laga lite mat snart :P
.Emma


101121

Godmorgon, då var det 3:e natten man inte fått sova en hel natt, börjar bli trött.  Igår kollade jag och lillen på Heartbreak hotel, äslkar den filmen :D  Gick och la oss rätt sent sen så vaknade han vid halv 8 imorse och ville busa å hålla på, lyckades somna om efter nån timma ellr så sen har jag vaknat fram å tillbaka men gick upp vid 11, halv 12 när R ringde =)  Nu har man käkat frukost och fixat disken, ska tvätta lite för hand snart, jobbiga kläder :P  Är ju söndag så går massa bra repriser på tv sen så man har nåt å göra =)

Nu är han jävligt jobbig, springer omkring överallt och piper =( Stod och tvättade ansiktet nyss, då får puckot försig att börja klättra i mina byxor och ändå upp på ryggen, fattar inte hur han lyckas haha och nu är han uppe på databordet, hoppas han blir trött snart.
.Emma


Hugo <3





gottegris

sömntutan <3
.Emma


101120

Tjaa, har vart helt död hela dagen för även denna natten fick jag inte sova  helt, lilla hugo ville busa mitt i natten men vi somnade om efter ett tag. Sen kom mamma malin frida och lucas hit så har fikat med dom och så :)  K'nns inte som lördag, är helt seg och tråkig.
igår
Ska tillbaka till soffan och mysa med lillen :)
.Emma


Kärlek

Blev upp plockad vid 3 tiden av Rosie Emil och deras kompis så åkte vi och köpte kattmat sen vidare till Älvängen.  Hemvägen va ju rätt kul, rosies lilla katt pep hela vägen haha, min va mer tyst men ville inte sitta still. När vi kom hem så fick han springa omkring övrallt och kolla runt, då började han pipa istället hehe men slutade när jag satte på musik =) Han är rätt rädd av sig men inte så konstigt, han vänjer väll sig snart hoppas jag :) Lilla Hugo <3
gömde sig inne på toaletten ett tag :P
me

Sömntutan :)

Väkommen hem baby :D
.Emma


Städkärring

Ouuffff  ooooont, hatar denna veckan i månaden. Jobbigt å vara tjej ibland va! Har iallafall vart och handlat och vart ute med soporna, dammsugit  och fixat, jävla städkärring har jag blivit haha.  Nu är det inte långt kvar tills vi hämtar  2 av dessa sötnosarna :D

.Emma


101119

Godmorgon, har haft en helvetesnatt kan jag lova. Vart vaken massa pga av mensvärk  och inte haft några tabletter hemma, trodde jag. Eller jag har inga hemma men vid 5 imorse lyckades jag hitta en i väskan. Katastrof, men rätt stolt att jag ändå är uppe nu. Så det blir att gå bot och handla snart för nu är det tomt som fan i min kyl.

 bild från i somras

.Emma


Dag 6 av 6, klar =D

GÖTT nu är mina jobbdagar äntligen över för denna veckan och 3 sköna lediga dagar väntar. Ska försöka komma i säng nu snart för om jag orkar måste jag handla imorgon bittit sen fixa ordning lite här för vid 3 tiden åker vi och hämtar bebisarna :D
bild - förra fredan
Dagen på jobbet har vart kaos, allt har vart snurrigt. Och just nu tål jag inte stress så allt blir kaos i mitt huvud med när det är så, inte kul. Läste ens status på FB nu som också jobbade kväll: jävla piss dag.. Man ska inte behöva må såhär dåligt.. Behöva bryta ihop efter jobbet..fy faan.. Tur att ja har min kärlek å gråta ut hos.. :**/

Vad kul vi verkar ha det på jobbet va ;) Så ja, ledighet sitter helt rätt nu! tack och hej!
.Emma


Till min lillaskatt :D

Imorgon hämtar vi våra katter :D  Kommer kännas så sjukt att få en liten bebis som springer omkring här :) Längtar ihjäl mig :P  Har köpt lite grejjer till min lilla skatt =)
nån lekgrejj :p
mat och vatten skålar =)
.Emma


Chocolate mud mask

Svar till: anonym om  Operation badrum klart ;):

Vad är det för ansiktsmask? hur mycket kostar den och märker du någon effekt? kram


Hej, masken heter Chocolate mud mask, det är en djuprengörande och återfuktande mask. Jag köpte den på kicks igår, då hon som jobbade där tipsade mig om den. Just nu har dom erbjudande så man kan köpa 3 st för 40:- annars kostar dom 20:- styck.  Har ju aldrig testat den innan och inte hunnit göra det än så vet inte om den är bra eller inte, men värt ett försök =)  Hon sa att man skulle ta den 1 gång i veckan.  Så det återstår att se =) Kram

.Emma


101118

Godmorgon, äntligen torsdag och jag ska jobba dag 6 av 6, så nu är ledigheten nära!  Har inte sätt såhär förjävlig ut på länge, vill bara stanna inne, fan.

så får bli en gammal bild . .

Har haft väckarklockan skrikandes på mig i över 2 timmar med, ingen bra dag. Nu - Kaffe!
.Emma


Flygarns haga

Hehe yes om förra fredag då, mötte S så drog vi till järntorget och nåt ställe och tog en öl, sen bestämde vi oss för att byta ställe så åkte till flygarns haga. Var inte beredd på att Sharon skulle vara där men hon jobbade visst där så det va riktigt kul att se henne igen =)  Hennes syster var där med så satt och tjöta med dom ett tag :)  Sen kom sofias kompis =)  Var ju meningen att vi bara skulle ta några öl och att jag skulle hem tidigt men ja va la hemma straxt efter 3.  Ball kväll men  man mådde ju mindre bra dagen efter hehe, så nja fredagarna får nog bli lugna om jag ska jobba helg framöver,
jag och S
Regning hemgång hehe

.Emma


Operation badrum klart ;)

Vet inte vad  som hänt med mig idag men har hållt på att fixa ända sen jag kom hem, blev en operation badrum nu också, och nu är det äntligen klart. Ser ut som jag har grejjer övrallt men det är rent nu ialla fall haha.

okej här ser det lite stökigt ut :P
äntligen fixat iordning sminket som har stått överallt
lite ljus gör det alltid mysigare =)
köpte mascara idag och  så råka det bli 3 ansiktsmasker också som tydligen skulle vara bra :P
.Emma


tar aldrig slut . .

Ouuuff nu är man seg, jobbet var okej bara för att jag hade bästa tiden, men annars segt som vanligt.  Efter jobbet gick jag och hämtade kattlådan som har kommit =)  Den blir nog bra. Sen ha jag hållt på sen jag kom hem så nu äntligen sitter jag med mitt kaffe =)  Lagade mat, diskade upp allt och det var ju en del, tvättat och hängt upp  tvätten och vart ute med 3 stora påsar sopor så nu ser det lite bättre ut här men inte klart, får se om jag orkar mer idag :p Det tar ju aldrig slut.


saknar lillskiten :/
<3
.Emma


101117

Godmorgon, kallt överallt och är svintrött. Känner att jag är påväg in i dålig period nu vilket jag inte orkar.  Fan! Nu börjar det äntligen närma sig fredag ialla fall, dag 5 av 6  börjar om ett tag :P  Lön nästa vecka, behöver den nu, vet fan inte vart alla pengar tar vägen men borta är dom.
ser ut som ett peddo haha
.Emma


. . . .

Man tror att en dag är rena döden men när det blir värre och värre varje dag så  är det fan olidligt. Idag va sån dag då jag kollade på klockan hela tiden och önskade att den skulle bli 8 så jag fick gå hem. Känns som alla runt omkring än har panikångest nu,  nu var det en på jobbet som fick en attack på kvällen, glad att jag slipper det, hemskt ju.

Upp tidigt som satan imorgon, o r k a r inte!
.Emma


101116

Godmorgon, första dagen jag kunnat ta lite sovmorgon så när jag väl tog mig ur sängen kom städkärringen i mig fram hehe, Sprang upp direkt till disken så nu har jag kommit en bit påväg ialla fall men fortfarande massa kvar :/
Fattar inte hur jag lyckas få det så stökigt hela tiden.  Sol ute idag fast ändå svinkallt, massa frost, men glad bara man ser solen =)


Omgjord bild från Grekland :P

Får ta och dioska lite mer sen hoppa in i duschen :P  Jobbar sent idag
.Emma


...

åååå vad tiden går långsamt. Aja dag 3 av 6 klar nu ialla fall :p  Skönt att jag börjar senare imorgon så jag hinner fixa lite här.  Har ju inget å skirva nu när man inte gör annat än att jobba  =(

.Emma


101115

Fasen vaknade senare än jag planerat, väntar på att kaffet ska bli klart nu sen blir det att stressa lite, ork.  Regnig dag, är skit seg, måndag, orkar inte.

.Emma


dag 2 av 6 klar

Ja då var jobbdag 2 av 6 avklarad, kändes som den inte hade något slut :/  Jobbar seg tid imorgon med men då är det förhoppningsvis lite mer att göra och mer som jobbar så det blir roligare.  Blir nog sängen snart.

.Emma


Mys

I fredags när jag och R va på ÖB så köpte jag en liten grejj hem också  så det blir lite mysigare här hemma=)


.Emma


101114

Godmorgon, lyckades nyss komma upp ur sängen men jävlar vad trött jag är. Måste hoppa in i duschen snart och börja fixa, lång dag idag :(  Stängning idag, fyfan.

.Emma


101113

Tjaa, gårdagen då. Åkte med Rosie till backaplan och köpte lite grejjer till våra katter som vi får nästa vecka :)  Har en del kvar att köpa men nu har jag iallafall några grejjer sen åkte jag hem, gött med degkväll tänkte jag men så ringer Sofia och frågar om jag vill med ut på några öl och tjöta, självklart tänkte jag för jag var rastlös som vanligt på fredagar när jag vet att jag ska jobba helg.
igår
Tänkte ju va hemma tidigt men ja klockan blev 3 innan jag kom hem. Så har sovit 4 timmar sen jobbat hela dagen. . mådde piss imorse kan jag säga. Jobbet var ju lika kaos som i torsdags, galet att folk har råd att handla så mycklet nu. Var äckligt glad när jag fick gå hem för jag är så jävla seg nu.  Nu är det bara mys hemma som gäller, orkar inte fixa nåt!


.Emma


<3

Saknar att bara vara, göra precis vad man vill, Grekland <3



.Emma


101112

Godmorgon, har haft lite sovmorgon idag. Finns ingen ork att gå upp ur sängen när det bara regnar och är kallt. Har försökt ett bra tag att få lite ork för att gå bort till hemköp och hämta ut ett paket, beställt lite hudprodukter, får la slå till mig själv så jag kommer iväg snart.

.Emma


foooolk

Helvete vad folk det var ikväll och vi var såklart för lite, kaoskväll. Kunde smita när jag skulle ialla fall, gick och bytte om och det var kaos igen, haha stackars dom som var kvar.  Ledig imorgon som vanligt på fredagar :)



.Emma


Memories never die

Så här blev tatueringen som jag gjorde igår =)

.Emma


Be Stupid ;)



.Emma


101111

Godmorgon, ny tröttperiod nu när man  lyckats somna om när klockan står och skriker i 2 timmar + mobilen som ringer var 5 minut ?1 Fattar inte hur jag lyckas. Ska snart hoppa in i duschen och ta bort tejpen från armen så man kan se tatueringen :D 

.Emma


trötter

Ska nog ta och bege mig till sängen straxt, galet trött idag.  Jobbar sent imorgon, fan vad jag längtar tills nästa vecka och fredag då jag får min lediga helg på att vi antagligen hämtar katterna då :D

.Emma


Party pics

Blev lite glad när jag kollade igenom kameran och såg att vi i alla fall hade fått några bilder från helgen =) Kul att ingen av mig och Vicky kom ihåg detta haha tummen upp för oss!



.Emma


Ny gaddad ;)

Jobbet idag gick okej, var sjukt nervös eftersom jag skulle ha utvecklingssamtal där men det gick ju bra, blir alltid så nervös ändå hehe.  Hon hade inget dåligt att säga ialla fall :)  Efter jobbet plockade mamma upp mig så gick vi och köpte käk på Max och sen åkte vi till tatuerings studion, hann precis. Dom är ju så jävla söta som jobbar där haha :D  Då var man nervös igen eftersom det var så längesen jag gaddade mig, men det va riktigt gött tyckte jag :D  Att jag alltid ska bli nervös i onödan!

Imorgon får jag ta bort tejpen =)

Är skit trött  så blir nog mest deg i soffan ikväll =)
.Emma


101110

Godmorgon, skulle egentligen jobbat sent idag men bytta eftersom jag ska gadda mig vid 4 :D  Så jobbar till 3 sen hämtar morsan upp mig så ska vi å käka nåt sen blir det gaddning :D  Har även utvecklingssamtal på jobbet idag :/ Mindre kul.  Ush nervös för det.

Kallt som satan, dags att inviga vinterjackan idag kanske ?! Depprimerande.
.Emma


Jag har blivit mamma :D

Jag och rosie gav oss ut i snövädret, tack gud för att vi fick låna hennes mammas bil :D  Åkte till Älvängen, lyckades komma fram  trots att vi inte riktigt viste vart vi skulle, kom dit och träffade bebisarna och blev kära :D
man ser inte men det  va faktist mycket snö :P
Försökte få nån bild på dom men det gick ju mindre bra hehe

Min lillkille :D

rosies lilla tös :D

Vi får hämta dom nästa vecka om vi vill så det blir nog så :D ååååå :D<3 Namnförslag till min lilla prins tack :D

Nu blir det sova, natti
.Emma


Min blivande bebis ?!

Nu åker snart jag och Rosie iväg till kungälv för att kolla på dessa sötnosarna so kanske blir våra, den till höger för mig och vänster till r :D hoppas dom  är fina :D

.Emma


Längesen




.Emma


101109

Godmorgon, tog lite sovmorgon =)  Kollar ut och det snöar :( Är svinkallt överallt nu och fan jag trivs inte !

Tänk vad mycket tid man har när man är ledig :P  Gjorde en skit god smoothie
hallon+mango+kiwimm :D
=


Ska försöka orka fixa iordning här hemma liet nu som vanligt och sen göra några kurser jag måste få gjort till jobbet, trååååk!
.Emma


- - -

Då var måndagen avklarad, gött att man är ledig imorgon med. Då ska jag och R åka och kolla på några kattungar som kanske blir våra :D ååå hoppas dom är bra :D

.Emma


Berså/ Trädgårn

Utgång i lördags, började med att Vicky och Sofia kom hit, drack och fixade oss lite sen blev det taxi till stan.  Haha på nåt konstigt sätt hittar vi alltid nåt udda att käka när vi förfestar här, denna gången blev det kolasås :S hahaha
Vicky
Sofia
haha mm :D
Stannade inte så länge på Berså utan drog vidare till Trädgårn där vi dansade  hela kvällen :D haha jävligt kul faktist :D  Va riktigt nära på att hamna på efterfest i Kungälv men tack och lov skippade vi det!

Lite dagen efterbilder, ser ut som en dränkt katt haha.




Grym kväll ialla fall =)
.Emma


101108

Måndag, jag är inte redo för måndag än :( Vill ha mer ledighet.  Känner mig ialla fall utvilad idag, ska jobba sent med så skönt att jag får dagen hemma.

Kollade igenom lite bilder igår och fan vad jag saknar sommaren

.Emma


101107

Tja, vad ska man säga, helt slut efter gårdagens utgång haha.  Inte fått gjort nåt sen jag kom hem me än att tvätta en tvätt, sen har jag bara liggat på soffan och halvkollat på Beck.  Hade kul igår ialla fall, men sjukt vilka som hörde av sig igår, var jag inte beredd på men kul var det  =)
nåndag
.Emma


101106

Tjoohoo, hade en sooooft dag med Vicky igår på satan, blev ju några timmar mer än vi tänkt oss men  nice var det, kom hem med lite nytt =) Sen åkte jag till systemet med morsan och sen till graven och tände ljus för mormor och mrfar <3  Hann med allt igår förutom att träffa cillz :/

Idag är det party som gäller, bild från förra helgen =)

Veeeet inte vad jag ska ha på mig idag bara :/


Blev hemkörd av farsan igår så vi plockade upp rosie på vägen så dega vi här hemma och käka glass, kollade på en rätt bra film med som jag inte kommer ihåg vad den heter :P Klockan blev ialla fall rätt mycket så honsov här =)  Heeelnice fredag =)  Nu börjar operation storstädning snart :(
.Emma


101105

Godmorgon, råkade snooza lit så blir att möta vicky litesenare haha elelr aa straxt innan 11 iaf =)  Regnskit väde idag så kul att man hittar på något =)  Hoppas det slutar lagom till min och cillz promenad som måste bli av :D
Vicky :D
.Emma


å jag blev kär

Seg dag på jobbet, men efter hem till Rosie ditekt efter så satt vi och softade och kollad efter katter eftersom vi ska köpa det nu när vi hittar nån bra och så. Blev helt kär i några men tror vi kommer vänta ändå :/ men dom ser ju helt unerbara ut.  Imorgon ska jag möta Vicky i stan så ska vi kolla i lite affärr och ta en fika, sen bär dt av hem till Lerum så blir det en sväng till solarumet och systemet träffa cilla, till kyrkogården och softa hemma  med min bebis ett tag med =)  GÖTT Å VA LEDIG!
i Dublin, saaakna!
Nu blir de snart sängen, natti
.Emma


101104

Godmorgon, äntligen torsdag och det är sista jobbdagen för denna veckan, låt den gå fort.  Igår gick tiden rätt ok på jobbet.  Har inte mycket att skriva nu, är så jävla trött.

Blir en gammal bild igen, hmm får se om jag ska ta och iväiga denna snart

.Emma


Nelly <3

Hämtade ut ett paket igår, nöjd med det jag gick förutom skorna som jag hade villat ha en storlek större, men det får gå för annars älskar jag dom :$
tröja - only
Maxi klänning
skit skön kvalite! - Only
The shoes, I'm in love! Hade bara behövt 38 men det får gå =)

199:- på rean!

Och dessa skorna hämtade jag ut förra veckan =) Också från Nelly, loove!

.Emma


101103

Godmorgon, låg och drog mig extra länge idag med, klockan stod och ringde nonstop från halv 9 till jaa för inte så längesen, fattar inte hur jag lyckas somna om med den skrikandes, stackars mina grannar! Konstig vecka, brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer men nu gör jag det nästan varje natt. Vaknade vid 2 inatt av en mardröm om jobbet, riktig äcklig faktist haha, sen somnade jag om och har drömt massa andra cpdrömmar till.

Bild från i sommras nångång

Snart får man börja fixa sig, jobbar sent idag igen. . .
.Emma 


tummen ner

Så då var denna jobbdagen över, 2 kvar nu sen är det min ledighet =)  Tiden gick lite fortare idag ialla fall tack och lov och jag har fått bytt min tid nu så allt är klart så jag kan gadda mig nästa onsdag :D

Såhär nöjd är man över all disk man samlat på sig :( ooorkar inte haha

Ska ta och sova om en stund, jobbar sent imorgon igen.
.Emma


Tattoo

YES nu är det bokat, nästa onsdag ska jag gadda mig :D  Ska göra det på samma ställe som jag gjorde min första, älskar hon tanten om jobbar där, så söt :D haha  Denna gången ska det bli på armen/handleden typ.

Här är min första, önska jag gjorde den större!

.Emma


Promenad i Backa

Tror det var förra veckan eller så som jag och Cillz tog en liten promenad här i Backa =) Mysdag med skönt väder och allt :D  Såklart hittade vi en lekplats som vi skulle börja cpa i :D haha
C




det här gjorde ont kan jag lova haha
waaaazzzzzaaaaap

tralala



Skön dag !
.Emma


101102

Tjo, vaknade i tid igår men var så äckligt trött att jag inte kunde röra mig, låg och snoozade tills dt blev jävligt bråttom. Slänga i mig macka och slänga på mig puder sen iväg typ. Alltid så är så jävla trött på kvällen men så fort jag går och lägger mig så kan jag inte somna. Det är skrämmande hur långsamt tiden på jobbet går nu!
framme på jobbet, hann ju inte fixa mig =(
Efter jobbet  åktejag och morsan till tattuerings studion, ska ringa dit idag och boka tid :D  Gött mos snart blir det äntligen av :)  Har vart och handlat och hämtat ut ett paket nyss så ska se om grejjrna passar :D
imorse
Vad kan det finnas här? ;)

.Emma


RSS 2.0