100930

Guud vilken morgon det blev igår, vaknade 10-15 min innan jag skulle behöva gå, så sprang upp fixade mig och drog till bussen, kom 20 min sent till jobbet men det var helt lugnt som tur var :)  Försover mig nästan aldrig så jag kommer sent så fick panik.  Jobbet igår var riktigt segt och det blev kaos på kvällen. Fattar inte att man kan flippa ur så mycket för att nån går före i en kö, eller aa dom gick ju inte äns före men han trodde det. Slutade med att en svimmade, galet.  Efter jobbet var farsan hos mig och han fick äntligen upp min tv på väggen, så nu är det bara hyllan kvar typ :)  jobbar samma seg tid idag med, 10-19.15, yeeey.

Idag är det exakt en vecka tills jag och Stina åker till Kreta :D  Om en vecka vid denna tiden sitter vi på planet :D En sak som är jävligt skönt är att jag och Malin kunde byta tid, annars hade jag jobbat stängning dagen innan jag ska åka, nu slutar jag vid 15.15 istället :) Underbart!  Får ta och fixa mig nu.
.Emma


100928

Helluu .. riktgit segt att komma upp imorse man jag hann precis med bussen, skulle jobba 11-20 men fick jobba över en halvtimma, segt segt.  Jobbar lika seg tid imorgon, och övermorgon . . och fredag, bläää. Sen ska jag även börja 2 och en halv timma tidigare nästa måndag, ååå jag har inget liv haha.
ser ut som en mupp haha
.Emma


My new camera

Min digitalkamera gick ju sönder i Dublin så i lördags köpte jag äntligen en ny,  vettefasen om den är bra inte testat den än men jag hoppas fan det :)

.Emma


Lite nytt

Lite nytt har ju kommit upp här hemma och mer ska det bli. En jackhängare har kommit upp vilket jag är jävligt tacksam för :D

Lite kort har jag fått upp med :)

Köpte en apelsinpress på Ikea när jag var där med morsan, så jävla gött att ha :p

.Emma


100927

Hahah sheet somnade på soffan igår, vaknade upp vid 00 och gick och la mig i sängen, sov till halv 12 idag, ingen ork för nåt.  Fick nyss reda på att syrran har dratt till Sthlm idag fär att dom känner hon Madeleine som är med i idol, så kanske man får se henne på tv ikväll då, ballt :D  Farsan kommer hit om typ 2 timmar med så ska vi sätta upp tvn och hyllan på väggen å så, gött mos.

Gött å vara ledig idag vill jag lova!
.Emma


100926

Godmorgon, idag är en sån morgon där jag verkligen hade behövt sova tills jag vaknar av mig själv, men istället måste jag vakna av skrikande klockor som tvingar upp mig :( Behöver sova mer ! Lång dag på jobbet framför mig som jag inte är taggad på.
gammal bild
Ska kolla på film ikväll iallafall när jag kommit hem, kommer bli så gött att dö ett tag i soffan!
.Emma


sååå trött

Faaaasen vad trött man var på jobbet idag, och segt gick tiden med.  Handlade lite efter jobbet och så hämtade pappa upp mig, hem lämna sakerna sen drog vi iväg till Ikea elgiganten  och lite andra ställen så lite inköp blev det :) Och äntligen har jag köpt en ny digitalkamera :) Sprang in snabbt på Cubus bara för det låg brevid där vi skulle in och vem träffar man då? HANNA, haah faan var chokad man blev, bästa idag :)  Om allt vill sig blir det utgång med henne nästa helg :)
jag och hanna på hennes födelsedag =)
Kollar på transformers nu men snart blir det sängen, tråkgit både idag och igår är det folk man inte brukar prata med längre som ville ut och jag kan inte för jag jobbar helg :( Ingen ork alls för jobb imorgon :(
.Emma


100925

Uuuush  inte helt okej natt. Gick och la mig tidigt vid 11 eftersom jag skulle upp 04.30 idag, kunde inte somna på 3 timmar efter det vaknade jag då och då och vid straxt efter 3 av att det ringde. Sen hade jag råkat ställa klockan en halvtimma för tidigt så vid 4 började den tjuta, vågade inte stänga av så har ju vaknat var 5 minut av den också, inte många timmars sömn inatt asså, och nu kliar det som fan i min hals så sitter och hostar hela tiden. Kommer ju bli sååå bra dag idag ;)  Längtar tills den här jävla lönehelgen är över! Bitterfittan har talta ;) haha

Igår blev jag sugen på en sak vi käkade när vi var i frankrike, potatismos,nuggets och salsa, så det fixade jag hemma =)


Sen var pappa här så fick fixat lite grejjer :) gött som fan. NU bär et av till jobbet om mindre än 1 timma, kill me
:(
.Emma


100924

Godmorgon, meningen var att jag skulle pallra min feta röv bor till stigcenter och sola, men finns ingen ork för det idag :/  Fasen då hade behövts.  Kunde inte somna igår så är riktigt seg idag.

Aja farsan kommer hit iag en stund efter jobbet ialla fall, kanske några saker till kan bli fixade :)

.Emma


100923

Yes kass är jag på att uppdatera,  igår var jag ledig och fixade massa hemma, lagade även god middag som blev jäävligt stark men gött va det la ändå.

Sen kom Sofia hit, det har ju vart som det har vart men var kul att träffa henne igen :)  Vi käkade kladdkaka chocklad, kollade på idol och kungarna av tylösand och så :) Mys kväll, så sov hon här med, vi kom upp rätt så sent idag så  hann inte göra mycket mer än att fixa sig för att se dra till jobbet och jobba stängning igen . .
efter jobbet idag
Jobbet va riktigt segt, har fan ont i huvudet varje dag när jag jobbar och börjar känna av i axlarna nu, inte bra det.

men men dagens är att Cilla fyller år ;D Grattis bejb <3
100124
.Emma


bilder från helgen =)

Hade ju hemma lite folk i lördags =)  Först kom Zandra och lite senare Vicky, så fixade vi oss och började smått dricka :)  Vicky hade inte käkat nåt så jag tänkte att hon kune göra lite makaroner bara för att få i sig nåt, vi va bara lite hungriga  å då häller hon på hela paketet hahaha :D  Så aa vi hade rätt mycket mat.
lite av  all dryck vi hade ;)
maaaat haha
Zvicky hugger in ;)eftermaten dricka :P
vi 3 :)

zandra och ajg egoogoodis
Sen kom Zandras kille och Franken och Andreas och hans 2 vänner =) så blev det röjj
happy
haha ojojgängert minus mig som tar bild ;)
haahha makaroner och grillkrydda :Phaha porrigtdet var inet lätt att få upp jordgubbarna men vi lyckades då och då :D
franken
jag och franken

En jäkligt kul kväll :) Skulle egentligen dratt till stan men vi kom aldrig så långt :P hehe
Slutet gott allting gott ;)

.Emma


100922

Godmorgon, igår tog jag lite sovmorgon med, vaknade upp och kände mig inte helt okej, snorig och hostig. Lyckades ialla fall fixa iordning lite här hemma och tvätta sen bar det iväg till jobbet. Kändes som en otroligt lång dag där, så skönt att vara ledig idag men  är helt övertrött i hela kroppen och fortfarande snorig och hostig. Ingen tid att bli sjuk nu, har satt igång en tvätt även idag och ska försöka orka ta tag i allt det andra också.
bild - igår  ser piggare ut än vad jag kände mig :)
Fick ett speciellt sms igår, hoppas allting blir som förut :)
.Emma


stängning

Usha seeg dag, var skit lugnt fast det var barnbidrag men självklart  blev det väldigt mycket att göra på kvällen, imorgon väntar ännu en stängning :/  Inte mycket mer att skriva nu, sängen väntar snart.
.Emma


100920

Godmorgon, tog lite sovmorgon idag =) Fan vad helgerna går fort, måndag igen :(  Ser fortfarande ut som fan här efter lördagen men det är bättre ialla fall :p  Jobbar stängning idag, segt.
bild - fredags
Snart kommer ju rosie och Cilla hem med :D  ååå längtar måste prata av mig, har massa skvaller ju  och vill veta allt kul dom har gjort:D haha
.Emma 


100919

Godmorgon världen, jag lever. Igår var det meningen att det skulle bli utgång men det blev att vi stannade här istället =)  Jag som hade städat så fint men nu är det katastrooooof här hemma haha
Mitt kök just nu :/


Ska försöka börja fixa lite nu snart men först måste gårdagens smink bort haha ser ut som 21 svåra år.

oooorkar inte :( haha
.Emma


Helgen som va

Japp förra helgen blev det ju en oväntad utgång med Jess :D  Åkte hem till henne så förfesta vi lite med henne och hennes vänner, sen blev det bara jag och och hennes pöjk som drog vidare, hamnade på Peacock där vi mötte upp några från jobbet, blev bjudna på helrör =)  Sen träffade vi några anadra,  aldrig vart på det stället och det är la inget ställe jag känner att jag måste till igen men jag hade kul ändå :D


När vi skulle hem blev det lite galet, alla tappade bort varandra så det slutade med att vi hade åkt hem till Jess för efterfest i 3 olika taxibilar hahah stört.  Blev lite bråk och så hos Jess mellan några men det klöste sig, gaaalen kväll, sista ölen knäcktes vid 8 på morgonen. hahah

Sen på söndgaen var man reeedigt sleten, men ännu en bal kväll var avklarad :D
.Emma 


100917

Godmorgon, ja jag har sovit bort heladagen. haha sääämst!  Skulle ju iväg tidigt och sola idag hade jag tänkt, ääh skiter i det och tar det imorgon.  Ska städa iordning här hemma och så idag för imorgon blir det förförfest hos mig, sen vidare på en annan förfest och sen gör vi stan ;)  3 Helgen irad som jag drar ut nu tror jag, haha life is good.  Men nästa helg får nog bli lugn för då jobbar jag hela, så aa den ska bli lugn!
sleten, igår
.Emma


Myskväll med familjen

Tja tja, jobbet gick la bra idag men jävligt segt, har nu tackat nej till att bli kassaledare också som jag fått förfrågan om. Känns bra.  Mötte upp syrran efter jobbet i stan, drog till H&M en snabbis och köpte strumpebyxor sen  åkte vi och handlade, blev lite mer än jag tänkt mig men nu är fan skafferiet och allt annat fullt haha.  Sen lagade vi lite mat, myckling med ris, blev jäkligt gött :D


Frida kom hit också och käkade :) Trodde jag skulle spricka efter, mat sen massa gott också :D haha  Kan ju rulla fram nu.  Lite senare kom även morsan Lucas och Nikki, kollade på idol, käkade ännu mer gott och dega :)
syrrorna

mamma :D
bebis
haha snyggingar
mys

Soft kväll men nu är jag riktigt trött så blir sängen snart.
.Emma


100916

Godmorgon hade jävligt tur att morsan ringde idag annars hade jag nog aldrig vaknat, klockan hade stått och ringt en timma men vaknad inte men när det ringde så vaknde jag till :P Lite smått bråttom men för trött.  Jobbar ju skön tid idag även fast man får gå upp mitt i natten.  Ska möta upp syrran efter så ska vi hem hit och fixa mat å lite så =)  Sen är jag långledig :D:D wiiihi :D Börjar jobba måndag kl.3 om jag inte mins fel, känns helt rätt nu ;)
frankrike i sommras
.Emma


regn reng regn :(

Vaknade och det var faktist sol imorse, men just nu öser regnet mer än mycket. Fyfan!  Jobbat stängning och tiden gick fan inte, helt seg dag. Och så börjar jag tidigt imorgon :/

Köpte denna halsduken förra veckan med =)  Fick ha den som luva nu när jag gick hem haha. 

Igår hann jag laga lite mat lagom till idol med =)  Tänkte att det skulle vara skit gott men det smakade faktist inte så mkt :/ haha fasen då.

Nu blir det straxt sängen, natti
.Emma 


shopping från förra veckan

Förra veckan var jag ju i stan, hittade typ ingeting men denna klänningen och mascaran och klänningen fick jag med mig hem ialla fall :)  Även en annan klänning som jag inte har bild på nu så den får jag lägga upp senare =)

invigde den i lördags =)
.Emma


100915

Godmorgon, idag gick det ju lika dåligt att komma ur sängen som igår, usha. Jobbet igår gick otroligt segt och idag ska man jobba stängning :/  Men fick en liten pressent igår på jobbet av en kund haha, turkisk peppar, man tackar.
igår efter spöregnet
Får la börja fixa med allt, min ork är opå 0 idag!
.Emma


100914

Godmorgon,  jag har liggat och snoozat i en timma så nu har man bråttom. Jävla skit väder idag, massa regn så man blir så jävla seg, ingen ork för nåt. Skönt att slippa jobba stängning idag känner jag ialla fall.
bild - igår
Fick sms av mina små älsklingar som är i kanarieöarna nu, saknar dom :8 1 Vecka kvar sen kommr dom hem, ooom man längtar :D
.Emma


Inga hål :D

Såå besöket hos tandläkaren gick ju bra, inga hål :D haha  Har fortfarande en mjölktand kvar som inte har några planer på att lämna mig ,S haha stört.
idag
Sen åkte jag hem och hälsade på morsan och min bebis,  käkade mat och fikade =)  Sen var det dags att dra till jobbet, segt värre.
(L)
När vi hade slutat så hade jag 3 min på mig till tåget, så började springa men hade handlat så mina armar dog så jag pallade inte. Så var det några puckon som  hejjade på mig att jag skulle hinna men jag hann ju såklat inte med tåget, åkte mitt framför ögonen på mig, så jag var ju tvungen att gå förbi dom för att gå tillbaka till bussen, så var det 2 som brukar handla  på jobbet, så dom hjälpte mig bära mina saker till bussen för jag va helt slut haha gött som fan :D
.Emma


100913

Goodmorgon, äntligen har man fått lite mer än 4 timmars sömn men hade lätt kunna sova bort hela denna dagen, går ju tyvär inte :( Om typ 1 timma ska jag åka till Lerum, måst till tandläkaren :/ Sen hem och softa lite å hälsa på Nikki sen bär det av till jobbet för att jobba stängning.
coolingen
Igår  blev en jävligt kul sak bokad :D  Kommer lägga upp det ikväll eller så :D Åååå 3 veckor, jag lääääntar så!
.Emma


100912

Haha ja vad ska man säga, igår skulle jag ligga hemma och dö hela kvällen för jag var så trött men efter ett samtal från Jess så ändrades kvällen helt, blev utgång ;)  Kom nyss hem helgerna blir bara värre och värre och jag kommer hem senare och senare haha :D  Men en kul kväll var det.  Nu är jag nåååågot sleten vill jag lova.!

Slapp ialla fall walk of shame denna gången, fick låna myskläder av Jess också, gött mos!


.Emma


100911

Goodmorgon, uppe mitt i natten, inte kul kan jag lova. Vaknat några gånger inatt med så har inte fått mycket sömn.  Så det får bli en lugn lördag.  Ska snart fixa mig och dra till jobbet :/
bild- nåndag innan jobbet
Vill soooooova!
.Emma


Mitt lilla experiment

Köpte lite grejjer på blomsterlandet och chilli som jag har pillat med nu och såhär blev det ;)



.Emma


100910

Tja, igår låg jag på soffan tilsl det var dags att dra till jobbet, ingen ork för något. På jobbet var det galet mycket att göra, Jess sista dag med :(  Fyfan vad tråkgit det kommer vara utan henne!

Imorse drog jag iväg och solade, sen när jag kom hem var morsan här, haha hon har fixat typ all min disk <3 Sen åkte vi iväg till ikea, har tvättat 2 omgångar med. Så nu är det lite bättre här hemma.


Sen åkte vi en snabbis till Chilli och blomsterlandet med, så nu har jag lite att pilla med :P  Undra hur det blir sen haha.


.Emma


100908

Fasen vad bråttom man hade imorse, fick springa som en gris sista biten för att hinna med bussen.  Jobbet gick la sådär, ingen ork alls men slutade vi 3 så det va nice. Kollade runt lite i stan, kom inte hem tomhänt men det var la ingen nödvändigt jag fick med mig eller speciellt heller :/ segt.
nån annan dag när man hade bråttom
Jobbar stängning imorgon vilket jag faktist är glad över för det gör Jess med och det är hennes sista dag :(  Fan vad man kommer sakna henne på jobbet.  Får la hoppa i säng snart.
.Emma


tjooho

Blev inringd tidigare till jobbet idag, kom dit 13.30 så kom Jess också för dom hade ringt henne med, men det va lugnt på jobbet, så vi degade på balkongen tills vi började, sen började stressen, usha vilken dag, allt har känns så bajs bara förutom 1 sak, dom har lovat mig att fixa så jag får ledigt när jag bokar resa :D wiiioo :D !
Åker med denna lilla tösen :D (riktgit sleten bild haah)

Helgens planer har redan börjat, jobbar lördag men blir nog utgång ändå med lite folk från jobbet =) Kan bli nice, Nu får jag snart hoppa i säng, börjar 8 imon ju :/
.Emma


Party all night

Blev ju utgång i fredags, var nära på att få med Cilla ut me hon bangade, tråk. Åkte till stan och märkte att jag hade glömt mobilen så kunde inte få tag på Jess så åkte hem tog en till öl hämtade mobilen och sen tillbaka till stan.  Mötte upp Jess och hennes kompis på Olarrys, då säger Jess att hon hade glömt sin plånbok hemma haha. Ingens minne fungerade vist särskilt bra ;) Så vi tog taxi hem till henne och hämtade den sen till Berså =)
innan utgång
På berså blev det massa gratisdrinkar, me like :D  Satt och tjöta ett bra tag sen tog vi över dansgolvet haha :D  Hade grymt kul men slutet blev lite kaos, slutade med att vi ta bakvägen ut sen åkte vi hem till hennes vänner och där sov vi =)  Dagen efter mådde man allt annat än bra haha, var ju hemma 12.30 och 13.00 var jag tvungen att åka till jobbet. Så lördagen var en riktigt helvetesdag ka jag lova, men men lyckad fredag ialla fall :)

.Emma


100907

Godmorgon, orkade inte ta tag i nånting igår efter jobbet, dog i soffan hela kvällen.  Jobbet kändes inte bra, massa strul med schemanå fick en förförågan som jag ska tänka över men känner inte att jag vill göra det denna gången heller även om jag kanke borde.  Nu är Rosie och Cilla påväg till Canerie öarna :( Kommer bli 2 tomma veckor :(  ush ush- 
haha hade lite bråttom
Ingen bra dag idag även om solen steker, är inte ledig förräns på fredag så längtar dit.
.Emma


100906

Godmorgon, igår var det fan inte lätt att somna, blev skit rastlös när jag skulle sova.  Så känenr mig helt död nu, jobbar till 6 idag med :/

Rosie kom ju hit igår å blev det pizza massa tjöt och tv, soft kväll. Beställde hem från nån pizzeria där det va 2 pizzr + 2 drickor, sallad och gratis hemkörning för 140 spänn, väärt :P
Kebbabpizza + nån med räkor och krabba, as gott :D

M¨åste ta och fixa mig nu, oooorkar inte!
.Emma


100905

Tjaaa, jag lever.  Blev ju en riktig utgång i fredags, hehe mer om det sen .  Och igår kom jag hem en halvtimma innan jag va tvungen att åka till jobbet och sen däckade jag på soffan när jag kom hem. haha Vaknade upp i soffan halv 5 imorse, gick och tvättade bort sminket och hoppade i säng igen.  Sen vaknade jag flera gånger och hade mardröm  bara för jag sovit för lite typ, men men nu har man sovit massa timmar ialla fall :)

bild - i torsdags,

Har vart riktigt gött väder idag så har suttit lite på balkongen, annars bara dött i soffan, Rosie kommer hit om nån timma eller så så ska vi beställa pizza och bara dega :) Hon och cilla åker ju till canarieöarna nu på tisdag :(  Kommer ha 2 väldigt ensamma veckor :( ush gillar vi inte! Ska fortsätta dö lite i soffan.
.Emma


solat =)

Göttans jag hittade sportlife =) Blev ju en liten promenad, gött å röra på fläsket hehe. Annars har jag inte kommit igång med att fixa alls här hemma, bara tvättat upp  grejjer, ooorkar inte ju .

.Emma


100903

Godmorgon, då var det äntligen fredag :D  Va tur att jag kudne smita i tid från jobbet igår även fat jag kände mig skit dum för dom hade skit mycket att göra.  Mötte ialla fall upp Rosie i stan så drog vi till Topshop. Massa folk där och så såg vi att alla gick omkring med öl och smirre, då stod dom och dela ut det där på några ställen. Gratis dricka och kolla på kläder, perfekt ju ;)  Kom ialla fall hem tomhänt :/  Bra det men tråkgit värre.
igår innan jobbet
Efter vi kollat klart där mötte vi cilla och gick till tillsalu och tog en öl =) Soft kväll ändå!

Nu hade jag tänk att ta en promenad till stigcenter och se om jag hittar sportlife, måste sola =)  haha fan om jag inte hittar det .
.Emma


100902

2 september, sol idag med och såklart missar jag hela dagen, jobb 11-19.15, kul kul. Men fan vad gött det komemr kännas när dagen är över, först blir det att möta upp R i stan för Topshop har öppet längre idag och så är det 20%, så nu kanske man kan få shoppa nåt ialla fall :D Var så längesen nu ju.  Sen Är jag ledig imorgon vilket kommer vara helt underbart. Hoppas det är liak gött väder då!
jag ocg R i Dublin ;D
.Emma


100901

Hellu, senbloggande idag men hade bråttom imorse. 1 September, as gött väder men jag har ju missat hela dagarna för man jobbar :( Suger hårt kan jag lova.  Var sjukt trött hela dagen på jobbet, kändes som mitt huvud var i en bubbla eller nåt och massa huvudvärk, fick jobba över lite sen handlade jag lite och åkte hem.  Bussen var överfull så det var inte det lättaste att stå på den med mina tunga påsar haha.  Fixade lite käk när jag kom hem, makaroner och köttbullar :D göttans så nu har jag matlåda till imorgon med.

Och detta gjorde jag för nån dag sen, as gott =)
tortellini elelr nåt med avocadosallad =)
Råkade somna på soffan förut och vaknade upp vid 10 av att rosie ringde så har tvättat bort sminket nu ialla fall och tjötat lite med Cilla :) Dags att sova nu igen hehe natti

.Emma


Lååång dag

Dagen på jobbet var jäkligt lugn men fan vilken lång dag det blev, 11 och en halv timma. Hade ju sagt att jag skulle stämpla ut 22 men det blev 22.50 istället för vi fick inte gå.  Nu är det inte så långt kvar tills man ska upp och fixa sig för att va på jobbet igen :( seeeegt! Natti
.Emma
 


RSS 2.0