Kungsmässan

Seg seg dag på jobbet,  kännst stressigt hela tiden och känns som man har massa press på sig nu, kanske inte har det men känns så i alla fall. Efter jobbet plockade Rosie upp mig så åkte vi till Kungsmässan, käkade scones och å så innan vi började shoppa =) Kom hem med lite grejjer men det får jag lägga upp imorgon om jag hinner :)
var blå idag

Missade idol  men ska se vilka som går vidare nu snart  tror jag om jag orkar, men Greys Anatomy så jag :D Så underbart att det har börjat nu igen men faan att Goeorge dog =( 

/E


090930

Godmorgon, hoppas alla sover gott, själv sitter man här.. trött som ett svin! Jag har ju verkligen problem med att vakna på morgonen så mamma  väcker mig nästan alltid, men idag skulle pappa och jag upp samma tid så det var han som skulle väcka mig och det blev ju lite fel. Måste ha somnat snabbt igår för pappa kommer in och väcker mig 00.30 och säger att jag måste gå upp, jag kollar på klockan och tänker att jag måste ha ändrat tiden på den i sömnen eller något för klockan kan ju inte vara 00.30. Så jag går upp, blir klarvaken nästan med en gång och ser att klockan där uppe står  på samma tid haha . Han hade fått för sig att klockan var 5 då så det var bara för mig att gå ner och somna om igen, lite störande efter som det inte gick lika snabbt att somna om igen. Så nu är man seg. 

Hoppas dagen på jobbet går fort för sen blir det jag och Rosie som åker och shoppar :D

cypern 07  Jag och rosie  
/E


seg dag

Fyfan vilken seg och tråkig dag. Inte gjort nåt sen jag kom hem, suttit och glott på idol som jag ska forsätta göra nu snart med. Massa slisk på jobbet idag, blir äcklad av det !  Imorgon blir de nog en riktigt soft dag förutom att jag ska upp kl.5 på morgonen då.. först jobba sen hämtar rosie mig så åker vi till kungsmässan för att shoppa :D  Och på kvällen börjar Greys anatomy :D fan vad jag längtat efter det :P  Så det blir nog en nice dag :)
muppiga jag imorse
Nu, tillbaka till tv:n haah
/E


090929

Godmorgon. Segt att gå upp idag, har börjat få så svåt att somna nu på kvällarna så även om man går och lägger sig i tid hjälper ju inte det.  Känns som man är klarvaken så fort man lägger sig för att sova men när jag väl inte vill sova är jag skit trött .  Är helt blå himmel ute nu och sol men fyfan vad det är kallt :(

/E


Idol mys & Thaimat :)

Skulle ju käkat Thaimat med Sofia idag innan hon skulle åka hem men allt blev knas så jag träffa henne lite snabbt innan hon drog bara med Cilla ..  senare kom Cilla och rosie hit så vi gick och köpt thaimat och kollade på Idol :) gött som fan men helvete vad det luktar i mitt rum nu haha ..
Fan att snyggingen åkte ut idag :(  Okej bilden är skit ful men annars e han snygg :D haha

Skön ledig dag men imorgon är man tillbaka på jobbet :( Natti

/E


Paket från H&M :)

Beställde 2 saker från H&M förra veckan eller när det var, fick hem det på posten idag i alla fall :)
grym BH ;)

Lila linne (rean 59.50:-)

/E


090928

Snart slut på September, är inne i en ny resefeber period nu, bara drömmer mig bort hela tiden men kommer ingenstans!  Vaknade för en stund sen, skönt att få sova ut lite.  Ska ut med Nikki snart sen bara dega hemma :)  Ä så seg.
Nån gammal bild på min bebis :)

/E


S på besök i Lerum :D

Sitter nere vid datorn, hör att någon går ner för trappan och in kommer syrran och efter Sofia :D haha blev helt chockad hon bor ju i Hultsfred nu och jag har inte träffat henne sen hon flyttade dit, hon fick bara för sig på att åka hem och hälsa på :D haha Det var ju det sista jag hade väntat mig nu på en söndaskväll i alla fall :D Bra överraskning :D  Så vi fick ut och träffade Cilla också, gick en liten sväng och nu är jag hemma igen, men imorgon blir det att vi ska ses och rosie också tror jag och käka thaimat :) Är ju ledig imorgon så det blir nice :) 
gammal bild =)  
/E


seg söndag

Ush vilken seg söndag. Började lite smått kaos på jobbet som alltid på söndagar men sen flöt det la på rätt bra. Vet inte varför men 9.30-18.30 känns som en helvetestid att jobba, så sjukt segt!  Är hemma nu och bara degar, ledig imorgon :) /E


090927

Godmorgon, idag jobbar man den segaste tiden, får hoppas det går fort. Ingen ork eller lust alls för att jobba idag ju. Igår varj ag och Cilla ute och gick en liten bit sen hämtade jag lite saker som var mina hos henne och hon lånade en film till sin morsa av mig, gött att jag fick låna hörlurar till min Ipod :D  Mina har vart sönder länge men jag har inte orkat fixa det.. så nu kan jag lyssna på musik igen  :D:D

Ska käka lite frukost och sen  fixa mig, sen är det bara att åka =(
/E


Parken 090925

Rosie och cilla kom hem till mig igår så  drack vi lite, gjorde iordning oss sen iväg till GBG, drog till Victoria först och sen Vasastan efter det vidare till Parken =)  Vi skulle ju se Danjah där vilket skulle bli sjukt grymt men han var aldrig där eller så missade vi det :( Stor besvikelse . Här kommer lite bilder från kvällen i alla fall .
mina små hjärtan :D  Inne på pullman såklart haha
Jag Och Cilla

Roooooosie

bra att man kan hålla ögonen öppna ;)

cilla 0) bjuder på denna

Träffade på lite folk man inte väntat sig att träffa, det var en rätt seg kväll även om det var lönefredag :/  Men men så kan det bli ibland..  käkade på kebab house efter, träffade Niklas där lite snabbt sen drog vi till tåget och alla var skit trötta så man halvsov ju typ på tåget hem,  blev ju inte många timmars sömn för sen skulle man upp och jobba, inte kul det men men =)
/E


090926

helluu .. Orkade inte skriva imorse.. bakis och trött som ett svin.. 3 timmars sömn inatt typ. Lite för lite för att jag ska fungera, men jag klarade av jobbet i alla fall =) Dagen gick grymt långsamt men fan vad skönt det var när man hade jobbat klart.
Så här såg man ut igår


Har vart skit seg ända sen jag kom hem, bara degat i soffan, så nu ska jag ta och tvätta bort sminket och så, kanske promenad med Cilla sen omm na orkar :)  Inte många bilder från igår men några har jag allt som åker upp här sen =)
/E


Faan

Faan att man ska jobba imorgon, klockan är 04.12 nu när jags kriver, ska upp 07.30 ... kul kul :(  bäst å försöka somna nu, har sån jävla huvudvärk. natti /E


Danjah

Danjah ikväll på Parken så dit ska vi :D  Blir nog skit kul :D Står inte vilken tid han kommer men hoppas det löser sig =) Lönefredag också :D tjoo
My Love

/E


Intensely Red

Intensely Red

Det lilla jag köpte på Lindex idag =)
/E


Hemma igen

Då var man hemma igen, mitt hår är inte sig likt :( Inte nöjd efter att ha vart hos frisören..  men det blir jag aldrig.. vill ha tillbaka mitt långa hår nu :( fan!  Mötte Rosie efter i alla fall så drog vi och solade och sen till sytemet.
Lite gott tills ikväll, förfest =) 

Sitter här nu och deppar över mitt hår :(

Klippte snelugg också som blev allt annat ändet jag ville för mitt hår är så jobbigt :(  Så den kommer jag inte ha framme, hoppas mitt hår växer ut fort nu!!!!!!

Åkte till Lindex efter systemet också, köpte en liten liten grejj bara .. får se om det används ikväll!
/E


090925

Fan fan fan fan, vaknde av att morsan sprang in och väckte mig, hon hade ringt 15 gånger på mobilen och jag har inte vaknat så tur att hon inte har långt från jobbet :$ Har skit bråttom nu så får skriva sen =) Ska å klippa mig nu sen möta upp rosie för att sola toch lie sånt :)
moongo

/E


Hjälp ?!

Seg dag på jobbet idag, men kände mig 'ändå stressad hela tiden, fick sköta tidningarna och alla raster men fick ihop det ändå =)  Skulle egentligen solat efter jobbet men jag orkade inte, tar det imorgon istället.
trlala
Imorgon ska jag klippa mig, sola, gå till systemet, kanske snabbis på Lindex  och på kvällen blir det utgång med Rosie :)  Kommer vara helt död på lördan när jag ska jobba men det får det vara värt :)  Så tråkigt när man bara har sån jobbar/sova/äta period, kan ju lika väl dö.. nu har vi i alla fall hittat på lite saker då och då och hoppas det fortsätter så :)
hahah
Har lite panik över att klippa mig imorgon, hade tänkt att bara toppa det eftersom jag börjat få långt hår nu vilket jag vill ha, men det är så jävla tråkigt mitt hår så börjat fundera på om jag ska göra nåt roligare än att bara toppa det, så om nån har förslag på snygga frissyrer skicka länk till bild eller vad som helst, behöver tips :D nu nu nu :D

/E


090924

Helvete vad trött jag var imorse, gick inte att vakna ! Ingen lust alls att jobba idag, trött som fan, skit väder (regn), vill bara krypa ner i soffan och glo på någon film.
blää

/E


Myskväll :)

Tjoo då var man hemma igen =( Drog till Cilla vid 6 tiden så käkade vi tacos med hennes familj, skit gott :D  Satt och tjöta drack nån öl och fick se massa hemska gamla bilder på oss haha .. ush dom borde brännas!  Sen drog vi in till stan, rosie hade bilen så det var skit gött att slippa tåget! Drog till Bergakungen för att se bio, det blev The Ugly Truth som vi snackade om innan att se :)
Invigde mina knähöga stövlar =)

Filmen var skit rolig :D


tralal redo att gå..

Hade en helsoft kväll i alla fall :D  Så nu ska man hoppa i säng, jobb imorgon :(  Natti /E


städat lite

Woohoo jag har fått tummen ur röven och städat lite i mitt rum, rensat lite bland skorna och fixade till det  .. ingen som är sugen p att köpa ballerina skor ?! :P Lägger upp här isåfall :)  Nu är det dags att hoppa in i duschen  ska till Cilla runt 6 tiden :) / E


Grekisk mat :D

Tog lite bilder på det vi käkade i grekland :D Jag <3 grekisk mat
Kycklingsallad  så jävla gott :D

Utsikten från första restaurangen vid åt på :)
100 gånger finare i verkligheten, synd att det inte blev lika bra på bild, men fortfarande mys :)

tzatziki

Frokost haha

perfekta chipsburkar :D frukost på hotellet =)

Svärdfisk <3<3

bästa maten :D

Stinas grekiska sallad :D


/E


G R A T T I S

Grattis Cilla, 20 år idag :D  Hoppas du får en underbar dag med mig och Rosie :D
Gammal bild =)

/E


Franz Ferdinand

Såg Franz Ferdinand på Hultsfred i år också =) Hade dock min dåliga kamera med mig så denna vidoen tog sofia =)  Inte lyssnat på dom innan men det var bra drag :D



 Video från Youtube =) Inte min under!
Take Me Out
 


Kul hade vi denna kvällen iaf :)

/E


090923

Yes då var man vaken, fan vad svårt det var att somna igår då, var helt klarvaken såfort jag la mig i sängen, men tills slut gick det att somna! Rädd för att bli sjuk igen för nu är syrran hemma med feber och massa på jobbet har börjat känna sig dåliga, orkar inte. var ju halvsjuk så länge sist, bara jobbigt eftersom jag var sjuk men gick ändå till jobbet varje dag eftersom jag kunde inte med å vara hemma. Hatar att sjukskriva mig.
igår
Ska se om jag hinner fixa mitt rum lite idag, kläder och skor överallt sen blir det bio ikväll :)
/E


Lite action tack!

Fasen vad lugnt det var på jobbet idag, tiden stod ju still! Lite action tack var det man tänkte hela dagen haha, men orka klaga det jag gör jag det är mycket att göra också haha .  Imoron fyller Cilla 20 :D wiie .. så då blir det middag + bio :) Är ledig också så det blir nog en helnice dag :)

Ska nog ta och sova snart =)

/E


Tatueringar

 Fick förfrågan om jag kunde lägga upp bilder på mina tattos :)  Har 2 stycken och har länge länge vart sugen på min 3:e. Vet vart jag vill ha mina tatueringar men kan inte bestämma motiven/texterna. Så om nån vet bra sidor man kan få insperation tll tatueringar från säg till :D Texter/motiv :)
Detta var insperationen till min första tatuering som jag gjorde i svanken :)
porrig bild haha men älskar tuteringen :D
Blev ju inte riktigt så men här är tatton iaf =)
Ångrar att jag inte gjorde den större!
Och här är min lilla not bakom örat =)

/E


30 min shopping

Min snabb shopping från igår på Allum =)
Mascara från Kicks

Stud Gloves  (dom jag kollat på innan =) )

Black boots

Detaljer
framklick-klack

Det var synd att jag bara hade så lite tid på mig igår för det var riktigt skönt att gå och shoppa, har aldrig sätt Allum så tomt, märks att det är innan lön nu! Man slapp att knuffas bland folk och vänta på provrum, skit skönt :) Fast iförsig rätt bra att jag inte hade mer tid för då hade jag la hittat ännu mer saker :$ Spending my money like I was rich haha :D  
/E


090922

Godmorgon, lika svårt idag att vakna! Orka komma in i den perioden igen, har la inte riktigt tagit mig ur den men halvt i alla fall fram tills nu :P  Skit väder ute, är seg som fan. Har bokat klipp tid på fredag. Något jag verkligen behöver göra men verkligen inte vill :( hatar att klippa mig, just nu när mitt hår börjar bli så långt också, alltid samma sak!  Kommer la se ut såhär efter:

/E


Nanedags

Blir tyvär inga bilder på shoppingen idag, ville ta med syrrans kamera men den behövde laddas så får fixa imorgon istället ;)   Nu är det nanaedags, skönt att börja sent imorgon :)  God natt

/E


Skön dag på Hultan

Lite bilder från Hultsfred på oss :)
haha duktig jag är

Singing in the rain  


S K Å L

Rock bruttan haha

jag

Så glada att det inte är kö vid bajjamajjorna :D haha
fast vi körde på vattentoa så de så :D haha

Godaste thaimaten :D:D

 
/E


Nice price

Dessa snyggingar 199:-

/E


Lugnet före stormen

Då var man hemma efter jobbet, skönt att det var så lugnt idag, lugnet före stormen ?! Lön på fredag ju så då lär det bli fullt upp!  Jag smet över till Allum när jag hade slutat, snabbshopping, hade la 30 min på mig för att sen hinna med tåget för jag orkar itne sitta ute och vänta på det =) Kom hem med det jag ville ha ialla fall :) Får lägga upp sen .
Inte allt för glad innan jobbet :P

tjohooo  


Hungrig nu fan, får käka nåt sen fixa med bilder på det jag shoppade :)
/E


Way Out West 15 Aug 09

Några bilder från Way Out West :) 
Vi trotsade regnet :D 
 
Gummistövlar var ett måste :D

Massa öl :D

Hela Way Out West applåderade när solen tittade fram

Stina skålar med ett tomt glas haha :D

Way Out West 09

/E


090921

Godmorgon =) Fasen var trött man var imorse, ögonen ville inte öppna sig! NU har man  duschat å så, ska snart fixa mig och dra till jobbet, tråk tråk!  Ska se om jag hinner med Allum efter jobbet, slutar så sent så hinner bara gå där 30 min typ men kanske lika bra så man inte shoppar på sig massa :P Behöver en ny mascara och så ska jag kolla efter dessa snyggingar =)
090919

/E


God natt :)

Sköna lediga söndagen är snart slut :( Imorgon är det jobb igen! Jävla måndagar, känns som det finns för många av dom!  Var ute och gick med Cilla förut, gick rätt långt men det var skönt att röra på sig.. synd att morsan hade köpt glass och maränger när jag kom hem bara :$ haha som om jag skulle kunna hålla mig ifrån det :D  Nu ska jag sova i alla fall, god natt
Igår

Tack för alla komentarer om klänningen :D
/E


Tjejkvällen igår =)

Lite mys bilder från våran tjejkväll hos Rosie igår :)  Satt och käkade massa morötter/gurka,chips och dipp + godis och massa vin :D
mmm :D

Gooodis :D

Bästa vinet :)

Körde öl spelet (med vin haha ) ingen fattade la speciellt mycket men vi körde på ändå :D 
RosieCilla

Vi fick lite sällskap också :D haha

 söötsööt :D

jag

Senare kollade vi på något program på tv om andrar å skit,  lite kul å jävlas med rosie :D haha  Det var en mysig kväll ialla fall :D  Får bli mer sånna =)
/E


More Crazy pics from last saturday @ Parken 090912

Dom sista bilderna från Parken kommer här :D
jävla ljushuvud haha Rosie-Asmir-Nicolajaduu där ska man sluta dricka haha naj kollar faktist på kameran :P

Dance Dance Dance

Inte meningen att mina strumpbyxor ska ha åkt ner sådär :$ haha ooops
wiiiiiie

haah ser ut som en skräcködla :|Nigga WHAT ?! :P

Cilla & Rosie på vimmelbild :D

sötisar

Jag & Asmir

Hoppas vi kör en ball utekväll snart igen :D Hade riktigt kul denna kvällen/E


Pimpin my dress ;)

Så nu har jag pimpat en vanlig svart klänning, det var det jag snackade om förut (en liten idé i mitt huvud) hehe . Jag har aldrig kunnat sy eller sånt så det blev ju inte bra gjort men skit samma såhär blev det ialla fall :)

Tog en vanlig svart klänning som jag aldrig har använt, köpt på Monki 180:- och ett halsband jag köpte för inte så längesen på MQ, tänkte att det kunde bli lite roligare om man sydde på det på klänningen :)

the dress


Sen var det bara att börja sy =)  Och såhär blev det :



Så vad tyckts ?! Skulle jag låtit bli eller blev det okej ? Kan inte bestämma mig haha
/E


Rain

Var nyss ute på en promenad med Nikki i regnet, så nu är sommaren slut på riktigt kanske ?! Känns så!  Är så sugen på massa resor, resta till Paris/London/Köpenhamn you name it över helger man är ledig, sen så klart någon långresa också :D  Men blir la inget med det på ett bra tag :(


Har fått en liten idé i mitt huvud om hur jag ska fixa en klänning, får se om jag får det gjort idag, ska göra ett försök nu snart tänkte jag :)  /E


One Mic

Länesen jag la upp från Way Out West så här kommer det sista med Nas, har ju mer men inget bra med tanke på att det regnade så bilderna blev inte så bra och videorna blev så korta, me har lite mer med han om ni kollar under kategorier och Way out west 09 :)

ALL I NEED IS ONE LIFE, ONE TRY, ONE BREATH I'M ONE MAN
WHAT I STAND FOR SPEAKS FOR ITSELF, THEY DON'T UNDERSTAND..



/E


090920

Då har man vart vaken en stund, känner mig som en ballong efter allt chips och godis igår + att jag redan hunnit slänga i mig kladdkaka på denna lilla tiden jag har vart vaken idag , så promenad idag Cilla?! Hoppas på det i alla fall :D  Trötter idag och det är halvmolnigt hela tiden så ingen ide att sätta sig ute :/ Lite tråkgit men jag är ju ledig så ska inte klaga :)  Kanke hinner kanske fixa lite i mitt rum idag, eller aa hinner gör jag ju men det är så tråkigt  hehe . .
Bild från igår

/E


Chill kväll

Hemkommen nu efter en chill kväll med rosie och cilla =)  Trött så ska snart sova, imrogon blir det degdag !
ikväll

/E


Hittat på Facebook

Från när vi var på Parken haha

/E


Party on Ios

Lite party bilder från Grekland =) fan vad jag saknar det stället, Ios !
Jag, Viktoria, Emma & Matilda

förfeeeest

Viktoria, Jag, Stina, Emma , Anna
Girls night out
Jag och Stina :)
sista kvällen :(

/E


Systemet

Mötte upp cilla förut efter att ha suttit ute en stund och läst veckorevyn så drog vi till centrum och in på systemet =) Köpte en Black Tower  box som vi ska ha ikväll =) Tjejkväll hos rosie, jag cilla och rosie :) Blir nog mys .
slappis

Ska fixa mig om ett tag sen runt 7 åker vi upp till Rosie =)
/E


090919

Godmorgon, skulle egentligen ringt och väckt cilla vid 11 tiden men nu är klockan 12 och jag vaknade själv nyss, så det gick ju inte så bra med det :$  Fullt med sol ute så ska fixa kaffe oxch sätta mig ute :D  gött å vara ledig ;) Igår tog jag och Cilla kvällspromenad, va la hemma straxt eftr 12 sen dega jag bara vid datorn och sen blev det att sova.  =)
/E


Seg seg dag

Fyfan vad det var segt att jobba idag, både jag och mamma gick och klaga hela tiden innan vi båda skulle dra iväg och jobba, både Frida och pappa var ju lediga idag :@ Har vart skit mycket att göra på jobbet men ändå har tiden gått så jävla segt! Men nu är denna dagen snart över och jag har 2 lediga dagar framför mig :D  GÖTT!
idag

Får se om manska ut och gå med Cilla i kylan en stund nu =) /E


Me, Myself and I

Nån av dagarna när jag var ensam och fixade mig, sofia kvar vid festivalen ;) Hade tråkigt, förfestade, tog cp bilder, varsågod :D haha

/E


090918

Godmorgon, har slitit mig upp ur min varma säng, även fast det hade vart skönt att sova längre! Har duschat och käkat frukost  så nu tänkte jag dega vid datorn lite.  Det är helt iskallt ute nu :( vinterjacka nästa?! Gillar min vinterjacka men har haft den länge nu, vill ha någon att variera mig med, så snart får la man ge sig ut på jakt :P

/E


Nana kudden

Nu ska jag ta och hoppa i säng, börjar rätt sent imorgon men vill upp tidigt ändå, borde vara tröttare än vad jag är nu med tanke på att jag var uppe 5 imorse :P  Cilla kom ju förbi förut, kollade idol och så =) Några riktigt bra var det ju denna gången också :)

haha denna bilden är så fuuul, syrran tog när jag cpade mig, lite kul att en tant gick förbi när jag hoppade omkring med byxorna uppe vid öronen och kollade på mig haha :D
moongooo
Kom på att jag har massa filmer/videos från hultsfred,way out west och bilder från grekland kvar jag inte har laggt upp, + lite mer bilder från i lördags, jaja får la bli när man har tid och mer ork =) Nu ska jag nana kudden, god natt
/E


Parken

Mer bilder från förra lördagen på Parken =)

haha   ojoj

vadå jag ?!
paaaarty
pusskalas

/E


Solat och rört på fläsket =)

Mötte upp cilla förut så drog vi till vattenpalatset, träffa rosie, sen gick vi en liten promenad, skit gött väder :) Sen drog vi och solade, så man får hoppas man blivit lite brunare nu.  Efter det drog vi till centrum köpte cola och dega :) Mys mys, soft dag men är helt slut nu. Cilla kommer hit om en timma typ så ska vi kolla på Idol och sen ska hon få alla bilder från när vi festade förra lördagen :P  Lägger in några fler bilder syrran tog när vi var ute  för nån dag sen nu också i brist på andra bilder :p

å denna tog jag :P


/E


Hemma :D

Trött har man ju vart idag men allt har la gått rätt bra, rätt så lugn dag på jobbet idag med =)  Lite äckligt när en gubbe ramlade så jag fick springa och hjälpa han upp, klena jag.. men fick hjälp av en annan kund också som tur var :$ Perfekt tid att sluta, 14.15 .. helt underbar tid att komma hem :D haha

Ska fixa något att käka sen drar nog jag Rosie & Cilla och solar sen promenad =) Skön slappis dag =)

/E


And my own two hands will comfort you tonight

The Fray - Say When

/E


090917

Tja, då var man uppe mitt i natten, helt död när klockan ringde kl.5. Det är svinkallt överallt nu, känns som vinter :(. Blir la för kallt och ha detta som igår ?! Eller så tar jag nån stor halsduk till så kanske det blir bra, blir ju ändå alltid sol senare på dagen.  

/E


Hittat i gaderoben

Yes hade ju rätt mycket tid på mig idag med så idag hittade jag 2 saker jag aldrig använt så det fick bli dom, ett brunt linne + skärpet, sen jeans  och klackisar jag nog använt 1 gång innan kanske haha


Det var skit segt på jobbet idag, så lugnt  och tråkigt.  Men vi kom snabbt därifrån sen, brukar ju alltid ta sån tid annars men idag var vi faktist ute vid 21.30 som vi ska vara =)  Segt att man börjar så tidigt imorgon, hoppas verkligen jag får sluta i tid för då har jag ju hela dagen sen iför sig :)  Så blir kanske promenix med cilla :)

/E


Crazy Pics

Parken @ 090912

Jag, ? & Cillz

C & R

haah rosies fel

Cilla & jag



/E


Dags att börja..

Då ska man börja fixa sig,  gjorde en liten beställning från H&M nyss =)  Kan inte hålla mig ibland :P  Men det kommer hem  v.39 och en sak v.40 tror jag, var bara 2 grejjer jag beställde till mig och 2 till morsan =) Alltid nåt :D

/E


090916

Godmorgon, vaknade för en stund sen, svinkallt ute nu men solen är ändå framme lite =)  Då jobbar man stängning idag, ska se om jag hinner fixa lite hemma innan man ska börja fixa sig och skit.
Lite mer bilder från igår =)


syrran

/E


Tisdagen slut :(

Då var denna sköna dagen slut :(  Jobbar imorgon men jobbar sent så har i alla fall halva dagen hemma :) Har fixat så jag har fått lite ny skön musik på datorn, eller aa inte ny men har inte haft den innan :P  Här kommer lite bilder från idag .

rökare


Nikki & syrran =)

Va ute och gick en 3:e gång nu ikväll också, med Cilla såklart ;)  Riktigt skönt att röra på fläsket lite haha, hoppas det hjälper nått om man fortsätter såhär! Nu ska jag sova så jag kan komma upp innan 11.20 imorgon, för tidigare lyckas jag ju nästan aldrig vakna nu typ. Natti natti /E


Inna


/E


Lindex

Då var man hemkommen från Lindex =) Blev lite shopping.
2 armband

Örhängen (lämna tillbaka?!haha)

Väska

Topp (genomskinlig men kanske blir soft till jeansleggings istället för vanliga som jag har här)

/E


Fyfan vad skön dag =)

Perfekt väder ute och man är ledig, helt underbart :D Var ute ett tag och gick med cilla, sen hem och käka och kom nyss hem efter att ha vart ute med Frida & Nikki :) Tog lite bilder med syrrans kamera som man får slänga upp sen =) Inga spec bra men skit samma hehe  denna är med min kassa kamera :/

Nu ska jag morsan och Frida åka till Lindex =) Jag är så shoppingsugen, hoppas jag hittar nått nice =)
/E


Början på Lördagen =)

Får la lägga in lite bilder från i lördags nu när jag är rastlös =)  Vi förfestade och gjorde iordning oss hemma hos mig, sen drog vi in till stan, såklart toapaus på pullman såfort man kommit in till GBG :P
Cilla & Rosie på Pullman =)

Efter det drog vi till Victoria, drack nån öl tjöta och käka chilinötter förutom rosie som käka äckliga oliver :P Sen blev det ännu en toapaus på cillas gamla jobb =)
haha ser ut som jag sla döda nån

Här var man glad igen ;)

Rosie och jag, mobbadebarn :D

Mer bilder får bli sen ;)
/E

 


Stud Gloves

Dagens vill ha, från Gina Tricot 299:-

/E


090915

Godmorgon, vaknade nyss och det ser ut att vara riktigt fint väder :D  Ska ta och fixa kaffe och frukost och sätta mig ute och käka, mys mys :D  Sen hoppas jag det blir en lång promenad med Cilla idag med :D
/E


Tisdag, ge mig sol!

Ledig imrogon ju, hoppas det kan bli lika fint väder som det har vart i helgen :) Skulle vara så skönt å få en sån ledig dag :) Orkar inte lägga in några festbilder idag, datorn är fööör seg nu, får bli imorgon ;)
Lite sol var det ju idag =)

Natti natti /E


Måndag igen...

Måndag igen men den är snart över.. Hade massa tid på mig idag så jag tog på mig jeans å hittade en tunika jag aldrig använt, köpte den för säkert 2 år sen eller mer, så det  blev den, klackisar och jeansjacka också idag, Tiden på jobbet kröp ju fram, var verkligen en lugn dag. Fick jobba över 30 min ändå men skönt att man hann med tåget, fick även sällskap dit =)
hatar spegelbilder egentligen men vad ska man göra haha

Glad att jag bytte tid så jag är ledig imorgon och jobbar onsdag :)

/E


090914

Godmorgon, sol idag med :)  En på jobbet ville att jag skulle ta hennes tid på onsdag så kunde hon ta min tid imorgon, så nu är man ledig imorgon :) gött även om det har blivit lite för mycket jojjoschema nu, ledig varannandag känn det som.  Idag jobbar man skön tid, om jag slipper jobba över då.

Igår drog jag och Cillz in till centrum, köpte pizza på Ferrari och godis sen, (Margarita med kebbabsås ;) ) Sen drog vi hem till henne, frossa och glodde på någon knas film på tv :P Chill kväll, perfekt på en söndag :)
igår

Ska se om man hinner sitta ute en stund innan jobbet nu och sen om man kan lägga in lite festbilder från i lördags ikväll med  =) /E


Söndagsmys

Pizza . Godis . Vänner . Tv/Film
<3


Söndagsmys

Pizza . Godis . Vänner . Tv/Film
<3


Lediga söndag :)

Så skönt å vara ledig idag! Rosie kom förbi en sväng förut idag, satt ute i solen och tjöta och så, drog och köpte cola på Ica, cola på burk är fan det bästa :D Och nyss var cilla här en liten stund också, kollat igenom bilderna  igen och så :P haha

Såhär såg man ut igår


Nu får det bli idol och bara dega =)  
/E


Skopunkten

Kanske ska ta en tripp till skopunkten ?! ;)  Behöver att par låga svarta pumps och dessa ser nice ut =)
349 kr

/E


090913

Godmorgon, vaknade upp för  lite mer än 1 timma sen i pappas säng haha råkade somna där igår :P Så sminket satt ju fortfarande på men nu har man tvättat bort det, skönt som fan för jag hatar när man har sovit med smink!  Har kollat igenom alla bilderna vi tog igår lite snabbt på kameran, haha finns ju inte någon som är bra :P men men här kommer det upp lite sen ialla fall =)
För igår var det ju utgång med rosie och cilla :D

Trött, och bakis idag men det får man ta =) Jävligt gött å vara ledig!
/E


090912

Ush då var man vaken :( Gick upp kl. 5 och snart är det jobb ! Segt segt segt. Blir ingen utgång med Stina ikväll men det blir utgång med Cilla =)  Nice nice inte vart ute på skit länge nu så hoppas på en ball kväll =)

(går inte att lägga in bilder nu ?! :@ )


Igår kollade jag på Idol med cilla, några var ju rät grymma ialla fall, sen provade vi kläder tills vi blev galna, vet fortfarande inte vad man ska ha påsig ikväll :/ Får hoppas det blir bra!

Svinkallt ute nu :(
/E


What A Lovely Day

Sol sol sol :D Hur skönt som helst ute och det är September :) Va ute och gick med cilla rätt länge sen drog vi och solade på vattenpalatset =) Så segt att man ska jobba imorgon, sjukt sugen på utgång :( 
Mys idag =) 
 
Men imorgon blir det utgång med Cilla :) Vad fan ska man ha på sig ???!!!

/E


090911

Fan vaknade sent idag med, inte gjort något sen dess men nu ser det ut att vara lika fint väder ute som igår så ska skutta ut och sätta mig på baksidan :D  Ledig dag, faaan vad skönt :)
igår

/E


090910

Sen uppdatering idag med, va så jävla underbart väder ute idag så satt ute ett tag innan det var dags att fixa sig för att dra till jobbet. Det var helt blå himmel med strålande sol och det blåste inte :)  Så man var ju inte taggad nånstans för att dra och jobba. Men nu är denna dagen avklarad och imorgon är man ledig. Hoppas verkligen det är lika fint väder då!

Snodde morsan halsband idag :P

Ska la dega lite framför datorn nu sen sova

/E


Stängning

Det har vart hyfsat lugnt idag på jobbet,  lite krångel med stängningen men annars gick de bra. Jobbar ännu en stängning imorgon, jag och Angelica igen hehe . Aja skönt att börja sent ibland!
/E


090909

090909
Godmorgon, hade planerast att komma upp runt 9 imorse men såklart vaknar jag 12 istället, med 10 samtal missade på mobilen.  Nu har jag  duschat och vart ute med Nikki, ska börja fixa mig om en stund, sitter här med kaffe och  degar lite :)  Jobbar stängning idag också, men jobbar kort dag idag  så det är skönt.
Gammal bild på mig och Nikki, från i sommras :)
PUUUSSSS
/E


090908

Tjaaaa , inte hunnit skriva något idag heller. Gick hemifrån 8 imore, lika stressad till tåget som alltid. Mötte upp Malin på jobbet sen drog vi till Forellen för att vara med på en kurs eller vad man ska kalla det. Det var segt men ändå rätt kul när vi fick göra vissa saker, kändes inte jobbigt som det har gjort dom andra gångerna. Kan va för jag hatar möten och kurser och grejjer, blir för nervös, men vi var inte så många där nu så det gick bra :) Kl. 12 slutade det,vi tillbaka till jobbet, tog en paus och, sen 12.30 började jag jobba.  Skulle vart på golvet fram tills kl. 15 egentligen men det blev att jag stod i snabbkassorna istället sen blev jag inslängd i förbutiken vilket ine var så smart av dom eftersom jag inte kan något där, så blev lite kaos men kom därifrån i alla fall levande!  Så jobbade från 12.30-21-30  + kursen imorse, lång lång lång dag! Glad att den är över nu!!!! Fick tömma kassorna idag med och det gick bra =)

Trött nu, ska sova snart sen är det jobb imorgon igen, men då jobbar jag skön tid !
/E
 


Fruktar inför imorgon!

Degade hemma idag ett tag efter jobbet, sen drog jag ut för att ta några cigg med Rosie och Cilla :) Blev att jag hängde på dom hem till cilla och glodde på film fick en öl och käka lite chips och så :) Kul att träffa dom igen !

Fruktar inför imorgon, kommer bli så lååååååååång dag :(  Ska ta och få mig lite sömn nu Natti / E


090907

Data cpa imorse och igår kväll och jag har inge ork att starta om så struntade i att skriva nåt, började ju jobba 30 min tidigare idag och från och med nu måste jag göra det varje gång det står att jag börjar 08.30, ska vara där 8 då. Och dom hade lovat mig att få sluta 14.45 som det står på mitt schema, det betyder att jag ska ifrån kassan 14.30 för att hinna med tåget, så jag stängde min kassa eftersom ingen kom och löste mig, då var det en idiot kund som verkligen inte ville gå från min kassa fast jag sa 100 gånger att det va stängt och att jag inte bryr mig om hon står där för jag hinner inte ta henne ändå, för då hade jag inte hunnit med tåget och allt, men hon stod kvar där och trodde verkligen jag skulle släppa igenom henne så hon blev svin sur när hon fatta att det inte gick, aja bryr mig inte bara så irriterande med så trögfattade personer! Hade ju kunnat ta henne med om jag inte hade så bråttom!  Och imorse var jag så stressad att jag glömde tändare, fyfan vad irriterande, och att inge av alla som stod och väntade på tåget rökte och dom jag frågade om tändare hade inte :@ skit början på dagen med!  Hade dratt på mig mina klackisar från H&M med, trodde itne det skulle göra så ont att gå i dom men  man orkar ju inte gå mer än 100 meter sen är benen slut :/
idag

Hade lite normal kläder på mig idag ialla fall, annars har jag gått med myskläder hela veckan käns det som :/ hehe


Nu ska jag ta mig något att köka och dra på mig myskläder och tvätta bort sminket och skit =)
/E


Sköna underbara lediga dag :)

Så skönt att bara vara. Behöver inte gör något idag!  Suttit ute och solat, skönt även om det blåser =)

Sen drog jag för att sola solarium också, kändes inte som man fick någon färg av solen och jag har ju itne solat på så länge nu så vill verkligen se lite brunare ut för jag se ut som ett lik!

Så nu känner jag mer mer som en människa igen!

Blir la att ta en runda med Nikki snart =)
/E


090906

Godmorgon, vaknade alldelese för sent mot vad jag ville upp idag, har suttit ute lite för idag är det fint väder :) men fan vad det blåser! Ska ändå och sola om en stund i solarium. Ser hemsk ut!  Så skönt att vara ledig idag, synd att man är tillbaka på jobbet imorgon igen bara =(  och Tisdag orkar jag inte tänka på!

/E


2-1 till Sverige :D

Jobbet idag, klart det var lite kaos som vanligt, jag fick såklart fixa alla raster, som vanligt, fick även stå i förbutiken eftersom ingen kunde det där och jag kunde mer än dom fast jag inte heller kan mer än att sälja cigg typ haha  men det gick la okej, fick tömma kassorna sen vilket kändes lite knas för det ska int vi göra egentligen, men det gick också rätt bra så lite annorlunda var det men annars samma skit! Nu är äntligen denna jobb veckan över, imorgon blir det en riktig degdag för mig för då är jag LEDIG :D  Synd att man bara har 1 dag ledigt efter allt detta jobb bara!

Var ju Svrige-Ungern match idag, missade tyvär hela men  vi hörde på radion påväg hem när morsan hämtade mig, det var precis då det blev 2-1 till sverige och matchen var över haha :D så Vi skyndade oss in hem för att få se repris men då hade farsan och dom pausat matchen innan så dom var 10 minuter bak i matchen så vi råka förstöra det, men vi fick ju se målet ialla fall =)  Fick en öl av malins pöjk å papp blandede nåt gott till mig =)  Bra slut på lördags kvällen blev det ju ialla fall, alltid nåt =)

/E


090905

sova,fixa sig,käka,jobba
/E


Scorett

Här är stövlarna jag kom hem med igår, skit dåliga bilder men  man ser lite ialla fall


Spara eller lämna tillbaka ?! Kan inte bestämma mig!
/E


090904

Tjoo, hann inget skriva imorse heller för jag vaknar ju aldig i tid, fick springa i regnet till tåget, stressigt på jobbet idag igen, fan att man ska hamna på rasterna varje dag nu :/  Men nu är denna dagen över, då har ma imorgon kvar sen äntligen söndag och det blir min lediga dag :) Kul att Stina kollade in för å lämna sina grejjer och tömma sitt skåp, hon kom perfekt tid också när jag hade min rast så satt och tjöta med henne och Hanna :)  Blir nog utgång med Stina och kanske Moa nästa lördag :)  Trötter nu..


God natt

Nu är det nanedags, fan vad tråkigt liv jag har nu. uush inga mer sånna här veckor tack!  Får lägga upp bilder på stövlarna imorgon =)  Natti

/E


090903

Yes imorse blev det bråttom som alltid, fick springa iväg till tåget, idag har vart en riktigt seg dag som aldrig ville ta slut. Fast har gjort massa olika saker men ändå stod tiden stilla. Fixa med tidningarna, alla raster göra de , de å de..  allt är så snurrigt på jobbet hela tiden  nu.  Alla säger olika och skit och huvudvärken kommer varje dag och idag har alla vart så jävla griniga. Var även en alkis inne som var hur borta som helst,  hade tydligen spytt blod inne på toan, och han hade pissat ner sig, och han fick jag hjälpa till en bänk så han kunde sitta ner, aja chefen tog ut han sen ialla fall. Åkte hem med morsan idag för hon handlade och då stod det även en alkis vid parkeringen som några ambulans nissar stod vid, fan vad alla super till nudå. Åkte till servett efter jobbet eftersom jag fick reda på att mitt fritidskort hade gått ut imorse, eller aa det gäller fortfarande men efter kl.16, så fick köpa måndagskort, och limpa på jobbet, där va över 1000 spänn borta + att jag köpte stövlarna idag, 1000 spänn till, ajdåå :/

Har fått en till helvetes dag nu, men den är nästa vecka tack och lov, för då jobbar man hela dagen. 09-21.30 eller aa såhär ser dagen ut:
09.12  - Kurs
12-15-00  - Golvet
15-21.30  - Kassa
Nu vill jag inte ha mer extra det räcker fan! Allt med inventeringen  å börja tidigare igår och skit, kommer inte förvåna mig om jag måste jobba över imorgon :/

Kan inte besämma mig om jag ska behålla stövlarna eller lämna tillbaka dom, ska testa dom några gånger till :D haha
/E


Män som hatar kvinnor

Japp det blev många timmar i soffan, passade på att se Män som hatar kvinnor. Den var faktist bra! Hemsk men bra. Va längesen jag glodde på film nu men det va skönt att bara ligga å dega i några timmar idag :)  Får hoppas allt känns bättre imorgon!
 

 

Ska nog ta och sova snart, lika bra att försöka få så mycket sömn man kan få för idag har jag vart helt död och resten av veckan också. Ingen dag känns ju bra.  Imogon blir en seeeg och lång  dag på jobbet :(

/E


T R Ö T T

Så då ha man vart hemma ett tag, vad jag har gjort.. hmm käkat och legat död på golvet i hallen typ, så sjukt trött!  Lite kaos på jobbet idag med, har fått höra så jävla mycket skit när jag har stått i snabbkassorna så tillslut exploerar man typ. Orkar inte försöka vara trevlig mot nån jävla surgubbe/surkärring så om det inte passar kan dom sticka!  Har haft så ont i kroppen idag va, benen .. det känns som träningsvärk och när jag hostar får jag ont i revbenen typ och ryggen och axlarna har gjor ont hela tiden. Ingen bra dag!
tröööött

Ska nog placera mig i soffan och stanna där flera timmar, film kanske?  Jobbar skit tid imorgon :(  Nu har man imorgon fredag & lördag sen har jag 1 dag ledig, fan va jag vill ha söndag nu !

Har fått lära upp Daniel i kassan idag som jag gjorde igår med, sen var det en ny tjej där idag också, Camilla + en ny tjej som löste mig så jag fick gå hem, Anna. Daniel har ju vart där ett tag i frukten men vi får la se om dom andra är roliga =) Alltid kul med nytt folk.
/E
/E


090902

Jag är vaken, vart det ett tag nu . . . . mår bättre men känner mig helt död, behöver sova mer nu känner jag! Inget är bra idag, ser ut som en infekterad svamp i ansiktet, ont i kroppen och börjat få ont i halsen nu med, huvudvärken väntar jag på, den kommer när jag är på jobbet, tro mig! Inte för jag vet hur en infekterad svamp ser ut men jag känner mig som en i alla fall, borde vara olagligt att få se ut såhär! Ska fixa mig och hoppas det blir lite bättre, sen ere jobbet :(
/E


Feber?!

Ska sova nu staxt, upp tidigt som fan imorgon (i natt kallar jag det mer) och jag känner mig inte bra, hostar och tror jag har feber igen ?!  När fanska det här gå över? Kan jag inte bli skit sjuk så jag kan sjukskriva mig eller så går det över helt så man slipper må halvdåligt hela tiden! Ork på detta!
Natti natti /E


Godiiiiis

Äntligen hemma, denna dagen har känts så lång! Både igår och idag har jag haft sån jävla huvudvärk på jobbet å vart irriterad.  Drog för att kolla efter skorna idag för det står att dom ska finnas i butik nu men dom har nog kommit men dom hade inte hunnit packa upp dom, skulle ringa imorgon kväll elelr så, vill ha dom ju =) Har inte testat dom eller något men vill ialla fall ha chansen att domblir mina :D + att det var en söt kille som hjälpte mig skit mycket ;) 

Är så trött å huvudet dunkar, gick och köpte lite godis för det behöver jag nu :D

Imorgon börjar man jobba 1 timma tidigare också :( ush!
/E


090901

Godmorgon, har inte skrivit nu men har vart mycket jobb och jag har vart jävligt lat. Söndags var en jävligt seg dag,  träffade cilla en snabbis efter jobbet i alla fall :)  Sen var det ju jobb + inventering igår :(  Ingen av rosie och cilla var med så det var segt och vi kom inte därifrån förräns 00.30 och så börjar man jobba 10.30 idag, kul liv man har nu, jobb sova äta jobba  bla bla bla.  Är skit trött idag men morsan skulle ändå iväg så jag får skjuts till jobbet :) underbart!
igår

En jobbig ska nu när man hamnar mellan 2 personer, vettefan hur det blir men hoppas det löser sig!

Dags att fixa mig, jobbar till 18.15 idag  och nu är det blå himmel och sol ute :( fyfaaan vad man önskar att man var ledig idag!

/E


RSS 2.0