110831

Godmorgon, kom ju inte upp när jag skulle men var ialla fall ur sängen vid halv 10, bra jobbat. Min lille Hugo bestämde sig nämligen för att inte låta mig sova speciellt mycket inatt. Hade stäng ute han från sovrummet men vid halv 5 imorse började han pipa som fasen, tänkte att han slutar väl efter ett tag men nej, så var tvungen att släppa in han och då ville han ju inte sova heller.  Så låg vaken till halv 6 och efter det nångång somnade jag om. Så känner mig inte utvilad ändå. Tog mig iväg och solade förut, ser verkligen katastrof ut nu, måste färga håret men har ingen ork, ska försöka vänta lite till så det inte bli allt för ofta, men som sagt, ser katastrof ut! Mindre kul. Och idag är ju egetnligen min lediga dag men så har vi inventering, så får pallra mig till jobbet ändå, börjar vid 5 så har ialla fall dagen hemma vilket är gött.

Min lille djävul

här ligegt han å gottar sig på
.Emma


15 min

Tja tja, jobbet idag, mer och göra än det vart dom andra dagarna, stannade över en kvart men hann med kvart i bussen iaf så det va gött att slippa stängning,  Regnat som fasen idag och det är ju riktigt kallt på kvällen när man ska hem :(  Ska försöka komma upp tidigare än 11.30 imon hade jag tänk så ska nog bara fixa lite saker sen blir det att nana.  natti

.Emma


110830

Fasen att jag sov bort hela dagen men kunde inte somna igår och sen började jag få massa cp drömmar när jag väl va på g att somna så vaknade i lite halv panik hela tiden.  Har ändå vaknat av klockan och allt idag men bara inte orkat resa mig ur sängen förräns nyss när Cilla ringde :)  Och vi kom på att vi inte pratat på typ 1 månad ?!  För först åkte jag iväg sen åkte hon och R några dagar senare och va borta 2 veckor och sen har dom ändå vart hemma en vecka nu och då har vi inte pratat heller, dåliga vi är.  Sitter och dricker kaffe nu och hoppas på att vakna till liv, men snart blir det att fixa sig och iväg till jobbet.

.Emma


Saknar värme och att gå runt i Rhodos

















.Emma


black faux fur lined buckle ankle boots

riverisland
.Emma


Kall och regnig dag

Hellu, är så sjukt trött nu, vart det hela dagen och jag va inte ensam om det heller, alla sa samma typ haha .  Dagen gick riktigt segt men så skönt att få gå vid 3. Lagade mat när jag kom hem och nu ska jag nog lägga mig lite på soffan, sen blir det att ta tag i disken och tvätta en tvätt . Ge mig ork! Har regna till coh från hela dagen vilket gör mig ännu segare, och kallt som fan e det med :(
en trötter jag
.Emma


110829

Godmorgon, Nu är man inte kaxig, sjukt trött och regnet bara öste ner nyss. Är svinkallt ute med, nu är somman över på riktigt :(  Jobbar tidigt idag så om ett tag ska jag iväg till jobbet, kommer få lite bråttom men nu vill jag bara vakna till och dricka mitt kaffe. Denna veckan blir det bara 1 ledig dag eftersom vi har inventering på min andra dag som skulle vara ledig, mindre kul vill jag lova.  Får fixa mig och så nu sen bege mig ut i regnet, ciao.
bild från i lördags
.Emma


Lönehelgen

Gårdagen började ju riktigt nice, R kom hit ett tag så drack vi lit och fixade klart oss, spöregnade ute men det gick ju bra ändå :) Fick till och med paraplyet hem haha . 

redo
Vi tog oss till Linne och till Ceicero, riktigt mysigt ställe :D
påväg mot stan =) Rooosiehaha
Lite bilder från Ceicero :)

Tapas :)

Sen blev det en sväng förbi Victoria för lite öl :)

vi 2 och nån snubbe haha

Och efter det vidare till Exet även denna lördag :P  Hade turen att slippa den långa kön vilket uppskattas :D Vicky kom förbi också :D Träffade på sjukt mycket folk man känner, eller kände förut, massa gamla från Lerum och även några andra gamla vänner =)

Jag och Vicky =)
 
Vicky & rosie =) glader haha
vi 3 =)

all in
Efter det blev de fyllekäk, bra lördag =)
.Emma


110828

Helluu, blev en riktig bakissöndag även denna veckan, nej så farligt är det inte bara att jag blir så jävla seg. Har lite bilder från igår som åker upp här sen, inte redo för måndag. Nu blir det att dö lite till i soffan :)

.Emma


Hometown glory

old pic

.Emma


110827

Tja tja, vaknade imorse av att det åskade och regnade, så jag somnade om. Tog mig ändå ner och solade nyss men påhemvägen började det regna igen, varmt som fasen ute också. Ska försöka få lite ork och börja fixa iordning lite här hemma, ser ut som kriget.  Fan hoppas det slutar regna till kvällen!
igår
.Emma


fler rhodos bilder :)

chill på våran balkong
skål

på promenad
=)
ute på havet :)
påväg til gamla stan

.Emma


En runda påstan

Blev en lite längre runda på stan än vi hade tänk, så träning hann vi inte med :$ hehe.  Överlycklig över att jag kom hem med ett par svarta jeans, dom blir det nog att inviga imorgon. Sjukt varmt ute idag.  Blir en degfredag hemma ikväll, hade gärna sätt hoffmaestro men så blir det inte.  Tråkigt att det fanns så lite festkläder i butikerna, hittade dock ett par byxor jag blev helt kär i men behöver st.32 i dom och det finns inte kvar, inte på hemsidan heller, hoppas verkligen dom kommer in igen för dom ska bli mina!

Luncha på paprika, gott gott :D

Rosie din brune skit :P

.Emma


110826

Godmorgon, ingen av mig och rosie kom upp när vi skulle men vi har ialla fall vart iväg och solat och nu fixar vi oss sen blir det en stund till stan :) Får hoppas man kan hitta nåt fint man kan ha om det blir utgång imorgon :)  Sköna lediga helg <3
vi i London :) sakna
.Emma


110825

Hellu, idag hann jag inget skriva för jag sov till 12, WTF haha. Sen bar det av till jobbet, bytte tid med stackars Vicky som jobbar ihjäl sig så jag gick til stängning istället, kom därifrån sent för det har vart rätt mycket idag, löning ju. Så nu är man helt seg. Morsan och farsan körde ialla fall hem mig eftersom det hade skjutit på en buss här igår med så skulle dom ändra massa med bussarna å grejjer, så tack :)  Blir nog snart att sova, ska försöka komma upp tidigt imorgon och iväg och sola med R sen blir det kanske en sväng till stan och förhoppningsvis träning :)
 
.Emma


Daniel Adams-Ray

Här kommer ett litet slarvigt inlägg från i lördags när vi såg Adams Ray, lite videos å så =)

Inga problem



Gubben i lådan, eller bit av den :p



Lilla Lady :D

Och bästa, gryningspyromanen <3



Bra kväll :D
.Emma


seg dag

Otroligt seg dag på jobbet men gött som fan att sluta vid 3. Har fått förfrågan om att stanna imorgon om det behövs och det kommer nog bli så, lönetorsdag. Och tack och lov för att det är lön, skulle handla förut och så stod det medges ej, på 48 spänn, haha fail! Som tur e löste det sig ändå men fan det är illa, och lönen imorgon blir inte lika bra som jag hoppats på men men det är lön och den är mer än  välkommen!

Kunde inte somna igår ju för helikoptern som åkte här, men fick reda på imorse att det var en som blev skjuten här i närheten, borta vid R så det va därför.  Mycket sån skit här nu.

hahahaha vilken bild men men hej hej

.Emma


110824

Godmorgon, några timmars sömn har man ialla fall fått, kunde inte somna igår för det åker en jävla helikopter över här hela tiden.  Måste fixa mig nu å sen springa iväg till bussen, ska bli så gött att sluta tidigt idag! :)

Nikki och hugo i måndags =)

.Emma


trött

Gött då var denna jobbdagen över, ska väll försöka lägga mig innan 11 eftersom jag ska upp mitt i natten imorgon bitti, kul kul men skönt som fan att få sluta tidigt :)  Längtar till helgen nu, inget planerat men hoppas på en utgång ialla fall och jag är ledig vilket ska bli grymt skönt :)

.Emma


Öl och Adams ray, bra lördag :D

Så lite om lördagen då =) Mötte upp stina i stan vid 9 tiden så gick vi till tillsalu och tog några öl, blev bjuda på öl av några som satt i baren med men som vi aldrig såg vilka det var :S haha .  Sen när klockan närmade sig 11 gick vi ut och mötte upp Stinas bror och hans tjej och deras vän så kollade vi på Adams ray :D

Fina Stina :)

vi 2 =)

Daniel Adams-Ray

Har lite videos som åker upp sen eller imorgon =)  När det var slut drog vi vidare till flygarns haga för mer öl, skit mycket folk där men så litet mysigt ställe med as rolig musik haha och vi lyckades få ett skitbra bord  också trots allt folk =)

Stina, Emma, John och Linda =)

John linda och jag


Efter ett tag skulle vi ta oss vidare igen så då blev det Exet för mig och Stina. Riktigt rolig kväll med mycket dans haha. Träffade på gamla klasskompisar  och lite annat folk, tiden bara försvann så vi kom därifrån när det stängde, haha typ sist ut, skämmigt :P  Då var det dags för fyllekäk och kebbabhouse, träffade på min vanliga taxigubbe där så han körde hem, perfekt :D  Lyckad lördag!

.Emma


110823

Godmorgon, hade tänkt komma upp tidigt och idag och fixa lite saker men så blev det inte så nu skiter jag i allt haha.  Bestämde mig för att Hugo inte skulle få sova i mitt rum igår så jag skulle slippa vakna men klockan 5 imorse började han pipa utanför för att han ville in, så det var bara att släppa in han. Idag ska man jobba sent, kortis dag på jobbet vilket blir skönt sen blir det väll bara hem och sova typ för imorgon börjar jag kl.8 och sen sent igen, jävla bergochdalbana schema nu ju . Hoppas fortfarande på att få mer tidiga dagar mitt nästa schema, hade vart grymt skönt! Så kanske man kan få lite mer liv också!
bild från igår
.Emma


Grattis syrran :D

Då var första jobbdagen över, har väll gått bra, efter jobbet hämtade pappa och malin upp mig så nu sitter jag hemma i Lerum och firar syrran som fyller 17 ;D Har nyss käkat massa räkor och gott å snart blir det tårta =)






.Emma

110822

Godmorgon, idag är dagen då livet tar slut, eller aa det känns så ialla fall. Gör mig redo för första arbetsdagen efter semestern och det känns inte kul alls, inte äns lite.  Igår va bakis dag heeela långa dagen, så orkade inte äns logga in här, men lördagen var grym :)  Filmade lite på Adams ray som får åka upp här imorgon eller så för idag blir det jobb till 19 sen hem till Lerum för att fira syrran som fyller år :D Grattis :D

Bild från i lördags
på exet =)
.Emma


Mera Rhodos bilder :) One good day!











.Emma


tonight's gonna be a good night

Japp då är planerna spikade för ikväll, ska möta upp Stina vid 21 så ska vi ta några öl sen blir det Daniel Adams Ray (om det inte regnar å är kaos väder) sen utgång =)  Ska bli så kul att träffa henne igen, var sjukt längesen. Kommer bli en bra kväll :D

på kreta =)
GBG kalset 09 haha
.Emma


110820

Godmorgon, kom upp hyfsat i tid idag för jag bad mamma ringa mig men det blev ingen längre promenad än till solarumet, men men bättre det än inget. Inget regn idag ialla fall, till och med sol nu fast det blåser som fasen.  Får hoppas det är såhär hela dagen :)

haha jag och min tjockis <3

.Emma


Ett sista för idag

Jupp ett sista inlägg blir det. Fick ordning på tvätten tillslut tack och lov.  Annars har jag inte gjort nånting, inte äns startat tvn, vet inte vad jag kollat runt på men fasnat vid datorn ialla fall, lyssnat på musik.  Pratade lite med Stina förut och vi ska se Daniel adams-ray om det inte regnar och är skit väder, men utgång verkar det bli ialla fall :)  Kan behöva det nu efter alla dessa nyktra dagar ;)  Hoppas verkligen på att kunna somna idag och komma upp i tid imorgon, kanske gå ut och gå men då vill ja fan upp tidigt, blir så seg annars som idag, orkar ingeting.  Ska väll sitta här och göra ingenting ett tag till sen försöka sova. God natt.

.Emma  


En prostituerad soluppgång där jag blickar ut . .



.Emma


ååå det känns så bra att vara jag just nu!

Eller inte, mitt oflyt när det gäller allt har hittat tillbaka till mig!  Skulle vara duktig nu och tvätta tunikan jag använde i måndags och den måste tvätta speciellt, så när det väl va klart fick jag inte upp luckan, den var låst så fick tillslut dra ut sladden och då efter en stund fick jag upp luckan, gött täntke jag men istället forsar det ut vatten i hela badrummet. YEY, fick sitta med en salng i en hink sen för att tömma ut allt vilket tog sin lilla tid, men nu har jag gjort ett nytt försök at tvätta, och denna gången som vanligt så faan om det börjar krångla nu med, bara att hålla tummarna.

aja förra tvätten lyckades jag ju ialla fall


.Emma


rea

Fick syn på den här klänningen för ett bra tag sen och såg nu att den var på rea. Har inte pengar nu fan men åå vad jag vill ha den! Inget speciellt alls me den egentligen men älskar att den är så djup i ryggen å så =) Ska se om man kan betställa utan at betala direkt :$

svart eller vit ?!

.Emma


One night in windy beach

Rhodos - Windy beach









.Emma


110819

Godmorgon, Igår blev det tillslut en film kväll efter allt meck med att försöka få texten rätt på dvdn, va nära på att slänga in telefonen som också cpa i tvn för jag blev så jävla arg, men jag lyckades tillslut :)  Såg Dear John som jag villat se skit länge, och den va ju inte dålig :)  Channing Tatum <3





Sen gick det ju fan inte somna igår heller, kom ändå i säng vid halv 12 eller nåt men var fortfarande vaken vid halv 5, gick på toa, ut å tog en cigg, sen somnade jag efter ett tag men vaknade några gånger efter med, sen kunde jag inte vakna av klockorna så vaknade av att morsan ringde vid 12 eller vad klockan va, skit.  Slängde i mig lite frukost sen iväg och handlade, och nu är fan mina pengar slut typ, har tills imorgon om det blir utgång sen är jag pank. Lön nu tack, och en bra jävla lön! Regnar  idag med så man är ännu mer seg än man brukar, har ingen ork i kroppen till nåt känner jag! Ialla fall,jag vill ha nån mer sån film som dear john så ge tips =)
.Emma


Party in Rhodos

Lite partybilder från Rhodos =) Alla kvällar startade och slutade på seven där syrrans kompisar jobbar, vi hade roligast där även om det inte var något stort ställe. El corazon leverarade med :D haha

Förar lite på 2004
förar lite på 2004
våra sura drinkar ;)
med favoritdrinken mango margarita .mmmm love :D

syrran & jag + 2 08

whopppwhoppp

mm taste good ;)


haha syrran e på g

jag & några av syrrans vänner

Maja & jag på seven

jag & lina

puss på "romeo" haha

bartender på seven =)

& en till ;)

haha nån fyller  mig :D

syrran & hennes idol ;)

& upp på baren :D

Får bli mer bilder en anna dag ;)  Här va lite partybilder från Rhodos ialla fall :)
.Emma


110818

Tjoo, det gick ju att somna igår ialla fall men som vanligt vaknar man 100 gånger på natten och sen när väl klockan ringer så hör man den inte, så kom upp rätt sent.  Undrar hur det kommer gå när man ska börja jobba igen :/ Käkade lite frukost sen gick jag iväg för att sola, men dom solariumen suger ju, fick fan ingen färg och och skrubbade jag bort all färg i ansiktet för jag va så torr. kul kul. Nu blir det lie kaffe igen, övertrött :P

Bild från i måndags

.Emma


natti

tralal fan vad jag fasnade på den låten med daniel adams ray jag la upp förut, den går om och om här hemma, bäst just nu!  Har ialla fall fått tvättat och fixat här idag men resväskan står fortfarande kvar i hallen, ångest att ställa ner den för jag vet att det kommer dröjja tills nästa gång jag kommer iväg =(  Så den får allt stå kvar haha! Vägrar inse fakta att jag e pank och semestern snart är slut.  Tänkte försöka sova nu innan huvudet börjar gå på högvarv för mycket, så natti!

Bild som frida tog på lillen när jag va borta :)


.Emma


Happiness

Rhodos 2011-08-07






.Emma


Daniel Adams-Ray

Japp nu under göteborgskalaset (kulturkalaset eller vad det nu heter numera) kommer Daniel Adams-Ray, fick nyss sms av Stina som frågade om jag ville med, och ja klart :D Nåt kul måste ju hända sista semester helgen :) Kommer bli nice lördag :D 

, Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig
trlalaala

.Emma


Wanties


Nelly/have2have/chanel/topshop/monki/jfr
.Emma


110817

Godmorgon, vaknade för en lite stund sen. Fan varje dag man vaknar här känns som nån har slagit en klubba i huvudet, man går i tröttkoma typ. Fast idag måste jag ta tag i allt jag inte orkade igår, så det är en del. Kul att man ska vara såhär sista semester veckan, och pank på det med så är väll lika bra att man är hemma. Bitterfittan e framme känner jag haha, dags för kaffe innan jag somnar igen. 

.Emma 


Oskar Linnros

Tjo tjo här kommer lite bilder och så från gårkvällen på Liseberg. Mötte upp Vicky, Milla och deras vänner utanför sen drog vi in, tror vi stod på exakt samma ställe som när vi såg Maggio, fast det var inte i närheten av lika mycket folk nu.

Söta tjejer, Vicky & Lydia :)

Milla, Vicky & jag



FY FAN VA SKÖNT haha




Geeeeenom eeeeeld tralalla




haah söta milla :D

Efter lisse drog vi till smaka för några öl, men det blev bara jag & Milla kvar sen för dom andra var tvugna att dra så vi satt kvar ett tag och tjöta , men tjejer nästa gång blir det all in, tack för en trevlig kväll :D


110816

Helluu, nu har det gått 1 vecka eller lite mer sen jag skrev här igen, men men har ju vart i Rhodos, som jag redan saknar som fasen! Kom ju hem i måndags natt, sov hemma i Lerum då sen körde farsan hem mig till Lille Hugo :) Sen blev det Liseberg för att se Oskar Linnros, kommer upp lite därifrån senare. Grymt kul att få träffa Vicky igen med som jag inte sätt på flera månader, men nu är hon äntligen tillbaka i Sverige :D Idag har bara vart slappar dag för jag har mått lite minder bra, så får ta tag i allt imorgon eller senare.

Bild från igår =)

.Emma


110806

Godmorgon, kunde inte slita mig ur sänge imorse. 3 natten i rad som jag har sjuka drömma haha, brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmr typ men nu har det hänt 3 nätter i rad, wierd!  Nu blir det att fixa det sista här och duscha sen bär det av lite senare hem till Lerum :) Sover där inatt eftersom flyget går 06.25 imorgon bitti. Nu är det nära! Kommer ju sakna min lilla bebis lite så klart, men Frida ska bo här denna veckan så det kommer nog gå kanon, hon passade ju han när jag och R va i London och det gick ju fint =)
gammal bild på oss =)
.Emma


Last friday night

Yes då var det utgång med några från jobbet =) Förfest hos Bella med Milla, Thereze, Julia, Robin och Annika som kom senare :)  Vi drog till Berså, sen senare drog alla förutom jag och Annika som hamnade på scenen med Crossfire, grym kväll men synd att vi splittrades =) Här kommer lite galna bilder från förfesten =)
skål
Bella och jag  haha

Milla,Robin,Bella Julia och Annika =)

Jag sitter å shakar brevid bella som undrar vad fan jag gör typ haha :D

Bella å jag igen, bara vi som gick loss ? haha nejdå vi skyller på ölspelet :D

whoppp whooop på Berså =)

Kockarna :D

maaat =)


Julia bella och Robin

Julia, Robin, Bella & Thereze

Hotta brudar

hahaha jag å milla

Ännu en grejj vi skyller ölspelet för :D


Får göras om :D
.Emma


Your Body Is A Wonderland



.Emma


110805

Tjaa, då blev det ett litet uppehåll igen. Haft underbara dagar och vart lycklig över att jag prickat in semestern så bra, mycket sol, degat vid havet och så :)  Men fortfarande vill jag inget hellre än att komma bort, nu är det nära. På söndag morgon åker vi, jag och syrran :)  Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna/ veckan =)

Näset <3

Stek med cilla och rosie :)

Mys på min balkong med sofia :)


Frukost vid havet :)


Cillz å jag =)


Deeeeg :D

Ännu en chill dag på min balkong :)

Ännu en dag vid havet :)  med frida

Soft kväll på sofias balkong :)

Jag å frida vid näset :)

Och igår med emelie och malin =)


Åker bort 1 vecka sen samma dag jag kommer hem blir det all in med Vicky :D  Vi skulle egentligen träffats idag men båda kände sig sega och lite så. Så nu längtar jag till det också :D  Då blir det Lisse och Oskar linnros :)
.Emma


RSS 2.0