chill kväll

Faan vad underbart å vara ledig,   solat  å morfar har vart här hela dagen :)  Sen gick jag och träffa cilla så köpte vi glass å sen drog vi ner till aspen :)  Träffat på massa folk  på vägen .. nu kommer cilla hit snart  så ska vi ta några öl sen kanske ut och träffa några :) chill kväll
/E

Morsdag

Grattis på morsdag  :)

/E

090531

Vaknar av att solen smyger sin in genom mitt fönster :D Fan vad nice att vara ledig idag! Morfar kommer hit lite senare också  :)  Nu ska jag sätta mig i solen, käka smootihe, fixa kaffe sen + morgon ciggen :D Life is great ;)

/E

Lång dag

Tjoho nu är man hemma :) Skönt att jag började 11 och inte 7 som alla andra lördagar jag jobbar, men det har vart en riktigt lång dag, tiden har stått still!  Det har vart så lugnt också.  Tror jag vet vem det är som dött nu som jag brukade tjöta med :/  Efter jobbet köpte jag lite saker till morsan eftersom det är morsdag imorgon, men hon fick allt idag heeh :)  Blomma,glass,jordgubbar & lite choklad :) grattis på morsdag i förskott morsan :D

Är skit seg så ska bara ta det lugnt nu ikväll, tråkigt men så får det bli!
/E

090530

Ouuff  va seg man är idag, helt blå himmel redan nu också =(  Denna dagen får fan gå fort  för sen är jag ledig söndag och då jävlar ska jag sola :D  Rosie hade fixat det skit mysigt igår, satt ute på deras veranda med tända ljus, filtar, chips godis, vindruvor vodka och sparklentini :D mys!  Satt och tjöta om allt och inget, fler sånna kvällar, ja tack :D



Nu är det bara att bita ihop, fixa sig och dra till jobbet =(
/E

skön kväll med tjejerna :)

Hemma nu efter en jävligt soft kväll med tjejerna :) Så tack rosie för du tjatade på mig att komma dit :P  Nu ska jag sova så jag får någon sömn inatt, jobba skit tid imorgon! Natti /E

Kaosdag

Fyfan vad deppigt att jobba idag. sol sol sol och alla partillebarn tog studenten, satt där inne och hörde hur glada alla var medans man själv satt där bid den jävla kassan! Adde tog ju studenten idag också. så grattis :D  Vart hur mycket som helst att göra, blev lugnare sista timman som tur var!  Fick chansen att öva på min engelska med, ahha fyfan vad svårt.. en kund som skulle ha nått jävla rengöringsmedel å fråga vad alla flaskorna var till och om han kunde lukta på dom och grejjer, sen kom han såklart till min kassa också ..  sen nån kund jag tydligen brukar prata med mycket har dött :/  En annan kund sa dt till mig, vet bara inte vem hon menar :/


Precis när jag hade slutat och vi var påväg ute så ringde lilla rosie,  haha så ska tydligen hem till henne nu och dricka å så :) Kommer vara död imorgon men det får det la vara värt ;)  Dom kommer snart och hämtar mig, gött :)  Jag rosie sofia och cilla :)  nice!
/E

Så lång tid!

Det tog så lång tid att få hem detta linnet från H&M, inte helt nöjd med det men men nu har jag det i alla fall :)


/E

090529

Fyfan vad man hatar att bo hemma ibland va! Vakna av att syrran började pumpa musiken på övervåningen, 1 timma innan jag skulle gå upp, dålig jävla skitlåt var det också :@ Inte bra början på dagen precis.  Och jag kunde inte somna om, och igår somnade jag ju om hela tiden även fast jag inte skulle .. kan det inte bli rätt någongång?!

Ska fixa frukost och sätta mig ute sen, ser ut at vara fint väder :)  Ork att jobba!

Igår fick jag hem ett paket från H&M, hade  glömt av att det skulle komma för det var så jävla längesen jag beställde det, vanligt linne men lägger upp sen ändå.











/E

Stängning

Fan vad mycket det var att göra nu ikväll, dom sista kunderna är alltid så sega så man kommer ju inte därifrån!  Nu har man stänging imorgon igen, sen jobba tråktid på lördag, men söndag har jag ledigt och då ska det tydligen bli skit fint väder :D Me like! 

Syrran berättade sjukaste saken nu när jag kom hem, att det är någon här i Lerum som dödar katter :S Tex  till en familj hade han dödat katten och sen klistrat ihop med hjälp av tidningsbokstäver hur han hade dödat katten och hur den reagerade, jävla psykopat, en annan katt hade han/hon stryp och hänt upp någonstans. Vad är det för fel på folk?!?!?!

Skönt att var hemma nu :) /E 

Shoes

Nelly Shoes 399:-

/E

090528

Vaknade rätt sent idag med, eller vaknade och somnade om hela tiden i typ en timma, orkar inte ta mig upp ur sängen, nu har jag duschat och vart ute med nikki, ska straxt fixa mig. Ingen ork för att jobba idag heller, ovanligt va ;)  Fick reda på att en till ska sluta på jobbet. . . undra när fan jag ska orka ta tag i att börja kolla nytt jobb?! Känns som det är meningslöst, att jag inte kommer få något nytt, men man kan ju alltid försöka!

skitungen =)

/E

. . .

Seg dag, inte fått gjort nått när jag tänkte fixa mitt rum blev det att slänga all skit i tvätten sen fick det vara bra.. vill vara hemma imorgon med =(   Kollat på Grey's antomy nyss :) lika bra som vanligt ! Är inte på något bra humör idag!

/E

Rastlös!!!!!

Fyfan vad jag inte gillar denna dagen, rastlösheten kryper i kroppen, ser ut som fan å blääää !  Var ute med nikki en stund men nu sitter jag här igen, ska nog ta och fixa mitt rum, helt kaos med saker överallt. 

Blir inget solande idag =(  kallt som fan ute ju!

vet inte vad jag råkade göra med texten nu :S 
/E
 

090527

Fan att jag ska sova bort min lediga dag, har så jävla svårt att vakna själv!  Sol är det ju ute men det blåser storm typ så får hålla mig inne,  ska ta och fixa frukost nu :)  /E

Ice Cube till Hultan :D

Gött då va denna dagen slut och imorgon är man ledig :) Hoppas fan det blir sol då så man kan få lite färg någon gång.  Rätt lugnt på jobbet idag med, var iförsig mer nu när jag gick hem men jag slapp jobba över :)

Fick en skit bra nyhet av S idag när jag va på jobbet, ICE CUBE TILL HULTAN :D  Va ju sur när jag missade han sist i Sthlm men då får man chansen å se han igen :D Han är grym live!  Tror hultsfred kommer bli så bra :D  Längtar ihjäl mig !!!
Han och Ludacris :D:D

Ice Cube 25/7-08 Köpenhamn ;)

/E

090526

Godmorgon, idag va man riktigt seg på att komma upp ur sängen. Min jobblust = 0  just nu så hoppas  tiden går fort som igår, för sen är jag ledig imorgon :)  6 veckor kvar till semestern och hultsfred, längtar som en gris :D

/E

:)

Fan vad skönt det va ute idag, satt ute i någon timme innan man drog till jobbet, va så lugnt på jobbet för att vara lön idag  ialla fall i början sen blev det lite smått kaos  och det höll på fram till stängning ,men tiden gick fort  :) Vet inte vad jag har gjort men känns som jag har träningsvärk i bena :S  Säkert bara för jag & cilla va ute och gick igår, så otränad som jag är :D  haha Soffpotatis nr1

Ska sova nu snart, jobba imorgon igen! /E

090525

Godmorgon, ny vecka nu,  kommer inte bli alls lika seg som förra hoppas jag och lönen har trillat in på kontot nu :)  Börjar sent idag, så nu ska jag passa på att sätta mig på baksidan när solen är framme, sen ut me nikki en stund med!

/E

Vart tar tiden vägen?!

Fattar inte vart tiden tar vägen när man är ledig, man gör absolut ingeting men ändå så försvinner bara timmarna. Nu har jag iförsig vart ute med cilla i 2 timmar,  Våran lilla söndags promenad som alltid sluta med att vi köper nått gott och sitter å tjöta och kedjeröker istället haha :D  Som det ska va ;)  Sönt att vara ledig :D

Syrran kom hem från Danmark idag med, hon hade tydligen vart där på nån fotbollssak, hon hade med sig vit toblerone till mig :D Bra att ha syrror ibland ;) haha

/E

090524

Gooodmorgon, va länge jag sov idag då :P heeh helt slut.!  Trodde det skulle bli fint ute idag eftersom det va rätt bra väder igår, men nej klart det itne ska bli det när jag är ledig.   Idag ska jag ha riktig jävla slappdag och tvn får bli min bästa vänn.   / E


Tråk lördag

Vilken jävla seg lördag, kollade på grey's förut sen somnade jag, så nu vill jag inte sova mer men har ändå inget att göra så lika bra kanske, bara man somnar igen! 

/E

Ta 3 betala för 2

.. va det jag hade på erbjudande på H&M så det blev 3 bh:ar, köpte ögonfransböjare med eftersom min är något gammal nu

Å där va mina pengar slut :P
 





/E

Lugn dag

Yes nu har man jobbat klart denna veckan :D Vart så jävla lugnt på jobbet, känns som jag gjort allt annat än att sitta i kassan :)  Stackars mamma mådde inte så bra imorse, undra varför ;) haha, har i alla fall bildbevis på att hon alltid röker när hon dricker :P  Kommer alltid å tjötar efter cigg av mig då, så sluta klaga på mig!
smygrökare!
Gick snabbt in på H&M efter jobbet, hade nån jävla rabattgrejj så lika bra å passa på, kan aldrig hålla mig för erbjudanden :$ Så nu är pengarna slut, tur att de är lön på måndag!
/E


090523

Helluuu .. klockan är halv 6 nu å jag har redan hunnit spilla ut kaffe i hela köket, ork på det!  Igår skulle jag sätta mig vid datan och har en hel klädhög över stolen så märkte inte att stolen välte när jag skulle sätta mig så hörde bara BOOM och jag satt på golvet, haha gjorde skit ont!  Jag är  lika smidig som vanligt ;)  Fick syn på min lönespec nu imorse, gött 14lax :D  Brukar inte få det men såg att jag har gått upp lite i lön nu :)

Dags att fixa sig / E

Hemma

Gött nu är snart veckan slut :D  Fick jobba över lite men ska ju ändå inte göra något idag så det gjorde inget.  Hade en kärring inne idag som försökte få med mig massa men som tur va vet vi att hon brukar sno  och hon är sjuk på nått sätt så det är bara att ta grejjerna från henne så betalar hon för dom, men irriterande ändå!

Ska ta en dusch nu och så, upp tidigt som fan imorgon, jag förtjänar något gott, så skål ;)
bild från i sommras (bullen)
/E

Eminem


Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you

I'm just so fuckin' depressed
I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump
I took my bruises, took my lumps
Fell down and I got right back up
But I need that spark to get psyched back up
In order for me to pick that mic back up
I don't know how I pry away
And I ended up in this position I'm in
I starting to feel distant again
So I decided just to pick this pen
Up and tried to make an attempt to vent
But I just can't admit
Or come to grips, with the fact that
I may be done with rap
I need a new outlet
I know some shits so hard to swallow
And I just can't sit back and wallow
In my own sorrow
But I know one fact
I'll be one tough act to follow
One tough act to follow
One tough act to follow
One tough act to follow
Here today, gone tomorrow
But you have to walk a thousand miles

Chorus
In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful woah
They can all get fucked. Just stay true to you sO
Don't let 'em say you ain't beautiful woah
They can all get fucked. Just stay true to you

I think I'm starting to lose my sense of humor
Everything is so tense and gloom
I almost feel like I gotta check the temperature in the room
Just as soon as I walk in
It's like all eyes on me
So I try to avoid any eye contact
Cause if I do that then it opens a door to conversation
Like I want that...
I'm not looking for extra attention
I just want to be just like you
Blend in with the rest of the room
Maybe just point me to the closest restroom
I don't need fucking man servant
Tryin to follow me around, and wipe my ass
Laugh at every single joke I crack
And half of them ain't even funny like
Ahh Marshall, you're so funny man, you should be a comedian, god damn
Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown
So why don't you all sit down
Listen to the tale I'm about to tell
Hell, we don't have to trade our shoes
And you don't have to walk no thousand miles

Chorus
In my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful woah
They can all get fucked. Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful woah
They can all get fucked. Just stay true to you

Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands they've delt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
But take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait but I know to unpack his bags
Never sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
Every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid
Aunt Edna always told me
Keep making that face till it gets stuck like that
Meanwhile I'm just standing there
Holding my tongue up trying to talk like this
Till I stuck my tongue on the frozen stop sign poll at 8 years old
I learned my lesson and cause I wasn't tryin to impress my friends no more
But I already told you my whole life story
Not just based on my description
Cause where you see it from where you're sitting
Is probably 110% different
I guess we would have to walk a mile
In each other's shoes, at least
What size you where?
I wear tens
Let's see if you can fit your feet

Chorus
In my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to

Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes

But don't let 'em say you ain't beautiful woah
They can all get fucked. Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful woah

They can all get fucked. Just stay true to you
Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone...
Are you calling me, are you trying to get through woah
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you so

Yea... To my babies. Stay strong. Daddy will be home soon
And to the rest of the world, god gave you the shoes
That fit you, so put em on and wear em
And be yourself man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

/E

090522

Godmorgon, idag är man inte lite trött, kan ju fan knappt hålla uppe ögonen. Det var jävligt segt att jobba igår, glad att jag inte va där när dom öppnade för det hade tydligen vart kaos då :P Blir en seg dag idag med.  Måste ta en dusch nu så jag vakna till  /E

H&M Goes ..

Party

sommar

Crazy

/E

090521

Heej, nu var man uppe, måste straxt börja fixa mig... lång dag framför mig. Längtar så mycket tills denna veckan är slut, Ledig på söndag och lön på måndag :) Är sjukt trött, vaknat av massa konstiga drömmar inatt som jag inte kommer ihåg nu, kommer bara ihåg att dom var helt sjuka :S 

/E

Vilken jävla kväll

Off äntligen hemma, trodde aldrig det skulle ta slut, satt i kassan till 21.20, vi stänger 21! Började med att va på möte en timma, sen fick jag smita iväg till kassan för det var mycket att göra, så missade sista biten av mötet :)  Sen har det vart fullt upp ända tills efter vi stängde om man säger så heeh ..   En kärring som alltid ska handla så sent och så säger hon att hon jämt känner att hon kommer svimma eller spy och 'ndå går och och typ storhandlar själv på kvällen, hon gjorde så vi fick vara kvar längre typ, tur att hon inte var i min kassa!  Imorgon jobbar man hela dagen typ =( segt men det är röd dag så pengar blir det :)  Innan jag drog till jobbet idag fick jag kinamat och ckokladkaka hemma för pappa fyller ju år :D Fan vad längesen det var jag käkade kinamat asså :)

Imorgon  vettefan hur det kommer bli på jobbet, tidningarna ska fixas eftersom det hade vi inte en chans att fixa idag, massa korgar på lagret, varor ligger överallt, har hur mkt tuggummi som ska upp som helst åå aa det blir massa att göra,  tiden komemr nog gå fort i alla fall :)  vilken jävla dag det har vart idag!
/E


Grattis pappa :)

Grattis pappa, 48 år idag :)
1 maj-09 :)
Italien 08
Italien 08
/E

The pink side off me

Här är det som gömde sig i paketet jag fick hem igår från Nelly :)
Klänning från Rare Fashion 189:- (nelly rean)


The pink side off me ;)

/E


Godsaker från Mi Lajki


Här hittar ni smyckerna :)
/E

090520

Godmorgon, fan vad jag  kände mig borta nyss .. mamma kom ner och väckte mig, jag va helt död som vanlig men tänkte att jag hade kommit upp i tid ändå.. skulle upp 9 hade jag tänkt.. så säger hon att klockan är 11 .. jag: va, nej faaaan ..  haha inte beredd på det ..  
igår
Jobbar stängning idag med, börjar med möte när jag kommer till jobbet så idag blir det inte många jobbtimmar :)
/E

Seg kväll

Blev inget möte idag för mig för vi va kort om personal, så får gå på det imorgon istället. Fan, ville ha det överstökat ju! Men ändå rätt skönt att jag börjar 4 imorgon och då är det möte med en gång, sen får jag gå ut och jobba . Vart riktigt seg idag på jobbet, ville bara hem.. man märker att alla alkisar har fått deras cash nu, massa idioter som vart inne.  Idag fick jag hem ett paket på posten, lägger upp imorgon :)

/E

Snart jobbet

Har duschat och gått ut med nikki, ska straxt börja fixa mig för att dra till jobbet. Det ska vara nått stormöte idag med,  bra att det är när jag jobbar så jag slipper komma in på någon ledig dag eller så, men helst vill jag slippa det helt.. hatar möten blir alltid så nervös hehe. Bara att gilla läget. 

/E


090519

Godmorgon, bloggen krånglade hela kvällen igår för mig. Gjorde ignet speciellt igår ändå, kollade på stylista,gick ut med nikki sen låg jag som en död fisk i morsans säng ett tag, orkade inte röra mig.  Jag bestämde ju vinnaren av tävlingen igår, har kontaktat henne och ska se om jag kan skicka iväg armbandet idag :) Tack cocoo för sammarbetet och grattis Linda :)    Börjar sent idag så ska ut med niki och fixa lite.

HAHAHA snackade med rosie igår när hon var på jobbet, så försökte hon förklara en bild hon hade hittat där jag & hon var med, vet inte hur gammal den är, men jag hittade den sen också, fyfan vad små vi var :D  Jag rosie och några killar från våran klass + parallelklass :) Fan vad längesen allt känns!
Från V. Adam,Jag,Krale,Lundis,Rosie,Johan,Victor,Erik & lärare Jonas     old times
/E

Måndagen avklarad

Detta är ju sån tråkvecka då jag bara har söndag ledigt, så nu är första jobbdagen avklarad, fattar inte varför man tänker så hela tiden för sen börjar ju nästa vecka med jobb ändå, tar aldrig slut ju, men tiden har gått fort idag. Va så jävla nojig när jag gick på tåget imorse, kändes helt fel, såg inte ut som vanligt på tåget och jag fick för mig att det va fel på nått sätt, men det gick bra hehe, men jag va lite nervös där :P  Vart helt död på jobbet idag.
Imorse, regnigt och jävligt
 
Har kommit hem käkat och satt ute några minuter när solen kikde fram, ska nog kolla på stylista snart eftersom jag aldrig gjorde det igår.  Om mindre än 1 timma ska jag välja vinnare till tävlingen också :)
/E

090518

Ooouff jag är uppe, fyfan vad segt om 1 timma måste jag gå till tåget. Kunde fan inte somna igår så vet inte hur lite jag sovit inatt men förlite blev det ! Hade jävligt kul vid nattstad igår  haha, sånna konstiga som skrev till mig, skaratta så jag dog :P
 En kille: du var ganska söt för att vara nörd :)
hahha aldig nån som sagt så förut men roligt var det, I'm a nerd :D

Massa annat konstigt också som skrevs :S  Nu ska jag ta och fixa mig å skit, fyfan vad segt :(
haha  fuul
/E

Påminner om tävling ;)

Imorgon väljer jag ju en vinnare av min tävling i sammarbete med cocoo :)  Inte många som är med och tävlar så man har ju stor chans och vinna, bara man komentera till det inlägget och skriver ett sätt att kontakta er på :)  Så var med och tävla om detta :)

/E

Hultsfred 09 Bokat :D

Gött, nu har jag & S äntligen bokat hultsfreds biljetterna :D  Nervös redan, men ser fram emot det så mycket :D  Aldrig vart på festival innan :) Vi ska ju inte bo på festivaeln utan på vandrarhem, men får se om vi tar med tält i alla fall :) hehe  Kommer bli så sjukt roligt :D:D  Så nu börjar nedräknignen ;) hehe  Imorgon bokar vi vandrarhmmet sen är det klart, ska nog hyra bil att åka dit med men det fixar vi sen :)  tjohoo hultsfred 09 :D
lääääängtar
A CAMP [US/S] HENOK ACHIDO [S] PRISCILLA AHN [US] BADDIES [UK]  DAN BLACK [UK] THE BOXER  REBELLION[UK] CILIHILI [S] CLEO [S] CONVOJ [S]  CULT OF LUNA [S] DEAD BY APRIL [S] THE DØ [FR] DROPKICK  MURPHYS [US] DUNGEN [S] ADIAM DYMOTT [S] EMMY THE GREAT [UK] FRANZ  FERDINAND [UK]  GOSSIP [US] GRAVEYARD [S]
ERIK HASSLE [S] HATCHAM SOCIAL [UK] HELLO SAFERIDE [S] FRIDA HYVÖNEN [S] THE HEART STRINGS [UK]
HOWLING BELLS [UK] MAIA HIRASAWA [S] INVINCIBLE [US] IT'S A MUSICAL [S/DE] JOHN ME [S] *NY! KARTELLEN [S]
KID CUDI [US] THE KILLERS [US] KINGS OF LEON [US] KLAXONS [UK] THE KOO KOO'S [S] MARKUS KRUNEGÅRD [S]

INSTÄLLT! CYNDI LAUPER [US] LENKA [AU] LILLASYSTER [S] LOVE IS ALL [S] LOWOOD [S] LUCY LOVE [DK]
LUDACRIS [US] MADCON [NO] MADNESS [UK] MANDO DIAO [S] MELEEH [S] MELODY CLUB [S] MFMB [S] MOHAMMED ALI [S] MONDE YEUX [S] *NY! N.A.S.A. [US] NASHVILLE PUSSY [US] SIMON NORRSVEDEN [S] OH LAND [DK]
ÓLAFUR ARNALDS [S] OZOMATLI [US] PETER BJORN AND JOHN [S] PETTER [S] PILGRIMZ [DK]  PRETTY WHORES [S]
PROMOE [S] THE SACRED  SAILORS [S] SAHARA HOTNIGHTS [S] SKANSROS [S] SLAGSMÅLSKLUBBEN [S]RAUBTIER [S] REGINA SPEKTOR [US] SOLID GOLD [US] SONIC SYNDICATE [S] THE SOUNDS [S] MARNIE STERN [US] TAKIDA [S]
ANNA TERNHEIM [S] TIMBUKTU [S] TOTALT JÄVLA MÖRKER [S] TWIGGY FROSTBITE [S] THÅSTRÖM [S]  VICTIMS [S]
THE VIRGINS [US] WALKING WITH STRANGERS [S] WHITE LIES [UK] JENNY WILSON [S] LARS  WINNERBÄCK x4 [S]
YO MAJESTY [US]

Cant wait ;) /E

 

Promenad & glass :)

Både jag & cilla är lediga idag så vi gick ut och gick en lite promenad, blev inte så långt för sen hitta vi ett skönt ställe att sätta oss ner på och käka glass :D  Inte alls lika skönt ute som igår, men solen kom fram ibland :D  Nu har jag en sak jag värkligen hoppas blir av som jag och Cilla snackade om, inte alls säkert men det skulle vara skit kul :) En liten resa :D  Kanske blir en rolig semster jag får i alla fall!  Vill värkligen inte sitta hemma typ hela semestern!!!! Känns så ovärt! Sen blir det ju hultsfred med S också :D  Får se om vi ska boka det idag?!  Förhoppningsvis hittar jag ett nytt jobb efter min semester nångång, men det känns jävligt svårt med det nu. Behöver värkligen göra nått annat än att sitta och gasa rullband hela dagarna, nu närmar det sig semestern.


Om ett tag så är det de vanliga söndagsmyset för mig, tvn <3 hehe one three hill, gossip girl, ska se det nya som börjar idag med Stylista .. men det är samtidigt som Gossip Girl så får spela in det och se det efter hehe
mmmm skit god :D
Ska nog kolla runt lite på resor nu, se vad det kan kosta :)

/E

Kevin Lyttle

Alla har la hört Kevin Lyttle - Turn me on !?  Nu kommer i alla fall Kevin till Sthlm.. värt att ser han för den låten :D så skön!  Om man hade vart ledig och haft mer pengar så hade jag velat se det :)

Miljonsäljande socastjärnan Kevin Lyttle är tillbaka! Med "Turn Me On" plockade han höga listplatser i 14 länder, till exempel i Danmark där han låg listetta i hela tio veckor.
Nu är han back in business med den rykande heta singeln "Anywhere", backad av ingen mindre än Flo-Rida.
R&B- och dancehallinfluerad soca på scen och DJ:s El-Bravo, Patuu, Capo, L-Flow med välkända gäster bakom skivspelarna. Meddelas senare

Support: TBA

Biljetter kostar 260 SEK (inkl. service avgift) Biljetter 08-531 99 490. Köp online via
http://www.sodrateatern.com/ Endast 600 platser, först till kvarn!
Turn me on ;)


/E

090517

Heej, jag förstår inte vad det är med mig och sova. Jag vaknar när jag blir väckt men det är som om kroppen inte vill göra som mitt huvud tänker, jag bara ligger kvar och glor i väggen och somnar om, känner mig helt handikappad. Kom ju upp lika sent idag som igår, inte bra med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon :/  Är ingen sol ute nu, men får hoppas det spricker upp sen.  Fan vad jag inte längtar tills imorgon och hela den veckan som väntar.
igår
Idag blir det nog bara tvdag för mig :)
/E

Yeah

Idag har jag invigt massa av kläder :P Jackan, jeansen och tishan :)

God natt /E

Bio :)

Åkte i sista minuten till tåget förut som vanligt, men jag hann som vanligt också:D haha  Så satt Sofia där och vänta på mig haha :D  cillas bror hade sällskap med oss in med, sen skulle vi ta spårvagnen till bergakungen men dom gick så jävla dumt så vi kom dit rätt sent, men vi hann med våran drink innan bion :)  Vi viste ju inte vilken vi skulle se men det blev 17 again, jävligt rolig film :D  Glad att jag kom ut idag!
reklam haha
Efter bion mötte vi Rosie som hade slutat jobba och cilla va ju aldrig med på bion men hon mötte mig vid tåget sen :) Så har fått träffa alla dag även om det inte va länge hehe :) Blir ju inte ofta precis.

/E


Skön dag :)

Suttit ute mesta delen av dagen, vart riktigt skönt ute förutom när det blåser, får hoppas det blir lika fint imorgon :)

Mamma gjorde skitgod kycklingsallad som vi satt ute och käka, och även om det inte kännts som man fått någon färg idag så har jag fått lite linjer :P höhö vill ha mer sol imorgon :D ge mig !
kycklingsallad med avocado & melon :D mmm :Dmaaat
Nu blir det bio med S ikväll :) Cilla kanske följer med också, hoppas det :) Rosie jobbar ju så hon kan inte :/ segt.  Får se vilken film det blir, inget bestämt än hehe  blir nog soft kväll, jag sitter inte hemma ialla fall!
/E

Immortal Technique

Yes Immortal Technique  till GBG, äntligen nått som händer på hemmaplan, red & meth blir ju inte av .. synd som fan för det vill jag se igen! :( Så får hoppas på detta nu :)!!!!!!  Så här står det .

Immortal Technique (US) är tillbaka!
En av vår tids mest egensinniga rappare kommer till Sverige, Norge och Finland!

Den amerikanske hiphopartisten Immortal Technique föddes som Felipe Coronel på ett militärsjukhus i Sydamerika. Uppväxt i Harlem, New York, började han vid tidig ålder intressera sig för hiphop. Han målade graffiti och skrev sina egna texter. De sociala skillnaderna och fattigdomen i slummen färgade hans texter vilka kom att bli väldigt politiska.

Han har gjort sig känd för sina ställningstaganden och kommenterar ofta frågor inoom sociologi, religion och rasism vilket gjort att han på kort tid blivit en av de viktigaste rösterna inom den politiska independent hiphopen.

Immortal Technique har flera gånger blivit erbjuden kontrakt av stora skivbolag, men har alltid tackat nej. Han talar ofta om att ha kontrollen över sin egen produktion och är idag delägare i skivbolaget Viper Records som han släpper sina skivor igenom.

Förra året släpptes hans tredje fullängdare The 3rd World, till en ström av lysande recensioner. Skivan producerades av DJ Green Lantern som bl a jobbat med Eminen. Det är med den i bagaget Immortal Techniquenu ger sig ut på vägarna. Förra gången han var i Skandinavien sålde han ut Mejeriet i Lund och John Dee i Oslo, och inget talar emot att det blir annorlunda den här gången!

Supportar gör MOHAMMED ALI.

Entré: 295:- + avgift för förköp
Kl. 21.00 På stora scen. Åldersgräns 18 år. Meny & bar.  
25/6 Musikenshus
/E

090516

Heej, fan vad irriterande, i min värld skulle jag gått upp för 2 timmar sen men jag är värkligen helt död på morgonen så det går ju inte att komma upp ur sängen hur många gånger man än bli väckt och hur högt min jävla väckarklocka ringer.. men nu tillslut så fick jag slita mig från sängen, sol ute så ska ut och sätta mig på bakisdan och käka frukost nu :)
/E

John Q

Nu har man kollat på film vart helt död hela kvällen! Kollade på John Q som gick på 3an.. så jävla bra, har sätt den innan, och jag älskar Denzel Washington :) Gjorde en lite beställning igen i pausen, kan inte hålla mig från erbjudanden :$

Ska sova nu snart, hoppas på fint väder imorgon :) natti /E

Nu är man ledig 2 dagar :D

Yes nu är denna hemska fredagen över :D Vart mycket på jobbet idag och ett tag var jag så trött så jag inte orkade hålla ögonen öppna, konstigt för det har ju inte vart ovanligt mycket, jag kände mig bara helt död i hela kroppen och hade huvudvärk, så idag har det inte vart kul på jobbet.  Fått reda på lite om våran personalfest vi ska ha eftersom vi klarade av en grej på jobbet, blir säkert kul haha .. ska åka runt i någon buss å festa tror jag det va ett tag sen kolla på sverige-danmark match (fotboll)  och sen skulle dom köra oss nånstans så vi ska få käka grillat och dricka ännu mer  sen kör dom in oss till avenyn :D haha om det nu blir så inte helt bestämt än :P
En gubbe som jag skrivt om tidigare som gick på samma kurs som mig på arbetsförmelingen för 2 år sen kommer in nästan varje dag nu och om jag inte sitter i kassan när han ser mig kramar han mig varje gång, så igår när jag kom till jobbet va han ute och gick och såg mig såklart så då fick jag en kram av han, så kom han in idag och kom fram till min kassa och sa att han saknade kramen idag, hahaah euuuu .. vad ska man säga lixom ?!!   Nu är ja i allafall hemma och har 2 lediga dagar framför mig :)  skönt som fan.! Fick även en lördag bytt och ska börja jobba 2 timmar tidigare på måndag, aja mer pengar och det är ändå tidigt  på morgonen, kommer fortfarande hem samma tid så det är skönt :) 
sleten
Fick hem ett brev från H&M idag med, 50 spänn + lite rabatter :D me like 

/E 

090515

Godmorgon, är sjukt trött idag. Så tråkigt att jobba denna tiden när det ser ut såhär nu, bli himmel och sol :(

Har ingen lust alls för det, hoppas värkligen det blir lika fint lördag & söndag nu :)  Vaknade lite senare idag för jag kunde inte öppna ögonen heeh så nu måste jag fia mig / E

Natti

Inte gjort något kul nu ikväll, bara degat framför datorn. Hoppas dagen går fort imorgon, längtar tills man är ledig i helgen ju :D Inget jag ska göra men ändå, vill vara ledig :P Skulle kanske till Lisseberg på lördag men rosie måste jobba så blir inget med det trro jag ...   Tråkigt att sova nu ju . 
Min mobil e så kass haha

Naj nu e det snart nanedags så natti natti =) /E

Hemma

Yes då var denna dagen över :D Har haft roligare idag  än vad jag brukar ha i alla fall :) Skulle ringa och fråga efter ett pris till en som jobbar på golvet, och han är så jävla sjuk varje gång man ringer så man bara sitter å garvar haha så  skämmigt när det står massa kunder där med . Trodde inte jag och Sofia skulle få sluta eftersom vi båda slutade 19.15 och det va mycket att göra hela tiden, men vi löste det :D Och hon bor ju också i Lerum och hon hade bilen så jag fick åka med henne hem, gött att slippa tåget :D  NU har jag imorgon kvar sen är jag ledig hela helgen :D:D Perfekt ! Har kännt mig rätt lugn idag så det har vart skönt :) Inte percis ofta jag känner mig lugn haha .
Jag & Nikki imorse, puss på sötisen

/E


090514

Godmorgon, idag blir en seg dag, hoppas tiden går fort! Fan vad jag längtar tills lönen kommer nu.. Jag och S hade ju snackat om att se Red & Meth .. men det blir det inget av nu :'(  20 måste man vara, å S fyller ju sent så det går inte
=( fan !!! Hade vart grymt att få se dom igen! Jävla åldersgränser :@

Dags att fixa sig / E

Grey's Anatomy

Nu har man kollat på greys anatomy och betalat räkningar. fan va jag älskar greys anatomy,  att man kan älska en tv serie så mycket :P hehe jag har torskat!  Är inte på något bra humör nu, blir helt knäpp 1 vecka i månaden (mer än vanligt då hehe ) Skit jobbigt men det går la över snart hoppas jag.  Ska sova om en stund, seg seg vecka detta är!

/E

Nelly shoes <3

Mitt lilla klick från Nelly som jag skrev om kom hem idag... det blev ett par skor :) Finns även i mörkblå, funderar på om man nästan ska klicka hem dom med :$ haha  löneförhöjning tack ;)
bild från nelly
149:- .. gratis typ :D

<3 Nelly shoes

Give me my money back !

DermalogicaDå va denna jobbdagen avklarad också, tiden står värkligen still där! Glömde skriva att igår lärde jag upp en tjej som har haft praktik på golvet i kassan, hon kan inte så bra svenska så det är svårt för henne, så idag ville dom att hon skulle vara med mig igen, vet inte varför hon skulle vara i kassan för idag var hennes sista dag :S  Tråkigt för detta var första gången jag prata med henne typ under hela tiden hon vart där, hon är va skit snäll.  Så idag var det tårta på jobbet igen. Så hemsk när hon frågade mig om jag var gift   så  ja ba nej nej själv då?  Så sa hon att hon har vart det när hon bodde i sitt hemland men hennes man var polis och blev dödad :/ Hemskt!  Synd att hon slutat nu i alla fall! Ingen löste mig i kassan så stängde och gick, sket i att räkna väskan med för jag var tvugnen att hinna med tåget för skulle till en affär här i Lerum som stänger 4 för att köpa en ansiktstvätt .. så nu är det gjort men kollade på mitt konto nu när jag kom hem och hon råkade göra lite fel när hon tog betalt :/ Skulle betala 500 och så lämnade jag 400 kontant och skulle ta resten på kortet, men då är det 500 draget på kortet nu med :/ Och jag hinner inte imorgon eller övermorgon  och nu är det ju stängt där så mamma ska vara snäll och gå ner och fixa det åt mig imorgon  :D 

Fått hem mitt paket idag med :D 

/E

 

090513

Godmorgon, kunde fan inte hölla ögonen öppna när jag vakna haha  så sjukt trött. Har fått världens bästa program på datorn :D me like . Nu ska jag snart fixa mig, sen blir det jobbet, skön tid idag. Inte mycket ,er att skriva nu /E

Kex choklad + Cola :D

Idag har vart ännu en sån dag när man bara sitter och tänker på hur jävla tråkigt mitt jobb är, jag hoppas värkligen jag hittar något nytt efter sommaren. Drog till Allum efter jobbet för att lämna tillbaka mina leggings med hål i, det blev dom som ni också tyckte hehe :D Så nu är jag 400 spänn rikare ;) Höll mig för att köpa något annat, men jag kollade lite i alla fall (a)   Belönade mig själv med cola och kex choklad påväg hem, fyfan vad gott det är ibland :D Men kan erkänna att jag gjorde en pytteliten beställning från Nelly igår hehe

Jobba imorgon igen, jobbar skön tid. Så jävla segt att jobba som idag när det är fullt med sol ute, får ju panik av att sitta inne!!!!!
mmmmmm :D
Har levt i myskläder och jobbkläder senaste dagrna, inte orkat hehe

Nu blir et tv:n för mig ;) / E

090512

Heeej .. då ska man till jobeb idag, jobbar seg tid. Kunde ju fan inte somna igår heller. Idag fyller Rosanna 20 år :D så GRATTIS  gumman :D Hoppas du får bästa födelsedagen :)
old pic jag & rosie
vi cypern 07
Köpenhamn 07
hahaaha jadu nångång för längesen

Nu måste jag fixa mig / E

Method man & Redman

5/6-09 STHLM

Yes dom kommer till Sthlm, jag och S har såklart redan snackat om att se dom, om vi kan då, ska fixas med pengar och ledighet, men hade vart underbart att få se dom igen, helt klart värt de!  Förra gången såg vi dom i Köpenhamn och det var grymt :D  Jag hoppas värkligen det löser sig så vi får se dom :D
/E

Degdag

Deg som fan idag, kollat på tv hela tiden, såg ut som det skulel bli världens oväder så va rädd för att gå ut och röka hehe  men det började regna/hagla som fan sen kom solen fram, har inte orkat sitta ute ändå :)


Nu är det 1 vecka kvar på tävlingen, inte så många som är med och tävlar så chansen är ju större för dom som är :D Men om det är någon som vill vara med i tävlingen gå in här och glöm inte skriva sätt att kontakta er på, om ni har blogg annars mail :)  Så nästa måndag väljer jag vinnare :) good luck

/E

090511

Heej heej .. Nu är man vaken, skönt att få sova lite längre idag, har ju fått gå upp tidigt hela helgen.  Mamma sa att det var sol ute när hon väckte mig men aa det var la bara just då, för nu är det helt molnigt. Så då kan jag lika väl lägga mig i soffan och se allt som pappa spelade in till mig igår, tror jag börjar med DH :) Kommer bli en degdag idag, ville egentligen åka in till stan för att kolla lite men jag ser förjävlig ut så tänker hålla mig inne idag, måste ju ändå ut imorgon när man ska till jobbet igen, jobba måmdag-fredag, så helgen har jag ledigt :D Men dom kommer la fråga om man kan jobba då som vanligt, men tror jag kommer säga nej då också, har faktiskt blivit riktigt bra på att säg nej nu :D... Nu, til tv:n
Gammal bild, saknar mitt hår =(  riktigt längesen jag hade så långt.

/E

Flo Rida

Jag har blivit helt såld på denna låten <3 Synd att jag får lyssna på youtube hela tiden hehe

Sugar

Äntligen är helgen över

Yes nu äntligen är denna helgen över, det var segt på jobbet idag men bättre än igår, vart rätt lugnt hela dagen, och tack för jag slapp öppna själv som jag annars får på söndagar, blir inte bra då för det kommer alltid å mycket folk.  Dom undrade om jag kunde jobba imorgon med, men ärligt så om jag inte har något att se fram emot och behöver spara pengar så orkar inte jag jobba massa extra, speciellt inte nu när jag är som tröttast på mitt jobb.

För ett tag sen sa en kund att han skrivt en egen dikt till en tidning och jag lovade honom att läsa den för skoj skull, men så glömde jag eller orkade inte tänka på det, men i alla  fall så hade han skrivit ut den idag så jag kunde läsa den , den var faktist fin :) 

/E

090510

älskar digGodmorgon :) Ska straxt börja fixa mig lite men är helt död.. gick ju mindre bra att somna igår igen, speciellt när saknaden av dig kommer och man tänker tillbaka på allt.. Har ju ändå gått så långtid sen du försvann men fan vad det gör ont ändå!  I miss you!!!!
Idag ser det ut att bli fint väder, som jag sa sist med och då började det regna som fan men det gör inte mi gnått om det regnar idag, ska ju ändå sitta inne hela jävla dagen!


/E

Natti

Inte haft ork för nått idag,  vill inte sova för jag orkar inte att det ska bli imorgon redan, men vill gärna att det blir måndag  hehe ... Vill bara låsa in mig och gömma mig under täcket imorgon och resten av veckan, men sånt går ju inte att göra längre ...

Vill vara såhär brun igen och ha sommar semester och sol
efter italien 08
God natt /E

Ooooooorka

Vilken seg dag, okej att man alltid tycker det är tråkigt att jobba och så men idag var det hemskt.. inget var annorlunda mot vanligt men jag satt bara och tänkte på att jag inte ville vara kvar där, så trött på det nu så jag spyr. Vill ha ett jobb jag tycker är kul, och det är inte mataffär!  Jag ska hålla ut nu men efter min semester så hoppas jag värkligen jag hittar/kan få ett nytt jobb för där orkar jag inte stanna längre. Fick smörgåstårta på jobbt idag, bara för igår slutade Maria (sa upp sig) Förstår henne, men tycker det är tråkigt att hon slutat nu :/

Glömde skriva att äckel va inne igår, jag har jobbar där 2 år och igår var det första gången jag såg han i något nytt på sig, en ny jacka hahahaah  spelar ignen roll om det år sommar/vinter/höst/vår han går alltid i sån blåa äckliga jacka hahah det va dagens höjdpunkt typ haha :D

När jag slutade idag fick jag springa som en gris till tåget, helt sjukt att jag hann, rosie ringde precis när jag hoppat på tåget och trodde jag höll på och dö eller nått för jag var så anfådd haha :D men så är de att vara rökare :$  Ingen kondition. 

/E

090509

Lika trött nu om inte värre, fyfan för att börja 7 på en lördag. Ser ut som fan också, börjar få munsår, fett hår, finnar. skabbtroll känner jag mig som, eller aa jag är!  Längtar tills helgen är över, trodde aldrig jag skulle säga det men när man jobbar som jag finns det ju bara helg varannan vecka om man har tur.  Sitter och lyssnar på Eminem - Beautiful <3<3<3 Ska laddas in på Ipoden nu :)
/E

Ge mig sömn

Tänkte försöka sova nu och som vanligt blir jag alltid mer pigg på fredagskvällar när jag vet att jag ska upp tidigt imorgon.. ge mig sömn nu! God natt

/E

Gratisbio

Jag är ju medlem på gratisbio, ibörjan trodde jag det var omöjligt att få ihop poäng till pressentkort eller biobiljetter men jag har fått ett som var på 100kr på Nelly och nu närmar jag mitt andra, bättre pressentkort :) Kan inte bestämma mig om jag ska välja pressenkort på H&M eller Nelly på 300:- eftersom det är där jag handlar mest .. jag älskar gratisbio :D Tänk att man bara kan få pressentkort sådär utan att egentligen göra något speciellt, jag beställer ju ändå så mycket från internet så varför inte göra det därifrån när man tjänar på det i slutändan ?!
Jag börjar närma mig 1000p :D

Man kan också tävla om pressentkort på Nelly värde 500:- varje månad genom att bara skriva i sin blogg, hade ju vart drömmen att vinna det med tanke på hur ofta man shoppar på Nelly :)  Och just nu kan man även hitta biobiljetter bland annoneserna, håller på till 10/5, dom gömmer 2 varje dag, men ska utföra minst 2 av erbjudanderna som dom laggt upp under tävlingen.  Så om ni inte är medlem på gratisbio än tycker jag ni ska klicka på bilden åvan eller här och bli medlem, det är inte så svårt som det kanske värkar =) lycka till
/E 

trötter

Är helt slut, tänk att man ska upp ännu tidigare imorgon också, å sen jobba hela söndagen.. hatar att jobba söndagar även om det ger bäst betalt. har alltid dom där jobbiga tiderna när jag jobbar söndagar.  Kan i alla fall vara glad att jag har gått tillbaka till att jobba varannan lördag å inte 5 i rad som jag hade nyss, så efter denna helgen är jag ledig nästa helg :)  Längtar dit. Det känns som denna veckan har gått så jävla fort, va ju nyss så glad att jag var ledig fredag lördag & söndag och nu är det redan helg igen :S  Hoppas nästa vecka går lika fort . 

Försöke ju använda något nytt varje dag nu eftersom jag har så mycket som jag köper , lägger in i gaderoben och glömmer av eller bara är för lat varje dag och använder degkläder , så idag blev det ett blommigt linne jag köpte i Thailand, jeans  (denimbirds) och koftan från H&M
/E 

Jobbig fredag

Gud vad mycket folk det har vart idag, precis när jag kom imorse var det skit lugnt och jag skulle då lösa hon som satt i kassan på rast, nästan alla andra var på möte, å första kunden jag får har 2 jättevagnar å sen kom det massa folk så det blev lite smått kaos för vi hade ingen mer som kunde sätta sig, , sen har det vart fullt upp hela dagen,  stressigt å sitta i   7:an också! Så jävla glad att jag bara jobbade till 15.15, jobbig fredag!  Mitt hår va kaos sen för jag som trodde det skulle bli fint väder hade fel, började regna idag igen :P

Har iaf kommit hem och käkat skit god kyckling gryta, och lite godis :D  Fick också hem  det jag beställde från Donnabeauty IGÅR, fan vad snabbt det gick :D och ett armband från cocoo :) Ser svart ut men det blir bra ändå :)
 
/E

090508

Godmorgon, hade inte turen med att somna snabbt igår heller, vet ine hur många gånger pappa tjöta på mig att gå upp förut, men denna morgonen vakna man inte av regn i alla fall, för nu ska det såklart vara sol när man bytt dag för å jobba idag, tur att man inte jobbar hela dagen, fortfarande rätt kallt ute men det är ju blå himmel :)

Jobba hela helgen nu, segt segt segt, och nästa vecka är inte roligare.
/E

God natt

Då var det nanedags, upp tidigt imorgon för att jobba, men jobbar ändå skön tid imorgon :)  Tror jag har bestämt mig för att lämna tillbaka mina leggings (dom slita) som några tyckte också att jag skulle göra :P  Dom kosta ändå 400:- och kan hitta något annat för det hehe Men fixar nog det nästa vecka då jag ändå jobbar  tråkiga tider.  Nu ska jag försöka sova, hoppas det går snabbare att somna idag än vad det gjort dom senaste dagarna. Tråkigt att blogg.se har blivit så segt på kvällarna med att publicera inlägg, tar sån ävla tid innan det syns :/

Wazzzzzuuuupp haha

God natt /E

Godbitar från Nelly


Älskar Nelly /E

Seg kväll

Ush ännu en sånhär seg kväll när man egentligen inte gjort någonting, suttit lite framför tvn utan att gilla det man kollar på, kollar runt på samma sidor på nätet, busa med nikki .. heeh jaa inte speciellt kul ialla fall
Ser ut som en mupp :D haha (från igår)

Nu ska jag fortsätta att göra ... ingenting
/E

Skulle jag köpt det ?!

Testade detta igår på H&M men köpte det aldrig, men nu börjar jag tänka på om jag vill ha det ändå, jeansshots och en topp, behöver inskaffa lite färg i garderoben =)  Jaja kanske nånannangång

Även dessa skorna från dinsko som jag också funderade på


/E

Paket :)

Fick väcka min bebis nyss för hon skulle ut å gå, inte lätt när hon bara vill sova hela dagarna men kan inte klandra henne :P   hon älskar att ligga i soffan och vila
love you
Fick ett paket hem idag med,  det va min Volumaster som kom, fan vad snabbt det gick att få hem den :)+ me like. Får se när man orkar testa den, många som skrev väldigt bra om den men också några som inte gillade den, så får se vad jag tycker sen :)  Hoppas på att den hjälper och är bra ialla fall! 

Och mamma va å handla så bad henne köpa med en tidning till mig hem, så nu har jag något att göra en stund iaf :)

/E

Hjälp !!?

Okej jag har beslutsångest när det gäller mina jeans leggings, ska jag behålla båda eller ska jag lämna tillbaka ett par, och om jag ska lämna tillbaka, vilka?! Oj vilka problem jag har va haha :D

Dessa köpte jag på MQ (Zoul) 299:-
Väldigt tajta men dom är i den färgen jag vill ha och ändå sköna men lite åt försmå hållet om man ska välja haha
 
Och dessa köpte jag på Cassels 399:-
Slitna ljusa, sitter bra men ändå lite förstora vid rumpan  så dom är åt förstora hållet :D



Lite dyrt med jeans leggings tycker jag men det är så bekvämt, gillar inte att det inte är några fickor på och sånt bara men men .. Så nu hur ska jag göra, hjälp!!? Skilljer ju 100 spänn på dom .. men det är så typiskt mig nu att behålla båda, tror dock det kommer sluta så denna gången också haha :/
/E

Klick

Regnar för fullt idag igen, så segt att vakan upp till det varje morgon för då vill man aldrig gå ur sängen, har inte fixat något med kläderna än för min gudmor kom hit så har suttit uppe med henne och mamma och tjötat lite, men ska ta tag i det nu :$ hehe  Blev även ett nödvändigt klick från Donnabeauty nu ..
bild från igår haha
/E

090507

yesterdayHeej, nu har jag lyckats slita mig upp ur sängen, fattar inte varför jag har fått så svårt att somna varje kväll nu! Är skit trött nu ialla fall, men är så glad att jag bytte så jag är ledig idag och jobbar imorgon istället för tvärtom :) Spelet igår på jobbet va så tråkigt, tur att jag hade de samtidigt som Anna för hon är så jävla rolig . Det var massa om kärnvärden och skit, tog oss typ 40 min istället för 1 och en halv timma som dom sa innan, kändes så onödigt att åka dit men jag drog ju ändå till Allum efter =) Gick omkring där själv ett tag sen kom Sofia :)

Va helt slut igår, Sofia skutta omkring å va överlycklig för hon hade shoppat medans jag knappt orkade gå :S haha brukar vara tvärt om, och ändå hade jag ju inte gjort något spec igår.

Ska upp och käka lite frukost nu sen får jag nog fixa lite med kläderna jag köpte igår, för just nu ligger allt i påsar på golvet som vanligt
/E

Det jag skulle ha .... + lite till

Japp va ute efter mascara och jeans leggings idag, och det kom jag hem med också =)  blev svarta jeans leggings från Gina Tricot och ett par blå från MQ + ett par blåa till från Cassels, tror jag ska lämna tillbaka ett par av dom men vet inte vilka än ..
Beyond Mascara
Va ju såklart inne på H&M också och fick med mig detta därifrån :)
rosa stor sjön tisha
Förutom leggingesen så blev det även detta från Gina
hårsak
/E

Hemma igen

Hemma igen efter en snabbis på jobbet och shopping i Allum, nu ska jag smita till tvn och se Greys som precis börjat, lägger upp shoppingen sen ;)
/E

Ta mig tillbaka

Thailand 08 <3
phi phi island
jag =)

haha freak

mys
/E

090506

Godmorgon
Natten gick bra, inga mardrömmar =) men det tog ju inte lite långtid att somna, sjukt irriterande, så nu sitter man här och är trött.. trött på all skit. Och dagen börjar med regn idag med.  Vaknade senare än vad jag hade räknat med, ska straxt hoppa in i duschen å fixa frukost sen, måste veta om S ska med till Allum idag med, hoppas på det 
Fan att dom skulle ha de här spelet idag .. vill bara ligga kvar i min säng och gömma mig under täcket !!!!
/E 

Stress

Fan vad tiden går fort efter man jobbat stängning, kommer hem sen måste man typ sova, skit segt! Vart stressad hela tiden på jobbet idag, hatar när jag blir sån, men det va jävligt mycket att göra. Har fått byta en tid nu så är ledig på torsdag och jobbar fredag istället för tvärtom, förlorar lite på det men orkar inte bry mig. Och imorgon ska man in till jobbet på sin lediga dag för att göra något spel :S vet inte vad det är men det skulle ta 1 och en halv timma ialla fall, skulle ju med Rosie till Allum efter men hon va tvungen att jobba, så alltingen får jag gå där själv eller så skulle kanske Sofia med mig :)  

Hittade dessa jeansen i garderoben idag, inte använt dom på jag vet inte hur länge, sköna är dom iaf :) Och min sköna tröja som jag ångrade att jag köpte på Mango outlett

Hade en kund idag som sa att han skulle bjuda ut mig på öl, öö nej tack :O haah

Hade sällskap med Cilla till jobbet idag med, haha typ

Har nyss käkar varmamackor :)  Ska nog snart ta och försöka sova men är lite nojig för det, vill inte att det blir som igår natt :$



/E

Mongo

1/5


Ge mig mer värme / E

Björn Axén Volumaster

Har kollat runt på lite sidor nu på morgonen och hittade Björn Axén Volumaster, många som skrivit att den är bra och mitt hår är värkligen platt och tråkigt så jag kollade upp vad det skulle kosta med en Volumaster, hittade då denna sidan Frisör Center .. värkar bra så jag beställde en :) 399:- fraktifritt också :)

Hoppas den är bra nu :)  Såhär står det om en på sidan iaf:
En unik produkt skapad av Björn Axén. Volumaster skapar volym från hårbotten och ger användaren en känsla av 2-3 gånger mer hår. En ökad hårvolym är något som ständigt efterfrågas i Norden där många har tunt och platt hår.

Idén till Volumaster fick Peter Hägelstam, Creative Director hos Björn Axén, när han arbetade med en stor modevisning i New York. Alla modellerna med afrofrisyer hade rakpermanentats och fick stor uppmärksamhet. Efter några veckor började den naturliga krusningen växa ut och frisyrerna lyftes från hårbotten och skapade en enorm fyllighet. Idén till Volumaster var kläckt.

Med Volumaster arbetar man igenom håret sektionsvis. Det är håret 4-5 cm närmast hårbotten som skall klämmas åt. Extra hållbarhet kan man få genom att tupera håret innan det formas med Volumaster. Problem med virvlar som delar upp håret löser Volumaster genom att dölja kala ytor och skapa en homogen frisyr. Alla som hittills testat produkten har upplevt en ökad hårvolym.

Volumaster är utvecklad med frisörernas hårda krav. Den har snabb uppvärmning samt en extra lång sladd på 2, 8 meter.

  • Revolutionerande produkt som lyfter håret från hårroten och skapar fantastisk volym.
  • Patenterad utformning av värmeplattorna.
  • Keramisk beläggning för skonsam behandling.
  • Extra lång sladd: 2,8 meter.
  • 2 års garanti.
~

Ser fram emot att få testa den :)
/E


090505

Heej, detta har vart en helvetesnatt typ :/  Gick å la mig straxt innan 12 sen vaknar jag upp 01.45 och tror jag redan har sovit hela natten, men det hade jag ju inte så gjorde nytt försök till att somna om. Men det blev inte så bra för jag låg och hade hemska mardrömmar fram till 5 tiden då jag vaknade upp ur dom, hörde att pappa var vaken där uppe och viste att morsan ändå skulle upp vid 6 tiden så jag gick och la mig i hans säng, hatar att sova i källaren när man haft helt sjuka drömmar, va skit pigg då också men lyckades ändå somna om efter ett tag, och då fortsatte drömmarna, inga mardrömmar som tur var men helt knäppa ändå :S  Känns som inte hjärnan har fått vila en sekund inatt och ögonen e typ rödsprängda :S

Vaknar upp till detta också, regn regn regn, det gör en ju inte lite segare!



Glömde skriva att jag träffade Emma på tåget igår, va skit längesen ju .. får se om det blir att vi träffas snart igen som vi alltid säger men som aldrig blir av :$ Nu ere dags för frukost :)
/E


:)


/E

Då var man tillbaka på jobbet

Yes då var man tillbaka på jobbet idag, va rätt okej förutom sista timman som inte ville ta slut :@ En så söt kund som jag alltid snackar med, 65 sa han att han va idag och massa tatueringar, han ba: man blir alltid så glad när man ser dig :D Alltid kul å höra :) En annan va också inne idag som va på kurs med arbetsförmedlignen samtidigt som mig för 2 år sen innan jag fick mitt jobb  han krama mig  idag när jag såg han när jag skulle tillbaka med något  haha .. det roliga är att han har hela tiden trott att jag heter Anna, eller aa han tror det fortfarande men jag kan inte med och säga att jag heter Emma nu när han trott det i 2 år :$

Idag hittade jag denna marinblåa skjortklänningen i garderoben, så det fick bli den + leggings och jackan från H&M

Segt att man bara har fredan ledig denna veckan :/ men på onsdag ska jag iförsig bara dit en stund men ändå :P Efter det blir det nog Allum med rosie hoppas jag :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och fixa något gott att käka, sen blir det glass mouhaha :D Kul att några är med i tävlingen iaf :)





/E

Tävling :)



Nu har jag i samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, fått ordna en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband! För att vara med behöver du bara skriva en kommentar till detta inlägget  i min blogg och motivera varför just du borde vinna det! 
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på!!)

En lycklig vinnare utses av mig om två veckor och presenteras här på min blogg!  18 Maj kl. 18.00

Lycka till!! :)
/E



Luuuuuda


Helt sick om man får se luda i sommar :D:D:D:D Inget får skita sig nu :P
/E

090504

Godmorgon, då var man vaken, sitter här med en ansiktsmask på eftersom min hud har blivit helt söndertorkad av all sol i helgen :/ skulle ha smörjt in mig :$ så hoppas detta hjälper lite! Ska straxt hoppa in i duschen, tillbaka på jobbet idag ju!  Ska försöka lägga upp en tävling innan jag sticker till jobbet :)  Hoppas den här dagen går fort på jobbet nu!
haha sötnos :D

/E

Slut på ledigheten

Yes då var dessa 3 underbart sköna dagarna över, tillbaka på jobbet imorgon =(  Haft jävligt tur med vädret och allt och det brukar jag inte ha:)  så får vara glad för det :D  Är så jävla shoppingsugen nu, not good :P
Jag på promenad med lillen

Ska sova nu, så god natt :)
/E

Just nu

Sitter här och tråkar, kollat på tv och läst veckorevyn som jag köpte förut :) Väntar på att chokladpuddingen som syrran gör nu ska bli klar, fan vad gott :D haha

/E

tv söndag

Japp nu va det söndag igen vilket betyder att jag snat ska bänka mig framför tv:n :)

Tror de skulle vara med muskelknuttar i wipeout så det kan vara ballt att se med :D  hehe
Ska nog fixa lite te snabbt och sen blir det tv :D
/E

.. och en halv tack

En sak jag tycker är jävligt störande som många håller med om är när man ska köpa skor, älskar skor men storlekarna är skitsvåra att hitta .. jag tex behöver 37,5 .. men det finns ju knappt inte ! 37 kan jag ha men då är dom inte bekväma, sitter åt för mycket och 38 är för stora. Riktgit tråkigt när H&M har börjat få in så snygga skor, men dom har bara jämna storlekar, vilket jag tycker är riktgit synd! Skopunkten & dinsko ..samma sak där.  Nelly har iförsig snygga skor till bra priser och dom brukar ha bra storlekar, men  hade vart kul om andra kedjor fixade så det finns storlekar för alla där med :) För det är inte lätt att hitta skor nu asså :P

37,5 tack
/E


Om igår


















Tjho, igår drog vi ju in tidigt till GBG, mötte S på tåget sen drog vi till Vasastan för att träffa cilla och kolla på matchen, real-barca .. satt i baren drack öl kolla fotboll och åt chilinötter :D haha as gött!  Matchen va bra och Barca vann med 6-2 :D :D:D Gött som fan! Så sorry alla real fans men ni är så knäckta :D Tog inga bilder ute igår men som vanligt innan utgång =)

Blev mina 11cm klackar från Nelly och min nya klänning från H&M, jävligt kort ba :/


Efter matchen fick rosie laga lite mat till oss för vi va såklart sugna på något som vanligt :D Jag käkade vitlöksbröd och räkor, skit gott och ja jag har torskat på vitlöksbröd (a)
Sen drog vi över till Victoria snabbt, fick en fisk och öl var :D  Gött gött så jävla sköna dom som jobbar i baren där, vill också ha så kul när jag jobbar :P  Sen drog vi iaf tillbaka till Vasa för rosie hade slutat jobba så vi satt där ett tag sen blev det hemgång :)
Armbandet från Cocoo :)
blää
Ingen spec rolig kväll men jag satt inte hemma iaf :)
/E

090503

Godmorgon, råkat sova bort typ hela dagen nu, vaknade för halvtimma sen, inte meningen men det är ändå kallt ute idag och typ ingen sol, behöve nog sova ut lite också!  Sista lediga dagen nu, fan vad segt det känns! Idag är det tvdag iaf :P
Lite bilder från 1 Maj
Pappa

Mamma & Nikki

Pappa grillar =)
 
Busfrö

Mupp

/E

Segt

Så var man hemma igen, är ju ledig imorgon med och längtar inte tills på måndag när man ska tillbaka till jobbet =(  Helgen har vart soft men inte alls som jag ville ..  inte i närheten! men men that's life
Jag igår

Är trött som et svin nu, så ska sova.. hoppas det blir sol imorgon med! God natt /E

El classico

Helllu =)  Idag blir det GBG igen, ska åka in vid halv 8 så ska jag möta Sofia på tåget, sen drar vi vidare till Vasastan för att träffa cilla, ska sitta där och kolla på Barca mot real .. el classico ;)  Sen när rosie slutat jobba kommer hon ut med så vi sitter säkert kvar där och tjötar hoppas jag :) Blir nog nice kväll.. inte ofta alla 4 ses ju ! Fan har redan börjat flå :(!!
Godis, mm :D vilken tjockis jag är va :D haha
igår
Jag & syrran
mobbade barn
/E

Jag & Sofia

Här får det bli bildbomb, syrran tog ju några kort på oss snabbt innan vi skulle dra igår, alltid kul att ha :)
Jag & Sofia



Jag tog lite innan också när vi satt på baksidan och drack Sparkletini :D



S :)
Älskar bilen :D haha

/E

Kärlek



/E

Igår

Jag har inte kommit ut i solen än, ska ändå ta det lugnt idag med solandet för jag ser helt hemskt ut haha, orangeröd typ :S Så här kommer en bild på mig från igår
mongojävel haha
 Close up

/E

090502

Godmorgon, här mår man inte spec bra men skitsamma vill inte sova bort dagen heehe, huvudvärken sitter fortfarande kvar men har hällt i mig massa vatten så får hoppas det blir bättre snart, får försöka sova lite till ute i solen sen :P  Men igår såg jag fan ut som en krabba i ansiktet, men orka smörja in sig :/  Vill bara få färg ju :D  Det ser ju inte ut som det ska regna idag iaf :D:D  Fan vad det är gött å vara ledig!!!!
Jag igår

Lånade syrrans kamera lite :)

Frida & Nikki

haha nikki din skitunge :D

Vi igen <3

/E

Utekväll med S :)

S kom ju hit förut, vi softade på baksidan, drack lite och fixade oss.. såklart blev det stressat i slutet som alltid innan vi ska någonstans :$ Frida har lite bilder på hennes kamera så hoppas jag får dom imorgon :) Har massa fula bilder från innan idag med ;D  Ångrar att jag tog på mig dom skorna jag hade ikväll, trodde värkligen dom skulle vara bra men dom var förstora :( faan!!!!! Köpte dom på skopunkten när jag va i Borås med R,,
Sofiaför stora skor :(Cider & vin :)
Vi drog iaf till bryggeriet, satt och stjöta ,drack lite och käka vitlöksbröd med ayolisås :D fan vad gott det va :D





Jag på bryggeriet :)


Sen drog vi vidare till Keybar.. HELT DÖTT DÄR.. men vi hade gartis inträde så vi tog varsin cider där och sen tänkte vi kolla om det värakade ok på bryggeriet igen men ingen orkade så vi drog till donken istället =) Gött som fan :D

Nu är jag skit trött och har skit ont i huvudet så ska försöka sova, ska nog in till GBG imorgon kväll igen :) Så godnatt  /E

What a lovely day

Faan vad underbar dag :) liggat på baksidan nästan hela tiden, jag och frida tog massa kort, jag lånade hennes kamera, blir något bättre än med min kassa kan jag säga :D haha  Snart komemr S hit så ska vi fixa oss och börja dricka lite gott :)
Tjockisfrukost :P

Nu fick vi lite bråttom, sk fixa oss  och skit, koemrm bli bildbomb imorgo nelelr så kan jag lova :D  / E

Style Guide H&M

Linne 98:-
Shorts 298:-
Skor 498:-
Kuvertväska 149:-
Bikinitopp 98:-
Armband 49.50:-
/E


















090501

Godmorgon, 1 Maj idag, så om 11 dagar fyller lilla rosie 20 =)   Ser ut å bli riktigt fint väder ute idag med, så ska ta å fixa frukost och sätta mig i solen nu och käka =)  Ikväll blir det nog utgång med S :)  Hoppas man hittar något roligt ställe att dra till, tycker inte det är så kul att festa i GBG, gillar mer att åka iväg.. men man vet ju aldrig hur det blir ikväll =)

/E

RSS 2.0