110331

Tjoooo, då var man tillbaka i Sverige igen =( Kom tillbaka i tisdags kväll så igår va man tillbaka på jobbet  igen. Min dator har beslutat sig för att inte starta också så har pappas så länge. Idag väntar jobb + inventering, inget jag ser fram emot men ändå glad att jag jobbar stängning för då slipper jag dom första timmarna :P Nu måste jag fixa mig sen iväg.

Möttes ialla fall av ett soligt Sverige när vi kom hem =)

.Emma


110325

tjooo  min dator fungerar typ inte så därför jag inte kunnat skriva nånting. Snart blir jag upphämtad för att åka till landvetter. London med Rosie några dagar nu, kommer bli bäst. :D:D:D:D  är jävligt nervös nu bara  för jag kom på att jag måste flyga haha :P ush men det går nog bra, ha det fint =)
.Emma


110324

Goodmorgon. har lite bråttom så kollade bara in en snabbis. Kom ju inte upp när jag hade planerat såklart, ska snart iväg till jobbet. Är för döden att jobba denna tiden när det är så jäkla fint väder ute, men men denna dagen kvar sen pyser jag några dagar :)  Syrran ska ju bo hos mig när jag är borta men hon komme redan idag, så hon får fan hjälpa mig med vad jag ska packa med mig :P Är ju sämst på sånt, yeey dags å dra, ciao

bara för hon e så cool ;)

.Emma


1 dag kvar

Fasen nu är det imorgon kvar sen äntligen bär det av :)  Har inte packat än utan det får jag göra efter jobbet imorgon, men väskan står redo ialla fall :)  Jobbade stängning idag och det blev lite sent så va inte hemma förräns straxt efter 10, ska snart sova för börjar 10 imorgon med, hoppas dagen går fort!  Skönt att få skjuts hem idag med, slippa bussjävlarna :p


.Emma


Hittade den :D

GÖTT jag hittade min laddare till kameran :)  Blev lite nervös där.  Har dammsugit och tvättat och duschat så snart ska jag ta och fixa mig sen bär det a till jobbet, ork.  Hade behövt den här dagen hemma för att hinna med allt, fasen.
mupp
.Emma


110323

Godmorgon, haft lite ångest nu på morgonen för Hugo väckte mig vid 6 av att han va i min låda och höll på å cpa sen kom han och börjad mysa å pussas  så jag slängde ut han haha  men sen när jag gick upp såg jag att han hade spytt i hallen, stackarn å jag slängde ut han å han behövde bara lite kärlek :/ haha.  Har ialla fall vart iväg och solat  nu, ska slänga in en tvätt nu med =) Och smarta jag har tappat bort laddaren till min systemkamera som jag ska ha med till London, fuck fuck fuck båda batterierna är slut, måste hitta den. 
<3
.Emma


jobbat sent

Heej,  har fått lite hjälp av Emelie idag med mina lappar, är inte klart så jag kan skicka in det men det är pågång nu. Fick även lite tips om annat jag kunde söka så man får ut lite mer eftersom jag vart hemma 1 månad, hoppas på det nu :) Alla pengar är välkommna ;)  Segt å jobba stängning för det känns som man kommer hem och måste gå och lägga sig med en gån typ, inget kul.  Ska jobba sent imorgon med men jobbar nog sent med Azra så jag kan åka med henne hem =)  Nu får jag ta och sova, natti.

.Emma


- - +


.Emma


110322

Godmorgon, fick lite psykbryt hemma igår  för jag fick hem papper från försäkringskassan och har lite panik med att det måste skickas in, samtidigt som jag inte förstår ett piss av hur jag ska fylla i dom jvla lapparna och inte kunde få hjälp, sluta med att telefonen åkte in i väggen men han överlevde :P  Pappa ska åka förbi jobbet idag ialla fall och hämta lapparna så ska han och morsan hjälpa mig att fylla i allt. Bra det annars slutar det nog med att jag river i sönder dom.  Känner mig typ stressad över att det snart är fredag även om jag längtat så sjukt mycket efter den dagen, har ju inte hunnit börja med att packa och sånt.  Aja får  ta och försöka börja fixa lite här nu så nått blir gjort.

.Emma


Då var man tillbaka till verkligheten igen

Så då har man jobbat klart första dagen, det gick väll rätt bra. Fick stå hela dagen vilket var jävligt skönt.  Skönt å vara hemma igen ialla fall :)  Nu är Rosie påväg hit  för å få lite mat till Nelly haha :P Dåliga tider nu änna :P

.Emma


110321

Godmorgon, fyfan det va inte lätt att ta sig upp såhär tidigt. Idag kommer man tillbaka till verkligheten lite, ska jobba nu måndag-torsdag sen är det äntligen den 25, det betyder lön + London :)  Får hoppas dessa dagar går fort nu. Skönt som fan att jag börjar första dagen tidigt ialla fall, hade inte pallat stängning idag, ska ta och fixa mig nu sen iväg. Hoppas jag kommer ihåg nåt :/
sussar så sött
.Emma


söndags svammel

Helluu, har serriöst liggat på soffan hela dagen, hatar denna veckan i månaden den förstör allt, har ju så ont hela tiden men just nu är det lugnt tack och lov.  Kollade solsidan förut, så jävla bra, riktigt tråkigt att det va sista avsnittet bara.  Sen hoppa jag in i duschen och nu går den nån bra film på 4:an som jag kollar på :)  Imorgon ska jag börja jobba igen efter 1 månads sjukskrivning, är faktist nervös. Kommer ju inte ihåg nåt och har inte äns orkat tänka på jobbet nu när jag har vart hemma.  Får hoppas det går bra :/

Jag och sessan när jag va i Lerum, haah kolla blicken hon ger mig :p
(L)
.Emma


freedom & happiness


.Emma


110320

Helluuu =) Som jag trodde spenderades gårkvällen i soffan framför dåliga program, men gött att bara dega för jag va så jävla seg.  Inte sovit bra inatt heller  för såklart när väl Hugo är lugn så vaknar jag av mensvärk kl.4 och då vaknade han med när jag skulle upp och ta tablett å skit så sen ville inte han somna om, så efter nån timma lykades jag nog.  Va precis iväg och postade ett paket och handlade lite, skönt att ha det gjort =)  Ska se om jag kan lägga ut lite mer på tradera idag med, ska bara få ork att börja ta bilder på allt också.

haha kolla hur rött håret blev efter första färgningen, aja nu är det ju nästan svart istället :/
på promenad med nikki i fredags =)
.Emma


skööööön dag:)

Fasen vilken skön dag det blev :)  Va ute och gick med rosie imorse sen gick vi hem till henne och satt ute och tjöta i solen. Cillz vaknade också så hon joinade oss :D  Va där ett tag sen gick jag hem och då hade solen kommit till min balkong så satt säkert ute 1 timma :D  Underbart!

Fick hälsa på Hugos syrra  :D
neeelly :D
hos Rosie =)
Är sjukt seg nu eftersom jag inte fått sova så mycket inatt så ska nog ta och dö i soffan lite =)
.Emma


110319

Godmorgon, har haft en helvetesnatt för Hugo har hållt på som en galning sen klockan 4 och även innan jag hann somna så mycket sömn har det ju inte blivit. Farsan har dratt till jobbet och jag gjorde en chansning å smsa rosie för å se om hon ville ut på en morgon promenad, så det ska vi ta och göra o men stund :D  Ändå lite sol ute så får hoppas det spricker upp sen.

saknar redan min lilla sessa ju :D

.Emma


farsan sover över haha :D

Så nu är man hemma igen, färgade håret så nu ser det nästan svart ut :/ aja det jobbiga röda är borta ialla fall =)  Farsan sover här inatt för han ska till jobbet imorgon och fixa lite så vi har kollat på tv och tatt en öl =) nice nice .
pappi
.Emma


tacos :D

Göööttt käkade tacos för en stund sen, och syrran har sin kompis här för hon färgade hennes hår så åkte dom nyss iväg och köpte färg till henne själv och en till till mig. Så idag eller på söndag blir det att färga igen, vill inte att de ska se så rött ut där utväxten va innan så lika bra att fixa det redan nu =)

Lite bilder från imorse



.Emma


Tillbaka på ruta 1

Gick iväg förut till sjukgymnasten sen träffade jag samma som jag va hos sist. Han hade ju inte så mycket att säga efter att jag berättat att axeln hoppa ur led 1 gång till mer än att jag får börja om från början. Göra samma övningar tills jag ska dit nästa gång och då förhoppningsvis kan få nya så det går frammåt nån jävla gång.  Så jävla tråkigt att göra dom bara.  Sen gick jag hem, fixa lite kaffe och sen ut på en liten rundan med Nikki :)

Hade bara myskläder med mig hit så lånade kläder av syrran :D  älskar tröjan!

.Emma


Färgat håret

Passade på att ta hjälp av syrran igår med att färga håret. Va rätt nöjd igårkväll för då såg håret mörkt  ut men nu när det är ljust ute gillar jag det inte, är för ljust och lyser lite rött vilket jag inte gillar, vill ha det så mörkt som det va igår ju =(  fasen
färgning pågår :P
färdigt
.Emma


110318

Godmorgon, vaknar upp i ett snöigt och vitt Lerum =(  Ska snart dra iväg till sjukgymnasten,  sen hem igen och ut med Nikki, faan kunde inte solen hållt sig kvar, sverige ger mig inget hopp!  Har lite bråttom nu så får smita, ciao =) . Emma


sommarlängtan

Om ett tag hämtar farsan upp mig efter jobbet så åker jag med hem till Lerum =)  Riktigt nice att solen smyger sig fram nu :)  Åååååå ge mig sommar!
gammal bild
.Emma


H&M news

Nya grejjer på H&M, vill ha allt men får hålla mig tills London, ska nog kika efter lite av detta då =)

maxidress

.Emma


110317

Godmorgon, ingen sol idag men ingen snö heller tack och lov!  Låg kvar lite extra i sängen för jag va så trött .  Idag blir blir det nog att sova hemma i Lerum igen, ska till sjukgymnasten där tidigt på fredag så skönt att slippa åka den biten då.  Syrran sover nog här då å är barnvakt åt Hugo ;) haha. Fattar inte vad jag ska göra hos sjukgymnasten nu igen för meningen var att jag skulle få nya övningar, men eftersom min axel hoppade ur en gång till så är jag ju på 0 igen  och han verkade inte så bra som jag va hos. Aja får se hur de går med det.

mogngo bild från farmors kalas
.Emma


Greys anatomy <3

Fan vad gött, lika skön dag idag som igår =)  Satte ute ett tag annars har jag inte gjort något speciellt.

sooooool <3

Kunde inte hålla mig, underbart väder så blev så sugen på en iskall öl :p
vardagslyx ;) haha
Sen var det ju premiär för första avsnittet igen av Greys anatomy. faaan  blir ju helt besatt av det programmet, love it!   Snälla ge mig sol imorgon med!
.Emma


R.I.P NATE DOGG

Rest in peace =(





.Emma


Ivory Drape Crepe Tux Jacket

Nåt som ska införskaffas i sommar, vit kavaj =) 

Från Topshop
.Emma


summer feelings

Åååå sommarkänslor när det är så fint väder :D  Så blev lite depp när cilla sa att det kanske skulle snöa torsdag/fredag ? Nej jag vill att det ska hålla i sig såhär och bara bli bättre, trött på annat nu :)

.Emma


110316

Gooodmorgon, vakna av att solen lyser in i sovrummet idag med :) Blir nog riktgit fin dag. Va precis iväg och postade ett paket :)  Så nu är man ännu ett par skor fattigare.  Fick sålt lite grejjer igår med så får hoppas dom hör av sig så jag kan posta dom med .  Ska nog ta och sätta igång en tvätt idag med, har ju inte tvättat på flera veckor känns det som eftersom jag bara är hemma, så går inte åt så mycket kläder :P

En trötter jag i måndags . .
handikappad mupp
.Emma


I mina paket =)

Hudkräm från dermalogica, tur att den kom idag för min var helt slut.
+ tester på bästa pealingen  =)
örhänge, fyndat på tradera :P
precis som det från jfr som jag ville ha =)

.Emma


What a wonderful day

Fasen vilken skön dag det blev :)  Underbart väder ute så satt ute ett tag på balkongen, får ju passa på man vet aldrig om det börjar snöa igen :P 
blev röda naglar idag
Fick 2 paket hem :)
visar sen ;)
Lagade god middag, mango chutney
mmmm :D
Sen knackade det på dörren och då kom syrrorna på sponatnbesök :D

. . . med cola och polly :D ååå bäst haah :D

Så vi satt och tjöta ett tag men dom drog nyss så jag funderar på om jag orkar hoppa in i duschen snart för kl 9 börjar ju desperate housewives igen så då ska jag va bänkad framför tvn :D  Hoppas det blir lika bra dag imorgon nu, sol sol soooool :D  Allt blir så mycket bättre då :P
.Emma


Mira wedge

Från Melba

.Emma


sol <3

Såja lite har man fåt gjort idag, diskat, damsugit och tvättat, gjorde även ansiktsmask för att testa en av all dermalogica tester jag har här =)  Nu börjar solen kika fram på balkongen så snart ska jag ta och sätta mig där och njuta av solen ett tag :)

Fasen Cillz idag hade vart en perfekt dag för våra promenader :)

ahhaah ninjakid

100414
fånga solen ;)
cillz
.Emma


110315

Godmorgon, 10 dagar kvar till London och tiden kryper fram. Ser ut att va riktigt skönt väder idag ialla fall :)  Hade tänkt dra å sola men har ingen ork, kan lika väl sitta på balkongen sen om solen inte försvinner, men det är ju ett tag kvar tills den kommer dit.  Ska ta tag i disken och skit nu, kul kul. Juste har massa massa auktioner som går ut idag, från 1 kr så checka in här =)
jag & syrran
.Emma


bling bling

Geee mig :D

från jfr =)
.Emma


----

Åååå tråk,  hade turen att one three hill och OC va på tv förut men nu är det bara skit. Har fixat käk å så annars inget. Blev lite avensjuk nu när jag pratde med rosie och hon var påväg till träning, vill ju också, fan!

Mitt hår är katastrof nu för färgen håller på att gå ur :/  men ska färga det snart igen ialla fall =)
haha å där orkade jag inte ha grejjen jag ska ha armen i riktigt på :$
.Emma


Reeeesefebeeeer

London snart . . .

.Emma


110314

Helluu, då var man hemma igen. Åkte till jobbet förut, snackade lite med Linda & Bella  och även lite med chefen, sen blev det att fixa med papper om min sjukskrivning som skulle in.  Konstigt att vara där utan att jobba.  Aja sen körde morsan hem mig så nu ska jag fixa kaffe och bara slappa.
hemma i lerum igår
wohoho
.Emma


hemma en snabbis

Så nu är man hemma en snabbis för att hämta grejjer och lämna av syrran =) Sen åker jag tillbaka till Lerum så blir det mys med Nikki och solsidan :D  älskar söndagar ibland =)

Kommer sakna bebis ikväll :D haha

.Emma


På besök i Lerum=)

Så nu har vi vart hos farmor på kalas, kan inte ladda upp några bilder för dom har inte samma sladd som jag behöver. Men men  fikade och träffade kusinerna så nu degar vi bara hemma. Jag och syrran byter hem för inatt för jag måste få in lite papper om min sjukskrivning till jobbet imorgon så då kör morsan mig och syrran får bo hos mig så inte Hugo är ensam:) Gött för henne för hon får närmare till skolan :P Nu ska vi ta och käka lite :)

Så här ser lilla sessan ut nu,nyklippt å "fin" haha:D  frida & nikki

kass cambild haha

.Emma


110313

Godmorgon,  kom upp rätt så bra i tid så har hunnit duscha och ska snart fixa mig för sen kommr morsan och hämtar mig så blir det kalas hos farmor, känns som en evighet sen jag träffade henne :$

Här är lite bilder från när hon fyllde 90 år =)

Å morfar va med <3 :( I Miss you
mama och morfarlilla jag
fraiz
älskade morfar <3
frida & farmor
morfar & farmor
:)
.Emma


Lördags kväll i soffan

Japp lördag och den har spenderats i soffan, vad annars? haha. Kollade till och med på meleodifestivalen vilket jag tycker är skit tråkit men det går ju fan inget bra på tv.  Imorgon blir jag upphämtad för att åka till Lerum och fira farmor lite grann :) 

Får väll ta och dejta sängen med bebis om ett tag =)

.Emma 


ny header

Haha jaa försökte mig på en ny header men hittade inga bra bilder och kan verkligen inte göra sånt här så nu gav jag upp och det fick bli såhär ! 

.Emma


110312

Godmorgon, kom nyss hem för jag va tvungen att sticka iväg och köpa cigg, hatar är limpan är slut.  Ingen sol idag heller, grått tråkigt väder som bara får en att vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Idag skulle jag ju egentligen ha börjat jobba, och idag ska jobbet ut och festa, tråkigt att man missar det men det hade jag inte kunnat följa med på ialla fall för ja ge för pank :P  Tror även att en på mitt jobb är i London nu, hon lovade att säga lite tips till mig när hon kommit hem :D För snart är det min tur :) 25 NU tack!

Lite morgon pyssel, blue nails
känner mig som en smurf
.Emma


Fredags kväll

Jao fredagskväll, riktigt seg. Har bara degat framför tvn, lets dance och parlamentet.  Får hoppas det kommer nåt bättre imorgon man kan kolla på sån tv nörd som jag har blivit nu, soffan är min bästa vän :p  Ska göra ett nytt försök att sova med den där idiotgrejjen på mig inatt, vill verkligen inte att axeln hoppar ut led igen.  Tror nog jag går och lägger mig nu, är ändå seg och uttråkad, hoppas på sol imorgon. natti natti

.Emma


Auktioner

-Några går ut om 3 timmar så kolla in dom =) + nya grejjer på min tradera -
.Emma


JFR

Älskar hennes smycken, skulle vilja ha ett par av allt på sidan :)

Dubbelring - love

örhängen - vingar - stort örhänge - kors - halsband med kors

Kolla in alla smycken här  jfr.se =)
.Emma


110311

Godmorgon, gick ju mindre bra att sova med den grejjen på mig, fick ta av mig den efter några timmar för armen gjorde skit ont när man har den still mot sig hela tiden. Men men axeln är ju på plats än ;)  Syrran drog till skolan för 1 timma sen typ och jag ska ta och fixa frukost nu tänkte jag.
jag å bebis i onsdags
.Emma


filmkväll

Fanns inte mycket bra jag och syrran kunde se på tv nu ikväll men Step brothers gick iaf, rätt störd film :p Ska väll ta och sova om en stund för lillskiten ska till skolan imorgon haha. Ska se om det går att sova med det här jävla handikaps böset på mig inatt :/
jag å bebis
.Emma


Syrran kommer på besök =)

Syrran skrev förut undrade om hon kunde sova här idag så nu är hon påväg hit, kul med lite sällskap =)  För nu är det inte mycket kul man kan göra, pank och handikappad haha fyfan kill me!
5 feb ja nikki å syrran
.Emma


110310

Helluu, gårkvällen va soft. Kollade på she's all that som gick på tv å bara dog i soffan :)   Sen blev det därimot katastrof morgon idag. Vaknade kl 6 av att Hugo väckte mig, somnade om och sen vakna till vid 7 tiden igen, skulle bara vända mig och och boom där hoppa min axel ur led igen :( FAN! Ringde morsan och hon ringde ambulans. Helvete det är 4:e gången nu, kan det inte bara bli normalt ?  Just idag också av alla dagar, samma  dag som min sjukskrivning går ut, ja då måste jag förlänga den. Lyckades få på mig byxor ialla fall och fick åka i sovkläder och nyvaken till sjukan, haha  

Dom försökte fixa axeln här hemma men det gick inte, så väl på sjukan fick jag lite smärtlindring, och lite till. Tröttsamt att man inte vet hur dom ska göra när dom fixar tillbaka axeln för dom gör olika varje gång. Denna gången skulle jag ligga på magen och hon drog som fan i armen men det gick inte.  Sen fick jag nog lite till medicin och så fixa jag det själv typ, gött när smärtan försvinner.



Sen var det dags för röntgen, medans vi satt och väntade på det så hade jag druckit lite vatten som jag spydde upp,  man mår så sjukt illa när medicinerna går ut en så drack lite till vatten och så åkte vi till Ica för att handla lite,  men det gick ju mindre bra, spydde inne på Ica :( haha skäääämmmmigt, som tur va  hade vi en lite påse och det va bara vatten som kom upp eftersom jag inte hade hunnit käka nåt, och tror inte nån såg :$ Sen har jag mått illa till och från hela dagen, jävla skit.  Så nu är jag sjukskriven 10 dagar till, faaaan vad jag komemr dö nästa månad, fattig som en jävla gris! Fuck my life. Så såhär rolig har min dag vartm ska ta och dö lite isoffan igen. Tack mamma för all hjälp idag <3
.Emma


Vart och tränat =)

Kom nyss hem från träning, MRL med R idag, gött att hon ändrade sig och körde det med.  Va rätt mycket amrövningar idag som jag fick skippa men annars var det bra =)  Skönt att det har slutat snöa nu men det är såhär äckligt ute nu, massa slask. Får ta och hoppa in i duschen nu, är alltid lika seg med det :P

.Emma


Saaaaakna värme, sol, Stina & Grekland

på våran lilla trip =)


alla resaurang besök  med galna skrattanfall:D






.Emma


Säg att det är ett skämt :(

Fyfaan kände att allt kändes mörkt och tråkigt idag men trodde fan inte det skulle bli snökaos, det ä ju för fan mitten av Mars :(. Det var ju så gött igår med massa sol och så blir det såhär.  Får verkligen hoppas detta är det sista som kommer ner nu, längtar ihjäl mig efter sol och värme!

Begav mig ialla fall iväg ut och handlade, kom fram som en snögubbe typ haha, köpte efterlängtad choklad så sitter inne och myser med kinapuffar nu haha :D<3

katastroooooooooof

.Emma


110309

Godmorgon, det känns som det är fint väder varannan dag nu, alltså inget fint väder idag =(   Måste iväg och handla lite nu, har ju fan ingen mjölk eller frukost typ :P Senare idag blir det träning med R, MRL idag med =) Gött mos!

Lite av min rensning igår :P  Några grejjer ligger uppe här nu =)

.Emma


Oxegen 2011

Ååå fick nyss ett mail med några klara artister för Oxegen festivalen 2011. Hade vart sjukt kul att gå på den igen för Oxegen 2010 va booooomb.  Åkte ju dit för Eminem då och fick se han + så många fler bra artister.  Detta året är det lite annan musik som gör att jag vill dit, kanske för dom inte släppt nån hiphop artist än men ändå, skulle fan vilja dit detta året också!
2 av dom klara för 2011

Coldplay


The Script


.Emma


Have2Have

Mmmm svårt att hålla sig nu, en sak jag absolut vill komma hem med från London är par vanliga svarta pumps, behöver det faktist =)  Dessa 2 par hade ju suttit helt rätt så om jag inte hittar några i London står dessa på inköpslistan :P

.Emma


Stor rensning pågår =)

Fyfaaasen hållt på nu jäkligt länge med att bara rensa ut med som jag kan göra mig av med från mina gaderober och det är inte lite. Så onödigt med grejjer som jag knappt eller aldrig använt bara ligger där och tar plats. Har gjort så otroligt mycket impulsköp förut istället för att länga pengar på grejjer jag verkligen behöver och vill ha.  Så ska försöka ta några bilder nu och lägga upp på tradera. Men samtidigt jobbigt för jag har så svårt att göra mig av med grejjer, men  försöker få lite ordnign nu ialla fall :)

Hade ju vart drömmen att ha en walk in closet, nångång i mitt liv ska jag lyckas skaffa mig en :D



.Emma


110308

Godmorgon, har precis vart iväg och postat ännu ett paket, lär ju bli ett till att posta imorgon.  Börja märkas i mina garderober att jag fått sålt lite grejjer nu, skönt att göra plats för nytt :)  Ska ändå kolla igenom  idag igen och se om det finns mer som bara ligger där utan att jag använder det.  Underbart väder idag med, riktigt skönt ute, längtar tills solen kommer till balkongen.
haha bad day
peace. Emma


trååååk

Jävla tråkmåndag, har inte äns fått någon post idag som jag kan sitta å kolla igenom.  Men nu är snart ledigheten över. Dagarna spenderas i soffan för jag är för lat för något annat, London snurrar i huvudet, kan inte sluta tänka på att jag ska komma dit, och  shoppa massa :D  Ska bli så grymt!
bild, från igår
.Emma


skorensning

Lite nya grejjer på min tradera, check it out ;)


från Mango
.Emma


110307

Hellu, va precis iväg och postade ett paket, känns som jag är där varje dag typ. Är ju inte mycket pengar man får ihop på att sälja på tradera men lite  ialla fall och det hjälper!  Kvällen igår va deg, alltid massa på tvn på söndagar så man blir fastklistrad i soffan, solsidan är ju det bästa :D Snart är sjukskrivningen slut, kommer va äckligt jobbit att börja jobba igen när man vart borta ett tag, men  men det kanske hjälper så tiden går fortare tills vi ska till London.  Tråkgit att det är helt mulet ute idag, hade ju hoppats på sol :(
haha han försöker ta sig ut på balkongen
.Emma


Love


.Emma


Fan va gött

Helt underbart väder så det va sjukt skönt att gå fram och tillbaka till träningen =)  Sen körde vi ju MRL och fyfan vad jobbigt det var idag, svettades serriöst som en gris men jävlar va gött det känns nu efter! Lite tråkigt att jag fick skippa armövningarna men det funka ialla fall =).  Hoppas man håller det här nu och tränar ialla fall 3 gånger i veckan, får ju se hur det blir sen när jag börjar jobba igen, ibland har jag ju tyvär inte chans att hinna med träning också pga mycket kvällar och så.  Ska ta och hoppa in i duschen nu tänkte jag sen sätta mig lite på balkongen :)

.Emma


110306

Helluu, vaknade av sol idag igen, riktgit gött.  Hoppas det klarnar upp lite mer sen så man kan sitta på balkongen  ett tag :) Ska fixa frukost nu snart  och sen om ett tag möta upp R så drar vi och kör MRL, mage,rumpa lår ;) Nu jävlar ska vi svettas haha. Får inte tappa såhär på träningen igen för det är så jävla segt att komma igång igen.  Och speciellt nu när jag måste ta det lugnt samtidigt men men det blir nog bra.
sol <3
.Emma


Nu väntar sängen

Har sjukt tråkigt och orkar inte  sitta uppe och kolla på filmer som redan har börjat eller tråkiga meningslösa program. Kollade lite på melodifestivalen förut som jag aldrig gör annars, tänkte att det skulle bli lite roligare  med öl men det sög ändå, fast gott som fan va de  =)  Nu väntar  sängen, upp och träna imorgon,  hoppas på lika fint väder som idag :)  Natti

.Emma


Fika med R :)

Vilket jävla underbart väder det har vart idag, satt på balkongen lite sen bestämde jag och rosie oss för att åka in till stan och ta en fika.  Så det blev espresso house. Converse, skinnjacka  och brillor på, kan inte bli mycke bättre :D Eller hade ju inte skadat om det va lite varmare men fick ialla fall inviga det, värt =D



Är sugen på att dra ut idag men nejnej blir inget med det.  Köpte hårfärg i stan ialla fall för fan man ser ju flintis ut när det blonda börjar komma fram :(  Så nåndag här snart får jag vill dra hit syrran så får hon hjälpa mig :) Ska ta och fixa käk nu sen blir det degkväll, imorgon drar vi igång med träningen igen :D  Ska bli så skönt! Har ju inte tränat sen axeln hoppa ut led, hmm 3 veckor snart, fyfan vad sämst man är men nu jävlar ska det bli ändring! Hoppas jag bara får komma igång snart och träna  med armarna också!
.Emma


110305

Godmorgon, vakna av att solen steker in genom fönstret men verkar rätt kallt ute ändå.  Längtar så äckligt mycket efter sommar, uteservering, bli brun och allt där till, orkar inte vänta mer! Tiden tickar ialla fall ner mot London, 20 dagar kvar :D   Sen får jag hoppas jag får ihop till nån resa i sommar också och nån att åka med. Vet inte vart jag är sugen på att åka då, känns som Grekland har man vart i 2 år i rad, olika ställen och jag älskar det men hade vart kul att åka någonannanstans denna sommaren. Kroatien, spanien, Malta ?  Något land jag inte har vart i.  Jag vill ialla fall iväg, det vet jag!

Förra somman blev det ju . . .

Frankrike med familjen :)



Dublin med Rosie :D



& Grekland med Stina =D




Denna sommarn kommer ju aldrig slå förra men får hoppas man kan göra något bra av den ändå, nu får jag sluta drömma mig tillbaka, ciao.
.Emma 


drunk by myself

Sååå vilken fredag, blev helt opepp för allt så tänkte det va längesen jag bara va själv å drack lite, så en sån kväll fick det bli idag. Kollade på parlamentet vilket kan va så jävla kul ibland, det gjorde min kväll.  Glad över att jag fått sålt 2 saker till på tradera, alla pengar är välkomna nu ;)  I wanna be a rich bitch ! Blir nog snart sängen.
skål
.Emma


bästa taxin :D

Eftersom det inte blir någon utgång denna helgen . .eller nästa. . eller nästa så lägger jag upp en video från när jag och tjejerna va ute en kväll för  längesen, trodde ljudet inte fungerade på videon men det gjorde det vist :D  R ringde och beställde taxi och på nåt sätt fick vi en party taxi, ahha grymt kul hade vi ialla fall :D




och där var man ju fortfarande blond =)

.Emma


jag är sämst :/

Okej jag är sämst, fick sms av R att hon inte hinner träna idag, och jag har verkligen ingen lust att gå ner dit själv idag  när jag inte tränat på ett tag, så blev avbokning för mig  med :/ Även kvällens planer om eventuell utgång skippar jag för det är inte värt att gå ut när man egentligen inte har råd.  Men söndag ska absolut INTE avbokas, då ska jag träna :)  Pratde även med jobbet förut och fixade så en dag jag behövde få bort är borttagen nu, får då är jag i London :) Och även sa till om att jag ska jobba extra en söndag :) Är ju sjukskriven till den 10 och då är jag egentligen ledig helgen, men ska jobba extra både lördag & söndag, behövs verkligen nu när jag har vart sjukskriven så länge :/ Kommer va ännu mer pank efter det här, fuck my life!

Ikväll eller om några timmar gå några av mina auktioner ut på tradera också, så kolla in här :)

Hugo med sin nya leksak han fick av mamma igår :D Hna gillart :D

.Emma


Ikea =)

Va på Ikea igår med morsan, kom inte hem med nåt större men hittade en smar lite sak jag kan samla all jävla post i, och Hugo gillade den med haha :D

Fick lite glas av morsan med :)  Kostade bara 40 spänn eller nåt, söta va dom ialla fall =)

.Emma


110304

Helluu,  blev väckt vid 7 som vanligt av Hugo sen somnade jag om rätt länge efter jag fått slänga ut han haha faen. Hade egentligen tänk dra och sola men orkade inte det, har ialla fall vart iväg och postat ett till paket och vart på apoteket, jäävlar vad länge man fick vänta där, skönt å va hemma igen. Idag har jag tänk komma igång med träningen igen, så senare blir det MRL med rosie :D  Om det ska bli gött! Får skippa armrörelserna bara.
bild från förra lördan
.Emma


mami :D<3

Haft morsan på besök idag =)   Fick lite hjälp med att flytta ner lite skit i mitt förråd som bara står här annars å skräpar, så nu är det lite finare här hemma :)  Vi åkte iväg till Ikea och kollade lite, och ja jag köpte lite grejjer men bara nödvändigt =)  Fick även postat 3 paket, gött :)  Sen åkte vi hem hit och käkade skit god kycklingsallad å så :)



invigde ett par skor jag aldrig använt =)

Ska se om jag orkar fixa lite käk nu =)
.Emma


110303

Godmorgon, vaknade i nra tid ochså men helt död eftersom en viss Hugo väcker mig runt 6-7 tiden varje morgon, så såklart somnade jag om tills nu.  Mamma kommr hut snart så får ta och hoppa in i duschen snabbt nu =)
gammal bild
.Emma


Don't lose who you are, in the blur of the stars! Seeing is deceiving, dreaming is believing,It's okay not to be okay...



.Emma


110302

Igår kväll va det deg, Cilla kom hit  så kolla vi på tv och bara softa, satt uppe till 4 typ och tjöta och gjorde typ ingeting haha.  Så det blev ju att vi sov rätt länge idag med, gött.  Filmade lillskiten när han hoppa omkring som en jojjo i sängen imorse :D  haha




Gjorde bästa frukosten också, pannkakor =D såååå gott!

Cillz har åkt hem nu, och jag är sjukt seg, så  ska nog bänka mig framför tvn :)
.Emma


:)

Tjoo, jag tog tag i mig själv och begav mig till sportlife, tog i för sig bussen ner vilket va lite kul för när jag bytte buss fick dom inte igen dörrarna så fick åka lite med öppna dörrar på bussen haha, hon va hon så glad hon chauffören :P Annars har jag bara degat i soffan me Hugo :)  Har massa auktioner som går ut idag, vissa nu snart och några lite senare ikväll, så kolla in dom här :)
i lördags
.Emma


Duktigt av mig

Kom hem från stan för ett tagsen, kollade ändå runt i lite affärer men kom hem utan nånting, duktigt av mig! Iförsig om jag hade haft råd hade jag väll hittat nåt kanske :P  Det blev bara mat till lillen :) Och nu sitter jag och funderar om jag ska orka mig ner och sola ?  Borde ju göra det men faan så segt å gå själv.
jävligt slapp idag
.Emma


110301

Godmorgon, upp i tid för en gång skull, ska till stan snart, måste köpa mat till lille Hugo och ska även in en sväng på H&M. Stackars Hugo mådde inte bra igår, han spydde, min lilla bebis  :( Han har även vart vaken sen 6 imorse typ och brötat så man är ju rätt så seg nu. Dags att börja fixa sig lite snabbt, sen stan, ciao =)
<3
.Emma


RSS 2.0