Lång dag med jobb och shopping =)

Då var man hemma efter att ha jobbat och vart i stan med Emma :)  Tiden gick skit fort på jobbet vilket var jävligt skönt. Sen har jag vart jävligt trött när vi gick i stan men förstårligt med tanke på att jag gick upp 5 imorse, men kom hem med lite godsaker :D  Får lägga upp senare eller imorgon, får se vad man orkar =)
hittade en gamal kjol jag aldrig använt så fick för mig och ha den som klänning idag ahha :D

Tog en fika och lämnade in CV för Emma också, gick faktist bra när vi lämna in CV, eller aa alla var så jävla övertrevliga haha, aja bra det :D  Nu är jag hungrig så ska fixa macka elelr något gött :P Blir inget med att kolla gymkort idag, men snart hoppas jag.
.Emma


Russian Roulette

Rihanna

.Emma


091130

Tjoo, vart vaken ialla fall 30 in, duschat och så.. så skönt att baksmällan har släppt! Den satt ju fan i hela dagen igår.  R & C kom förbi en snabbis igår, lämnade det dom hade lånat och så, annars låg jag bara som en död sill på soffan. Tur att det var söndag så man hade massa att kolla på.

Ska till jobbet om ett tag, skönt att sluta tidigt idag! Sen blir det kanske stan med Emma efter. Ska kolla lite snabbt och så ska vi nog ta en fika och efter det får man se om jag och rosie tar tag i gymkort eller hur vi ska göra =) Hade vart skönt att komma igång med nåt!

.Emma


Trädgåårn

Blev ju utgång igår, första gången på väldigt länge. Både Cilla och Rosie var här och rotade i min garderob innan haha  sen vid 8 tiden förfestade vi lite här hemma =) Chill chill
Rosie, Cilla, Jag

snöggingar

Misslyckat haha

Drog till Viktoria och tog en öl sen till Vasastan och tog en öl där med sen blev det Trädgårn =)  Träffade på Julia på vägen sen jobbade Amadeus på Trädgårn och träffade på Lisa med, inte varje dag man ser dom precis hehe

mupparnayeeeah
Hade skit kul fram tills slutet av kvällen då det blev kaos för min del. Var hemma vid 05.30 imorse ialla fall, tack Emil! Skönt att komma ut och göra något för en gång skull, hoppas det blir mer festkvällar med lyckligarer slut ;) 
hahaah cillz och jag 
.Emma


Black & White

By Motel

.Emma


091129

Godmorgon, vaknade för en stund sen. Sprängande huvudvärk, ska nog ta och lägga mig och dö lite till
.Emma


091128

Gooodmorgon.  Vaknade runt 12 idag så har sovit länge för en gång skull men är fortfarande skit seg. Ska möta cilla straxt så drar vi till systemet sen ska vi ut och gå en liten stund =) Glad för att det blir utgång idag men har ingen bra känsla i kroppen. Vet inte hur det är med morfar och allt, vågar inte fråga.. ser bara hur ledsen mamma är hela tiden. Men ska försöka få en lyckad kväll i alla fall !
nångång

.Emma


jobbig dag

ÄNTLIGEN HEMMA, faan vad mycket folk det har vart idag, och så skulle man få ihop allt med raster och skit också, men det lyckades la rätt bra mitt i kaoset. Fått förfrågan om kassarledare igen, men mitt svar är nej, men dom vill fortfarande att jag ska tänka på det mer så får väll göra det =)  Blev bara en halv timma jag behövde jobba över, men sjukt trött var jag när jag fick gå.  Kom hem nyss, käkat och tvättat bort sminket, ska straxt iväg och möta rosie så ska vi sola :D Kommer va så skönt å lägga sig ner å bara dö ett tag i solariumet :P
.Emma


091127

Helluu .. då gick man upp halv 7 idag med, eller aa kom inte ur sängen förräns kl.7. Får se om man behöver jobba över idag då men hade vart så skönt att slippa det.  Vill att denna dagen ska vara över nu, för sen har jag 2 lediga dagar :D gött mos änna då va ;) 
Har inga nya bilder så det blir gamla som jag hittar lite övrallt på datorn :P 
 
Ska ta och börja fixa mig nu, får se om det blir att sola efter jobbet eller om jag ska ta de imorgon, beror på när jag får sluta idag.

.Emma


trötter

Det har vart en lång dag och sjukt mycket att göra, men har känt mig mindre stressad idag ialla fall. Var nära att jag fick jobba över men som tur var gjorde en annan som började senare än mig det så jag slapp, har nämligen redan fått förfrågan om att jobba över imorgon om det behövs, och imorgon blir det nog jävligt mycket att göra också, fredag och lön till folket haha.
nån bild jag har lekt ihop för flera år sen tror jag haha

Jag och Rosie har snackat om att börjat träna, sjukt sugen på det så hoppas vi sätter igång snart :D
 
.Emma


Colour

Köpte ringen igår som jag ville ha från H&M :D synd att storlekarna var lite konstiga, men det går gå ändå :D  

Blev även en mascara eftersom min andra är helt slut nu typ hehe, ska testa denna, kommer inte ihåg om jag använt den innan :P men hopas den är bra.


.Emma


091126

Godmorgon, är sjukt seg nu, får gå upp 06.30 varje dag denna veckan ju. Idag blir det nog mycket att göra på jobbet. Ge mig lördag nu!!!!!
Faan vad man saknar sommar & semester ! !
i sommaras

.Emma


tröööötttt

Ouuff vad man är seg efter man har jobbat, tiden man är på jobbet känns som en evighet!  Har vart mindre å göra idag än vad man hade väntat sig nu när det var lön idag, men ändå känns det inte bra.  Dom vill tydligen ha mig som kassaledare nu också kanske, nåt jag inte vill bli.   Drog en snabbis till Allum men hittade inget, köpte 2 småsaker bara som jag kan lägga upp imon =)  Sen hem och kolla på Greys anatomy och so you think you can dance. Är skit trött nu så ska sova, ännu en cpdag imorgon väntar.
Grattis igen älskling :D haha
Gammal bild!

God natt

.Emma


Grattis Lillen :D

Min lilla Niktia fyller 4 år idag :D  haha fan att man redan haft henne så länge :D
Bebis

<3<3

.Emma


091125

Godmorgon, LÖN idag.. me like.  Ska betala räkningar och föra över pengar och lite sånt roligt nu, men lönen blev ju mycket bättre än jag hade väntat mig :D 

Sen blir et fixa sig och dra till jobbet.

.Emma


God natt

Då har man kollat på DH, lika bra som vanligt, ska ta och sovs nu, upp tidigt imorgon med. Så natti natti

.Emma
 


snurrboll..

..är precis vad jag känner mig som så fort man är på jobbet, alltid snurrigt där. Men skönt att jag klarade mig och fick gå hem i tid, fick lära upp en ny tjej i kassan idag, eller aa tjej och tjej hon kanske var 30-40 år, sen blev det tidningarna, och skulle håll koll på allt kändes det som så jaa, snurrigt såklart men det fixade ju sig det med.

Jobbar samma tråk tid imorgon igen fast jag börjar 30 min tidigare, ska försöka få gå i tid då med så jag hinner till Allum en snabbis efter jobbet. :D Nu behöver jag kaffe ciao /E


091124

Tja, då var man vaken, inga roliga tider att jobba denna veckan, brukar alltid ha 1 bra dag efter man jobbat helg men nu har jag bara tråktider.  Ingen ork eller lust idag, helt trött i kroppen.  Vill låsa in mig, ser ut som fan!  Fan!

mig och lillen, från i sommras ?
Skönt att det är lön imorgon, behöver pengarna nu, så hoppas man får  dunderlön vilket jag inte tror :P
/E


Då var måndagen slut..

... och jag ska nog försöka sova om en stund, jobba imorgon.  Inte gjort något speciellt idag. Kollade nyss på: mamma till en mördare och förut var jag tvungen att beställa lite ansiktsprodukter så där tog pengarna slut på kontot :( Tur att det är lön på onsdag!  Fixade lite bilder idag med i brist på annat, eller fixade och fixade gjorde så det blev vitt i bakrunden haha, jaja dom blev bättre än dom såg ut förut ialla fall nu.


vill ha långt hår igen! ! ! !
hmm :S haha
/E


Model Lab 9

Sista bilden från Model Lab =)
Jag
/E


Storm

Lifehouse

/E


091123

Godmorgon, igår var man sjukt trött på jobbet, en jobbig dag som aldrig tog slut. Och idag börjar dagen med kaos :( Morfar är inne på sjukhuset igen, fan fan fan! Varför händer det här ?!

Mamma och Morfar 15/3-09 <3
Jag älskar dig!

Ber att allting blir bra även om det går :(
/E


091122

Godmorgon, tog inte lika långtid att somna igår men det gick ju inte snabbt ändå,  men skönt att man har fått sova . Söndagar brukar ju börja med kaos så får se hur det går idag.  Egentligen ville jag på en lägenhetsvisning idag,  men ska ju jobba fram till 18.30 så det blir det inget med, pappa skulle gått och kollat åt mig men när jag letade efter lägenheten igen på internet hittade jag den inte :S  Så blir ju inget med det nu, fan!
Gammal bild!!!  Undra vad jag använde för mascara där ?! :P

Oooooork, ska fixa mig nu snart. /E


skit lördag

Har absolut inte gjort nånting efter jag kom hem från jobbet, bara degat framförtvn och tjockat mig :$  Ska försöka sova redan nu, innan 11, haha tragiskt på en lördag men har skit tråkigt och är trött, behöver sömn inatt annars kommer jag dö imorgon eller nåt, så natti natti /E


Pressentkort :D

Fan vad  skönt, jag har precis kunnat klicka hem ett pressentkort på 50:- hos H&M tack vare Gratisbio :D Så nu väntar jag på att få det, alltid bra med pressentkort där eftersom jag ofta shoppar på H&M :D  Var ju inte så längesen jag klickade hem ett pressentkort från Nelly på 500:- genom gratisbio.  Me like :D

Så klicka här eller på bilden och bli medlem för att börja samla ihop till pressentkort från 92 butikskedjor, biobiljetter eller tidningsprenumerationer, Good Luck ;)

/E


Äntligen hemma

Helluu, skönt som fan att vara hemma, var sjukt lugnt på jobbet i början men mer knäppisar inne än vanligt men senare efter 10 då blev det kaos typ haha, skit mycket folk och allt. Fick ihop precis så jag kunde smita hem, gött :)  Pappa var inne och handla med,  och jag hade sällskap på tåget hem sen, gött å slippa åka ensam varje dag.
bebis

Har käkat, ska ta och försöka orka tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder nu snart, men är så jävla seg.  Sen blir det la att dega framför tvn, jobbar ju hela dagen imorgon med :/ tråk!
/E


091121

Helluu. Detta har vart en sån här konstig natt när jag  egntligen inte vet om jag sovit någonting. Gick ju och la mig mellan 23-23.30, sen när klockan blev 1 tröttnade jag och gick ut och tog en cigg, la mig igen och var vaken när klockan var 2 sen bestämde jag mig för att sluta kolla på klockan. Har ingen koll när jag somnade efter om jag verkligen gjorde det för när klockan var halv 5 så var jag klarvaken vet jag och tänkte att jag hade en kvart kvar innan jag skulle upp och då vet jag att jag somnade för sen kom morsan ner och väckte mig.  Men jag måste ju ha sovit mer än det för jag är ju inte så trött nu :S men iförsig har jag ju inte sovit mycket då heller, eeh vettefan konstigt känns det ialla fall. Har duschat nu, ska straxt börja fixa mig. Hoppas det blir lika mysväder idag som det var igår på dagen =)

Dags att fixa sig, ciao /E


Idol kväll

Har kollat på Idol hela kvällen, synd att det blev Reza, så jävla grym röst men alla var iförsig grymma idag.  Nu ska jag försöka sova, hoppas hoppas verkligen det går snabbt att somna för ska ju upp så tidigt så kommer vara helt död.  Natti natti
sminkade mig svart igår, blev ingen bra bild men för en gång skull lyckades jag nästan med ögonskuggan haha :D

/E


Promenad med Cillz

Yes det blev promenad med Cillz förut, var ju ett tag sen sist vi var ute, men såklart skulle det spöregna men vi gick ett tag ialla fall :) Får hoppas det blir lite oftar nu igen hehe. Kollar på nåt cp medium program nu sen blri det idol .. shoo
igår

ja jag har ett liv haha

/E 


Chill fredag

Har ändå blivit en chill dag även om jag sov bort halva, var ju ute med Nikki förut, skit skönt väder var det :)  Sen kom jag nyss hem efter att ha solat med Cilla och Stefan, lite ny färg gött mos. Har redan käkat thaimat också :D så jävla nice :D Och nu ska jag och Cillz ut och gå :) Röra på fläsket :D
soooooooool :D

ute på promenad med nikki idag =)
Nr 25 såklart ;)
/E


091120

Fan fan fan fan, hade ju tänkt gå upp tidigt idag och då skulle jag vara klar med allt nu + att det skulle bli lättare att vakna imorgon, måste ju upp 5 då, men nej idiot emma kan inte slita sig ur sängen och somnar om.  Nu får jag vända på ordningen jag tänk att göra allt, får börja gå ut med Nikki nu snart, sen iväg och sola och fixa lite här hemma.  Trött på mig själv haha
haha igår

Nu måste jag ut med Nikki, skönt väder ute idag, me like :D

/E


Från Lindex

Detta kom jag hem med från Lindex igår
skjorta   kanske invigas idag ? =)

väst med nitar
dubbelskärp med nitar =)
/E


Ut i regnet idag igen

Då ska man ut i skitvädret igen med Nikki, hoppas det går lite bättre än igår för då gick ju inget rätt :P  Sen blir det dags att fixa sig för att dra till jobbet, sen är man ledig imorgon och sen jobbar man helgen, kul kul =(

/E


Oooo gör mig rik



/E


091119

Woohoo jag är uppe innan 9, haha  trött som fan är man ju men skönt så har man mer tid att bara slappa hemma idag innan jobbet.  Igårkväll blev det bara tvn för mig, greys anatomy, so you think you can dance och vänner =) Tog ändå ett jävla tag att somna fast jag var trött.  Mamma åker till morfar idag och stannar där över natten, hoppas han är lika pigg som igår så han orkar ta sig sin snapps som han tjötat om =)
Nån dag se neller så
Ska upp och fixa frukost snart och lite sånt =)
/E


Model Lab 8

Systrarna Green igen ;)
Frida

Malin =)

Jag, ahah ja jag blev sämst
/E


=)

Egentligen hade jag och morsan tänk att åka till stan imorse, men ingen orkade eller har speciellt bra med pengar nu så vi struntade det, men nu när syrran var tvungen att åka till Lindex följde jag såklart med och kom ju inte hem utan nåt ;)  Så det lägger jag upp senare eller imorgon för nu är kameran död hehe
Haha hade skit fett hår så fick ju dölja det med något :$

/E 


Spöregn

Har vart så skönt att vara inne hela dagen nu när det är skit väder ute, spöregn. Men klart jag var tvungen att gå ut med lillen, så drog fram gummistövlar och paraply. Blåser ju som fan ute med och mitt paraply är sönder så det hjälpte ju inte så mycket, men gött med gummistövlar :D

Blev livrädd när det skuttat fram en jävla bambi framför oss,  men den försvann så gick vi ett tag till och då står det plötsligt 2 stycken inne på någons tomt haha, fick en kasss bild på dom med ;)

/E


091118

Godmorgon. Svårt att somna igår igen me nu är jag i alla fall vaken rätt tidigt. Ledig idag, så skönt men fan vilket pissväder det är, ska ta och kolla på DH snart som pappa spelade in igår sen blir det nog att kika på lite London resor =)  
Min lilla skitkorv kom ner å väckte mig imorse :D


hahah vilken anka man ser ut som  pöss på daj
/E


London ?!

Skönt att börja så sent idag, mötte Emma för hon skulle till mitt jobb och lämna in sitt cv, så nu är det avklarat =)  Träffade Sandra på tåget med, inte sätt henne på skit länge, och hon hade skaffat sig en så jävla snygg tattoo, sån som jag vill ha :( haha. Jobbade samtidigt som Jessica idag vilket inte brukar hända längre, och vi snackade om att kolla på lite resor till London, kanske åka tillsammans över en helg :D  Hade vart så kul, har ju velat åka dit så länge nu så om det blir av blir det bomb :D
Stina, Jessica & jag =)
Så nu ska jag kolla runt lite och se vad det kan kosta :P
/E


Model Lab 7

Black&White
Jag

Frida =)
/E


Shoes shoes shoooes :D

Här det det som var i mitt stora paket jag hämtade ut igår :D
4 par skor, alla köpta på Nelly rean  =)

& alla passade :D

Lite för höga så blir nog jobbiga att gå i, men jag vill ha dom :D  150:-Me like :D  100:-svarta skor behövs alltid ;)  100:-Älskar färgen =) 100:-
I <3 Sale
/E


091117

Godmorgon,fick lite panik förut eftersom jag sov längre än jag skulle och jag skulle ju till tandläkaren idag, trodde jag. Kollade en gång extra på lappen i köket och ser att jo visst jag ska vara hos tandläkaren den 17 ... DECEMBER. Om en månad haha, aja nu är jag vaken så ska käka lite frukost ochdega innan jobbet, börjar ju sent idag =)

/E


Paket :D

Snurrig dag på jobbet men skönt som fan att jag fick gå 30 min tidigare :) Underbart! Har haft sån jävla huvudvärk idag med.  Jobbar imorgon med, kort dag så det blir nice, synd bara att man ska till tandläkaren innan, inte lika kul .  Drog till Ica på hemvägen för att hämta ut ett efterlängtat paket :D
Stooort paket :D

Rosie och Cilla kom hit förut med för vi skulle kolla på: mamma till en mördare.  Trodde programmet skulle vara bättre, även om det är hemskt och så men det var väldigt segt att se på, nästa avsnitt kanske blir bättre =) Hade tänk dra och sova nu snart me när det någon ide?! Man ligger ju bara där och glor i väggen, sitter nog uppe ett tag till.
 
Lägger upp innehållet i mitt stora paket imorgon :D
/E


091116

God morgon,  hade samma skit som igår, ligger vaken flera timmar, sömntabletter tack!  Vaknade nästan av mig själv idag som tur var, bytte alarm på veckarklockan hehe får la se hur länge det funkar.  Va hemma hela dagen igår med, Rosie kom förbi en stund så kollade vi lite på Heartbreak hotel, så jävla ball film =)

Nu var ledigheten över och idag blir det jobb, mindre kul
/E


Ska jag ?!

Ska jag falla för denna frestelsen av Jimmy Choo ?!  Var mycket som fanns i lager, tex igår var alla skor sold out men nu fanns många inne igen, och även denna klänningen
999:-
Ska jag/ska jag inte ?! Help please
/E


Model Lab 6

Malin
Jag
Frida
/E


091115

Godmorgon, det var fan inte lätt att somna igår, var vaken vid 03.30 sen vet jag inte när jag somnade efter det, gick ju ändå och la mig innan 12, så då blev det ju svårt att komma upp imorse med, allt som vanligt.  Gjorde absolut ingenting igår, världelös helg men får la skylla mig själv.  Har hittat en till lägenhet jag börjat gilla, ända dåliga.. ingen balkong, fan!  Jag får hålla ögonen öppna =)
Ge mig tillbaka mitt hår + gör det ännu längre tack!

Ska ta och duscha och göra hårinpackning nu /E


You & I

Medina

/E


Jimmy Choo For H&M

Kollade lite på H&M's hemsida nu, kollade in kollektionen från Jimmy Choo. Står Sold out på nästan allt hehe  men tycker inte det var något speciellt, var ju rätt dyra grejjer också men här var dom grejjen som var snyggast som fortfarande finns kvar =)
1999:-

1499:-
999:-
/E


091114

Godmorgon,  sovit länge länge idag med, blir så jävla trött på mig själv att jag inte kan vakna.  Ska ta och ge mig iväg och sola nu för jag ser ut som nåt som borde låsas in.  Lördag, och jag är ledig  ialla fall :)
blää

/E


seg

Jupp då har man jobbat klart idag, gick rätt så bra med handleden, försökte inte använda  höger hand så mycket + att jag hade sånt stöd. Var sjukt mycket ibörjan på jobbet men sen sista timman jävlar vad segt det gick, helt dött.  Han som börjat kalla mig hans fru var inne idag men hade sån tur att den kunden jag hade då hade överfull vagn så han orkade inte stå bakom och gick till en annan kassa, tack gud. Vill inte snacka med han mer!  Kollade på det sista i idol när jag kom hem sen har jag inte gjort nåt.  tråkig fredag, ska ta och sova snart, natti /E 


Fredag den 13:e

Japp det är idag. Brukar inte ha otur den här dagen vad jag har märkt av men tror att det är undantag idag ?! Med tanke på min handled, kunde ju knappt duscha sen gick det över lite men när jag gör vissa rörelser gör det så ont så man skriker till ju :<

Mamma och pappa åkte till morfar förut för nu är han hemma igen, tråkigt att man ska jobbaså man inte kan följa med =(  Och Rosanna och Cilla är i Malmö för jobbintervju till ett jobb i Dubai nu.  Hoppas för eran skull att ni får jobbet men hoppas för min skull att ni inte får det så ni stannar i Sverige, det har jag ju sagt till er också =)  Men ändå, lycka till :)  Jag ska börja fixa mig snart, jobba stängning idag.
/E


091113

Godmorgon, shoppade lite på Nelly-rean igår, inga kläder men lite skor blir det. Får hoppas dom passar, har skitsvårt för skor eftersom jag skulle behöva 37.5 men det finns aldrig, så jag valde 37 och hoppas det blir bra för jag beställde 38 där sist å då var dom förstor.  Gjorde annars inget igår, låg halvdöd i soffan och glodde på tv, va så trött så jag mådde illa typ annars hade jag gått ut och träffat Sofia rosie och cilla  en stund eftersom dom skulle träffas.

Har nog gjort nåt knas med min handled för det gör skit ont, vet inte hur det kommer gå att jobba idag men  mamma letade upp ett sånt stöd man kan ha runt handleden, kanske funkar. Ska ut med Nikki nu /E


Model Lab 5

Ego pic
haha det va dom som sa vad jag skulle göra
/E


One Year Without Rain


/E


Pressent

Gött å vara hemma igen, tiden gick fan segt idag på jobbet men ändå så skönt att få sluta den tiden :)  Fick pressent av en kund på jobbet idag, brukar snacka med han och så hade han köpt triss av mig och vunnit lite så han hade köpt choklad till mig, haha tack tack
Den ser konstig ut men den var la rätt god =)
Ska bara dega hemma idag, trött gick ju upp 5 imorse, men ikväll ska jag nog shoppa på nätet haha :D

/E


091112

Godmorgon, är cp trött idag  man har nog max sovit 4 timmar.. kul kul.  Skönt att man slutar jobba vid 14.15 idag. Måste ta och börja fixa mig /E


Model Lab 4

Systrarna Green 
Jag

Malin
Frida
/E


Opps :$

Har nu laggt in all ren tvätt i mitt rum och det ser ja.. fullt ut!  Har ju fortfarande kläder i tvätten och jackor och skor där uppe men serriöst jag behöver större utrymme haha :$ Sorry för dom kassa mobilbilderna.


Ska hoppa in i duschen nu, upp tidigt imorgon så orkar inte duscha då, sen blir det Grey's Anatomy :D
/E


G R A T T I S SOFIA

Idag fyller S 20 :D  GRATTIS  Hoppas du får bästa dagen nere i Hultan =)  Ses ju kanske om några dagar :)  Här är lite minnen med dig :)
Januari 08 Club X DK090221 partyNyår 06-07
25/7-08 Innan Ice Cube :D I DKInnan Red & Meth konsert i DK  14/4-08På The Game konsert  7/12-08 GBGBulgarien 08

Vi med Dj invisible (Xzibits DJ)  8/6-07 Malmö På X konsert :DBulgarien 08Bulgarien 08
090221 partyPå din student :D 29/5-08Nyår 07-08Nyår 08-09
På R & C student  30/5-081/5-09Näset 3/6-09

party 27/6-09Hultsfred 09Beatnuts,Paris,Lords Of The Underground,Alkaholiks,Jeru The Damaja Musikens hus 11 feb 09Busta Rhymes 15 Maj 08 Trädgårn
FÖDELSEDAGSBARNET :D
Synd att man tappat kontakten så mycket som man gjort nu senaste, men hoppas det ändrar sig =)  GRATTIS IGEN :D  /E


The Skirt

Skrev för någon dag sen att jag hade fått hem ett paket från Nelly så tänkte lägga upp innehållet nu ;)
Kjol från Rare Fashion

Har ju typ bara svarta kjolar så kan vara kul med något annat någongång =)
/E


091111

F A N, jag som inte skulle sova bort dagen. Gick inte att somna igår och inte att vakna imorse, som vanligt.  Måste ut med lillen  nu snart för hon har ju inte vart ute sen tidigt imorse med morsan
/E


busfrö

Busade massa med Nikki förut å sånt så blev aldrig att jag hann se förra avsnittet från DH, men såg i alla fall det som var nyss :D Love it !  hehe
Jag & Nikki krigar om "Doris" hahaha
Busfrö
Seg kväll, men imorgon är man ledig :) gött gött ska försöka att inte sova bort dagen.  Har en del jag vill få fixat här hemma.  /E 


Äckel gubbe :@

Tjoo då va man hemma igen, fan vad jag fick springa till tåget imorse, segade för mycket hehe.  Allt har la gått rätt bra på jobbet idag förutom att en gubbe som jag alltid snackar med har börjat bli äcklig nu, börja kalla mig hans fru och fråga om mitt nummer för han ville ta en kaffe och sånt, han sa även att han hade drömt om mig, ush dom fattar inte när dom går över gränsen!  Blev lite nojig när han sa att han skulle vänta på mig där när jag slutade jobba idag så jag sa till Lena på jobbet så dom viste om det ifall han kom in, men hade tur att han nog bara drev med mig. 
tralal
Ska ta och se om man hittar förra avsnittet av DH på nätet så jag kan se det eftersom jag missade det förra veckan, så jag inte är helt efter ikväll när det kommer :)

Missade ju såklart visningen idag med :(  Kunde inte äns med att fråga om jag fick gå tidigare eftersom dom la ansvaret för alla raster och skit på mig, vet att det är visning på torsdag med men då jobbar jag också och har ingen som kan följa med mig :(  jaja får la hoppas det kommer upp mer fina lägenheter.
/E


Model Lab 3

The Mirror
Jag  Spegelbilden som vi trodde vi skulle slippa för alla har den, men rätt så bra blev dom väll ?! =)

Malin :)

Fin
/E


091110

Godmorgon, sitter framför datorn medmorgonkaffet som vanligt, haha fan man känner sig gammal.  Vet inte varför men igår gick det inte bra med att somna, men jagvar ju skit trött.. segt.  Börjar med ett vill ha inlägg idag.
Lägenheten jag skulle vart och kollat på idag! Vill ha!
1,5:a 
Har ju fortfarande en liten liten chans att få se den men den är inte stor så ska ine hoppas.
/E 


natti natti

Upp tidigt imorgon, natti natti
/E


Model Lab 2

Älskar att bilden är så ljus
Jag  synd att man inte ser mitt hår bara haha

Frida - finaste bilden :)

Fick typ tvinga henne att välja denna bilden för hon gillar den inte :S Tycker den är perfekt :D
/E


:)

Blev lite stressig påväg till tåget, och mitt i allt såg jag Emma och hennes mormor komma gåendes, hann bara hälsa sen springa iväg.. har ju inte sätt henne på så jävla länge så vi skulle egentligen träffats en snabbis nu men tar det imorgon istället :) Hon ska ju kanske söka jobb på mitt jobb, hade vart grymt om hon fick det :D  Kul att se henne !  Jobbat stängning idag, gick ju bra ialla fall. Fick aldrig bytt min jobbtid imorgon så blir antagligen ingen lägenhetsvisning för mig :(  Om jag inte har jävla tur att få sluta 1 timma tidigare men det tvivlar jag på.  Fan!  Jaja fick hem detta på posten idag, något som e bra ialla fall.  Lägger upp sen när jag bestämt mig om jag ska ha kvar den :)
I <3 Nelly

Ska ta och tvätta bort sminket och fixa lite te :) /E


Beautiful Greece

Sakna
stranden :)
Så jävla vackert, bättre i verkligheten!

jag sitter och myser innan fest ;)

/E


Model Lab 1

Här kommer några bilder som vi tog igår på Model Lab :)  Blev sminkade där men viste inte om dom skulle fixa håret så jag hade inte gjort något med håret men sen visade det sig att dom inte fixade det där så jag fixad det snabbt på 5 min bara, så håret är ju inte det bästa men men här kommer några bilder.
Jag, älskar färgerna på bilden

Syrran, älskar bilden :D

Malin hot hot hot

Jag igen


/E


091109

Godmorgon, hade lika svårt att vakna idag men nu är man uppe, sitter och dricker kaffe och kollar runt på datorn.  Blir att jobba stängning idag. Imorgon är det visning på en lägenhet jag gillar, hade bestämt mig för att åka och kolla på den men får se om jag kan byta tid eller får gå tidigare för jag slutar jobba när visningen slutar annars :/  Hade verkligen vart kul men får se hur det blir.

Ska nog snart hoppa in i duschen så är man klar med det. Hoppas fan jag kan byta tid så jag kan gå på visningen imorgon nu ..  /E


Trött efter en ball dag

Blir inga bilder från idag som jag orkar lägga upp nu, men lovar imorgon ;)  Men här kommer i alla fall 2 som pappa tog när vi kommit hem + en till på mig haha
systrarna Green


ego jag

Så Rosie & Cilla ni får vänta ;) haha

Är så sugen på mer sånna bilder, det var så kul :D  Men nu ska jag ta och nana, god natt /E


Hemma efter att ha lekt modell :P

tjatja. Morfar har ju vart här hela dagen också och då kläcker Frida & Malin ur sig att dom ska in till stan och ta bilder, bli sminkade och allt, ville inte i början men morfar tjatade att han ville ha bild på mig med så jag hängde på dom, något jag inte ångrar, fan vad kul det var ;)
2 ombyten skulle man ha med sig =)
Den osminkade sanningen haha jag och syrrorna

Så några bilder kommer la upp sen =)  Tråkigt att morfar har åkt tillbaka till sjukan, hade så kul när han var här :(  Nu ska man tvätta bort sminket och lägga in bilderna på datorn och så :) /E


091108

Godmorgon, nu börjar jag bli riktigt knäpp.. jag kan ju fan aldrig vakna när jag ska, tar flera timmar för mig att orka röra mig även om jag vet i huvudet att jag måste upp, yeye  Igår var en mysig hemmakväll, jag,morfar mamma och pappa. Morfar verkade må mycket bättre och allt kändes bra faktist, även om man har i bakhuvudet att allt inte är bra hela tiden. Käkade revbensspjäll och drack en grogg senare och kollade på nån film på tv som ingen egentligen fattade  för vi tjötade hela tiden :)   Mys kväll.


Morfar åker nog tillbaka till sjukhuset vid 5 tiden så vi ska käka tillsammans här hemma nu innan morsan drar till jobbet å så, sen blir det tv:n resten av dagen/kvällen för mig, har ju missat alla programm i veckan för jag har jobbat sent hehe

/E


Affordable Luxury

Redan slut i min storlek men jag vill ha :(
399:-
/E


Morfar är här :)

Då har man jobbat klart för idag, sista timman gick skit segt och var nära på att missa tåget hem eftersom dom inte släppte mig, men jag hann precis.  Morfar var här när jag kom hem och han ska sova här :)  Han verkar må bättre idag ialla fall, han har fått strålning 2 gånger nu och ska strålas  på måndag och tisdag också, sen får vi se.  Glad att han är här!

Va nyss ute med Nikki och tjuvrökte hehe får göra det när han är här, får gå upp och göra dom sällskap igen :)

/E 


091107

Godmorgon, pigg som en nötkärna .. not! Klart det är något som ska krångla nu på morgonen, vårat varmvatten har sprungit bort haha. Fan orka duscha kallt när det är kallt överallt annars. Snart ska man till jobbet, yeey.


Jobbar till 3 idag sen är man ledig imorgon med, så det är bra :) Och nästa vecka kommer S till GBG så då blir det kanske lite party party :)  Var ju ett tag sen man var ute nu
/E


Rabih fick lämna idol

Suttit och kollat på idol nu ikväll och det blev Rabih som fick lämna det ikväll :( Vem ska nu lysa upp fredagskvällarna för mig ?! ;)  Tråkigt tråkigt  men dom som är kvar är ju bra också, men hade ju hellre sätt någon annan åkte ur ikväll.

 

NU ska jag redan skutta i säng, tråkigt men ska upp tidigt för jobb imorgon. Kan inte bestämma mig om jag ska till Allum efter eller så, är shoppignsugen men vill ändå hålla i pengarna lite. Får se hur jag gör imrogon. God natt /E


Skin Prep scrub

Testade en av dom andra Dermalogica testerna jag hade hemma idag.  En riktigt bra skrubb, huden blev babylen efteråt :) Me like. Trodde de var en peeling först men det var en skrubb (Skillnaden på en skrubb och peeling är att en skrubb är mera grovkorning och en peeling har lite finare konsistens)  Så egentligen borde jag inte använda skrubb eftersom jag har så känslig hy men ville testa när jag ändå hade det hemma :) Bra var den ialla fall!
Skin Prep scrub

/E


Film

Då har man vart ute med Nikki i skit vädret. Är så jävla seg så ska ta och glo på film nu tänkte jag =)  Klädhögen i tvättrummet får vänta, sorry mamma :$

Det får bli Maffiabröder :)

/E


Sköna lediga dag

Fan va skönt att bara vara, slippa fixa sig och jobba och skit.  Var iväg och solade förut, känns inte som man fick någon färg men den kanske kommer senare hoppas jag på !  Ska ut med Nikki om en stund och sen käka.
Nån dag

/E


Hear My Cry

Jennifer Hudson ft Ludacris


/E


091106

Godmorgon =)  Hade rätt, var ett helvete att somna igår men tillslut gick det och jag fick slita mig upp ur sängen idag. Ska och sola om en stund, har lite att fixa med innan, så skönt att vara ledig :)

/E


091105

Konstig konstig dag. Vknade upp 13.45, skulle börja jobba 14. Stressade upp, ringde jobbet och sa att jag skulle bli sen, hade tur att mamma kom hem precis vid halv och kunde köra mig så 14.40 var jag på jobbet. Jobbat på samma ställe över 2 år och aldrig försovit mig så jag kommit sent, så gör jag det idag när jag börjar sent, helt sjukt.  Jobbade över lite men kom ialla fall därifrån så jag kunde ta 20.54 tåget, så när jag stod och väntade på tåget  kom jag på att jag var hungrig, då hade jag glömt käka haha, matlådan står nu på jobbet. oops :P
ser gravid ut men bjuder på den haha

Som tur var skratta dom åt mig på jobbet :)

Morfar har strålats idag, ska även göra det imorgon och på måndag & tisdag nästa vecka. Får hoppas det hjälper!!!! Nu är man ledig imorgon, ska ta och sola och fixa lite hemma då.  Nu är jag inte alls trött bara för jag sov så länge idag så kommer la bli ett helvete att somna, men ska försöka snart ialla fall.
/E


Snart nanedags

Heej, så segt när man kommer hem vid 10 sen blir klockan helt plötsligt nästan 12.. la mig inne på toalettgolvet med nikki, golv värme is the shit ;)  Sen orkade jg inte röra mig därifrån så blev liggandes där ett tag och nu är klockan 23.20 .. dags att sova. Så tråkigt när man inet hinner göra något innan behöver lägga sig . 
igår ?!

Tog en snattare idag på jobbet  ;) haha annars har det inte hänt så mycket. God natt /E


Ny Ring

Gjorde beställning från Nelly för ett tag sen och beställde då denna ringen som tyvär var förliten, men jag skickade tillbaka den och bytte till en storlek större och idag damp den ner i min brevlåda, och denna gången passar den :)  

/E


Emma dag ;)

Har mycket tid på mig att bara slappa innan jobbet idag så gjorde inpackning och ansiktsmask som jag sa att jag kanske skulle göra förut :)  Vet inte någon speciellt bra inpackning men vi hade en från Schwarzkopf hemma som jag testade, håret är mjukt som fan nu ialla fall ;)  Säg till om någon har tips på någon riktigt bra inpackning :)
Gliss
Sen får jag små tester när jag beställer ansiktsprodukteer från en sida, så testade på en ansiktsmask jag fick test på. Fuktgivande, vilket jag verkligen behöver nu!!!!
Dermalogica - Intensive Moisture Masque
Vem är spöket i bakrunden ;) haha
Den var skit lätt att lägga på och den känns skönt efteråt :)
/E


091104

Godmorgon, igår stängde datorn av sig å skit orkade inte starta om den för att blogga hehe .. Morfar var skit dålig igår morse, ångest över att jag inte kunde vakna för att säga hejdå innan han skulle åka men nu är han ialla fall där och imorgon ska ha strålas. Massa förberedelser och sånt idag.  Var inte på bra humör på jobbet igår heller men det gick över sen i slutet då jag slutade tänka på allt.

Idag blir det jobb igen, stägning.. igen.  Ska nog passa på att göra hårinpackning och ansiktsmask nu när jag börjar sent idag :)  Har även gjort en liten beställning från H&M Spring 2010 som kommer hem i slutet av december till mig :)

/E


091102

Hej, idag har man jobbat.. tiden gick fort där och allt gick la hyfsat bra, sen hämtade Rosie upp mig utanför jobbet så hände jag med henne in till stan för att hämta ut hennes pass och så, hemvägen gick la sådär, åkte fel så det tog 1 timma extra ;) haha

Sen när jag kom hem fick jag reda på att morfar skulle hit idag, han ska tydligen till sahlgrenska imorgon så då ska han sova här.  Just nu sitter jag här nere och har gjort det ett tag, orkar inte sitta där uppe, för jobbigt även om jag vill vara nära han, men jag klarar det inte.  Ber till Gud att allting ska bli bra, men jag vet inte.  Hoppas man klarar av jobbet bättre imorgon än sist man mådde såhär.
:(


/E


RSS 2.0