110622

tjojo,  kännt mig som i en bubbla flera dagar nu, otaggad för allt. Kollat schemat och jobbar sent i 2 veckor nu, 1 dagtid på 2 veckor och jag som börjat hata att jobba kväll pga all stress =( Inger kul. Så såklart blir det att jobba sent imorgon med, men en längre tid än vanligt för det är dagen innan midsommar, så kommer väll va kaos. Trodde jag hade hoppat på fel buss också på väg hem nu ikväll för den åkte en väg den aldrig åkt innan, förbi redbergsplatsen och skit, aja kom ju rätt ialla fall ;)  Ska flytta över lite grejjer till min hårddisk nu för imorgon kommer pappa med min dator, som har vart trasig ett bra tag.

bild från i lördags =)

.Emma


110619

Helluuu =) Det blev vist utgång för mig igår som jag inte hade väntat mig.  Sov i stan så kom hem sen kom mamma pappa och malin hit för dom hade vart på Ikea =) Har legat på soffan hela dagen och blev helt fast framför Victoria secret show från 2010 som visades. Så jävla grymt, i mitt nästa liv ska jag va en av dom ;)  Ska väll forsätta att dö i soffan ett tag nu, jäkligt seg idag asså.
hahaha cpar mig
Ååå kom hem till detta idag med, Hugo har haft skit kul när mamma vart borta :P

.Emma


110618

Tjoo, vaknade vid 5 imorse sen tog det ett jävla tag å somna om, men kom upp rätt bra tid ändå sen, så har vart iväg och solat =) Är lie sol ute idag men mest moln =( Hoppas det spricker upp sen, hoppas hoppas!
goooodmorgoooon
Detta va det jag höll på med igår med, så nu är håret väldigt mörkt igen :P

Nu väntar jag på att möta upp en som kommer med 2 flak ;) gött mos.
.Emma


Färg färg färg

Ja jävlar vad man hållt på idag, förs färgade jag brynen imorse, sen kom mamma hit och hjälpte mig färga håret och nyss färgade jag ögonfransarna haha, aja så får det va ibland ;) Skönt som fan att vara ledig. Hoppas fan det blir lite gött väder imorgon, och utgång =) Får se vart lördagen tar mig! God natt
hmm nån bild från nån dag
.Emma


Throw your soul through every open door



.Emma


110617

Godmorgon, lite besviken att det var sol hela dagen igår typ när jag jobbade och nu har det regnat hela natten och är tråkväder idag =( Men men idag får bli en fixar dag, både för mig själv och här hemma.  Morsan kommer och ska hjälpa mig färga håret senare och jag ska färga brynen och så nu :) Sen blir det att städa. Får bli en lugn fredag =)
nån dag i veckan =)
.Emma


110616

Helluu, ääääntligen är min lediga helg här efter en jobbig vecka. Skit lugnt på dagen på jobbet men sen bröt typ helvetet lös som vanligt, haha sjukt. Kollade lite i stan efter jobbet och kom hem med en ny mascara och parfym :) Alltid nåt. Så fort jag kom hem tog jag mitt sista vin som belöning för en skit vecka ;) haha Nu blir det att sova, natti =)

.Emma


110615

Tjoo, igår va fan värsta dagen pålänge på jobbet, stress stress stress. Bara för allt va så jävla snurrigt. Fick jobba över lite sen dog jag i soffan framför so you think you can dance :) Idag är det stängning, och är otaggad till 100. Freeeeedag NU tack!

.Emma


110614

Tjooho, då har mna jobbat klart dom värsta dagarna, helg + måndagen, nu är det 3 dagar till med idag sen leeeedig helg. Jag ser verkligen katastrof ut nu, håret måste färgas men känner  att jag behöver hjälp med det denna gången, så va inne efter jobbet igår och köpte färg, nu behövs bara nån som ställer upp :P  Även slutat ett tag med en kräm jag använder, så ser ju katastof ut i ansiktet, uush.  Va iväg och solade förut ialla fall för all färg man fick min förra lediga helg är ju som bortblåst. Beeeer verkligen om att denna helgen som kommer blir lika fin som sist, hade gjort mycket!
igår
.Emma


110610

Godmorgon, idag blir en riktig jävla slappis dag. Tänkte gå och handla - orkar inte, inte sola - orkar inte.  Ingen ork alls så nu har jag inget gott hemma, tråk.  Handlar efter jobbet imorgon istället. Får se vad jag ska fördriva tiden med här hemma, hade ju behövt städa och tvätta, åååå rolig fredag  heejjjj.
nån dag i veckan
.Emma


110609

Oj vad jag känner att jag inte orkar men ibland får jag sug att lägga upp lite här ändå så därför jag fortfarande finns kvar :P  Jobb i veckan, mycket segt och nu närmar sig jobb helg, mindre kul. Det fina vädret försvann lika fort som det kom men det är fortfarand rätt varmt, men solen är som bortblåst =( Jobbade till 3 idag vilket var skönt och detta var första gången på länge man inte kände sig så stressad på jobbet. Imorgon är man ledig ialla fall :) Är på jakt efter en iphone nu eftersom min mobil blev snodd på park lane, men får se hur det blir med det.

Va hemma hos en tjej i tisdags efter jobbet och klippte mig, så nu är mitt slitna borta, tyvär har jag rätt kort hår nu igen men men det dåliga är borta så det får jag väll ta, längtar tills det blir lite längre bara =) Är seg så ska snart ta och sova, vaknar ju flera gånger per natt så när jag väl måste upp käns det omöjligt typ.

.Emma


110604

Helluu, nu sitter jag hemma i Lerum =) Stannar här inatt så blir det chill med Rosie och cilla imorgon om det är fint väder , hoppas hoppas hoppas. Gårdagen blev nice, utgång på park lane men nu känner jag mig fan sliten. Blev upphämtad av R imorse så åkte vi 3 till Lerum, köpte kebbab och sen dega hemma hos Rosie :) Så jääävla gött väder idag.
på rosies baksida =)
grekisk kebbab, sjuuukt gott
steeeeker
fläskfia haha
cillz å jag
.Emma


110603

Godmorgon, idag vaknade jag tidigt så va iväg och handlade lite förut och nu har jag försökt färga håret själv, nervöööst haha aldrig gjort det själv förut + att jag köpte en annan färg än den jag brukar ha, kan gå hur som helst. Sitter med färgen i nu ialla fall. Undebart väder  så ska laga mat så det är klart sen sätta mig ute för ikväll blir det utgång med bruuudarna cilla och rosie :D:D:D wooop woppp. Ber till gud att jag inte fuckar upp mitt hår nu haha.

testaren ljusbrun eftersom mitt hår bli svart när jag har den vanliga mörkbruna
.Emma


110602

Hellu, gårdagen började kaos kan man ju säga. Skulle börja jobba 8 men vaknade straxt innan. Kom väldigt sent men det var okej, men kom dit till ännu mer stress, ingen bra dag alls. Skulle ju egentligen till lisse för att se Petter och September och sen utgång men  allt sket sig, så va inte sugen på utgång heller efter min kaos dag. Så satte mig på balkongen en liten stund med kycklingsallad och vin, svin gott !

igår
Idag hade jag planerat att komma upp i tid och fixa lite men vaknade vid 12, så då började jag ficka all skit som behövdes sen kom morsan och Malin vid 3 tiden :) Käkade gott sen satt vi på min balkong och käka jordgummar och jag drack vin haha :P  mysdag synd att mer än halva dagen var dåligt väder bara.


Å lite fika, fan vad vi har käkat haha :P


.Emma


RSS 2.0