120229

Tjoo, måndagen va ju en riktig pissdag, Insåg att jag hade supit bort mitt pass och precis innan jag skulle gå tappade jag en parfym så den gick sönder och allt var bara bajs, men sn igår vände turen lite då jag fick reda på att mitt pass fanns kvar på Vasastan, gött gött gött.  Däremot har det inte blivit någon träning förräns imorse då jag tog mig ner en stund ialla fall.

Tog mig ork och lagade lite mat igår med

Nu ska jag fixa mgi sen iväg för att jobba stängning, seeeegt

.Emma


120227

Å blää vaknar inte upp på något bra humör idag. Solen är borta och det snöar igen :( fuck.  Vill bara ligga hemma idag, it's just one of those days. men men slipper stängningen idag vilket är skönt, för imorgon blir det upp tidigt och jobba.  ååååå semester nu tack.

.Emma


120226

Hellu, jag e levande, tror jag. Satte nyss på en tvätt och ska snrt lägga mig på soffan igen. Hatar att helgen snart är över, är inte redo.  Har lite bilder från igår som får komma upp sen eller imorgon.

.Emma


Where have you been



.Emma


120225

Hellu, igår blev det lite stress hem för att hinna träna men jag hann =) Dom hade ändrat passet på mrlen men det gick väll hyfsat ändå. Sen blev inte kvällen som planerat så gick och la mig vid 11 och tanken var att jag skulle upp och träna tidigt imorse, men orkade verkligen inte så sov lite extra och sen tog jag mig ut för å springa istället.  Skulle köra en testrunda på den vägen jag och R gick ibland förut, typ 7 km om det stämmer.  Men jag sprang faktist hela, okej väldigt långsamt men jag sprang hela vägen vilket jag trycker va bra ;) Helt död nu men det får det vara värt. Får se när man orkar sig på den vägen igen hehe sjukt jobbigt.  Blåser massa idag med men solen är framme :)
bild från igår
.Emma


120223

Hellu, åkte hem till lerum efter jobbet igår och då slingade syrran håret, nu sitter jag i med en ljusbrun färg i  så får vi se hur det här slutar, mitt hår är katastrof ju. Fick bokat min klipptid ialla fall så om exaten månad klipper jag mig, behövs verligen nu även om jag hatar att klippa mig.  Inte lika fint väder nu som igår vilket är lite tråkigt men men det regnar inte ialla fall så får väll va nöjd ;)

.Emma


Nya auktioner =)

Så nu har jag fått upp 2 grejjer på tradera :)  Vill ju egentligne behålla skorna men  som sagt för stora, alltid samma problem :(  Så nu får jag göra mig av med dom. Kika in om ni vill  genom att klicka på länkarna.

Klänning från H&M (tryck här för att komma till auktionen)

& svarta pumps (tryck här för att komma till auktionen)

.Emma


120223

Godmorgon, ååå äntligen torsdag och bara denn dagen kvar innan lite ledighet :) Bestämde mig för att strunta i träningen idag och ta lite sovmorgon, underbart och vakna med lite sol också :)  Ska ha lite fixardag innan jobbet, laga matlådor tvätta, ta lite bilder till tradera och se om jag hinner boka klipptid idag med så jag har det bokat ialla fall.  Jobbar sent idag sen åker jag hem till lerum och sover där. Syrran ska hjälpa mig och slinga håret och lite så.  Hoppas det blir såhär fint väder hela helgen :)

.Emma


120222

Godmorgon, så klart var det gött att träna igår även om jag var otaggad till 100 innan, samma imorse, fick även med mig S idag :) göött .. skönt å slippa gå ensam.   Ska snart fixa mig sen blir det att jobba stängning idag. Å åå ge mig fredag och ledigt nu ! Juste fick sålt en klänning på tradera med, nice ska se om jag hinner få ut nån mer grejj idag, så skön å få bort det när jag ändå inte använder det och lite extra pengar är såååå välkommet nu!
innan gårdagens träning
.Emma


120221

Ouuff vad jag är så äckligt trött nu, trodde inte jag skulle komma upp imorse, och nu har jag puckot sagt att jag och sofia ska träna idag och hon inte får banga för nåt å då kan ju inte heller jag göra det, så nu snart ska jag ta mitt feta arsle till gymmet. Finns inte äns lite ork i mig ju, haha fuck. Aja vila får jag göra ikväll ;)

.Emma


120220

Hellu, då var äntligen måndagen avklarad, nu närmar sig helgen, är ju inte spec sugen på att dra ut på lördag men så som vårat snack går känns det ju som det kommer bli utgång ändå, aja får ta det då se vad man känner för :) Middag blir det ialla fall med tjejerna =) Nu har jag igång e ntvätt och ska fixa lite, funderar på om jag ska ta en dusch nu så jag slipper det tidigt imorgon, börjar ju 8. 
<3
.Emma 


mmm

Ouff seg lördag men nästa lördag har vi bestämt oss några från jobbet att dra ut och käka =) Så då blir det förhoppningsvis jag Vicky, Bella milla och Annika :) mys. Nu ska jag försöka orka ta tag i disken sen blir det väll att sova om en stund, upp och jobba imorgon igen, tjoho.

.Emma


120218

Godmorgon, så sjukt igår kunde man sitta på balkongen och nu snö/regnar det, skit sverige.  Ska snart fixa mig sen iväg till jobbet, tråk.  Jag och R hade ju tänkt åka en helg nånstans nu i mars, men allt knasar med pengar och datum och skit så nu ska vi kolla i april/maj istället, bara det blir av känner jag så man kommer här ifrån. Får försöka kolla mer ikväll när jag kommer hem för nu är längtan efter att komma iväh enorm!

.Emma


sommar nu tack!

Hellu, har inte fått gjort mycket idag, var och tränade förut ialla fall. Tråkigt att gå själv men men gött att träna ialla fall :)  Riktigt nie väder idag så satt ute en stund på balkongen med :) åå sommar nu tack!
göttade mig förut idag
Nu blir det snart sängen, dags å jobba helg igen, känns ju nyss som jag gjorde det. åå :(
.Emma


120227

Godmorgon, känner att jag och V hade lite oflyt igår när det var fint väder i förrgår och fint väder idag, men igår var det katastrof när vi väl var och fikade, tusan.  Tog mig en riktig sovmogon, så skönt. Och nu har jag käkat frukost i lugn och ro med, nåt som inte heller händer för ofta.  Senare idag blir det träna, mrl :) goootttt 

kiwi och mango smoothie, mmumma =)


.Emma 


mys

Nu är jag hemma igen efter en sväng till stan och Espresso House med Vicky :)  Satt där ett tag och tjöta, mys mys men jäklar vad seg man blev.  Lite kul att syrran ringer när vi är där så är hon och mamma också där, haha inte beredd på att träffa på dom där =)

ååå så gott :D

.Emma


120216

Godmorgon, satte ju igång en tvätt igår när jag kom hem så kom i säng rätt sent, men lyckades ändå ta mig upp och iväg till gymmet imorse =)  Så nu är dagens träning avklarad.  Ska fixa iordning lite här hemma å så sen blir det fika med Vicky :) mys. Såååååå skönt att vara ledig!

.Emma


segaste dagen på länge

Ja nog för att alla dagar känns sega men den här serriöst, kändes ju som ett skämt. Aja nu är jag hemma ialla fall och ledig 2 dagar, underbart kan jag lova. Imoron blir det nog en sväng till stan för att fika med Vicky :)

Hann med å laga lite mat innan jobbet idag, gott gott gott.

Nu blir det snart sängen. natti.
.Emma


120215

Tjoo, skippade ju träningen igår så som tur va ångesten lite för stor för att skippa den idag med, så var nere typ 1 och en halv timma nu på morgonen.  Alla banden var upptagna så körde lite fel ordning idag, men det gick ju.  Otaggad för allt nu känns det som, skit.  Jobbar sent idag sen har jag 2 lediga dagar, låt denna skitdagen gå fort!

.Emma


blää

Usha känt mig helt förstörd på jobbet idag men ändå lyckats springa omkring som en dyrasellkanin.  Avbokade nyss träningen med för jag pallar inte dra ner dig själv och det snöar för fullt nu, väck mig när denna dagen är över tack!

.Emma


120214

Jag har sovit sjukt dåligt inatt, vet inte när jag somnade och inte hur många gånger jag har vaknat. Och då la jag mig ju ändå tidigare igår just för att få lite mer sömn och orka upp idag, fan.  Alla hjärtans dag nu, skit dag. Drar till jobbet snart, ciao.


.Emma


Collin McLoughlin



.Emma


trött

Hellu, seg dag, är sjukt trött men skönt att få sluta tidigt.  Nu har det börjat snöa massa, fan vill ju ha bort skiten. Har massa disk och skit att ta tag i men orkar inte nu, ska nog lägga mig på soffan ett tag först.

.Emma


120213

Fyfan säger jag för att va uppe nu, inte redo för måndag nu.  Igår blev det bara mys på soffan framför Wallander med min lille Hugo =) Ska ta och börja fixa mig nu snart, ooooorkar inte!
<3  bild från förra veckan
.Emma


Gårdagen, vasastan och Park Lane =)

Hade lite bråttom igår när jag skulle iväg så glömde tråkigt nog kameran, så blir några ego pics här istället hehe.  Kallt som fan så riktigt gött att ha byxor på sig för en gång skull när man går ut =)  Tog bussen med Rosie och cilla till Vasastan vid 10 sen kom Vicky och hennes vän från Skåne dit som var på besök :)  Satt där ett tag och drack några öl, gött som fasen =)

Sen gick vi till Park Lane, hade fått sånt sms att jag + 2 gick in gratis och det hade cilla också, så vi kom in fort och bra, skönt att slippa stå ute i den kön i kylan. Var rätt lugnt där i början men jävlar vad folk det var i slutet, blev en riktigt bra kväll och mår därefter idag haha. 


.Emma 


Melissa Horn

Bakishäng och Melissa horn <3

.Emma


120212

Hellu =) Nu börjar jag känna mig lite mer levande från gårdagens utgång, hehe ingen kul baksmälla idag fyfan. men kul hade vi igår :)  Ska slänga in en tvätt nu sen blir det nog soffan resten av kvällen, hoppas de kommer nåt bra på tv.

.Emma


120211

Goooodmorgon, jag och R var duktiga och tog oss till gymmet imorse =)  Körde typ en och en halvtimma sen sola :) gött gött gött.  Ikväll blir det utgång med Vicky och hennes vän som e på besök från skåne, kan bli nice =) Har ju inte vart ute sen nyår så nu, all in ;)

.Emma


120210

Hellu, kul att jag sa att jag trodde jag skulle slippa gå och handla idag men nej, vaknar upp och fått mensen, åå kul hade hoppts på att slippa den ett tag till haha . Så var därför jag mådde så illa igår och skit.  Aja skulle ändå hämta ut ett paket så nu är det fixat, låg kvar i sängen till 10 idag ialla fall, riktigt gött :)  Nu äntligen börjar mitt party humör komma igång, så nu längtar jag till morgondagsens utgång :D  whopp whopp

.Emma


Äntligen

Äääääntligen har min lediga helg börjat. Känts som en lång seg och tråkig vecka.  Fick handlat med mig lite hem nu när jag jobbade stängning så nu slipper jag det imorgon, gött.  Hatar att tiden går så fort när man kommer hem när man jobbat stängning, nu är klockan snart redan 12 så dags  å nana, ska kanske passa på att ta sovmorgon imorgon =) Låter ju gött.

.Emma


TRAFFIC PEOPLE

To die for

.Emma


120209

Godmorgon ,tog mig upp otroligt nog imorse för å träna, trodde inte jag skulle komma ur sängen. Lite kul att jag mötte R på bussen som skulle till jobbet hehe.  Körde typ 1 och en halv timma, sprang 30 som vanligt.  Får nog snart min roliga vecka för jävlar vad jag mådde illa förut, nu känns det bättre så hoppas inte det kommer tillbaka.  Jobbar sent idag sen ledighet i 3 dagar :)

.Emma


seg.com

Seg.com. Dagen gick väll rätt fort men nu är jag inne i sån jävla tröttpåallt/hata allt period typ haha. Jobbigt läge, så har inget bra att skriva här nu,får bli sängen snart, natti :)

.Emma


120208

Godmorgon, hade planeat och sola idag så det blev en snabbis på bandet med, sprang bara 30 min. Känner mig för otaggad nu och skönt att ha lite tid på sig hemma nu innan jobbet. Beställde en mascara igår, hoppas jag får hem den innan helgen men  det står att det tar 2-5 arbetsdagar så man vet aldrig.

.Emma


120207

Tjoo, kasst med uppdatering men så blir det ibland. Nu har man jobbat helg + måndag tisdag och 2 dagar återstår innan lite efterlängtad ledighet.  Dagen gick ju fort idag ialla fall när jag fick tidningarna + att jag skulle på möte 1 timma,  ångest över att jag avbokade träningen men så får det bli ibland.  Tog en sväng förbi systemet påväg hem så nu är det fixat för det blir troligen utgång med Vicky på lördag.  Nu tänkte jag snart sova, så natti.

.Emma


120205

Godmorgon, fan har vaknat minst 4 gånger inatt så nu känner man sig ju inte utvilad alls.  Blir jobb till 18.15 idag sen hem och mys med familjen. Hoppas jobbdagen går fort för jag orkar inte, och att det är lite värme idag på jobbet.

.Emma


sista timmarna som 22

Så då var denna jobbdagen över, skönt som fan men helvete vad kallt det var på jobbet. Hade t-shirt, långärmad skjorta,fleecetröja + jacka och vantar på jobbet + att när jag var i sco:n stod jag framför en värmefläkt haha och ja jag jobbar innomhus. Inte normalt, dom andra hade lika mkt på sig så det var ju inte bara jag som tur var hehe.  Nu sista timmarna som 22, japp imorgon är det min b-day, hatar att fylla år men går ju inte att stoppa.

.Emma


120204

Godmorgon, svårt att komma ur sängen idag kan jag lova. Kallt och jävligt och äckligt otaggad på att jobba helg.  Jobbar till 19.15 idag, kul kul.  får hoppas dagen går fort !
huuuugolicious
.Emma


pain

Riktig slappis dag jag haft idag asså =)  Men tog mig ialla fall ner å tränade MRL förut, själv idag för Rosie kom inte ifrån jobbet :/  Dom har ju ändrat övningarna lite så blev så jävla sur på mig själv när jag knappt kunde göra magövningarna (som jag gillar mest att göra) för att man skulle sitta så dumt nu när dom ändrat och det gjorde skit ont fortfarande sen jag ramlade och slog i ryggen/svanken så det gick verkligen inte. Hoppas det blir bra snart.  Har tvättat annars bara deg framför tvn nu, the vioice sverige nu, så tilbak till tvn ;)

svettig och go efter träning haha

.Emma


party pics =)

Har fått bilderna från Vickys B-day så dom får komma upp här nu när det är vit helg för mig =)










me


.Emma


110203

Godmorgon, för första gången på länge (käns det som ialla fall) har jag tagit en sovmorgon.  Gick inte ur sängen förrens 11 fast jag vart vaken innan.  Helt underbart med sovmorgon, får ha det lite oftare :P  Ännu en ledig dag sen börjar 6 dagar med jobb, otaggad. Solen lyser idag med, men säkert lika kallt som igår ändå, ge mig värme nu!

Får bli en gammal bild =)

.Emma


BareMinerals

Hämtade ut ett paket idag ju och i det fanns mitt smink =)  Gött!

.Emma


Finbesök =)

Fick lite sällskap av malin och hennes pöjk Anton som svängde förbi hären stund förut idag =) Trevligt trevligt satt och tjöta och käkade ckoklad, heeh riktigt gött. Innan det hade jag gjort ett försök att baka tills söndag när la familja kommer hit men aa det blev ju mindre lyckat. Men några blev hyfsade så dom får jag bjuda på haha, Malin var lite testkanin och gillade dom ialla fall så aa inte utsidan som får räknas ;) hahaha .
bild på mig och sis i Rhodos
.Emma


120202

Godmorgon, kom upp tidigt idag så det bar iväg till gymmet igen, körde bara bandet idag sen sola. Solen e framme idag igen men jävlar vad kallt det är.  Hämtade ut ett paket påväg hem med och nu har jag käkat och fixat disken.  Blir nog en fixar dag idag.

.Emma


Emma bakar ;)

Kladdkakemuffins, otroligt gott =) Det var det jag lyckades med igår haha.=)


.Emma


120201

Godmorgon, blev ju riktigt gott igår när jag bakade =)  Lägger upp lite bilder sen som jag tog hehe. Resten av kvällen spenderades hos S framför tvn, degdag gött. Tog mig upp imorse för å träna med så kom nyss hem, som vanligt 45 min på bandet då jag springer 30 och sen lite maskiner.  Vill bara få bort värken i svanken så man kan köra på mer, men nu gör det fortfaramde ont så går inte. 

Sjukaste var när jag skulle gå på bussen i morse, så öppnade han inte dörren längst fram där jag stod så jag tryckte på knappen så jag kunde gå på, och då flippade chauffören för att han hade öppnat den dörrarna i mitten och det här var ingen självbetjäning och bla bla haha, så jag var tvungen at gå av bussen trycka på knappen så dörrarna stängde sig  och gå på i mitten, haha sjuk jävel!  Annars lipar dom alltid för att man inte går på längst fram ju, idioter.

.Emma


RSS 2.0