tv torsk

Fan nu börjar alla program på tv:n komma tillbaka, eller är ju skitglad för att få se dom men så jobbigt å följa allt, idag va det desperate housewives :D innan kollade jag på top model :P sen imrogon börjar greys  anatomy igen :D faan ör kär i den serien haha hoppas det är lika bra som alltid =)


:)

Helluu =)  Äntligen är denna dagen över, tiden gick rätt snabbt i början men dom 2 sista timmarna tog ju aldrig slut .. precis när jag komit därifrån springer dom efetr å frågar om jag kunde jobba över, som tur va skulle jag åka hem med morsan så nu är man hemma =) gött  

Så nu blir de bara att slappa resten av kvällen :) / E

Tisdag

Regnar som fan ute, hade vart perfekt ligga-hemma-och-kolla-på-film-dag.. men ska iväg til jobbet om en stund så blir inget med det, kanske ikväll haha ..  har glömt ladda min mp3 så har inget å lyssna på nu när jag ska till jobbet, fan!  måste köpa en ny för min suger ändå!  Och behöver ny mobil också eftersom min har gått sönder, måste hålla ihop den med en toffs haah ..

måste ska dra och fixa mig,  / E

Berny Pålsson

Suttit och kollat på ett författarporträtt nu på tv.. handlade om Berny Pålsson .. har läst båda hennes böcker, (vingklippt ängel & Känn pulsen slå), det är det ända jag kan läsa typ, självbiografier.. hon var inte alls så som jag trodde hon skulle va, eller jo men inte på de sättet, kändes så konstigt att se henne på tv när man läst om hela hennes liv typ ..  men det va bra =)
Blev inget idol idag, ser på nätet sen elelr så om jag orkar :P kolladepå top model istället :P


NU va denna dagen över och jag ska försöka sova nu, jobba imogon, skit tid.. fan va segt ..
God natt / E

Chris


Många låtar med chris här i bloggen nu haha :P men det är de värt :D

seg

Låg i soffan och kollade på top model förut, efter det började nåt annat program som inte va lika bra så jag somna :P vaknade upp av att morsan börja tjöta om att jag måste gå ut med Nikki, så nu har jag gjort det :P Är så jävla seg i huvudet, kroppen, hela jag ... orkar inte göra nått!
mormors ros <3nån som kladdat i tunneln :P


Club Orange bullen :)

Lägger in lite festbilder från bullen nu när jag ändå inte har nått att göra :P mitt favvo ställe va iaf orange :P  frösta gången vi va där va tvär soft, dom spela massa skön musik och vi stod med våran DJ å dansa haha :P  sen dom andra dagarna va inte musiken lika bra, men vi hade våra favorit bartenders där :D 

Dom bästa :D
guling :Pvi =)haha jag vet inte vad jag gör
haha dom tyckte inte det räckte med 1 sugrör för oss :P
jag ser ut som en ihoptryckt räka haha
Det var en sak jag inet gillade med det stället kom jag på nu, han vakten som gav en stämpel innan man  fick komma in, hahaah va serriöst typ rädd för han, han bara stod och rå glodde på en och log, sista gången vi va där sa han nåt också men kommer inte ihåg va de va, han viska de sådär äckligt i örat på en haha  ush ..
men där inne va de kul, satt och kolla på alla som dansa så roligt och när dom bartendrarna vi alltid hälsa på typ tappa grejjer åt alla håll å gjorde massa balla saker =)  Filma när en dansa också, han dansa så jäävla fult, haha men de va roligt å kolla på iaf =)  kanske lägger upp nångång :P
Innan utgång =) haha

Film =)

Har lite filmer på datan så försökte hitta någon jag inte sätt än, så det blev Supercross, tänkte att den inte skulle va så bra men den va grym :D  Sophia Bush och channing Tatum är med i filmen =)

Måndag

Japp ny vecka, skit tider att jobba denna veckan också, inte kul! Men idag är man ledig iaf :)  Vaknade runt halv 10, käka frukost sen gick jag ut med Nikki .. svin kallt ute nu + att det börja regna :/ seg dag, så funderar på att se nån film nu.. blir alltid att man ser sånna man sätt innan för man inte har nån, men ska se om jag hittat nåt nytt :) 

 

/E

21 Grams

Hade inget och göra så letade efter något att kolla på på tv:n, så såg jag att 21 Grams skulle gå, vet att jag har sätt den förut men kom inte ihåg filmen.. det är en såndär film där det inte finns nåt ljus, kaos i allas liv hela tiden, men jag älskar sånna filmer, den är fan bra =)  Sean Penn & Benicio Del Toro är med i filmen :P


Benicio Del Toro

Sean Penn

Är sjukt trött nu så ska nog försöka sova straxt :)
God natt / E

hemma :)

vart en lång dag,  men äntligen över :D  fan en kille som handla med sin mamma idag, haha daaamn snygg eller vad :D grr .. sen va de en såndär hemlig vakt eller vad man säger som jag tjöta med lite också, inte helt fel där heller ;) haha synd att ma nsjälv såg ut som en gris idag ba :P lite segt att man hade så lite raster :/ men jag stod ut iaf =) hann ju med tåget =)  

kollar på life of ryan nu , så ska tillbak atill  tv:n :P  / E

yeah



Nu drar man till jobbet, avensjuk på alla lediga :(  bye / E

Söndag

Vaken, låg kvar lite extra i sängen, men kom iaf upp för typ en halvtimma sen .. känns riktigt segt att ha hela dagen framför sig !  Hoppas man får gå lite tidigare som vanligt på söndagar så man hinner med tåget, annars får jag vänta 1 timma för tror inte morsan kan hämta mig idag :/  Och det har jag ingen lust med!  Så hoppas på lite tur idag!

/E

God natt

Bara degat hela dagen, softat vid datan efter jobbet typ,  fan att det är en film på 5:an nu (tror jag) som jag vill se, har sätt den innan men den är bra, får la ta och hyra den för jag kan inte va uppe tills den slutar :/
söndag imorgon, hoppas inte tiden står alltför stilla då

Nu ska jag försöka, hoppas jag lyckas bättre än igår, lär iaf sova några mer timmar!
God natt / E

Adidas


älskar bilden :D

Dead & Gone


T.I. - Dead and Gone (feat. Justin Timberlake)

hemma :)

Äntligen färdig jobbat för idag, slapp iaf sitta i kassan ett tag i slutet, rätt soft .. nu ska man bara orka imorgon också :(
massa top model repriser så ska skynda mig till tv:n nu :P haha
 / E

Lördag

Helloo .. vaknade inatt vid 3 tiden, vet inte vf, drömde säkert nåt, så kollade jag på mobilen för att se vad klockan va och såg att man hade fått sms för någon minut sen, så va det en person man inte hört av på ett tag nu, ändå van vid att få helg sms av han haha ..  så roligt att man har träffat han men har inte ett jävla minne av det, så har ingen aning om hur han ser ut eller nåt, hade jävla minnes lucka när jag träffa han .. men det är ballt idag kanske man få se hur han ser ut på bild iaf =)  Sen va de ju bara 2 timmar kvar tills jag skulle upp, å det tog säkert 1 timma innan jag kunde somna om, så jag är fan inte pigg nu .. sov knappt nåt igår natt, och samma inatt..  

Inget som händer idag heller eftersom man ska jobba hela dagen imon :/ så det blir la att åka hem efter jobbet, och bara dega resten av dagen .. kan va skönt iförsig eftersom jag är så seg :P
hoppas helgen går fort nu!


/ E

God natt

Finns absolut inget att göra, tråkigt vid tv:n tråkigt vid datan, så jag ska dra och försöka sova, eller bara ligga och lyssna på musik ett tag =) 
har nån  konstig känsla nu :S vet inte vad det är men ingen bekväm känsla iaf :S .. hoppas den försvinner snart . 
skönt att man kommer hem i bra tid imorgon iaf , söndan kommer bli skit seg .. orka att jag alltid tänker alla dagar framåt haha .. känner redan hur veckan kommer bli, inte konstigt att allt kommer bli så segt ..
 
God natt / E
nån knas bild

Tråk fredag

Tråk fredag, vill ut ut ut.. imorgon hade ändå vart lugnt och jobba om jag bara hade var ledig söndag,  för då hade jag kunnat dra ut imon,  seeeegt :(
finns inget man kan göra nu heller,  :(

kollat på idol idag, för de hade visst vart igår :P annars har jag fan inte gjort någonting ..  höll inte med dom helt kan jag säga iaf :P  men några bra är kvar =)

inga pengar kvar på mobilen, knappt några cigg kvar, måste köpa imorgon fan haha  känns ju bra att man fick lönen igår å börjar redan bränna massa.


uff bild från imorse, ingen vacker syn haha :D

Igår

Tog inga bilder igår typ heller, kanske lika bra det, haha fan kände mig tvär äcklig + att det va som en bastu inne på sticky, men tog iaf bild på alex unerbara skor, dom är så jävla snygga!
 blev ingen bra bild, men dom ärså sjukt snygga :D
Alex har nog iförsig nån bild från igår, heeh jaja

Alex =)

Så sjukt mycket folk man kände igen igår, träffade på en tjej som jag & sofia träffa förra helgen när vi va ute, alex syrra, tore & anthony, krig, emil, emil massa haha =)
skulle fan vilja dra ut i helgen men det blir det inget med, kanske nästa? :P  kan ju hoppas på det hehe
/ E


Segpropp

Känner mig levande död just nu haha, tror jag ska kolla på någon film eller kanske idol som jag missade igår, tror jag missade det iaf, vet inte om det gick :/ bra koll där !  Måste hålla mig vaken, ingen ide att sova nu för då somnar man aldrig ikväll, och ska upp tidigt tidigt imon .. tråååk

bara för att minnas hur ful man är =D haha

Fredag

Japp igår jobbade man ju, va sjukt lugnt för att va löning, men precis när man ska sluta så smäller det till, men fick gå ändå, fick inte alla mina raster och så så pallade inte!  Hade sällskap med robert dit, satt å dega ett tag innan, sen va det tråkig infortmation, men jävlar vad jag garav sen när det va stand-up, hon va så jävla ball :D haha  vill se sånt igen!

efter det så gick vi ut, och jag märkte att mitt tåg skulle gå om 1 timma, så vi satte oss i bussterminalen och tjöta, tack för sällskapet :) men sen  av nån anledning bestämmde jag mig för att hänga på alex & hennes kompisar ut =)  jag va skit seg men det blev jävligt kul, även om jag typ inte va med dom sen på kvällen, alla tappade bort varandra:/  träffade skit många man inte sätt på flera år pckså =) massa lerums barn haha ..  drack några jävligt goda shottar med alex kompisar, måste ha mer sånna :D haha  .. sen blev de käk på donken och efter de försökte vi hitta nån taxi som inte var för dyr, så tillslut hoppade vi in i en, och han skulle släppa av alex & hennes kompis som åkte med först, och det gjorde han.. inga problem, sen körde han en liten bit till och börja kräva att han skulle ha pengarna direkt, så jag fick flipp för de kändes som man inte kunde lita på han, så vi hoppade av, vid jysk mitt ute i ingenstans typ haha , aja åkte gratis dit iaf, sen fick vi ringa efter en annan taxi som körde oss till lerum :) å va la där efter 4 eller nåt?! 

efter de drog K åt ett håll och jag o emil åt vårat håll, så blev de att vi gick hem till mig "kolla film", fick inte så bra eftersom båda somna haha, vaknade upp för en stund sen, samma smink och kläder som igår, känner mig ju inte fräsh nu!

Hahah så här mycket har jag nog aldrig skrivit här :P
så bra att man är ledig idag, komemr bli så tråkigt att jobba helgen ba :/
men nu ska sminket av och myskläder på :D /E

Torsdag

Sjukt seg, och det ser ut att bli sol idag med, men den kommer ju jag missa :( segt !! ingen lust för nåt idag, men ska iväg om 1 timma så lika bra å börja fixa sig ..
 
lönen kom ju idag iaf =) nice kände mig lite pank nu i slutet haha
faan vad jag vill vara ledig idag!


/E

Like old times :)

Softat hela kvällen med alex :)  skit kul att träffa henne, kändes precis som förut, har ju inte haft så bra kontakt senaste åren men hoppas det blir ändring på det :) Blev ingen film, bara en jävla massa godis och tjöt haha =)  sen kolla vi lite på idol och efterlyst, soft kväll :)

känner inte fö att jobba imorgon,sen ska jag kanske med några från jobbet ut efter på nån ifortmations sak + stand up ..  hmm får se hur det blir ..


Jag & alex, old pic ;)

skön dag :)

Suttit ute ett tag på baksidan nu, somna lite, sen läste jag veckorevyn som mamma kom hem med :D  det är ju fan varmt ute, skit skönt :D men sitter ändå med tjockkläder haha :P
Så nu väntar man på att alex ska komma hem och ringa mig =) sen blir de nog film & godis :D haha mys


sötnos

Nas


Å vad jag vill se han, hade chansen, sumpade den, nu får man se hur det blir denna gången, hoppas !

Gratis sidor

Fattar inte detta med gratis sidor, jag tycker jag kan va medlem hur länge som helst men får ändå aldrig ihop dom poängen som behövs för å få pressentkort ochallt man kan få :P  medans man läser andra som får hur mkt som helst :P
 
Här är iaf en annan sån gratis sida nu =)  När man fått ihop 400p så kan man växla in dom mot pressentkort på Gina Tricot, H&M eller JC, låter ju så jävla bra =) nångång hoppas jag man kan lyckas iaf =) vem gillar inte gratis saker :P hehe

Här är länken till sidan, bli medlem och gör ett försök =)

/E

Onsdag

Ledig idag, fan va skönt :)  är så jävla seg, känns som man behöver sova 10 timmar till!!
skönt väder ute iaf, sol :) jag vill värkligen utomlands, det är de jag tänker på varje dag haha, fan resfeber på hög nivå, vill bara bort =)  inte säkert det blir rock the bells för min del nu heller :/ beror på om nån är på, åker ju inte själv :P men jag hoppas iaf :)  


lite bilder från igår nångång

Å min hosta har börjat komma smygandes tillbaka, hoppas jag inte blir sjuk nu, eller hade vart skönt att vara hemma, men fan palla ändå :/
/E

:)

det gick rätt fort att jobba idag, fick dega som fan i slutet, fick dra å fixa iordning mig och sånt, sluta lite tidigare, skit soft :) sen  åkte jag rosie och cilla in till stan och till deras jobb, tog några öl och tjöta, va la soft!
så nu är man hemma, tråk tråk,

Imorgon blir det nog att träffa alexandra :)  kommer nog bli nice :)

JAAAA :D

ÅÅÅ faan va udnerbart :D:D:D:D:D:D va inne å kollade på aftonbladet.se  och av nån anledning gick jag in på nöjesliv (tyckte la de stod förlite om det haha ) och vad ser jag då?  ROCK THE BELLS TILL STHLM....wiiiiiie  :D jag och sofia skulle ju på det i london men så släpptes ju aldrig biljetterna vad vi vet å allt blev fickat å nu står det där, å NAS KOMMER :D ojojoj är tväär glad nu, måste dit, men ingen jävel svarar på telefonen så jag kan dela min glädje hahah .. så får skriva av mig här, kan itne sitta still nu :P 

så här står de på aftonbladet:

Hiphop-stjärnor till Sverige

 Rock the bells" till Stockholm

"Rock the bells" heter turnén.

Och snart kommer den till Sverige.

Med följer bland andra Nas, Mos Def och De La Soul.

De plöjde genom USA i somras. Och snart är det Europas tur.

Paketturnén "Rock the bells" kommer även till Sverige.

Med på turnén följer Nas, Mos Def, De La Soul, Scratch och Supernatural. Den 4 november ställer de sig alla på Annexets scen i Stockholm.

Biljetterna släpps den 26 september.


UNDERBART :D
jag ska dit :D


Fjortis morsan

När jag kollade på köksbordet förut ser jag denna söta lilla lappen från mamma:

Puss med z .. hahaha nu får hon ge sig
aja får la göra som hon säger då, dags för utgång med vovven!
 Puzz / E haha

GRATTIS CILLA

GRATTIS Cilla :D 19 bast idag,  hoppas du får en underbar dag =) <3

väldigt gammal bild på oss =)
/din ruff haha :D

Tisdag

Kom inte i säng när jag skulle igår :P hehe blev fast vid msn, sån nörd jag är,  sen tog det ett jävla bra tag att somna, va nästan 100% på att de va någon utaför mitt rum också så låg helt still  å våga inte röra mig på vet inte hur länge haha .. men tillslut somnade man =)  vakna imorse av väckarklockan (woow ) men nu har smarta jag ställt den typ 2m från sängen och jag är nog latast i världen så jag ligger kvar i sängen i typ 1 timma även om den jävla klockan står å piper, okrar ine bry mig om tjutet!

fått lite roliga sms nu också på morgonen haha ... min telefon funkar om det ligger helt stilla eller om man håller ihop den typ :S  

Haft dom sjukaste drömmarna inatt också :S fattar inte vad all skit komemr ifrån :S haha

Börjar få tillbaka hostan, så laddar med te :P
/E

natti

Tråk då ska man sova, orkar inte gå å lägga mig ju :P  sånhär dag när allt känns hopplöst haha vad ska man göra ?!  hoppas man vaknar på bättre humör imorgon ..

får se hur de blir med utgång =)

god natt (/E

Listen To Your Heart


Listen To Your Heart Rap Remix

bad day

Kaooos, det började bra imorse, höll i sig tills jag gick hemifrån, först märker jag att mobilen är sönder, så kan inte få tag på sofia som jag skulle möta snabbt innan jobbet, sen dör min mp3 .. n'r man väl börjar jobba då är de katastrof, alla kassorna måste startas om å skit, kaaaos dag .. allt åt helvete typ..
hade iaf sällskap med alexandra imorse :) kul å  träffa henne, får göras snart igen =)

sen en kund fråga om jag ville ta en fika med han, nej tack jag skulle inte villa gå ut med folk som handlar där, är fan rädd för alla typ haha uush ..  även om dom värkar normala så jag skojjar inte efter ett tag visar det sig att det är nåt med alla som är sjukt!

dom frågade om jag kunde jobba över också, men det kune jag inte, fick springa som en idiot till tåget, sen träffa jag rosie & cilla i centrum :D  dom är hemma igen :D  så åkte vi och hämta rosies syrra, åkte lite fel men kom fram tillslut :P  och nu är man hemma igen ..   skit dag!

Imorgon ska man jobba igen :/ kanske blir utgång efter om man pallar, cilla fyller ju år =)
ska ut på torsdag också med jobbet, eller dom som ska med då, nån standup sak, kanske blir kul ?!  får iaf sällskap dit :)  missar pizzan för jag får gå direkt från jobbet sen .. aja

nuska jag käka nåt å fixa lite, / E

Måndag

Trött som fan (som vanligt) .. ska till jobbet om ett tag, hinner la inte göra så mkt mer idag, jobbar sån skit tid .. hoppas dagen går fort =)

måste bara lägga upp denna bilden på syrran, sofia pimpade min syrra lite i lördags hha :D

malin sorry men du ser förjävlig ut :D haha


/E

Slut

Så nu va helgen slut igen :(  fan va segt att man jobbar nästa helg :(  Och imon är man tillbaka på jobbet igen, jobbar tråkig tid med! ush ush ..

Träffade jollis lite igår, alltid kul :)
undra om det är imon eller på tisdag rosie och cilla kommer hem ? kännr att jag inte har så bra koll på det :P  hoppas det är imorgoni af :D  saknar er ju <3

Nu ska man sova, vill va vaken längre så det inte blir imon lika snabbt, men ingen ide.. komemr bara va så trött imorgon då ..  så god natt =) / E
 

Degdag :)

Mamma kom hem med filmen Things we lost in the fire, den va rätt konstig men bra i slutet :) Benicio Del Toro va med, me like :), han spelar så jävla bra!!   lite choklad är inte fel heller :D


Sen mitt i filmen blev vi sugna på nudlar så det fixades också :P


Benicio Del Toro

mys =)

Nu har man käkat mat, gött satt ute och åt :)  Så skickade vi iväg morsan för och hyra film till oss också, får se om hon kommer hem med någon bra :P  ser det blir mys med film idag =)

Baksmällan har börjat slåtill nu med =( usha ..

/ E

Igår

God morgon, idag är man seg, hade antagligen bett mamma väcka mig 10 i morse  (kom hem runt 4 tiden) så vet inte vad jag tänkte när jag sa det till henne, men jag gick inte upp förräns runt 1 iaf :P haha .. jäkligt seg i huvudet nu iaf :P   men det blev rätt kul igår iaf, även om jag inte gillade stället vi var på, Razzia (gamla wish) Träffade på lite roligt folk som vi satt och tjötade med hela kvällen :) alltid kul!

Sofia, i väntan på tåget :P
Hade med mig kamera igår men vi tog inga bilder ändå :/ eller fick 2 jävligt bra bilder som jag inte kan lägga upp :D haha men dom är kul och ha iaf =) 

haha hemsk bild på mig, men ända från igår så den får va där då :P 
jag och min älskade breezer, peach :P skit god när man la i lite melon i  =D haha  

:)

mmmms käkade nyss en tvär god fruktsallad som morsan hade gjort, bara tvungen att lägga upp hha :P


vart ute med min bebis nu också, fick med mig syrran på promenade med :P så nu är det la lika bra att börja förfesta själv haha =) sofia har redan blrjat hemma hos henne så jag ligger efter :P


/E

sommarkänslorna får inte försvinna =)

Nej jag vägrar att mina sommarkänslor ska försvinna :P nu har det vart så skönt väder idag också =)  mys!
mami

Nu ska man ut en promenad med nikki, sen blir det utgång ikväll :D shohooo :D
bebis <3


Pool bilder =)

Har ju redan visat hur poolen såg ut från balkongen, så nu tar vi lite andra poolbilder =) är så seg med att lägga in bilder från Bullen :P
så skön bild :Di poolenpoolen
stekersofia & jag med våra älskade smirreser gott ut :D
jag i poolen, ser ut som en gris haha soveråt tjockis mat varje dag vid poolen
Så underbart att ligga vid poolen varje dag, och från där pool "området" sluta va det bara att ta 1 steg så kom man till stranden, så underbart =)  Dom hade skön musik på vid poolen varje dag också, tror det va Voice dom körde :P  Faaaaaaan vad man saknar det, även om det kändes som jag låg där själv för det mesta :P men skitsamma jag sov ändå väldigt mkt där ute :P hehe  Det värsta va när jag hade somnat antagligen väldigt djupt en dag, så väcker sofia mig och säger att jag snarkar, ja ba WHAT!?!? haha fan va skämmigt om jag hade vart där själv då och inte märkt de :$

så bra :D
Bästa bilden, tagen av mig ;) haha

En annan dag när jag låg där själv, igen haha så hade jag somnat, sov nog rätt länge, så vaknar jag tillsut och då står en neger och en tjej som jobbade i massörbåset eller vad man ska kalla det och kollar på mig, ja ba shet undra hur länge dom stått där, så killen ba: oo förlåt hoppas vi inte väckte dig, du såg ut att sova så djupt åbla bla tjöta massa haha , fan sofia att du inte va där då, min engelska suger :/
tralalavi =)

/E

Nelly T.I. & LL Cool J


stoppa in 3 snyggingar i en låt så blir de nog bra :D haha

Hold up

God morgon

fått sova ut lite idag :) skönt som fan, funderar på om man ska dra och sola om ett tag!? Känner mig så äckligt vit!  Blir antagligen utgång med Sofia idag, får se vart vi hamnar =) haha . känns som det va så jävla längesen man festade nu så man får la passa på nu när man kan.

Snart kommer rosie och cilla hem, fan ska fråga ut er om allt :D  Men får hålla mig tills på måndag :P

Nu ska man äta frukost :) / E

Dreamer


God natt

mm :D

Fan tiden efter när man jobbat sent går så jävla snabbt, nu är klockan redan halv 12 snart, och det känns som jag nyss kom hem, fan va tråkigt! Mamma hade gjort en skitgod röra elelr vad man ska kalla det iaf :P


va kanske godare än det ser ut :D haha massa melon, kiwi,räkor med nån röra & avocado mums :D

Finns inget att göra nu, fan va tråkgit jag har , trlallal
lika bra att sova om en stund :/ segt segt, ska bli så jävla skönt att slippa börja jobba 06.55  imon iaf som jag brukar göra alltför ofta på lördagar nu ..

/ E

hemma =)

Ush vad mycket det va på jobbet idag, tur att det lugnade ner sig på kvällen, hatar att känna mig stressad hela tiden! Fick reda på en tråkig nyhet också :/ trodde inte det va så! + att man typ blev utbjuden på dejt haha men det blir nog ett nej där .. 

Nu är man hemma iaf, får la se om det finns nåt bra på tv eller så :)  
/E

Musik orre


Musik orre ;)
Vet inte hur många gånger jag lyssnade på denna låten i Bulgarien :P
Walk on ;)
Method man & Redman
Red & Meth
Mina bilder <3 vill se dom igen!!!!!
Hade fått göra det om nu rock the bells hade blivit av i London, men det finns ju inga biljetter ingeting, fattar inte, hade vart underbart å få vara där!

=)



Va ute med nikki, ändå skönt att komma ut, inte mycket mer man hinner innan man ska börja fixa sig å sen jobba, tråk!

Höst
 Serriös suger jag på årstiderna, ingenaning om vilken det är nu, ibland känns de som sommar ibland höst ibland vinter haha , alltid vart dålig på dom :P Det ser ut som höst iaf :P

/E

Svårt att hålla i pengrna

Va ju inne i centrum med Sofia igår efter jag hade klippt mig, och såklart hittar jag nåt, tillochmed här i lilla lerum haha :S det blev en jätte mysig halsduk (edc, by Esprit)

fredag

Fanva det är kallt överallt, vill aldrig gå upp ur sägen när det är så ju. Det fula är att det är sol ute nu men ändå så jävla kallt .. börjar jobba jävligt störande tid idag, en kvart tidigare vilket gör att jag får ta ett tåg tidigare haha, å det är så onödigt eftersom den kvarten på ska de va möte, vilket ändå aldrig blir av  .. segt

dags för frukost =) / E

god natt

Japp så va denna dagen slut, det jag va så nojjig för har gått bra iaf :D  så nu är det bara vänta å se ..
jag & sofia käka på mos1 idag också, gott som fan :P
sen kolla vi på idol här å tjöta lite, hon fick äntligen alla bilder och sånt från Busta konserten haha, lite väl sen men men nu har du dom iaf :P

tack sofia för allt =)

imon ska man jobba sen är man ledig helgen =) skönt som fan!
God natt / E

vill ha



Skit snygg jacka från Koola Anna, finns tyvärr bara kvar i storlek L nu, men om den kommer in i mer så funderar jag på att beställa :P
Koola Anna - Tove Jacket 999kr
Finns hos nelly

Ny klippt


Before

After

Inte så stor skillnad kanske haha men känns som jag  har skit kort hår nu haha, men så känns det alltid efter jag klippt mig :P  fixa luggen lite med men blev inte så som jag vill bara för mitt hår e skit haha, aja thats life

yeah

Då har man jobbat, ännu en ny i kassan idag, elelr 2 men den ena jobbar annars på golvet :P  så är man ny klippt, får se om jag lägger upp nån bild se neller nån dag, köpte även en halsduk idag, kan inte hålla i pengarna :P

de andra får se om det blir idag eller imon :/

nu är jag med sofia iaf =) soft soft,

I'll Never Love Again


Taio Cruz - I'll Never Love Again

Torsdag

Japp då va det torsdag. Ska dra till jobbet om 1 timma typ, eller tåget iaf, sen börjar jag vid 9 . Är så jävla trött idag, tog lite längre tid än jag trodde att somna igår, men tillslut gick det =)  en blir det klippning, ska toppa och fixa nåt med luggen tror jag, sen träffa sofia för att göra det.

Vi ska nog se om vi hittar nån pressent till cilla också, hon fyller ju å på måndag, 19 bast ;) dagen efter hon kommer hem från Turkiet, dåligt med updates från er :@ haha ska allt fråga ut er om allt när ni kommer hem :D

Hoppas dagen på jobbet går snabbt, / E

tv kväll

Blev inte One three hill förut som jag sa, för det va ett avsnitt jag redan sätt, så såg top model, sen blev det idol, efterlyst & sytycd :) fullt med program idag ..

pratar med pappa nu (i msn haha ), han är ju & jobbar i Belgien i 6 veckor, förra helgen hade dom åkt till frankrike, nu säger han att dom var i Bryssel idag och ska åka till England nåndag, fyfan vadå att man blir avensjuk :( vill också åka till olika ställen ju, nångång, nångång 

Nu är det lägg dags :P imorgon torsdag... inte precis en dagen jag ser fram emot .. först jobba, sen klippa mig .. sen efter det får jag bara hoppas på det bästa! Ush ... undra om man kommer kunna somna nu ?! aja får försöka iaf!


God natt / E

Gårdagens shopping


Från V. Grå lång tröja/klänning Gina Tricot, Svart Cardigan MQ (stockh lm), Marin blå skjortklänning H&M, Vit lång stickad tröja H&M

Lite bättre bild på 2 av plaggen iaf =)


strumpor + benvärmare H&M & limpa corner :$ hehe

det va allt =)

Paket

Idag dimpade ett donna beauty paket ner i brevlådan, beställde ju i förrgår eller när det var, älskar snabb leverans =)



Hudkräm & mascara =)  Blev Hypnose denna gången, även om jag inte gillade den sist, men kunde inte stå emot priset :P 139kr (kostar egentligen 250 kr tror jag) Här är länken till sidan om nån vill kolla läget =) donna beauty


Nu har jag bestämt mig för att det blir one three hill jag ska se :P / E

vad ska man se ?!

Yao inte mkt som händer idag, fick en god bulle imorse haha :D så käka den och frukost, sen gjorde jag ansiktsmask (dermalogica - gentle cream exfoliat) och vart ute en sväng med Nikki =)



Fan vad störade att det kommer rätt mkt på tv idag, och allt kommer samtidigt .. nu kl. 16.00 Top Model 4 och samtidigt på 5:an One Three Hill, sen klockan 20.00 Top Model 10 och Idol .. sen kl.21.00 efterlyst, då är det inget annat jag ska se iaf :P  Men vad ska man välja dom andra tiderna? haha fan  

Såg att dom hade ringt från jobbet nyss också, snälla ge er!

Emotional


Casely  - Emotional

Now the only thing i feel inside of my chest is all this regret
man i never shoulda let you go
but i let you go
this situation's under my skin
there's a war goin on within
Casely


Onsdag


Idag är man ledig :D  kom upp hyfsat normal tid :P  ska iförsig inte göra nåt spec idag ändå, men vill inte sova bort min lediga tid iaf =)  sofia ringde och väckte mig samtidigt som väckarklockan skulle ringa + att mamma kom ner och väckte mig, hur kan man misslyckas att komma upp ur sängen då :P det går ju nästan inte hehe

snart torsdag ..
det kommer gå bra, det måste gå bra!


nu är det dags för frulle ;) / E

freaks i gbg

Haha har kollat på Idol nyss, så bra att man kan se avsnitten på internet, och idag va dom iGBG . .eller aa på tvn iaf :P haha fan vilka idioter det finns här, men rätt många bra som gick vidare också  :)

han hära va ju för cool ;) not
 

Tror det kommer mer från gbg imon, ska bli kul att se :P
nu ska jag sova, god natt / E

Bobby Valentino


Bobby Valentino - On The Edge

Fan vad jag har torskat på R&B
Bobby Valentino

Seg dag

Japp blev hämtad runt 8 imorse av Anna, vi va där kursen skulle va rätt tidigt så vi han röka å sånt :P kursen va jävligt seg och tråkig.. aja fick macka och te iaf =)  precis när vi skulle åka ifrån kursen säger dom att vi gärna får börja jobba med en gång, men jag hade planerat att ha 2 timmar på mig innan jag börja så jag skulle hinna  käka lugnt för en gång skull + kolla i allum, så jag började 3 som jag skulle, sen måste dom sagt fel till mig igår eller nått för jag fick ju inet sluta 20.15 som dom sa, blev stägning idag igen! aja ledig imorgon iaf .. men så fult dom undrade om jag kunde jobab nu i helgen också, men nej jag vill fan va ledig när jag ska!  har jobbat 3 helger i rad nu så vill ha en ledig !
Blir så jävla trött på det stället ibland va!

Lägger imon imon vad jag shoppade idag :P
nu ska mysbyxorna på och ska käka =) / E

Fly


J. Holiday - Fly
J. Holiday

Tisdag

God morgon, är tött som faan, vill bara ligga i min varma säng och aldrig gå upp, men här sitter man ändå :/  Kommer bli en lång jävla dag, längtar tills den är över redan!  Min hosta har ine gått över än, men den värkar vara påväg bort iaf :P  dicker te varje dag så min hals bord ju bli bättre :P

Får la se om man hittar nåt i allum idag om man hinner gå där en stund =)  beställde hudkräm + mascara igår, så det borde la komma imorgon eller nåt =)  känner att jag köper ny mascara hela tiden :S  men denna gången kunde jag inet hålla mig :P

yeye dags för morgon ciggen :P / E

jobba jobba

Va glad idag för jag skulle sluta 20.15 men så tyckte jag synd om hon som skulle sluta 21.30 för hon hade jobbat sen 6 imorse å hon fråga om hon fick gå hem när jag skulle hem, så vi fixade det, men sen så tyckte jag ju det skulle va så skönt med att bara gå på kurs imon med, men nej nej nu ska jag på kurs 9-13 sen jobba 15-20.15 ..  sen ska jag fan va ledig på onsdag iaf !  Måste lära mig säga nej! Är inte spec bra på det :/

Seg dag på jobbet idag, ännu en ny tjej, hon värkar schyst iaf

Får la gå på allum imon efter kursen, ingen ide att åka hem imellan ..
så trött på att jobba nu!

Termanology - Please Don't Go


Måndag

Hmm vad ska man säga, jag misslyckades med att vakna tidigt idag med, kan aldrig bli som jag vill!  Så nu sittr man här å ska göra sig iordning snart för att sen jobba, fan vad det suger!  Ville ju ha lite tid innan för å kolla upp lite saker å sånt, men nej jag är som fastkedjad i sängen..
Skönt att man inte jobbar länge idag, om man nu går gå i tid som jag hoppas!

Fan vad jag är nyfken på hur rosie och cilla har det nu i Turkiet :P bara fått en update ju :P Och då lät det som dom va i paradiset typ :P  får hoppas dom hör av sig snart :D Saknar er, kom hem nu :P 

/E

Ryan & Kane

Då va denna lediga dagen slut och jag ska försöka sova nu snart. Imorgon ska jag iaf upp tidigt, börjar inte förräns 3 men det spelar ingen roll haha lika bra..
Kollade lite på Life of Ryan förut .. haha hans lillebror e så söt :P Å han med iförsig haha
Annars har jag typ bara ruttnat framför datan ..
Aja ny dag imorgon...
Kane

sov gott / E

Stay With Me


DJ Ironik

Fest i Bullen

Lite festbilder från bullen :P Lägger bara in några nu, första kvällen va vi nog på den glade viking, massa konstigt folk där haha, men vi hade roligt iaf =) va uppe 26 timmar första dagen så vi va jävligt slitna + att det blev la lite för mkt å dricka :P Kvällen tillbringade vi några från Irland eller va dom nu var ifrån haha så jävla fula men roliga :D 
sofia =)
jag, ser förjävlig ut haha   Inne i den glade vikingsofia innan utgång =)

mys =)jadu ?
På första bilden här ser man ett hotell som va rätt roligt ändå, vi kunde sitta på våran balkong och se in i allas badrum :D haha. man såg ju inte nåt bra men man såg när folk duscha å sånt hahaha .. undra om dom tänkte på det som bodde där?! :P

Våra Irländksa shake what your mama gave ya ;) hahahahajag fick en ros haha
Våra Irländska "kompisar" haha fick upp den ena så han dansade på baren :D  Fan vad fult han dansade hahaha och sofia sa det till han också :D haha

Nu orkar jag inte lägga upp mer, får bli mer sen eller nångång :P

tråk

Finns inget på tv, inget kul på datan haha vilken nörd jag är. Glad för att va ledig iaf, imon ska man jobba igen =(  Undrar vart du tagit vägen Z :/  Fan inte träffat dig på 8 veckor eller nått nu :S  hoppas vi syns snart! :)




Lite tråk bilder från min promenad ute idag
Ska la fortsätta att inte göra någonting nu haha hörs / E

Live your life


Såg detta på tv igår :P T.I. ft Rihanna live
Låten kommer inte igång förräns efter 2 min typ men det gör ju inget att man får se extra mkt av T.I. i början för min del :D
Så fult att låten påminner av en låt jag hatar, kan inte namnet på den men denna låten kommer nog snurra  i mitt huvud ändå haha 
Låten är med på T.I.s nya skiva btw ;)
Live your life 

Söndag


Haha som vanligt blir det inte som jag vill, kom inte upp ur sängen förräns 11.30, aja skönt att sova iaf tog lite tid att somna igår. Sol ute så får la sätta mig med tjockbyxor å tjocktröja en liten stund för det är nog inte varmt ute ändå :P
 Inget som händer idag, ska bara dega hela jävla dagen :P


Ge mig värme!
Nu ska jag äta frukost sen ut och sätta mig lite =) / E

hmm

Läst massa om en sak  nu som får huvudet å snurra, det kan inte vara så och får inte vara så! På torsdag vet man iaf, men vågar inte äns veta svaret nu, är för nojjig!!!!! Fyfan vad dum i huvudet man kan vara ibland! Får hoppas på det bästa!

Usha måste tänka på annat.. lika bra att försöka sova nu annars blir jag knäpp. God natt /E

Idol

Yao suttit och kollat på dom avsnitten som visats på tv från idol nu, finns la några som är rätt bra :P  Men fan vad roliga några är asså :P haha  .
Orkar inte sova än även om jag är sjukt trött, sitter här med min vodka =) kan inte sluta bra ;) haha  naj men tar det lugnt med den faktiskt :P 

ska försöka att inte sova bort dagen imorgon heller, även om man hade behövt lite extra sömn  


bye bye

-_-

Trött som fan, bara degat i soffan, kollat på Top model 10, repriser eftersom jag missat i veckan, sen råkade jag nog somna lite, är helt slut.  Funderar på å se om jag kan hitta sån där tv på internet, eller man kan se vissa program på datan, min syrra sa att man kan se dom idol avsnitten som vart, har ju missat dom med, så roligt å se hur alla fular sig :P  då håller jag mig kanske vaken ett tag till iaf :P

/ E

Lördag

Ouuff va trött man var i morse, vaknat flera gånger i natt så har inte blivit så mycket sömn. Dagen började la inte så bra, hon som skulle vara kassaledare kom inte när hon skulle för hennes buss hade gått sönder, stackare hehe , så jag fick 100 saker att göra, men det löste sig. NU kommer jag till en sak som känsliga ej bör läsa :P haha

Jag hade en kund och jag kände att det luktade bajs men försökte ignorera det, sen kom kunden fram som stod bakom när hon hade gått och sa att hon måste skiti ner sig för det va lite bajs på golvet + i soptunnan :S fattar inte hur det kom dit men iaf :S  å en annan kund trodde inte heller det va hundskit .. så jävla äckligt å det stank, som tur va fixade städaren eller någon bort det sen!  Hörde av en att igår hade en pissat inne i affären också, en alkis haha .. asså ibland förstår jag mig inte på folk!!

Fick förfrågan om att jobba imorgon men sa nej, ingen blev sur idag iaf :P  jag vill värkligen va ledig nu när jag ska även om man får bra betalt på söndagar. En sak som är jävligt skönt iaf är att på tisdag när jag skulle jobbat 10.30-18.15 (skit tid) så ska jag på kurs istället :P tror det är mellan 09-13.00 eller så, hur skönt som helst :D  Ingen aning om vad det är för kurs men det spelar ingen roll :P haha 

Orkar inte dra ut idag, känner mig så äcklig eller nåt så får kanske bli att supa lite hemma istället =)  Sofia kanske gör mig sällskap :P Men nästa helg så måste jag fan göra nåt kul om jag är ledig då, som det ser ut nu är jag ledig då men man vet aldrig :/  

Det va svinkallt imorse men nu är det lite sol :D wohoo 

haha
Va bara tvungen haha  


Natti Natti

Så då va klockan lite över 11, dags att gå å lägga sig :( fyfan vad det suger!!!!!  Aja får se hur det blir med utgång imorgon, kanske inte blir av får helt se vad man känner för då!

Nu ska jag föröska sova iaf, festa åt mig med alla som är ute ;( haha natti / E

Christopher Maurice Brown (L)


Chris Brown Ft Keri Hilson - Superhuman
<3
I Love You

? ? ?

Ute en liten snabbis med Nikki, gick samma gamla vanliga väg, allt är tråkigt nu fan!



Tjockis


Fan va tråkigt typ dags att sova snart känns de som :/ ska upp 05.00 imon bitti FYFAN VA TRÅKIGT

Hahah nu har man iaf fått svar på några frågetecken !  yeeaaah


åååå

Suttit hela dagen å laggt upp alla bilder från bulgarien i nattstad :P haha blev inte mycket med jobbsökandet, tänker bara att jag aldrig kommer hitta något så jag ger upp :(  Faaaan vad jag saknar bulgarien,  när man ser alla bilder, komemr upp mer snart här med btw ;)
 Det fick mig iaf på fest humör av att se alla bilder på drinkar å allt vi har haha, så nu sitter man här med en god cider iaf :P synd att man börjar så tidigt imorgon :/ 

ska nog ut med min bebis nu snart också ?! =)

Ciao

Solat =)

Så då har man vart och solat =) alltid skönt! Känner mig lik blek nu sen jag kom tillbaka till Sverige.
Fan va jag vill utomlands nu, till värme! Det är ju svinkallt ute nu, kanske dags att ta fram vinterkläderna redan? :O

Här stekte jag :P
60 spänn för 15 min, det är ju inte billigt iaf :/

Sitter och lyssnar på min Chris Brown nu :D  Får se om man kanske ska ta och kolla på film snart eller nåt =)  Men har ingen bra att se vad jag kan komma på :/ 


Haha jag efter solningen, har man tråkigt så har man =)

H&M

Kollat igenom massa på H&M nu efter som jag inte haft internet på 3 veckor, så det hade kommit in massa nytt, hittade inte så mkt jag gillade, kanske lika bra det :P men lite hittade man iaf =)



 

  • Rosa topp - 249kr
  • Ljus gråbrunt linne - 149kr
  • Marinblå blus - 249kr
  • Svart väska - 198kr
  • Mönstrade skor - 298kr
  • Marinblå skor - 298kr

Fredag

Godmorgon ;P
vaknade rätt sent idag men de skite jag i för vaknade runt 7 tiden av hosta också :P  segt att man börjar så jävla tidigt imorgon!  hade tänkt dra och sola idag iaf, har ju ingen färg kvar =( 

Sofia hade en jävligt nice nyhet igår :D men jag vet inte varför jag inte känner mig så taggad på det :S iaf D12, Obie och  Royce da 5´9  kommer till London & Amsterdam, kommer säkert  va hur grymt som helst och se men jag tänker fan bara på att Eminem kommer inte va med och proof (R.I.P) inte kan vara där! Men jag kanske taggar till snart vem vet =)

Nu blir de frulle :P bye /E

Proof & Em

japp

Direkt när man kommer till jobbet så får man förfrågan om å jobba imorgon, men jag sa nej för en gång skull å då blir dom typ sura, men jag vill fan vara ledig när jag ska vara det !  Det är fan inte ofta jag säger nej, så blir dom heller hon kanske man ska säga sur med en gång, ork !  Började inte bra på jobbet heller, kassa cpa å huvudvärk, men det blev bätte sen.

Så nu sitter man här, dricker te å softar.. ska la sova om ett tag..  =)

Hotellet :)Bilyana

 Okej jag kan inet hålla mig så lägger upp bilder från hotellet nu :D haha. man blev ju fan inte besviken iaf :D såg ut som på bilderna, u n d e r b a r t !!! :D:D

Från balkongen =)
vill tillbaka!!
rummet =) Balkongen =) i badrummet =)

Det enda jag kan klaga på när det gället hotellet å så, jag menar det va nog bara 1 sak jag kan komma på, och det va maten :P  den va inte bra så rekomenderar inte buffen man kunde köpa haha :P men annars var allt perfekt =) Bodde på 3:e våningen, havsutsikt, bra rum, allt va bra :D  så lätt värt att bo där!


Bulgarien bilder =)

Här kommer första bilderna då :P  va sjukt nervös och trött innan vi skulle åka, blev inte precis bättre när jag ser att det står SAS på biljetten :O är livrädd för SAS typ haha, men det gick bra iaf =) jag & Sofia fick platserna längstfram :D yeah :P Tack för stödet också sofia haha, hon fick hålla mig i handen :D
sofia på flygplatsen =) mys
:)flygmaten haha :Plika bra att börja dricka tidigt :P haha
Å lite Baileys
Det som va jävligt segt var att flyget va typ 1 timma sent, men tillslut kom vi fram iaf =)
Så vi går till reseptionen som alla andra och då säger dom att man inte får sitt rum förrens kl.14.00,  så vi gick ut och satte oss och tog en öl  & smirre:D haha
 mumma :DSofia & henens smirre :D ser så jävla mysigt ut :Dsmirren, blev många sånna :P jag i bakrunden
jag steker, haha fan va varmt det va :D

Lägger upp mer bilder från hoteller å så senare idag tror jag =)
 /E

Run the show ;)



Denna låten får mig på bra humör :D haha  denna spelades också hela tiden i Bullen (Bulgarien) skön låt!
Ta mig tillbaka

Kat DeLuna ft Busta Rhymes

Torsdag

Helluu, vakna nyss,  är inte lite trött heller :/ Vaknade inte vid 4 inatt iaf, men vid 7 av jävla hosta ..fan när ska det gå över ?
Blir inte mkt gjort idag, jobba tråk!  jag vill ha sol bad & semester nuu!!!!
hörs sen bye ;)

God natt


Nu ska jag krypa ner i sängen straxt :P  ska bli skönt att sova ! Har haft hosta sen jag kom hem och den vill inte ge sig, vaknat flera dagar runt 04.00 av hostattacker . får hoppas det går över snart!

Åå kan inte sluta tänka på hur jävla bra rosie å cilla har det nu :(  vill också vara där !!!!!
börjar jobba sent imorgon, sen är jag ledig fredag :D
jobbar på lördag men blir kanske utgång ändå? :P  får se vad man orkar ..

Har kommit så mkt nytt folk på jobbet nu, och masa som slutat ellr ska sluta!  Och imrogon öppnar vi förbutiken, haha fan undra hur det komemr gå :P om allt funkar som det ska blir det nog bra iaf =)
men jag ska iaf försöka börja ta tag i att söka nytt jobb nu när internet och telefonen funkar igen, hoppas värkligen jag hittat nåt bra!

God natt =) / E

minnen



Denna låten spelades hela tiden i Bulgarien, minnen av att ligga vid polen å lyssna på musik å softa, fyfan vad jag längtar tillbaka!

Arash ft Rebecca - Suddenly

Hemma i Sverige igen & jag har äntligen internet :P

 Japp hemma igen, kom hem för 2 veckor sen, känns skit!!! Inget har vart bra sen när man kom hem! Har vart mkt på jobbet varje dag! Andra dagen jag jobbade efter semester va ju självklart en söndag, jobbade sen hade vi inventering, så jobbade la 13 timmar, jävligt segt,  inte gjort annat än jobba, äta & sova haha, har ju inte haft internet på 2 veckor heller, gött att det funkar nu iaf!

Grattis rosie & cilla till körkortet :D:D  Och dom jävlarna är i Turkiet nu också och värkar ha det hur jävla bra som helst :(  så avensjuk på er va!

Igår va en jävligt jobbig dag på jobbet, började 06.45.. tidigt tidigt, + att jag fick massa ansvar på mig, lärde upp 2 nya, och fick se tills så allt blev gjort, ush mkt att tänka på haha. somnade runt 5 tiden när jag va hemma, så ringde sofia och väckte mig, lite senare somnade jag igen och hon ringde då med och väckte mig :P jag var helt slut :P

ska fixa upp lite bilder och sånt från Bulgarien imorgon elelr så tror jag :)

hoppas alla haft det bra =)

RSS 2.0