S;ndag, sista dagen i Patong

Yao ig[r va vi ute och skulle festa, kan s'ga s[h'r jag 'r inte 'ns ifr][n jobbet i Thailand hahah .. f;rklarar n

'r jag komemr hem <) mouhaha

Blev la inte s[ mkt festande bara att dricka massa drinkar och g[] omkring,  idag 'r sista dagen i Patong, imorgon bitti [ker vi till krabi sen f[r vi se vilka st'llen vi bes;ker d'rifr[n, bara 1 vecka kvar nu, k'nns segt ;(


Ig[r va vi ute och k'ka med n[gra svenskar p[ hotellet innan vi drog ut, trevligt trevligt


Vart lite sol idag men inte speciellt mkt, fick [ka gratis till freedombeach med rednan och yam yam idag >P haha s[ sn'lla 'r dom! komemr sakna! 

ikv'll blir det att packa och shoppa lite om man hittar n[t, shoppade nyss en kl'nning + underkl'der haha , orka inte 'ns pruta !

Ska 'nd[ bli sk;nt att komma ifr[n patog, s[ mkt 'ckligt man ser varje dag!  + att man h;r lite detaljer vid frukosten + att v[ran granne tar hem thaikillar, han 'r kille sj'lv ocks[!  haha  yeye s[ kan det g[

hoppas p[ en bra sista vecka nu!
Sk;nt som fan att jag hinner he mtill the game konserten!  wiie  komemr va d;d men det 'r de v'rt! ghehe
bye bye


Fredag Thailand

Helluuu sverige
Sist jag skrev trodde jag att vi skulle dega hemma p[ hotellet men det blev att vi [kte iv'g till phuket ist'llet och shoppa loss som fan haha , massa cider [ lite kl'der [ s[ >P , hade en hel vagn full, fan va jobbigt att b'ra upp det till v[rat hotell sen som ligegr s[ j'vla h;gt upp, helvetesbackar kan jag s'ga >P bra tr'ning fan haha
ig[r va f;rsta dagen med riktigt sk;n sol men jag dr'nkte mig med solkr'm s[ fick inten f'rg 'nd[ hahah .. och idag 'r det lika tr[kigt v'der som dom andra dagarna, s[ vi sitter p[ inyternetcafe nu sen ska vi la ta en promenad vid havet och kolla runt lite.. va ute vid banglaroad ig[r, s[ 'ckligt att g[ d'r, massa vita tjockisar med thail'ndare ..
Va p[ thaiboxning ocks[, r'tt grymt :D

en sak som 'r j'vligt jobbig 'r att varje g[ng jag sover h'r f[r jag s[nna d'r 'ckliga dr;mmar jag f[r ibland hemma, men nu har jag dom varje dag, flera g[nger, ig[r va fan den v'rsta, somna p[ stranden och vakna av panik typ .. ush ush  tur att det bara 'r dr;mmar!

nu 'r det inte s[ m[nga dagar kvar h'r i patong, [ker la iv'g p[ m[ndag till krabi  eller phi phi island )( hoppas p[ b'ttre tur med v'dret d'r kanske haha >P n[ng[ng m[ste det ju bli bra!!!

sofia om du ser detta s[ ska jag f;rs;ka ringa dig innan m[ndag s[ ha telefonen p[! haha

ha de bra 
E

Onsdag thailand

Regn regn regn,  fan varje dag typ , men vi ligger p[ stranden 'nd[ >P solen tar lite iaf 'ven bakom alla moln >P
Kan bara s'ga att skumparty is the shit <)  faaaan va roligt jag hade haha

Nu 'r det iaf klart att jag kommer hem den 7 dec och inte den 1 som vi skulle igentligen >P kan inte t'nka mig att komma tillbaka till jobbet och all skit! 

hoppas p[ sol imorgon men det kommer kla s'ker va som alla andra dagar >(
 idag blir nog en lugn dag,  k'ka h'r p[ hotellet och bara dega ..
 
vi har festat lite h'r  'nd[ ;p men skumpartyt va b'st hehe

grattis nikki som fyllde [r ig[r ;D min lilla vovve hehe  synd att jag inte kunde se bildmedelandet som pappa skickade ba!

][kte vattenskoter idag, fan va grymt det va ;D 

ha de kul i kalla sverige, bye bye

bloggar fr[n Thailnd

Helluuuu sverige >P
Thailand 'r underbart, r;tt segt att det vart d[ligt v'der 2 dagar nu, men hoppas det blir sol imorgon, har data p[ hotellet s[ det 'r soft =)  Har hunnit med att festa (]ngest) shoppa m.m redan >P
Tr'ffat p[ lite roligt folk h'r med 
Idag blir det nog bara att kolla runt i k;kcentret h'r i patong, va i phuket town ig[r p[ central festival och kolla runt i alla aff'rer d'r , hitta if;rsig bara en svart topp hehe

sjukt sk;nt att slippa sverige
hoppas alla har de bra, loggar nog in n[nmerg]ng om det 'r s[nth'r v'der >p  hhe

ciao ;)

Bye bye sweden

Japp nu ska vi snart åka till alex sen vidare till landvetter :D åååå om några timmar är vi påväg :D 22.15 lyfter planet om det blir som det ska :P  längtar tills imrogon när vi är framme :D kan inte fatta att det är sant än att man ska iväg :P  FAN VA UNDERBART! 

nu har jag brottom att fixa det sista, ha det bra i sverige alla ;)

/e

=)

Nu har man brännt nägra skivor =)  synd att vissa låtar hackar, men det får gå :P  Har vart å sagt bye bye till orise & cilla nyss & Sofia va här innan och sa hejdå :P haha låter som man ska vara borta en evighet, (man kan ju önska) Nu ska man la se om man kan bränna ut nån mer skön musik, betala lite räkningskit å sånt och sen duscha å raka benen :P Sen är det inte långt kvar, hoppas tiden gårsnabbt på planet, gillar ju inte å flyga haha .. fan va nervös man är nu innan!
Känns som man glömt packa ner nåt nu när det är klart, lovar kommer komma på det när man är där isåfall!

/E

YES :D

Jag hittade min bikiniöverdel :D haha gött!  Nu har jag nästan packat ner allt jag behöver, känns bra =)
en dålig sak är att chris brown kommer till sverige den 23 januari, inte 18 dec som cilla sa, hon måste missat att det är då biljettrna släpps .. och då är ju antagligen inte hon hemma :(  så nån som ska å se han skriv  å jag åker med :D
 vill fan inte missa han!!!!!! :(


Nån från gbg som ska å se han ??

Söndag 16/11

Äntligen är dagen inne :D wohoo ikväll åker vi :D:D:D Gick inte lätt att somna igår kan jag säga, 3 timmar tog de la eller nåt . fyfan va segt de va! Skit trött nu men ska börja bränna nån skiva sen försöka börja packa så jag har det klart i tid idag :P palla packa i sista sekund som annars :p
å nu råka jag göra nåt med texten igen :S haha vet ine vad jag trycker på :S 

dags att börja fixa :P / E 


Nervös

Har vart nervös hela dagen iför att flyga, kommer la bara bli värre imon :P ush gillar inte att lyfta och landa ..
Nu ska jag försöka sova, ska upp 9 imon har mkt att fixa .. hoppas man somnar snabbt!
Denna bilden ser iaf mysig ut :) heeh

God natt =)

Lite påfyllning

Japp pappa kom ju hem från Belgien idag, och dom åkte igenom Tyskland påväg hem så bad han köpa med lite =)

Blev en fisk, smirnoff vodka och smirnoff raspberry x 2

Så då har man lite gott att komma hem till sen :P hehe

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIE :D

Jobbet idag seg segt, men sista timman flög jag som på moln typ efter jag pratat med cilla, CHRIS BROWN TILL STHLM :D:D:D:D:D 18 dec tror jag det va, måste kolla upp om jag jobbar för det kan jag inte isåfall haha ,  FAN VA GÖTT!!!!!! december kan nog inte bli bättre än såhär :D:D:D  fick sluta lite tidgare med så nu är man hemma, ska fixa lite sen ringa alex :)



Jag missade dig sist du va i sverige, får INTE hända igen!
love you :P

resepanik nr 1

Så nu har paniken börjat haha , faan hittar inte min bikiniöverdel, FAN! jag har säkert glömt den i Bulgarien .. inte så konstigt isåfall med tanke på att jag och sofia hade 10 min på oss att packa å springa ut till bussen ,, men jag som trodde att jag fått med mig allt! Den kanske finns här hemma men isåfall hittar jag den inte :(   ååååh vad allt ska gå fel för mig!

min borttappade bikini =( (bild från Italien, sakna)

Lördag

Fan att man aldrig kan komma ur sängen när mna planerat, så blir det stressat idag med för man ska hinna kolla vad som måste tvättas och köpas å så .. ush ..
det är nåt dåligt som händer varje dag känns det som nu, dagens dåliga: vakna upp med mens!  hha fyfan iförsig förklarar det väldigt mkt varför jag vart så irriterad senaste dagarna ..

yeye  nu ska jag fixa grejjer h
r hemma / e

god natt

Inte hunnit göra nåt sen man kom hem, ush så ska man sova nu och jobbar bort dagen imon med. segt segt! pappa kommer hem från Belgien imon med, han kanske kommer hem innan jag drar till jobbet men annars träffar man han ju på kvällen ..  men nu ska jag sova så man får lite sömn =)  god natt /E


Ännu en dålig dag

Japp började ju inte precis lyckat idag,stressa som fan men hann till tåget.. dagen gick skit segt på jobbet! Haft huvudvärk typ hela dagen, tog tablett på rasten men sen kom den tillbaka så hållt på så hela tiden..
Känner mig så irriterad hela tiden när jag är där! Thailand kan inte komma en bättre tid än nu!  Nu har man imorgon kvar på jobbet, skit tid å jobba men får fan hålla ut hehe .. hoppas på att få gå tidigare också (a)

Efter jobbet träffade jag alex :D stått ute i regnet å typ 1 och en halv timma å tjötat nu :D Kul att man hann träffa dig innan du flyttar :) ses vid jul igen :D  Man träffar aldrig på folk i lerum typ men nu när vi står å tjötar gick flera förbi från gamla skolan . rätt ballt ändå :P 

bild från när alex bodde i stenungsund (alex lite dragen å jag ser ut som en spegel i ansiktet haha )

Nu ska jag käka godis och ta mig en varm dusch tror jag =) skönt på ett sätt att inte börja 06.55 som jag alltid annars gör när jag jobbar lördagar! 

Fredag

Faaaan! vaknade nyss vilket betyder att jag hr  typ en halvtimma på mig att fixa mig å allt, jag hinenr inte.... å så ska man jobba skit tid idag med, faaan komjmer va lika skit dag sim igår säkert!

ååååh ta bort den här dagen!

Rare Fashion <3

Satin Bow tube dressBodycon DressSatin Bow Dress

FITTED BODYCONSATIN PLEAT DRESS LEOPARD TUBE BOW DRESS

Ge mig alla :(
blev kär nu! faan inte bra haha! ber att dessa finns kvar när man kommr hem (a) får inte köpa nåt nu ju!
annars om nån tycker om mig väldigt mkt ;) KÖP! haha

ta ingen skit

Hmm vad ska man säga, skit dag på jobbet idag med! Börja med att jag såg att jag hade missat samtal fån jobber när jag va påväg till tåget, vilket betyder att dom ville att jag skulle börja jobba tidigare, så när jag kommer dit så får jag bara ta en halv cigg sen ut å jobba, började en kvart tidigare, sen en idot kärring som sa att jag lurade henne för att rabatten inte dragits av :S va inte äns av mig hon hade handlat haha fan va sur jag blev,
äckel va inen som vanligt vilket försämrar dagen och min rast blev sen + att jag hade ju börjat tidigare å jag va röksugen så va irriterad hela tiden .. sen i slutat av dagen va det en kärring inne som jag hade sån lust å slå sönder haha ..  orkar inte äns skriva men fan va irriterad man blev ..

Efter jobbet träffade jag Malin för en fika,  nice nice =)
Och mitt pass va klart idag :D:D så jag och mamma åkte till Allingsås för att hämta det efter jag och malin hade fikat, hahaha jag ser ut so men alien på kortet! 

så e här kortet får jag stå ut med några år till

så nu är man äntligen hemma, ska bara ta de lugnt =)
/E

Torsdag

godmorgon
skit trött idag, så jävla mörkt ute så det blir ännu svårare att vakna nu!
Läste lite på nätet igår om vädret i Thailand, ser ju inte så bra ut, okej att det är varmt men det regnar å va åskmoln å sånt .. hoppas inte det är så när vi kommer dit :(

Kollade på greys igår också <3

Idag ska man jobba, rätt ok tid sen kanske ta en fika med malin =)  har ju snackat om det ett tag men så har det aldrig blivit av.. så idag tror jag det blir av iaf :)

Mamma ska ringa och höra om mitt pass kommit eller om det kommer imon, hoppas värkligen på det! annars blir det jävligt segt med pengar å så + stress för at fixa ett tillfälligt .. så får jag ringa henne på min rast sen och höra hur det blir.. ja ber att det har kommit så ag bara kan hämta ut det!

nu ska man göra iordning sig å skit, segt , / E

Koola Anna

Hittade denna tävlingen på Lilys blogg, så tänkte va med i den =)
Man får väla valfritt plagg från paprikastore från märket Koola Anna

Jag valde denna klänningen =)

Hoppas fortfarande på att vinna något nångång och då måste man försök eller hur :)
Så klicka er in på Lilys blogg och va med å tävla om ni vill ha chansen att vinne ett valritt plagg från Koola Anna :)
 Lycka till

Paket till mig :P

Japp idag fick man paket :D beställde ju från H&M förra veckan, gött att de kom innan man åkt iväg hehe :P

Köpte denna svarta spettsklänningen från H&M, hade ju testat den innan i stan, fast ville ha e storlek mindre och dom hade det inte där så beställde när jag kom hem, men så nu när jag fick den var det inte samma som jag testat, skit lika e dom ju .. men denna får bli bra =)  Beställde också ett vanligt vitt linne :) alltid bra att ha
Va tvungen och köpa hudkräm & sminkborttagning idag med (dermalogica) svindyrt, blev 1000 spänn för dessa 2 produkter, man kan hitta billigare på sidor på internet men hade inte tid för det nu :/ 
klänningen
linnet 

Lite bilder

Jao blev ju inte så många bilder från kvällen då jag cilla och rosie va ute, men har inte å göra så kan lägga upp dom jag har nu iaf :P

jag, dubbelhaka haha

rosie i väntan på tåget & jag å min öl (a)

jag & Niklas

så det va bilderna, nu måste jag upp å plocka ur diskmasinen, segt :/

regn

Va ute med nikki i spöregnet, ananrs har man bara degat, skulle försöka börja packa, men jag suger på det. Skulle ju inte ha mycket med mig å nu hitta man massa saker man vill ha med ändå :/ får försöka välja bort lite :P  Blir nog bra tillslut hoppas ja hehe

Never back down

Kollade nyss på film , Never back down  .. grym film :D älskar när dom slåss å sånt haha :P vilket dom gör typ hela tiden i filmen :P haha 

massa snygga kroppar med i fimen ;) ögongodis


grym film :D

Onsdag

Ledig ledig ledig idag :) känns bra!  Hade planerat att göra massa saker idag, men har ingen ork eller lust, vill bara ligga och kolla på film eller nåt sånt när man slipper röra sig haha Hade igentligen tänkt å börja packa, får se om jag börjar lite smått sen :p risken är att jag tar med för mkt om jag börjar packa såhär tidigt, ill inte ha det som annars när man reser å packar ner hela gaderoben :P

nu blir de frulle / E

skit dag

Dagen började skit med att man fick springa till tåget, sen fortsatte det bajs hela dagen på jobbet, fick sitta i kassan + ha själv scanningen samtidgt, stressat + att jag skulle på möte sen, hatar möte och sen hade jag hand om rasterna å kassorna funkar inte å allt va kaos .. skit dag på jobbet, äckel va inne också vilket inte gör nått bättre!
sen när jag slutat fick jag springa till tåget igen för att hinna, så åkte jag cilla rosie sofia och jossan till stan, drog till victoria en snabbis sen till mirakel, käka as god mat :P sen drog vi till bergakungen, jag sofia och jossan tog oss varsin drink sen blev det bio =) kollade på step brothers, rätt ball film :P  Vet att jag ifortsättningen vill gå till bergakungen om man ska på bio iaf, as gött där man satt, brukar alltid vara att man har nån lång jävel framförsig på bion så man knappt ser, men här va det skit bra för raden framför satt en bit ner så det va perfekt :D

missade det tåget vi trodde vi skulle åka med hem, så det fick blir 17 övr 12, kom hem för en stund sen nu så ska la sova snart... 

fan skulle jobbat as skön tid på  fredag men så blev de ändrat så jag har tråk tid, sen ska jag jobba lördag nu också, ångrar mig som fan att jag sa ja till det!  så nu igen då, 3 arbtsdagar kvar! Hoppas värkligen dom andra blir bättre än idag annars dör jag fan! 


Sofia jossan & jag (sofias student)

rosie,sofia,jossan & cilla (sofias student igen :P) 
fick bli dom här bilerna eftersom man inte har från idag =)

Tisdag

Idag blir ännu en dag då man ska göra saker hela dagen, eller aa först jobba bajs tid sen till stan för att gå på cafe & bio för Sofia FYLLER ÅR :D  19 bast, grattis :D  Hoppas du får en unerbar födelsedag, men det blir den säkert ;) (f)

vi i bullen :P

nu ska man fixa sig å sen till jobbet =(


Reseshopping


Lite småshopping inför redan =)
Mascaran va billig, köpte den på H&M för 79.50, hoppas den är bra nu!

3 jobbdagar kvar nu :P

otursdag ?

Fan när jag skulle ta tåget så va det nåt fel så satt en jävla halvtimma på det och det rörde sig inte, så fick ringa morsan så hon fick köra mig, thx =) så nu har man iaf växlat och köpt lie nödvändiga saker :)  käka med alex på paprika också, så gott :D sen en liten stund efter vi hade ätit upp gick brandalarmet, så alla fick gå ut från allum, tack att jag hann äta upp :D haha  .. jobbet gick skit segt idag ..
sånt jävla kaos väder nu, vart storm ute idag typ, regnat hela dagen och det hagla förut :S  ska bli så skönt att slippa det ett tag ;)  Det är svinkallt här :(


/E

hoppas

Jupp nu har man vart i allingsås, tatt passkort och fixat med det, hoppas värkligen jag får det innan fredag nu! Sen va jag på nordea också, ska få nytt kort,  så det blir nog bra, .. ska iväg nu snart å träffa alex :)  vi ska växla å köpa det vi behövber ha med oss nu å lite så sen ska man jobba,
Känner att man hade behövt vara ledig idag!

/E

Måndag

Fan vad seg man är idag, mörk ute & regnar .. Ska åka till Allingsås snart, sen ska jag å alex växla å så sen jobba .. så blir rätt mkt å göra idag!
/E


1 vecka kvar

Inte gjort mycket idag, kollat på three hill & gossip girl, sen har jag suttit uppe o ch tjötat med mamma och min gudmor =) massa thailand snack eftersom hon vart där =) om 1 vecka sitter jag på planet nu, 4 jobb dagar kvar, hoppas tiden går fort nu :P

Imorgon ska jag till allingsås och försöka fixa nytt pass, be dom göra så jag får det senast på fredag, och sen jobba ..
är skit trött nu, inte blivit allt för många timmars sömn denna helgen

Natti /E

Morfar <3

Vart hoss morfar hela dagen, lyckades aldrig somna i bilen :/  va där å tjöta, kolla på tv å så :) mys

Nikki älskar morfar, haha hon blir galen varje gång hon träffar han :D

<3

söndag

tralalla vaaaken, hinner inte skriva nåt nu för ska åka till morfar :) skönt ändå att de tar lite tid at åka dit så jag hinner sova 1 timma i bilen, blev inte så många timmars sömninatt  haha
får skriva senare idag =) /E

party ikväll


party ikväll tjohooo

som en kötbulle

Dagen började la inte så bra, kom dit och hansom skulle vara i förbutiken hade försovit sig, så va helt själv, so mtur va gick allt bra,  äckelx2  va inne idag haha
Nu äår man hemma, käkat tacos :P å godis <.D haha  är trött som en kötbulle
jag & sofia funderar på utgång men får se hur et blir med det :)  tänkte sova nån timma nu isåfall tror jag :P

hoppas på en bra lördag =)

Lördag

Faan va segt det va att komma upp, tur att mamma väckte mig för jag somnade om eftr klockan ringt :/ lördag = alla psyk kommer in på morgonen, inte kul men skönt att man slutar tidigt och är ledig imon :)  
Hoppas bara allting fixar sig med mitt pass och så, ska ju ringa idag å se hur man ska göra! Nu får det inte vara nåt mer krångel! Jag funderar nästan redan på att börja packa, annars är jag ju alltid ute i sista stund, samma dag nåntimma innan man ska åka med att packa, orkar inte stressa så denna gången :P

Ååå låt denna dagen gå fort!
/E

Seg kväll

Va & solade förut, känns som det behövdes, men det hjälpte inte :/  Efter det gick jag ut en sväng med nikki .. sen har jag bara degat hemma, kolla lite på csi å käka nudlar :P haha  riktigt seg kväll .. ska sova nu snart eftersom man ska upp så tidigt imon

idag är sånhär dag då nästan alla är skit störande, eller massa man snackat med idag går en på nerverna haha även om man inte känner dom eller så ,, döö 

god natt  
 

Who Want It

Trick Trick Feat. Eminem

oops :/

Så nu har jag å alex spenderat dagen till att planera massa =)  allt kommer bli skit bra bara att det känns som det är så mycket jag missat :/ först det där med vaccinationen, men nu är det avklarat iaf, och nu fick vi reda på att jag måste skaffa nytt pass innan vi åker, hur fan ska man hinna :S mitt pass går ut i mars & tydligen måste man ha ett som gäller 6 månader efter man kommit hem, vilket mitt nu då inte gör, så imorgon måste man ringa och se hur snabbt man kan fixa ett, hoppas det går bra!  

Färgat ögonfransarna idag också, tack alex :D

Segt att man ska upp så jävla tidigt imon, ush .. ska iväg å sola nu om en stund så man känner sig lite fräshare om det nu går :P haha

Fredag

Ledig :D:D kom såklart inte upp när jag skulle, men har degat nu å käkat skitgod frukost :D  ska snart gå och möta alex vid tåget :)  guud det känns värkligen som resan närmar sig nu :D  ska dra å fixa mig lite nu =) / E

ser gott ut va ? ;)
Kiwi, passinosfrukt, physalis,klementin, jordgubbar
mmmm :D

10 dagar kvar

Segt att jobba idag, många nya nu också haha =) tycker det är nån ny varje dag nu :S  yeye blir nog bra
Ledig imon så då ska alex komma hit så ska vi kolla upp lite saker omThailand å planera lite å så:D och färga mina ögonransar :P haha  10 dagar kvar nu, snart 9 :P

Haft nån konstig känsla hela dagen, som att jag glömt nåt elelr som nåt fattas,  så när mamma hämta mig tror jag att jag kom på vad det va, 1 år sen mormor blev sjuk .. för när jag kom på det så försvann den känslan så måste vat det! Tiden går fort, men saknaden är stor!  

Ska sova nu snart, ska försöka komma upp i tid imrogon :P
natti /E

yao

Sitter & kollar på alla bilder från Bulgarien & Italien å så, fan vad man saknar det .. tur att det inte är så långt kvar tills man ska iväg igen  =)  Vart utemed nikki en sväng nu,  ska la göra iordning mig snart, ingen lust.  Kommer ha sällskap med rosie på tåget iaf :D haha

Hade konstig dröm om Thailand inatt igen :S och om spruta, beror la på att jag fick en spruta igår :S haha så sjuka drömmar


Torsdag

Ååå kan det blir mer fel ibland, vill ju inte sova för länge för jag måste ut med nikki å sånt å vill kunna ta de lugnt innan man ska jobba  men ändå komemr jag aldrig upp ur sängen å då blir det sånhär skit dag, sova äta, fixa sig jobba.. blir skit segt när det är sånna här dagar!  
Ingen lust att jobba denna tiden jag jobbar, hoppas man får gå tidigare (a)
Är ledigt imorgon, gött =) 
Nu ska jag ut med nikki / E 

hårboll :P

natti

Kollat på greys =) fan att det inte går varje dag :P nu är man skit trött så ska straxt sova.. beställde 2 grejejr till från H& men de lägegr jag upp sen när jag fått hem det om det passar=)
 
äckel va inne idag igen, han slutar ju aldrig, försöker ignorera han!

Thailand närmar sig å det känsn som man ska göra så mycket innan :S haah ska hinna träffa alex, jag och alex jag ska åka med ska träffas å planera lite sånt, sofia fyller år, man jobbar, ska nog till morfar 1 dag  å massa småsaker, tiden går ändå rätt snabbt fram, vilket är bra för jag vill bort från sverige :D klarar inte av den här kylan :P  fan vad kul vi kommr ha när vi väl kommit iväg :D

god natt /E

H&M

Skulle kolla efter lite skit på H&M idag men det jag ville ha fanns inte i min storlek :/ så ska kolla på nätet sen :P haha dumma jag :P  men jag köpte lite annat iaf =) lite osäker på sakerna men det kan nog va bra å ha nångång (a)

Linne örhängen & halsband köpt i allum =)
sen köpte jag  stövlar, en topp & polotröja i stan :)
 allt på H&M förutom skorna som jag köpte på rean på din sko =)

Onsdag

Fan vad brottom man fick imorse, fick springa till tåget, sista timmarna gick skit segt, gick till allum efter jobbet, köpte  lite, sen åkte jag och mamma till stan för jag skulle vaccineras, va skit nervös efetrsom alla sa att ma nskulle ta spruta på röven men det va i armen som tur va :d haha vill inte ha spruta på rumpan!  så nu är det avklarat, kollade lite till i stan snabbt å råkade köpa lite till,  :P  så nu är man äntligen hemma, långdag!

juste han gubben jag hade sällskap med på tåget igår, han va där å handla idag :| hjälp


/E =)

:)

jopp jobbet va segt idag, men när ja satt i kassan ringde bossen å ville snacka med mig, så fick gå till han, å då va det att jag fick fast jobb =)  inget spec igentligen men ändå gött  att veta att amn är fast nu :)
sen på tåget hem så fanns det en ledig platts så jag fågade han gamla gubben som satt där om det va ledigt brevid han, han sa ja  å när jag hade satt mig så sa han, jag tycker du gjorde rätt i att sätta dig brevid farbror lasse elelr vad han nu hette ..   ja ba shit ve me han haha
sen så  börja han snacka med mig, å det va nångång för flera månadersen som jag hade gjort samma sak å frågat om det vart ledigt brevid han, så hade han tjötat med mig hela tiden på tåget, å nu v de samma gubbe! därför man kom ihåg han fär det är inte vanligt att folk pratar med en på tåget.  han är skit snäll å så men blir ändå rätt rädd för han haha  .. att han kommer ih¨g mig å vart jag jobba å sånt :S  yeye

nyss kollat på dh =) ska la lägga mig om nån timmar elelr så ..

Tisdag

Oj vad trött man är då,  jobbar ändå rätt skön tid men känner att jag behöver vara ledig! Syrran är nog sjuk också, livrädd för att bli smittad nu!  Thailand närmar ju sig :D mouhaha .. hade så sjuk dröm o mdet inatt, typ att vi åkte och när vi kom dit kom vi på att vi hade glömt att ta med oss resväskor, asså vi hade åkt dit utan nånting, man heböver ju alltid lite saker iaf :P

/E

söndag/måndag

Riktigt soft tjockisdag i emils lägenhet med cilla och rosie igår =) haha vi käka kladkaka,godis,chips, lite sparklentini å öl ;) haha kan de bli bättre, riktigt tjockisdag =)  kolla på en ball film med =)  Gick å la mig lite tidigare än cilla & rosie för jag skulle ju upp å jobba, men så vaknar man av att dom  2 kryper upp i sängen haha så vi dela 3 på dubbelsäng, aja det gick bra iaf, rädd för å sova brevid rosie annars  hahaha :D 
Gick upp vid 9 å fixa mig å sånt sen diska å städa lie haha :D duktig jag är !   sen väckte jag cilla så hon fick följa mig till bussen :P tack haha

morgon utsikt haha jag hade tråkigt :P

riktigt segdag på jobbet, va trött som fan, men alex mamma handla av mig idag iaf =) haha  söt hon va =)
Sen mötte cilla mig vid tåget så tjöta med henne ute ett tag =)
Har vart en underbar helg :)

nu ska man sova snart, är skit trött, jobba imon !
god natt / E

Från igår =)

Japp gårdagen då,  jag & rosie drog till deras jobb, victoria, tog nån öl och shott å tjöta =)  jävligt mycket folk där, sen när cilla hade slutat drog vi till ferdinand, träffade först på pär utanför sen träffade vi Niklas och Isse, sjukt längesen man träffade dom, flera år sen så det va riktigt kul :D Satt och tjöta med dom hela kvällen sen blev det att man gick upp på dansgolvet haha :D  Tog  sista tåget hem så va la hemma runt 4,  Jävligt lyckad kväll igår :D  brukar aldrig bli det men igår hade vi fan kul :) hoppas på mer sånna kvällar !

Hhah sorry rosie men dina ögon & min kamera funkar inte så bra ihop :P
cilla & isse =) rooosie
hade inte alls många bilder på min kamera   och inte fått dom andra än  så får lägga upp nånannagång =)

Bakisdag

Är inte så bakis, elelr  inte så man mår illa och har ont i huvudet iaf, bara helt skakig i kroppen haha ..  passade prfekt med donken mat idag :D men fyfan vad  mätt man blev, ush bara vräkte i mig :P haha
 syrran frossar haha

Va nyss ute och tog en cigg med cilla emil & rosie :)
Idag blir det myskväll med cilla & rosie, film godis och lite dricka =)  mums
Vi får sova hos emil för han ska bort å jobba så har hans lägenhet, perfekt nära till jobbet imon =) hehe

Så nu ska man hoppa in i duschen  =)

Söndag

Japp det blev utgång igår :) rosie kom hem till mig sen drog vi til stan för att hämta cilla på jobbet =) Orkar inte skriva massa om det nu tar det sen :) hade en rolig kväll iaf .. vaknade nyss, brukar inte sova såhär länge men jvlavad trött man är, vakna upp med smink och kläder från igår :D haha  nu är man riktigt sexig

Good morning sunshine ;) haha
fan vad helgen går fort :(

mm

Har värkligen inte gjort nåt idag, känns som jag inte vet vad timmarna tagit vägen,  druckit lite cider sen 3-4  sen va jag ute med nikki .. gick till mormor, va vid farfars grav också, lyste inget där, så gick tillbak till mormors grav och då va mamma där och satte  nytt ljus så vi tog henes gamla och satte vid farfar så det lyser något där :) så hemskt  vid dom gravarna där det inte lyser nu!  Lika jobbigt idag som igår,  Har fortfarande hopp om att det bara är en dröm att du är borta! saknar dig  så mkt , går inte att besrkiva! 
Varför, varför varför? det skulle ju bli bra!


Fick skit ont i huvudet så jag & nikki åkte med mamma hem, hehe bra runda där :P

Blir nog utgång idag med cilla och rosie, kanske emil med =)
Får hoppas det blir kul =)

music


Dj Ironik - so nice remix

Lördag

Skönt att kunna sova ut lite :) hade lätt kunnat sova längre, ska och sola nu om en stund ...  sol ute nu med, med svinkallt!  Funderar på om man ska ut ikväll, känns som man måste passa på när man är ledig :P hehe  får se hur det blir med det :)

Just nu har man någon konstig känsla i magen, vet inte varför
känner mig inte glad
Det går nog över snart hoppas ja, är ju lördag för fan =)

RSS 2.0