120331

Tjoho, gissa vilka som var på gymmet 7 imorse, jag och S. Det går bra nu :)  Hann bara köra 1 timma men bättre det än inget. Vi tränade ju MRL igår med :)   Ska fixa mig sen iväg till jobbet frö riktig segtid, jobb till 19.15, inte sugen!  ååå :(

.Emma


120330

dom är 2 dagarna har hitils vart bra, eller gårdagen var underbar :)  Va nere å tränade  timmar sen iväg och solade sen åkte jag och S till stan och mötte vicky så blevdet fika i solen :) Sen plockade mamma upp oss så åkte jag och hon hem till mig och satt på balkongen, och sen kom S hit :)

och det började med vin och slutade såhär :) myskväll


Imorse tog jag mig ändå ut på promenad, 1 timma i hyfsat gött väder, och nu börjar solen komma till balkongen så ska se om man kan sätta sig där ett tag om det inte blåser för mycket. Lagat mat och fixat annars idag, sååå skönt å vara ledig :)
.Emma


120328

Tjoho, jag överlvde måndagen men knappt, mådde verkligen inte bra, sen var det upp tidigt att jobba igår, då mådde jag ju iaf bätte på jobbet men illamåndet fortsatte och på kvällen när jag och R skulle träna var det inte kul. Kunde inte äns göra allt för det gick inte, så besviken på det och därför tog jag mig ner till gymmet imorse men aa det gick ju minde bra idag med :( fan!  Så somnade typ halv på soffan nyss, idag blir det att jobba sent sen 2 lediga dagar, så skönt!

bild från i helgen.

.Emma


120326

Hellu, idag kan jag säga att jag är levande död, helgen får jag skriva om sen. Men gårdagen var riktigt chill även om man var helt slut, S kom över så satt vi ett bra tag på balkongen pch käka glass och tjöta, bakishäng =)  Men sen på kvällen mådde jag verkligen skit så fick gå och spy, sen har jag vaknat 100 gånger hela natten och vid 3 var det dags att besöka toan igen, så idag är jag helt utmattad, finns inte nån ork i mig så får se hur man överlever jobbet.
mys igår :)
.Emma


Acne Jeans

Ny auktion upp, checka här ;)

.Emma


Lite nytt :)

Detta unnade jag mig igår när jag va i stan.

Älskar färgen :)

och lite nytt under =)

.Emma


120324

Tjoho gick och la mig tidigt igår för gissa vilka som va på gymmet idag kl.8? ;) hehe jag Rosie och Sofia, riktigt kul att ha någon att träna med igen =) Underbart att R har haft bil denna helgen med :)  Efter tränignen starta jag en tvätt käka och duscha sen iväg till brunnsbo för att sola, så kom hem lagom tills tvätten var klar så den är fixad nu. Tar en lite paus nu sen blir det att laga mat, ehhe kommer vara död ikväll men då blir det ju ut och käka med Vicky och hennes 2 vänner.

Såhär gottade jag mig igår :D men vart tog solen vägen idag ? som bortblåst :(

.Emma


Vilken dag det blev :)

Jao vilken dag, första var jag ju i stan imorse, sen färgat håret och lagat mat, satt ute på balkongen ett bra tag. Så jäääävla underbart väder det har vart, hade bikiniöverdel och frös inte, var faktist sommarvärme på min balkong :D me like!  Sen blev det MRL med både rosie och sofia :)  Inte mycket folk där idag vilket var rätt gött så det inte blir lika varmt som vanligt där inne. Sen var det hem, käka duscha och sen åkte vi 3 iväg till Coop för att handla :)  Så kom hem för en stund sen, hängt upp en tvätt och nu är jag riktigt seg :P  

.Emma


120323

Godmorgon, tog mig upp tidigt idag med för det var frukost shopping i femman och behövde ändå köpa mascara  så kollade runt lite där. Soligt och gött ute redan nu :)  Men lönen kom idag och den var inte bra denna gången heller, de suger :(  Sitter med hårfärgen i nu så tvätta ut den snart, hopas det blir någorlunda bra nu när jag gör det själv :/  Och S ringde nyss och ska inte träna idag heller, hoppas rosie hinner ialla fall, så jäkla segt att gå själv.

Ett soligt GBG iaf :) nåt bra med denna dagen,

.Emma


Nu tar jag heeelg =)

Äntligen, helg för mig. Otroligt seg dag. Ber om att dessa dagarna blir lika fina som idag om inte bättre för idag åkte skinnjackan å glajjorna på igen :D

.Emma


London city suites

Här är hotellet jag och R ska bo på i London =)  Blir nog riktigt nice =)  nedräkning för fullt nu till 18 Maj, äntligen nåt att längta efter!!!



.Emma


120322

Godmorgon, igår var det as gött väder, och ser ut att bli samma idag, synd att man jobbar bara.  Gårdagen var äckligt lugn på jobbet, kul att man jobbade med Bella iaf.  Tog mig upp tidigt till gymmet idag med, körde 1 timma, och nu har jag lite att fixa med här hemma sen blir det jobba ent idag med, slipper stängning iall fall :)

Och igår bokade jag och R hotell i London så nu är det klart, wohoooo :D:D 18 Maj drar vi :)

.Emma


120321

Tjoho, igår blev det kvällsträning med R, göött =)  Skulle egentligen köra 30 min på bandet men det blev lite knas så vi kom inte iväg så det blev bara coreball 1 timma.  Dom har ändrat där nu igen så det var lite segt i början men sen i slutet när det är magövningar hela tiden då dör man, värt =)

Såg nyss att jag fått sålt min klänning på tradera också, och ett bud på jeansen, woho :) me like!

Och imorse tog jag mig ner till gymmet, 30 min på bandet och 30 min maskiner, så kom hem för en stund sen, käkat och ska snart göra mat så den är klar sen.

.Emma


120320

Hellu, igår slutade internet fungera så  blev inget skrivande, är helt slut idag, känns att man jobbat helg och nu dessa 2 dagarna, även jobb imorgon och på torsdag, sen blir det ledig helg. Suger att jag nyss fick ett samtal att jag var tvungen at flytta fram min frissörtid, fick inte tid förräns 5 maj, fan.

men men gårdagens bästa var ialla fall att jag och R bokade flyg till London, så nu ska vi bara hitta hotell också, men vi kommer iväg ialla fall :) ooooom jag längtar ??!!!
vi 2 i London förra året =)
.Emma


....

Så då var denna söndagen äntligen snart slut.  Jobbar samma seg tid imorgon igen, woho.  Brukar alltid vara något bra på tv på söndagar men inte idag såklart.  Får ta och fixa lite här hemma istället.

Fint var det ute när man skulle hem ialla fall :)

.Emma


120318

Godmorgon, dagen igår gick segt och jag var hur seg som helst hela dagen, så blev inte mycket gjot när jag kom hem. Vaknade massa gånger av mig själv inatt när jag skulle sova med + att nån idiot ringde och väckte mig 2 gånger, så har sovit mindre bra men tog mig ändå upp och ut på en liten morgonrunda nyss. Sprang ju inte 7:an precis men blev jävligt trött efter denna lilla biten med, så nu sitter jag med morgonkaffet, ska snart fixa mig å sen iväg för att jobba, ork!.

.Emma


120317

Godmorgon, då var det dags att börja jobbhelgen snart :( orkar inte.  Hoppas veckan går fort för nästa helg blir det lite roligare då jag ska fixa håre och ut och käka med Vicky på lördagen, så dit längtar jag men som sagt, 1 vecka kvar.
bebbo
.Emma


fredags deg

Blev att träna själv förut, gött att det inte var så mycket folk, annars badar man ju i svett där inne.  Sen har jag bara degat framför the voice sverige, blir väll sängen snart. Äckligt avensjuk på familjen som åker till kanarieöarna imorgon bitti, men jag får skylla mig själv kunde åkt med =(  tusan, för när dom sitter på flyget ja då är jag på jobbet haha kill me!
bild från i onsdags
.Emma


Jeans

En ny auktion på tradera nu =) Denna gången är det ett par jeans jag ska sälja så kolla in din här :)

.Emma


120316

Hellu, ingen morgonträning idag men däremot en promenad ner för att sola. Kallt idag med. Blir nog MRL senare idag och förhoppningsvis mår R bättre så hn hänger på :)  Igår gjorde jag inte mycket mer än att fixa iordning här, dega på soffan och kolla massa på hotell i London, vi har anatgligen hittat bra flyg nu ialla fall, så nu ska vi hitta hotell med :) Blir att fortsätta kolla idg, Åååå om det här blir av <3

bild från London förra året, sakna!

.Emma


äntligen shoppat

Jag har shoppat :D  hehe nu när jag fått sålt några grejjer på tradera så tänkte jag använda dom som shoppingpengar eftersom jag inte kan shoppa nångång annars typ, så ja det blev ialal fall ett litet klick hem nu :)

Tänkte att den blir nice sen när man är brun :) 279kr på Asos

.Emma


120315

Hellu, segt att jobba stängning igår men nu har jag 2 lediga dagar :) Började dagen med träning, sen har jag inte gjort mycket mer. Ska snart ta och starta en tvätt och fixa disken sen laga lite mat så det är klart.  Så irriterande att det var underbart väder igår och idag är det kallt och helt mulet :(

Igår åkte både skinnjacka, converse och brillorna på :)

Såg nyss att jag fått sålt mina skor på tradera, göööttt :) Men klänningen finns fortfarande kvar.
.Emma


120314

Godmorgon, underbart väder idag, riktigt varmt ute ju =)  Tog mig upp i tid idag och ner till gymmet, körde 1 timma sen sola =)  Jobbar stängning idag sen har jag 2 lediga dagar, hoppas verkligen det blir såhär fint väder då med. Segt att rosie och sofia är sjuka och cilla har brutit ett revben :/

Gjorde blåbärs smoothie med lite honung i till frukost, riktigt gott :)

.Emma


120313

Hellu, igår var jag så jäkla trött så orkade inte logga in här och idag började dagen kaos då jag vakna 15 min innan jag skulle börja jobba. Hade sån tur att pappa kunde köra mig till jobbet så kom ju sent såklart men det kunde vart mycket värre.  Dagen gick fort ialla fall på jobbet sen efter det åkte jag Bella milla Malin och Thereze till våran gamla jobbarkompis grav som vi nu vet vart den är. Så vi la lite blommor och så, du är saknad!

.Emma


tradera

Glömt visa min nya auktion på tradera, den går ut om 2 dagar så den finns ju kvar =) Inga bud lagda än ;)

klicka här för att komma till auktionen

skorna finns också kvar =)

.Emma


söndags träning

Fasen vad jag har saknat att träna MRL på söndagar, riktigt bra. Hade dock viljat ha lite mer magövningar å så men annars var det bra. Solen hann ju försvinna medans jag tränade ialla fall så nu är det helt mulet :( mindre kul. Trodde det skulle bli en riktigt nice söndag som min förra lediga helg men inte det nej.

.Emma


120311

Godmorgon, vaknar upp av stråååålande sol :D Så skönt att få ha dnna dagen ledig för igår var det ju ingen sol som alla hade sagt att det skulle vara.  Igår kväll blev det lördagsmys hos S ialla fall, glodde på en film som var riktigt bra, machine gun preacher sen var även hot chick på tv så kollade klart på den med.

Så tanken var att vi skulle träna MRL idag men hon kände sig inte bra, så jag har bestämt mig för att dra ner ändå, mindre kul att gå själv men men kommer inte ångra mig efter =)  Ska ska röra mig dit om 1 timma.

Har redan lagat mat för idag så jag slipper det sen nu när det är så fint väder, blir lax och potatis idag.  Sen käkade jag bamsefrukost idag med så nu är jag riktigt mätt =)

och lillen ska alltid vara med när man käkar =) 

.Emma 


120310

Godmorgon, igår blev det ingen ork att sitta vid datorn då jag sov till 12.30, sen färgade jag ögonfransarna så kom mami hit sen =)  Fikade först sen färgade håret å så fixade jag baconsallad till oss, sen blev det stress för att hinna träna med S, MRL.  Sjukt bra igår, det var så varmt där inne så alla fönster och speglar var helt immiga, haha sjukt man svettades som en gris. Men ett riktigt bra pass var det.  Sen blev det soffan resten av kvällen.

Och nu imorse tog jag mig ner till gymmet, sprang 30 min och sen lite maskiner, men inser mer och mer att mina armar är ett stort jävla skämt haha asså seriöst, som spaghetti :( help

.Emma


120308

Godmorgon, kände mig väll sådär pigg imorse och inte så bra helle men tog mig ner till gymmet för jag skulle sola, så det blev 30 min på bandet ialla fall ,mer ork har jag inte men lite ångest på att man haft uppehåll sn i fredags å så blev det bara 30 min idag, fuck. Får ta nya tag men svårt nu när man har fökylning på g eller vad fan det nu är. skit! Jobbar stängning idag sen har jag 3 lediga dagar, ingen utgång denna helgen blir nog bara att ligga hemma, kul kul. Och nu är det snö ute igen, vill ju ha det som förra fredagen då vi var ue och gick i 2 timmar sen träning på kvällen, det va perfekt :(
.Emma


120307

guuuuud så otroligt tröt man är, sovit  natts sömn på 2 nätter, natten till idag var ju katastrof, vaknat 100 gånger och så skulle man åka hemifrån 6 imorse, började nämligen 1 timma tidigare, men fick sluta lite tidigare med så det är man tacksam för :)  Lagade mat n'r jag kom hem idag med så jag har tills imorgon.  Kännt mig mindre bra dessa dagarna och nu är jag helt slut, så håller på att fixa te nu sen ska jag lägga mig på soffan för att glo på greys anatomy som börjar vid 9:e :)  1 dag kvar sen lite ledighet. Snö nu med igen, fuck :(

Min lilla risotto jag fixade i tisdags som blev god =)

.Emma


120305

sega dagar och idag var äckligt segt, jobb jobb jobb, inte blivit mycket mer än det och sen lägga sig på soffan förutom idag då jag började laga mat såfort jag kom hem så jag har klart imorgon. Skulle testa mig på att göra risotto vilket jag tror blev bra =) Skulle vara vin i maten så beslutade mig för att tömma mig baginbox med, mycket gott ;) Måndagslyx haha. Så nu måste jag köpa en ny för det 'är ju nice att ha hemma :P  Ska väll försöka sova om en stund för imorgon blir det upp tidigt för å jobba.

.Emma


120303

Godmorgon, solen skiner idag igen, synd bara att man ska sitta inne hela dagen :(  Ska dra mig mot jobbet om 1 timma nu ska jagfixa mig, opepp, hari nte mycket mer att skriva!
bild från nåndag
.Emma


det blev träning idag med

Vilken dag det blev, fixade ju käk när jag kom hem från våran promenad sen satt ja gett bra tag på balkongen, sååå underbart.  Sen var jag och S så duktiga att vi drog och träna MRL också, tjoho vilken dag.  Riktigt jobbigt idag och dom hade ändrat igen med massa nya grejjer, men man hängde med =)  Nu är jag däremot helt slut, soffläge hela kvällen och ska väll sova om ett tag, är så otaggad för att jobba helgen nu, och dom jävla tiderna då man missar hela dagarna, segt segt segt!

.Emma


På hörnet & Vasastan

Juste kom på at jag glömt lägga upp bilderna från förra helgen =)  Först blev cet käk på: på hörnet med Vicky, Bella och Annika, riktigt mysigt och god mat och lite vin ;)

bella & annika
vi igen :)

Käkade nån pasta med lax och räkor, mumma

Sen gick vi vidare till Vasastan där vi träffade på lite roligt folk,  fattar inte hur vi lyckades men såklart spårade vi haha, kul kväll ialla fall som slutadedär :)




haha lite dragen kanske
.Emma


120302

Godmorgon =) Denna agen kunde inte ha börjat bättre. Mötte Sofia vid typ 08.15 så gick vi ut på morgon promenad som blev 2 timmar :) Hamnade vid brunnsbo tillslut så vägen hem löste sig hehe =) Riktigt gött väder också, blå himmel nu, kallt men ändå sol, kommer värma så bra på balkongen sen :)

Tog mig tid och gjorde en stor frukost nu när jag kom hem också för jag var så jävla hungrig, så nu är jag sjukt mätt.  Åååå så underbart att vara ledig :)

.Emma


120301

Tjo, senbloggar idag. Kom hem sent igår så orkade aldrig mig iväg till gymmet idag, men som sist tog jag mig ut för att springa. Idag orkade jag inte hela vägen, sjukt otaggad men sprang nästan hela ialla fall :P  Sen kom jag hem och lagade lite matlådor sen var det så jäääävla gött väder så jag satt ett tag på balkongen ett tag :)

Fick sålt klänningen idag med på tradera :) . . . men inte skorna så dom ligger uppe igen.
.Emma


RSS 2.0