Body Pump

Nu har jag och Rosie vart riktgit duktiga, möttes halvvägs så gick vi till sportlife, körde ett body pump pass och gick hem =) Jävlar vad detta kommer kännas imorgon kan jag lova, mina spagettiarmar är helt döda nu. Kunde inte äns göra vissa grejje i slutet för det var sjukt jobbigt, men nog riktgit värt om man kör det iaf 1 gång i veckan :)  Nu kommrr jag inte kunna träna förräns på fredag, det suger :(  Men då är det dags för MRL igen :D

hahah Hugo undrar nog vad fan jag håller på med :P
.Emma


Lördagen på lounge

Va ute i lördags, skulle egntligen mött Milla och Vicky i stan men jag  tog mig hem till V istället, så förfest med brudarna och Abbe,Egzon,Jonas och några av deras vänner.  Vi tog ialla fall taxi till stan sen, hade tänkt gå in ett tag på Vasastan men precis när vi komemr dit så blev det bråk däör inne så vi pallade inte, drog direkt till Lounge istället =)  Gött att man fick gå in med en gång och gratis ;)
Millajag & IbbeVicky :DIbbe & Milla
haha Vicky & Milla går loss :D


Jonas & Millahaha :D
Ibbe & jag
Vi hade skit kul, dansade och blev bjudna på helrör :D Men kvällen slutade med lite kaos.  Helt plötsligt hör vi ett krash och då har en vi va med fått en glasflaska i huvudet, så han blödde ju massa och skit, fick sitta och försöka torka bort blod.  Det gick bra som tur va, han fick åka till sjukhuset, men äckligt när sånt händer.  Så det blev bara jag och Milla som drog och fylle käka på BK, så när vi står där och väntar på våran hamburgare kommer det fram en kille till mig och  säger att jag har blod i håret, mm nice.   Tog taxi hem sen sen blev det bakishäng halvadagen efter =) Mer bilder kommer när jag får tag på dom =)
.Emma


Klänningar på tradera

Sist jag la upp på tradera så blev det 2 klänningar, kolla in dom här, klicka på bilden, några dagar kvar tills dom går ut =)  2 skor finns också kvar !



.Emma


110131

Goodmorgon. sista Januari, nice nice.  Har massa disk och skit att fixa här nu, så får väll sätta fart.  Idag står body pump på schemat =) Lite nervös att man inte kommer palla hehe.  Ska se om jag hinnr lägga ut lite mer på tradera med =)
bild - förra veckan
.Emma


Mirror Mirror

Min nya spegel som jag fick av en kund =)  Perfekt i sovrummet, har ju ingen helkropps spegel så tack tack :D


.Emma


110130

Shoo, jag lever. Igår blev det utgång, rätt galen sådan, får skriva om det sen.  Milla sov här ialla fall så vi har haft bakishäng hela dagen, beställde pizza från onlinepizza, lite besviken blev man att dom var en halvtimma sena + att pizzan var kall när vi fick den :/  Men men, gött ändå. Fan  Burger king igår kväll/natt och pizza idag, syndat lite för mycket denna helgen. 

Sen vid halv 5 kom Rosie och plockad upp mig så drog vi till Sport life, stolt över att jag pallade träna idag även om jag är bakis.  Blev ett S-Core pass idag, mage och rygg.  Riktigt gött, det var bara en 30 min också vilket passade bra för mer hade jag nog inte pallat.  Vi passade på att sola efter tränignen med, gött mos :)  Så nu sitter jag här och väntar på att solsidan ska börja, riktgit go söndag =)
.Emma


Tränginskläder

Så detta blev min shopping igår, tränignsgrejjer.
Kom hem med ett par gympaskor och ett linne  från Reebok, en sport BH och en vattenflaska =)


tränignskläderna på, la upp bilden igp em nden får åka upp igen :P
.Emma


110129

Godmorgon, jag somnade på soffan igår för ja va riktigt seg. Idag känner man av träningsvärken i benen, gött då känns det som man gjorde det man skulle igår :D  Har vart iväg och solat idag med så nu tänkte jag fixa lite bilder på kläder jag ska lägga ut på tradera. Lägger upp länk här senare! Riktigt nice med ledig helg nu!
bild - igår
.Emma


Fredag kväll

Så gött att första tränignspasset är avklarat. Det var mycket svårare än jag trodde, kände mig helt efterbliven när man skulle gå åt olika håll och flaxa med armar och ben åt olika håll,  men man lär väll sig :P  Mina ben är i vilket fall helt döda nu, dom vek sig bara ibland haha.  Så nu är det bara att ladda för nästa pass som blir på söndag, det kommer inte bli kul kan jag lova eftersom det troligtvis blir utgång imorgon med Vicky och Camilla.  Fredag kväll ,det blir att slappa i soffan för mig nu.
en trötter jag igår eftr shoppingen :P
.Emma


MRL står på schemat, nu kör vi ;)

Ska straxt bege mig av till sportlife :D Woho får tagga till nu, första träningspasset kommer väll vara sjukt jobbigt.  Vi börjar idag med MRL (mage,rumpa,lår) Nu kör vi ;)

.Emma


Backaplan

Så då har man vart hemma ett tag, blev inte stan utan vi drog till backaplan =)  Kommit hem med tränignskor, sport BH och ett tränignslinne, kom rätt lindrigt undan :) Får visa det senare.  Sen satt jag och mamma och fikade här hemma ett tag, mys mys.


Ska snart ut till parkeringen och möta en som brukar handla på jobbet, för jag ska få en spegel av han + att han köpte öl till mig när han var i Tyskland för ett tag sen, så nu äntligen får jag hem det =) Perfa. Glad också över att jag fick sålt 3 par skor :) Blir inte mycklet pengar för dom heller men i alla fall något + att jag får mer platts här hemma =)  gött gött, ska se om jag hinnr lägga ut lite mer anuktioner idag, annars imorgon kanske!
.Emma


110128

Godmorgon, klockan ringde på 8 och jag steg upp. Ska fixa mig nu för sen blir det stan med mamma :)  Ska se om jag hittar några gympaskor eftersom jag ska börja träna idag =)  Depp över att inse hur pank jag kommer vara denna månaden med, riktigt tråkigt men sånt får man ta om man ska till London, 2 månader kvar och där vill jag fan gå loss på shoppingen!

Har massa auktioner som går ut idag  om ett tag så kolla in dom här :) (klicka på bilden)

.Emma


110127

Tjoo,  jobbade stängning igår med Azra,  men hon hade ju ingen bil. Tokiga som vi är lät vi en kund köra oss till backaplan så tog vi bussen därifrån haha,aja gött å slippa ta bussen så långt ialla fall .  Och idag har det var mycket på jobbet, lugnade ner sig precis när jag skulle sluta så då kom Rosie dit, vi storhandlade och jag fattar inte att jag alltid lyckas handla så jävla mycket mat.  Sen åkte vi till Sportlife och fixade vårat träningskort så nu jävlar, imorgon gör vi ;) Börjar med MRL, fan nervös för att börja träna, jag som blir anfådd när jag springer nåpgra meter :$ Aja, kom hem och pakcade upp allt sen kollade jag på Svensk maffia som började.
usha inget bra humör nu . . .
Ska ta och hoppa i säng nu, natti
.Emma


110126

Godmorgon,, kom upp tidigt idag så tog mig faktist iväg och solade en snabbis.  Om en stund får jag börja fixa mig för att dra iväg till jobbet. Va lite svåt att ta sig ur sängen imorse när Hugo va så  jävla mysig :D min lilla skitunge ;D Snart är denna jobbveckan över, ska bli så skönt med ledig helg, men jag har idag och imorgon kvar.
bild - igår
Nu har jag en jävla massa disk att ta tag i, ciao
.Emma


Vi stänger kl.21 ! ! !

Vilken dag, tisdag opch då får vi tidningar,  när jag kom till jobbet ser jag att dom står där orörda, och det är löning + att en var sjuk så vi va en kort.  Fick stressa fram och tillbaka med att slänga upp tidningar och sätta mig i kassan, och det har fan vart mycket att göra idag asså, märks att lönen har kommit kan jag lova. Stängningen var också seg eftersom sista kudne var ute 21.25 vi stänger 21.00!!!! Så kom ju inte hem förräns sent, ush så har man stängning imorgon med, tror det är jag och Azra vilket är bra för då åker jag med henne hem :)


Imorgon går min annons ut på ett par skor, så kolla in den här =)  Klicka på bilden för at komma dit ;)

.Emma


110125

Tisdag, LÖN, woho ska börja dagen med att betala räkningar, haha kul kul så där åker halva lönen.  Sen får jag försöka räkna  på vad jag får använda denna månaden och vad jag kan lägga undan, pallar inte vara så pank som jag vart nu senaste.  Blev sjukt glad igår när jag fått ett bud på en av mina grejjer på tradera ialla fall :)  Inte mycket men alltid nåt, får hoppas den går upp mer är ju några dagar kvar :P  Jga och R ska försöka köpa våra flygbiljetter till London idag med :D gött mos.

Myspelle å jag igår :)

.Emma


110124

Guuud tröttheten tar över, vaknade imorse av att pappa bankade på dörren. Min klocka hade ringt i 2 timmar och jag hade 57 samtal missade, hade inte vaknat nångång, så tur att pappa åkte hit :$  Kom sent till jobbet men jag stannade ändå över för jag hade visst en jävla kurs kvar att göra.  Så nu är jag äntligen klar med dom. Har bara legat på soffan sen jag kom hem, finns ingen ork nånstans.  Lön imorgon vilket är heelt jävla underbart eftersom jag har just nu 6 spänn kvar :/ hehe hårda tider. Aja börjar sent imorgon ialla fall så då kan jag inte försova mig . .  hoppas jag :P Mår fortfarande halvkasst, jävla skit!

Myst med Hugo hela kvällen :)

.Emma


110123

Godmorgon, kunde inte komma in på bloggen igår så därför jag itne skrev nåt.  Fick stressa iväg till bussen på morgonen, men mådde bättre ialla fall, hade bara huvudvärk som gick över senare. Lite äckligt var det när en kund fick epilepsi anfall eller något likanade så  jag gick springa dit och hjälpa till så gott jag kunde, det gick ju bra sen när ambulansen hade vart där tack och lov :)  Sen efter jobbet åkte jag hem till Rosie en stund och dega med henne och Cilla, nice nice.  Mår sämre idag igen, huvudet är helt tungt och helt orkeslös i kroppen, får se om jag pallar jobba hela dagen :/



p.s, tack alex för komentaren, ska kolla upp det, nyfiken på hur du ser ut i håret nu då ju  :D .Emma


Sjuk ?!

Har ju inte orkat ta mig iväg och sola idag, vaknade med dukande huvudvärk och den har fan suttit i hela dagen, + att jag har ont i hela kroppen och fryser. Ingen bra dag och kul att mitt 6 dagarsvecka börjar imorgon :/ Får inte bli sjuk nu. Så ja har inte gjort ett skit mer än att bara ligga i soffan idag.
Degbild från igår . .

.Emma


Blondin vs brunett ?!

Hjäääälp, har ju bokat tid för klippning 4 feb och då ska jag även färga eller slinga håret.  Är ju naturligt blond och har alltid vart blond, har bara gjort ljusare slingor nångång men nu funderar jag starkt på om det ska bli lite mer ändring. Bli brunett, ljusbrun färg fast ändå ha kvar lite blonda nyanser.  Hittade en  grym sida där ma kan testa sig av olika färger och frisyrer.

här hade jag nog rätt nyss gjort ljusare slingor

Så hjälp, ska jag/ ska jag inte ? :P
.Emma


110121

Goodmorgon, suttit och funderat ett tag på om jag ska orka mig iväg och sola, men är helt död. Får tänka lite till :P  Är ledig idag, riktigt skönt men imorgon börjar mitt lördag-torsdag vecka, kul kul.  Har massa auktioner som går ut på tradera idag, som vanligt inga bud på grejjerna, hade vart skönt att få sålt nåt, behöver ju både platsen och pengarna :/ Kolla in här  om ni vill :)

.Emma


Fuck off

Jobbet idag, hmm  har inte kännt mig så trött  även om jag tog bussen kl 6 imorse och inte sovit många timmar, men  det kommer väll snart. Väntade kvar ett tag på jobbet så åkte jag med Azra hem, gött att slippa buss, är ju svinkallt idag.  Lagade mat och städat iordning här nu sen jag kom hem, ska straxt möta Azra igen för hon ska hem hit och låna min dator, stackaren har en kurs kvar att göra som ska vara klar imorgon och har ingen dator hemma nu, så tur att man bor nära =)

Känner mig såhär nu haha

.Emma


110120

Godmorgon, får väll säga att det är tur att jag börjar 8 som tidigast annars för det är inte kul att va såhär trött. Kunde inte somna igår sen när jag väl gjorde det har jag vaknat till då och då, inte många timmars sömn, var 5 timmar kvar tills jag skulle upp när jag satte klockan :/  Igår somna jag och Hugo ett tag på soffan, det va riktigt gött men det var väll därför jag inte somna på kvällen heller :P hehe. Tråkigt att jag inte fick sålt skorna igår men auktionen har börjat om :)  Sådom finns fortfarane kvar här
bild från julafton
Nu blev det lite bråttom, måste fixa mig sen ta bussen vid 6, oork!
.Emma


18:39

Yes det är då min auktion går ut idag =) Inga bud lagda än så  man kan ju få dom billigt, kolla in här :)

.Emma


110119

Helluu, underbart att vara ledig men nu är det full rulle, ska tvätta, bädda rent, diska, ut med massa soppor och skit, yeeey. Sen imorgon ska jag upp tidigt som fasen, ska ju börja 1 timma tidigare.  Får ta och börja fixa all skit nu.

.Emma


trööööööööttt

Helluu, jobbade till halv 9 idag, skönt att slippa stängning men seg dag har det vart. Inget kul som hänt alls.  NU är jag ledig imorgon så cillz kanske kommer förbi en stund :) Kan ju hoppas men brukar inte bli så :P  Ska passa på att fixa lite här hemma med :)  Nu är jag cptrött så sak dejta sängen, ciao.
igår =)
.Emma


110118

Godmorgon, då har man fått ännu en grejj att längta efter även om det inte är nån speciell grejj :P Men fick i födelsedagspressent (tidig) av morsan ett pressentkort på en salong så jag får klippa och färga/slinga håret, rosie beställde samma sak och idag fick hon äntligen tag på dom när hon ringde, så 4 feb är et dags för ändring :D  Eller ändring och ändring får se vad det blir, men ska bli gött att få bort det slitna håret även om jag hatar att klippa mig egentligen :P

.Emma 


Då var måndagen slut . .

Gött å va hemma igen, sjukt trött efter att bara ha fått sova max 3 timmar inatt, kunde fan inte somna igår och skulle upp vid 5 imorse, kul kul.  Ska börja 1 timma tidigare på torsdag, kul får gå hemifrån 6 på morgonen, kommer ju va heldöd, men men får vara tacksam att man slutar tidigt, har för många kvällar känner jag.  Så såklart jobbar jag sent imorgon. Nu blir det sängen snart, hoppas kunna somna fort! 

Lite bilder från idag =)
nikki och syrran
mongoo jag
kan ju inte vara normal nångång

haahah ser ut som jag har bomber  ju
.Emma


Black love

Viiiilll ha !  Jumpsuit fråm Jeane Blush

.Emma


På besök i Lerum

Shuuu,  Fick sluta lite tidagre idag, heldött på jobbet.  Åkte till Lerum efter så nu sitter jag här och degar, ska gå och mysa lite mer med min bebis snart :)  Får skriva mer när jag kommer hem, ciao,
.Emma


110117

Goodmorgon, då var det måndag igen. Dom lediga helgerna  är så fort över även om man inte gör något speciellt. Slutar tidigt idag så ska ta mig till Lerum en stund efter jobbet tänkte jag. Är ju ledig på onsdag igen ialla fall eftersom jag ska jobba helg, hoppas denna veckan går fort för sen är det löööön :D
Hälsa på den här lilla skitungen =)
mys med bebis på julafton
.Emma


Glass & solsidan :D

Halva kvällen har spenderats i soffan, mys med Hugo, riktigt gött.  One three hill, top model och solsidan :D 
Nackdelen med att vara ledig, man käkar och röker heeeela tiden i brist på annat att göra.
Fixade lite gött med glass och hallon :D

solsidan :D

Nu börjar det närma sig löning och då jävlar ska jag och R komma igång med tränignen, längtar så hoppas dagarna går fort nu! Nu är det några roliga grejjer på gång i alla fall, ska börja träna, jag och R ska klippa och färga håret snart, förhoppningsivis blir det till det bättre ;)  & såklart har vi London, behöver sånna här grejjer att längta efter nu när allt annat står så jävla still!
.Emma


Kära mamma & pappa . . . ;)

Fixade ihop en önskelista  till min föedelsedag i brist på annat att göra :D  haha så här kan ni kika ;)

.Emma


110116

Goooodmorgon =)   Dagen börjar ju kanon, ringde rosie så bestämde vi oss för att boka hotell, i . . . . London :D Så nu är det bokat, och nu när vi får lön ska vi boka flygbiljetter.  Äntligen något bokat och något att längta efter, så jävla gött :D  Så London 25-29 Mars med bästaste rosfjärt :D:D:D


.Emma


bakdags med rosie :P haha

Shohoo, R kom förbi här förut, så började vi baka som vi skulle göra, päronpaj blev det =)  Blev la inte riktgit som vi hade tänkt oss men gott ändå :D  haha hemma och baka på en lördag känns bara knas men men kul att man gör nåt ialla fall när man är pank :P
degen :Pdå var päronen påoch lite smet :Pfääärdigt, lite bränd men skit samma haha :D
Tog lite shott av tequila rose :D E ju ändå lördag :O

Degade kollade på tv, sen har vi suttit länge länge och kollat  resor, har ju vart inne på Egypten länge men nu funderar vi på om vi ska åka fredag-tisdag till London istället, svårt att bestämma sig men det har båda tjötat länge om att vi vill till också. Då behöver man inte ta ledigt så mycket heller, eftersom vi måste tänka så cp mycket på pengarna :/  Vill bara iväg från Sverige lite, vara ledigt några dagar och ha kul :)

Så nu har lilla rosfjärt åkt hem, tråk tråk men vad ska man göra nu, fortsätta drömma sig bort? oja!
.Emma


110115

Hellu, igår kom Malin och Lucas förbi en stund innan dom skulle på bio, nice nice träffar ju inte syrrorna så ofta nu när man bor här.  Riktigt tråkig fredaskväll, satt uppe länge och glodde på datorn utan att egentligen göra någonting, ovärt.  Lagade lite mat igår ialla fall som blev rätt så gott =)

Idag  skulle jag sova länge, ställde ingen klocka men tro fan att man vaknar nångång vid 5 på morgonen å sen vid halv 7 igen, men lyckades somna om tills rosie ringde vid 10 eller vad klockan var ialla fall =)  Sen har jag  färgat ögonbynen och ögonfransarna nu, så svårt att färga ögonfransarna själv bara, men lite mörkare blev dom ialla fall :)  Så slipperm an känna sig så naken osminkad.

Tog mig ett litet glas igår med för jag var så uttråkad ;)

Ska hoppa in i duschen snart, rosie komemr hit sen så ska vi baka päronpaj hahaha :D
.Emma


Nytt på tradera =)

Mina nya annonser på tradera, check it out ;)

Svarta boots H&M

Svarta boots

Svarta klackskor, nya!

svarta klackskor med nitar, nya från nelly!

Klicka här för att komma till mina annonser =)
Emma


110114

Godmorgon, jobbet igår va segt, men var så jävla glad när jag fick gå hem =) Så nu har min 3dagarns ledighet börjat :D  Har vart iväg på hemköp och skickat iväg skorna jag fick sålt, handlat, sen gick jag hem packade in grejjerna och sen iväg igen för att sola :)  Så nu är det avklartat, sk fixa disken och tvätta  och försöka få ut lite mer auktioner på tradera idag med.  Fredag = min fixar dag har jag märkt eftersom jag alltid är ledig då om jag inte jobbar extra.


haha såhär ser det ut på morgonen ibland när Hugo är morgonpigg, flyger som en jävla jojjo överallt :P

.Emma


White





.Emma


110113

Godmorgon, sovit bort hela dagen så nu måste jag hoppa in i duschen straxt, ännu en dag man jobbar sent :/  Men sen jälar 3 LEDIGA dagar :D wohoo!  Såg att länken till mina skor inte funkade igår så gör ett nytt försök, klicka här!

.Emma


Ny auktion =)

Dessa skorna ligger nu uppe på tradera :)  Kolla in auktionen här!

.Emma


:)

Helluu, otroligt seg dag på jobbet, tiden går så jävla långsamt nu varje dag :(  Hade turen att både få skjuts till och från jobbet, nice nice :)  Lagade spagetti och köttfärssås när jag kom hem och medans jag lagade mat så plingade det på dörren, då kom lilla rosie :D Tur att jag alltid lagar mycket så hade käk till henne med :P  Har fått in pengarna på kontot nu för skorna med, behövligt, JA :D Så dom ska skickas iväg imorgon, och har även lagt upp en ny auktuion på ett par andra skor idag, visar här sen :)
bild från i veckan
.Emma


110112

Godmorgon, jobbade  sent igår, väntade tills stängning även om jag fick gå tidigare för då kunde jag åka med Azra hem, ska även åka med henne  idag till jobbet, riktigt gött :)  Men igår hann jag inte göra mycket mer än att komma hem, duscha och sen gå och lägga mig typ.  Vakna med mesnvärk, fasen :(

Fick sålt mina skor igår, tråkigt för mig till ett låg pris :P  Men ska försöka lägga upp lite mer auktioner nu idag till och med :)  Alla pengar är välkomna nu :$

Ser ut som det har kommit skit mycket snö nu också under dom timmarna man har sovit, träden är helt vita, ser rätt grymt ut faktist =)


Saknar att vakna upp till sol :(

.Emma


110111

11 Januari, igå var det 3 år sen mormor dog, saknaden är lika stor fast man har lärt sig acceptera det.  Tiden går ju framåt ändå :/.  Jobbet var riktigt segt igår, jobbar inte så länge idag vilket är skönt.  Morsan kom hit imorse så åkte vi och vaccinerade Hugo för andra gången, gick ju bra :) Så nu är det 1 år tills det är dags igen, skönt :)

Min annons på tradera går ut idag, så kika in där om ni är intresserade ;)  Klicka här

Får ta och fixa mig nu sen dra till jobbet, segt segt.
.Emma


110109

Godmorgon, lång söndag framför mig  och dagen imorgon blir inte bättre. Längtar som fan till nästa fredag även om jag inte kan göra något sepciellt då för jag är pank, men jag är ledig.  Hatar att Hugo har börjat klättra på min tapet i sovrummet, faan om han förstör den! Har ju ingen slöt tapet, utan sjögräs.

Får ta och bötja fixa mig, orka denna dagen :(
.Emma


110108

Tjoho, dog ut helt igår, Orkade ingeting. Kunde inte somna  heller så var grymt seg imorse, fick stressa som en girs och sminka klart mig på jobbet, jippe. Riktigt seg dag, så var glad att jag fick gå lite tidigare :) Passade på att handla hem lite frukost eftersom  jag kom på imorse att jag inte hade någon typ hehe.  Blir bara deg ikväll, ska fixa disken å så sen dö lite i soffan, kolla på John Tucker must die som börjar nu 21.30, längesen jag såg den så det kan bli nice =)  Riktigt kul att Azra är tillbaka på jobbet med, ännu bättre hon bor  där R bor så som imorgon får jag skjuts hem eftersom vi bor så nära och jobbar stängning båda 2, gött :D

.Emma


Vart och solat :)

Gött då har man solat och fått sig en lite promenad :)  Har tvättat också ochska handtvätta lite ski nu också, ork.  Men tog en liten paus och läste veckorevyn förut ialla fall :D Gött att bara vara.

Hugo skulle såklart jävlas  idag med så han har halvt förstört min blomma :P

din lilla jävel haha
.Emma


110107

Godmorgon, har lyckats ta mig upp ur sängen nu och käkat frukost, ska se om jag lyckas ta mig iväg och sola snart :P  Är sol ute idag men kallt, men bättre det än igår när det snöa som in i helvete. Sen blir det nog hem och tvätta, läsa veckorevyn som jag inte hinnit läsa och bara dega, gött å vara ledig :D

.Emma


Leka polis

Har vart en låååång dag, men lite har det allt hänt. Jag och Lena tog fast en snattare som hade tatt på sig varor för 2700, leka lite polis är alltid kul. Gött att det gick bra och att han inte gjorde motstånd, annars hade vi vart körda haha :p Vi är ju inga biffar precis. Sen har det vart inne ett antal knäppisar. En tex
- bla bla bla så vad vill du ha av mig? . . förutom mitt nummer och sex? haha yeah I wish.

Vad fan ska man svara på det hahaha :S  jävla mongon.


Får se om jag komemr upp tidigt imorgon, isåfall blir det nog en sväng till solariumet :D
.Emma


110106

Godmorgon,  har haft ännu en skitnatt. Kunde inte somna igår heller + att jag fick slänga ut Hugo 3 gånger för ha höll på att bita i en jävla sladd å skit, men när han väl va ute i rummet pep han konstant och hoppade mot dörren så det lät som om nån försökte bryta sig in, inte många timmars sömn inatt heller. Komemr bli en lång skit dag.
Längtar  till fredag då jag är ledig, sen väntar en jobbhelg :(

bild - igår
.Emma


Nu jävlar

Seg dag att jobba men kul att Vicky jobbade en stund iall fall :)  Ser inte fram emot imorgon, 12-21.30, blää. . får vara glad att det är dubbelt betalt ;)    Fan vad jag längtar tills jag och R kommer igång med träningen, då jävlar ska fläsket bort!

Nu blir det att nana, natti
.Emma


Rihanna!



.Emma


110105

Godmorgon, fattar inte men kan inte komma ur sängen nu på morgonen, är i en tröttperiod. Men denna natten har inte vart kul, känns som jag vaknat 1 gång i timman och aldrig riktigt somnat, så var la lika bra att jag inte gick upp förräns sent.  Jobba sent idag, det är snökaos ute nu typ, fan kommer allt ifrån ?!  Julen är ju över, ge mig sommar nu tack!
fick lite blommor av mamma sist hon va här :D gilla
.Emma


Dags att dejta sängen

Nu blir det snart dags att dejta sängen. Fått gjort lite hemma idag ialla fall, tvättat massa jobbiga grejjer som skulle handtvättas, lagat mat och fixat all disk och skit, + till mig! Jobbar sent imorgon igen, kommit på att jag jobbar nästan alltid sent, lite irriterande nu när jag och R ska försöka ta tag i träning :P  Vi har snackat om det innan men nu hoppas jag det blir på riktigt!!!
bild från julafton
.Emma


tradera

Fick sålt en klänning  på blocket för några dagar sen, riktigt gött, behöver både pengarna och plattsen. Nu ligger det ialla fall uppe en annons på Tradera på ett par skor från scorett :)  Kolla in den om ni är intresserade!

Klicka här för att komma till annansen :)
.Emma


Bildbomb - Nyår ;)

Så här kommer alla bilder från nyår :D  Vi bärjade med käk och lite förfest hos mig, jag Rosie och Cilla :D  Myspys, maten blev ju riktigt god så vi frossade som inihelvete haha, alla magar putade lite för mycket sen :$
mina drinkar jag gjorde, fina men äckliga haha := maaaat ;DCcilla å jag

Rosie och Cilla, såå snygga :D

Å cilla och jag :p

Kul hade vi iaf :D

Sen blev det vidare till förfest nr 2 :P  Chill förutom att vi hade glömt biljetterna till nivå hos mig så fick åka hem, slängde i oss 2 shottar var sen moot stan  igen haha :D
på bussen
Vi var lite nervösa för att det var 23 på nivå vilket ingen av oss är men det gick ju skit bra .D göttmos, sen gick det utför :) haha men kul hade vi ;D
roooooosie von heden<3ojoj
draaaagenge mig din öööl haha

Vi hamna på vimmelbild :P

och här står vi nere vid baren :P man ser oss knappt

jag

peeeace out

Gott nytt å så ;)


.Emma


Julklappar :D

Här är lite av det jag gick i julklapp :)

Klänning från Asos av syrrorna :D Blev nyårs klännignen
Motel
Lite till lägenheten från Chilli :D

 
Sen fick jag massa bra att ha saker :D
.Emma


110104

Tjoo, tog en lång lång sovmorgon idag, känenr mig ändå övertrött.  Riktigt skönt att vara ledig!  Jag går under av att vara såhär pank :( Kna inte göra nåt nu ju, fan och det är skit långt kvar till lön, ork!
nyår
.Emma


mer snö :(

Riktigt seg dag på jobbet, kände mig som ett jävla skal som bara satt där. Ingen bra dag alls. Innan jobbet fic kag stressa och köpa tågkort sen mat till lillen, råkade köpa fel också men så får det va nu :P    Har börjat snöa massa nu med :( Jag bara längtar efter sol och semester, för trött på allt nu,.  Skönt som fan att jag är ledig imorgon igen =)
nån gammal bild jag hade på kameran
.Emma


110103

Haha faan vad jag har blivit kass pådet här med att skriva, men det finns ju ingen ork typ.  Är itne redo för måndag men idag blir det stängning.  Började 2011 med inventering vilket sög, sen åkte jag hem till R för att hämta lite saker eftersom vi råkade få med varandras saker hem efter nyår istället för våra egna haha, blev att jag fastnade där till sent.  Nyår var riktigt kul ialla fall, bildbomb får det väll bli imorgon :)

Igår var jag ledig, så Cilla kom förbi en stund, vi kollade igenom alla bilder och det va riktigt kul hur fula vi är  ibland haha :D  Sen kom Rosie hit med så lagade vi mat och degade =)  mysdag.
lillen
goooood morgon världen
.Emma


RSS 2.0