091031

Hej, nu ska man straxt fixa sig och dra iväg till jobbet, jobbar extra idag. Hade vart skönt å vara ledig men som tur är har jag ledigt imorgon. Igår var det kaos på jobbet, så mycket att göra, fick jobba över lite och i förrgår med.  Så idag hoppas jag på att få gå hem i tid.  Mamma och pappa ska åka upp till Morfar, han får komma hem idag.

Blev taggad på denn fula bilden på FB, aldrig sätt den innan haha, gammal bild!
Jag och Linda,  Lisa i bakrunden
/E


091030

Godmoron, igår var en riktgit jobbig dag. Fick stressa som fan för att hinna till jobbet, ögonen helt uppsvällda sen när jag väl kom dit gick det inte bra.. så tack för allt stöd, det gjorde att jag klarade av dagen!  Fick ändå jobba över lite sen så jag missade tåget men men.. idag jobbar man skit tid igen .. och kanske ska jobba extra imorgon.  Idag känns allt lite bättre i alla fall ..
igår

/E


Natti

Kom tillslut iväg och solade förut, skönt som fan och det behövdes. Sen har jag bara  degat framför tv:n .. greys anatomy och så :)  Kommer nog bli mycket att göra imorgon och jag jobbar seg tid.  Dags att nana... känns som jag aldrig kommer somna men måste försöka!   God natt /E


20%

Allum shoppingen igår, var 20% i nästan alla affärer :) Synd att jag varken var på humör eller hade ork att kolla så detta var det jag kom hem med :)
Smycken - Diddi
2 halsband kom jag hem med :)

Body - H&M

(det var vist  inte den jag hade bloggat  om innan men gilla denna med :D  nästan likdan ialla fall :) )
/E


. . .

tja tja .. skönt att sluta tidigt idag, tiden gick rätt fort på jobbet.. känns nästan skönt att jobba nu så man slipper tänka på allt.  Pratade lite med morfar nyss .. vet fortfarande inget mer men kanske får svar senare idag eller imorgon ?!  Nervös inför vad dom kommer säga och vad som kommer hända. 
Imorse

Har käkat å så, tänkte dra och sola om ett tag om jag kommer iväg sen lägga upp en lilla shoppingen från igår .

/E


091028

Godmorgon.. sjukt trött idag men skönt som fan att man slutar tidigt. Blir nog att ta en sväng för å sola senare för nu är det bara äckligt att vara såhär blek. 

Hittade dessa bilder på min dator nu, vet inte hur om har kommit dit för syrran har tagit dom, men men nu är dom här så lånar dom i brist på andra bilder :)


/E


Jobb + Allum

Tja tja, då var man hemma. Jobbet var ju inge kul idag heller och Allum var bara jobbigt att gå i. Var ju speciell kväll med 20% i alla affärer typ och massa så det var fult med folk, orkae knappt kolla.  Kul att man träffade Stina & Moa vid tåget imorse ialla fall, inte sätt dom på ett tag nu så det var nice :)

Kom hem med 1 av dessa 4 saker idag, vilken tror ni ?! ;)

Ska sova straxt, upp tidgt tidigt imorgon .. god natt /E


091027

Godmorgon, om en stund ska man iväg till jobbet, jobbar tråktider hela veckan. Men efter det blir det nog Allum.. dom har extra öppet idag och fullt med erbjudanden, så jag kan la ine hålla mig borta ?! ;)  Får hoppas nån av syrrorna ska dit så jag slipper gå ensam. Nu frukost :)  /E


091026

Hej. idag har man vart ledig ..  vet fortfarande inte mycket om morfar mer än att han har tumörer i magen, japp inte 1 utan fler .. och  dom har gjort lite tester å så så ber till gud att dom inte är farliga.. men när jag pratade med han lite idag så sa han att dt inte ser så bra ut.. man vet ingeting än så det är så svårt .. försöke tänka possetivt! Mamma åker upp till han imorgon ialla fall, får hoppas man får något svar på vad dom ska göra nu och sånt, jobbigt att inte veta!
älskar dig!

Cilla kom förbi en stund förut i alla fall :) Inte träffat henne på länge nu .. och S kom med en bra nyhet att Xzibit kommer anatgligen till GBG, han vill man ju se igen :)  Imorgon blir det jobb :( Ska försöka sova nu så god natt /E


Låång dag

Japp viste att det skulle bli lång dag idag, men den lyckades bli ännu längre. Bossen var inne och bad både mig och Malin att jobba över ..  yeey jobbat 9.30-21.00 kul kul. Kaos dag med.  Kul att Zandra,Fredrik och deras lilla Liam var inne idag i alla fall :D Inte sätt dom på länge nu.

Så nu blir det sängen, natti /E


091025

Godmorgon, skönt att man skulle ställa tillbaka klockan 1 timma inatt så man fick sova länre :) Var sjukt trött igår så somnade på soffan en stund, vakna av att mamma och pappa kom ner med en bricka med chips dipp gurka å lite sånt, tack :D Kunnat sova mycket bättre inatt :)  Har lång dag frsmför mig :( Hoppas allt går bra och snabbt.
/E


.

Jobbig dag, ingen  ork att skriva nu
/E


091024

Godmorgon. Fyfan vad jag har sovit dåligt inatt.. känns inte som man kommer klara av den här dagen bra. Morfar ligger fortfarande på sjukhuset för dom skulle ta lite tester och så idag på han, så får hoppas allt ser bra ut !  Fan vad man inte vill jobb helg nu :(

Igår kollade jag på idol annars inget speciellt, Rabih är fortfarande kvar, gött :D Men fick verkligen panik på alla små tjejer som satt längstfram och storlipa när det var  fight om vem som skulle få stanna och vem som skulle åka ut. Såg ut som någon hade dött ju eller något på dom.

Vill bara stanna inne på mitt rum idag, inte vara bland folk men tyvär måste jag :(
/E


6 kr ;)

Gjorde ju en betsällning nästan gratis i förrgår från Nelly, tack vara Gratisbio <3 Så detta fick jag betala 6 kr för :D 
Kofta från Only
 
Pärlörhängen Nelly Accessories
19 kr ;) nice price haha

Ring Nelly Accessories (ska skicka tillbaka och byta till en storlek större, jävla korv fingrar jag har haha )

/E


091023

Hej, ingen bra dag idag, min telefon har inte fungerat på hela morgonen eftersom jag bytt till abonemang, men nu har man fått hem simkortet på posten :) Så det ska nog bli bra hoppas jag!

Oro just nu, morfar ligger på sjukhuset.. vet inte riktgit varför men det ska bli bra, det måste bli bra!  Jag älskar dig morfar! 
Mormor & Morfar <3  R.I.P. Mormor <3 
Ingen bra sömn inatt heller, fyfan för att man ska jobba helgen nu :(
/E


Crawl

Chris Brown - Crawl

/E


Minnen

Hultsfred 09



Ta mig tillbaka!
/E


H&M

Lite saker jag vill ha från H&M, får se om man gör något köp när lönen kommer (a)

/E


091022

Godmorgon, har börjat få riktigt svårt att somna nu. inte kul alls. Så nu är man ju helt slut när man har vaknat. Skönt å ha dagen hemma idag ..  ska ta och fixa lite frukost och så =)

Sömntabletter tack !

/E


Jag har shoppat :D

Ja det har jag nu gjort,  det kostade mig 6kr :D  Har haft ett pressentkort på 500:- på Nelly länge nu och kunde inte hålla mig så använde det nu, la till 6 :- så det var det jag fick betala =)  Passar mig perfekt ;)  Hoppas jag får hem det snart hehe. Pressentkortet tjänade jag ihop till på Gratisbio .. bli medlem där om ni inte är det :)
 
/E


Ella M

Snygg BH från Ella M ,synd att den bara finns i lila, hade gärna köpt svart och vit sånhär =)
Finns hos Lindex - Ella M 199:-

/E


091021

Helluu .. idag är det onsdag, betyder greys anatomy ikväll =) gött . Skönt å va hemma nu. Tänkte lägga mig i soffan och läsa VR och sen käka lite =)

Vill ha fredag & lön nu!
/E


Den lilla rosa

Beställde en sak från H&M för ett tag sen som hoppade ner i min brevlåda idag :D  Ingen bra bild alls ser ut som en valross i den men söt är den ialla fall :) Den lilla rosa..

Bild från H&M

/E


091020

Helluu, hann inte skriva imorse.. har vart en seg dag som alla andra. Sitter och väntar på att DH ska börja :D Lön på fredag, vill ha den nu nu nu, så shoppingsugen men har fått hem ett paket idag ialla fall :D:D Lägger upp sen .
jag & älskling

/E 


Färjan

Idag har man inte gjort mycket heller, snackade lite med Cilla i telefonen förut, verkar som hon bestämt sig för att stanna i Sverige trots alla hennes planer :D me like!  Var ju tvungen att se färjan också, har ju gått reklam om det hela veckan och var tvugnen att se dom 2 nördarna som skulle vara med, blir faktist rädd för sånna männsikor  :/ haha
Ännu en bild från isommras
/E


091019

Godmorgon, har vart en lång dag, men nu är det överstökat.
Saknar sommaren som fan nu, hoppas tiden går fort tills nästa och att den blir minst lika bra!
090703

/E


Nu roppar tv:n på mig :)

Seg dag, var ute med Nikki  en liten stund förut annars har jag inte gjort någoting alls, men nu roppar t:n på mig :)  One Three Hill & Gossip Girls <3


Programmen som förgyller min söndag :D haha
/E


Oversize t-shirt

Snygg Oversize t-shirt med nitklädda axlar

399:-


Klicka på bilderna för att komma till sidan :)
/E


091018

Godmorgon, sov även länge idag :) Sol ute idag med men inte vart ute nåt än, ska  nog ut en sväng med Nikki snart.  Igår gjorde jag inget, dega bara hemma och kollade på Tsotsi på kvällen, rätt bra film.

Idag blir degdag också, lika bra

/E


091017

Fan vilken skön början på lördagen :) Fått sova ut riktigt, gick inte upp förräns kl 1, såg att det var sol ute så fixade frukost och satte mig på framsidan och käkade :) Riktigt skönt ute när solen är framme :)

I går var en sjukt seg dag på jobbet.  Ända roliga var att stackars Sara och Eva fick gå omkring med världens största hästhuvud och dräckt på sig, dom skulle vara Harryboy hahahaha :D  Garvade som fan när dom gick omkring och gick in i kunder för dom knappt såg nåt :P Annars var det  skit, var så irriterad och så .. 
 
Ska nog ta pch fixa lite mer kaffe och sätta mig en stund till ute om solen fortfarande är framme :)
/E


091016

Helluu .. tråkfredag, jobbar stängning :(  Bara degat hemma nu ska straxt göra iordning mig. Regnar å skit ute, fyfan vilken seg dag!
/E


God natt

Var ute och gick ett tag med Cilla förut, kallt men det gick =)  Sen kollade vi på Inlåst .. vill se nästa avsnitt nu ju  hehe

Nu är det dags att nana, natti/E


Topshop <3

Här kommer gårdagens shopping, hade turen att det var massa rea på Topshop när vi var där så därifrån blev det lite grejjer :D
 Klänning 

Längre linne

ännu en blommig  klänning eller vad det är :P

Armband :)

Tröja från Zaranärmare bild

Kjol från Monki

/E


Jag... En svärmors dröm haha

Ja det var en komplimang jag fick idag haha  hon skulle bara känna mig ;)  Men men gulligt sagt :)  Sista timman på jobbet gick skit segt annars har det vart helt okej idag.  Efter jobbet kom Sofia hit och hälsade på :D  Cilla kom även över också :) Så va satt ute i solen och tjöta ett tag tills Sofia var tvungen att åka för å honna med det hon skulle göra innan hon åker tillbaka till Hultan igen ..
nån cpbild

Nu ska jag käka och lite sånt sen blir det promenad med Cilla  lite senare :)

/E


091015

Godmorgon mitt i natten, så trött så det gör ont  haha .  Sitter här med mitt jävla kaffe och bamsefilt och försöker vakna till, ush ush. Idag kommer S hem en snabbis till Lerum så om hon hinner ska man få träffa henne en snabbis innan hon åker tillbaka till Hultsfred igen, hoppas.
cp bild på mig å bebis igår

Ska börja fixa mig och sen till jobbet, fan jag vill sitta  här med min filt hela dagen, så sjukt kallt ute nu :(
/E


Jga är sämst haha

Orkar inte lägga upp dagens shopping nu så  lägger upp det jag fick hem på posten + det jag shoppade igår på Allum, resten kommer imorgon ;)

Beställde hem hudprodukter från en ny sida, tog lite tid att få hem det men det var billigt och bra när man väl fick det :)
Ansktskräm och booster =)

Och Allum shoppingen,  köpte bara nödvändiga grejjer :P  okej förutom skosmycket :D

ny mascara =)

Skosmycket  igen ..


dom tipsade om denna så hoppas den är bra =)
/E


Hemma igen

Då var man hemma igen, svin kallt ute nu :(  Då var rosies CV inlämnat, hoppas dom ringer henne imorgon och säger att hon får jobbet eller ialla fall en intervju :D
Dagens jag
/E


stan igen ..

-snabbt ändrade planer, inte till stan igen för att följa med rosie och lämna CV ;)-


091014

Tja tja, internet fungerade inte i morse vilket var jävligt störande. Men jag har i alla fall nyss kommit hem efter ett par timmar i stan med morsan och Frida. Blev lite nya grejjer som jag lägger upp sen  :)  Har även skaffat abonmang för första gången, så hoppas det blir bra.
igår

Ska ta och fixa lite kaffe och tvätta bort sminket å skit nu =) skönt att vara ledig /E


091013

Seg dag på jobbet, men drog en snabbis till Allum efter. Kom hem med bara nödvändiga saker, eller aa 2 av 3 i alla fall =) Så duktig man kan vara men imorgon blir det kanske stan med morsan :/ hehe
ser ut som jag ska kratta haha :D

Nu blir det att sprigna till tv:n för att kolla på desperate housewives =)
/E


aaj :(

Då var måndagen avklarad, gött att det var Sara och Hanna  jag jobbade med ikväll :)  Men det var lika segt som vanligt att jobba ändå.  Jobbar tråktid imorgon men funderar på att dra till Allum efter, får se vad jag känner för då.

Kom på idag att jag hade köpt ett par skor när jag va på Kungsmässan, så invigde dom idag haah


Har skit ont i magen så ska ta och lägga mig och hoppas på att det går över. Natti /E


USE PULLOVER

Gestuz´ USE PULLOVER 599 :-


Ge mig !
/E


091012

Godmorgon, har sovit som en gris inatt men det har tydligen ingen av dom andra här hemma för Nikki va dålig i magen hela natten, hehe min lilla bebis.  Igår satt jag och kollade lägenheter typ hela kvällen, för det är det jag har fått för mig att jag ska skaffa nu, senast i förrgår satt jag och kollade på massa resor men det kommer ju aldrig bli av någon långresa iår så kanske lika bra att flytta ?! Måste ju hända nåt för fan snart jag blir knäpp!  Hittade inga speciellt bra igår, så jävla dyrt om mna ska köpa, men men .  Jobb idag, segt.. fortfarande ingen jobblust.
bebis
/E


You Found Me

Jag har torskat helt på The Fray <3



In the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who´s ever known
Who I am, who I´m not, who I want to be
/E


091011

Godmorgon, massa idioter inne på jobbet igår. blir så jävla trött på dom!  Åkte hem med Rosie efter jobbet eftersom hon hade vart i Allum, gött att slipp tåget :P  Sen var jag bara hemma och gjorde ingenting fram tills att jag åkte upp till rosie för å se matchen å så, drack vin och käkade as gott :D  Synd att det var sån jävla skit match bara ..  Myskväll var det ialla fall :D
Jag och rosie Cypern 07 haha

Idag ska jag bara ligga på soffan och kolla alla program jag missat i veckan :P DH, greys anatomy m.m. :) jävla slapp söndag det blir  heeh
/E


091010

Godmorgon, hade sjukt svårt att somna igår så förut när morsan väckte mig  kändes det som jag inte äns hade somnat riktigt, jag vet inte hur länge jag låg igår men det gick fan inte att somna, och så skulle man upp vid 5 nu, kan inte ha vart många timmars sömn där.. är mest seg nu men tröttheten kommer sen ..  ska till jobbet om en stund, fyfan vad segt
/E


091009

Sent bloggande idag, inte haft nån lust eller ork, allt känns så jävla segt nu.. 70% av dagen har jag bara liggat i min säng eller soffan framför tv:n, så kul tycker jag allt är nu ;)  usha.  Men dom andra 30%  så var jag iväg och solade, va ute på promenad med cilla och satt ute en liten stund när solen tittade fram
Hittade nåt äckligt på vägen när vi var ute å gick haha :P
hårig liten sak :|
Mys


Ska straxt sova, jobba imorgon :(  Hoppas på en bättre dag!
/E


091008

Inget å skriva, trött på all tråkig vanlig jävla skit
/E


091007

Då var man uppe, har ringt jobbet och kollat om när jag skulle komma idga ich det blir 2 timmar tidigare, så ska snart hoppa in i duschen, hoppas tiden går snabbare idag.  Saknar Thailand så jävla mycket nu, läser överallt att folk bokar resor eller har bokat, vill också dit igen :(




/E


Allt känns segt

Fyfan vad allting känns segt nu, på jobbet står tiden still, hemma händer det inget, vill åka iväg, behöver åka iväg nu!  Blir fan galen.  Jobbar stängning imorgon igen, ska antaglingen börja 2 timmar tidigare än vad jag ska egentligen också, ännu segare .. nu känns inget bra.. blää på allt.

ska sova, natti /E


091006

Heeejsan, igår efter jobbet var jag helt död, la mig på soffan och  somnade till ett tag, sen gjorde jag inte mycket mer den dagen, tråkade hemma..  Ihelgen gjorde jag beställning på hudvårdsprodukter, hoppas dom kommer snart, var från en sida jag aldrig testat att beställa från inannan, men skriver när jag fått hem det =) Blev även en liten beställning från H&M igår, men den får jag inte hem förräns i slutet av oktober, hatar att det nästan alltid tar så långtid att få hem saker när man beställer från H&M . 


Ska bara dega nu fram tilsl de tär dags att börja jobba :/
/E


091005

Godmorgon, vart vaken ett tag nu och är inte så jävla trött men det kommer komma sen tro mig.. tog sån jävla tid att somna igår så för mycket sömn har man ju inte fått :/  Så skönt att man slutar jobbet så tidigt ändå, hela dagen framför mig.
degis igår

/E


Nanedags

Var ute med Cilla förut i regnet och gick, skönt att röra på sig :)  Blir nog en promenad imorgon igen. Seg att man ska upp så jävla tidigt bara !  Snackade med en person förut som jag aldrig trodde jag skulle snacka med "igen" haha ellr det känns bara konstigt :S men men  nu är det dags att nana
natti /E


Musikens Hus 3/10

Yes mötte upp Stina och alla andra istan, kände bara Stina men det blev kul ändå =) Vi tog spårvagnen till musikens hus och sen drack vi lite och så innan spelningen, var mycket folk där ändå :) Träffade på Christian som har vart min syrras fritidsledare eller nåt haha, andra gången jag träffar han på musikens hus nu.. sen även några man kände igen som har gått på samma skola som mig innan, och Moa kom dit med =)  Inga bilder från igår förutom mina mongo bilder, så varsågoood ;)

Spelningen var bra och vi stod ju såklart längsfram haah :D  Efter dansade vi och drack mer öl och shottar, lite senare följde vi med Middlesex upp till deras lilla rum och satt där och dega .. Jag tog spårvagnen själv sen till centralen och missade tåget med 3 min, så det var jävligt segt. Min min underbara pappa hämtade mig :D haha  Så jag fyllekäkade själv medans jag väntade på att han skulle komma, några äckel vid stationen men det gick bra ändå.  Hade en trevlig kväll ialla fall :D


/E


Middlesex

Anledningen till att vi åkte in till stan igår var ju för att se Middlesex där Stinas brorsa är med i gruppen :) Var 3 eller 4 andra band som uppträdde också, men fan vilket skönt drag det blev när det var Middlesex tur att inta scenen ;)

Integritet




Kul hade vi :D
/E


Kungsmässan

Detta var det jag kom hem med från Kungsmässan förra onsdagen :P  Lite seg på att lägga upp hehe
Skor från DinSko

Skön stor tröja från H&Meyeliner från lidex Tröja från Zara  köpte även en mörkblå likadan!

Linne från H&MHalsband från Glitter  (hade på mig det igår, se inlägget under)
Kjol från H&M
hade på mig den igår också =)
Å de var det jag kom hem med  :P
/E


091004

Godmorgon underbara lediga söndag. Har vart vaken ett tag nu och trodde jag skulle klara mig undan baksmällan men naj den börjar smyga sig fram nu.  Trött nu men ska se om man orkar dra ut på en promenad senare, känns som att de behövs även fast bena värker idag hehe
Såhär såg man ut igår kväll då

Får skriva mer om igår kväll senare, har tyvärr inga bilder mer än dom på mig haha, men en video på Middlesex blev det i alla fall :) Så den åker upp här sen också =)
hahaahha yeah för mycket tid
/E


091003

Godmorgon, idag har jag verkligen fått sova ut, inte meningen att sova såhär länge men skönt var det :)  Ikväll blir det utgång med Stina och hennes vänner tror jag, ska se hennes bror uppträda och sen vet jag inte vad som händer :) Blir nog nice.. nu ska jag sticka iväg och sola,  skit väder idag, regn å skit.

/E


Rabih Jaber

Dagen började bajs idag med, hade så ont i  magen och mådde illa, så tack Malin för att du fixade ipren ;)  Sen gick det rätt fort på jobbet, behövde inte tänka på något mer än när jag skulle ha min rast typ :D  Annars har man haft hand om nåt varje dag så det var riktigt skönt att slippa tänka :D haha
Deg idag

När jag kom hem var morsans kusin och tjej här (tror det är hennes kusin) Var lite konstigt inte träffat han på flera år och så .. så vi fika lite sen åkte dom och jag bänkade mig vid Idol. blivit lite kär i Rabih :D

Just nu, jag blir knäpp!  jobbig konversation
/E 


091002

Godmorgon. Igår var ju en riktigt jävla skit dag, fick jobba över också så det var segt men efter jobbet kom Rosie och Cilla hit så kollade vi på Inlåst, längtar tills nästa program :P  Är sjukt trött idag med, somnade runt 12 sen vid 3 tiden vaknade jag av jävla mesnvärk som inte gick över, fick ta ipren och sen somnade jag om efter ett tag, vaknade med mensvärk förut också, blir nog en rolig vecka de här, eller inte.  Jobbar seg tid idag med men sen har jag 2 lediga dagar :)  Så hoppas denna dagen blir bättre än igår.

/E


Ingen rubrik!

Skit dag. ska sova. god natt
/E


091001

Godmorgon, helvete vad trött jag är idag. Inte taggad nånting för att jobba.. har sån jävla seg tid. Längtar så mycket tills på lördag då man är ledig.
igår,

Idag ska jag bara hem och bänka mig framför tv:n efter jobbet.. börjar nån sak som heter Inlåst kl.21 tror jag det var som jag verkligen vill se =) Sen är det la Idol innan som jag kan kolla på också :P
/E


RSS 2.0