Party MRL

Idag var det ju lite annorlunda på träningen, party MRL. 2 ledare och vi körde utan stepbrädor, det var väll kul men hade hellre haft vanlig MRL, men jävlar vad vi svettades haha . Tråkigt att rosies buss inte kom så hon hann inte. Nu har jag fått lite hjälp med hur man kokar ägg (debuten nu haha ) så ska se om jag lyckats sen blir det mys framför idol :)

.Emma


Underbart väder :)

Har vart sjukt gött väder idag, min plan 2 gick ju mindre bra tycker bara jag gjorde det sämre i mina garderober. Lagade lite mat och satte mig och käka på balkongen förut :) Passade på att läsa lite tidningar jag hade liggandes hemma, en som kom med mitt nelly paket idag :) Min ögonbryns färg som jag beställde, gött.  Nu ska jag dra iväg om en stund och träna, känner mig otaggad nu som vanligt men kommer komma igång när jag väl är där :) 

.Emma 


110930

Godmorgon, har vart iväg och handlat och fixat frukost så nu sitter jag här och vräker i mig en kex choklad också ;) haha kunde inte hålla mig. Tanken var att sola iadg med me fullbokat hela morgonen och pallar inte efter träningen när man är så svettig  så skiter idet, tusan. Får väll ta till plan 2 får idag då, organisra om i mina garderober, elelr ialla fall börja för det komemr ju ta sin lilla tid.  Ikväll blir det ialla fall träning :)

.Emma


Yes jag hittade dom =)

Dagens shopping, byxorna från Gina som jag var ute efter :) Lovely!

Blev även en blus och ett linne från Monki :)


Nöjd med min shopping :)
.Emma


Jessica Mauboy

Torskat lite på hennes låtar :)


.Emma


jobb och shopping =)

Idag var första dagen på länge som tiden gick lite fortare på jobbet, kanske för jag fick hålla på med min kära tidningar och göra det i lugn och ro så allt blev bra ;) Fick gå lite tidigare med så kom med 3 bussen till stan sen blev det lite shopping som jag får lägga upp här sen.  Frida praoar ju i stan så hon kom när jag va inne på monki så tjöta lite sen sprang jag på Milla 2 gånger med =)

Sen måde jag mindre bra på bussen, blev helt varm och mådde illa, men det gick över när rosie ringde haha, mindre kul nyheter när hon typ haft mardröm om mig och för några dagar sen hade Sofia haft det också, haha sjukt.

Nu ska jag testa det jag köpte =)

.Emma


110929

Godmorgon, då var man uppe mitt i natten igen. Skönt att få sluta tidigt idag, så har jag ialla fall fått göra det 2 gånger på senaste tiden :)  Efter jobbet ska jag ta och kolla om byxorna jag la upp igår finns, hoppas hoppas =) Ska ta ich fixa frukost och fixa mig nu sen iväg.

.Emma


Gött MRL pass =)

Som sagt var ju otaggad som alltid när man väl ska ta sig till träningen men riktigt gött idag med, en som var vikarie som vart där några gånger innan som är grym.  Fixade disken och tog en dusch när jag kom hem så nu ska jag fixa kvällsmat sen blir det mys med Hugo framför idol och efterlyst =)  Go onsdag!
bild från igår
.Emma


mat

Lagade lax för första gången idag =) Blev lyckat förutom potatisen haha. Gött med lite anorlunda än jag brukar käka, nu ska jag skutta iväg och träna :) ciao


.Emma


byxa

Hittade ju dom perfekt skinnbyxorna på Zara för ett tag sen men storlekarna var konstiga, 34 var för stort men nu såg jag dessa så dom ska jag kika efter imorgon, hoppas dom bra :D

.Emma


REFECTOCIL

Så nu har jag moprgon shoppat lite =)  Älskar rabattkoder och pressentkort asså :D haha. Nu beställde jag ögonfrans/bryns färg, har hört att den ska vara bra och jag behövde det så tänkte testa på det nu =)  Fick betala 17 spänn, helt okej ;) 

Köpte brun färg (kostar: 79:- på nelly)

& OXIDANT 3% (59:- på nelly)

Får hoppas den är bra nu :)
.Emma


110928

Godmorgon, tanken var att jag skulle gått och solat men kom upp sent och har ingen ork för att dra ner dit nu och sen om några timmar igen för att träna, så det får va.  Blir att träna själv idag för Rosie och sofia ska köra Bodypump som jag inte vågar mig på med tanke på axeln :( Så jag kör MRL :)  Känner mig otaggad nu men blir nog bättre när man väl är där sen, så gött efter!
hej finnar :(
.Emma


. . .

Så då har man jobbat klart denna tisdagen, fick frågan om att stanna till stängning men sa nej, känner mig elak men va tvungen att handla efter jobbet och är så trött på allt nu så ingen lust att vara där.  Tur att det löste sig ialla fall :) Hatar när jag är inen i sånna här perioder när man bara hatar allt typ, hoppas det går över snart!

.Emma


110927

Hellu, nu hinner jag inte skriva mycket för jag sov rätt länge och senhar jag fixat mat å grejjer, mn idag blir det att jobba sent,  så ska bege mig av om ett tag, ciao.

.Emma


Asos

Glömt å lägga in klänningen jag hade på mig i fredags, köpte den för ett tag sen på Asos på rean :)


.Emma 


Helt slut

Ush är helt död idag efter allt förlite sömn. Vart på dåligt humör typ hela dagen med, kul kul, å nu är det kallt och regnar. Träffade på Dennis imorse när jag skulle till jobbet ialla fall, kul att tjöta med han lite. Försökt byta så jag skulle sluta tidigt imorgon med men det gick ju inte bra, å jag som ville träna då :(  Aja bara tråkig skit å skriva om nu så får väll ta ocg lägga mig i soffan en stund och se om det går nåt på tv.

Bild från i helgen

.Emma


110926

Godmorgon,. fattar inte hur det kan väda så snabbt, haft kanonhelg men så vaknar man upp och så känns det skit igen så fort man ser sig i spegeln, jävla cp hy :(  Inatt har man inte sovit allt för mycket heller, tror jag vaknat 100 gånger och i slutet låg jag och väntade på att klockan skulle ringa kl 5.  Skit måndag. 

 jaja en rolig grejj var min pressent jag fick av Vicky igår alla fall som jag glömd skriva, en vinöppnare haha för det saknade jag ju i fredags, tack :D haha
.Emma


Mys på El Corazon =)

Underbar söndag :) Mötte upp Vicky i stan så gick vi till El corazon, aldrig vart där men det va jätte mysigt!

Käkade jätte gott och drack lite vin och en kaffe drink och satt och tjöta i några timmar, gött väder var det också :)  Måste göra sånt här mer för det är riktgit nice att bara dra ut och käka och tjöta :)
Vicky =)
rött för V och vitt för mig =)


skål =)

Som sagt, perfekt söndag :)
.Emma


Gött träningspass

Riktigt gött att träna idag, instruktören var riktigt bra. Hade lätt kunnat köra nästa pass med men ingen av rosie och sofia skulle och jag ska snart bege mig tillstan för dejt med Vicky och kanske rosie :) Så lika bra att komma hem i tid. Har fixat all disk och duschat så ska snart fixa mig :)  Underbart väder ute idag med, blir kanske uteservering ;) åå gillar den hära dagen!


.Emma


110925

Godmorgon, är riktigt trött idag även om jag fått sova ut, sitter nu och försöker ladda upp inför att träna. Kör bara MRL idag, det få räcka :P  Sen blir det fika med Vicky i stan senare :) Mys söndag,

En bild jag hittade ifrån fredagskvällen =)

.Emma


seg kväll

Tråkig lördagskväll, är seg men känns som man aldrig kommer kunna somna. Ska försöka nu snart tänkte jag ialla fall för det är skit på tvn och tråkigt och sitta vid datorn. Ska upp hyfsat tidigt imorgon med för sen blir de träning :)
bild från i torsdags
.Emma


Födelsedags firandet igår :D

Här komemr en bildbom från gårkvällen :)  Vi började hos mig, cilla och rosie råkade glömma chipsen och så men det gick ju bra ändå, då drack man la bättre ;)  Körde ölspelet och satt och tjöta.  Kul att vi lyckdes överraska cilla med 2 av hennes vänner från Gävle också :) Riktigt kul.

Födelsedags barnet :D

haha skön bildJag & vickyrökpausjag & sofia
MariaVicky maria & sofiavickycilla och jagrosie & jag
cilla & rosiemaria jag cilla och rosienästan hela gängetsofia å jag
vicky å jagsofiajagcillz
Gävle tjejerna =)
sofia =) haah ojojMariaholajag & rosie =)haha oops jag missade å göra grimars
sofiahaha mitt hjärtaen av gävle tjejerna och cilla =)maria
Födelsedagsbarnet & jag ;)
cilla jag & rosie :)
sofia & jag

haha lite allvarlig? jag sofia och rosie
kramkalas
hela gänget


rosie och jag

Vi splittrades sen i stan, men jag hamnade på Park Lane  =)  Får fixa nåt sånt härdnart igen, roligare när man är många och drar ut !  Hoppas du hade en bra kväll cillz :D
.Emma


110924

Goood morning , bakis som tusan idag. Håller på att kolla igenom alla bilder vi tog här igår :)  Så det lär ju åka upp några här  sen. Underbart med ledig helg och att det ä lördag så jag har ju hela dagen imorgon att dega också :D Fast nja träna ska jag ju göra hehe.  jaja orkar inte skriva mer nu =) Måste bara skriva att jag hålelr på att avlida nu för jag har ingen cola hemma :(  fan fa nfan! haha döör och orkar inte röra mig för att köpa.

.Emma 


Grattis Cillz :D

Idag är det denna tösen vi ska fira :D whopp whoppp
nyår =)
ännu en bild på oss från nyår =)
.Emma


Hemma igen

Ouff vilken dag, gick iväg och solade sen till systemet, hann precis med tåget till stan, sen hade syrran rast så jag mötte upp henne för det var modevisning så vi stod där och glodde lite :)  Åkte hem, lämna av grejjerna och sen iväg och handlade, så nu tar jag kaffe paus :)  Ska börja fixa klart det sista här om en stund men nu har jag inte mycket ork hehe.

vaknade upp och såg att det var lite sol ute :D

härligt
mitt lilla hjärta :)

dags att åka hem

modevisning i femman :)


.Emma


110923

Godmorgn, hemma i Lerum nu därför jag inte orkade skriva igår kväll. Jobbade till 20.15  sen hämtade pappa mig =)  Har fått håret färgat nu alla fall, ska iväg och sola om ett tag sen blir det systemet och lite  skit, och sen hem och städa.  Just nu är det sol ute, kan den inte stanna hela dan ?
.Emma


I mina paket :)

Detta var det jag hämtade ut imorse :)

Dags för ny ansiktskräm igen, alltid active moist haha

& nya skor från Nelly-rean :)  Hade pressentkort så dom blev gratis :D love !

.Emma


110922

Godmorgon, torsdag och idag är sista jobbdagen för denna veckan, känns otroligt skönt :D  Kom upp rätt tidigt och nyss var jag iväg för att hämta ut 2 paket  och posta ett annat :)  Så nu blir det att fixa en massa för jag sover i Lerum inatt så ska försöka ha det mesta klart inför imorgon då det blir fest :D  Ingen träningsvärk än, kanke slipper det denna gången? :P Lägger upp senare vad jag fick i paketen :) 

lillen ville också vara med =) 

.Emma 


Lång dag

Hade rätt är jäkligt seg nu, Fick gå lite tidigare idag igen, tur det för då hann jag precis hem och tvätta bort sminket och käka å lite skit, men inte bra för plånboken :/  Sofia hämtade upp mig så vi hann precis till träning. Var jäkligt seg idag, kändes som jag inte orkade nånting, men magövningarna lär ju kännas imorgon, haha jävlar vad jobbigt det va!  Solade efter och nu har jag precis satt igång en tvätt, måste köra en till sen och fixa lite, ooork!  Yeye glad att det blev träning idag ialla fall, nu blir nog nästa gång på söndag då jag funderar på att köra både MRL och ett annat pass för mage och rygg, får se vad man orkar och hur hård fredagen blir ;)
bild från i veckan
.Emma


110921

Godmorgon, uppe tidigt som tusan, och det är riktigt skit väder. Spöregnar och är kallt :(  Slutar tidigt idag så då blir det att stressa hem och käka å lite så sen blir det träning med förhoppningsvis Rosie och Sofia :) MRL idag, gött.  Kommer nog vara helt död för jag har sovit max 5 timmar men så får det va. Hoppas jobbdagen går fort, snart fredag, oooom jag längtar :)

.Emma


1 timma gör så mycket

Ja fyfan vilken seg dag, känt mig som ett vrak så blev jävligt glad att jag kunde sluta 1 timma tidigare, hann ju se idol idag då också =)  Imorgon jobbar jag tidigt sen blir det träning, gööttt har ju inte tränat sen i fredags nu, måste hålla igång så jag inte slappar till och skiter i det igen.  Ska få bort semester fläsket ;) haha.

.Emma


Jag gråter bara i regnet

Älskar låten!

.Emma


110920

Haha börjar ju alltid danen med ett datum inlägg, men såg nu att jog trott att alla dom senaste dagarna har vart 110917 :S oops, aja 20:e idag ialla fall såg jag nu :P Idag tog jag lite sovmorgon även om jag hade behövt gå upp tidigare, gick upp när cilla ringde =)  Ska snart fixa lite käk så jag har tills imorgon och innan jobbet idag sen får ja väll fixa mig, känns som en skit dag, mörkt och kallt.  Hade behövt sola men får se om jag tar det imorgon istället.

.Emma


. . .

Ush å fy för måndagar, seg dag men jobbade med både Vicky och Milla så det va nice =)  Har faktist inget att skriva alls nu, gör ju inget annat än att jobbar och sen hem och degar i soffan eller framför datorn. Så jag skiter i det här just nu, bye :D

.Emma


110917

Godmorgon, då var det måndag och jobbveckan fortsätter. Hade vart så jäääävla gött att få vara ledig idag men nej, 11-19.15 ska man köra =( Kom hem sent igår så orkade inte skriva nåt men det var nog den segaste dagen på länge, fyfan vad lång den kändes. Men men nu närmar sig fredag och lön, ska bli så gött att få lönen, hoppas som vanligt på kanonlön så jag kan leva lite!  Ska fixa mig nu och måste fixa mat, så har lite bråttom, ciao.!

.Emma 


Jessica Mauboy

gammal bild

.Emma


110917

Godmorgon. Planen var att jag skulle ut och gå nu på morgonen därför jag är uppe så tidigt, men jag skiter i det, benen värker och det är svinkallt överallt. Tar tid och fixar matlåda istället.  Kommer bli ännu en lång dag. Känns redan som en skit dag :(

.Emma


Lång dag

Riktigt seg dag på jobbet men skönt att den är över, snart söndag å då ska man vara där hela dagen igen, usha.  Fick en glad nyhet på mailen att jag fått sålt en topp på tradera ialla fall, 50 spänn,gött :D haha Känner mig ju nästan rik.  Hoppas på att få sålt dom andra grejjerna med, vill ha platsen här hemma för nytt också =)  Så ge mig lite flyt nu snälla! Ikväll blir det deg i soffan med Hugo :)
inte smart att ta klackar   när man hade träningsvärk märkte jag

.Emma


110917

Godmorgon, försöker komma igång så man kan vara lite laddad för jobb men det går mindre bra. Kallt som fan ute nu men ser ändå ut att kunna bli fint idag tråkigt för mig som ska sitta inne.  Känner att träningsvärken är på g så mina ben kommer la göra ont senare idag :P  Hoppas helgen går fort!

.Emma


Underbar fredag

Yes helt underbar dag, idag kändes det som sommar!  Satt ett tag på balkongen sen kom Frida förbi för hon skulle låna mitt lissekort.  Sen vid 5 kom Sofia så drog vi iväg för att träna MRL. Jävlar vi svettades som grisar, haha sjukt jobbigt idag men känns gött nu efter.  Har också klickat hem ett par skor för jag hade pressentkort så kosta mig ingenting :) Jag gillart. Synd bara att denna kanondagen är över snart och jag ska sitta inne och jobba 6 dagar i rad :( 


.Emma


Before the party started

Yes det är ju ändå fredag så här kommer lite cpbilder jag och syrran tog innan vi drog ut i Rhodos nattliv ;)
såhär brukade det börja :D













brownie



.Emma


110916

Godmorgon, uuunderbart väder idag :D Tog mig en promenad ner för att sola också.  Ikväll blir det MRL med Sofia och Rosie, nice nice =) Kommer ju inte kunna träna mycket nu eftersom mitt cp schema bara ger mig sena pass  så får passa på när man e ledig =(  Yeye otroligt glad att vara ledig idag!
igår
.Emma


Haft mami på besök sen kaoskväll på jobbet

Yes mamma var här förut idag så käkade vi jätte gott och satt och tjöta ett tag :) Skönt att jag kunde åka med henne till jobbet.


mami och bebis

söta mamma
Sen väl på jobbet var det nog lugnt en halvtimma sen har det vart kaos hela kvällen.  Första rasten fick bli 5 min sen ut i stressen igen, kul kul. Glad att slippa stängning och glad att vara ledig imorgon även om jag fick frågan om att jobba.   Är sleten nu så det blir liste mys med hugo :)
.Emma


come to mama

Ge mig allt !

.Emma


110915

Godmorgon, kom upp för en stund sen, fixade god frukost och nu sitter jag och dricker mitt älskade kaffe :D  Mamma kommer hit om ett tag för hon skulle fixa nåt istan så hon tar en sväng förbi mig med =)  Jobbar samma tid idag som igår, sen imorgon är man ledig för att sen gå på 6 dagars passet igen, tjoho. Mindre taggad för det!

.Emma 


Hängig

Yes har känt mig hängig hela kvällen på jobbet, tiden gick sjukt långsamt. Det bästa va när Louie hade slutat  så hade han fått med sig telefonen hem, så han kom tillbaka för att lämna den med deras lilla bebis, så söt :) Blivit lite bebiskär igen haha. Milla tog en sväng förbi också, brun å fin efter hennes resa, jävla gris :P haha. Får ta och fixa lite sen blir det väll sängen för mig, natti =)

.Emma


tradera

Tänkte bara påminna om att några auktioner går ut idag, kolla här =)
.Emma


110914

Godmorgon, idag är det dags för jobb igen. Är skit seg idag men tog lite sovmorgon ialla fall. Känns som det är dags att plocka fram vinterjackan redan ?! Var tvungen att låna tillbaka lite av det jag lyckats betala tillbaka till morsan och farsan så jag kunde köpa min hudkräm. Aja förhoppningsvis kan jag betala tillbaka så jag är skuldfri till dom nu när lönen kommer :) Kan ju alltid hoppas på dunderlön!  Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig, ooorkar inte idag!
i måndags tror jag
.Emma


Känns gött

Kom hem typ vid 9 från träning, körde först Yoga med Rosie och Sofia. Lika ovig som sist men gött var det =)  Sen direkt efter började ett pass som är nytt som heter Cxworx som jag och Sofia var med på också, haha jäävlar kunde inte göra vissa grejjer för det var så jobbigt, får se hur man mår imorgon efter detta :D  Taggad för att träna på fredag igen då det får bli MRL :)

.Emma


Träningsdags

Ska bege mig ut i kaos vädret nu för ett yoga pass sen kanske ett annat pass efter, får se eftersom R inte skulle träna det nu. Lite bråttom så får springa till bussen för att möta upp Sofia :D  ciao

bild rån igår

.Emma


drömmer mig bort till värme. . .

bilder från sista dagen i Rhodos, på windybeach




sötaste & klumpigaste hunden


.Emma


110913

Godmorgon, tog mig ut i blåsten för att sola. Ser ju katastrof ut så får försöka med att sola bort skiten.  Skönt att vara ledig idag med :)  Får ladda inför ikväll då det blir träning x 2 med Rosie och Sofia hänger kanske på till Yogan :) Nice nice, ska ta och fixa lite kaffe och bara dega ett tag.
ute i blåsten
soltorsk som jag är, synd bara att dom inte är bättre!

.Emma


party toppar

Lite mer är uppe på min tradra nu så kolla in det =)
Klicka här för att komma till min tradera.



.Emma


110912

Godmorgon, tog lite sovmorgon idag eftersom jag börjar sent. Nu blev det ju vilodag från träningen både igår och idag, men imorgon kör vi både Yoga och det där nya som är som s-core =)  Har fortfarande tränignsvärk från Yogan :$ 

Kollade FB som vanligt så står det ju vad man gjorde denna dagen 2010 och 1009, ser ut som den här dagen har vart mer lyckad då ;) Vill så gärn ha nåt att se fram emot, en resa, som då när vi hade bokat Kreta.

.Emma


X to the Z

Fasen idag var det jag och Sofia skulle sätt Xzibit live igen, men som sagt är pank så har inte råd men hon är där ialla fall och hon ringde mig nyss så har allt hört genom telefonen :D  Hade fan viljat vara där :(  Här är lite bilder från när vi såg han i Malmö 2007, minnen minnen .)

vet att de står fel datum på bilderna haha


vi 2 och hand DJ ;)

.Emma


degsöndag

Jao mycket har man inte gjort här, hängde precis upp en tvätt och väntar på att idol ska börja. Längtar typ ihjäl mig efter cillas födelsedag, tror det kan bli en riktigt kul kväll om man är fler som går ut :) Förfest å mys :)  men nu 'är det ju 2 veckor kvar typ haha.  Riktig degsöndag

hittade lite chash så hade råd med en hel mars ;) haha choklad + kaffe, mm <3

.Emma


Black pumps

En ny auktion på min tradera =) Hade gärna behållt dom själv men det är ett fel köp, passade när jag köpte dom men sen har jag insätt att dom är snäppet för små, så dessa är helt oanvända =)

Klicka här för att komma till auktionen =)

.Emma


110911

Godmorgon, som sagt ingen träning idag men tog min en promenad ner för att sola.  Ingen bra dag, är jäkligt seg, det är mörkt, ser ut som katastrof, träningsvärk efter yogan ? haha Skönt att bara kunna vara hemma för mig själv men imorgon är det dags för jobb igen.
bild från i veckan
.Emma


faaasen

Loggade in på sportlife nyss, vet inte varför och ser då att MRL är inställt imorgon och så har dom satt dit bodypump istället som jag inte får träna =(  Irriterande jag som var taggad att köra imorgon med.

Idag har jag annars inte gjort mycket, såg bring it on som gick på tv sen finalen av so you think you can dance som var grym.  Ska fixa disken sen dö lite framför datorn eller tvn, vit helg suger!
bild från nåndag i veckan
.Emma


Party in Rhodos part 2 ;)

Bara för det är lördag bjuder jag på fler festbilder från Rhodos =)

mango margarita ;)

sis

hahaa inga komentarer

Malin och Sander

ta en shott eller 2

Maja & jag

Å några andra va syrrans vänner och jag

tjoohooo

bartender

syrran går loss haha

syrran å gambia utanför seven

HAHAHA den fulaste bilden någånsin, fyllegång dags å gå hem sis ;)

haha on the dancefloor ;)

pöss på syrran

kan inte hjälpa de, älskar att dansa på baren :D


dags för blåbärs shottar


åter igen på seven

dela mitt fyllekäk med en ny kompis :P

"romeo" jag och Sander =)

Hade ju vart värt med en galen Rhodos kväll idag men för drömma mig tillbaka =)
.Emma


110910

Tjoo, hade tur att jag vaknade när Rosie ringde imorse för jag vaknade ju fan inte av klockan.  Fixade frukost å lite så sen iväg för att möte henne så drog vi iväg för att träna yoga för första gången. I början undrade jag vad fan jag gett mig in på, tända ljus å cp musik å grejjer men är glad att jag testade på det för det var riktigt gött även om man är sjukt ovig, men man kan ju hoppas att det bli ändring på det :D Så det vill jag allt göra igen :)

.Emma


Gött mos

Gött då var det första träningspasset gjort =) Känner att jag hade villat ta ut mig mer men det kommer la ;) Bara jag kommer igång å rör på fläsket :P Ska straxt hoppa in i duschen  sen fixa disken sen blir det mys med Hugo framför idol =) Har ju bara kunnat se det 1 gång men då var det faktist bra =) Fick 2 favoriter då :P
3 lediga dagar nu och ska ha vit helg, 3 dagar med träning också, kan man bli duktigare ?!:P haha. Blir ju 3 vita helger i rad för mig eftersom förra jobbade jag, denna ledig men pank och nästa jobbar jag så helgen efter det är det löning + att jag är ledig + att Cillz fyller år, finns bara all in i tankarna då ;)  Längtar :P

Ännu en bild från igår . .

.Emma


Laddar inför träning

As gött väder ute men stod inne och lagade mat förut, blev faktist rätt gott haha . Nu laddar jag inför träning, snart MRL, känner på mig att jag kommer vara helt död efter, var ju så längesen man tränade sist! Men det kommer också kännas otroligt gött när man väl klarat av de första passet ;) Så nu kör vi!

bild från igår . .
munsår :(
.Emma


Plågar mig själv lite

. . genom att hitta saker jag vill ha i min garderob, det suger att inte kunna shoppa :(

.Emma


110909

Godmorgon, ledig fredag och det är skönt väder idag, sol :) Tog mig iväg och solade, lite kul att jag täffade på en som brukar handla på jobbet vid sportlife, han skulle väll fixa nåt där.  Det suger ju att mina hörlurar till min mp3 är sönder så hade tur att jag kunde tjöta lite med Cilla på hemvägen =) Får köpa nya efter löning haha .  Har satt igång en tvätt nu å ska fortsätta fixa lite, gött att komma upp i tid för en gång skull när man är ledig :)

Skön promenad till sportlife :)

.Emma


Ändring på G ;)

Japp nu jävlar ska jag ta tag i träningen igen hade jag tänkt med start imorgon.  Imorgon kör jag och Rosie igång med MRL sen ska vi testa på Yoga på lördag och sen om jag får plats kör jag MRL på söndag med =)  Sen jobbar jag sent på måndag så då får det bli vilo dag men tisdag  ska vi testa på nåt som heter CXWORX™, kan bli nice =) Sen jobbar jag tyvär sent 2 dagar till så får bli MRL på fredagen där med :)  Får hoppas man kan fortsätta så sen och att jag får jobba mer tidiga dagar så jag kan hålla igång!  Vill int se ut somj ag gör nu iaf ;)

Bild från när jag började med träningen för ett bra tag sen, så här fast mycket bättre tack!

.Emma


Bad day och minnen

Yes det har det vart, vart irriterad typ halva dagen sen att dom lägger in extra raster för att spara in gör mig sjukt irriterad med,  Jobbade över 20 min för det blev smått kaos på kvällen men sen ville jag hem. Njuter av att få ha ledig helg nu =)  Ska till baka till tvn, dom visa nåt om ungdommar som festar i ayia napa, haha fan vill tillbaka det var galet där :D  Det var ju några år sen :P

Ayia Napa 2007 med Rosie ;D haha så små vid va

R och jag vid strippstången :P

haha partymyror


hahahaahah rååå


.Emma


;)

Just det glöm ine att kolla in mina auktioner som går ut idag =) Inga bud laggda än ;)
.Emma


110908

Morron morron, torsdag och min sista jobbdag denna veckan ? :P  Hoppas, Gött att jag börjar 10 idag för ska ju fixa tidningarna idag igen, så skönt att vara där i tid. Va nära på att försova mig lite för jag hade råkat få kudden över mobilen och det andra alarmet vaknar jag typ inte av , men det gick ju ändå.  Nu blir det kaffe och frukost =)
hej slitet hår och munsår :( FML
.Emma


Jobbat stängning

Otroligt seg dag, tiden gick inte fort nånstans men nu har jag imogon kvar och sen förhoppningsvis ledig helg, så många som är borta nu så förvånar mig inte om mna skulle behöva jobba.  Åkte med Azra hem vilket var gött =)  Kul att min taxi gubbe va inne också och sa att om jag inte kune åka med henne så kunde han köra mig hem gratis haha.  Är äckligt avensjuk på Milla som åkte till Alanya idag med 34 graders värme, här blåser det och regnar för fullt =(  Nu ska jag snart ta och sova fast jag typ nyss kom hem, upp hyfsat tidigt imorgon, börjar vid 10 så .

. . .Och resväskan är fortfarande kvar i hallen :$

.Emma


oops

Lite bilder jag och syrran blivit taggad på från Rhodos :P oops :D






.Emma


110907

Godmorgon, har sovit dåligt inatt för vid halv 5 blev jag tvungen att släpp in Hugo som pep utanför hela tiden, sen ville han gosa och hålla på fram tills klockan var 05.30 då jag slängde ut han igen, sen var det dags vid 8 igen, haha så ja det blev att jag kom ur sängen nyss.  Ska ta och laga lite mat nu så jag får några matlådor sen blir det att hoppa in i duschen.  Så får ta och komma igång nu.

skitungen :P

.Emma


stress

Ouff vilken dag, tidningarna kommer ju på tisdagar men när jag börjar sent så brukar andra ta det men idag var 2 sjuka och så så dom hade inte gjort det vilket blev att jag sprang omkring som en idiot i 1 timma men fick det klart men för mycket stress idag känner jag.  Kaos väder nu när jag skulle hem också, regn och det blåser så paraplyet vänder sig ju åt fel håll hela tiden, segt att inte halv bussen kom också så fick stå och vänta på nästa. Ingen bra dag med andra ord.

.Emma


Nasty Gal


.Emma


110906

Tjoho, idag börjar jag sent så tog lite sovmorgon vilket behövdes.  Inne på dag 4 av 6 så lediga helgen närmar sig, gööttt!  Är ändå otroligt seg idag så blir bara deg fram tills det ä dags för att bege sig till jobbet.  Har inte mycket mer å skriva nu om mitt tråkiga liv så bye bye ;)

.Emma


just nu

Saknar just nu att vara ledig, ligga och steka på stranden och inte ha nåt planerat för kvällen bara ta det som man känner för . . . känns långt bort!

på windy beach





.Emma


Färgat håret :D

Äntligen är håret färgat :D  Är mörkt överallt nu så får se imorgon hur det blev mer, men känns 100 gånger bättre ialla fall än å gå omkring med utväxten å skit.Fikade här hemma och så med mamma också sen va hon tvungen att dra för å träna =) Dagen började väll lite smått kaos på jobbet, massa som storhandlade och inget gick in rätt i kassan + att nån råkade komma åt larmknappen vilket va lite kul haha .  Men men tiden fick ialla fall rätt fort tills klockan var 14 då det stod stilla.   Nu blr det snart mys i soffan med lillen som jag råkat stänga in i sovrummet imorse när jag drog till jobbet :$ haha stackarn!  Blir att kolla halv åtta hos mig (som e sjukt kul haha :D ) och sen idol =)

löööve my bag!
.Emma


110905

Godmorgon, spöregn idag, fattar inte varför det ska va som sommar ena dagen och nu höst, kan inte sommaren bara stanna ett tag till.  Börjar tidigt idag vilket betyder att jag slutar tidigt, gööött ! Mamma ska hämta upp mig efter jobbet så ska jag äntligen få färgat mitt hår.  Nu får jag ta och fixa mig, ciao.

mamma nikki å jag  i sommras =)

.Emma


deg framför idol

Grymt seg dag på jobbet, haft lite ont i axeln också vilket inte kändes bra men nu känner jag inget när jag e hemma.  Skriver lite nu i pausen på idol, kul att det är igång igen så man har nåt att kolla på =)  Blir nog att duscha sen så jag slipper de tidigt imorgon och kan sova lite längre, för imorgon börjar jag 8 .  Det har vart sommarvärme idag också, såklart missade man ju det =( 25 grader sa folket, kul för dom haha. Ville också ha den sista värmn ju :(  Hade sällskap av Rosie på bussen hem från stan också, nice nice :D hehe back till tvn :P

saknar dagarna vid havet


vid näset  0)
.Emma


110904

Godmorgon, kallt men nu är det blå himmel och sol, kommer säkert bli en kanondag nu när man ska sitta inne och jobba hela dagen :/ segt!  Inte laddad alls för idag, vill sova. Längtar till måndag då morsan kanske ska hjälpa mig färga håret, för det är verkligen katastrof nu, skäms ju fan att gå ut.  Ska ta och börja fixa mig sen bär det av mot jobbet, yeeey. Hoppas folk får lite mysigare söndag än mig =)
bild från i veckan
.Emma


110903

Tjoo, vaknade lite sent imorse så hann inget skriva. Kom i tid till jobbet och det har vart jäkligt konstig dag. Först typ smått kaos på morgonen sen dog det helt sen blev det mycket igen. Och stackars Vicky mådde skit så hon fick gå hem.  Jobbade över lite men hann med kvart i bussen vilket var gött, jobbar nästan samma tid imorgon igen, hej inget liv!  Blir nog deg framför tvn resten av kvällen :) Så hoppas det går nåt bra!

.Emma


pank :(

Yes har insätt hur pank jag är denna månaden och tror det kommer gå åt helvete :/ Får bli vita helger framöver vilket suger, men den 25 nästa lön får det bli ALL IN. Hoppas verkligen på att så sålt lite på tradera så det gör det lite lättare denna månaden. Har ändå inte köpt nåt speciellt, shoppade men det var ju inte för mycket så det borde inte drabba än så ? Skit månad. Drar och sover nu snart för när det dags att jobba helg, ledig nästa fredag men har 6 dagar jobb framför mig nu. Och shoppingsuget är galet nu, så tur att jag har lite chash på nelly så jag ändå kan klick hem nåt om jag behöver =)  Sov gott
bild från nån dag i veckan
.Emma


Tradera

Här kommer länken till mina auktioner, laggt upp 3 stycken nu och fler kommer =)  Kolla in ;)

Klicka här för att komma till min tradera :)

.Emma


Shoes shoes shoes

Yes har pysslat med att gå igenom mina garderober idag och rensat skor, tänkte börja lägga upp på tradera igen eftersom jag måste bli av med lite och behöver pengar :)  Detta kommer komma upp där så lägger upp länk när grejjerna finns att buda på :)


.Emma


Rhodos - Old Town, I'm in loove

Här kommer lite bilder från när jag och syrran tog en promenad i gamla stan i Rhodos, riktigt fint där kan jag lova :)  Bättre än på bilderna!

meet me at the mall ;)

sis
haha klockren








.Emma


110902

Godmorgon, haha jag blir så trött på mig själv. Kom upp när jag hade planerat tog på mig, borsta tänderna och sen såg det så varmt å gött ut i sängen så jag tänkte jag lägger mig bara en stund, så somnade jag om en och en halv timma, bra jobbat! Men kom precis hem så har iallfall vart iväg och handlat lite.  Ledig fredag, ända lediga dagen denna veckan <3

.Emma


+++-

påväg från gamla stan
.Emma


Trötter

Kom iväg från jobbet i tid vilket va nice :) Glömde skriv att Hanna var inne igår vilket gjorde mig mucho glad, inte sätt henne på länge, Amina va även där idag, och Mats va inne för nån vecka sen, alla gamla kommer och hälsar på =)  Köpte ny mat till lillen idag efter jobbet, nu e e dags för vuxen mat för han, får hoppas han gillar den =)  Köpte även mascara och värmeskydd som jag verkligen behövde!  Sen bar det av hem, fixade lite käk fort och satte mig sen på balkongen, skit varmt och gött där idag :) Men nu har tröttheten tagit över, kommer nog decka i soffan men ska försöka hålla mig vaken så jag kan somna ikväll.

gooottt
.Emma


110901

Hej hej, blev inget skrivande igår kväll för jag försökte komma i säng rätt fort efter att jag kommit hem. Inventeringen gick nog rätt bra, hade hand om tidningarna så fixade klart det sen blev det lite tuggummi och så, vid 22.00 stämplade jag och Mathilda ut som planrat , gött =)  R hade skickat sms och sagt att bussarna var inställda efter 22 med så min ängel till morsa körde hem mig :)  Eller dom är inte inställda men dom går inte som dom ska, vet inte vart dom åker å så.  Nu är man ju ialla all uppe tidigt som satan för att dra till jobbet snart igen,  slutar tidigt idag vilket ska bli grymt skönt!
igår
.Emma


RSS 2.0