Lördagens partybilder =)

Tjoho, lördagen började med att jag mötte upp Vicky i stan sen ringde vi Hanna som var på Victoria med vänner så vi joinade dom där :) Efter ett tag begav vi oss till Park Lane, kul för jag har inte vart där på så länge och har alltid skit kul när jag är där, även denna gången :D  Och så kul att träffa Hanna, var allt för längesen, även Vicky =)

Bilder från Victoria =)
hanna :D
Vicky å jag =)
hahahaa  fjotis jag ser ut


Snodde lite bilder av Hannas vän som hon tog =)
Vicky, jag och olivia =)
hanna och olivia =)
vicky jag och hanna :D
Dansade loss hela kvällen och avslutade på kebab house, tack för en grym kväll tjejer :D

.Emma


Floral



.Emma


saturday night outfit

Såhär såg man ut i lördags kväll, fick lite panik vad jag skulle ha på mig så hittade en klänning (?), topp som jag aldrig använt, så fick bli den och leggings men tyckte det va så tråkigt med bara svart och vitt så fick bli lite färg på smyckerna och skorna istället =)




.Emma


110228

Godmorgon, blev sovmorgon idag, är för seg för annat.  Ska fixa iordning massa här idag tänkte jag, tråkigt men det behövs. Känns sjukt att man inte har jobbat på så länge, men äckligt skönt! Har ingen koll på dagarna nu . 

bild från i lördags
.Emma


@bakis.com

Gud det är farligt att "bara blunda lite", råkade somna några timmar i soffan, somnar alltid så jävla gött där. Vaknade upp straxt innan 9 sen satt jag och tjöta med rosie och Cilla i telefonen ett tag, haha gött att man kan prata 3 samtidigt. Fan att jag missade solsidan bara :(   Är äckligt seg nu men ändå inte sugen på att gå å lägga mig, men snart är det väll dags, så natti natti.
bild - igår
.Emma


110227

Tjooo, nu har man dygnat och lite till. Blev utgång igår, var egentligen meningen att jag skulle ut med Zandra men fick inte tag på henne så det va tur att jag mötte upp Vicky :)  Fick reda på att Hanna va i GBG så ringde henne, så kul det var allt för längesen vi träffades.  Så det blev helkväll med Vicky, Hanna och hennes vänner :)  Är sjukt sliten nu så ska dö lite i soffan tänkte jag och bakiskäket får bli nudlar haha.

.Emma


Lite bilder från igår

Eftersom jag absolut inte har gjort nånting idag och gör inget kul nu heller får det bli lite bilder från igår =)



<3<3


nikki å malin
.Emma


110226

Godmorgon =)  Fick hjälp av pappa igår att handla, gött att ha massa mat hemma :D haha  Sen hämtade vi upp syrran och Lucas för dom va ändå i stan så hjälpte dom mig paka in och sen åkte hem.  Satte uppe rätt länge igår utan att göra nånting, sitter å kollar på tatueringar hela tiden för jag är så grymt sugen på att gadda mig nu.  Så det blev lite sovmorgon idag men såklart blev jag väckt vid 7, fick stänga ute han idag med, fan hur länge ska han hålla på såhär?!  Nu, frukost :D
bild från igår
.Emma


Min promenad med Cillz =)

Tyvär blev det inte en så lyckad promenad idag för det va så jävla kallt och tråkig väder, men skönt ändå att kunna gå omkring i Lerum som förut med Cillz :) Blev lite skräp bilder men slänger upp dom här ändå haha :D
aspen
Cfuck uhaha söt :D



.Emma


sjukskriven ett tag till . .

Det var precis att jag hann med tåget från stan imorse, fick till vårdcentralen för att träffa en sjukgymnast och få lite tränings övningar för axeln som jag ska göra.  3 gånger om dagen, fyfan vad segt.  Han tyckte även att jag skulle vara sjukskriven ett tag till eftersom jag jobbar i kassa så fick träffa en läkare som skulel skriva ut det och prata lite med mig..  Så är sjukskriven till 10 mars, segt men ändå gött.  Ringde till jobbet men väntar på ett samtal till från dom, nu blir det promenad i kylan med  älskade cills snart :D Inte träffat henne på länge nu ju :/

Bild från en av våra promenader när jag bodde i Lerum :D

Tänkte bara påminna om att några auktioner går ut idag på tradera så kolla in dom här :)
.Emma


110225

Godmorgon, LÖNEFREDAG <3  Så gött. Fick slänga ut Hugo vid 7 imorse igen för han ville inte låta mig sova, så fick jag sova till 8 ialla fall sen lyckades jag duscha själv, gött! Orkar inte sminka mig å skit idag så blir att blåsa håret och bara lite mascara sen bär det av till Lerum, sjukgymnasten nästa!

.Emma


fixat lite

Är riktigt seg idag men ändå tvättat, diskat och lagat mat, betalade nyss in alla räkningar så dom dras imorgon, gött att ha det gjort. Blev glad över lönen också, trodde jag skulle få mindre så känns riktigt bra nu när det är massa extra räkningar denna månaden, till tandvården och tvlicens å skit, fasen.  Får se om mna belönar sig med en utgång på lördag ;)  Imorgon är det 1 månad kvar till våran lilla miniresa til London, ooooom jag längtar :D
förra veckan
.Emma


I'm in love with this sweater

Barlow


.Emma


110224

Godmorgon, jag lovar det är nåt med klockan 2 och 7, hela veckan har jag vaknat just då, iaf 7, 2 har vart dom senaste dagarna också. Gött att man kunnat somna om annars hade det vart riktigt segt.  Lön imorgon,  så jävla bra! Och då blir det en sväng till Lerum med, sjukgymnast, äntligen!
bild - lördags 
.Emma


I am yours to keep




.Emma


Feathers


.Emma


Red shoes

Blev förälskad i skorna, perfektion

armband items by johanna / väska topshop / skor nelly / jumpsuit topshop /  strumpbyxor H&M / örhänge
JFR

.Emma


110223

Gooodmorgon, käns som man börjar vänja sig vid att vakna av solen som lyser in i sovrummet :D Det gillar vi! Har vart iväg och köpt mjölk och toapappaer, det pengarna räcker till nu haha. Får hoppas det blir riktigt gött väder idag.  Hugo väckte mig vid halv 7 imorse för han ville gosa och när inte jag orka så börja han klättra på väggen, fick slänga ut han så jag kudne sov lite till.
gooodmorgon
.Emma


Påfyllning på tradera =) transparent tröja, tunika, byxor, klänning

Så har nu fyllt på lite bland mina auktioner, här kommer bilder på dom nya grejjerna jag laggt upp =)
Klicka här för att kolla in dom bättre :)
tunika från H&M
transparent tröja från only
klänning från H&M
tunika från H&M
vida byxor från H&M
.Emma


Haft mamma på besök :)

Nu har morsan åkt hem igen men fick hjälp med mycket :) Har äntligen fått tvätta håret, hur gött ?!  Satt och fikade också med en god chokladmousse med mango och physalis som hon hade gjort !

Fick hjälp med att tvätta . .

och bädda rent :)

och lite till, thx mami <3
Ringde även jobbet nyss, så jag är hemma torsdag med vilket betyder att måndag börjar allt det vanliga igen om inte sjukgymnasten skulle säga något annat.
.Emma 


Gratisbio +<3

Shoppade ju på Nelly och fick hem paketet igår,  har egentligen inte råd att shoppa nu men är medlem på gratisbio.se och hade tjänat ihop till ett pressentkort på 300:- vilket gjorde min dag :D  Vist det tar lite tid att få ihop till det om man inte är aktiv och så men det är så värt det sen :)  Så klicka in här och bli medlemmar, man kan välja pressentkort på massa olika affärer :D Så tack gratisbio!!!

.Emma


110222

Godmorgon, tog mig upp förut för att ringa sjukgymnasit igen, ringde vid 08.15 och do msa att tiderna hade tagit slut vid 10 över, fan. Så nu ringde morsan våldcentralen i lerum och då har jag fått en tid på fredag kl.11, yeey.  Så jag ringde jobbet nyss och sa att jag inte vet om jag kan komma på torsdag som jag sagt innan för jag har ju inte fått några svar och dom har inte kollat min axel och skit,  men skulle ringa tillbaka senare när Siri hade börjat så får vi se hur det blir då. Fan att allt ska ta sån tid!
bild - lördags
.Emma


klänning och skor

Dessa 2 auktioner går ut imorgon så kolla in dom :)  Klicka här


.Emma


Åååå vad underbart . .

. . . att få ha shoppat :D  Detta var det som kom i paketet :)

Från Nelly Accessories


Skjorta från Vero Moda

& klänning från Vila

.Emma


John Mayer

John mayer
john


.Emma


:D

Åååå blev skit glad när posten kom förut, mitt Nellypaket hade kommit och jag fick det hem också, riktigt nice trodde jag skulle få gå och hämta ut det men det slapp jag ju :D  Har även fått ett brev från H&M med  en 100:- check :D  Så det får gå till när man är pank ;) Gilla läget!

Lägger upp sen vad som fanns i :)
 
.Emma


110221

Helluu, gårdagskvällen va rätt nice. Först solsidan sedan Wallander, älskar när det finns grejjer på tv så man bara kan slappa :D  Va riktgit gött väder igår också, lite förkallt men solen var ju framme typ hela dagen :D Det gillar vi!

Imorse vakna jag av att min lilla skitunge sitter nästan uppe t taket, fick ta en kass bild med mobilen för att få visa välden vilken mongokatt jag har :P haha

Tog mig samman och gick till Hemköp för att posta en klänning jag fått sålt, fick ta på mig luva för mitt hår är äckligt nu, men morsan ska hjälpa mig tvätta det imorgon ialla fall :)  Pratade även med vårdcentralen här men jag är tydligen inte listad här, så fick ringa till nån premiärvård och dom hade inga tider idag och kunde inte se tiderna för imorgon så måste ringa dit imorgon igen och hoppas jag får någon tid, vill komma igång med träningen för axeln och få veta när jag får börja träna MRL å sånt igen, och måste ju veta när jag får komma tillbaka till jobbet,.
butter :P
.Emma


---++-



.Emma


Gårdagens =)

Såhär såg man ut igår när man skulle iväg på fotbolls cup, invigde klänningen från H&M Fashion against aids för första gången, jaja bättre sent än aldrig :P



.Emma


110220

Tjooo, orkade inte skriva något igår, mötte upp Milla i stan sen tog vi bussen till torslanda för att supporta grabbarna på jobbet, fotbolls cup.  Gick ju riktgit bra :D  Sen åkte vi hem hit och bara käka, kolla på tv och drack lite vin :)  Vaknade upp för ett tag sen av en busig Hugo <3  Så nu är det bara deg!
milla & jag =)

Dom vann ju hela cuppen, och årets nykomlingar + att Anes vann skytteligan, göttttt


haahaha janee e ju bäst :D
.Emma


nya grejjer på tradera

Tjoo, la nyss upp 3 ny auktioner på Tradera så kolla in dom här :) Har även andra som inte gått ut än!




.Emma


bilder

Lite bilder från idag, pappa och syrran på besök =)
hha titta vad stor han har blivit
hahaha pappa och lillen






.Emma


Färgat håret

Bad syrran köpa med sig en färg så det blev den här =) Blev lite mörkare än innan

Före

Efter

Man ser ju fortfarande igenom det ljusa på vissa ställen men det är skit svårt att färga mitt hår =( Har även färgat ögonbrynen och fransarna nu, tack för hjälpen sis =)  
.Emma


110218

Godmorgon, 18 och det närmar sig lön, yeey.  Kan inte sova bra nu, både igår och idag har jag vaknat flera gånger och tidigt med, ont i kroppen för man känner sig så stel.  Vaknade ialla fall upp med sol i ansiktet idag, hoppas det håller i sig hela dagen så det hinner komma till balkongen :) Pappa och Frida kommer väll snart hit så ska vi börja fixa, faan jag är så rastlös.!
jag och frida på min dag
.Emma 


tråkig dag

Tråkig torsdag, har absolut inte gjort nånting, orkade inte äns lag mat å fick bli nudlar.  Imorgon kommer ialla fall syrran och pappa hit, så ska få hjälp med att tvätta håret, som ja behövs! Och ska färga det igen för det har redan börjat bli ljusare.

Läste lite Elle förut iallafall :)

Sen var det ju svensk maffia på tv vilket jag gillar att kolla på, annars bara skit på tvn.

Lillen sligger och snuttar på "sin" filt

.Emma


shoppingsugen


allt från H&M
.Emma


Jävla axel :(

Jag och R tränade Box för första gången igår, det var faktist riktigt kul tills slutet då vi skulle typ brottas lite haha, man skulle trycka mot varande och försöka komma frammåt, då sa det bara klick i axeln och den var ur led :(  Gött att det var i slutet av träningen ialla fall.  Fick gå upp och sitta i receptionen så ringde dom ambulans.  Tog ett tag innan dom kom men det gick ju bra så länge jag satt helt still, då kändes det inte mycker mer än att man kände sig helt avdomnd i armen som bara fick hänga på sidan.  Dom som jobba där var ju skit gulliga mot mig :) Sen fick jag lite morfin och grejjer för att det inte skulle göra ont när vi åkte ambulans, och söta R följde med till sjukan :)  Glad att det inte var som i Grekland när detta hände första gången, då fick jag ju inget mot smärtan så den turen till sjukhuset var det värsta jag vart med om, me nu gick det väligt bra :)

Här hemkommen från Grekland 09, då hade klickat ur 2 gånger på en vecka :/


Vi fick vänta rätt länge igår innan dom fixade axeln men när dom väl gjorde det så gick det skit fort.
här ser ma lite skillnad på axlarna
Färdigt :P

Så nu får jag gå runt såhär, handikappad :(

Nu är jag sjukskriven 1 vecka, hoppas jag kan komma igång och börja träna sen igen, förutom armarna då kanske, tråkigt men vill ju inte att det ska hända igen.  Shit happens . .
.Emma


110217

Godmorgon, gårdagen var ju bra till en början, tränade Box vilket var skit kul men slutade med att lilla jag och fick ambulans.  Så nu är jag sjukskriven 1 vecka. Skriver mer om det sen.

Pappa sov här igår och köpte med sig en jättegodispåse <3 Gött att ha idag.  Fan att det skulle bli såhär, igen.
bild - från måndags
.Emma


Tack <3

Igår när jag kom hem från jobbet hade ju mamma och syrran vart hemma hos mig :)  Kakan käkade jag ju såklart upp med en gång, men blomman och lappen såg jag inte förräns imorse :$ haha

Lite roligare att komma hem när det finns överraskingar :D Tack <3



.Emma


110216

Godmorgon, tog mig lite sovmorgon idag med,  låg kvar ända till straxt efter 11 vilket inte var så smart för jag ska ju upp tidigt som fasen imorgon.  Är svintrött ändå.
i måndags
Får se vad jag ska hitta på nu, städa lite kanske ?!
.Emma


Ont överallt

Guud jag har ont överallt, benen och armarna värkar och nu fick jag jävla mensvärk igen som jag trodde jag blivit av med för denna gången :( Hela ryggen värkar, fan fan fan!  Seg kväll på jobbet men gött att slippa stängning.

Tack till mamma och malin och frida ? som var här och fixade lite  och lämnade en kaka till mig när jag var på jobbet, det gillar vi :D

Glad över att jag fått sålt en till klänning :D Ska se om jag kan lägga upp lite mer på tradera imorgon när jag ändå är ledig  :D:D

.Emma


Gårdagen

Glömde skriva lite om gårdagen, tränade ju bodypump. Kändes väll sådär efeter men nu har jag träningsvärk, mest baksidan låren haha. Efter det gjorde jag pannkakor hemma, dom blev riktigt goda faktist :D Har inte  lyckats så bra med det innan men igår så :D  Sen dog jag i soffan hela kvällen, låg och kollade på tråkiga program och myste med lillen :)  Jobbar ju sent idag så ska fixa mig nu snart sen iväg, blir riktigt gött att vara ledig imorgon :)  Ska även skicka iväg ett paket idag om jag hinner på jobbet, gött att vi har posten där nu!

.Emma


110215

Godmorgon, får börja dagen med ett tradera inlägg :D  Har ju massa auktioner som går ut idag, 2 ikväll och 2 om 2 timmar. Klicka här för att kolla in dom :)



Tog lite sovmorgon idag så nu får jag sätta fart här, jobba sent idag!
.Emma


110214

Tjoo, hann inte skriva imorse, blev lite stressigt.  Seg dag på jobbet, fick en alla hjärtans dag kram av en söt gubbe som alltid kommer in och hälsar på mig haha :D   Ja, alla hjärtans dag idag, det ska firas med ett bodypump  pass snart, lite smärta ;) haha. Annars blir det väl bara hem och dö i soffan efter träningen, ska se om jag okar gära lite pannkakor då :D Är lite sugen på det. Fick sålt skorna igår, 80 spänn, haha jaja  det är ialla fall pengar som jag verkligen behöver nu som vanligt, hatar att vara såhära pank! ;( !
 
.Emma


skor

om 2 timmar avslutats denna auktionen, inga bud laggda så man kan ju få dom billigt =) kolla in här

.Emma


Dagens träning avklarad :D

Fan va gött väder det är ute nu :D  R och jag gick ner till Sportlife, körde MRL sen blev det solning :)  Så jävla go start på dagen ändå :)  Nu är jag rätt seg men  ska se om jag kan få nått gjort här för så blev det ju inte igår.
innan träning
redo :D
.Emma


110213

Goodmorgon :) Vaknar upp med sol idag igen, älskar det. Gjorde nyss en god frukost och sitter nu och dricker kaffe.  Ska möta R vid halv 12 så ska vi gå till sportlife och så blir det MRL ;) Efter det blir det en välförtjänt solning.  Var ju inne heeeela dagen igår, gick inte äns ut med sopporna så jag längtar tills jag börjar bege mig mot sportlife haha komemr klättra på väggarna här annars.  Hoppas  värkligen värdret håller i sig!

Äggmackor <3 haah

.Emma


Dermalogica

Det var det i paketet jag hämtade ut igår :)  Ansiktsprodukter!
Precleanse & special cleaning gel

Fick massa tester också :) me like!

.Emma


Klänning

Om några timmar går denna auktionen ut på tradera så kolla in den här =)


Har även lite nya auktioner så kolla in dom med :)
.Emma


110212

Helluu, jag har lär  mig en läxa. Jag ska ALDRIG mer vara utan ibumetin/ipren hemma. Igår var ju fan sjukt, värken gick över efter några timmar men sen började den när jag skulle sova igen, så låg vaken 4 timmar av smärta, och när jag väl lyckats somna så vaknar jag flera gånger och nu vaknade jag med värk igen.  Helvete. Just nu hatar jag att vara tjej!  Har stått i duschen ett tag nu och bara spolat varmt vatten på magen, hjälpte lite.

men men ändå idag är det riktgit nice ute, sol sol sol :D fast ändå kallt. Men blir gladare bara solen är framme :)
Vill ha sommar, sol semester :)
förra sommaren i Frankrike, Caanes  jag och syrrorna
.Emma


bodyattack

Har väll inte fått mer gjort än å diska och läga mat här idag, har vart så jävla slapp.  Gick ut i cpvädret och träna förut med rosie. Idag bllev det bodyattack, jääävlar vad man kände att man inte har kondition när man kör det haha.  Aja  när jag väl kom hem fick jag såklart världens jävla mensvärk så  fick ligga på soffan ett bra tag innan jag orkae mig in i duschen.

Min lilla middag, kycklinggryta :D

bebis tröstade mig när jag hade ont haha <3


Har vart duktig och slängt in en tvätt så nu ska jag fortsätta att bara mysa i soffan med Hugo :)
.Emma


HONOR GOLD

Ännu ett ha begär, den är perfekt!
449:-
.Emma


110211

Godmorgon, kom upp hyfsat tidigt, låg och drog mig ett tag med myshugo :)  Sen gick jag och hämtade ut ett paket och sen och solade, äntligen har längtat så efter att få sola :D  Är jäkligt seg nu men ska försöka börja fixa iordning lite här nu snart tänkte jag.  Äckligt göt att vara ledig :)  Orkade aldrig skriva igår kväll för jag hade sån jääävla mensvärk och inga ibumetin, . . trodde jag. Så efter 3 timmar med värk och jag tänkte dejta sängen hittar jag 2 tabletter, tack för det! Jobbet va segt igår som vanligt.  Och min träningsvärk jag hade i röven igår var inte okej haha :O
jag och nikki på min födelsedag =)
.Emma


By Night

Å vad alla affärer ska få in mycket nytt man vill ha ! Saker från H&M

Den här i vit/beige, ja tack!

älska den här färgen !

.Emma


110210

Godmorgon, haha min nedräkning till nästa lön började för längesen. Tror inte jag kommer få så bra lön men kan ju hoppas, jag behöver den ialla fall nu känner jag :P  Glömt att skriva att vi har bokat våra flybiljetter till london, så nu är flyg och hotell bokat och klart,  så en nedräning till 25 mars är det som snurrar mest i huvudet nu!  Eftersom jag lägger undan pengar nu har jag ju inte råd att shoppa, så det  ska bli så kul när man får bränna lite pengar där. Är galet shoppingsugen!  Jobbar sent idag men slipper ändå stänging vilket är gött, sen har jag 3 lediga dagar, äntligen!  Va duktig igår och tvättade 1 maskin ialla fall och diskade, och nu när jag vaknade satte jag på en till tvätt, + poäng till mig nu känner jag för det finns inte mycket ork i mig nu!
huuuugoooo
.Emma


Pressenter :D

Blev så glad när jag fick mina pressenter när jag fyllde år :D

En micro <3 fatta inte hur jag kunde leva utan en ?!  haha

Och snygga kuddar ja hade önskat mig =)

en söt lykta =)

så tack tack tack :D
.Emma


pang

Seg dag på jobbet men gött att slippa åka buss dit och hem. Milla kom dit precis när jag sluta så blev å ta en cigg å tjöta lite med henne :)  Sen åkte jag och Azra,  en liten idiot körde på oss  så det blev en lite krock men det gick ju bra som tur var,  Sen var det bara hem stressa, käka lite tvätta bort sminket och iväg och träna. Blev ju MRL idag med, var itne samma  som tränat oss innan så det va nya rörelser och jag kände mig lost igen, gick ju mindre bra idag kan man säga.  Solade aldrig heller  :( fan borde ju gjort det, det jag sätt fram emot mest idag ju! NU ska jag tvätta å sånt kul, yeey.
 
.Emma


110209

God morgon, uppe mitt i natten. Är så galet trött nu så jag mår illa.  Ändå får det  va värt det för jag slipper jobba sent idag!  Ska försöka slänga in en tvätt och skit när jag har slutat jobba sen är det dags för träning och en efterlängtad solning!  Snart fredag . .
bild - igår ellr npt
.Emma


trööött

Jobbet idag, segt om fan, dessa dagarna har bara vart jobbiga för det är ju mer eller mindre kaos där varje dag. Ush semester nu tack!  Fick ialla fall postat en klänning jag fått sålt och sen fick jag sålt en till klänning idag :) Me like!  Har  fan skit ont där jag slog i ryggen igår, skulle egentligen tränat box imorgon men tror inte det är så bra så vi kör MRL istället, för träna det vill jag fan göra!  Skönt att jag kan åka med Azra både till och från jobbet imorgon :)


haha bebis imorse =)


.Emma


110208

Goodmorgon :)  Kom på att igår var det sjukt, först kom det massa snö, sen massa regn, så är superglad över att vakna av sol idag :) Hoppas det fortsätter såhär nu, massa massa sol tack.  Lite jobigt att jag blev så irriterad på Hugo igår för han höll på att bröta med massa grejjer i badrummet så jag inte kunde sova, skulle springa upp och ta bort de han höll på med så halkar klumpjag i min säng på kanten och slår i ryggen, så det känns nu. Hoppas det är borta imorgon för då ska jag träna, längtar som fan tills jag ligger i solariumet också efter träningen.

Dessa solsträck på väggen gör att allt känns så mycket bättre :D
bebis e med på ett hörne med :P
.Emma


Ingen bra dag

Nej ingen bra dag idag, rätt så mycket kaos på jobbet så man har vart sönderstressad. Orkar inte äns skriva om det, Sofia  hoppade på bussen ialla fall när jag var påväg hem så vi degade hemma hos mig ett tag :) Hon åker ju hem till Kalmar imogon igen, tråk.  Sen har jag inte orkat göra nåt, ska försöka sova nu snart, jobb imorgon igen. . . natti natti
.Emma


110207

Godmorgon, R fick agera min väckarklocka idag, gick ju bra men har segat så mycket så nu kommer jag få stressa ändå, som vanligt hehe.  Längtar tills den här dagen är över, har ingen ork.  Alltid segt med måndagar!
bild - igår
.Emma


Då var denna veckan över . .

Och imorgon börjar en ny, jobbar 11-19.15 då. Otroligt segt att jobba den tiden efter man precis jobbat helg.  Lite kul hur folk reagerar olika på att jag blivit brunett, vissa tycker det är kul och andra ser ut att undra vad fan jag har gjort haha :P men men, ska va brunett nu ett tag hade jag tänkt =)  Behöver förändring.  Får väll ta och hoppa i säng, ska ju upp tidigt imorgon med :/ Natti

.Emma


110206

Godmorgon,  vilken lång dag det blev igår. Först jobb 11-19.15, sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem till mig. Käkade massa gått och degade :)  Nöjd som fan med pressenterna, gött. Gick inte och la mig förräns 12 så nu är man seg. Håller på att färga ögonbrynen nu för det behövs.  Inget kul tid idag, 12-21.30, yeeey. Längtar tills fredag. Riktigt nice att jag fcik sålt en klänning igår och att det kom första budet på en annan idag :) Hoppas det fortsätter så nu :p
igår på jobbet haha
.Emma


110205

Godmorgon, nu börjar  min jobb vecka. Fyller år idag så efter jobbet hämtar pappa upp mig så ska vi va hos mig å käka lite gött å så :)
höhö
Kunde ju ine vakna imors så har lite bråttom nu, men tänkte skriva att 2 av mina auktioner på tradera går ut idag så kolla in dom här =) Klicka på bilden nedanför för att komam dit :)

.Emma


19 spänn ;)

Okej jag kom inte hem 100% tomhänt frånstan, men det blev ju bara denna =)
Halsduk, 19 spänn på Cubus, vääärt !
här ser ju håret jätte rött ut :(
.Emma


Brunett

Helluu, gud vilken lång dag, åkte ju iväg vid kvart över 8 imorse,  fick lite hjälp av R att hitta men det gick ju bra. Bestämde mig där för att färga håret ljusbrunt, så hon blandade ihop nån färg men den fastnade inte riktgit på mitt cp hår så fick färga det en gång till  och då ville hon ha lite rött i för att det skulle fästa bättre. Så kom R dit och fixade sitt hår också, rätt nice att man fick vin medans man var där =) hehe.  Vet inte riktgit vad jag ska tycka om mitt hår, vill ha bort den röda nyansen, annars kan jag nog trivas som brunett.

Jag imorse, still blondiiie :P

När vi va klara mötte vi upp sofia och gick och fikade, tog en svin god räkmacka :P  Sen blev det även nån god pajj som jag och R delade på haha :D Tjockisar.

Sen kollade vi runt lite i stan även om vi är panka, sjukt hur det suger i shopping begäret nu, skit jobbigt.
Sen blev det bussen hem, tänkte att vi had rätt bra med tid på oss innan vi skulle träna så vi skulle hinna fixa hemma och så men då hade vi tänk fel, trodde vi skulle träna 18.20 men det var 17.30, så blev lite stressigt.  Mötte iaf upp R igen å gick vi till sportlife, MRL var det idag, och OOOM man svettades, till och med R som aldrig svettas typ haha. Helt galet, men det gick mycket bättre denna gången än sist när man inte kunde hänga med alla i alla rörelser typ.

En smygtitt :P

Efter träningen har min mage vart helt cp, krampar typ men det börjar gå över nu tack och lov, kunde inte va still för det gjorde så ont förut. Men lagade mat och fixade halva disken, så nu ska jag bara ta tag i resten, ork! Massa man har hunnit med idag, tråkigt att ledigheten är över imorgon :(
halvt osminkad innan tränignen
.Emma


110204

Godmorgon, är ledig idag men ändå uppe svin tidigt, ska vara hos frissören kl.9. Nervös för jag jag bestämmer mig för eftersom det är oklart än.  Igår hann jag aldrig skriva nåt, men det var en vanlig tråkig seg dag, jobbade sent, inget kul hände.  R ska ju också till samma ställe och fixa håret idag så när vi är klara ska vi nog möta upp Sofia som är i Göteborg och ta en fika :D  Nice nice, senare idag blri det träning, MRL ;).
wohoo
Fan  vill veta nu vad jag ska göra för färg men har absolut ingen aning, detta kommr bli knas tror jag. Hoppas hoppas det blir bra vad jag u väljer att göra!
.Emma


110202

Godmorgon, blev lite sovmorgon idag med, Hugo va lika gosig idag :)  Men igår när viskull sova va han inte det, han rev ner min grejj jag har min tandborste och tandkräm i så den gick sönder :( ork.  Och PRECIS nu när jag skrev detta rev han ner en till grejj som står i fönstret så den gick sönder med, går nog att laga som tur är, men heeelvee va klumpig han har blivit!

Satt igår och gjorde om lite bilder  för å se om jag ska färga håret brunt eller inte, har sån jävla beslutsångest över det, är 50/50 så ka ju inte bestämma mig.  Och snart är det dags ju . . .
Ska jag, ska jag inte ?!



.Emma


party klänningar på tradera

Så då har jag lagt upp yttligare lite på Tradera =)  Klänningar även denna gången. Klicka på bilden nedan för att komma till mina auktioner.


Här är dom nya auktionerna =)

.Emma


110201

Godmorgon, 1feb idag, snart fyller man år :/ Gillar det inte.  Tog sovmorgon med Hugo idag för han va såååå mysig imorse, skulle pussas och gosa hela tiden :) Va nyss iväg till hemköp och postade 3 paket också, hade ju fått sålt 3 par skor :)  Så nu är det avklarat, gött.
beeeeeeeeeeebis
Fan mina armar känns helt tunga idag, så idag är det faktist gött att man inte ska träna.  Regnar som fasen med, det gör mig så seg!
.Emma


RSS 2.0