100630

Godmorgon, sov länge idag vilket var dumt men gött som fan. Segt segt på jobbet igår.  Ikväll åker pappa till Belgien, så vi får fortsätta med lägenheten när han och jag kommit henm för jag åker ju nästa tisdag till Dublin :)
bild från igår
Igår var det ju hur fint väder som helst men klart det ska vara dåligt idag när man är ledig. Ska ta och sola solarium så kanske min hud vill bli lite bättre för just nu är jag katastrof :( lås in mig!
.Emma


100629

Ouuff vilken dag. Åkte iväg vid 9.30 hämtade upp syrran sen till tapetlandet.  Så nu har jag bestämt tapeter till sovrummet som ska bli beige/brunt.  Sen åkte vi och lämnade av lite saker i lägenheten, sen och handlade käk och sen hem. Ena tapeten jag ville ha till sovrummet kommer imorgon vilket är lite segt annars hade pappa gjort klart det idag. Men får hoppas att dom kommer tidgt imorgon.  Ska jobba sängning idag så måste käka och fixa mig,  helvete vad varmt det är idag med,
.Emma


Fasen

Det är bestämt nu att pappa ska till Belgien och jobba, och redan på onsdag natt. Så imorgon blir det att åka till tapetlandet och bestämma tapeter så ska han tapetsera sen så är sovrummet är klart. Sängen ska byggas ihop och spegeln i hallen ska upp. Soffan ska hämtas imrogon med. Jag jobbar stängning hade behövt vara ledig känner jag.

Men nu om idag, riktigt tåkigt och seg dag, fick även jobba över 1 timma. Och det har vart skit fint väder med, semester på måndag igen mn åker ju iväg på tisdag.  Om allt är väldigt bra blir det havet för mig och Rose på måndag men får se hur det går ihop, hoppas iaf!
cp äckel bild på mig
Trötter  så ska sova
.Emma


100628

Tja tja jag lever bara att jag inte haft ork eller hunnit med att äns kolla åt bloggen. Jobbade ju midsommar vilket var en otroligt seg dag. Så när jag kom hem kollade jag på matcen (Brasilien-Portugal) sen stendeckade jag i soffan och sov bort hela kvällen. Lördagen va jag ledig så satt hemma en stund i det underbara vädret sen åkte jag och farsan till lägenheten och efter det  hem till Rosanna.  Sofia kom dit med så vi satt och tjöta ute och drack hela kvällen. Perfekt kväll,riktigt nice var det faktist för vi träffas ju inte ofta vi 3, ända som saknades var lilla cilla :)
black tower :D
Sov hos rosie och S gick hem, sen blev vi upphämtade på morgonen av mamma och pappa för vi skulle till Ikea. Vi var där sjukt länge och ja var där 2 gånger igår till och med haha. Men jag fick köp en jävla massa nödvändiga småsaker, bestämt säng och bänkskiva till köket. Och det var allt annat än gratis vill jag lova så nu är jag pank typ haha .  Träffade på både Hanna och Linda på Ikea, 2 gamla vänner, kul kul att det var Hanna som hjälpte oss med bänkskivan sen :)  Riktigt segt att jag inte får det förräns V.30 bara, men det får det vara värt.  Hämtade mitt köksbord på Chilli igår med så det står i lägenheten nu :)  Älskar stolarna, sjukt bekväma.


Känner att mina dagar gärna får ha 48 timmar för man hinner ju inte. Idag blir det inget åka till lägenheten för mig, ska jobba 12-19.15... riktigt segt men imorgon blir det nog att åka till tapetlandet med morsan och bestämma tapet till sovrummet.  Nu får jag ta och fixa mig.
.Emma


100625

Godmorgon, uppdateringen blir mer än kass nu mn jag hinner ju fan inte med. Känner mig helt slutkörd nu haha. Det var galet mycket igår på jobbet, folk handlar som dom aldrig sätt mat innan så det var underbart att vi var så många som jobbade, mindre kul att det var jag som fick sköta rasterna för alla för det var inte allt för lätt men det gick bra ialla fall =)  Mamma fyllde år igår med, Grattis  igen :D  Hon papa och Malin mötte upp mig efter jobbet  sen åkte vi (förutom mamma) och handlade lite färg,penslar och soffa, matbord å så, så där var den lönen borta på 1 dag haha. Det blev inte den soffan ajg gillar å mycket för den kommer nog se alldeles för stor ut, men köpte den andra jag hade kollat å :)  Vi fick nykeln och hann med att måla omgång 1 av vardagsrummet :)  Vi var ju fan inte hemma förräns 22.30 och jag var helt slut så allt tog sån tid, kom la i säng 24.30 och skulle upp 05.20 imorse.  Så nu är jag knappt vaken :P  Ska ju börja jobba 2 timmar tidigare idag så snart ska jag till jobbet, avesnjuk på alla lediga idag!

Gött att pappa är ledig för han ska åka och måla klart vardagsrummet nu när jag jobbar :) perfekt! Måste fixa mig, ååå kill me!
.Emma


100624

Godmorgon, gick och la mig alldeles för sent igår så har inte blivit mycket sömn. Känner mig bättre nu så hoppas det inte kommer tillbaka under dagen för det blir en lååång dag. Jobbar 7-16 sen blir jag upphämtad av pappa så ska vi åka till Chilli igen och kolla på soffan och vi ska köpa färg, sen får jag nyckeln till lägenheten vid 6 hoppas jag på så då ska vi börja måla vardagsrummet.  Hoppas verkligen dom sa fel mått igår och att soffan passar ialla fall! Sfia var här en snabbisi går så träffade henne =) , allt för längesen ju!
nån solig dag
.Emma


100623

Ja vad ska man säga, blev sjuk igår. Kännde mig hur trött som helst på jobbet igår och det var kaos när jag skulle sluta och jag kunde ju inte stanna eftersom vi skulle bli insläppta i lägenheten. Sa ja till att börja 1 timma tidigare imogon och 2 timmar tidigare på midsommar vilket jag  inte orkar egentligen. Mätte lägenheten igår alla fall sen när jag kom hem hade jag massa feber så låg mest i soffan. Idag känner jag mig bättre ialla fall men inte helt frisk, är så äckligt trött hela tiden i hela kroppen.  Åkte ialla fall med mama till chilli imorse för jag måste ju komma igång med allt inför flytten. . har hittat en soffa jag vill ha men får se hur jag gör för den kostar lite mer än vad jag vill lägga på en soffa :(

Ska sitta och kolla på möbler å grejjer nu, ciao
.Emma


100622

Godmorgon, vaknade mycket senare än jag planerat idag. Kunde inte somna igår. Känner mig snorig och tjock i halsen, hoppas det är pollen och inte så att jag ska bli sjuk nu för det har jag fan inte tid med.  Idag är äckel dag, känner mig smutisg och vill stanna hemma men så blir det ju inte för jag kommer vara borta hela dagen typ. Fan.
igår
Igår var det hur fint väder som helst och det ser inte ut att bli sämre idag, hoppas verkligen att det håller i sig på onsdag med för då är jag ledig :)
.Emma


Första arbetsdagen

Jao som sagt, mindre kul att vara tillbaka på jobbet igen. Jag var borta 10 dagar och det är 3 som slutat, Angi, Patrik och Adde, fan vad tråkigt, och Jess är på semester :(  imorgon efter jobbet ska jag och pappa till lägenheten och mäta lite. . hoppas jag får nyckeln snart så vi kan åka dit när jag vill och fixa.  Ska jobba imorgon med så blir att hoppa i säng nu.
innan jobbet
.Emma


100621

Godmorgon, måndag och jobbet börjar, ska jobba sent idag. Skönt att ha dagen hemma.  Vi ska se om i kan få nyckeln till min lägenhet idag eller imorgon så man kan börja renovera, är ju skit snart jag flyttar så nu går tiden undan. Har 2 veckor med jobb framför mig sen 3 veckor semester :)  Är faktist nervös inför att koma tillbaka till dårhuset idag.
bild från hemresan
Det är ju midsommarveckan nu så det kommer la säkert vara mycket att göra denna veckan, + att det är löning.
.Emma


100620 semestern slut :(

Då var man hemma efter 10 dagars semester i frankrike, depp att vara hemma, tillbaka på jobbet imorgon och det känns mindre bra.  Nedräkningen till nästa semester har redan börjat! Har 1000 bilder från resan som komere dyka upp lite då och då här.  Tiden har bara sprungit iväg nu sen man kom hem så måste hoppa i sängen nu .
nån tidig morgon i frankrike
.Emma


S E M E S T E R

GÖÖÖÖTTTT nu har semestern börjat, det regar men skiter i det för ikväll/natt åker vi :)  Ska taoch packa nu  sen duscha rakabenen och grejjer, heeelvete vad underbart att komma härifrån nu!
Kommer sakna min lill skit :P
(L))
.Emma


jack daniels with coke please

Fyndade ett 6-pack med whiskyglas igår på Allum =) Duktig av mig tycker jag sm inte köpte 1 ända plagg ;)

.Emma


100610

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN TORSDAG, nu börjar nedräkningen till 17:15 då jag slutar jobba och semestern börjar :D  Hoppas dagen gå fort, kommer ha lite att göra. Ska fixa tidningarna och se om jag får göra en kurs som jag skulle gjort hemma men inte orkat/hunnit med.  Låt inte denna jobbdagen gå lika segt som igår.

.Emma


packning pågår ;)

TJOOOO, jag har börjat rota i mina garderober och slängt fram det jag vill ha med till Frakrike :) Hitils blir det typ bara att inviga nya saker :)  nice nice.  Ååååå vill vara brun nu :D Längtar tills vi är framme och hoppas på det bästa vädret så man ka steka riktigt mycket :D Det kliar i kroppen för jag vill iväg nuuuu men har hela morgondagen kvar innan vi åker iväg, fan vad jag har längtat efter imorgon och nu är det snart där =D

.Emma


fashion against aids

Beställde från H&M för ett tag sen, fick hem det igår :)  2 keepers och 2  skicka tilbaka :)
Klänning från fashion against aids



Stor ring från H&M (hade lika dan innan med tappade den :/ )


.Emma


tiden går såååå segt nu

Hade skit soft tid att jobba idag men ändå känns det som denna dagen har vart lika lång som 1 vecka. Helt galet idag när chefen lägger sig i och skickar ner massa som ska jobba i kassan som inte skulle vara där + att dom inte behövdes. Har vart galet lugnt på jobbet idag.  Jag fick sluta tidigare också :) Följde med Jess till Allum ett tag. Jag var lika slapp idag och tog bara på mig puder, gött att kunna gå ut så ibland.

Är helt seg nu, 1 jobbdag var imorgon, låt det gå fort!
.Emma


100609

Godmorgon, idag kom jag faktst upp i tid fast det var jävligt svårt. Jobbar till 15.15 sen kanske man ska ta och börja packa eller se vad man ska ha med sig, på torsdag 17.15 börjar min semester, oooom man längtar ?!!!! :D Glömde skriva att jag fick en skit stor räckmacka av en kund igår haha så jävla perfekt eftersom jag skulle jobba länge och hade inte hunnit ta med mig något att äta ! Brukar inte äta om jag får grejjer av kunder men fan var skit hungrig och den var ju inplastad så, och gott var det ;) haha
bild från i söndags
Gött at det är jag och Jessica som jobbar samtidigt nu på morgonen :) Lite segt att hon ringde igår och hade fått erbjudande om en hyreslägenhet, och vi som hade snackat om att flytta ihop men nu har ju jag köpt så blir inget med det :/   Det blir nog bra ändå :)  Nu är det snart dags att fixa sig lite, ooork!
.Emma


2 Bikinis + en kjol

2 nya bikinis jag kommer springa omkring i i Frankrike :D

Från Gina Tricot

Överdel från Lindex (har en vit underdel redan jag kan ha)

Kjol från H&M

.Emma


100608

Hallå så, senbloggar idag för smarta jag vaknade 10.30 och då skulle jag egentligen behövt gå hemifrån. Så hoppade in i duschen, tog på puder satte upp håret slängd i mig en macka sen hade jag tur att morsan kunde köra mig till jobbet så hann precis.  Tur det för hade inte vart populärt att komma sent idag när jag behövde gå 15 min tidigare. Allt gick bra på jobbet idag, fixade tidningarna fort och det har vart lugnt hela dagen så det var inga problem att gå gå lite tidigare :) Skönt att jobba med Jessica med :)  Så när klockan var 18 hämtade pappa mig för jag skulle träffa dom i styrlsen på något litet möte för alla nya som flyttar in. Så nu är det avklarat med, gött!

Ser jävligt siten ut idag, gött att man färgade ögonfransarna igår :)

.Emma


Maxi dress

Nu är jag ägare till 2 långklänningar, ska nog ta med båda till Frankrike :)


.Emma


soffan <3

Fan jag är så trött varje dag, somnade på soffan idag med.  Tänker på massa hela tiden med lägenheten och allt och det gör mig helt slut i huvudet :P  Kommer la inte kunna somna ikväll bara för det.  Måste köpa minne + väska till kameran nu innan torsdag, jag måste växla pengar och  kolla vad jag ska ha med mig till Frankrike, packa och allt.  Ge mig torsdag nununu!

.Emma


My new camera

Har äntligen fått tag på en systemkamera :D  Det blev en Canon eos 450d som jag köpte igår :)

.Emma


Converse

Har nu köpt mitt första par converse :) Beställde av en här på bloggshoppen till ett bra pris, helt nya :)


.Emma


Black it is

Sprang iväg lite sent till centrum men jag kom i tid. Färgade ögonfransarna hos Katarina på KS hudvård. Dom har bytt lokal nu, skit fräsht  där dom har det nu!  Har lite mindre bra bilder men dom får duga =)  .
Före

Efter

.Emma


100607

Goodmorgon, hinnr inte skriva mycket för jag vaknade så sent och nu om 30 min ska jag vara och färga ögonfransarna,ska bara få i mig lite kaffe innan jag går =) Btw klart det regnar idag när jag är ledig :(
.Emma
 


Lååång dag

Guuud vad segt den här dagen har gått, började smått kaos men sen har det vart skit lugnt. Glad att jag jobbade med dom bästa, Camilla och Jessica :)  Jobbade över 1 timma, höll typ på att somna på jobbet för jag var så trött. Sen åkte jag hem han inte göra mycket förräns vi åkte och köpte en systemkamera :) Så nu har jag det, så som jag har kollat runt.  Får lägga upp det + andra grejjer jag inte hunnit med imorgon.
bild från 2/6
Nu blir det chips dipp & choklad <3
.Emma


100606

Ååå kunde inte somna inatt heller så är skit trött idag med. Det var skit mycket går på jobbet så var helt slut när jag kom he,deckade på soffan hehe.  Dom har dratt ner lite på mina söndagar jag jobbar så ska sluta 17.15 idag istället för 18.30 som jag brukar göra . . as gött  för jag hatar söndagar men ändå förlorar man pengar som jag behöver nu. Men jag räknar typ med att jobba över idag ändå för dom är inte många som jobbar när jag går hem.
i fredags
Skit fint väder idag med vilket gör det 100 gånger segare att sitta inne och jobba =(  Imorgon är jag ledig och då ska jag färga ögonfransarna :) Har även hittat en kamera jag nog ska köpa nu också, äntigen!
.Emma


Bikini

Köpte en svart bikini i Landskrna så  här är ialla fall en bild på överdelen =)  Dom andra 2 får se slänga upp imorgon.

.Emma


100605

Blööö jobbhelgen har börjat. Kunde inte somna igår så är helt slut nu. Ser ut att bli grymt väder idag med, man ialla fall några timmar efter jobbet man kan sitta och steka,värre blir det imorgon.
haha igår
Hoppas tiden går fort på jobbet idag.!
.Emma


My day

Morsan åkte med mig till min bankman idag så stt vi där nästan 1 timma och snacka om lånet och allt sånt,har inte bestämt mig helt än hur jag ska binda det men har ju 1 månad på mig :)  Lite kul att hon åkte  bussfilen hahaah alla bara glodde de på oss. Vi var rätt tidiga dit så vi satt ute på bryggan där, fan vad fint det låg :)


mami och jag

Det har vart sjukt fint väder idag så efter stan åkte vi en snabbis till lindex var tvungen att köpa bh, osäker på om jag köpte rätt storlek :/  Sen har ja suttit ute på baksidan :)  Sköööön dag!

.Emma


Gina Tricot

Köpte denna tishan i Landskrona, perfekt att ha nu när det är så varmt :)

.Emma


Landskrona 100602

Så jag var ju i Landskrona i onsdags, helt underbart väder både i GBG och där nere:) Hade några timmar på mig innan jag sulle vara på Citadell kliniken så jag kollade runt lite affärer efter bikini, kom hem med 3 stycken som jag ska visa senare eller så :)


på tåget till Landskrona
Träffade Göran och tog efter bilder och han sa att allt så bra ut :) Var lite svullen på vänster fortfarande men annars såg det fint ut och att det kommer försvinna snart :D Helt sjukt när man fick se före och efterbilderna, så glad att jag bestämde mig för att göra detta! 


Här inne operarades jag :)

Skönt att allt har gått så bra :)
.Emma


100604

Godmorgon, underbart väder idag och jag är ledig :D  Ska snart in till sta med mamma och träffa min bankman sen får jag sätta mig ute och pressa lite :)  Lilla Lerums folket tar ju studenten idag, fan vad man önskar att man också hade gjort det för att få vara så jävla glad 1 dag, men hade aldrig orkat pluggandet.

bild från Sofias student :)
sofia,jossan & jag
bilder från Rosies & Cillas student :)

cilla & rosie =)
.Emma


100603

Dåligt med uppdatering här känner jag :P  Var ju iväg hela dagen igår får skriva om det imorgon för nu är jag skit trött, fick jobba över 1 och en halv timma idag med. Datan cpar så kan knappt skriva heller, natti
igår
.Emma


100602

Godmorgon, hade ingen ork att skriva igår kväll. Helt slut efter kvällen på jobbet som blev mindre rolig. Vi fick jobba utan kassa ledare. Nu är man vaken ialla fall ska fixa mig lite smått sen drar jag till Landskrona för 3 månaders koll, hoppas det går bra. Kommer förhoppningsvis hem med bikini och bhar!

hit ska jag =)

.Emma


sol glass & jordgubbar <3

Underbart väder idag, suttit ute och käkat frukost sen kom mamma hem med glass & jordgubbar :D  Synd att man ska jobba idag bara. Bestämde även tid med min bankman men fick nyss ringa och ändra den tiden för det blev för mycket på samma dag, men det gick ju bra :) Så nu är hela veckan fylld av grejjer + jobb.
frukost
haha snögging
mmm :D
Förstår inte hur jag ska hinna med allt  just nu haha dags att fixa sig snart för att jobba
.Emma


100601

Godmorgon 1 Juni, fullt med sol, 3 månader sen jag opererade mig så imorgon åker jag till Landskrona på slutkontroll! Då ska jag passa på att kika runt efter bikini och bhar, har ju bara bhn man fick emd sig efter oprerationen nu haha tjoho :D  Jobbar sent idag så hinner sitta ute ett tag, gött som fan.
igår
Nu blir det frukost ute <3:)
.Emma


RSS 2.0