Kontrakt klart :)

Vilken låååång dag det har vart. Stressa som fan imorse för jag gick upp försent och kom på att jag inte hade bokat någon biljett till Landskrona som jag ska till på onsdag, så nu är det fixat, har även bokat tid för att färga ögonfransarna innan vi åker till Frankike :)  Sen jobbat 12-19, känt mig stressad hela dagen och inget gör det bättre av att jag måste stå i förbutiken då som jag inte kan och chefen låtsas som han inte vet om att det ofta är så att folk som inte kan den får stå där, surt. Sen plockade pappa upp mig så åkte vi direkt till Backa och lägenheten och träffade mäklare och hon som har den nu, kollade runt lite sen åkte vi hem till mäklaren och gick igenom allt och skrev på kontrakt, drack massa kaffe :D  Efter det, tillbaka till lägenheten, kollade så allt fungerade och sen hem till Rosie. Helvete vad snyggt hon har fått det, avensjuk :D  Och nu äntligen hemma. Sjukt lång dag. Skönt att man börjar sent imorgon.
i lördags
.Emma


Mamma<3

Grattis på morsdag världens bästa mamma <3

.Emma


Push 29e Maj

Åkte hem till Alex vid 8 tiden igår, drack vin,cider och satt och tjötade hemma hos henne. Riktigt snygg lägenhet dom har kan jag säga :)  Så är det en restaurang under där dom bor så meningen var att vi skulle ta spårvagnen men när vi går förbi vinkar en som jobbar där inne åt oss så vi tog oss ett glas där med innan vi drog in till stan :) mys mys. 
hemma tar man sig alltid nån cider innan stan :P
Körde på jeans igår för ovanlighetens skull och syrran sminkde mig, jag kom på att jag inte passar i så mycket smink men fick se ut så ändå haha. Och toppen är egentligen en klänning jag köpte i Thailand som jag aldrig använt innan, bara knutit upp den =)
 
Vi drog till Push igår ialla fall, trodde la inte vi skulle komma in men det gick ju bra :)  Kul att gå till nya ställen för där hade jag aldrig vart innan, dom spelade grymt bra musik där vilket jag inte tycker dom gör på många ställen.  Och jag hamnade på vimmelbild haha ser alltid lika skadad ut. Vi tjötade jäkligt mycket med fotografen faktist =)

Riktigt snyggt ställe är det !

Kan ni se mig & Alex i vimmlet? ;)  Man ser bara halva mitt huvud som tur är !

Blev mycket dans och sånt igår, hade en lyckad kväll :D  Får hoppas de inte dröjjer så lång tid innan man träffar Alex igen som det har vart nu innan .  Lite kul när vi skulle ta taxi hem och han fick köra runt oss till olika bankomater för det var nåt galet med alla :D
.Emma




100530

Goooodmorgon, kvällen igår blev lyckad faktist :)  Men som jg har mått idag, herregud. Mensvärk och bakis till 100. Fick en brustablett av söta alex men den åkte ju upp lika fort, sen drack jag mer vatten och det fick jag inte behålla heller.  Så hemvägen var hemsk haha va tvugnen att sitta och blunda på tåget, köpte en cola och den gick ner ialla fall :)  Som tur var hade mamma rast och skulle hem så hon hämtade mig vid tåget, underbart för mina ben värker idag hehe .  Skönt att va hemma nu vill jag lova.
sleeeeten
.Emma


Sjukt

Har vart ute med Nikki på en riktig promenad :)  Snackade med en kille förut som berättade att en kille blev skjuten i halsen igår på Nivå och att han stod 1-2 m ifrån. Killen dog, helt sjukt att sånt händer. Undra hur det komemr vara i GBG på uteställena idag ?!

Nu till mitt problem, vad ska ja ha på mig idag ?! Får ta och kolla runt lite. 
21/5-10
 
.Emma


100529

Helluu .. sov rätt länge idag så nu är man utvilad. Ska in till stan sen och hem till Alex :D   Längesen vi sågs. Sen får vi se vart vi hamnar ikväll :) Kommer bli riktigt kul att träffa henne.

Jag & Alex i Thailand :)
sakna



.Emma


Nyheten :D

Igår blev det bestämt, på måndag ska vi skriva på kontrakt. jag ska få lägenhet :D  yeeeey .. sjukt nervös inför det. Så skönt att Rosie bor nära där jag flyttar :)  1/7 blir lägenheten min, får förhoppningsvis börja fixa innan :) Om inget skulle skita sig nu då, har ju itne skrivit på än heeh .  Det snurrar inredning i mitt huvud och har sjukt svårt att tänka mig hurjag vill ha det. Kan ju inte göra om allt för mycket för det har jag inte pengar till och vill inte låna för mycket. 

.Emma


100528

Godmorgon =) Just nu snurrar det massa i huvudet som vanligt fast på ett bra sätt. Har en stor grejj som kommer hända snart som jag säger senare ;) Många som redan vet. Wohoo :D

.Emma


Välkommen till min garderob ;)

2 nya tillskott i garderoben,båda köpta på Nelly :)

Från Vero Moda

& Elise Ryan (lite väl porrig men såååå grym)

.Emma


Äntligen hemma

Har vart en lång dag men tiden har gått rätt fort tack och lov :) Kan bero på att jag fått göra massa saker och sluppit kassan i stortsätt halva dagen =)  Gött som fan.  Nu har jag 3 lediga dagar :D  Den lägenheten jag helst ville ha blir inte min ialla fall, ingen ide att betala för mycket när det finns en lika dan billigare som man kan renovera och ändå förhoppningsvis få det biligare än den :)  Får se hur det blir med allt, är minst 2-3 stycken jag vill gå på visning på till, veliga jag .

2 bilder från igår


En som jobbar med att stå och göra litesmakgrejjer till kunder på vårat jobb jobbade sin sista dag idag, lite tråkigt snackat rätt mycket med henne senaste, men hon skulle adda mig i FB så man kan skriva  =) haha  Ska buda på en kamera tror jag idag med, håller tummarna för mig själv. Nu behöver jag kaffe!
.Emma


100527

Godmorgon, upp med tuppen, ska gå om en timma typ. Kommer bli en lång dag men jobbar med Jess och hoppas på att tiden gå fort, kommer vara mycket att göra så det borde den.  Ska ringa pappa runt 2 och kolla om han hört något av mäklarna angående lägenheten som det bli budgivning idag på.

Det är slutet a Maj, är det illa att vi tände brasan förut för att det var så kallt inne ??! JA


.Emma


Natti

Snart dags att sova och göra sig redo för en mindre kul dag imorgon, ska jobba 3 timmar extra, det är lön för många, vi får tidningar, det kommer vara snurr på hög nivå på jobbet imorgon känner jag ! Upp tpp tidgt som satan med men efter det väntar 3 lediga dagar :D  Snälla ge mig 3 soliga dagar!


.Emma


lägenhets snurr

Då var man hemma, har var på 3 lägenhetsvisningar så nu snurrar det lägenheter i huvudet på mig. Den första är den jag mest vill ha som jag trodde från början, budgivning börjar imorgon, den andra . . typ exakt lika dan fast ingen fond på den och mindre fin innuti men den kan jag få om jag vill typ, den sista, bra med stor balkong och allt men ligger högst upp och ingen hiss, bara 3 våningar men ändå och den vill dom nog ha rätt mycket för får jag en känsla av! Ush massa tankar om det i huvudt nu, ska kolla lite på hemnet för det är massa visningar på söndag och måndag med, om jag ska ta och se några fler kanske ?! Lika bra
idag
Hittade min ljusa kavaj/jacka som jag helt glömt av så de fick det bli idag =)
älskar mitt linne från H&M
Stannade och käka glass på hemvägen :D

Farsan :)

.Emma


100526

Tja tja, kom på att nu går tiden plötsligt väldigt fort, snart är det på kvällen den 10 då vi åker till Frankrike :D Måste ha hittat bikini innan och en grym kamera, tidspress ;) Idag blir det 2 eller 3 lägenhetsvisningar som jag och pappa ska på.  Full rulle ..
bebis
.Emma


+++

Ush vilken dag, glad att den är slut :)  Var inne på Allum efter jobbet för att försöka hitta någon bikini men gav upp rätt fort, hitta ingen specellt snygg och svårt med storlekarna nu. . vet inte vad jag ska ha :S haha

Imorgon ska jag iväg och kolla på 2 stycken lägenheter, tjoho :D Tur det annars hade jag nog tackat ja till att jobba haha .  
.Emma


Ny låt =)

Vi var ju och kollade på syrran och bandet när dom var med i Emegenza tävlingen förra fredagen, här kommr en ny låt som dom körde =)  Dom gick tyvär ine vidare längre  :/ Bra jobbat ialla fall :D


syrranLisaMarcusAnnie
.Emma


100525

Godmorg, vaknar upp till ett regnig tSverige men det gör inget, jobbar hela dagen ändå . . men imorgon får det gärna vara sol igen ;)  Lönen var bra denna månaden men vill kolla så allt stämmer, för mycket strul på jobbet nu så litar inte på det!  Ska kanske till Allum efter jobbet och se om jag hittar någon bikini eftersom jag inte har någon nu. 

bilder från igår =)
satt ute i solen och fixade naglarna :P
jag opch lite av syrran ahah
sommar

Dags att fixa sig
.Emma


Fasen

Tjoho, jobbet gick la rätt bra ida  men segt var det som alltid.  Sara va inne och hälsade på en stund, inte träffat henne på länge.  Budade nyss på en kamera som jag ville ha men fick den inte :( Har nog betämt mig för en Canon eos 550d men dom är så jävla dyra så det var surt att jag inte fick denna! Måste sova nu, upp tidigt imorgon och det kommer nog inte bli en lugn dag på jobbet, lön  ju .

.Emma


Scorett

1299:-

599:-

1299:-

.Emma


100524

Godmorgon, hade tänkt gå upp tidigt idag men kunde inte somna igår så låg kvar länge i sängen. Nu är man uppe, ska fixa lite sen ut med Nikki och om det är sol så ska jag ta och sitta ute lite innan det blir dags att fixa sig.  Lön imorgon, sitter helträtt, hoppas fan jag får bra lön nu!

haha ännu en bild från i fredags . .

.Emma


200 spänn rikare

Rosie var nyss här och hämtade lite grejjer och fick sin pressent :) Om det blir fint väder nästa heg kommer den bli kanon vill jag lova! Hoppas hoppas hoppas!  Åkte ner till centrum förut idag med farsan och spelade på keno och fick veta nu att jag vann 200 spänn, inte helt fel :D  Ska fan börja spela ibland! Imorgon blir det jobb, ännu en stängning men annars är veckan sjukt bra, ledig onsdag, fredag lördag och söndag <3 Me like!
från i fredags
.Emma


Hate To Love



.Emma


100523

Godmorgon, denna dagen ser inte ut att bli lika bra som igår . . hoppas det spricker upp senare.  Riktigt seg kväll igår och idag låg jag länge och drog mig innan jag orkade gå upp.  Frankrike snurrar i mitt huvud nu, inte långt kvar tills vi åker.  Måste köpa systemkamerainnan vi drar, vet vilken jag vill ha nu äntligen (tror jag) men den är jävligt dyr.  Får se hur jag gör med det.
bild från i fredags
.Emma


Grillat <3

Hm vad har man gjor idag, suttit i solen, käkat grillat annars inte mycket, fick en öl nyss av farsan :D gött som fan. Tråkigt att sitta hemma en sån här underbar lördag kväll, duktiga jag ska nog kolla film med familjen haha .. är ändå jävligt seg men  nästa helg får det fan ta och hända nåt, uteservering ja tack!
vitt ska det va ;) men detta var inet gott
grillat är sommar !

Hoppas på toppenväder imorgon!
.Emma


soool :D

Sooool :D  Jobbet gick fakist bra idag och jag hade strålande väder när jag slutade, kan inte begära mer :)  Tråkigt att den nu har gått i moln så hann inte sitta ute länge alls.  Vi satt ute och käkade grillat föut, sjukt nice :D
Bild från igår . .

Inga kvälls planer, tror det blir hemma kväll . .
.Emma


100522

Godmorgon,vanlig jobb lördag med allt för lite sömn och dåligt morgon humör, yeeey kan inte bi bättre.  Får hoppas det inte är för mycket strul på jobbet idag, ingen ork för sånt. Skulle kanske ut med Zandra & Alex denna helgen men har faktist ingen aning om hur det blir, tror det kommer bli nån annan helg som vanligt haha . 

Jag igår innan Sticky . . 
 
Får ta och fixa mig nu snart sen bär det av till jobbet.
.Emma


Deprimerande

Fyfan vad deprmerande det var att åka hem från Sticky så tidigt och det var så gött väder även om det har regnat hela dagen, det var varmt iallafall, något man har saknat! Syrran och dom var duktiga ialla fall, få lägga upp imorgon om jag hinner :)

Nu ska jag snrt hoppa i säng, upp 5 imrogon :(  kill me!
.Emma


Frukost ute

Gott att ha solat, käkade frukost efter, var tvungen att sätta mig ute för det är så jävla varmt överallt haha . Har regnat nu också och solen är som bortblåst.  Rosie hänger nog med till Sticky ikväll för att se syrran :)  nice!

Mobilbilder



Nu ska jag ut med Nikki en sväng,
.Emma


100521

Godmorgon, nu vet jag inte vad  som är fel men har vaknat 2 dagar i rad långt innan klockan ska ringa men lyckas ändå aldrig komma ur sängen. Funderar på att dra och solasnart och sen ta en runda med Nikki . .svårt att se hur et blir idag för solen kikar fram ibland men försvinner lika snabbt igen.  Ikväll spelar syrran på Sticky igen, får hoppas dom går vidare!!!  Är skit seg men hon får la damp om jag inte följer med och kollar.

Från sist vi såg dom . .

.Emma


Helvetes kväll!

Ush vilken helvetes kväll, tänkte att det var ovanligt lugnt för att vara barnbidrag  men sen small det på som fan och allt blev kaos.  Helt slut efter idag så imorgon ska jag njuta av att vara ledig, sen är det upp tidigt på lördag för att jobba igen.  Nya hopp om Turkiet igen, hmm får kolla närmare på det, hade ju vart så kul om det blev av!
  
Va fan nära på att stanna hemma från jobbet idag för det började åska när jag skulle gå och är livrädd för det, men som tur var va det inte mycket så jag tog mig i kragen och gick ;) haha sån klenis jag är! Natti
.Emma


Dags att dra sig till jobbet

Har inte blivit att sitta ute idag för det är helt molnigt men sjukt varmt, så jävla kvavt ute. Var ute på en långis med Nikki, har beställt lite saker från H&M från Fashion against aids,får hem det om några veckor. . får hoppas allt passar. Synd bara att skorna jag ville ha var slut i storeken, kanske kommer tillbaka ? :P Får ta och fixa mig nu käka och sen dra till jobbet. Längtar tills min lediga dag imorgon :)


 
.Emma


Grattis farsan :D

Grattis på din dag :D

.Emma


Topshop

Anonym om tråkiga måndagar:

vilken snygg tröja! vart är den ifrån :) ?



Hej hej, köpte tröjjan på topshop för rätt längsen men jag vet att det finns massa liknande toppar/klänningar där med likadan rygg =)
.Emma


100520

Jag vaknade innan väckarklockan idag, yeey men låg ändå å snooza 1 timma haha .  Varmt ute nu och solen är framme så ska nog ta en runda med Nikki snart och sen sitta ute lite innan det är dags för jobbet.

Gooodmorgon


.Emma


Värmen är här:D

Hallå ja värmen har kommit till GBG, helt sjukt varmt idag så det var riktigt seg när man skulle gå till jobbet!!! För en gång skull va det lugnt på jobbet men klart massa grejjer strulade ändå.  Har stängning imorgon med sen jävlar hoppas jag på kanonväder på fredag!!!!! Lite bilder från idag . .

Morgonkaffe + + + +

Steeeeek :D


Jobbade med Angi och gör det även imorgon så det är nice ialla fall :)
.Emma


100519

Godmoron, meningen var att jag skulle upp tidigt och jag och morsan skulle åka in till stan för att boka tatuerings tid, men neeej Emma är omöjlig att få upp så nu är klockan för mycket och vi hinner inte eftersom båda ska jobba idag.  Ååå :(  Igår jobbade jag med Jess vilket var nice men helvete vad tiden kröp fram på jobbet. Masssa snacka om Alanya men känns som det kommer skita sig för min del :( Tråkigt hade vart grymt att åka ner med dom och hälsa på Cilla,. Ska kolla med Jess idag så får vi se, hoppas på det bästa!

Nu vet jag inte vad traslat in mig i, men frågan är ska man göra det för att det är en kul grejj . .hmm får tänka på det. Nu får jag hoppa in i duschen snart .. jobbar stängning ikväll igen och rulatorkärringen som var inne igår sa att hon skulle handla idag igen, ooh noo orkar inte med henne haha , skabbigaste jag sätt . 
.Emma 


Vero Moda

Perfekt sommarklänning från Vero Moda 259:-

.Emma


100518

Godmorgon, jag har passat på att sova ut idag, eller okej jag kunde inte vakna haha .  Är ledig 3 dagar nästa vecka och jag och S snackade igår, funderar på att åka till Häsleholm på en liten festival :) Kan bli nice.  Läste också att Joshua Radin kommer till Oxegen :D:D:D Festivalen i Dublin vi ska på, kommer bli så bra :D  Vill ha semester nu!
bild från i lördags
Ska käka frukost sen ut med lillen :)
.Emma


tråkiga måndagar

Då var måndagen i full gång, mindre kul! Jag har redan tackat ja till att jobba 3 timmar extra nästa torsdag och dom vill att jag ska jobba extra nu på fredag vilket betyder att jag bara har söndag ledigt denna veckan i så fall. Det är bara måndag nu och jag vill inte planera in jobb för hela veckan redan nu efter som det är andra saker som jag vill kunna fixa när jag är ledig. Och det är ju som det är på jobbet nu, inget undantag idag, känner mig inte bekväm där alls nu.

Fixade till en bild igår :)

.Emma


100517

Godmorgon, sovit under 5 timmar inatt så idag kommer jag vara seg men jobbar bästa tiden så ska inte klaga för resten av veckan blir det stängningar och sen tidig lördag. Var nyss ute och tog morgon ciggen och  såg att solen var framme, såg helt mörkt ut åt andra hållet men kan ju alltid hoppas att det blir fint idag :)
Morgon sol <3

Fick en trevlig överraskning när Hanna ringde igår, längesen vi tjötade. Kanske träffar henne nästa helg om hon skulle ner till GBG :D Hoppas på det!
.Emma


Nails and eyes

Lite till av shoppingen som jag gjorde igår :)
Eyeliner och nagelack från H&M

Och det jag fick med mig hem från Make up store

.Emma


Lugn utekväll

Yes det blev en lugn utekväll igår, hade glömt att gå till systemet så hade ingen dricka hemma, segt som fan.  Rosie kom till mig så fixade vi oss sen åkte vi till Vasastan, drack lite öl och käkade natchos :D me like.



Tänkte dra till Parkan men där kom vi inte in för det va 25 :S  Hatar när vakterna är så tråkiga så vi gick till Trädgårn istället, inte allt för mycket folk ute igår så det var segt. Men Rosies kompis Annelie var där och jävlar va rolig hon var igår, haha både jag och rosie hade ont i hela ansiktet för vi garavde så mycket :D haha sjukt kul. Skulle mött upp Sara där men fick aldrig tag i henne så Ibbe hämtade oss och körde oss hem, blev tidig hemgång :) Fylle käk i bilen från kebbabhouse hehe .  Rätt seg kväll men ändå kul att komma ut :)

.Emma


stripes

Jag var inne i en affär igår som jag aldrig vart inne på förut, vanliga tråkiga kläder men hittade dessa skorna som jag blev lite kär i :) Fina nu till sommaren.
399:- hos Foji



.Emma


Outfit

Gårdagens party outfit blev tillslut så här



.Emma


100516

Godmorgon =)  Fattar inte hur jag lyckas men jag blir bakis även om jag inte var så full igår, blir bakis om jag så dricker 1 öl typ haha .  Har inte många bilder från igår mer än mina ego pics. . .
Här är 1 från igår ialla fall

Det var skit varmt ute igår när vi drog till GBG fast det var helt molnigt, var så kvavt ute men senare blev det svinkallt. Dagens planer är inga, ska bara njuta att vara ledig!
.Emma


Feeling lonely

Guud så här tidigt har jag inte vart hemma efter en ute kväll på länge, riktigt segt men ska bli skönt att sova snart.  Feeling lonely haha.   Får bli riktig utgång nästa helg istället hoppas jag på :) 

Bild från tidigare idag

.Emma


My first maxi dress

Påväg hem från stan skulle morsan in och handla mat så jag sprang in på Lindex som ligger brevid för att kolla läget och detta fick följa med hem :D

Lång klänning, I'm in love :D
ser ut som en padda på bilden hahah

Örhängen som jag hitta på rean =)
29 spänn
& en vit snygg klänning :)

.Emma


Make Up Store

Så fick eller tog ingen bra bild på sminkningen. Valde ialla fall en vardags make up får det är ju det som man har varje dag. Puder och sånt därifrån är inget för mig för jag har så konstig hy, men älskar deras skuggor och allt.  Älska hur hon sminkade mig vid ögonen att det öppnade upp ögonen såbra och att man såg nästan osminkad ut om det inte hade vart för allt puder och så .

Här kanske man ser lite ialla fall . .

hoho i min nya klänning som jag slänger upp här lite senare ;)

En riktigt kul grejj att göra ialla fall :)
.Emma


Regn regn gren

Då var man hemma från stan. Grymt kul att bli sminkad och så :) Köpte några grejjer, man fick ju produkter för det priset man betalade för kursen men det kostar ju lite på make up store så fick lägga till lite.   Spöregnat i göteborg och vi 3 skulle dela på ett praply, haha gick mindre bra.

Såhär såg man ut idag, osminkad innan make up store


Fikade och kollade i någon affär sen var vi tvungna att åka hem, men lite saker har jag hittat idag :) hehe . läger upp sen om jag hinner :) Nu är jag hungrig som ett djur så ska upp och käka.
.Emma


100515

Godmorgon, skit väder idag ju :( Ser ut som det hr regnat. Har lite bråttom nu, jag morsan och syrra ska in till stan och utnyttja våran julklapp som vi typ hade glömt av haha :D   Bli sinkad på make up store och sen får man köpa produkter, grymt :)  Fårse om vi kollar på något sen, vet ju inte vad ja ska ha på mig ikväll.

Dags att fixa sig lite,
.Emma


0%

Hallås så, denna dagen började inte så ba. Sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen, 0% ork men efter 2 alvedon och några timmar gick det över.  Tänker inte vara sjuk nu när jag är ledig i helgen.  Har vart skit fint väder idag och har missat hela dagen så hoppas det är sol imorgon med!  Var iväg och solade förut ialla fall så lite färg har man fått.  Funderar på vad man ska ha på sig imorgon om det blir fint väder men kan inte komma på något. Får kolla omkring lite nu.

Såhär såg man ju ut sist . .

.Emma


100514

Godmorgon, tycker synd om morsan som har fått springa ner 100 gånger och väcka mig för jag somnar om hela tiden, är helt hjärndöd idag.  Längtar sååå mycket tills denna jobbdagen är slut.

Glömde nog skriva hur smidig jag var igår.  Först tappade jag min lampa så hela gick sönder, lite senare skulle jag gå upp för att hälsa på nikki när hon kom hem, då snubblar jag och ramlar upp för trappan, varockså 1s från att tappa mitt kafe, haha det var inte min dag igår, är det min dag idag?! Känns inte så
.Emma


God natt

Då var det dags att sova, inte gjort något vettigt idag. Är så jäkla trött hela tiden. Har jobb framför mig imorgon sen  äntligen ledig 2 dagar på rad, ska bli så gött :D  Hoppas det blir lugnare imorgon på jobbet, orkar inte med den här stressen mer!  Lördag kommer nog bli en bra dag :) God natt

.Emma


Today

Såhär såg man ut idag, testade göra något med håret för omväxlings skull.

.Emma


behålla eller inte ?!

Fick hem dennaklänningenfrån Nelly igår men kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller inte. Minsta storleken som fanns var S/M och det är lite för stort för mig men kan fortfaramde ha det.  Konstigt det brukar ju alltid finnas XS/S men inte på denna klänningen :( Gillar den ju så funderar på att ha kvar dn ändå? Ååå beslutsångest.


.Emma


åååååååååå

åååååååååå mer kaos, har inte vart en lugn stund på jobbet och allt har gått fel känns det som. Ingen bra dag alls. Så skönt att komma därifrån vid 4, jobbar samma tid imorgon fast 1 timma längre, sen har jag ledig helg :)Ska bli underbart.

Har käkat skit god räksallad nu, ska ta och fixa kaffe nu, behöver energi  är helt slut.
.Emma


100513

Godmorgon, spenderade kvällen igår framför tvn och sen vid datorn . . fick flipp som jag kan få ibland och raderade hela min msn typ, har nog 18 konakter kvar var av 4 är familj, yeey.   Ska till jobbet om ett tag, jobbar bara till 4 så hoppas dagen går fort, är ju röd dag så pengarna är goa ialla fall.  Skit väder här idag igen, när fan kommer sommaren ?!
100414
Bokade visning på en lägenhet igår också, så den 25 eller 26 ska vi och kolla på den, kommer la säkert gå upp massa i pris så jag inte får den heller, funderar serriöst på att om jag inte hittar lägenhet snart så säger jag upp mig efter semestern och tar nån smink kurs . . hade vart grymt :) Vet att jag inte vill vara kvar där jag är nu!
.Emma


Blöt katt

Känner mig som en sån nu, spöregnar ute och jag hade ingen luva och inget paraply när ja skulle gå hem. Så sminket har runnit och kläderna kan man vrida ur nu haha. Jobbet, snurrigt idag och tiden gick grymt segt, men men som vanligt.  Fryser som fan nu så ska ta och tvätta bort sminket (det som finns kvar), fixa kaffe sätta mig under en stor filt och läsa veckorevyn som jag fick igår :)

.Emma


100512

Godmorgon, ännu 1 natt man går och lägger sig och det står att det är 5 timmars tills klockan ringer, seegt.  Jag och Jess jobbar ialla fall samtidigt idag, gött :)  Sen är den jäveln ledig massa :(  Slutar tidigtidag så hoppas det kan vara sol som igår. 

Och idag fyller Rosie, kärring :D  Grattis gumman :D 
Some good memories :)
cypern 07
Köpenhamn 07
nyår 07-08
gammal gammal bild
lisseberg, gaaaammmal  :D
Dags att fixa sig.
.Emma


Donken

Yes fick börja lite tidigare idag och sluta lite senare, visade ialla fall för chefen att jag var missnöjd med en viss situation.  Hoppas alla börjar göra det så det kan bli någon jävla ändring för alla är sjukt trötta på detta nu.  Sprang över till Allum snabbt efter jobbet och köpte en liten pressent till rosie som fyller kärring imorgon ;D Sen ringde syrran så var dom där så jag kunde åka med dom , blev ett stopp på donken :)

Hemma låg en ny veckorevyn och ett paket från Nelly, me like :D

.Emma


100511

Godmorgon, har sovit sjukt dåligt inatt, vaknat  och somnat om hela tiden.  Ser ut som det kommer bli ganska fint väder idag, synd för mig att jag ska sitta inne och jobba och missar det :(

Bebis igår på våran promenad =)

.Emma


suddig

Sitter och lyssnar på Coldplay och huvudet är fullt av skit nu.. hur störd jag är blir så jävla trött på mig själv haha. Lika bra att försöka sova och ladda inför imorgon då man ska vara på sitt älskade jobb igen :/

Känner mig suddig just nu!


Om 1 månad är vi påväg till Frankrike nu om några timmar,längtar såååå tills man kommer härifrån! Nedräkningen har börjat! God natt
.Emma

It's a small world

Haha snackade med Rosie förut och ja vad ska man säga, världen är liten ;) haha  Sjukt kul ialla fall.  Var ute på långpromenad med lillen :)  Solen har börjat komma fram nu, gött som fan fast det blåser för mycket så det är ju inte varmt.

Ska och sola om ett tag när jag orkar röra på fläsket igen ;)  Så jävla skönt att vara ledig :)
.Emma

100510

Godmorgon, måndag och jag är ledig :D  Har sovit bort dagen men så får det va, inte haft allt för bra sömn i veckan.  Inga planer för idag för idag vill jag bara vara, inte göra något.

Lite avis på syrran som var på maskerad i helgen, hade vart grymt kul att gå på nångång ;D
Malin aka Lara Croft

.Emma


Spotify

Jag har blivit beroende av Spotify och nu kan man fixa premimum gratis så lätt värt för mig, slippa den jävla reklamen och allt :) så klicka in här och få det helt gratis väldigt lätt :)

.Emma


Bitterfittan här

Då var äntligen denna dagen slut! Började med kaos på jobbet sen har det var skit lugnt resten av dagen. Men serriöst blir dagarna där bara jobbigare och jobbigare där, måste hitta nytt jobb nu innan jag spyr.  Och som nu att man vet att man har extra koll på sig när en person är där inne känns bara så jävla idiotiskt också.
.Emma


100509

Blääää söndag,trött så jag mår illa och har lång dag framför mig.  Låg i soffan och halvsov heladagen igår efter jobbet typ, orkade inte göra något.  Idag blir inte mycket roligare.
bebis
Längtar som fan tills denna dagen är över, då har jag en ledig måndag :)  Hoppas tiden går fort!
.Emma


åter igen kaos

Tjoo, då var man hemkommen för en stund sen, har käkat och så. Behöver jag äns skriva  att det var kaos idag också på jobbet?! Man mår fan inte bra av att vara där nu, stressad 24/7. . blev lugnt straxt innan jag skulle sluta så får hoppas det går bra för dom ikväll.  Tappade ju min stora ring förra helgen när jag var ute så skulle köpa en ny idag men den var slut :( Får se om jag hittar den i stan nångång när jag orkar pallra mig dit :P

Blir bara deg hemma idag, har ju en dag att jobba imorgon med :(
.Emma


100508

Godmorgon, när jag gick och la mig igår stod det att det var 5 timmar kvar tills väckarklockan skulle ringa, var helt död men kunde verkligen inte somna. Så inatt har man knappt sovit och nu ska man till jobbet om en stund. Tur att man slutar 14.45 och ska fan försöka komma iväg då, sen har man söndag kvar sen äntligen ledig på måndag. Tänker inte säga ja om dom vill att jag ska jobba då med!



Ser ut som fan nu också, får dra nåt över hövvet och bara köra haha fyfan!
.Emma


blööö

Ååå ännu en kaos dag :(  Fick jobba över med och nu är det inte så många timmar tills man ska tillbaka dit igen :( Kill me.  Min semester dag jag verkligen behöver få ledig har dom inte löst heller och nu vet jag inte hur det ska gå för vi har ingen på kontoret och det är den dagen jag åker till Frankrike, det måste lösa sig annars tänker jag sjukskriva mig fan! Fattar inte att det ka vara så mycket stress på ett jobb, helt sjukt varje dag just nu.

Är galet trött, måste hoppa in i duschen nu för det orkar jag inte imorgon när man ska upp så tidigt.
.Emma


Rihanna


Rihanna ska ha massa koncerter, vet inte men hoppas verkligen hon kommer till Sverige, hade vart grymt att se henne. Just nu ser det ut såhär:

Kooom till Sverige då :D
.Emma


100507

Godmorgon, är helt slut för det var ett helvete att somna igår. Skönt att morsan ska till Allum så hon kör mig till jobbet sen :)  Idag kommer la vara minst lika snurrigt på jobbet. . .

Bilder från igår =) 

bebis
 
.Emma


Trött på det här!

Var hur gött väder som helst idag, sommarvärme på bakisdan :) Jobbet var dessvärre  k a o s!  Får tidningar på torsdagar och jag och Jess är ansvariga men ingen av oss var där tidigt idag så då var det ingen som hade gjort det och visst det hade vart lugnt om jag hade fått tiden jag behöver för det. Men att göra 100 saker samtidigt går inte, eller som nu att man får stressa sönder. Sen var allt annat kaos ochså, hur mycket folksom helst och vi som vanligt förlite som jobbade.  Att man inte får hjärnblödning snart.  Så trött på detta nu.

Sen kom chefen in till mig när jag satt i kassan och frågade om jag kunde jobba imorgon, och jag kunde inte säga nej så nu blir det att jobba extra imorgon 13-20.15, ångrar grovt att jag sa ja nu, ska ju jobba hela helgen också, onsdag har vart min lediga dag denna veckan.  Vill inte vara mer på jobbet än jag behöver egentligen.  Är helt uppe i varv så kommer la inte kunna somna inatt heller, skitdag!
.Emma


100506

Tjoho jag är upp i tid :D Har fått skit svårt att somna och att vakna nu, men idag lyckades ja dra mig ur sängen. Gött för det är blå himmel och sol, blåser kallt men blir nog nice på bakisdan ändå :)  Snart ska jag ringa polisen pga att jag köpte en mobil för ett tag sen här från bloggshoppen, och dumma jag satte in pengrna till dom jag köpte av men fick aldrig se mobilen, så hoppas man kan få tillbaka dom pengrna nu, det har gått ett tag! Jävla idioter!

Fick nyss reda på att en vänns mormor gått bort nyss, känner med dig! Fyfan :(  Hon som alltid var så glad och genom snäll. R.I.P.
 gammal bild!
Jobbar sent idag sen är man ledig imorgon. Hoppas kvällen går bra!
.Emma


Closer

Har kunnat sitta ute lite idag :) Mest molnigt men när solen kom fram blev det helt underbart :D  Annars har jag inte gjort något alls, funderar på att plocka iordning lite här i mit rum för det ser ju förjävligt ut som alltid och morsan får damp på det :P  Men har jag ork till det?!



Semestern närmar sig och det gör mig rastlös, behöver den nu och vill inte att den ska ta slut! Har Frankrike och Dublin att se fram emot, förhoppningsvis något mer :)  Vill att det ska bli en så jävla bra sommar!!!!
.Emma


100505

Helve nu är klockan halv 1 och jag är nyvaken. Fattar inte hur jag lyckas. Vaknade av ett ryck vid 8 imorse men så tänkte jag att så tidigt kan jag inte gå upp och så somnar jag om och sover bort hela dagen.  Sol ute idag men inte så varmt tror ja, blåser och skit.  Saknar cillz  har vart perfekt dag för våra promenader ! :(
sakna
Håller på och fixar kaffe,ska se om man kan sitta ute lite, hoppas på det!
.Emma


Jobbig dag

Jobbet var inte helt okej idag.  Kände mig stressad typ hela tiden + att jag fick stå en halvtimma själv i förbutiken som ja inte kan och det gör mig sönderstressad typ även om det brukar gå bra.  Mycket folk och jobbade med typ bara "nya". Är så glad att vara ledig imorgon!

Gammal bild . .

Ska ta och hoppa i säng nu, natti
.Emma
 


I love the sun!

Sara  om fuskbränna:
Hur ofta solar du?
gammal bild.
Helluu =)  Jag solar oftast 1 gång i veckan, ibland varanan :)
.Emma 

100504

Godmorgon, fan vad trött jag blir på mig själv. vaknar,fixar sen jobbet.. hinner inte göra nåt mer typ för jag sover så länge.  Tråkigt jävla liv och nu är jag inne i världens slappis period så jag kan inte vakna på morgonen.

Vill ha sånna här mysiga dagar. . .

Men nyss haglade det ute, usha dags att fixa sig.
.Emma  


Min jacka ;)

Sara om En dag på stan:

Gillar din skinnjacka!
vart kommer den ifrån? :-)
bild från förra sommaren


Tja, tack så mycket :D  Köpte min jacka förra året på H&M, finns en som är nästan exakt lika dan där nu så kolla in den här :) 399:- Hos H&M
 
.Emma


100503

Hallå så senbloggar idag för pucko jag vaknade 30 min innan jag behövde springa till tåget,så det var bara att hoppa in i duschen, smeta på puder och dricka kaffen, på med brillorna och iväg. Sminkade klart mig på jobbet haha, håret han jag inte borsta. Bra start på dagen, eller inte!

Har vart skit lugnt på jobbet fram tills kl 5 då smällde till som fan skulle slutat vid 7 men kom därfrån en halvtimma senare, aja så blir det ibland. Kännt mig bakis halva dagen idag med, haha inte okej!
.Emma


Trädgårn

Åkte hem till Sara rätt sent igår, hade druckit 6 cider hemma och så blev det en till + en grogg hos henne, sen var man laddad för stan =) Fixade oss iordning lite och så sen hämtade hennes taxigubbe oss :D  Trodde det skulle vara mycket folk ut men det var bara att gå rätt in på trädgårn, ingen kö alls :S

När vi kom in gick vi direkt till baren, köpte cider och shott sen ut till utebaren där amadeus jobbade och shottade mer och tjötade lite med han :)  Jag åket på en karatefylla senare, ush inte kul.  Blev inga bilder denna kvällen heller mer än mina egobilder så det är dom  som åker upp här,tråkigt värre.


Hamnade ju inte hemma denna kvällen heller, haha hamnar nåntans efter varje utekväll typ, segt att ta sig till lilla Lerum ju! Tappade min stora ring också, får ta och köp en ny :P Har vart bakis hela dagen och kommer nog vara det imorgon med så nu blir det sängen, natti!

.Emma


Gårdagens outfit =)

Så här såg man ut igår kväll =)

.Emma


100502

Hehe godmorgon, nu är jag hemma efter gårdagens utgång :$ Så kan det gå, underbart att jag kunde åka med Rosanna hem, det värsta som finns är ju att åka hem från stan med gårdagens festkläder, klackisar utsmetat smink och allt haha.  Blev inte utgång med R igår men med sara istället=) Galen utgångsom vanligt och ja hade sån karatefylla, inte helt okej!  Nu ska jag och dö lite!

Jag och Sara en annan gång vi var ute =)

.Emma


Hemma igen

Så det blev en sväng till Rosies lägenhet och mäta lite saker och så :)  Fan vad mycket klockan blev helt plötsligt.  Vill också ha en egen lägenhet nu tack, fan vad gött det hade vart.  Blir kanske stan med R ikväll, hoppas på det :)
galen kväll 090912
Har precis käkat, ska nog ta och kolla vad man ska ha på sg ikväll om det blir utgång.. tar alltid lika lång tid och idag vet jag inte om jag orkat fixa mig speciellt, får se hur det blir =)
.Emma


fuskbränna

Så då har man vart iväg och solat, gött som fan men känns inte som ja fick någon färg. Inga planer bestämt för ikväll än så får se vad som händer.  Skumt med vissa som hör av sig, vet inte vad man ska tycka, tänka,göra.


.Emma


Memories

Såhär såg det ut för exakt 1 år sen 1 Maj, perfekt mys dag hemma och kväll med Sofia :)

Började dagen med att pressa i solen :D


Sen började kvällen :)

kramkalas :D
sofiavin & cider :)haha söt

Detta året är inte äns i närheten av förra när det gäller denna dagen!  Tråkväder, helt grått och man är bara seg. Förra året var det skit varmt denna dagen och brun var an redan. Memories!
.Emma


100501

Godmorgon, har äntligen lyckats tar mig ur sängen. Är helt slut. Idag har det gått 2 månader sen min operation, 1 månad kvar till återbesöket :)  Kan inte fatta att jag har gjort det, känns overkligt hehe.  Ska ta och käka lite frukost sen iväg och sola, hoppas dom har öppet idag.
i brist på annan bild
Kanske blir utgång med Rosie eller Sara eller nåt ikväll :) Får se vad mn känner för, är ju ledig och jobbar nästa helg så nåt kul får jag ta och göra =)
.Emma


Jobb + inventering avklarat.

Fyfan vilken dag det har vart. Kaos när man kom till jobbet sen blev det lugnare på kvällen som tur var. Efter vi var klara så var det dags att börja inventera, jag och Jess är ju tidningsansvariga så vi hamnade där. Sen hade Jess turen att smita vid 22.00 men jag blev kvar.  Så när klockan var 23.50 kom Anna och räddade mig så jag kunde åka med henne hem, tack :D  Å nu sitter man här, aaaaalllla är ute och jag sitter hemma vid datorn, segt som fan men klockan är snart 1 och jag är skit seg så får hoppas på utgång imorgon. 
bebben
.Emma 


RSS 2.0