Tankar

Då har man börjat göra sig beredd för att sova hur bra det nu kommer gå? Ont i magen nu fan för helvete vad nervös jag är. Upp tidigt imorgon så kör pappa till stan. Det står att man helst inte ska röka samma dag som operationen så jag ska försöka vara stark nog att åka utan cigg och tändare för annars kommer jag röka! Så lika bra att göra så. Men istället har jag typ rökt dubbelt så mycket mot vad jag brukar idag haha sämst är jag! 

Så god natt :/
.Emma


Mer shopping :)

Mer shopping från 2-3 veckor sen =)




Tisha & randig tröja från Lindex, Linne från Gina och klänning från H&M
.Emma


Accessories

Nu har jag äntligen fått tummen ur och fått ihop lite bilder på det jag shoppade för 2-3 veckor sen :P hehe Lite blandat från Landskrona och Lindex tror jag det blir börjar med accessoarerna =)




.Emma


Förra veckans firande

Hittade några bilder från Hannas 20 års fest förra helgen så slänger upp dom nu :D
Tommie,Mats,Jag,Sara,Marcus och ? ? ?
Födelsedagsbarnet och jag =) HAHAAH kolla våra hakor

Vi igen :P

Hoppas på att få mer bilder :)
.Emma


100228

Godmorgon, drog mig ur sängen lite för sent med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon, fuck! Fortfarande lika nervös om inte värre, usha. Har itne haft någon mer mardröm om det tack och lov för då hade jag nog bangat! Ska bara ta de lugnt idag, fixa med saker inför imorgon och förska förbereda mig psykist :P
jag och älskling, gammal bild
.Emma


segpropp

Tja tja, jobbet gick la undan hyfsat idag och det var sista gången jag var där på 2 veckor, gött =)  Va inne på Allum snabbt efter jobbet men tröjan jag var ute efter fanns inte där heller, segt. Sen har jag  bara degat hemma i soffan, är så jävla trött idag och sjukt nervös inför måndag att jag inte kan tänka på annat!  Underbart att snön börjar försvinna nu, hoppas på att solen komemr istället :D
hmm nångång
Ska fortsätta att göra ingenting, kulkul
.Emma


100227

Godmorgon, kunde fan inte somna igår så nu har man sovit alldeles för lite. Ska till jobbet om ett tag funderar på allum efter jobbet för jag var inne på H&M igår snabbt och hittade en tröjja jag ville ha som inte fanns i min storlek. Får se vad man orkar.

Fan vad seg man är men detta är sista dagen jag jobbar på 2 veckor :)
.Emma


Vart och solat =)

Helluu.. Har degat ett bra tag hemma sen tillslut orkade jag gå och sola. Fan vad fort det gick hade kunnat ligga där mycket mycket längre. Skulle egentligen degat med cilla idag men eftersom hon är sjuk vågar jag inte träffa henne nu  .. tråkigt =(

Så detta blir en riktigt seg helg, ska upp tidigt och jobba imorgon sen är jag ledig söndag. Tv:n får bli min bästa vän ;)  Har ingen ork för att hitta på nåt nu heller när jag inte får dricka eller så å alla ska ut.  Snart måndag,nervööööööööös!
.Emma


Lepard shoes

Dessa och ett par snygga jeans short i sommar och jag är redo ;)

149:- hos Nelly (fick mina för 99:- för jag hade 50 spänn där + gratis frakt :D )
.Emma


Ja gillart;)

Nu är man hemma efteratt ha vart på lägenhetsvisning i Backa =) Gilar lägenheten men det var 8 som var på visnignen med dom som var igår också och 1 har sagt hitills att dom inte är intresserade. Så på måndag ska mäklaren ringa runt, hoppas på tur nu !!!! Är så sugen på att flytta!

höhö
Efter detta åkte vi till backaplan och jag köpe  lampa och några tallrikar, ska se om jag lägger upp sen =)
.Emma


100226

Godmorgon, orkade inte skriva någt igår för det blev lite kaos på jobbet. Aldrig haft sån dåligt känsla när jag gått därifrån, hann inte med det jag skulle göra och gillar inte att lämna allt till andra. + att när vi är i full gång med att tömma kassorna märker vi att det var en kund kvar i affären så vi blev livrädda visste ju inet vem det var. Han som stängde på golvet är ny så han hade gått innan sista kunden och han hade glömt göra massa saker. Ush kändes inte bra även om det inte var nån fara egentligen.  Sen spenderades kvällen i telefonen med Sara och sen Cilla. Sen blev klockan 00.30 så då var jag jävligt seg och hoppa i säng.

Undrar varför vissa har börjat ta kontakt med mig nu ?! Konstigt..

Bild från i somras

Ingeting gjorde det bättre nu när jag är så nervös inför måndag av att jag vaknar upp ur en mardröm om operationen, fyfan!  Men morsan kom ner med Nikki så vi 2 somnade om ett tag :)  Nu ska jag fixa mig snart sen ska jag och morsan till stan och gå på lägenhetsvisning, ska försöka få henne att dra till H&M snabbt efter :P hehe
.Emma


100225

Godmorgon, lönefredag =) Räkningarna är betalade, lite störande att dom inte har dragit dom från kontot bara.  Ska börja kolla tågbiljett nu snart sen får man redan hoppa in i duschen. Kommer bli en lång dag sen. Är riktgit  jävla vit nu så imorgon ska jag ta och sola.!  Blir lägenhetsvisnign imorgon med och kanske ska hem och softa hos cilla :)   Tråkigt att man ska jobba lördag bara.

Å vad jag längtar tills det blir varmare så man kan gå klädd såhär (haha hittade massa bilder ju)






Längtar  så jävla mycket till värme!
.Emma


nanedags

Då var denna stängningen avklarad och har sista imorgon.  Kul att jobba med J ialla fall annars var det segt =) Klockan går så jävla fort efter man har kommit hem så nu ska man sova redan, sjukt tråkigt! Fick en bra överraskning med lönen som kommer imogon och ett paket låg hemma till mig :D  massa +++ när man kom hem ;) Imorgon blir det att betala allt som ska betalas å fixa biljett till Landskrona, ska även polisanmäla en grejj. Köpte ju mobil på blogg shoppen här och de har jag inte fått  så hoppas jag kan få tillbaka pengarna för det här suger ju !  Sen jobba stängning igen..

Och nu är jag så jävl trött på all snö:(
mot lerum ;)
natt natti
.Emma


Oxegen 2010

Blev ju väckt av Sofia idag och fick höra om en festival i Nord Irrland, Oxegen.. kolla bara deras line up :D


Så dit ska ialla fall jag Sofia och Rosie, hoppas mer hänger på :D  FAAAN HELT JÄVLA UNDERBART. Tänk hur länge vi har längtat efter att få se Eminem :D:D:D:D:D Och alla andra  är sån jävla bonus att få se :D  Så om allt blir som det ska är vi där i sommar :D Kommer bli så grymt! Hoppas Hoppas Hoppas!
 
Kan inte vänta tills man får veta vilka mer som kommer dit :D  Står ju och många många mer då kan det säkert bli någon mer fet bokning. Guud kan man längta mer tills sommaren nu?!
.Emma


100224

Goodmorgon, tack S för du väckte mig på bästa sätt :D Blir nog en festival i sommar med ;)  Får skriva om den sen för nu håller jag på å lägger in låtar i min lilla lista på spotify :P

Bild från Hultan 09 =)

Detta kan ju lätt slå somaren 09 som jag hoppas den gör :D:D  Å hoppas hoppas det blir av med det här och utomlands resor och allt :D Kommer bli perfekt!
.Emma


stängning

Fan vad gött väder det var när man gick till jobbet, inte äns kallt ute. Stängning idag, massa att göra så blev itne så soft som man hade trott.  Har ännu en stängning imorgon..  jag och J då med =) gött!

Ska sova om en stund... sega dagar längtar tills sjukskrivningen =)
.Emma 


100223

Godmorgon,  Ännu en dag då jag bara ligger i sängen hela dagen så har inte hunnit göra något. Så jävla omottiverad för allt just nu.  Ska till jobbet om en stund så måste fixa mig, blir stägning med J och S så kan bli nice :)  Sol ute nu med :D Men har ju ändå itne vart ute nåt, vill vara ledig.!

Blir mer och mer nervös inför måndag. Inte bokat tågbiljett än men ska nog fixas imorgon.  Ush inget får gå fel!

.Emma


Gör mig rik

Skulle gärna ge det här till mig själv i pressent om jag vore rik ;)  men så är det inte så får la ta och inskaffa ett annat stort halsband =)
2995:-
.Emma


Snö igen :(

Fick stresa som fan imorse för att hinna med tåget, hade tur för tåget som skulle komma efter var instället.  Seg och jobbig dag. Inte kul att se dig må så här nu men förhoppningavis blir det bättre, tråkigt att du inte får vara kvar.  Så klart började det snöa när jag slutade jobba :( Det får fan räcka nu, får inte platts med mer snö tycker jag :$ Mötte Cilla efter jobbet så fick vi till arbetsförmedlingen för hon skulle lämna in en lapp och sen drog vi hem,

Bara för jag är så snygg haha

.Emma


100222

Godmorgon =9 Iskallt ute, farsan får inte äns igång bilen så han har inte kommit iväg till jobbet än.. undra hur det blir för mig med tågen ? Inte kul å stå ute i denna kylan och vänta  så får hoppas på det bästa.  Igår var jag så jävla trött, låg bara i sängen eller soffan hela dagen. Filmmys på kvällen med familjen, I love you man tror jag den hette, rätt ball hehe.
galet mycket snö
Kom på igår när jag pratade med Sofia att det är bara 1 vecka kvar tills jag ska vara i Landskrona, hur fan ska detta gå om maninte kan köra och skit ?  Fårhoppas allt går bra, det måste det.  Nu ska jag till jobbet snart så får dra mig.
.Emma


Hannas 20års fest ;)

Ifredags jobbade jag ju sen fick jag skyda mig hem för att fixa mig. Vi hade inget varmvatten så fick duscha iskallt vilket var det värsta jag har gjort på länge haha .  Sen körde pappa in mig till stan, plockade upp Sara på vägen sen mötte vi Camilla.  Kom rätt sent hem till Hanna så folket var ju redan där.  Spårade ut lite men halv 1 kom vi därifrån och då splittrades alla. Tråkigt att det blir så men jag Hanna och hennes kompis + Tommy och Andreas och hans komis drog till Sticky. Va där ett tag sen begav vi oss ut i snö stormen igen
Ända bilden jag har i från kvällen, tråkigt värre

Sen drog vi till Flying Scotsman där Hanna kände dom i baren. Kände mig som en dränkt katt  när vi väl kom dit haha, jävla kaos väder. Sen blev det fyllekäk då vi träffade på en kille  som gav oss 100spänn sen så vi kunde ta taxi hem :D haha Hanna fick ju i sig lite för mycket att dricka så jag hjälpte henne en del den kvällen ;) haha  Skönt att det inte var jag för det brukarar vara så annars :$ Helt galen kväll kändes det som med alla fyllesamtal och konstiga folk man träffade på.. göteborgs kåtaste var nog ute den kvällen för har aldrig vart med om så många som raggar haha .  Kan hända att Hanna har några bilder från kvällen, är ju inte så bra på att få tag på bilder från folk men ska försöka, kul att ha :D

Sov hos Hanna, skönt att slippa ta sig hem till Lerum för tågen hade la ändå inte gått ..
Och gött som fan att pappa hämtade mig dagen efter, då tog jag lite kort ialla fall
skorna :D mot Lerum ;)dagen efter, sovit me smink trötter som fan haha  snygging jag är
haha kolla in trötter :P

Sen var det bara att ta sig til jobbet igår, segt värre..


Sjuk kväll ialla fall :D haha
.Emma


100221

Guud vad skönt att sova länge idag men ändå kunde jag sovit 100 timmar till kändes det som.  Lite tråkigt jag som shoppade förra veckan  när jag var i Landskrona och så och hade tagit bilder på det men hann inte lägga in dom på datorn innan syrran hade råkat ta bort dom och har  inte haft orken att ta nya.. kanske senare .
Snart första Mars och börjar bli sjukt nervös för hur man ska ta sig ner nu när det är kaos väder ..

.Emma


trött som fan

Tja tja igen, är så otroligt seg så det finns inte så går dagen skriver jag lite om imorgon istället för ska sart ta och sova.  Denna dagen har vart en sån där helveteslång dag också. Så glad att den är över.

Titta på min sötnos när hon var bebis<3

Dags att dejta sängen
.Emma


091020

Godmorgon, då var man hemma efter en kväll på stan. Har lite bråttom så får skriva om kvällen senare =) Sov ialla fall hos Hanna inatt .. snökaos ute nu ju.  Seg att man ska jobba extra idag men känner mig ändå inte bakis nu, bara jävligt trött.

Jag & Hanna =) (Nyår)

Galen kväll igår ialla fall heh ,, Längtar tills imorgon då man är ledig :)
.Emma


100219

Godmorgon, ska ge mig iväg till jobbet om 1 timma. Hade vart skönt å vara ledig idag men naj. Skit mycket snö ute nu också men det har slutat snöa ialla fall.  Hoppas på att denna dagen ska gå lite fortare, eller mycket fortare! Sen fårvi se hur vi gör ikväll om vi drar hem till Hanna eller möte upp dom i stan, inget bestämt än. Blir nog jag Jessica Sara och Camilla som drar in tillsammans =)

Haha nikki kom ner och väckte mig men somnade själv :P
<3
Ush dags att börja fixa ..
.Emma


Orka mer snö :(

När fan sa den försvinna, det kommer ju bara mer och mer. Just nu längtar  jag verkligen tills ja är sjukskriven för så segt som tiden går just nu är olidligt! Skuttade iväg och solade efter jobbet sen har vi börjat kolla på lite resor här hemma, ska ju 1vecka eller så med la familia i sommar.
Är sjukt sugen på Rom :)
ta mig hit!
Och 100 andra ställen vill ju åker överallt hehe

Ska sova nu snart, jobbar seg skit tid imorgon med sen blir det utgång på kvällen med några från jobbet och Hanna som är nere i GBG nu :D  Kan bli riktigt nice.  Ångrar nu att man jobbar lördagen hehe .. 

Och ingen mobil har kommit till mig idag :( men har fått hem papperna från Landsrona, 10.30 1/3 ligger jag under kniven ;)  Ouuff vad man börjar bli nervös!

natti natti
.Emma 


100218

Godmorgon, fyfan vilken tröttperiod jag har kommit in i. Hoppas jag kan komma iväg till tåget i normal tid så jag slipper springa som bambi på hal is som jag har fått göra dom senaste dagarna hehe.  Idag, tråkig vanlig dag.. jobbar seg tid. Ska försöka komma iväg och sola efter jobbet sen blir det la att kolla lägenheter som vanligt.
Igår
Hoppas jag får hem mina papper från Landskrona idag för dom har ju inte kommit än och sånt gör mig nervös!!! Och mobilen, kom igen  orka att bli blåst på 2000 :(  men jag hoppas fortfarande på att den dyker upp i brevlådan.
.Emma


Apollo Drive

Har torskat helt för denna låten men rikigt tråkigt att man inte hittar mer än denna när dom kör live på youtube .. för den är mycket mycket  bättre annars tycker jag, I <3 spotify hehe
Apollo Drive - Time

.Emma


My Day

Helluu .. såhär har la min dag vart på ett ungefär hehe

1 - Möte med nya chefen. Kändes bra men jag hatar möten, blir så nervös av det

2 - Pratade med "gamla chefen" om sjukskrivningen och han beviljade det :)

3 - Fick sluta 1 timma tidigare :D

4 - Fick choklad av en kund haha

På väg till GBG


5 - Pratat lite med farmor, längesen

6 - Lägenheten,inte alls som jag trott.. så den vill jag inte ha .

JUST NU - Lägga mig i soffan med bamsefilt och läsa veckorevyn =)


.Emma


100217

Godmorgon, lika trött idag igen ush ush. Pratade med Marie igår om att jag ska sjukskriva mig och jag måste snacka med chefen också men han var ine där så förhoppningsvis kan jag prata med han idag. Så skönt att alla tar det 100 * bättre än vad jag trott :)  Och ingen mobil kom hem till mig igår :( Fuck!
100203
Pratade med dom från försäkringskassan igår och mina pengar från Grekland har inte kommit än, segt segt.

Idag blir det jobb sen hem en stund och sen till stan för att kolla på lägenhet :D tjoho ge mig lite tur nudå!
.Emma


Bilder från helgen :)

Yes helgen som var blev ju inte som man hade tänkt sig men hade kul ändå. Pappa körde mig till partille så mötte jag upp Dennis och Malin så tog vi taxi vidare hem till Anita.  Där var några till från jobbet + mer folk. As gött att man kunde ha skorna på sig och röka inne och i köket fanns det massa dricka sådet var bara att börja blanda :D

Så efter ett tag när jag hade gått och fyllt på groggen och gick in i vardags rummet ser jag ett bekant anikte på andra sidan rummet som ockå kollar på mig och heller kan placera mig först känns det som. Så det tog en liten stund men jävlar vad kul det var när vi kom på det .D Niklas var ju där haha och Isse med, längesen man träffade dom ju :)  Den chocken var ju klockren, hade ju ingen aning om att dom skulle vara där haha
Jag Niklas & Isse :D

just meNiklas & Matildahahha illa 2 fyllegrisar :Pniklas & Isse :DDUBBELHAKA haha isse drar posen ahha

Senare bestämde vi oss för att dra in till stan, blev jag Malin och Dennis men Malin bangade att dra med ut. Så vi var på ett ställe ja inte kommer ihåg vad det heter, drack dansa å tjöta, träffades D's kompis där med . Kom hem sent sent och blev knappt någon sömn så söndagen var rikigt hemsk hehe. Tråkigt att jag hade glömt min mobil så kunde varken ringa Sara,Camilla eller Jessica, men det blir fler gånger:D Hade en ball kvällialla fall =)
puss på daj =)
.Emma


100216

Godmorgon. Kallt som fan idag och är sjukt trött. Sitter och funderar på hur man ska säga det med sjukskrivningen, måste försöka få det gjorti dag. Det närmar ju sig :|  Hoppas verkligen jag får hem min mobil idag annars får ja nog räkna med att jag blev blåst :( orka sånt.

Trött på detta kalla nu ...
100203
Jobb idag, vill bara ligga hemma i min säng och dö ett tag ...
.Emma


Lily Allen

Kom på att jag har lite sommarminnen att lägga upp =)  Från Way Out West :D  Vi skulle se Lily Allen och fick skit bra platser, längstfram såklart :D  Hade aldrig lyssnat på henne innan men fan vad grymt det var:)  Och hur mycket folk som helst. Synd att kvaliten på bilder/video är kass

Fuck U


I Could Say


.Emma


Fyllevideo :D

Haha lite till från förra lördagen då, har ju fortfarande inga bilder från Sara men har en  rolig video när vi är påväg till vasastan :D hahaha  sorry Rosie men den är klockren :D

haah craaaazy


.Emma


100215

Godmorgon, skönt att få sova ut idag. Ledig :D:D:D  Så vad händer denna veckan, imorgon ska jag fixa med sjukskrivningen på jobbet, vet inte riktigt hur man ska säga det men det löser sig, massa jobb, onsdag ska jag på ännu en lägenhetsvisning och fredag utgång ? =)  Fan att pengarna är slut typ haha .
haahhaah
.Emma


100214

Haha Tja tja, jag lever. Kvällen igår blev ju långt ifrån lugn igår haha men kul hade jag :D  Och idag har man mått skit hela dagen, har verkligen vart en helvetesdag, bakis som ett svin.  

Jag igår =)

Alla-hjärtans-dag idag och jag vaknade inte upp ensam haha  så kan det gå.  Gött att jag Dennis, Jessica och Sanna måde lika bra på jobbet ;)  haha fyfan vad slapp man har vart men det kändes som jag va där minst 1 dygn ju, tiden gick fan inte.  Dennis sista dag idag med, tråk tråk. Robbie var förbi en sväng på jobbet idag med, länge sen man träffade han nu ju.  Får skriva om gårkvällen senare har ju forfarande lite bilder från förra helgen som jag ska slänga upp innan :P  Är så trött så jag vet inte vad jag ska göra nu :P
.Emma


Lördagen avklarad

Japp då var lördagens jobb avklarat, art rät lugnt på jobbet.  Och ja det blir utgång ikväll =) Ska möta upp Dennis och kanske Sara och Mats utanför jobbet 21.30 ikväll sen åker till Anita där dom andra är. Efter et blir det nog stan då vi nog kommer möta upp Jessica, Camilla och kanske fler :) Kan bli en helgrym kväll men fyfan för imorgon hehe.  Är sjukt trött nu får hoppas jag piggnar till snart :P
nåndag
Nu ska jag käka så jag får lite enegi:P
.Emma


100213

Godmorgon, då var det dagsför jobb efter 3 lediga dagar men jobba helg är alltid segt. Mesta delen igår satt jag och kollade efter lägenheter, får hoppas det kommer ut många nästa vecka och hoppas verkligen jag få hem mobilen då.  Hade ju tänkt att detta skulle bli en lugn helg eftersom jag ska jobba men Dennis har i alla fall halvt övertalat mig att hänga med dom ikväll. Har ju inte mycket att komma med då dom flesta jobbar imorgon som jag fast jag börjar tidigast haha . Blir nog ingen utgång men massa från jobbet ska hem till Anita sen får man se vad som händer. Synd att man har dåligt med pengar nu med :/
 
puss puss

Hoppas denna dagen går fort för jag orkar inte.
.Emma


Saknar sommaren :(

Fan vad jag behöver sommar,semester sol och fest nu :D

Galen personalfest
Sara Jessica Jag
stina och jag
Party med Zandra :D
jag Zandra och Tolle


fest fest fest
partymyra
GBG Kalset
Stina & Jag :)
Trädgårn med Sofia

Grekland med Stina

stina jag och sköna 08 tjejer :D
Hultsfred :D

Hoppas sommaren 2010 blir MINST lika bra!
.Emma


Lazeeeeee

Calling Out

chill chill
.Emma


100212

Å skit vad länge man sov idag. Har fått en dålig nyhet och det är att dom andra har bjudit över på lägenheten jag ville ha, så nu stoppar jag där och de blir inte min :(  Nu måste jag svara på om jag vill ha den andra och jag velar fram och tillbaka hela tiden ska jag ta den eller ska jag fortsätta kolla ?! Känns som om jag tar den är det bara för jag vill flytta men det är ju inget större fel på den heller.  åååh stress med detta.
Igår i Landskrona
Ska ta en dusch och sen ringa pappa och snacka om det igen för 100 gången haha
.Emma


Lägenhets snack

Så då har man vart på lägenhetsvisning idag med =)  Skulle ju gått på 3 visningar igår men så ringer mäklaren och säger att dom hade sålt 1, ialla fall det var den jag var och kollade på idag för tjejen hade ångrat sig.  Lite osäker på den eftersom att 1 av dom som jag kollade på igår gillar jag mycket mer.. har ju vart budgivning på den dag och vi har högsta budet nu.  Så imorgon får vi reda på om dom ska höja ytligare för isåfall höjer inte jag mer och annars ja då har jag lägenhet =) Kommer bli dyrt men värt :)
papi
.Emma


Landskrona

Då var man äntligen hemma efter en heldag ute. Gick upp 04.20 i morse och 05.10 körde pappa mig till stan. Hade velat ha lite mer tid på mig där för kom rätt sent till tåget men jag hann ju.. sen satt jag där 2 timmar och 40 min påväg ner till Landskrona.  Svinkallt ute.. typ 20- men solen hade ändå kommit fram när jag gick av i Landskrona.
Music <3fika på tåget :P tågtoaletterna var lite speciella haha Landskrona
Trött som fan ...

Gick in och köpte cigg på Ica kvantum som ligger precis vid stationen och frågade om bussen, och som tur var kom den precis när jag kom till busshållplatsen så det var bara att hoppa på =)  Bussschaffisen var skit snäll och hjälpte mig vart jag skulle av och  vart jag skulle ta bussen sen och sånt.. sen var det bara att börja gå.. följde vägbeskrivningen och det var inte alls svårt att hitta :D  Stolt över mig själv ;) haha
Citadellkliniken :) mysHär ska jag opereras :Dahah gölli göll på ett träd
Var där 1 timma innan jag skulle ha  konsultationsmötemen fick komma in tidigare. Var hos Göran Elmerstig.. vi snackade en del om det och jag fick testa storlekar och så.. 340cc bakom brösmuskeln ska jag ha.. ville ha 350cc men de skull bli för stort för mig så litar på han =) (inte förstort men för brätt eftersom jag tydligen har smal överkropp och så)  Skit trevlig var han :)
kallt som faaan
Efter mötet var klart bokade jag min operation... 1/3 :D  Så snart är det.. kunde fått tidigare med men tyckte det blev bra då med tanke på att jag ska sjukskriva mig och så med :)  Tjoohooo äntligen ett datum :D

Hann gå in på Gina och H&M i Landskrona med innan jag behövde bege mig till centralen så kom ju inte hem tomhän ;) Satt brevid ett skit trevligt par på tåget :D haha  Fick toblerone och satt och tjöta med dom, alla man träffat på har verkligen vart skit trevliga idag :S

Var hemma i GBG igen vid 15.20 och straxt efter det hämtade pappa upp mig så åkte vi och kollade på lägenhet men det får jag skriva om sen för nu orkar jag inte skriva mer.. sjukt glad att detta blir verklighet med operationen nu ialla fall och att allt gick så bra idag  :D
.Emma


100211

Godmorgon, tur att man är för trött för att vara nervös nu.. det är det som är skönt med att åka så tidigt. Knappt sovit någontinginatt.  Har lite bråttom så får skriva när jag kommr hem, ber till Gud att allt gr bra och att jag hittar :P

.Emma


natti

-Kort god natt, klockan blev mycket ska upp svintidigt imorgon, får se om man hinner slänga in några rader innan jag drar iväg annars blir det sen uppdatering imorgon ;)-
.Emma


Lägenhetsvisning + shopping =)

Fick besked om att en av lägenhterna jag skulle kolla på idag har blivit såld, synd för det var den jag helst ville ha. Men nu är man hemkommen från 2 visningar. Den första var inget speciellt men den andra som ligger i blåstaden var skit mysig =) Vi var där samtidigt som några andra och dom har redan lagt första budet även om budgivningen börjar imorgon. Så får se hur det går är ju helt klart intresserad av den :D  Hoppas på det bästa.
Jag och bebis 100203
Efter det åkte vi och hämtade ut tågbiljetterna för imorgon och sen till Lindex så lite shopping blir det allt :)
.Emma 


Nervööööös

Blir att jag får ta mig ner ensam till Landskrona imorgon för Cilla är sjuk :( Men nu är tågbiljetterna bokade och jag är sjukt nervös. 05.42 går tåget från GBG blir körd in till stan ialla fall.  Hoppas jag hittar rätt imorgon med, aja har ju tid på mig att vela runt.

Nervööööööööös
gammal bild
.Emma


black black black

DARK PINK LACE INSERT ROUCHED DRESS 549 kr


Jag har torskat på spets
.Emma


100210

Godmorgn, idag var man ser att komma upp ur sängen men har ialla fall snackat med Patrik och underbar som han är så har han fixat så jag är ledig imorgon :D  Nu väntar jag bara på att få reda på om Cilla kan köra mig imorgon eller inte, lillen har blivit sjuk :/
mouhahah
Snackade lite med Sofia nu på morgonen =) Inte allt för ofta.
.Emma


natti

Tåget var sent idag med men hann ju till jobbet ialla fall =) Seg seg dag och vart övertrött/flummig så folk måste trott jag var galen ibland hehe. Dom har fortfarande inte fixat så jag är ledig på torsdag så jag  pratade med Patrik och han sa att jag skulle ringa imorgon så lovade han att hjälpa mig :) Inget får skita sig nu!
hittade min gosiga fejktröjja jag köpte i Bulgarien, hade helt glömt den, skit skön ju :D
Fan vad klockan blev mycket nu då, ska försöka komma upp tidigt imorgon eftersom jag ska iväg tidigt på torsdag
.. imorgon blir det lägenhetsvisningar :)
.Emma


Galen kväll :D

Nu kommer lite bilder från i lördags =)  Åkte in till stan med 17.52 tåget sen drog vi och hämtade cillas dricka som hon hade glömt i stan och drog till hennes gamla jobb och tog en öl.  Sen vidare till Kärra för förfest hos Annelie.  Höll serriöst på att pissa ner mig på bussen så så fort vi gick av sprang jag bakom busshållplatsen och pissade i typ 5 min haha . 
 kissemajja sminkdagspåväg till stanCills & Jag =)
hahah
rooosie 0) haha ser ut som en mupphahaah :D
Hade den roligste bussresan ever :D haha
pösssglada var vi :Dsnyggare får ni leta efter ;) hahaa
Våran dricka tog tyvär slut tidigt på förfesten så jag R och C åkte in till stan och drog till Vasa & Viktoria och tog några öl och cider :)  Sen tog våran kväll slut tillsammans ...

Mötte upp Sara så blev det e helkväll ute på Diamond Dogs & Park Lane :D

Haha blev en galen kväll och dans hela natten :D Vi var nog hemma runt 6-7 tiden och somna vid halv 8 ..  Hon har alla bilder därifrån så får hoppas jag får tag på dom =) Brukar inte gå så bra när andra har bilderna hehe .
 Grym kväll blev det :D
.Emma


Dancing with Tears in My Eyes

KeSha


.Emma


100209

Godmorgon, sjukt trött idag så har snoozat i över 1 timma haha.  Börjar sent idag, skönt med tanke på att man inte kan somna nu.. tänker på lägenheter och allt hela tiden haah. Har blivit skadad.

NU är det dags för frulle :P
.Emma


blä blä blä

Tjoho, fan vad tiden går fort när man kommit hem. Längtar tills onsdag och torsdag bara det blir klart med att jag får ledigt på torsdagen men det måste gå.

Och min mobil har skickats idag, hoppas jag får hem den snart :D  Inte okej att en jag träffade ute i lördags va inne på jobbet idag.. en jag inte ville träffa haha.  blä blä blä
.Emma


100208

Godmorgon, då var det måndag igen. Denna veckan är det fan mycket som ska göras. jobba idag och imorgon, ledig onsdag men ska kanske in till makeup store då (har ju sminkning där som jag fick i julklapp + 3 lägenhetsvisningar) torsdag - landskrona  sen ledig fredag och jobbar resten av helgen. Fullproppad veckan :P Vaknade för sent idag med så har bråttom som alltid
i lördags hahaha
Måste fixa mig :P
.Emma


saturday night

Så här såg man ut igår


Min fina ring jag ficka R :)


.Emma


Bakishäng

Åkte ju iväg och kollade på en lägenhet förut idag. Den är fin och massa små bra grejjer med den, golvärme på toan och så.. men jag vill ha större lägenhet känner jag. Ska på 3 visningar på onsdag och alla dom är lite större ialla fall :)

Bakis som en gris påväg till stan :P


Sen blev det bakishäng med Rosie Cilla och thaimat <3 Frossat som en gris nu, kollade på någon film också som jag inte kommer ihåg namnet på.
nr 25 ;) haha
.Emma


100207

Godmorgon, då var man hemma efter en helkväll ute. Blev inte som man hade tänkt sig men kul ändå =)  Har skit bråttom nu, sminket och kläderna kvar sen igår så ska ialla fall duscha av mig snabbt sen är det lägenhetsvisning :)  R hänger med också :D Har inte många bilder från igår men några  som komem upp senare. Fan vad sliten man är och ser ut nu, hoppas jag itne srämmer iväg folk haha

.Emma


parteeey

tralalala har börjat förfesten med mig själv ;) haha
 

Måste tagga till nu =)
.Emma


Hot or not

Gött då har man köpt månadskort och vart ute på promenad med cills =) Skit gött väder. Och nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, en jävla blandning av sakerblir det ialla fall haha.

Lack,pärlor,kedjor,spetts, hot or not ?! haha
bikinin kommer inte synas under

Ska försöka fixa bilder på hur det ser ut på sen ;)  Kan bli för mycket så är inte helt säker än :P
 måste jag hoppa in i duschen =)
.Emma


Shalalal

Då var solning och systemet avklarat :)  Ska ut på promenad med cilla nu i mysvädret :D tjoohoo. Får inte glömma att köpa månadskort (!!!!)

Dagens inköp ;)
mmmmm
Ingen aning om vad man ska ha på sig ikväll, hoppas man hittar något nice,.
.Emma


100206

Godmorgon :D  Lördag och jg är ledig :D Ska skuttia iväg och solanu straxt sen till systemet för ikväll blir det utgång,ska nog se om jag kan få ut cilla på en liten promenad sen också  när det ändå är lite sol :D

Köpte en ny mobil igår här ifrån bloggshoppen =) 1800 gick den på. Får lägga upp den nästa vecka när man fått hem den :) Nu måste jag iväg.
.Emma


B-Day, Tack alla :D(F)

Började jobba 14 idag.. fick skjuts av morsan för hon skulle till Allum ändå :) Klart det hade spridit sig på jobbet att jag fyllde år haha. Fick fina blommor av Dennis :D haha  Var rätt ballt på jobbet men ändå gick dagen så segt. Kändes som en evighet.
mammas fina härtsmårgåsar till frukost som man får när man fyller år haha pressent - blir tatto pengar =) fina blommor av folk =)
När jag kom hem så såg jag att Rosie hade vart här och lämnat blommor och ett paket till mig med :D Tack gumman haha :D Käkade skit goda räksmörgåsar och drack lite gott och nu är klockan redan 12.

Lite sol var det på min dag ialla fall =)

tack dennis =) tack mammma :)tack rosie :)
Min fina ring jag fick av R, tack <3

Tack för alla fina sms,blommor med mer :D
.Emma


En Vit Dag

Hehe lite bilder från när jag och Frida va ute med Nikki i den meterhöga snön.
syrran och nikki =)
Pöss på lillen

Haha min lilla hårboll, man ser ju inte ögonen knappt :P
 
klättra klättra i träd haah Ett vitt Lerum
Snön gick ju fan upp till mina knän

Så jag fick fly upp i ett träd =D haha

.Emma


100205

Godmorgon, glömde helt av att skriva igår kväll. Satt och kollade lägeheter mobil och massa grejjer.  Nu är det 3 visningar jag ska försöka gå på ialla fall.  Jahapp och idag fyller man kärring.. 21 :O  Har suttit och svarat på alla fina meddelanden nu hehe.

Min dag ska ju ändå spenderas på jobbet men imorgon blir det Rajjrajj :D:D Tjooho längtar som fan var ju 1 månad sen jag va ute sist så hoppas på en grym kväll då :D 
.Emma 


Ut i kylan

Har inte gjort någn nytta sen jag kom hem, nu måste jag ut med Nikki ialla fall.. ut i kylan igen :(
Bild från igår =) 

.Emma 


Fuck västtrafik

Då var man hemma igen, hade ju hoppats på att det inte skulle vara strul med tåget imorse men det var det. Först 5 minuter sen eller vad den var, helt okej men sen när det stannar på 3 ställen och står still så var det jävligt segt. Hann precis till jobbet, stämplade in 3 min försent ;) haha Men få ju panik när man sitter fast på ett tåg.  Snurr på jobbet idag med, ovanligt? NEJ :P

.Emma


Beige

Hinner lägga upp lite mer shopping :)  Blev en del beige saker hehe

Fransväska - Halva rea priset på Lindex

Skärp och väska från Gina Tricot, I.d Get started kit från Åhlens

Linne från Topshop
haha :D
.Emma


100204

Godmorgon, lyckades vakna idag med. Tack vare pappa haha ofta jag hade kommit upp av mig själv nu. Jobbar skön tid idag, hoppas det inte är nåt strul med tågen bara.  Var ju fan inte lätt att somna igår, tänkte på allt .. ny tattuering,lägenhet,landskrona måste ju köpa ny mobil och bla bla bla men tillslut somnade jag.

Har torskat för Kellogg's red berries så det får bli min frukost idag igen =)

Dags att börja fixa sig.
.Emma


Natti natti

Segt att man sitter här och är på världens partyhumör och måste lägga mig nu. Upp tidigt som satan imorgon, börjar jobba 8 :(  Hoppas man är på sama humör på lördag ;) Då kan det bli riktigt bra :D  Yeye tänkte bara skriva god natt :)

Har ju bloggat som en tok idag, kul att många diggade klänningen ;)
natti natti
.Emma


Flower power & rea fynd

Här är lite av det jag köpte när jag var i stan med R förra veckan eller när det var =)
Ring från Gina

Flower power haha :D Hittade dessa på Lindex 

2 rea fynd från Zara (59:- / 39 :-)

.Emma


Bild bomb

Kom på att jag inte lagt upp alla bilder från när jag och cilla var ute på promenad så här kommer dom sista :D
24/1-10 

söta cillz :D



.Emma


Jag vill ha en lägenhet nu :(

Sitter och kollar lägenheter varje dag, hittar nya jag ville ha men alltid för dyra. Hittad en nyss som ligger skit nära där R fått sin lägenhet, 3 hus ifrån men den kommer ju inte jag ha råd med heller :( Drömma kan man ju göra ialla fall. Det hade ju vart grymt!
blöööö 
.Emma


White Dress

Fick hem min beställning från Nelly i måndags. Vit söt spettsklänning från Rare Fashion =) Jäkligt kort och åker nog upp lätt men om man har leggings under sitter den nog kvar där den ska, ska behållas ialla fall =)  Kanske blir att inviga på lördag ;)


.Emma


Så skönt att vara ledig :)

Helt jävla underbart att bara få va hemma idag :D  Va nyss ute på promenad me syrran och Nikki, tog massa bilder som jag ska fixa in på datorn nu och sen ska jag käka.
I morse
Mys dag, tråkit att ända dagen jag haft ledigt nu på en vecka ska Cilla å jobba haha. Aja kommer mer dagar =)
.Emma


Black shoes

Har tagit kort på all min sopping nu =)  Börjar med skorna.
Svarta Boots   från DinSko (Rean 349:-)

Svarta pumps från Skopunkten (rean 199:-)

Partyshoes från Scorett (rean 399:-)

Black is the shit ;)
.Emma


Jose Gonzalez

Sitter och lyssnar på Jose Gonzalez =)

Crosses

.Emma


100203

Godmorgon, jag har lyckats vakna innan 10 på min lediga dag, gött.  Kan inte fatta hur mycket snö det är ute nu, ska ut och ta lite bilder sen så man kommer ihåg :D  Ska även lägga upp mina senaste shoppingfynd haha :D Så lite har man alltatt göra.
100124
Glömde skriva att jag träffade Sofia igår på tåget (gammal jobbarkompis) Trevligt trevligt.
.Emma


Sjukt seg

Denna dagen har vart en evighets dag.. och massa kaos imorse på jobbet men det ordnade sig rätt bra sen. Är så glad att jag är ledig imorgon. Hade sällsap på tåget hem sen var Cilla så uttråkad så hon tog sig ut i snökaoset och mötte mig vid tåget, vilken pärla ;)  Så vi köpte massa godis och satt hemma här ett tag och tjöta. Nu har jag så jävla ont i magen för jag vräkte i mig allt :( haha
myser runt i morsans morgonrock som hon fick av mig i julklapp :$ haha
Riktigt trött, ska tvätta bort sminket och sen dö ett tag i soffan eller framför datorn.. kollar efter lägenheter hela tiden och nu har jag hittat en ny jag vill ha men det kommer inte gå för hyran är för hög.. fasen :(  Får leta vidare.
.Emma


100202

Godmorgon. Orkade ine skriva något igår, trött och grinig. Nu är det andra dagen det har vart typ helt omöjligt för mig att gå upp ur sängen. Så jävla kallt också så igår sov jag med leggings och mysbyxor och idag mysbyxor och tjocktröjja, fyfan. Jobbet igår gick skit segt och nu längtar man bara tills man har jobbat klart idag sen är jag ledig imorgon :D  Cilla kanske är så uttråkad så hon möter mig vid tåget idag om jag har tur :D haha

Köpte bomben igår så den ska jag allt ta och kolla idag, hoppas på vist såklart :D Ge mig tur! 
.Emma 


100201

Godmorgon, 1 Februari idag och hoppas på att denna månaden blir bra. Fyller år på fredag så på lördag ska jag Cilla och Rosie hem till deras kompis som fyller på söndag och förfesta sen ut, kan bli grymt kul när man är ett gäng.. vi brukar ju max vara 3 stucken när vi går ut annars haha. Och nedräkningen för landskrona kan börja.. den 11 åker jag ner =)

Har vart så sjukt trött idag så det var omöjligt att vakna. så nu blir det bara att fixa sig och sen till jobbet typ. Segt som fan. Vill ha onsdag nu så man är ledig!
'
Sjukt mycket snö ute, hoppas tågen går i tid idag.

.Emma


RSS 2.0