Lördagen ;)

Inte fått tag på några bilder så det blir tråkiga på mig istället :P  Vi började ialla fall hos Vicky, förfest riktigt nice =)  Några blev för fulla och hängde inte med ut,  åkte till stan och det blev exet även denna lördagen. Dansade en massa denna kvällen, på "baren" i fönstret och golvet haha :D  Galen kväll som slutade på kebbabhouse där vi träffade på Niklas och Christian, fyllekäk sen blev det taxi hem =)

.Emma


Ush för måndgar

Yes måndagar e skit när man vart ledig helg, aldrig kul. Men dagen fick rätt så fort ändå, underbart att sluta tidigt med men imorgon blir et att jobba sent.  Har satt igång en tvätt och fixat käk, ska fixa lite mer här snart.  Ska försöka få tag på bilder från helgen men Vicky har alla, så får se om mna kan få dom ;p tog ändå en del cp hos henne hehe.

.Emma


111219

Godmorgon, helgen var galen men mer om det sen för nu ska jag fixa mig snart sen iväg till jobbet. Hela gårdagen spenderades hos S, bakishäng till 100.  Trodde jag skulle börja sent idag men nej upp tidigt, men ska bli riktigt skönt att få komma hem tidigt med så har jag lite å fixa medhär hemma sen, får bli en fixar dag om orken finns.

Och idag fyller Vicky år :D Grattis vännen och tack för en grym helg :D
(bild från gången innan när vi var ute =))
botten upp
.Emma


Update, klänningen

Åååå är så glad att jag pratade med Vicky förut för då hjälpte hon mig så jag kunde se att klänningen vist hade kommit bara att jag inte fått nåt avi, så var och hämtade ut den förut :D  Gött slippa tänka på vad man ska ha på sig,så denna bär jag ikväll woppwhoppp

.Emma


111217

Hellu =) Igår blev det jäkligt stressigt hem för att hinna ner till träningen. Men som tur va kunde morsan köra mig och rosie så då blev det MRL, gött pass.  Sen låg jag på soffan typ hela kvällen. Nu var jag lite duktig och tog mig ner till gymmet imorse, så har tränat 1 och en halv timma, tummen upp. Blev en halvtimma på bandet först (sprang 20) sen lite maskiner sen en halvtimma till på bandet med weight loss programmet, så nu är jag rätt seg eftersom jag gick både ner och hem igen med, går ju inga bussar på helgerna vilket suger.

Är besviken på att jag inte fått hem min klänning jag beställde med som jag hade tänkt ha ikväll :( Så vad fan ska jag ha på mig nu ?! faan

.Emma


111216

Godmorgon, jobbet igår gick väl ändå okej, ålkte hem till lerum efter så nu vaknade jag för 1 timma sen typ hehe. Sitter med hårfärgen i och efter det får jag ta mig iväg för att sola :p, sååååå gött å vara ledig :D
saaakna
.Emma


111215

Godmorgon =)  Gårdagen på jobbet var så jääävla seg, kunde åka med Azra hem ialla fall vilket var jäkligt nice, slippa bussen och allt folk för en gång skull. Åkte hem och bytte om till myskläder sen åkte jag hem till Sofia så hade hon lagat skit god mat :D  Så vi käka tog ett glas vin och tjöta sen fixade hon lite med packningen och så, för nu är den skiten påväg till USA :P  Efter det åkte jag hem till S så kollade vi på fast and furious tokyo drift och chilla.  Gött att jag ändå kom upp hyfsat tidigt idag för jag hade bestämt mig för att ta mig ner och sola, så det blev en halvtimma på bandet med :) Alltid nåt hehe.  Nu ska jag fixa lite sen iväg för att jobba, äntligen dag 6 av 6 sen ledighet 3 dagar :D Sååå gött hoppas dagen går fort.

.Emma


111214

Godmorgon, då var det dags att jobba tidigt idag med, är sjukt trött nu då man knapp sov nåt igår natt och nu inatt stod det också 5 timmar innan klockan skulle ringa,  tur att det snart är ledig helg :)  Igår var det jävligt gött att träna ialla fall kan jag lova, körde 5km på bandet sen CX en halv timma, gött gött gött.  Efter jobbet idag ska jag träffa Sofia eftersom hon åker till USA och ska vara borta 1 månad den jäveln :P Inte alls avensjuk.


hehe bild från hennes maskerad :p
sofia
.Emma


111213

Hellu, är jäkligt seg idag  när man sovit 5-4 timmar, åkte iväg vid 6 imorse sen var det såklart heldött på jobbet vid 7 när jag började och fram till typ 10 säkert och lagom tills jag fick mina tidiningar blev det mycket så då vände det till stress istället, kul kul. Fick ändå sluta tidigare idag vilket var jäkligt skönt för jag mådde inte så bra på jobbet idag sista timmarna.  Men men blev en sväng in på Åhlens för å köpa mascara och så efter jobbt sen hem och käka och nu sitter jag här och dricker lite kaffe och väntar på att jag och rosie ska ta oss ner till gymmet.

mm charmig bild från förra lördagens festande. . .

.Emma 


111212

Så då var det några dagar sen jag skrev här igen, så va har jag gjort . . . kommer inte ihåg. Jobbat helg ialla fall vilket vart seg och 11-19.15 idag. Imorgon börjar jag tidigt och måste komma in redan vid 7, oooorkar inte. Så nu håller jag på å tvättar och ska straxt hoppa in i duschen så det är klart för imorgon.

.Emma


111208

Godmorgon, igår sov jag ju bort dagen till 11.30, tro fan att jag gorde samma sak idag igen, tröttkoma JA. Fan också. Jobbet var segt  igår men ändå glad att jag jobbade kväll för dagen hade vart skit strulig där. Efter jobbet drog jag hem till S en stund, kollade på Fast & furious.  Nu blir det att jobba samma tid idag igen, torsdag. . . kan bli mycket.

.Emma


111207

Tjooo, haft en lite paus ellr mer ingen ork  så får skirva så inte mamma blir orolig ;) haha. Kommer inte riitigt ihåg allt man gjort men i lördags var det utgång ialla fall, har lite cpbilder  från innan det  som får komma upp här sen, kan bjuda på 1 nu =)

Igår var jag ialla fall leddig och det blev träning med Rosie =) Misslyckat som fan då både jag och hon hade så jävla ont i benen och vi skulle köra vårat program i 40 min på bandet, men vi tog oss igenom det haha, smärta kan jag säga sen blev det Yoga fast vi drog efter halva för vi orkade inte vara srriösa :P  Nu bär det av till jobbet om ett tag, jobba sent idag och imorgon, kul kul.
.Emma


RSS 2.0