då var helgen över

Skönt det men nu har man måndag-torsdag kvar på jobbet. Otroligt segt dag som vanligt, så gött att man jobbar skön tid imorgon ialla fall.
imorse,
Inte mycket att skriva nu eftersom man inte gjort nåt annat än att vara på jobbet idag.
.Emma


101031

Godmorgon, har lite bråttom eftersom jag låg och drog mig ett bra tag, inte laddad någonstans för idag.  Nu har man dragit tillbaka klockan 1 timma också,, tur att jag kom ihåg det.

en gammal bild på skrutten :D

Dags att börja stressa lite ciao
.Emma


kill me

Lönehelg och jag jobbar lördag-torsdag. ALLA ska ut idag, fan vad segt det här är kan jag lova. Och dagen på jobbet har gått sååå långsamt. Längtar äckligt mycket tills på fredag när jag är ledig, aja nu är det bara 5 jobbdagar kvar :/  kill me.

Hemkommen efter jobb. .

Jobbar typ samma skit tid imorgon fast lite längre.  Jag får la tvätta å fixa matlåda tills imorgon och sånt skojj nu när alla har kul :( åååååååååå
.Emma


101030

Godmorgon, meningen var ju at jag skulle fått boka en tatueringstid igår men när vi väl kommer dit stpr det att dom bara har öppet måndag till onsdag =( Fan, får göra ett nytt försök på måndag =)  Åkte iallafall med hem till Lerum, gick och sola och sen busade en massa med lillen :D  Sen blev jag hemkörd lagom till Idol så satt och kollade på det och halvsov i soffan.
bild - föra lördan
Nu börjar min 6dagars jobb vecka, kul kul längtar som fan till nästa fredag då man är ledig! Jobbar till 19.15 både idag och imorgon, bra pengar man fan vad segt det är!
.Emma


101029

Godmorgon, ingen bra dag. Morsan ringde halv 9 då jag hade tänkt att gå upp men inte haft någon lust förräns nu.  Hon kommer snart hit så ska vi se om vi kan boka tatueringstid för mig och sen åker jag med till Lerum, har Nikkiabstinens haha :D

Bebis å jag sist jag va där =)

.Emma


Vem fan vill gå ut nu ?!

Serriöst det pissregnar och blåser åt alla håll och jag har bara ett trasigt paraply, lyckat Emma! Ska gå om 1 timma får hoppas det lugnat sig ute då, ooorka vem fan vill gå ut nu ?!  Skulle bara vilja ligga i min soffa idag och dö!  Sitter och lissnar på min nya favorit, John Mayer <3 Ska ta och fixa lite käk och fixa mig själv nu!
nån anna gammal bild jag inte laggt upp
.Emma


101028

Åååå hade planerat att gå upp tidigt och dra och sola innan jobbet  men istället väljer jag att snooza så nu vaknar man och  måste hoppa in i duschen om 10 min typ, riktigt segt.  Har bytt tid med Linda idag för hon skulle fixa en grejj,så jag jobbar stängning,.  Igår kväll dog jag bara i soffan, kollade på Greys och snackade lite med Vicky sen.
gammal bild
.Emma


@ lördag på trädgårn

I lördags var det utgång =) Förfestade lite hemma sen tog jag mig till Partille och Vicky =)  Galen väg dit men det gick ju fint hehe.  Fortsatte förfesten med Vicky Andreas och Robin =)  Spelade nåt kort drickar spel med Vickys speciella kortlek hahaha sen blev det stan, hamnade på Trädgårn =) Kul att Amedeus jobbade, sen träffade man på Jess och några mer, galen kväll med massa dans och sköjj =)  Inga bilder från kvällen mer än denna,

Sen blev det efterfest hos mig med Jess och S,och L, kul kul att man drack fortfarande vid 9 på morgonen, ball kväll ialla fall =)
.Emma


101027

Halååå ja, jag lever bara inte orkat skriva nånting på länge. Vai Grekland och det suger att vara hemma kan jag lova, nästa mål är London i Februari =)  Dags att börja spara.  Första snön  kom  en dag också, farsvann lika fort igen, tur det är inte redo för den än!

Mycket har hänt sen sist men ändå så har inget hänt hehe. Har vart ledig idag så har haft en lite fixar dag, vart ute med sopporna,vart och handlat, städat, betalat räkningar och skit. R var här en stund också för hennes internet har gått sönder så hon betalade sina räkningar härifrån.  Belönade mig själv med  lite vin och en degstund i soffan med Elle nu när jag vart så duktig idag ;)

bästa!
Har gått 2 dagar då jag inte vaknat av klockan men imorse vaknde jag 5 min innan av att jag grät, drömmar drömmar inte ofta man kommer ihåg men ibland är dom jobbiga, saknar er !
.Emma


Valand

Helgen som va, hinenr knappt skriva nu men har aldrig åkt så mycket taxi i mitt liv haha från förfest till förfest tillstan till ett annat ställe i stan sen hem till v sen dagen efter hem, ajaja dyrt det men men gött.  Va va ett gött gäng ialla fall sydn att det inte blev riktigt att alla hamna på samma ställe bara ,. men Valand blev det för mig cilla och rosie iaf =)
i lördags
.Emma


Packning pågår =)

Guud jobbet idag har vart katastrof, allting som går har krånglat och det har vart massa snack och bråk och jag vet itne allt, helt trött i huvudet nu. Denna lilla semestern kunde inte komma lägligare kan jag lova! Har börjat packa men det går inte så bra :/ ska färga ögonbrynen med och så men just nu orkar jag inget så tar en kaffepaus :P

får ialla fall träffa denna lilla skiten idag igen =)

.Emma


101006

Godmorgon, så glad att jag har fått byta denna tiden idag och slutar tidigt, annars vet jag inte hur jag skulle hinna med allt, jobbar till 3 sen måste jag köpa lite grejjer, sen hämta ut ett paket  och sen he och börja packa och fixa, sen blir jag hämtad på kvällen så ska jag sova i Lerum =)

Jag och min sessa igår

Får ta och börja fixa mig nu
.Emma


101005

Tja tja, känner att jag inte haft ork eller tid att lägga upp nåt här men så får det vara ibland.  Dagarna går ju äckligt l¨ångsamt nu bara för jag vill iväg, men det är snart nu :D Torsdag morgon drar vi :D:D  Va ute i helgen och igår växlade jag pengar å shoppade lite med syrran, sen drog vi hit och dega och fixade käk =)  Skulle koka kaffe och glömde av det på spisen så när jag gick in i köket typ 1 timma senare var fönstret helt immigt, var som någon hade duschat där inne haha, kändes som det skulle sprängas :P Sen skulle morsan hämta syrran och skrämmer oss genom att kasta tamponger på fönstret hahaah  pucko!
nån dag
Ska fixa mig snart sen till Lerum och färg ögonfransarna, sen blir det hem och hälsa på min bebis lite :D  Och sen jobb.
.Emma


RSS 2.0