100731

Tjoho,  gick upp 04.30 imorse och kunde inte somna igår, så är heelt slut nu.  Har vart nära på att somna 100 gånger här hemma. Lite kul att massa kom as bakis/fulla till jobbet idag haha fattar inte hur dom pallar, iförsig började dom inte kl 7 som jag :p  Heldött på morgonen på jobbet sen blev det galet, fullt ös.  Jag var för trött för att orka så var överglad när jag fick gå.  Sen åkte man hem och fixade lite käk =)

Grönsaker med ris och chillisås, rätt gott =)

Pappa var här och fixade när jag kom hem från jobbet, och han är kvar än hehe. Sätter upp det sista kaklet nu. Gött som fan att jag kan diska i köket nu, känns så jävla ofräsht att behöva göra det i handfatet på toaletten haah .  Och det viktigaste av allt idag, CILLA ÄR HEMMA IGEN :D 

.Emma


Köttbullar på Ikea :P

Helluu, är jävligt seg nu asså men kommer väll inte kunna somna för det, kan aldrig göra det på fredagar när man vet att man ska upp så tidigt för att jobba imorgon.  Har fått gjort lite mer skit i köket nu, pappa satte upp nästan allt kakel, han ska ta det sista imorgon :) gött.

Tog en liten bild på han imorse haha

Vi åkte iväg en sväng sen för att köpa lite grejjer, så mötte vi upp Rosie på Ikea, käkade köttbullar med potatis, helvete vad mätt man blev. Kan inte fatta hur farsan fick i sig 20 stycken haha .

Hittade lite mer grejjer här hemma, och nu det sista, kokbäcker haha. Skattjakt hemma hos mig nu.

Invigde min randiga tröjja idag som jag köpte för ett jävla tag sen :P

& min grymma ring som jag köpte i Dublin :)  Döskallen från glitter och den lilla pressent.


Fredasmys

Nu blir det snart sängen, 2 dagar kvar sen ledig på måndag.
.Emma


NICOL TROUSERS

Blev lite smått kär i dessa leggings från Gestuz (899:-)


.Emma


100730

Jobbade stängning igår och började 8 idag. Hade ju turen att få lyx tid ialla fall när man ställer upp på att jobba extra, 8-12 ;) gött ere!  Pappa sov hoss mig igår eftersom han ändå va här så länge så jag fick åka med han när jag skulle till jobbet, perfekt. Spöregn här nu, hela kvällen igår och det håller fortfarande på :(  Hoppas denna helgen går fort, har ju imorgon och söndag kvar på jobbet. Men nästa helg är jag ledig och då blir det nog att festa hemma hos Anita, massa från jobbet ska dit så det kan bli jävligt nice :)  Lite kul att alla i personalen köpte en blomma och gav till bossen idag för han har haft det rätt jävligt nu, han blev ju skit glad ialla fall :)
bild från i onsdags
Nu ska jag och farsan fortsätta renovera köket, hittade en lite grejje där idag med som vi ska kolla upp. hmm kan bli  bra :D
.Emma


Några 1000 fattigare

Tänkte lägga upp lite av det jag kom hem med från Ullared i söndags =) Blev ju en del :)
skålarkaffemuggar som jag lovat mgi själv att komma hem med :Dtitta vad rosie hittade till mig :DLite att läsa =)
sovlinne :)gråa myskläder& svarta :Pokej lite onödigt får man köpa :$påslakan,lakan & gardiner =)tavla =)
Sen var det en jävla massa nödvändiga saker till köket och badrummet och lite annat men här va lite ialla fall :)  Får hoppas det inte tar allt för långtid innan man drar dit och shoppar loss igen hehe. Nöjd!

.Emma


100729

Goodmorgon, väckarklockan hjälpte la sådär. Blev att jag låg och drog mig en extra timma hehe.  Regnigt och grått tråkväder idag med så då blir man ännu segare.  Fick ialla fall lite färg från igår så nu känner man sig inte heeelt kritvit längre! Ska straxt hoppa in i duschen å sen blir det frukost .

Gooodmorgon :P

.Emma


Årets första Sverige dopp :D

Idag var en fixar dag men eftersom det har vart kanonväder bestämde vi oss för att åka till havet några timmar :D  Jag morsan & farsan :)  Så jag har ialla fall doppat mig 2 gånger här i år nu :D
Näset <3

Sen har vi vart och kollat på kakel och det är också köpt nu. Hoppas verkligen det blir bra men är osäker. Lite segt att tvättmaskinen började läcka när mami skulle lära mig tvätta så nu måste den fixas också.  Tur att pappa är byggare/fixare bobb så han ska hit imorgon och fixa massa :D


Lagade mat också sen med mamis hjälp, blev en skit god kyckling och pasta sallad sen fixade jag även lite för imorgon så jag slipper det då =)  Så ska man komma ihåg nu hur man gör allt, kan bli svårt :P

Nu blir det snart sängen, jobb imorgon. Börjar sent men ska försöka komma upp tidigt ändå hade jag tänkt mig. Har nu förstått mig på en av mina nya väckarklockor så den ska förhoppningsvis ringa imorgon hehe .

Natti natti

.Emma


100728

Gooodmorgon, fullt med sol och jag är ledig :D  Har massa att fixa men mamma och dom skulle passa på att dra till havet en stund ialla fall så jag hänger på där :)  Så blir det fixa efter det.

trött som fasen imorse

.Emma


träffat på gammalt folk =)

ååå vilken seg dag, kaos på kvällen men men som vanligt. Kul att Andreas jobbar nu, inte så ofta man träffar han.  Hade sällskap till stan med av 2 stycken jag knappt känner från jobbet, men men bättre det än att sitta ensam =)  Så jävla kul när Stina och Moa va inne idag :D Fan inte träffat dom sen förra sommaren då jag var med dom jävligt mycket. Tråkigt att det blir så men vi ska försöka ses snart ialla fall :)

Jag och Stina på GBG kalaset förra sommaren =)


Har diskat å så nu, så nu blir det sängen, Ledig imorgon :D ++++++
.Emma


100727

Godmorgon, lika kasst morgonhumör som igår. Sjukt irriterande att pappa hjälpte mig ställe in 2 väckarklockor igår men att ingen av dom ringer :@  Det är skit fint väder nu, orkar inte jobba idag :( Och jag skiter i att jobba på fredag, fan har ju bara bajs tider!

Gammal bild . .

Får ta och hoppa in i duschen snart . .
.Emma


Första dagen avklarad :(

Så första dagen efter semestern då. Inte kul, fick såklart rastschemat som vanligt och min kassa gick sönder å blööö . Det första man såg i omklädningsrummet var en lapp där dom undrar om jag kan jobba extra på fredag vilket betyder att jag bara har onsdagen ledigt denna veckan. Tror inte jag pallar det + att jag fortfarande har mycket att göra hemma. Köket ska ju fixas  nu också.

saknar min bebis nu!
(L)
ÅKte hem sen så var ju farsan här för jag skulle få min bänkskiva till köket. Dom sa att dom skulle komma mellan 15-21 men aa 21.30 . så kom rosie och fevo förbi på en ciggis med =)  Är fan heelt slut efter denna jävla dagen så nu blir det att nana kudden snart, jobb imorgon igen!
.Emma


Ullared <3

Så rosie kom och hämtade mig igår straxt efter 8 så åkte vi och tankade. Hade lite promlem men det löste ju sig haha :D  Hade tur att det inte var någon kö in till Gekås men jävlar vad folk det blev där inne sen.

Käkade så jäääävla god räkmacka där efter vi vart inne ett tag =)

Det mesta man köpte var nödvändiga saker, massa grejjer till badrummet och köket och skit, sen blev det ju lite mer grejjer också men tycker jag höll bra på det onödiga även om man kom hem några 1000 lappar fattigare :$ hehe. Vagnen var ju full kan jag säga!


Dom höll på att spela in till tv när vi var där också men vi såg aldrig när dom filmade hehe.  När vi väl var klara blev det käk igen :D  Min lilla tradiotion när jag är där: Bakad potatis med räkröra <3 muummma

Får la se när man åker dit igen men innan jul hoppas ja :D  Får börja spara haha
.Emma


100726

Måndag och nu är min älskade semester slut, tillbaka till verkligheten :(  Diskade och fixade mat igårkväll och höll på att plocka massa grejjer. Men sen när jag väl skulle sova så var det ju omöjligt. Var så jävla nojjig över att försova mig vilket gjorde att jag har vart vaken till och från sen 4 imorse. Hade bestämt mig för att gå upp kl.8  men efter en stund kollade jag på klockan igen när jag höll på att fixa kaffe och märker då att jag har fått upp 1 timma för tidigt, bra Emma! Aja nu är man ju uppe iaf.
nån bild
Helt blå himmel idag med så kommer väll vara kanonväder. . och jag sitter inne 11-19, fyfan :(  Inte redo för att börja jobba än !
.Emma


Hemma efter en heldag i Ullared =)

Haha guud nu är man seg, håller på att packa upp allt men tog en liten paus nu =)  Kommit hem med massa nödvändiga grejjer + lite till =)  Får ta och fortsätta
imorse
.Emma


100725

Godmorgon, idag är min sista semesterdag :( Känns åt helvete!  Skulle vakna imorse tidigt men somnade om, tur att rosie kom upp och ringde mig så jag vakna :P  Nu har man fixat liet och så, drar snart iväg med R till Ullared :D  Sjukt längesen jag va där, kommr bli nice :D  Ska försöka att inte köpa för mycket onödigt nu när det är som det är med pengar hehe
Vi i fredags
.Emma


Ego pics från gårdagen

Det blev min vita spettsklänning från Lipsy som jag hade på mig igår =) Köpt i Dublin =)


.Emma


PORT DU SOLEIL

Så lite om gårdagen då :D  Förfestade hemma medans jag fixade mig, öl och vin, gött gött.


Sen tog jag bussen till rosie vid 9 nångång så fortsatte förfesten med henne och Annelie =)  När klockan började närma sig 11 tog vi taxi till Vasastan. Dumma jag ramlade så nu har jag sår på knät och ont i röven hahaah :(

Förfeeeest =)
jag och rosie =D
haha snöggingar




Träffade på Annelies kompis på Vasastan så vi åkte med dom till PORT DU SOLEIL, aldrig vart där innan men det va sköjj :D  Lite för mycket dricka så var ostabil men kul hade man :D  Efter det blev det fyllekäk och sen hem till hennes vänner så satt vi där ett bra tag och tjöta. Lite kul att en av dom firade  vi nyår med för några år sen haha .  Sen tidigt på morgonen blev det taxi hem, så inte alltför många timmar sömn inatt inte. Får se om jag får dom andra bilderna som vi tog hemma hos Rosie men det var inte heller många, så tråkigt nu när jag inte har någon riktig digitalkamera :(  alla bilderna är tagna med mobilen här :P

Yeye en bra utekväll var det ialla fall :D
.Emma


100724

Goodmorgon, vaknade för ett tag sen av att lilla rosie ringde och väckte mig. Tur det för har inte hört klockan över huvud taget hehe. Blev sent igår, va väll hemma vid 6 tiden eller så. Inte många bilder men några  kommer upp här sen =)
Solen kom fram tillslut igår :D


Helvete att jag inte hat cola hemma, oooorkar inte gå och köpa!
.Emma


maaaat

Gött disken är klar och jag klarade att laga mat själv haha :D  vuxenpoäng till mig ++++ Det blev fiskpinnar ris och remoldsås eller vad fan det heter ;)

Har bara suttis på balkongen annars och stekt och ruckit vin och öl, as gött :D  Kom nyss ut i duschen så om ett tag bär det av till rosie =)
Funderar på nån av dessa klänningarna ikväll, men tror det bär åt den helvita i spetts =)

Nu blir det att forstätta hinka och fixa sig ;)

.Emma


steeeker

Nu är det gött på min balkong vill jag lova, så ska sätta mig och steka lite ;)  Har bestämt mig för att hänga på Rosie och Annelie ut efetrsom jag inte vart ute på länge och jobbar nästa helg. Så ikväll blir det party :D

Bild från igår
klänningen köpt i dublin, så jävla skön :D
.Emma


All night long

Alexandra Burke ft. Pitbull

.Emma


100723

Göttans kom upp hyfsat bra tid idag men  jag har inte hört klockan. Har sovit här 3 nätter nu och varje natt vaknar jag klockan 6 på morgonen och är skit pigg, men somnar om fort igen som tur är, men störande ändå för när jag väl ska upp då kommer jag ju aldrig upp men 6 på morgonen jo då går det ju skit bra haha .  Har ställt in all disk nu och ska börja med kläderna igen,  sen fixa alla papper jag har över hela soffan om jag orkar.
Bild från igår kväll =)  rooosa nätter +++

.Emma


trötter

Lite kläder till fick jag inlaggt ikväll ialla fall ,men har massa att testa för att se om jag ska ha kvar eller ge bort så det får jag fixa imorgon eftersom jag inte har någon lampa i hallen än och ingen spegel i sovrummet :P  Nu börjar det närma sig nanedags, får hoppas jag kommer upp tidigare imorgon, kanske blir utgång på kvällen men osäkert än.  Hoppas fortfarande på sol!

Natti natti
.Emma 


Emma och rosie fixar ;)

Så vad har man gjort idag, jo försökt fixa garderoberna vilket inte är klart är, min säng var heelt full med kläder förut. Pappa kom hi förut så fixade vi en kran till mitt kök eftersom jag måste byta nu när jag får bänkskivan och allt.  Han fick med sig en liten påse med kläder till syrrorna ialla fall =)  Ska se om jag orkar rensa mer nu ikväll .
Mitt sovrum förut . . kaaaaoooss

Vid 4:A tiden var det allt gött väder :D
på balkongen =)
Sen kom rosie hit för vi skulle fixa middag tillsammans :D  Dagens uppdrag var en pasta vid käkade i Dublin vilket vi lyckade ganska bra med + att jag får lära mig laga mat ;) hahaah

Pasta med kyckling och champinjoner =)

Sen har vi suttit här och kollat igenom bilder och skit från Dublin :D  åååå sakna. Tog någon öl med och jag ska ta några til för det är så gött :D  Skönt att vi har så jävla nära till varandra nu :)  Dags att forstätta med kläderna.
.Emma


Jay-Z

Har inte hunnit fixa med videor och bilder från Dublin men en video har jag ialla fall laddat upp så den kommer här nu :D  Jay-Z, trodde inte han skulle vara så grym live som han var, riktigt bra :D  Kolla och njut !

.Emma


100722

Goood morgon, råkade somna om till 11 men gött med lite sömn.  Skulle fixa omelett till frukost som blev mindre lyckad, men den gick att käka ialla fall haha .  Fattar inte vart sommaren tagit vägen ?! Det är ju varmt men solen  ser man ju för sällan. Vill bli brun nu ju!
100721
Nu ska jag börja fixa lite här hemma, segt segt
.Emma


sängen nästa

Nu blir det sängen nästa, inte fått mycket gjort nu sen morsan och farsan åkte, så jävla trött.  Får försöka ta tag i det imorgon istället  men mest av allt hoppas jag på kanon väder så man kan åka till havet och få massa massa färg för det behöver jag verkligen nu! Imorgon kommer rosie över  så ska vi laga mat :D  Ska försöka fixa en as god pasta som jag käkade i Dublin, får la se hur det går ;) 

.Emma


fixar å fixar

Hallå så, fan vad dagarna går fort nu, fast ändå känns dom hur långa som helst.  Har blivit lite finare i lägenheten nu efter morsans besök haha :D  Vi har ställt ner lite skit i förådet och så, gött att få undan det.  Va och kollade lite på kakel förut med för dom ringde från Ikea förut idag och jag får min bänkskiva på måndag redan, trodde minst det var 2-3 veckor kvar tills det skulle komma. Göttans då blir köket klart fortare än jag räknat med :D  Ska ha svart kakel men vet inte riktigt hur det ska se ut än, får kolla vidare. Och nu fungerar datorn som den ska ockå så här kommer en bild från igår =)
på besök i lerum ;)
Ska försöka komma i säng tidigare idag för är helt sluuut.  Nu måste jag fortsätta fixa lite här :P
.Emma


100721

Godmorgon =)  Blev ju en tripp till Ikea igår med morsan, köpte nödvändiga tråkiga saker men men sånt måste ju köpas också. Åkte med he mtill Lerum sen och packade dom sista sakerna, det ända jag har kvar där nu är mitt vitrinskåp som ska lackas om svart =)  Käkade grillat  och åkte och handlade lite mat.


Träffade på min kusin som jag inte träffat på minst 11 år i affären och han var ju tydligen elektriker, perfekt ;)  Så han kom hem till mig senare och fixade tvättmaskinen, satt och fikade och tjöta ett bra tag med. Fick ju höra många saker jag kommer förtränga och mycket annat.

Just nu - jag är körd, så jääävla körd haha  kan ju inte skriva för mycket här för jag vet att syrrorna snokar ;) 


Farsan fixade något virus program så allt är världelöst nu, kan inte ladda upp bilder på bloggen :/ ska försöka fixa det annars blir det ju skit tråkigt.  Skulle egentligen åkt till havet idag med men var så kasst väder imorse, ser ut som det börjar klarna upp nu =)  Nu är det dags för frukost och en låååång dusch!
.Emma


100720

Gooodmorgon =)  Första nattn här gick ju bra, tog ett bra tag att somna bara och som den jävla nörd jag är var jag tvungen att sova med en liten lampa tänd :$ ahah (hemma) brukar jag ju sova i källaren med nedragna persiener och helt mörkt men men det ska väll ta ett tag innan man vänjer sig. 
Vaknar upp till sol i alla fall :D

Sitter och dricker kaffe nu framför datorn,ska snart fixa mig lite så kommer morsan snart, sen blir det Ikea ;)

Tråkigt värre dog min kamera i Dublin, den fungerar inte alls nu, rätt så misshandlad :P haha så alla bilder är från mobilen eller systemkameran om jag orkar ta upp den men just nu är det enklas med mobilen :)
.Emma


I'm baaaaack ;)

Tjaaa det var ju ett tag sen man skrev, så här har ni Hanna och Cilla ;) haha . Var i Dublin förra veckan och det var något av det roligaste jag vart med om, synd att vissa saker blev som det blev bara, mer om det någon annan gång ;) Första natten i min lägenhet nu, känns konstigt men skönt :) Soffan, sängen och tvn + dator är uppe, tvn står iförsig på golvet å har saker övrallt, köket är kaaaaos men det får vara såhär ett tag. Har hållt på sen 9 imorse så är sjuk seg nu.  Igår trodde vi det skulle vara fint väder så vi åkte till näset för att göra första sverige doppet som man inte hunnit med än, men det var ju misslyckat, aja gött att bara sitta där ett tag ialla fall :D  Här är lite bilder från mobilen från veckan .
hittade en kjol jag aldrig använt så den fick invigas =)
Nån solig dag, conversen och brillorna på ;)

Näääset en mindre solig dag :P

Sötaste rosie letar pissställe i näset hahaaha :D

Ska ta och försöka sova nu, läskigt haha :D  Mosan kommer hit vid 10 imorgon så ska vi till ikea en snabbis, känns serriöst som jag bor där och på onoff och net on net nu typ haha  natti natti
.Emma


100703

Godmorgon, då har jobbhelgen börjat :(  Vill baar att den ska gå foooooort, semester på måndag. Åkte till lägenheten och lämnade in lie saker igår annars gjorde jag inget speciellt, grinade för att Brasilien åkte ut VM när dom mötte Holland :@ men men thats life!  Skönt att sluta tidigt idag, får hoppas det är fint väder då så man kan få några mer soltimmar, all min färg är ju som bortblåst :( !
.Emma


100702

Godmorgon, kom upp senare änplanerat som vanligt när jag är ledig, men det är sol  idag ialla fall :D  Så ska ta och sätta mig ute snart.  Glömde skriva igår att jag fick reda på att 2 till på jobbet har sagt upp sig :( John och Anton, tråkigt som fan. Hela personalen byts ut nu typ känns det som.
bild från ett tag sen
.Emma


100701

1 Juli och jag är nu ägare till min lägenhet :D  Åkte iväg imorse till tapetlandet och hämtade mina tapeter som hade kommit sen skulle vi till min bankman för att fixa dom sista papperna och så. Vi körde villse när vi skulle dit och kom sent, skämmigt som fan. Allt gick bra där och nu har jag fått alla nycklar och så :D  Så skönt känns det att den nu är min. Sen åkte vi och lastade in lite saker i lägenheten och sen hem. Varmt som fan idag med när ja ska jobba såklart. Så jag var tvungen att fixa mig när jag kom hem och sen dra till jobbet. Och jobbet var ju mindre kul idag men tiden gick lite fortare ialla fall.  Jävligt stressigt på slutet bara så vi kom ut rätt sent.  Sååååå skönt att vara ledig imorgon så man kanske kan få lite sol på sig, behöver det som fan nu! Mindre kul att man ska jobba helgen men sen är det semester :)

.Emma


RSS 2.0