110531

Godmorgon =) Äntligen fint väder, är riktigt varmt nu ju :D Hoppas verkligen det håller i sig när jag är ledig för idag ska jag jobba sent och imorgon tidigt, sen jävlar 4 helt underbara lediga dagar med förhoppningsvis massa massa sol :D Och idag tar bäsa Milla studenten, grattis :D:D Synd att man inte kunde vara med och fira.
en trötter jag igår
.Emma


Bättre sent än aldrig ;)

Lite bilder från farsans 50-års fest ;)

botten upp


stabil hemgång haha

tack rosfjärt för all hjälp

bruumbrumm
mami :D
.Emma


110530

Hellu, igår vaknade jag rätt sent så  fick stressa å fixa mig sen iväg å jobba hela dagen, vaknade senare än planerat idag med och hade ingen kul tid idag heller. Morgonen var kaaaos, som vanligt jag och tidningarna som jag ändå fick upp fort idag, men alla kassor fick typ sönderå  massa bös, men men det löste ju sig efter några timmar haha. Skönt å vara hemma men nu måste jag sätta igång en tvätt och så, kul kul. Ingen bra dag!

.Emma


BAAAARCAAAAA

Inga ord, bara kärlek. 3-1 :D:D:D:D BAAAARCAAAA!!!!


.Emma


Lördagen klar, nu final Champions League :D:D

Helluu,  vart mycket på jobbet på dagen men kvällen var rätt lugn, kul att både milla och Bella jobbade :D Gör allt mycket roligare. Och är så glad att jag slutade vid 7 idag för nu hinner jag se Final i Champions League, Barcelona-Manchester United , feeeeeeeeeeeeeett ända som saknas är öl men är väll lika bra att inte dricka för imorgon är det långdag på jobbet, blää. Koooom igen nu Barca :D:D:D:D wohooo final

.Emma


110528

Godmorgon, igår låg jag på soffan typ hela dagen, kollade på talang och Wallander, mindre kul. Men nu börjar jobb helgen, inte sugen alls. Men nästa vecka bli bra, är ledig torsdag-söndag, fast jag jobbar fram tills dess. :D:D:D:D Så blir kanske lisse med Rosie på onsdag och utgång med Stina på helgen, får se :) Oavsätt är det skönt att vara ledig, och är så glad över att jag har mitt gamla nr tillbaka, även om min telefonlista består av typ 5 nr nu haha. Aja dom viktig iaf =) Har fortfarande inte kommit på vad jag ska skaffa mig för mobil, vill ju ha nån bra som int kostar allt för mycket. hjääälp!

.Emma


110527

Som jag trodde fick jag jobba över igår, men idag är jag ledig så tog lite sovmorgon.  Har vart iväg och solat med =) Gött som fan när det är sånt skitväder, men jag kommer aldrig igång med att fixa det jag måste fixa, för lat idag. Är skit sugen på att shoppa men har inte hittat något som jag känner skriker Emma :P Så håller mig, lika bra för jag har inte råd ändå haha. Har fått resfeber nu med, vill verkligen iväg!!! Både milla och Vicky åker om bara några dagar =(  Å Vicky som ska vara borta 2 månader, fyfasen!!!

.Emma


110526

Godmorgon, inte sovit bra inatt heller, vaknar 100 gånger och drömde nån skit skum dröm om att jag hade skaffat mig 2 stora jävla ormar :S Är livrädd för ormar ju haha. Det var jävligt mycket på jobbet igår, men inte så konstigt, folk fick ju lön, kommer nog va lika mycket idag.
igå¨r
Hann handla efter jobbet också som verkligen behövdes, men det va bara för jag inte sa ja till att jobba över som jag hade fått gjort annars. Sen när jag väl kom hem blev det mys med Hugo framför Off the map med glass :D

.Emma


Hypnose

I mitt paket, ääntligen en riktig mascara :D Har  haft gamla som jag har fått överleva på senaste haha.
Lancome - Hypnose

.Emma


Veronica Maggio

Yes vi var ju och såg Veronica Maggio på Lisseberg i Fredags, hade tänkt att skita i att gå från början för det stod att det skulle regna och så men vi hade tur med vädret och ångrar inte att jag gick dit för hon va grym! Tråkigt nog filmade jag, jag kommer på mobilen som blev stulen, men har några videos från kameran :) Jävlar vad det blev röjj när hon körde den låten :D 17 000 var det där på lisse, riktigt grymt folk stod uppe i berget och dom hade spärrat av ingången. Vill lätt se henne igen!

7 sorger

hahaha


Mitt hjärta blöder



kääärlek
Snälla bli min

.Emma


110525

Godmorgon, då var det äntligen 25 och jag har fått min första riktiga lön på länge, synd bara att mobilen blev stulen och massa annan skit så får leva snålt ändå. Så jävla tråkigt.  Igår gjorde jag absolut ingeting men idag orkade jag mig iväg till apoteket, va där när dom öppnade som tur var annars tar det alltid sån jävla tid sen hämtade jag ut ett paket =)
i måndags
bebis myser isäng i morse =)
paaaaket till mig :>d
Ska betala massa räkningar nu =( tråk, sen blir det att jobba sent idag, och imorgon, serriöst de tidigaste jag slutar på hela veckan är 19.15, kul liv, ciao
.Emma


Fredagen började på Chez =)

Fredagen blev riktigt  bra dag =) Mötte upp Vicky, Milla, Bella och Thereze i stan vid halv 4 så drog vi till Chez. Gött väder, uteservering och öl <3 Satt där några timmar och tjöta drack och käkade innan vi skulle vidare till Lisse.

haha sköönaste bilden
Vicky & jag <3

Sen väl på lisse var det så sjukt mycket folk, men vi lyckades ta oss fram och in rätt så fort ;)(17 000 ?!!) Så då var det dags för att se Veronica Maggio som var grym live. Stod rätt långt fram med, ska slänga upp lite mer sen men här kommer en bild ialla fall =) Alla blev rätt dåliga för min kamera suger tyvär :/

Hon körde alla bra låtar och var klockren :D  Efter lisse  tänkte vi att vi sätter oss någonstans å tar några öl till innan hemgång, fast då blev det bara jag Vicky och Milla, sen kom Millas vänner så satt där ett bra tag med dom. Sen var det ju då egentligen dags för hemgång men det blev ändrade planer, Park Lane nästa och då var ju han Eric Amarillo där, haha grymt. Dansade och hade skit kul tills både min och Vickys mobiler blev stulna :( Så förutom det har det vart den bästa fredagen på länge läääänge!
hamnade på åvimmelbild, jag & Ibbe
.Emma


110524

Godmorgon, vilken helg man har haft, bästa på länge =) Har massa bilder som får komma upp sen. Igår var man tillbaka på jobbet, mindre kul men ledig idag igen så det är skönt. Hade tänkt att gå iväg och fixa massa grejjer idag men tar det en annan dag, är sjukt seg, kunde inte sova igår, kändes som man vaknade varannan timma och vid 4 tiden fick jag damsuga för Hugo rev ner en grejj i köket som fick sönder =( fasen,. Ska ialla fall tvätta å sånt kul nu.
bild från i fredags
.Emma


Grattis Farsan :D

Grattis farsan, 50 år, halvägs till 100 ;) Imorgon blir det fest <3
förra sommaren i frankrike =)
.Emma


110520

Gooodmorgon 20 Maj och sol :D Äntligen, och jag har börjat min ledig helg :D Gårdagen var bara stress på jobbet, iallafall på dagen, inget kul. Sen kom jag hem så va syrran här för att hjälpa mig färga håret, så nu är det fixat =)  Har vart iväg och solat idag med, ska se om jag kan sätta mig ute en liten stund med sen blir det att fixa sig för middag med tjejerna från jobbet och sen Maggio ikväll :D Kommer bli en bra fredag :)

.Emma


110519

Godmorgon, gårdagen var väll inte så bra på jobbet men jobbade med bra folk i alla fall =) Kom hem sent så  blev sängen med en gång kändes det som,  nu ska man snart iväg dit igen men sen är det äntligne helg för mig :D wooptiiiii woop. Syrran kommer hit idag med eftersom honpraktiserar i stan, ska hjälpa mig färga fåret och kanske sover över här =) Fredagen kommer bli sjukt kul tror jag =) jag bella,milla, thereze  och vicky ska ut å käka lite å drick lite bärs sen drar vi till lisseberg för att se Maggio :D Dom vill även försöka få upp mig i den nya åk grejjen på lisse, hmm får se hur bra det går haha annars är det bara rosie som lyckas få mig att åka sånna idot grejjer :P  Nu får jag fixa mig, ciao.
i måndags :P
.Emma


110518

Godmorgon, Onsdag och äntligen närmar det sig lediga helgen <3  Tog mig iväg och solade idag med för jag ser katastrof ut, tänkte att det hjälper lite.  Ska snart fixa mat så jag slipper stressa med det sen innan jobbet. Hoppas på det det inte blir lika kaos på jobbet idag som igår.
jag å bebben
.Emma


konstig dag

Tjoo, detta blev en väldigt konstig dag. Påväg till jobbet fick bussen punktering så vi fick köra till sidan och vänta på en ersättningsbuss vilket gjorde att jag blev sen till jobbet, inte mycket som tur va. Sen kommer man dit och får reda på en tråkig nyhet, följt av att kvällen blir kaos.  Lyckad dag, eller inte. Slapp stängning idag ialla fall såhann se nästan hela DH, nice men nu blir det snart sängen, hoppas morgondagen blir bättre. Natti

.Emma


110517

Godmorgon, snart dags att fixa sig för jobbet.  Gick iväg och solade förut, halvägs så började det regna så ser ut som en blöt hund haha . Men det var äckligt skönt att sola så det var det värt :) Otaggad för idag men men det är jag varje dag numera. Satt å kollade tatueringar igår med R, så nu är jag nästan hundra på vad 4 och 5 tattoon ska bli =) Å läängtar tills man gaddar sig igen även om nästa kommer bli pain!
bild från min förra lediga helg
.Emma


Fika med Rosie :)

Åkte ju hem till Rosie förut så fikade vi och kollade på tv :)  Så jääävla gött med cheesecake och kaffe :P me like. myskväll.  Drog hem sen vid 10 typ och nu har jag bara fått ha emma och hugo tid typ haha, vart borta nästan hela dagen ju så lillen är jätte mammig <3

Morsan skrev nyss att det hade vart skottlossning här vid mig typ, känns som folk blir skjutna här varje dag nu ju :S eller att dom skjuter ialla fall, välkommen till backa ;) haha Ska väll försöka sova snart så jag kommer upp imorgon, natti
sååå gott :D
bild från i helgen
.Emma


seg.com

Gött å vara hemma igen :) Sprang in på H&M efter jobbet men kom hem tomhänt, lika bra det kanske:P Sen fixade jag tonfisksallad och har diskat massa och plockat iordning här, så nu snart drar jag över till Rosie, va ju fan längesen jag träffade henne kom jag på nu. Underbart att få sluta tidigt, är riktigt seg.  Så rosie sätt på kaffet ;) haha

trötter
.Emma


110516

Godmorgon, uppe med tummen idag. Har jobbat hela helgen och det har vart riktigt skit väder. Lördan var kaos på dagen, 2 började gråta på jobbet, men kvällen blev lugn, åkte hem och kollade på lite smått på melodifestvialen som sög,  igår var det jobb med ju men lyckades försova mig, fasen, kollade ett tag på ps, I love you när jag kom hem, får fan sluta kolla på kärleksfilmer nu haha.  Måndag nu och jobb idag igen, men idag slutar jag tidigt så det är gött. Längtar till nästa helg, den kommer bli grym!

.Emma


soffbord

Å hittade precis ett soffbord som jag vill ha, eller aa bara sätt det på bild men tror det är bra. Hatar mitt jag har nu, sen jag bodde hemma. Så när jag har råd vill jag nog ha det här =)

.Emma


110513

Gooodmorgon, har tänkt på om jag ska orka ta mig iväg och sola nu i snart en timma, men jag skiter faktist i det, är inne i sån jävla segperiod nu när jag inte orkar nåt. Ingen sol idag heller =( Längtar tills nästa helg då man är ledig, Veronica Maggio kommer ju till lisse så kanske drar dit på fredag, sen är det feeeest för farsan på lördag, kommer nog bli grymt :D Han fyller ju halvägs till 100 ;) Söndagen där bli bara deg, jag och Hugo sover ju i Lerum då med :)
en trötter jag igår

.Emma


äääääntligen

2 dagar utan fungerande telefon och nu äntligen funkar den :D faaan va bra!  Hoppas på fint väder imorgon men känns inte som det kommer bli så =( Vill sola ju för sen är det lördag-torsdag igen på jobbet, suug! Har tråkigt så tänkte försöka sova nu, ciao
haha jag å mina spegel bilder
.Emma


Vårfint

Fick lite nytt till köket av mamma, tack mami :D  Så nu blev de lite vår/sommar fint i köket =)


.Emma


110512

Heej, vaknade för sent idag så fick stressa som en gris till jobbet, kom i tid ialla fall och dagen var rätt lugn, slutade ju tidigt :) Morsan hemtade upp mig så åkte vi hem till mig och fikade :) mysdag. Min telefon slutade funka igår med pga en räkning jag inte hade fått och som såklart därför inte var betald, hoppas den funkar snart igen för jag känner mig handikappad nu! och GRATTIS Rosie som nu är medlem i gammlingklubben ;) Hoppas du får en fin födelsedag :D




.Emma


110511

Tjoo, hade turen igår att få gå i tid från jobbet, inte alltför ofta man får det nu längre när man jobbar till 20.  Är  molnigt tråk väder idag såklart när jag är ledig, så har tvättat och lagat mat och sånt kul ;) Väntar fortfarande på att solen ska komma fram, en liten stund kan den väll komma fram :P  Hugo har tydligen haft skit kul inatt när jag sov, för det låg toalettpapper i hela badrummet imorse, haha fyfan mongo katt! Men nu ligger han å sover, gött :D

.Emma


110510

Helluu. ett tag sen man var inne här, inte haft någon ork/lust. Haft sköna dagar i solen då jag vart ledig men annars bara jobb. Va ledig nu i helgen som var och det var skit gött väder :D Va på bio, fast & furious 5, grym va den.  Satt ute en liten stund förut men sen kom det massa som skulle klippa gräset så gick in igen, bli fan depprimerad om det regnar imorgon som dom säger när jag ska va ledig, vill ha sooooool :D  Ska fixa mig nu sen iväg till jobbet. ciao.

.Emma


110501

Godmorgon, 1 Maj och än så länge strålande sol, tråkigt nog för mig ska jag jobba bort hela dagen :( Igår jobbade jag till 19 så sen var det bara att åka hem och fixa lite sen var jag skit trött så gick och la mig, kul valborg ;) Fan vilka segtider jag har nu, inget kul alls, 11-19, 12-21.30, 11-19, blääääääää har inget liv, ciao.

.Emma


RSS 2.0