Bortglömd shopping

Lite grejjer jag inte orkat lägga upp så nu kommer det här, köpte på olika tillfällen =)
Leggings - Nelly  - Halsband - Lindex  - Armband - Kappahl  - Tröja - Lindex

Skor - H&M (100 spänn på rean)

.Emma


taggad

Haha ännu en bild där jag blivit taggad på FB som jag inte sätt innan från när jag fyllde 21 :D

Det var en helt galen kväll med Sara :D


100331

Godmorgon, blir så jävla irriterad, igår när jag jobbade hela dagen var det skit fint väder och idag när man är ledig är det helt mulet och depp väder.. skit. Mår inte bra idag heller, halsen känns helt tjock, jag snorar och skit. Helvete.  Ingen bra dag.

Bild från i lördags.

Hoppas man blir frisk till helgen, är ju fan ledig fredag lördag och söndag, självmord om man är sjuk då!
.Emma


100330

Tjoho vad jag är kass på att skriva, igår var kaos på jobbet, samma idag... hur mycket folk som helst. Fick jobba över 1 timma + att jag inte mått bra idag, så det var sjukt segt. Känns som ja börjar att bli förkyld eller nåt skit :(  Är ledig imorgon, underbart så då blir det ut och röra på fläsket med cillzon ;)

Taggad på FB av Sara igen, haha heeelt skev bild. Bjuder på den.

Ska snart hoppa i säng och hoppas på att må bättre imorgon.
Natti. Emma


100329

Faaaan vad jag är trött. Tvingade upp mig själv 11.30.. så nu är det jobba snart som gäller :(

Bild från i lördags

Har inte hunnit göra det jag skulle idag för jag sov för länge, skit.  Måste börja fixa mig
.Emma


Bersåååå

Gårdagens festande började hos Franken på Hisingen med Zandra, satt och tjötade och drack. Slutar som sist med att vi 3 puckon kör något drickspel som spårar ur ;) haha men igår körde vi med cider så det var lugnt.  Sen tog på spårvagnen till stan... så hör jag att det knackar på rutan när den stannar på någon hållplats.. då var det Isse och Christian, haha kul kul hade ju snackat med Isse bara en halvtimma innan.

Blev till slut syrrans klänning som jag tog på mig =)


 
Vi bestämde oss för att dra till Nivå men dom var stenhårda att man stod på listan så fick inte komma in :(  Inte heller på nästa ställe så vi tänkte dra till Exet där Sasha och Andreas skulle vara men för lång kö så vi drog till Berså istället och där kom vi in ;) Efter ett tag kom Sara Jessica, Dennis och co dit så då blev det röjj :D 

Zandra & Jag  haha =)

Dansa som fan, hade skit skojj sen blev det att nästan alla vi tog taxi till Olofstorp för efterfest.. och där sätter vi punkt haha!

Kul att va ute i alla fall, inte vart det på 1 månad innan så det va riktigt nice =)
.Emma


100328

Godmorgon, hemma efter en galen kväll haha. Brukar ju alltid sluta på ett sätt när jag är ute med Z ;)  Mer om kvällen sennare, tog inga bilder fan när vi var ute så det är riktigt tråkigt.  Är sjukt trött nu, tack den som uppfan bakis sönag, I <3 ligga död i soffan dricka cola och käka pizza haha .  Nej fanmåste duscha nu och tvätta bort det sminket som finns kvar, ser ju inte klok ut haha

.Emma


Förbereder mig för ikväll

Tjoho, nu har man börjat fixa inför kvällen, äntligen planerat vad jag ska ha på mig, det tog sin lilla tid. Massa att göra på jobbet idag men kunde gå i tid. Jag och Jessica ska tydligen bli tidningsansvariga nu, får la se hur det går hehe.  Loggade in på FB och såg att lilla Sara hade laddat upp 2 bilder på mig så här kommer 2010:s fulaste bild. hahah

Påväg till jobbet nån dag.. 
i saras mega brillor haha
Sprang över till Allum efter jobbet, blev bara strumpbyxor jag köpte hittae inget annat och var stressad. Lite ändrade planer för ikväll, Zandras pöjk är sjuk så det blir jag och Zandra  som åker till Fraken på Hisingen och förfestar istället :) Blir nog en ball kväll 
.Emma 


100327

Godmorgon/Godnatt .. fan har inte sovit mycket inatt .. fasnade i garderoben igår för att försöka komma på vad jag ska ha på mig idag. Gick ju mindre bra, sen när klockan var 11 kom jag på att jag skulle duscha så kom i säng halv 12 och då kunde jag ju klart int somna. Ska s omjag hinner en liten jävla snabbis å H&M efter jobbet för å se om man hittar något.
igår
Inte så taggad just nu för utgng ikväll, ser ut som fan och trött som fan.. yeye bara att gilla läget. Nu blir det jobbet snart.
.Emma


=)

Blev ju en riktigt lång promenad med Cillz, ner till Aspen sen förbi systemet, hem till mig och lämna drickan och vidare till höjden, mys mys =)  Snackade med Zandra sen så imorgon blir det förfest med henne och Fredrik i Landvetter hos några dom känner sen vidare till stan, kan bli nice inte träffat henne på jävligt länge nu =)  Sen ska ju massa från jobbet in också så möter nog upp dom med :)

Sen var cilla här nyss och för å se om hon kunde låna nått av mig för den jäveln ska ju på koncert ikväll:P Så åkte vi snabbt till Lindex och kom ju inte hem utan nått ;)  Har vart så jävla shoppingsugen idag va, är det fortfarande.  Ska ta lite snabba bilder på det jag har köpt och lite grejjer jag inte hunnit lägga upp som jag köpt tidigare :)  Sen blir det iväg och sola :)
.Emma


100326

Godmogn, blev väckt av Sara idag, tur det annars hade jag nog aldrig kommit upp =) Igår mötte hon och Dennis mig vid tåget, stod och tjöta lite sen var det bara att springa in och börja jobba. Kaos dag på jobbet, sjukt mycket folk och vi var ju såklart inte många som jobba. Riktigt jobbig dag.

Gårdagens händelse: Fick en räkmacka av en kund som han hade vart och köpt till mig hahaha

Blir aldrig att jag bloggar på kvällen för jag fastnar alltid i telefonen haha, får bli ändring på det igen ;) Ska ut och gå med Cilla om man kan få liv i henne hehe, inte alls lika mys väder idag som det var igår :( skit.  Ska försbi systemet och sola med, det är dagens planer =)

Ska testa ringa Cillz igen haha
.Emma


100325

Godmorgon, segt att man vaknade nyss och måste snart hoppa in i duschen. Lön idag, fick ingen bra lön så det är inte så roligt det heller och nästa månad kommer jag inte få bra heller med tanke på att jag har vart sjukskriven halva månaden.

Orka vara så här trött heeeela tiden.
1/5-09
Stängningen gick ba igår jobbade ju med Jess och angi ;) Så nu har man stängningen idag kvar sen en ledig fredag, längtar. Kommer vara fullt upp på jobbet idag så förhoppningsvis går tiden fort =)  Sara och Dennis kanske ska möta mig vid tåget idag med =)
.Emma


100324

Helluu, sov för länge idag också. men men ska möta Sara vid tåget sen går hon med till jobbet för att lämna sina kläder också, tråkigt att det har blivit såhär fan. Morsan har blivit sjuk igen, hoppas inte det smittar över till mig som det gjorde sist, får fan inte vara sjukskriven mer nu.
fågelholk hahha
Ännu en seg dag :/
.Emma


Äntligen :D

Stängningen gick bättre, eller snabare än vad jag hade trott. Lite kul att min gamla engelska lärare  kom och började snacka med mig när jag stod och räknade pengar, har sätt henne flera gånger där men viste inte att det var hon förräns nu då, vi har aldrig gillat varandra men nu tjöta hon på som fan S: Lite skumt haha.

Och idag innan jag drog till jobbet skickade jag nya bilder till min kirurg (skulle egentligen skickat nästa måndag)för jag ville slippa bröstbandet, så jävla trött på det och vill ju int få hängiga boobisar ;) haha . Kollade mailen nyss och han hade svarat med en bra nyhet att jag slipper det nu :D:D:D:D Underbart!
.Emma


To Be Alone With You

Sufjan Stevens

.Emma


100323

Godmorgon, hade bestämt mig för att gå upp tidigt idag men råkade sova lite längre. Inget bra humör idag heller, helt omotiveradför allt.  Trött som fan fast jag gick och la mig tidigt igår, halv 11 för fan haha .. Stänging ida, och imon... och på torsdag, låter ju siktkul.

.Emma


100322

Hejsan hejsan, hann inte skriva något imorse och tycker itne det är speciellt kul nu heller när jag aldrig har nya bilder.. men tar ju inga på mig själv nu för äcklas bara mer än vanligt och går ju inte omkring i vanliga kläder typ för jag måste ha det här jävla bandet över brösten, så jobbkläder eller myskläder är det som jäller, tråkit värre. 1 vecka kvar!

Så vad har man gjort idag, jobbat.. otroligt segt, är så trött på det nu, all min ork/lust för sånt är borta.. vill bara ligga hemma och göra ingenting. Har fått för mig att jag absolut vill jobba med något kläder/skor/mode hållet skit i vad det är, något jag i alla fall är intresserad av så det kan bli kul att jobba. För just nu känner jag att jag inte kunde bry mig mindre om det jag gör.  Så uppåt är jag nu ;)
bara för jag gillar mitt halsband :D    gamma bild

Har vart och kollat på en lägenhet också, älskar uteplatsen men själva lägenheten var la ingen hit :( tråkigt värre, bara kolla vidare för tror jag komemr få damp i den lägenheten.
Ska snart tvätta bort mitt äckliga smink, kolla på håkans bar och svenska hollywood fruar och dö i soffan ett tag.. låter bra va ? 
.Emma


Perfektion

Perfektion till 100, I´m in love

371:- Hur snygg ?! :D
.Emma


100321

Tjoo  nu ska jag bara berätta att jag lever haha :P  Inga roliga dagar jag har haft, var tvungen att avbryta kursen i torsdags för jag blev magsjuk.. inget emot att slippa kursen men  inte så kul att sitta där och spy inne på scandic hotell toaletten, pappa fick hämta mig och jag fick sitta med en påse hela vägen hem, Fyfanvad dåligt jag mådde.  Så jävla tråkigt att det blev så nu för i fredags kom ju Hanna till GBG också och vi skulle träffas med Sara och Jessica men nu blev ju inget av :(  Så jag har absolut inte gjort något dom senaste dagrna  mer än att må dåligt, låter kul va ;)
Ta mig till värme  Italien 3

Jag ska försöka pallra mig iväg till solariumet idag för  jag måste jobba imon och jag går inte ut såhär fan, så här jävla skabbig som jag ser ut nu är sjukligt, äckligt, motbjudande för i helvete!

Nu har både morsan och farsan vart magsjuka, sen blev jag och nu har Frida blivit med, så Malin är den ända kvar här hemma .. kul kul
.Emma


031017

Godmorgon.. sjukt trött idag och haft massa konstiga drömmar inatt. Inte taggad nånstans för den här kursen idag, 9-17.00. Vill bara sova just nu.

Vill va ledig och ta en promenad med cillz ju:D

snällal åt dagen gå fort och smärtfritt ;)
.Emma


100316

Dage började stressigt men ändå bra... dom ringde från klinken och det visade sig att jag bara ska ha bandet och slipper bhn i 2 veckor.. men det va inte bättre för fan va ont i ryggen och så jag har haft idag efter att ha jobbat 11.30-19.15 .. Söta S mötte mig iaf vid tåget med kaffe :D  Trodde tiden skulle gå fortnu när jag har vart borta 2 veckor men fy faaaaaan vad långsamt denna dagen har gått :(  Och nervös nu för tror inte jag kommer få min semester som jag vill i sommar och då fuckar det upp allt :( Fan

Va tvungen att gå till allum efter jobbet för jag märkte imorse att min mascara var helt slut .. råkade komma hem med ett par skor också ;) haha Så jag mötte upp S på Allum så kolla vi runt lite, men hade så ont så ville bara hem . .. Imorgon och på torsdag skulle jag jobbat men har blivit ivägskickad på kurs istället.. hatar sånt men ändå bra för pallar inte jobba,.  Blir jag och Malin så henne ska jag möta upp i stan imorgon bitti :)  Ska upp om några timmar så lika bra att försöka sova... tråk

.Emma


Sol <3 <3

Shit vilken skön dag :D  Ute på långpromenad med Cilla.. hade gärna fått vara varmare men ska inte klaga, solen var ju framme :D  Gick till Aspen, och satt där ett tag och dega i solen, underbart :D

Avslutade med "mördarbacken" haah :D detta är inte hela, tog en lite paus

Resten av dagen har jag spenderat i  telefonen typ haah :D  Sjukt såhär mycket brukar det inte ringa och komma sms :D me like


Och juste. JAG MÅSTE HA BH OCH BANDET I 2 VECKOR TILL :(  Trodde ju detta var sista dagen men var tydligen fortfarande svullen, segt som fan kan jag säga :( Hoppas dessa 2 veckor går fort som fan!
.Emma


100315

Godmorgon, underbart väder :D  Telefonen har vart bombad denna morgon med. haha spenderade 1 timma i telfonen med S och J .. sen snackde jag lite med jobbet, ska på kurs tydligen osnadag och torsdag.. nervös för det.  Fina morgonsms av N och Cilla har jag hunnit snacka med :D  + massa sms av en närvös Z som ligger och väntar på att opereras hon med :D

Nu väntar jag på samtal från Cilla igen så ska jag och denna pinglan ut i "värmen" :D:D 
  
Gjorde en liten beställning från H&M igår, men det tar lång tid innan jag får den .. i Maj tror jag, segt segt . Min sista lediga dag, imorgon är man tilbaka på jobbt igen :(  Tur att J är där ett tag ialla fall. Riktig tråkig nyhet om S man fick reda på im,ors med :( men vi kommer hålla kontakten! :)
.Emma


100314

Godmorgom, igår var en sån dag då jag inte orkade skirva även om jag var inne på datorn. As gött väder  men fan vilken seg dag, samma idag,  sol sol sol :D  Skulle egentligen träffat S igår men det blev inte så, kanske blir bio ikväll istället, får se .  Man känner sig ju inte så fräsch :/

Lite kul att jag satt och snokade i FB igår och hittade denna bilden på mig där jag inte var taggad på i någon random tjejes album,  Detta är efter vi har festat hela natten , stressat till hotellet pakat våra saker,bytt om  och väntar på att bussen ska hämta oss för vi blev lite sena, sen åka ner till båten som skulle ta oss över till Santorini för att ta flyget hem igen från Grekland (Ios). Ca 1 timma efter denna bilden hoppa min axel ur led för andra gången haha  lyckat. Fick en skit fin förklaring av Sofia vad jag såg ut som på denna bilden igår haha men man kan inte alltid va snygg ;)

Saknar grekland som fan, saknar att vara utomalnds över huvudtaget..  usha.
Nu blir det mys på trappan med morgon cigg och kaffe  i solen :D
.Emma


TIMELESS

Grym grym grym :D

399:- Hos Nelly

.Emma


100311

Godmorgon, om exakt 3 månader tror jag åker vi till Frankrike,  längtar som fan. Dessa senaste dagrna har vart sjukt sega, gör ju absolut ingeting förutom datorn/tv:n. Blir samma idag, men är ju fredag så blir kanske lite fredags mys hemma.  Förhoppningsvis bokar vi Irland snart också :)  Så fort jag är tillbaka på jobbet nästa vecka måste jag säga till om min semester och hoppas verkligen jag får så som jag vill ha, kommer bli en grym sommar :)

Behöver det nununu..
bild från hultan 09
.Emma


100311

Godmorgon, gött att man kunde sova lite längre idag :)  Fortfarande ingen sol :( skit. Kul att man  inte har några cigg nu så måste pallra mig iväg till ica snart, ingen ork ju.
i förrgår
Inget som hände, inget å skriva. ciao
.Emma


Blondare

Här är en liten bild på håret efter det har blivit slingat och klippt idag =)  Klippte bara topparna, får hoppas det börjar växa och bli långt nu för jag vll ha långt långt hår :P

.Emma


100310

Godmorgon .. låg och plågades imorse så när klockan var 8 tror jag gav jag upp, kunde inte ligga ner mer för ryggen värker så pga detta jävla bandet jag måste ha.  Lite senare  var jag hos frissören så nu har man blivit snäppet blondare ;)  Får lägga upp bild sen .. man ser itne så bra på dom men lite ialla fall =) 

Bild från igår =)

Blev promenad med Cilla igår med :D  Satte oss ett tag nära där hon bodde förut på en bänk och tjöta när vi blev trötta, mys pys :D  Cillz blev lite rastlös och klättrae upp på en stooor jävla snöhög haha :D

Skulle egentligen gått ut idag med men  inge sol alls idag :( Hoppas  att det blir mysväder imorgon istället :)
.Emma


TWENTY FOREVER

Klickade hem denna parfymen från Make up store förra veckan och fick hem den idag :D tyckte det var lite kul när det stod en text om parfymen med hehe .. god var den också :)

MAKE UP STORE TWENTY FOREVER PERFUME

Twenty Forever beskrivs;
The dancefloor and the late nights keep me busy. Rythms, flashing lights and the city keep me going. I'm looking for someone to keep me company during late nights


395:- hos Nelly

.Emma


100309

Godmoron, jag blir lika förvånad varje gång jag går upp långt innan väckarklockan har ringt.. inte något jag är van vid att göra. Har blivit sämst på att skriva här men ingen ork. Igår blev det lång promenad med Cillz, gick till Aspen och tillbaka sen satte vi oss på våran framsida och käka glass i solen, hur bra?! :D  Sen skuttade hon hem och ja fastnade vid tvn. så kom hon tillbaka lite senare för vi skulle glo på film, men den funkade ju inte :(  Så kollade på svenska hollywood fruar.. hahaa så jävla sjuka är dom!

Lite bilder från gårdagen =)

Underbar dag igår ialla fall, idag ser det inte ut att bli lika bra. Och imorgon ska jag klippa och slinga håret..  kommer nog se förjävligt ut men  men :P
.Emma


100308

Godmorgon, solen lyser idag med :D Perfekt för idag blir det en efterlängtad promenad med Cilla :D:D Det har gått 1 vecka sen operationen idag och det känns bättre men inte helt bra. Detta är ialla fall första morgonen som jag inte sprungit upp för att ta tabletter, funderar på om jag inte ska ta dom alls idg för det känns inte som det behövs :P  Lite snurr om festivalen vi vill på, kan boka biljetter idag men hur gör vi med allt ?!  Som vanligt ska allt knasa när man ska göra nåt men förhoppningsvis löser vi det.
Italien
.Emma


So Happy I Could Die

Lady Gaga


.Emma


100307

Godmorgon,  kunde sova lite längre idag.. allt börjar kännas bättre nu men smärtan i ryggen på morgonen är hemsk, man är ju inte van att ligga på rygg så mycket.  Kollade på film igår, world trade center men orkade inte se hela.. den slutade ju 00.30 hahaha .. sen när orkar inte jag vara vaken så länge ???! Börjar bli kärring fan.
på pormenad med niiki igår
Idag ska jag sitta hemma som jag gjort hela veckan .. lika bra för känner mig så jävla äcklig så vill hålla mig inne ändå.
.Emma


suuugen

Åååååå vad jag är sugen på sena sommarkvällar, party :D När jag får festa då jävlar :D 
 

.Emma


100306

Goodmorgon. uppe tidigt som fan igen. 7 Har blivit min upp och hoppa tid.  Solen är redan framme så blir nog lika fint som igår :D:D:D:D:D I love the sun!

Undrar när smärtan ska gå över ? Gör så sjukt ont på morgonen sen blir det bra efter typ 1 timma när man fått i sig lite tabletter och så.  Hoppas det försvinner nu snart.
.Emma


Port-Fréjus

Hit ska vi i sommar =)  Jag och familjen, bila som vanligt men denna gången blir det Frankrike :) Aldrig vart där så det kommer bli nice :D Bara 1 vecka men ändå =)


Det ligger tydligen rätt nära saint tropez så dit ska vi över någon dag eller så  och vi ska åka till Monaco nåndag eller på hemvägen. Ge mig Juni nu :D:D:D:D Längtar
.Emma


Vackert



.Emma


99 spänn

Denna skjortan har jag kollat på, söt  och kostar bara 99 spänn men får inte tummen ur att beställa den för jag vet inte vilken storlek jag ska ha haha
från H&M
.Emma


100305

5 Mars och helvete vad ont man har just nu:(  Morsan kom he igår och hade blivit magsjuk och det får bara inte hända mig nu för då kommer jag att dö. Så imorse tog jag mig upp själv, lättare nu när man inte har så ont i revbenen men ryggen och allt annat känns ju förjävligt på morgonen, lätar upp sen.  Gick upp lite senare idag med, 7.30 kom jag upp. Syrran hade bara e lektion idag så när hon kommer hem ska hon hjälpa mig att duscha håret haha fan vad handikappad jag känner mig,
Dagen efter oprationen


OCH JUST NU LÄSTE JAG ATT CHRIS BROWN KOMMER TILL SVERIGE :D:D:D:D:D:D Om detär sant är jag där då :D:D:D:D:D
.Emma


100304

Godmorgon, nu är det fan  3 dagen jag är uppe innan 7 för att ta mina tabletter .. tog dom iförsig tidigare idag för morsan skulle åka 20 i 7 och jag är handikappad. Nu känns allt "okej igen men imorse trodde jag att jagskulle dö, fyfaaaaan vad ont det gjorde överallt. Ush vill aldrig mer vakna upp så igen. Längtar så mycket tills allt blir normalt.


Verkar bli fint väder idag med, solen är redan framme :)
.Emma


H&m Shoes

299:-
199:-
399:-
399:-
.Emma


100303

Godmorgon, vilken helvetesnatt. Måste ju ligga på rygg hela natten och kan knappt flytta mig en cm själv och har vaknat säkert varannan timma hela natten. Låg och längtade tills klockan blev 7 då morsan skulle komma ner med medicin så det och frukost är avklarat nu, ingen ide att ligga kvar för då måste jag  vänta tills syrran går upp och kan hjälpa mig ur sängen. Så snart ska jag ta en tablett till sen får jag vänta tills klockan 1 :/ Har fan så mycket ondare idag ju :(  Och morsan kommer hem på rasten och ska hjälpa mig duscha, tur att hon jobbar långdag så hon har lång rast :P Och då får jag ialla fall ta av mig den här bhn ett tag, gud vad skönt det kommer bli för just nu spänner allt som fan och på något cp sätt har jag massa blåmärken på revbenen så därför jg itne kan resa mig upp heller för det gör ju ont överallt.

Solen är redan uppe här ialla fall fast det är svinkallt nu  :)


Dags för tablett nr 4 idag ;) Känner mig som en pillertorsk haha
.Emma


Paiiiiiiiiiiiin

Usha nu har man ont, känns som det har vart värre idag än igår. Skulle försöka lägga mig i sängen nyss  fick typ slänga mig ner på rygg sen kunde jag inte flytta mig och sen fick morsan hjälpa mig upp för det är omöjligt att ta sig upp själv :/  Ha 2 tabletter jag sa ta innan jag går och lägger mig. Hoppas dom hjälper. Får bli bilder imorgon om man pallar. Har fuskat lite för mycket med rökningen idag men har ändå hållt det jävligt bra =) Hoopas på att må bättre imorgon!
.Emma
 


Chilli

Efter vi var och kollade på lägenhet i fredags (?) så svängde vi in på Chilli, fick med mig lite därifrån :) Kul att shoppa annat än kläder och skor ibland ;)
lampor =)
6 st tallrikar (ska köpa vita mindre sen när dom fått in dom också)

onödig skål, men 20 spänn så whatever ;)

.Emma


100228/100301

Inte blivit någonuppdatering nu ade lite brottom igårmrse  när papa kule köra mig till stan, resan till Landskrona gick lika bra som sist :) Och ja åkte utan cigg mag skrev tidigare så första ciggen tog jag nyss, ska försöka att inte ta någon me idag men  är ju så suge nu och det är mycket svårare att hålla sig ifrån när man är hemma igen. Operationen gick alla fall bra och har inte alls så ont som jag trodde jag skulle ha.  Får skriva mer senare elelr så + lite helkssa bilder hehe

Här opererades jag :) (bild från sist ja var nere)
Citadell kliniken
Juste tråkigt som fan att jag inte fick lägenheten jag var och kollade på sist :(  Bara att kolla vidare men jag gillade ju den :(
.Emma


RSS 2.0