Fredagen började på Chez =)

Fredagen blev riktigt  bra dag =) Mötte upp Vicky, Milla, Bella och Thereze i stan vid halv 4 så drog vi till Chez. Gött väder, uteservering och öl <3 Satt där några timmar och tjöta drack och käkade innan vi skulle vidare till Lisse.

haha sköönaste bilden
Vicky & jag <3

Sen väl på lisse var det så sjukt mycket folk, men vi lyckades ta oss fram och in rätt så fort ;)(17 000 ?!!) Så då var det dags för att se Veronica Maggio som var grym live. Stod rätt långt fram med, ska slänga upp lite mer sen men här kommer en bild ialla fall =) Alla blev rätt dåliga för min kamera suger tyvär :/

Hon körde alla bra låtar och var klockren :D  Efter lisse  tänkte vi att vi sätter oss någonstans å tar några öl till innan hemgång, fast då blev det bara jag Vicky och Milla, sen kom Millas vänner så satt där ett bra tag med dom. Sen var det ju då egentligen dags för hemgång men det blev ändrade planer, Park Lane nästa och då var ju han Eric Amarillo där, haha grymt. Dansade och hade skit kul tills både min och Vickys mobiler blev stulna :( Så förutom det har det vart den bästa fredagen på länge läääänge!
hamnade på åvimmelbild, jag & Ibbe
.Emma


Kommentarer
Postat av: LADY UMBRELLA - 17år & egen företagare

allt bra med dig? :)



Ps. du har nu chans att vinna en exkulsiv vit freebra på bloggen! mer info på http://ladyumbrella.blogg.se

2011-05-24 @ 16:05:40
URL: http://ladyumbrella.blogg.se/
Postat av: Ewa

SV: Om du menar stanna upp och tänka efter så är det nog bra att göra det :) Kanske också varje dag reflektera vad har jag gjort idag, har det känts bra, om inte vad isåfall och hur kan det lösas :)

2011-05-24 @ 17:04:24
URL: http://momentwithout.blogg.se/
Postat av: SARA

Jo, här är det väldigt bra! :D

2011-05-24 @ 21:24:47
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0